עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Culandur,

אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני הולך לקנות מחשב שבין היתר אני הולך לקנות את הלוח אם הזה:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0),בנוסף לזה אני גם הולך לקנות את הכרטיס קול AUDIGY 2 . בפורום מפרטי מחשב אומרים לי שחבל על הכסף כי אני לא ארגיש שום הבדל בין הכרטיס קול שעל הלוח לזה שאני רוצה לקנות. מה דעתכם? הרי ה-AUDIGY 2 הוא אחד הכרטיסים היותר טובים שיש היום לא? אז איך יכול להיות שאני לא ארגיש שום הבדל? איזה כרטיס קול יש בכלל על הלוח אם הזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by jambo7,

יש לי לוח אם G7VAXP עם כרטיס קול מובנה AC97 עד עכשיו הייתי מחובר למער' סטראו עכשיו אני רוצה להעביר את הסטראו לחדר אחר אני רוצה המלצות איך אני יכול לנצל את הכרטיס קול שלי חיבורים איזה רמקולים לקנות ? צריך מגבר אקולייזר ? האם אני יכול להשתמש ברמקולים גדולים או שאני צריך לקנות רמקולים מיוחדים למחשב בקיצור אני רוצה להוציא סאונד איכותי ומחפש המלצות?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  4. שלום! חברי מוכר לי SB LIVE! בן שלוש שנים . 1. כמה זה יכול לעלות ? 2. האם כידי? תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by Dr.Drek,

אהליין כולם. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 120 שקל בשביל לקנות את ה AUDIGY במקום ה FORTISSIMO III? מה ההבדלים בניהם??? תודה מראש, אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by OR007,

אומנם לא ציפיתי ליותר מידי מה-DVD הזה בגלל שקיבלתי אותו חינם אבל יש דברים שמטריפים אותי ! לדוגמא: צרבתי דיסק MP3 הכנסתי את הדיסק ורשום לי על המסך של הטלויזיה LOAD... הכל טוב ויפה ואז פתאום מופיעה לי הודעה על המסך שנראית משהו כזה: PAGE 01/01 OT++ ה--OT הזה נמצא בצוך מין ריבוע כזה, ועל הצג של הדי וי די עדיין מופיע LOAD. אם מישהו חושב על משהו שעלול לגרום לבעיה הזאת שינסה לעזור לי כי אני פשוט חייב לפתור אותה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Nigga_Lover,

שלום! היום, אחרי משהו כמו 30 שנה של שירות נאמן, כנראה התקלקל משהו במגבר ההרמן קרדון 630 שלי. הסימפטום הוא שהמגבר הפסיק להשמיע בצד ימין. השאלה היא, האם יש מישהו שיודע ומוכן לעזור בתיקון, או לחלופין מכיר טכנאי טוב והוגן באיזור ת"א? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  9. Started by kyyle,

האם יש לקריאטיב כרטיס קול עם שלט אבל בלי פאנל\ראק? כי זה ממש יעזור לי אבל כל החיבורים שבאים עם הפאנל ממש מיותרים בשבילי.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. מה אתם ממליצים? אני לא צריך משהו מדהים... פשוט שיעשה את העבודה, שלא ישתמש ב-CPU (כמו ה-PCI 128 Onboard שיש לי על ה-GigaByte) ושלא יעשה בעיות. כמובן שגם ישמע טוב. אני פשוט רוצה משהו זול.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  11. קניתי כבל RCA וחיברתי בין הטלויזיה למערכת.עכשיו איך אני יכולה לשמוע את הטלויזיה מהמערכת?? :'(

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by game kILLer,

האם הרמקולים האלה דורשים כרטיס שתומך ב 4.1 ?? או שכרטיס VIBRA128 מספיק?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

איך אני מסיר את הדיבור משיר ? עם איזו תוכנה ? ואיך ? תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. היי יש למישהו ניסיון עם ה-Tannoy MX3 ? http://www.tannoy.com/product.cfm?ID=138&Page=1 מומלצים? יש רמקולים רצפתיים טובים יותר באותו איזור מחירים (1500-2000) ?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by game kILLer,

הINSPIRE 2.1 2400 creative או ה2.1 של הרקולס?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by zolder,

האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by galigola,

אני הולך לקנות Creative Sound Blaster Audigy Platinum EX הייתי רוצה לדעת עליו עוד פרטים מה האופצ',איזה יציאות יש לו וכו' דרך אגב אל תגידו לי שהוא לא שווה כי הוא ממש יקר כי מביאים לי אותו מחו"ל. ומה ההבדל בין הכרטיס הזה לבין זה בלי ה- Audigy Platinum 2 בלי ה-EX

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by scorpion,

ערב צח ערב זח לכולם, היום בערב ביצעתי ניסוי קל בחדר- שמתי דיסק בcd ושמתי תקליט בפטיפון. כמובן שלשם ההשוואה השיר היה אותו שיר (still loving you מבית היוצר של העקרבים) והמערכת אותה מערכת (המערכת הזאת) מסקנות: cd- תחזוקה- רק לקנות את המכשיר וזהו, מדי פעם דיסק ניקוי. רוב הcd (אני מדבר על הבינוניים לא על היקרים מאוד) נותנים צליל מאוד דומה. נוח לשימוש- רק הוצאתי מהאריזה וישר למערכת. קטן ולא תופס מקום כמעט. צליל- נקי מרעשים אבל לא חי ממש, איכשהוא יודעים שזה הקלטה באולפן... :-\ הבאס נותן לך בראש, המיד מאוד מדוייק, והטרבל נקי אבל לא מגיע גבוה מאוד. סיכום- נוח מאוד לשימוש ואיכות צליל מעולה לרוב האנשים. פטיפון- תחזוקה- חיסרון גדול, התקליטים נשחקים לאט לאט, את המחט יש להחליף לאחר מ…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום, אני מחפש המלצה לאחת מהחברות הזולות (או חברות מוכרות) שמוכרות רמקולים לרכב ב 150-250 ש"ח , יש כל מיני , רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם אחת מהן וקיבל דווקא צליל נחמד ומפתיע ברמתו בעיקר יחסית למחיר. אני לא מחפש משהו ברמה (איזור ה 400 ומעלה של חברות טובות) אלא תחליף לקלריון הימני שלי שנקרע עליו השלום. ד"א יש לי טייפ של סוני 28X2(משנת 94) יש באלאנס בין שמאל לימין אבל אין פיידר (באלאנס) בין קדימה ואחורה - כשבאוטו מותקנים 4 רמקולים (קלריון) שאני חושב שהגיעו התקנה מקורית עם האוטו - איך זה יכול להיות? (לנחש אני יכול אבל אני מחפש תשובה ממישהו שמבין בסטיראו לאוטו - אני לא ממש מבין בנושא זה). *בנוסף הרמקולים בתוך הדלת כרגע אני חושב הם 4" על 6"( ה 4 על 6 היחידים שמצאתי בחנות הם של…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  20. שלום יש בעיה היא יותר מציקה מאשר בעיה רצינית והיא שיש רעשי רקע כאשר אני מחבר את המחשב למערכת כאילו אין אדמה ולגבי המערכת שלי היא מערכת חלקים אם מישהו ירצה פירוט מדויק תבקשו הרסיבר שלי הוא של kenwood kr-v9080 וכן יש לי מיקסר ניסיתי איתו ובלעדיו וזה לא משנה אז אני מניח שהוא לא ממש מעניין לנושא בתודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by Culandur,

זוג מוניטורים בתקציב של עד 800 אם יש משהו יותר זול וטוב אז סבבה תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  22. יש לי לוח אם ABIT IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול ONBOARD. רציתי לדעת האם אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס הזה? אני משתמש בכרטיס הזה ושומעים סבבה, רציתי רק לדעת אם אני צריך מידי פעם לעדכן את הדרייבר שלו כמו בכרטיס רגיל בהגדרות של הלוח רשום שהכרטיס על הלוח הוא Realtek ALC650 . בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by moskitos,

איזה כרטיס זה מה יש בו וכמה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  24. היי קיבלתי השבוע מחשב התקנתי אותו ואני לא מצליח להגדיר את הכרטיס קול השאלה איך אני יודע איזה דריוור לכרטיס קול להוריד מהאינטרנט איפה רשום הסוג של כרטיס קול

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by edoson,

החלטתי לקנות סאב טוב לחדר. אבל מה, אין לי מושג במותגים איכות ומחירים. יש איזה חנות משהו בסגנון של פלונטר במחשבים, כלומר חנות סטיראו גדולה כזאת שמוכרת בזול?? בקיצור אם תוכלו לתת לי דגמים איכותיים עם מחיר שוק וחנות לקנות בה אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים