אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! ליומולדת החלטתי לקנות אוזניות. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת MP3 מהנגן Sandisk Sansa e270 שלי. אין לי העדפות מיוחדות לפירמה מסויימת. אני לא מפחד להסתובב עם אוזניות קשת גדולות על הראש, אבל אני לא אוהב אין-איר (כאלה ששמים ממש בתנוך פנימה בכמו מעין צינור). הגבלת תקציב - עד 400 שקל. אשמח לקבל המלצות/עצות. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אם כן איך? אני שונא את התוכנה הזו, צריך לשים את השירים בתוך תיקייה מסויימת או שסתם אפשר לזרוק אותם בחוץ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות את המוצר Altec Lansing ATP3, אך להפתעתי גיליתי שכבר אין חנויות שעדיין מוכרות את זה. אז, האם יש עדיין חנויות בארץ שמוכרות את זה במחיר סביר? או, יש מצב שאפשר לקנות את זה בדיוטי פרי?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים וכרטיס קול ברמה מיקצועית... חשבתי על 2.1 של קרייטיב עם כרטיס אודיגי... יש לי תקציב של 1500... על מה אתם ממליצים? אה ואני מחפש שיהייה לי טוב לשמיעת מוזיקה לא למערכת ביתית. בתודה Reaper1 אה וזה די דחוף אז אם אפשר...
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
Altec Lansing MX5021 black 2.1 ו M-Audio Revolutions 5.1 מה אתם אומריםם ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אה כן, וגם מבוסס סוללה סטנדרטית (AAA) אם מישהו מכיר, שמע... תודה, תודה, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם במכשירי הדיוידי דיוקס שיש קיום בשוק יש את האפשרות נגיד לצרוב את הסרט כמו שהורדתי אותו ובאותו דיסק גם את הקובץ של הכתוביות ופשוט לפתוח דרך הדיוקס את הכתוביות בסרט? או שצריך קודם את תהליך הדבקת הכתוביות ורק אז לצרוב את הסרט...? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים האלה ואני מחפש דרכים לשפר את הצליל שלהם (כרגע הוא בסדר אבל אני חושב שיש עוד פוטנציאל). יש לי שתי שאלות לגביהם ,מיועד למי שיש לו אותם או התנסה איתם: 1. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול On board שעל הלוח Via VT2021 ,האם החלפה לכרטיס כמו Asus Xonar stx , תגרום לשינוי מורגש בצליל? 2.הכבלים שלהם אלה כבלים בסיסיים שהגיעו איתם (כבל נחושת לחיבור בין שני הרמקולים וכבל RCA -3.5 בין המחשב לרמקולים) האם החלפה לכבלים איכותיים יותר , תגרום לשינוי מורגש בצליל? אם למישהו יש הצעות נוספות ,אשמח לשמוע. תודה מראש על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה סרטים ב-HD שהם 5.1 מסוג קובץ MKV כשאני צורב אותם בתור DATA על דיסק רגיל הדיוידי בסלון לא מצליח לזהות אותם ומראה כאילו שהדיסק ריק זה דיוידי "מיוחד" שקורא צרובים ובד"כ כשאני צורב סרטים AVI ,EMPG וכאלה זה קורא אותם ורשום עליו שהוא קורא גם HD (רשום 1080P..) יש איזה שהיא תוכנה להמרה של פורמט הסרטים כדי שאני יוכל לצרוב אותם ככה שהדיוידי יקרא אותם ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקציב 200-300 גג עדיף בסביבות ה200. ראיתי שיש מרכות של 2.1 ו5.1 מה זה אומר? תודה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קטן (אז לא לכעוס שלא חיפשתי) ולא מצאתי מענה.. מזה בכלל SPDIF איך אני מתחבר לזה..יש לי מערכת קולנוע ביתי של AKAI 5.1,צריכים כבל מיוחד? מה היתרונות של זה?
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=6 נראים לי רמקולים מצויינים גם קיבלו הרבה פידבקים..רק אני רוצה דעה אחרונה לפני קניה בעקרון אני מחפש רמקולים עוצמתיים עם איכות צליל טובה במחיר סביר עד 600 שקל בערך..אמ למישהו יש הצעה יותר טובה מזאת או דעה על הרומקולים האלא..יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלכתי לכמה חנויות כמו ליאור, שקם אלקטריק, סנסור .. ויש כל כך הרבה דגמים וכל כך הרבה אפשרויות שאני כבר אבוד ולא יודע מה לעשות :\ אני רוצה לחבר אותה למחשב אז אני צריך חיבור למחשב. אני רוצה שיהיה HDMI כדי לחבר את הנייד. רמקולים נורמליים . וזהו, זה הדרישות שלי מהטלוויזיה . יש לכם משהו נחמד להציע עד ה 3200 ש"ח ? (32" - 26") תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קניתי לא מיזמן מערכת קולנוע ביתית וההייתי רוצה אם אפשר שתיתנו לי מדריך או הצות איפה למקם את המערכת בצורה הכי טובה למשל יש לי זוג רמקולים אחוריים שיהיו תלויים על הקיר למעלה אז כמה ס"מ בערך לתת רווח בין התיקרה לרמקול עצמו וכאילו דברים... תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האוזניות של הסנסה מצויינות, אבל אחי איבד לי ספוגית אחת, ולא כל כך נוח לשים את האוזניות בלי ספוגיות (אולי פסיכולוגי...). השאלה אם שווה בכלל לרכוש אוזניות אחרות עד 100 ש"ח +- או בתקציב הזה הסנסה עדיפים / נותנים אותה תמורה +- ? בכל מקרה, הנה מס' רשימות שאולי יעזרו לכם לעזור לי: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_2636_2661 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_2423 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_155_1575
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר ברמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787 רציתי לדעת אם שווה לי לקנות אותם.... אם מישהו מכיר אותם אולי ויכול לעזור לי ?? תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני יודע שהיו מלא נושאים על זה אבל כל פעם המליצו על משהו אחר... אני רוצה אוזניות בשביל לחבר לפלאפון (לא למחשב) ולשמוע מוזיקה ..... אני יסתובב עם האוזניות אז אני לא רוצה אוזניות גדולות וכבדות... אבל שיהיו עם איכות שמיעה טובה... בסביבות ה 300 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות אזניות אלחוטיות בתקציב של 300-400 ש"ח הם צריכות לאפשר קליטה גם מאחורי קירות וטווח כמה שיותר גדול (25 מטר),להתחבר גם לטלויזיה וגם למחשב ולהיות איכותיות. עשיתי בירור קצר וראיתי שיש ב130- 200 ש"ח אבל חברות לא מוכרות האם כדאי לי ? האם כדאי להשקיע במותג ? איך חברת vivanco? מישהו שמע על חברת vidpro ? כל תגובה תבורך
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עריכה: הדרישות עודכנו. נא לקרוא את ההודעה השניה. המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים/סדרות הישן לדיסקים ולהיפטר מהקלטות. יש כמה מאות של קלטות, ולעשות את זה דרך כרטיס VIVO ותוכנה לקידוד וידאו במחשב מייגע מאוד. המטרה היא איפוא מכשיר שיעשה זאת לבד. דרישות: * הקלטה על דיסקים חד פעמיים (עדיף גם - וגם +) * מצב הקלטה שיאפשר הכנסת כמה שעות טובות על דיסק בודד של 4.7G. במינימום השאיפה היא שדיסק יכיל לא פחות מקלטת (4-8 שעות), באיכות שאינה נופלת מאיכות הקלטות (לא שזו גבוהה במיוחד) * הקלטה בפורמט שייקרא ע"י נגן DVD סטנדרטי וגם ע"י מחשב * אפשרות להקלטה בחלקים (MULTI-SESSION) עד שהדיסק מלא בתודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מערכת PANASONIC SA AK630 אני מעוניין לחבר אותה דרך AUX למחשב אני צריך כרטיס קול שהיה יותר איכותי מהמובנה השימושים שלי משחקים מוסיקה סרטים...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-