אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש וראיתי את הכרטיסים של הרקולס (פורטיסימו ועוד איזה כרטיס אחר שלהם יותר זול ....) עכשיו מה יותר עדיף לי מבחינת איכות כריאיטיב או הרקולס ? וד"א אני מחבר אותם לרסיבר עם 2 רמקולים 100 או 150 RMS אני קונה את הלוח של GB שיש עליו כבר את הכריאיטיב 128 כדאי לי בכלל להחליף למשהו כמו פורטיסמו 2 ?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם : gigabyte 7zmm http://www.gigabyte.com.tw/products/7zmm.htm ובו : Creative CT5880 PCI sound chip (4 channel) אני מחפש תוכנה עבור הנ"ל שתדע לעשות Mixer ולוח שמאפשר שליטה ושנוי של קובצי Midi . ב CD של לוח האם אין תוכנות כאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/products.asp?CatID=1356 בלינק למעלה ישנם מגברים וישנם רסיברים. סמנטיקה בלבד? ד"א מה דעתכם על הראשון ברשימה?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרסיבר שלי הוא של חברת SANSUI (הזה שקונים ב 200$ בדיוטי פרי) הקטע הוא שהוא לא מנגן כול האפשרויות עובדות אבל שום צליל לא יוצא ממנו, בנוסף יש אור מעל העיגול הגדול של הvolume הוא אמור להבהב כאני לוחץ על mute אבל האור לא דולק בכלל, כנ"ל לגבי האור של כפתור dvd 5.1 אלה המקומות היחידים שמוארים והם לא. אז לפני שאני נותן לתיקון למישהוא יש הצעה בשבילי למה זה יכול להיות? הכבלים והכול מחוברים טוב ואין שום בעיה, זה קרה פתאום כששמעתי מוזיקה ואז פשוט הקול נעצר וזהוא אבל המכשיר עובד.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
:jump אני קונה מחשב עוד שבוע בערך ואני מתלבט באיזה רמקולים לבחור:>>>> genius sw-4.1 1200w+sub או:>>>>>creative pc-works 2.1 או שאם יש למישהו הצעה אחרת שירשום לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לקחתי עכשיו את הפורטיסמו 2 שייבאתי אישית מחו"ל דרך חבר, לאחר התקנה של הדרייברים האחרונים מהאתר של הרקולס וזיהוי של 3 ההתקנים, הכרטיס פשוט מסרב להשמע קול ! העפתי ת'כרטיס הקודם מכל ההגדרות, שיניתי את כל ההגדרות שישתמשו בו, הרמקולים מחוברים, הכרטיס מזוהה, כלום ! נדה ! אנא הושיעו... תודה ZigZag
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בעל מערכת רמקולים klipsch promedia 2-400 לפני מספר ימים החלה הפרעה בצליל שמאופיינת בכך שהבסים משובשים לחלוטין ונישמעים כמו רעש-חשמלי (כחחחכחכחכחכחכ.....) לאחר בדיקה מתברר שהבעיה אינה המחשב מאחר והיא מופיעה גם כאשר מחברים את הרמקולים למקור ניפרד כמו דיסקמן. כנראה שהבעיה ב subwooofer של המערכת אשר כולל בתוכו reciver. אם אתה בעל רמקולים דומים או יכול לאזור לי אנה השאר לי מודעה בלוח זה. :'(
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
SRS-3D נשמע מצויין עם הקלטות מסויימות, אבל הוא לא מגיע עם אף מגבר כמעט, מלבד כמה דגמים ישנים יחסית של קנווד (או כיחידת DSP חיצונית). Dolby Pro Logic המקורי היה די מחורבן לטעמי, אבל אומרים שגירסה 2 שלו הרבה יותר טובה. למישהו יצא לשמוע מוזיקה עם DPL2? ואני חוזר שוב, לא מעניין אותי איך זה נשמע עם סרטים :smoke: Prog.
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך כמה עולים וופרים לרמקולים בגודל של 10 אינץ' ושיהיו טובים לא זבל.... וכמה עולה גם מידריינג' סביר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה הכל בסדר איתכם? וניגש לנושא היום הביאו לי במתנה (איזה אנשים נחמדים יש!!!) מגבר ישן של marantz זה מגבר יחסית חזק ואיכותי אבל מה קרה? החשמל... המגבר עובד על מתח של 120volt ואין לו בורר לשנות את המתח אבל הטרנספורמטור שיש לי מספיק רק עד 50watt והמגבר 690... יש פיתרון חוץ מלקנות טרנספומטור חדש? עריכה: והביאו לי גם רמקול גדול יחסית של jbl........
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מאחר שאני מאוד אוהב מוזיקה (ואני גם נהנתן לא קטן...) ואני משתמש במחשב בעיקר להאזנה למוזיקה, במיוחד כשאני חוזר ללימודים אוטוטו ואין זמן לשחק או לגלוש החלטתי לשדרג את כרטיס הקול (PCI 128) ולקנות רמקולים כמו בן אדם (במקום המיני מערכת של סוני מלפני 9 שנים !!). לאחר קריאת מאמרים רבים והשוואות לרוב באתרים בחו''ל על כרטיסי קול ומערכות רמקולים, הפור נפל על השילוב הבא: קליפש פרומדיה 5.1 והאודיג'י הזול היותר (OEM או MP3). את האודיג'י מצאתי בארץ ב 124 דולר כולל מע''מ (לעומת 76 בחו''ל) אבל לא מצאתי בכלל את הפרומדיה בארץ !! איפה אפשר להשיג את המערכת הנפלאה הזו בארץ ? מישהו יודע ? (בבקשה,אין צורך להמליץ על כרטיסים\מערכות קול\רמקולים אחרים - מי שיכול לעזור לאתר פרומדיה 5.1 ולא 4…
-
- 58 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו פה כבר הרבה שאלות בנושא נגני MP3 אבל בכל זאת רציתי לדעם אם מישהו שמע על נגן עם 1GB או קצת יותר (אבל פחות מ-5 או 6) במחיר נורמלי (לא כמו זה של edigital שעולה 400$) עד 180$ בערך (לא יותר מ-200$) ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מחשב שהוא מחר לו את הרסיבר שלו. יש לו בעיה שיש תמיד רעש תמידי מחריד ובלתי נסבל. הרעש הזה הוא רעש רקע בקול נמוך (כמו באס נמוך תמידי) יש למישהו הסבר לדברים שיכולים לגרום לרעשים כאלה. החלק המעניין בכל הסיפור הזה הוא שהמחשב והרסיבר מחוברים למפצל וכשמכים על המפצל הרעש מפסיק לכמה זמן ואז חוזר שוב. מישהו אמר לי שיש קשר לחיבור הארקה היתכן ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי את הרסיבר הזה בחנות ב 1000 ש"ח (זהו דגם ישן שלא מספק AC3 ו DTS, אך כל מה שאני צריך זה סראונד ואת זה הוא מספק) יש מישהו שמכיר את החברה/דגם הזה? או אולי מישהו שקנה רסיבר חדש לאחרונה ויפרסם את המחיר והדגם בכדי שאוכל לבדןק האם המחיר הגיוני או שמנסים לעשוק אותי?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כעת אני מחשבר את המחשב עם המערכת בעזרת כבל סטנדרטי של RCA ליציאה audio out למערכת הסטריאו . אין לי צורך בחיבור מערכות כמו 5.1 .... רק לחבר למערכת והיא כבר עושה עבודה מצויינת . האם יש חיבורים חדשים אחרים דיגיטליות? אם אני קונה כרטיס קול חדש בסגנון 5.1 האם יש שם יציאה Line out כמו בכרטיסים הישנים ?
-
יש לי במגירה ווקמן, יש אפשרות שאני יכול להקליט מהמחשב ישירות לווקמן ? איך?
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם טוב, בגלל שאני לא רוצה להעביר חוטים בכל החדר, החלטתי להשקיע כסף שהיה אמור ללכת למערכת 4.1 טובה, במערכת 2.1 מעולה. עכשיו, יש לי שתי אופציות: Altec Lansing 621 מצאתי את הדגם הזה בקומפיט ופרטים עליו באתר של אלטק האפשרות השנייה היא Klipsch Promedia 2.1 הבעיה שאין לי הרבה מידע עליה בארץ, כמו כמה היא תעלה לי ואיפה. כל מה שיש זה פרטים באתר החברה עוד אופציות יתקבלו בשמחה (לא ב-4,000 ש"ח...) תודה!
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אולי לא שמתם לב אבל זה כשבועיים אני מתלבט אילו רמקולים לצוות ל HERCULES XP שלי. אחרי התלבטות ארועה, מצאתי את אלו. א. מה דעתכם על המחיר? ב. נכון שאלו יותר טובים מכל סט רמקולים למחשב (כדוגמת ה hercules 3500 או ה ATP5 ודומיהם? קחו בחשבון שאני לא מעוניין להוציא מעל 1000 ש"ח + על רמקולים... ולפני שמישהו קופץ, כן, אני יודע שאין בהם SUB ואני אצטרך רסיבר מה שמוביל אותי ל: ג. איזה רסיבר במחיר הכי נמוך יתמוך בכל הפונקציות שמספק הכרטיס קול שלי (AC3, דולבי, 6.1 וכל השאר)? תודה מראש... עריכה: סליחה על הבורות אבל אחי טוען שאם אקנה רסיבר הוא לא יתחבר ליציאות שיש בפנאל של ה GAME THEATER XP. הוא טוען שאני אאבד את כל התמיכה בסראונד במער מהפאנל לרסיבר?!?! איך הרסיבר יתחבר לפאנל כך …
-
- 23 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מבקש לקנות DVD לא למחשב: בצבע כסף קורא צרובים וMP3 קורא VCD עד 2000 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 800 ש"ח ואני רוצה דיסקמן MP3 מבוסס דיסקים שיהיו לו כמובן את כל הפיצ'רים של ID3 TAG ואנטי שוק ועוד כל מיני
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני בונה מחשב חדש בקרוב ואני צריך כ.קול קול שיתחבר לרסיבר שלי (Onkyo 989) שמחובר למערכת 7.1.... עכשיו השאלה שלי.. כרטיס כמו ה- Hercules Game Fortissimo II עם יציאה דיגיטלית לא יעשה את העבודה? כלומר הוא רק ארבע ערוצים, אבל ברגע שהוא מעביר דיגיטלית את המידע לרסיבר, הרסיבר מפענח את זה לבד לסראונד או סטריאו 7 ערוצים.. לא? אם כן איזה כרטיס קול כן יתאים לי? משהו עם יציאה דיגיטלית שתומך ב-5.1? (ואל תגידו GTXP, אני צריך משהו בלי פאנל חיצוני). הייתי אתמול בחנות של קולנוע בייתי והיה לו שם מחשב עם כרטיס של איזה 130 דולר של M Sounds או משהו כזה שהוא ממש התלהב ממנו.. תודה על העזרה..
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-