עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בכל מקרה, ראיתי בבאנר כאן, שהגיעו לאינטרסופט (אמינים, קניתי מהם ת'ATP3 שלי), http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ההספק הטוטאלי של הרמקולים של ה Z560 הוא 400W RMS ואילו ה ADA890 רק 120W RMS וגם עולים יותר!! משמע ה Z560 יותר טובים ויותר עדיפים. נקודה. צודק או לא ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ofir,

קראתי ביקורות, וראיתי הרבה דיבורים והשוואות פה באתר אבל לא מצאתי תרד אחד שמשווה בין הזוג הזה האם מישהו יכול לעזור? מה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by KRS1,

כמו שהכותרת אומרת - קניתי לפני כשנה את המינידיסק (אחריות כבר אין לי עליו), כשאני עושה הקלטות אין שום בעייה והכל הולך חלק אבל כשאני שומע שיר הוא כל הזמן נתקע לי בקטעים רנדומיליים למספר שניות או אפילו עד שאני מעביר ידנית שיר...... ניסיתי לנקות וזה לא עזר כ"כ - למישהו יש רעיונות,עצות, משהו? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ben-Dor,

איזה חסרונות ואיזה יתרונות יש לרמקולים האלה קנו לי אותם בדיוטי פרי ב150 דולר. מה רע בהם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by die hard,

תמונה רסיבר שלי: http://www.avland.co.uk/denon/avca1sr/avca1srlrg.jpg

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, אני חושב על הרעיון של לקנות כונן DVD, למרות שזה לא בפורום המתאים, יש כונן מולטיזון? עכשיו, הפורט 2 שלי הוא מהגרסא הישנה, ואני לא הולך לקנות כרטיס קול חדש בשביל 5.1 אז אלו מערכות 4.1 טובות יש בארץ? והאם בדיסקים של DVD יש בכלל אפשרות לשמוע את הסרטים ב4.1? כי dTS וDD זה לא זה אם נדמה לי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dj_Infernal,

ה Z560 יספיק לחדר בגודל 3.5X3.5 ? ואני מדבר על ווליום גבוהה ואיכותי.......יספיק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Leecer,

יש ברשותי כרטיס קול 5.1 של קריאטיב. 4 כניסות בשלל צבעים, שום יציאה דיגיטלית. מה אני צריך לעשות?? איזה כבלים לקנות ? בבקשה תפרטו ככל שתוכלו יש לי רסיבר של קנווד.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מתכוון לקנות מערכת 5.1/4.1 כמו למשל ADA880 ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע 250 שח על פרטיסימו או 650 שח על GTXP כאשר מימלא אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה לו כ.קול על לוח אם כמו למשל GigaByte 7VRXP או ABIT AT7 לדעתכם אני ירגיש בהבדל בין כרטיס קול און בורד לבין פרטיסימו או GTXP?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. הרמקולים האלווהאם הם שווים את ה350 - שאני אשקיע בהם? ואיך בדיוק אני מחבר למחשב, והאם אני אצטרך לקנות עוד משהו, או שישר שאני מקבל את זה אני יכול להפעיל? כמו כן, יש את אלו והם נראים לי יותר טובים מהקרייטיב INSPIRE 2.1

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by puNani,

ובכן, יש לי RECIEVER של ROTEL מדגם RX-845. מאחור יש מקום ל 4 רמקולים, כאשר יש SPEAKER A ובו LEFT ו RIGHT, ומתחתיו SPEAKER B ובו LEFT ו RIGHT (בכל אחד מהמשאל וימין יש מקום לחבר רמקול). אני מבין שהרסיבר אינו של סרראונד... 1. האם זה דאבל סטריאו? 2. יש ברשותי כרטיס קול AUDIGY ויש לי שני רמקולים של 60 וואט RMS אצלי בבית שמתאימים לרסיבר, ועוד אני רוצה לחבר אליו עוד שניים מהמערכת שלי (כל אחד מהם 50 וואט RMS). האם אני יכול באיזושהי צורה לחבר את הרסיבר למחשב ולקבל סרראונד FOUR-POINT? 3. האם יש דרך לחבר יותר רמקולים? (היציאות מאחורי הרסיבר, הם בעיקר IN ל CD, VIDEO, TAPE ו PHONO, כאשר החיבור הוא של LEFT CHANNEL ו RIGHT CHANNEL IN.) 4. אם אין אפשרות לחבר למחשב כדי לקבל סרראונד, כיצד …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בזכותכם החלתתי ללכת על ה z560 אבל עד שראיתי שאני יכול לקנות באותו מחיר מערכת רמקולים של פירליס אם הספק יותר גבוהה (לקחו אותם אתמול ב 900 שקל) http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=462055 ואני יכול גם לקחת עוד מערכת רמקולים של פירליס ש"המחירון" שלה 11200 ( בדוק אני יכול לקחת את זה ב 2000 ) http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=465737 נו.............אז מה עדיף? מה יותר טוב?...... אני חייב דחוף רמקולים אם איכות שישמשו אותי אך ורק למוזיקה (לא סרטים ולא מישחקים). בסוף יקחו אותי לאישפוז כי אני מתחיל להישתגע ,אני לא יודע מה לעשות !

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by puNani,

מישהו שמע פעם את המערכת הזאת בפעולה? או מצא אולי ביקורת או השוואה על המערכת? והאם זה נכון שהעובדה שהמערכת היא THX APPROVED בהחלט אומר שהיא מערכת חזקה ואיכותית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Fighting Falcon,

אני לא שומע שום קול ברמקולים שלי! הכל מחובר רק אין קול אני צריך דרייור בשבילהם של "קריאטיב" או איך שכותבים את זה מישהו יכול להשיג לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני כנראה קונה סט רמקולים ואני מתלבט אם לקנות 2.1 איכותיים כמו ה ATP3 שאני שומע הרבה תשבוחות עליהם או איזה 5/4.1 זולים כמו ה Hercules XPS 510 או ה Logitech Z540 4.1? מה כדאי? זה בעיקר למשחקים ואני לא קפדן באיכות הצליל במוזיקה, העיקר שיהיה צליל נקי וברור ואני לא זקוק לעוצמה גבוהה במיוחד או משהו. תודה למי שיעזור לי, כי ביננו, אין לי שמץ של מושג בסאונד.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים עד 400 ש"ח יש לי 4 אפשרויות: 1) LUXEON EM-4.1 2) Creative Cambridge PC Works 2.1 3) ALTEC LANSING AVS300 2.1 4) YAMAHA YST M30 2.1 הרמקולים ישמשו לרוב מוזיקה וקצת משחקים וסרטים. הרמקולים יתחברו לכרטיס קול GENIUS 5.1 אז האיכות של הרמקולים לא הכי קובעת (העוצמה כן!) בתודה מראש יאיר נ.ב אשמח לקבל אפשרויות נוספות

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אם אפשר להסביר לי מה זה תחום תדר, נצילות , התנדגדות ...... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by DXT,

540 לא 560 זה הבדל עצום שלא תתבלבלו. אם מישהו פעם שמע את הסט הזה או יש לו אז שיתאר את נסיונו איתם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DXT,

איזו הכי טובה שאפשר לרכוש במחיר הזה? יש אפשרויות כמו Hercules XPS 510 Logitech Z540 Creative Inspire 4400 Luxeon EM-4.1 Philips A2.5 למי יש נסיון אם המערכות הנ"ל ומה אתם חושבים? הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים וגם למוזיקה בעדיפות שנייה ואולי בעתיד גם לצפייה ב DVD (בספק כי יש לנו בסלון- עדיף). הנטיות שלי הן ההרקולס או הלוגיטק שהוא רק 4.1 (כמה זה משנה?).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by EG,

אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DXT,

אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.

24. http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?

• 71 תגובות
    • 9.2k צפיות
  25. יש שם משהו ששווה קניה? משהו שיעלה באיכותו על videologic ZXR-500? (רק מערכות 5.1 אמיתיות! )

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים