עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amits1995,

שלום, לפני כחודשיים רכשתי מסך 55 אינץ של פיילוט (טעות שלי, אני יודע) בקיצור מאוד בניתי על הנגן המובנה שלו... היה כתוב שהוא תומך בכל מיני קבצים, בלה בלה בלה ובין היתר "(קבצי MPEG4 בלבד) MKV" טוב, הוא לא מריץ MKV.. מדבר עם השירות לקוחות אחרי כמה ימים מגיע למנהלת מחלקה והיא מתחילה לזיין לי תשכל שזה יכול להפעיל (!!) רק MKV שהוא בפורמט MPEG4... אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה. חיפשתי באינטרנט ובאמת שאין לי מושג מה זה השקר שהיא מכרה לי. יש לי הרבה סרטי HD שאני מוריד, רובם MKV, חלקם MP4. שום MKV לא עובד על הטלוויזיה, לא מNTFS ולא מFAT32. אשמח אם תסבירו לי באיזה קבצי HD המכשיר כן יכול לתמוך ואני אנסה.. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by דנדן,

שלום לכולם ההורים שלי טסים בקרוב לחו"ל ואחרי שהDVD שהיה לנו נהרס, אבא שלי חשב לקנות חדש או בלו-ריי אבל בפועל לדעתי אין טעם לא לזה ולא לזה, אז הצעתי לו סטרימר איזה סטרימר מומלץ היום? הרכישה תתבצע בBUG DUTY FREE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

שלום. אני כרגע בניו יורק, והרגשתי שאני רוצה להתחדש ברמקולים אחרים במקום ה X-540 הגרועים של לוג'יטק, אז אחרי בדיקה קניתי ה audioengine a2 ב 200 דולר. בסה"כ יש להם צליל נחמד ביותר ופירוט מרשים. ה mids וה highs מאוד נעימים, אבל הבאס קצת מבלגן את החוויה ו"מלכלך" את הצליל, כלומר, הוא קצת גובר על ה mids וה highs ו"שוטף" אותם, אם זה תיאור מספיק ברור. תהיתי איזה amplifier ניתן לקנות במחיר לא גבוה מדי ע"מ לחזק את הנקודה החלשה הזו של הרמקולים. יכול להיות שזה ישתפר קצת עם ה break in, אבל בכל זאת. ד"א יש לי 30 ימים להחזיר במקרה שאני לא מרוצה. עצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by do1346,

שלום, שמי דניאל, קניתי שלשום טלוויזיה של Samsung מדגם EH5300 בגודל 40 אינץ', כשקראתי את המפרט של הטלוויזיה שמתי לב שיש בה ממיר DVB-T מקליט וזו אחת הסיבות שקניתי אותה, כשהיא הגיעה (קניתי אותה מיבואן רשמי סמליין ועם אחריות והכל) חיברתי את המעמד והכל (עדיין לא קניתי דונגל, אני קונה ביום ראשון כנראה), הבעיה היא שהיא לא קולטת כלום, היא מחפשת (וניסיתי את כל האפשרויות של מה שהיא סורקת, יש 3: דיגיטלי ואנלוגי, דיגיטלי לבד ואנלוגי לבד - ניסיתי את שלושתם, הוא סורק כל מיני תדרים ובסוף לא מוצא כלום), עכשיו, בהתחלה חשבתי שהוא יכול גם להקליט את השידורים מהממיר של HOT MAGIC HD שיש לי להתקן חיצוני ואז אני אעביר למחשב, בכל מקרה - זה התברר כלא נכון, לא ממש אכפת לי אם הוא יקלוט ערוצים כי יש…

• 54 תגובות
    • 11k צפיות
  6. בדיוטי פרי יש את שניהם ב200$ השאלה מי מביניהם עדיף מבחינת התמורה עבור המחיר? אף אחד מהמוכרים לא ידע לעמוד על ההבדלים ביניהם וטענו שהם אותו הדבר מבחינת פיצרים וביצועים ושזה בסוף עניין של טעם אישי, ובסוף הלכתי עם ההרמן קרדון למרות שהיה לי ספק... אני עדיין יכול להחליף לפיוניר אבל זה יהיה כרוך בנסיעות מעצבנות - אז השאלה שלי היא תכלס אם יש לפיוניר יתרון שמצדיק את ההחלפה? מה בדיוק היתרון? אשמח לתגובות בהקדם כי אני מת כבר להרכיב את הסט והוא יושב בקרטונים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by orila,

שלום לכלום לא מזמן רכשתי טלויזיה חדשה ואין לי כניסת RF פשוטה , החיבור שיוצא לי מהקיר הוא RF פשוט יש לי חיבור קומפוזיט או HDMI , מישהו מכיר מתאם שאפשר לקנות (או שאני צריך לרכוש ממיר של עידן + \ HOT\ YES) תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני יומיים ההורים של אשתי קנו מערכת קולנוע בייתית יד שניה מהדגם הנ״ל במחיר של 800 ש״ח. לאחר שחיברתי אותה שמעתי סאונד נקי וצליל טוב. רציתי לדעת מה אתם חושבים, מה היתרונות ומה החסרונות כי יש מצב שאני גם ארצה לקנות משהו כזה(חדשה עולה 1200). ואם יש במחיר הזה משהו יותר טוב מבחינת סאונד ועוצמה אני אשמח לשמוע, המערכת הנ״ל עם 6 רמקולים וסאב.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by TheDM,

שלום כולם,יש לי אוזניות sennheiser cx500, ולאחרונה אחד מהן נקרעה לי....אני מתלבט עכשיו בין 2 זוגות של אוזניות: akg q350 ו-MEElectronics A151, על שניהם קראתי בעיקר ביקורות טובות ושתיהן בערך באותו מחיר (את ה-A151 אני אזמין מה-ebay הרשמי). אני שומע מוזיקה בעיקר באייפון שלי, ורוב הפעמים בזמן ריצה / חדר כושר ורוצה להשקיע סכום של עד 300 ש"ח.מישהו מכיר ויכול לעזור לי לבחור מבין שתיהן?המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. שאלה בכותרת . ואם אפשר בבקשה המלצה לאחד מהם עד 500 שקל .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כנראה שהכרטיס שלי של קראטיב התפגר לו, אחרי 4 או 5 שנים בערך, האמת שהייתי מרוצה, השאלה אם יש לו מתחרים שכדי לשקול לקחת כרטיס אחר? מה שאני צריך זה שיהיה יציאה לאוזניות איכותית ויציאה לרסיבר לקולנוע ביתי שיעביר לו את הסאונד בצורה איכותית, משתמש בעיקר למוזיקה ומדי פעם אני משחק משחקים במחשב, אבל שומע בד"כ עם האוזניות... הכרטיס שהיה לי זה קראטיב פיטאליטי אקספי שיש לו PCI וגם פאנל קדמי לאוזניות... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by RJ1,

קניתי טלוויזיה חדשה והרמקולים שלה דיי חלשים. אני מתכנן לקנות HTPC ולעבור לממיר HD. כדי להשלים את החוויה אני רוצה לקנות רמקולים בתצורת 2.1 ולחבר את כל הסיפור ללא מגבר. ניסיתי לחשוב איך אני הולך לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים ומה שחשבתי עליו זה, לחבר את הממיר HD ל-Optical In שב-HTPC בעזרת כרטיס קול, CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html ואת הרמקולים ליציאה של אדום-לבן סטנדרטית שיוצאת מהכרטיס קול - ניסיתי לחפש ולא ממש הצלחתי למצוא, האם יש רמקולים שיודעים להתחבר לחיבור כמו אדום-לבן? יש לכם אולי רעיון אחר בו אני אוכל לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר HD לרמקולים ללא מגבר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by embedded,

החלטתי למכור את הבוקסי בוקס ולקנות HTPC שיוכל להריץ XBMC. יש לי סטרימר שמשמש אותי לניגון תכנים מקומיים. המטרה העיקרית של הHTPC היא להריץ XBMC לצפייה בתכנים על גבי האינטרנט. אלו הדרישות שלי: ============= 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לרסיבר יש HTPC מובנה שעונה על כל הדרישות שלי או שעלי לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב מח…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  15. שלום. כנסו פה לאשכול למה שאני מנסה להעתיק את תמונות לפה אני לא מצליח אז כנסו לפה זה אני פתחתי ותגידו לי מה אני צריך לעשות http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10905639 תודה לעוזרים

16. אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מכרטיס טלויזיה אנלוגי AVerTV Super 009, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להגדיר בה את איכות הוידאו והמקודד שלו. בתוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה כמעט שאי אפשר להגדיר כלום, והסרטים יוצאים בנפח אדיר של מעל 3 GB לשעת סרט, אני יודע שאני יכול להמיר אחר כך בעזרת כל תוכנת המרה, אבל אני מעדיף לדלג על השלב הזה. ביצעתי חיפוש נרחב פה בפורום, אבל לא מצאתי המלצה על תוכנה כזו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. שלום אני מחפש המלצה לטלוויזיה בסלון בגדלים או 38" או 40" (חוסר מקום על הקיר) בין המחירים 2000-4000 אשמח לדעת מה נחשב לטוב היום תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  19. שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by LIDOR_13,

אני עומד לנסוע המון באוטובוסים השנה ורציתי לפנק את עצמי באוזניות IN EAR איכותיות... דפדפתי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 וראיתי את התאריך...[זה דיי ישן לדעתי ] אז התקציב שלי הוא 300+ - היעוד הוא בעיקר למוזיקה... אני רוצה שיהיה באוזניות באס איכותי...[אין סוג מוזיקה ספציפית...] אני לא מבין גדול בתחום ורציתי לשאול מה זה הדרייבר שלה אוזניות ואיך זה משפיע עליהן? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by 343,

המלצה לרמקולים1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):150 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 155 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 30% סרטים 10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 הציעו לי את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=12984&buy= מה אתם אומרים עליהם ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  22. אהלן, ברשותי טלוויזית LCD של SAMSUNG מדגם la32c450e1. בטלוויזיה הנ"ל יש יציאת USB שדרכה אפשר לראות סרטים מDOK. אני מעביר את הסרט ואת הכתוביות (SRT) שלו לDOK ומחבר לטלוויזיה. עד כאן הכל טוב ויפה ואני רואה את הכתוביות מוצגות על המסך עם הסרט. אך שמתי לב שהכתוביות ממש קטנות, אז חיפשתי בהגדרות ומצאתי אפשרות להגדיל תכתוביות והגדרתי על הכי גדול. עם זאת, אני עדיין מתאמץ כדי לראות את הכתוביות בטלוויזיה. האם יש אפשרות להגדיל את הכתוביות באמצעות תוכנה כלשהי? או שגם אם אני יגדיר במחשב את הכתוביות על גודל 100 הטלוויזיה תשנה את זה לגדלים שהיא מכירה? האם יש עדכון קושחה שיכול להגדיל את הכתוביות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. שלום, חשבתי לאחרונה לפתוח בדיון חדש, שיעסוק בסיבות לכך שההשקעה בוידאו גבוהה באופן מובחן מזו שנעשית באודיו, בקרב חברי הפורום. לא נמלטה מתשומת ליבי העובדה שלאחרונה נראו כמה וכמה אשכולות של חברים המבקשים ייעוץ ברכישת טלויזיות LCD, בתקציבים גבוהים למדי. לא אביא קישורים, אבל די במעבר חטוף על הדפים הספורים האחרונים בהיסטוריית הפורום כדי לגלות בפני הקורא עד כמה חברי הפורום לא מהססים להוציא סכומי כסף משמעותיים לטובת טיפול בחזית הוידאו, תוך הזנחה - אומללה לעיתים - של חזית האודיו. אדגיש זאת: מדובר בסכומים גבוהים משמעותית מאלו המקובלים בבתי אב בישראל, אשר מוצאים על טלוייזיות חדישות עתירות בכל טוב טכנולוגי. סכומים אלו יכלו לדוגמא לאפשר רכישת טלויזיה שאינה נמצאת בחוד החנית של הטכ…

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Dolman,

אהלן, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שישמשו בעיקר לסרטים. למשחקים בכלל לא, למוזיקה ממש ממש מעט. הכרטיס קול שיש לי הוא מובנה על לוח אם של gigabyte מדגם p35-s3. אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים שאפשר לקבל. גמיש מבחינת מחיר.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by maor21303,

http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך האזניות האלה ? שוות את המחיר ? יש אותם למישהו ועוד משהו איך אפשר להחליף בהם את הכריות אני מסובב את הכרית נגד כיון השעות והיא פשוט לא יוצאת כלום מישהו שיש לו אותם יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים