אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי ברשותי לוח אם - Asus M2N-E וכרטיס הקול הראשי במחשב הוא במובנה. עכשיו השאלות שלי מתפרסות ככה- במשחקים מסוימים הסאונד מתחיל לקרטע, אבל ממש לקרטע ומגיע למצב בלתי הפיך עד שאני צריך להפעיל מחדש את המשחק או המחשב. סרטוני מעבר, כמו למשל במשחק Marvel בעבר ככה שהקול נתקע כל שניה ואיתו גם הסרטון (התצוגה) נתקעה. עכשיו ככה- אני חושב שיש לי אחריות על הלוח, אבל השאלה היא כזאת: האם כדאי פשוט להגיד לחנות שיחליפו לי כרטיס קול אחרי בדיקה (שדורש בעצם החלפה של כל הלוח, לא?) או שכדאי לקנות כרטיס קול חדש (creative sound blaster 5.1 הזול עדיין שווה משהו?)? ומהי באמת ההשפעה של כרטיס הקול על איכות הסאונד באופן כללי. ז"א, אם אני אקנה למשל מחר מערכת מפוצצת 5.1 במחיר של 4-5 ספרות אבל עם כרטיס קו…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תקשיבו אני לא יודע מה להחליט לקנות IRIVER H320 או ipod photo תגידו מה אתם חושבים לי מספיק 20 גיגה ואם תוכלו לתת לי אתר ישראלי של IRIVER וגם את העיגכון לעברית אני יודה לכם מאד
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר של onkyo מחובר לחמישה רמקולים של jbl ולמגבר היה מחובר כבר כשנה ממיר כסוף קטן של חברת ייס. כל הסיפור עבד נהדר עד ששדרגתי את הטלויזיה ל lcd והרמקולים התחילו להרעיש בזמזום מטריד. חיברתי וניתקתי הכל ולבסוף הגעתי למקנה שהבעיה נובעת מ-ייס בצורה כלשהי אם הכל מחובר ואני מנתק את הממיר ייס מהחשמל הזמזום ממשיך! אבל כשאני מוציא את האנטנה של ייס מהקיר הזמזום מפסיק. יש למישהו מושג מה עושים כי שוחחתי לשרות לקוחות של ייס ואין להם מושג תודה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות אלחוטיות בתקציב של עד 160$ שיתאימו למגבר שלי. למוסיקה (פינק פלויד בצד העדין... ו-METAL לסוגיו בצד הכבד) ולסרטים. אני אשמח לקבל לינקים למוצרים בחנויות בחו"ל (רצוי עם מחירים ומחירי משלוח סבירים ) בנוסף , עוד 2 תהיות... האם לאוזניות חוטיות יש יתרון על האל חוטיות בנוגע לאיכות הסאונד? והאם ישנן אוזניות 5.1 (אמיתי.... לא אפקטי סראונד) ששוות את ההשקעה (לסרטים ול-DVD AUDIO) ומתאימות למגבר? ורק הבהרה קטנה..... למחשב אין שום קשר לעניין.... הכל נעשה בין ה-DVD ל-RECIVER. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיקה קצרה של מחירי אוזניות שנייזר, בקילומבו(DJ SHOP) ובKSP, פערים מפתיעים וחשודים משהו. EH 150 בKSP המחיר הוא- 145 ש"ח בקילומבו המחיר הוא - 239 ש"ח PX 200 בKSP המחיר הוא - 235 ש"ח בקילומבו המחיר הוא - 420 ש"ח מה פשר ההפרשים העצומים ההלו? שאלה: ברשותי אוזניות PX 100 ישנות יחסית(לפני שנה? שנתיים?) ולאחר מספר פעמים שהפלאג שלהן נדפק(והחלפתי אותו ב"דקדה" בדיזינגוף סנטר בהצלחה רבה), לפני מספר חודשים נדמה שמשהו נדפק באוזניה השמאלית כיוון שהיא מפיקה מעין "קרחצים" מוזרים שכאלה, בעיקר בתחום התדרים הנמוך(הבאסים, במקום להישמע כבאסים, נשמעים כמו מעין סקרצ'ינג). האם יש משהו שניתן לעשות בעניין, או שהאוזניה עצמה הלכה פייפן? תודה מראש לעוזרים נ.ב אני לחלוטין מודע לכך שלא הוגים "שנייזר" א…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מבית FUJITSU (המדוברת באתר) 530-10. כאמור מחשב מעולה אבל מה, כרטיס קול נוראי... זה מורגש כשאני מחבר אוזניות למחשב או כשאני מחבר אותו לרסיבר דרך יציאת האוזניות (רסיבר של דנון, AVR 1604) שמחובר אל זוג רמקולים גדולים ואיכותיים במיוחד (משהו ישן תחת מבית פיליפס, 2 דרייברים של 12', 2 של 3' ושתי טוויטרים. משהו ברמת CW). הצליל פשוט מסורס... ממש ככה אין לי דרך יותר טובה לתאר זאת. חיברתי אפילו אקולייזר חיצוני ישן ודיי איכותי שנקנה עם הרמקולים בזמנו. כשאני מחבר את ה MP שלי (COWON I7) לאותה יציאה עם אותם הגדרות הבית רועד! (במלוא מובן המילה). הצליל חיי יותר ופשוט חזק יותר. אם אני יקנה כרטיס קול חיצוני שמתחבר דרך USB יהיה שיפור משמעותי? אם כן כמה אני צריך…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שתומך בפורמטים החדשים DTS-HD ו DOLBY TRUEHD. עם כמה שיותר כניסות HDMI ויציאת PRE לחיבור מגבר סטריאו בהמשך. כאמור המחיר הוא 4000 פחות או יותר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחלה פורום ... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתוח את הדיוידי שלי למולטי זון... קניתי לפטופ של HP והדיוידי שיש בו נקרא TS-L532L (הLaptop עצמו זה DV-1249). בכל מקרה אני אשמח או תוכלו לעזור לי , חיפשי בגוגל ולא מצאתי....! תודה רבה , רונן
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
^^^ פתוח להכל... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי באוזניות dt990 בגירסת ה-250 אום של בייר ויש לי כמה שאלות. א.לאוזניות לוקח כמה ימים להיפתח נכון?הם נשמעות עכשיו קצת פחות טוב מבחנות. ב.אני מחפש מגבר ואני מתלבט אם לפנות לאסף שיבנה לי מגבר אקווה ולסיים את כל הסיפור בארץ עם אחריות ל-5 שנים ובלי כאבי ראש של מכס,עיקובים,חוסר באחריות(???),או להזמין מגבר מח"ול ששם ההיתרון שיש הרבה יותר אופציות. איך האמינות בהזמנת מכשירים מח"ול??יש אחריות על מגברי אוזניות שבאים תקולים מחו"ל?? ג.איזה מגבר יותר יתאים לאוזניות darkvoice 336i או האקווה??
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני שוקל לקחת את ה Logitech Z-5500 שימשו גם למחשב לשירים ומשחקים וגם לטלויזיה לסרטים או פשוט לקנות מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר בסביבות 2500 ש"ח ... אני מדבר על סט של 5 רמקולים... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לטלויזיה 29 אינץ' המשפחתית רכיבים של קולנוע ביתי כדי לשמוע כמו שצריך בסרטים, בדולבי דיגיטל. מה שאני צריך זה רסיבר איכותי ומצוי (לא באיזו חנות אחת שרק לה נשאר מלאי, או שאפשר להשיג בחו"ל) שיהיה טוב להרבה סרטים וגם קצת למוזיקה, חשבתי על זה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1596362 (ה-ימאהה RXV630). בקשר לסט רמקולים אני צריך משהו איכותי, לא הזבל שנמכר תחת שמות שונים (*אהההמ* פירלס *אהההמ*) , שיבוא קומפלט עם סאב וופר, אני יודע שבתקציב שלי (שיבוא בסוף ההודעה) אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות סט איכותי של ממש, אבל אני לא יכול להעלות את התקציב ולכן אני מעוניין לרכוש את הסט הטוב ביותר שאני יכול להרשות לעצמי... חשבתי על הסט הזה: http://www.sakal.co.il/jsp/p…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הלן אנשים, היה לי בזמנו דגם PX100 לבנות של סנהיסר, די אהבתי אותן, אבל עניין שהיה להם חוט ל2 אזניות ואפשרות הקיפול בסוף גרמו לזה שמכרתי אותן, כי פחדתי שאני ידפוק את החוטים, מידי פעם יוצא לי לנסוע ואני צריך לשמוע משהו בדרך, ולפעמים פשוט אין לי כוח להוציא את הנייד בקבלת צלצול, אז חשבתי לעשות כזה דבר, לקנות: 1. BHS3000 של סמסונג, שניתן לחבר עליהן כל דבר בעל חיבור 3.5 2. עוד PX100 אבל הדגם החדש, איכשהו ברך לי מהעין שההבדל הוא שיש חוט יחיד ופה באמת הקיפול עושה את העבודה יותר קל, (לי היה קורה שחוט היה מסתבך בעצמו, ואם הזמן בטוח היה נקרע מאחת והאזניות) *שמעתי בזמנו גם PX200..וזה זבל גמור, הצליל לא פתוח כמו בPX100 ופשוט הבנתי מאז שאני מתחבר רק ולאזניות כפתור או קשת פתוחות, מישה…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם שווה לקנות רמקולים של altec lansing דגם 6021? ואם בכלל שווה לקנות רמקולים של חברה הזאת!
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
דבר ראשון, אחרי כמה חודשים שביקשתי מאבא שלי שיזמין מהאינטרנט והוא לא רצה כי הוא לא סומך עליהם... אז הלכנו היום וקנינו. אז רציתי לדעת פחות או יותר איך משתמשים בתכנה אייריבר פלוס שבאה איתו. כי העברתי בינתיים שירים דרך הpick & drop. אבל זה מעביר לי אותם לbrowser ולא ישר לmusic. ודרך התכנה אני חושב שזה כן יעביר... גם רציתי לדעת איך עושים פלייליסטים. ועוד משהו-העברית יוצאת הפוך, יש תוכנה שמסדרת את זה?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. העליתי את הנושא בפורום מחשבים ניידים, אך שם לא קיבלתי תשובה ונראה לי שהנושא יותר מתאים לכאן, מכיוון שהשאלה היא כללית לחיבור DVI דרך מתאים DVI-VGA תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מנגן DIVX. מבוסס דיסקים נראה מעניין למי יש עוד אינפורמציה שהוא רוצה לחלוק איתנו ? ??? ועוד..... נתפסה לעיניי ביקורת לנגן החדש המהולל של IRIVER הלא הוא ה H320. זה בעצם לא ביקורת אלא סקירה ויש גם ווידאו מרשים ביותר.. http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3A%2F%2Fakiba%2Esorobangeeks%2Ecom%2Frevue%5F15%2Ehtml
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מכרים שלי מגיעים עוד חודש או שניים לארץ, הם גרים בארצות הברית ואין להם בעיה להביא את הנגן לארץ אם אני אשלח אליהם את הנגן הביתה דרך החנות. עד לאחרונה האייפוד היה בנחיתות רצינית בגלל המסך הלא צבעוני, אך ביום כיפור אפל הוציאה אייפוד שתומך בסרטים, בגלל שעדיין לא ידוע במה באיזה קבצים בדיוק הנגנן יתמוך אתייחס לכך כאילו כל קובץ יכול להתנגן בו. רציתי לדעת (כן, שוב) למה האייפוד "דפוק" ואיזה נגנים עולים עליו. אני מחפש נגנים מבוססים דיסקים קשיחים עם נפח גדול כמה שיותר (60 הכי הרבה, והכי רצוי).
-
- 57 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חשבתי על Logitech X530 , המלצות לרמקולים ? עדיפות ל5.1
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה: לאחר עיון בחיפוש לגבי אוזניות אני עדיין בהתלבטות(אני לא מבין באוזניות בכלל ויש פה אנשים שמבינים אז אני צריך את העזרה שלכם): התקציב שלי הוא 100-140 שקל ככה, וראיתי כמה אוזניות שמתאימות לי: האוזניות האלה(זה לא כפתור שכחתי איך האוזניות האלה נקראות): http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/93 איך הם??? או אוזניות כפתור: זה MX400 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/83 או זה MX450 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/84 או שאתם יכולים להציע לי אוזניות יותר טובות ממה שהבאתי כאן עד 140 שקל.... תודה רבה לעוזרים... עריכה: ושכחתי לשאול, בדגמי ה-MX מה זה הדבר הזה …
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בינתיים הולך על הקרייטיב מה אתם הייתם עושים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הגרסת ה-2GB (כמתנה) ורציתי לדעת מה דעתכם על ה-NANO. עשיתי גם חיפוש מחירים ומצאתי שבארץ הוא נמכר במחיר של 1200 ש"ח (הכי זול). מישהו שמע/ראה מחיר יותר זול ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להסבר קצר לגבי כל ציר ב EQ על מנת לכוון אותו למצב הכי טוב לשמיעה של סרטים/שירים יש לי בעיה בסרטים של באס חזק מידי וקול חלש מידי\ אפקטים חזקים מידי וקול חלש כנ"ל במוזיקה הבאס מפציץ כשאין צורך ואי אפשר לשמוע את השיר כמו שצריך. תמונה של EQ: תודה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס טלויזיה videomate h900f שתי שאלות שאני ישמח לעזרה ממכם: הבעיה הראשונה: חיברתי את ממיר היס שלי לכרטיס טלויזיה דרך חיבור scart(21 פינים) ל svideo והוא מראה לי את התמונה בשחור לבן באיכות גרועה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בנוגע לזה? הבעיה השניה: כאשר אני חיברתי את הממיר דרך rca יש תמונה ציבעונית אך אין סאונד למרות שחיברתי את הכבל: external audio patch cable.. איך אפשר לפתור את זה? אני משתמש windows 7 64 bit 4gb ram AMD phenom2 כרטיס קול מובנה realtek HD תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-