עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ORrrr,

שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by biodome,

מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by -neo-,

שלום, ומצטער שלא מצאתי פורום מתאים יותר לכתוב את זה אבל פשוט אין אחד כזה.... אני הבנתי מכמה אנשים שאפשרי להצמיד לקובץ mp3 ליריקה ועם יש נגן מתאים הוא יכול ממש לפי שניות להראות לי במילים איפה הוא נמצא וכו' אז קודם כל רציתי לשאול אם זה קיים, כי לא ראיתי את זה בשום מקום, ואם זה קיים, האם זה חוקי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by silver,

dvd שלא קורה mp3 לאיזה פורמט צריך להפוך את קובצי ה-mp3 על מנת שיהיה ניתן לשמוע את הקבצים ב-dvd בדיסק dvd לא ניתן לצרוב קובצי אודיו כמו ב_ cd

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by url,

היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by turla,

hi every body im looking for a mp3 player hdd based one and i really dont know what to choose there are so many of them , i dont realy care about the space if its more then 5 its ok i was wandering if someone of you heard about those players and if they worth the price : http://zap.co.il/model.asp?model_id=20355&gsid=10-4 http://zap.co.il/model.asp?model_id=39430&gsid=10-4 they are really small but still what do you think should i buy i have a limited budget of 1800 nis. n no any kind of a credit card / online shops only cash =/ help me out thanks im advance .... PS. sry for my poor english no heb keyboard .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by asta,

www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idofr,

אחים שלי היי אני קונה עכשיו IPOD ושמעתי שקיבצי AAC גם קטנים יותר גם שווים יוצר וגם חוקיים יותר בכול מיקרה רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת MP3 לAAC

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Dror-l,

שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by roKp,

אז ככה, יש לי נגן מוזיקה התומך בMP3 ובWMA, השאלה היא במה עדיף להשתמש כשאני עושה RIP מדיסק? מה יותר איכותי? מה תופס פחות מקום? האם יש הבדל בצריכת הסוללה של הנגן? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני אקדים ואומר שעד לפני כחודש כל המוזיקה שלי הייתה בדיסקים מקוריים או ב-FLAC. לפני כשבועיים הבאתי מכמה חברים כמה אלבומים של mp3. הקצב שלהם נע בין 128 לבין 320 (כולם ככלל VBR). כל עוד זה סתם נתנגן ברקע זה עוד בסדר. אבל לשבת להקשיב לזה זה פשוט זוועה. לא להאמין איזה מתכתי, איזה מלוכלך ולא אמיתי זה נשמע, פשוט איום ונורא. אני מכיר הרבה מאוד "אודיופילים" עם ציוד לא רע בכלל שמשתמשים בפורמט הזה כפורמט הראשי שלהם, ואני רוצה להבין, איך?! למה?! למה להשקיע בציוד איכותי ולדפוק הכל עם קבצים גרועים. בשיא הכנות, כשאני מקשיב ל-mp3 אני לא מבין למה צריך יותר מסט 2.1 של 1000 שקל גג. ממילא בכל דבר מעבר לזה סתם שומעים לכלוכים וחוסר איזון של הפורמט הזה. וד"א, לכל אותם אנשים שבונים על התירוץ "ל…

• 156 תגובות
    • 20.4k צפיות
  12. Started by Spider - Mike,

אני מחפש mp3 בתקציב של בסביבות 1500 שקל. מה שחשוב לי זה שיהיה איכותי כמה שיותר..אני מעדיף איכות על נפח. ועוד משהו, עדיף להזמין מחו"ל או שהמחירים בארץ סבירים?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by u-re,

היי, אני מחפש mp3 לאוטו ונתקלתי בנגן הזה http://www.pompa.co.il/details.asp?id=243&lead_id=&look= הוא נראה כמו פתרון לא רע והמחיר גם הוא לא רע בכלל. כעקרון אני אשמח להמלצות על נגן MP3 בטווח מחירים של עד 1400 ש"ח שיתנו איכות טובה. ואם למישהו בא להמליץ על רמקולים עד 600 ש"ח (אחוריים בלבד) אני אשמח. אני מחפש איכות טובה עם פחות חשיבות לעצמה. ה 40W של הרוקפורד יספק אותי. עריכה: אם מישהו מכיר גם את החנות (Pompa) ויכול לתת חוות דעת ו/או המלצה על חנות באזור ראשון אני אודה לו מאד.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות נגן מבוסס פלאש והדבר שהכי חשוב לי בוא הוא איכות הסאונד התקציב שלי הוא 1100 ש"ח והדרישות הן שהנגן יהיה קטן, עם 1GB זיכרון ואיכותי על מה אתם ממליצים? וסתם שאלה, מה ההבדלים באיכות בין נגן פלאש לHD?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by danvis,

היי, אני מעוניין לקנות דיסקמן קורא אם פי 3 אבל למען האמת אין לי מושג מה זה אם פי 3? מה ההבדל בין mp3 לבין wma? והאם למשל אני צורב דיסק של אם פי 3, אני צריך לצרוב את השירים ככה ולהפוך אותם במקודד לאם פי 3? או שהדיסקמן אוטומטי ייקרא אותם כאם פי 3?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by Vidati,

שלום! מזמן לא הייתי באתר. אני רוצה לקנות MP3 וראיתי את הדגם הזה של CANYON שהוא אוזניות עם MP3 מובנה בפנים עם סוללה מובנת גם כן. עכשיו המחיר שלו בחנויות הוא בין 350-400 שח גרסאת ה256MB. אני יכול להשיג ב250 את אותה גירסה עכשיו יש לי שאלה: האם אני מקבל מוצר טוב יחסית למחיר אני לא איזה אחד שמבדיל בין צלילים שונים העיקר שינגן מוזיקה? אני ממש נדלקתי עליו... עכשיו אני לא צריך עשרות ג'יגות של מקום. אין לי כל כך הרבה שירים שאני אוהב אז זה ממש מתאים לי. הינה שם הדגם: CANYON CN-MP6HSD 256Mb Headset + Rech. Battery http://www.canyon-tech.com/images/products/periph/big/CN-MP6HSD.jpg בתמונה זה גרסאת ה128MB תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by amit_amit,

או שאני צריך להמיר את השיר לפורמט אחר ועוד איזה כרטיס קול כדאי לי בשביל מוזיקה וסרטים של 7.1 ערוצים? אין הגבלות תקציביות

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. שמעתי פה המון דעות והרבה דיונים על נגנים בעלי נפחים מדהימים מ5GB עד ל 40,היו עם מסכים ציבעוניים והמון אפשרויות כמו מחשב קטן והמכיר דומה מואדדדדדד רציתי לישאול אם אני יכול בתור חובב אנימה(מושבע ותקוע עמוק בתחום)יכול לשלב בקנית מכשיר 1 נפח איחסון של נגיד 2-10 ג'יגה להעברה/שמירה של קבצי מחשב(MKV/OGG/AVI)עם קריאת MP3 ברמה טובה(לא לבייש את MX200 שלי בבקשה)רצוי כמה שפחות דחוס בפיצרים וכמה שיותר זול(גם על חשבון נפח)אין לי שמץ על איזה תווח מכירים מדובר אבל אני צריך בין 2-10 ג'יגה רצוי חיבור כמה שיותר פשוט אם לא צריך DRIVERים אז תבורכו. מדובר במכשיר בעל 2 מטרות לישמוע מוזיקה באוטובוסים וכלי תחבורה(בדרך לחבר)להגיע למחשב ולהיתחבר בקלות וכמה שפחות סיבוכים(5 דקות ואני ממלה את כל הזי…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בעבודה אני תקוע עם שירים הומאיים ב-VH1 או תוכניות שונות על פרחות בנות 16 ב-MTV. אז חשבתי לעצמי לקנות MP3 עם נפח אחסון גדול (בסביבות ה-10GB-20GB)+רמקולים קטנים ואיכותיים שאוכל להקשיב למשהו נורמלי. שמתי לב שהנגנים של IPOD CLASSIC די זולים, ואולי לצרף להם רמקולים. על מה אתם ממליצים? קצת קשה לי להגדיר תקציב, כי אין לי מושג כמה רמקולים טובים וקטנים אמורים לעלות, אבל בוא נגיד 1500 להכל, יספיק? יש בפחות אפילו?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  20. שלום, אחותי בת העשר החליטה שהיא חייבת נגן MP3. בעיקרון אני מחפש המלצה על נגן זול וקטן שיחזיק מעמד בטיפול של ילדה בת עשר שיודעת לשמור על החפצים שלה. עדיפות לחברה אמינה כי אני לא רוצה שיתקלקל לה אחרי חודש/חודשיים. הגודל לא רלוונטי ממש כי היא מכירה פחות מ50 שירים ויש לה פחות ממחציתם, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by BloodFist,

איזה דגם עדיף iriver IFP-799 או iriver T10 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by homart,

היי, ברצוני לקנות נגן MP3 של IRIVER 20G בהתחלה חשבתH על הH320 אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב אני חושב שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את ה-H10 20GB כי הבנתי שכבר לא מוכרים את הH320 בארה"ב, זה נכון?? במידה ועדיין מוכרים את הH320 בארה"ב איזה מכשיר יותר כדאי לקנות?? מה ההבדל בין המכשירים האלו?? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ShahafH,

חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  24. Started by JR-d,

מישהו מכיר MP3 של החברה הנ"ל? אני יודעת שהיא מייצרת DOK אכותיים, אבל בזה הידע שלי מסתכם. בכל אופן, אבא שלי קיבל הצעה לקנות נגן MP3 שלהם (ככה הם אומרים). בכל אופן על פי הדף שהם נתנו לו: הקלטה ושמיעה בפורמט MP3, גיבוי קבצים מהמחשב... משהו על כניסת ליין-אין כדי לאפשר העברת קלטת טייפ רגילה להקלטה דיגיטלית. מחירים:128 MB במחיר 395 ש"ח (8 שעות הקלטה), 256MB במחיר 499 ש"ח (17 שעות הקלטה) ו-512MB במחיר 680 ש"ח (35 שעות הקלטה).

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by Jhon_Watt,

גלשתי בTGP וגיליתי שהם עשו מבצע עם באג או משהו, הם מוכרים את הסאנדיסק במחיר ממש זול,זה מה שהם אומרים לפחות http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkkFluFAAfuwTJmoi.php מה אתם אומרים ? אני לא צריך יותר מזה,וגם שמעתי מחברים שלי שהוא ממש טוב ועוד במחיר כזה הוא מציאה אם לא יגידו לי משהו אחר כנראה שאני אקנה אותו,הוא נראה דיי טוב למחיר שלו-מה שאין לי ממש

• 6 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.