אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
זקוק להמלצה על חנויות באיזור המרכז שמתמחות בסאונד ויש להם מבחר עשיר של רמקולים בחנות. את סטריאו סטאר ופיוז אני מכיר אז חוץ מהם... תודה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אוקיי, אז למי שהיה מעורב בת'רד לגבי הרכישה של הרמקולים והכרטיס קול, אז קניתי בסוף את הFortismo 3 ואת הלוג'יטק האלה. הרמקולים הגיעו, אבל מה? בגלל השביתה המחורבנת הזאת הכרטיס קול מתעכב, כי הוא לא היה במלאי ובלה בלה... בקיצור, בנתיים אני עם הכרטיס קול הרגיל שלי, און בורד. חיברתי את הרמקולים לכרטיס בנתיים, כמובן שהאיכות לא כמו שציפיתי, אבל זה עדיין עדיף על המערכת שהייתה מחוברת קודם, עובד הכל חוץ מהרמקולים האחוריים, למישהו יש הצעות מה עוד יש לעשות עד שיגיע הכרטיס קול המיועד? תודה בכל אופן לכל מי שעזר לי להחליט על הבחירה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אם אפשר את ה-PDF שלו זה יהיה מצויין... וכל אתר שמפרט עליו יהיה מצויין!!! והאם יש לו ID-3 tag, ואיפה ניתן לקנות אותו בדיי זול... תודה רבה רבה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אירגנתי למישהי מסיבה ובחד הרמקולים קרעו לי את רשת-גריל של הרמקול מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת (אני אמת מחדש לבד אבל אין לי רשת) תודה איגור
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול און בורד, והזמנתי כבר את הפורטיסמו 3, אני רוצה לדעת איך לבטל את הכרטיס דרך הביוס. עברתי ברפרוף על הביוס ולא ראיתי איזכור של כרטיס קול. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי אתמול את האייפוד החדש שלי (מהדגמים החדשים) של 15 גיגה... שאלתי היא האם אני יכול להשתמש בגירסא האחרונה של ephpod איתו ללא חשש??
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תקציב מקסימום 900שקל ושיהיה לו אנטי שוק שיחזיק מעמד בטיולים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hercules digiFire 7.1 הנה פרטים על הכרטיס: http://europe.hercules.com/showpage...&b=0&show=2&f=1 במחיר של 376 האם המחיר שווה את זה והאם אתם ממליצים על כרטיס יותר טוב במחיר של עד 400 ש"ח? (אני אפילו מוכן להעלות קצת, אבל לא יותר מדי את הסכום שלי)
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אהלן, יש לי יום הולדת בקרוב, אז החלטתי להוציא את מיטב הכסף שאני הולך לקבל על נגן MP3 קומפקטי, בעל לפחות 500 MB זכרון. כמובן שכשהראתי להורים של את הiPod (או יותר נכון את המחיר שלו) עלה מבט מוזר על פניהם שהראה לי בברור, תשכח מזה. אז החלטתי ללכת על העצות שלכם, נגן קומפקטי, מינימום 500 מ"ב, ממשק USB 2.0, עד 1000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלום. יש לי מיני-דיסק ועליו מוזיקה נדירה מאוד. האיכות של המוזיקה היא לא ברמה טובה. אני צריך למצוא דרך להעביר את המוזיקה למחשב,למצוא תוכנה תואמת, ולהעביר את התוצאות לדיסק מוזיקלי רגיל. יש לכם רעיון איך להתחיל? באיזה תוכנה להשתמש? איזה קבל אני צריך כידי לחבר מיני-דיסק למחשב? תודה!!! ???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע בדיוק, בתחום הזה אני ממש N00B, לגמרי כלומר, אני מחפש מחיר יציב, לא 1000 שקל, בסביבות ה700, כמה שפחות תמיד יותר טוב... אני משלם אבל מה, לא מתחת ל128 MB, למה זה ממש ממש ממש מעט... עכשיו אני לא רוצה דיסקמן MP3 כי הוא גדול ומסורבל ככה שבסך הכל אני צריך משהו די קטן... מישהו יכול בבקשה לעזור לי... :-\ נ.ב. כל כך אוהב להיות NOOB...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
10GB - 1979 15GB - 2561 30GB - 3139 http://store.yeda.co.il/ בנוסף לדגמי הנגנים השונים, ניתן לרכוש אליהם אביזרים שונים (Firewire/USB/Dock...) Enjoy Yourselfs ! 8)
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מקלדת CHICONY-KB9900 ומערכת רמקולים של NEC שניר רמקולים וסאב! במקלדת יש לי אפשרות לשלוט על עוצמת השמע ועל מיוט וכאלה...אבל זה לא עובד לי! יש לי כרטיס מובנה (נראה לי)- [intel 82801BA/BAM ICH2-AC'97Audio controller[b-4 אני ממש צריך את זה,אבל זה לא עובד... אני ממש ממש ממש יודה למי שיעזור לי לסדר את הבעיה!!! נ.ב הדרייברים והתוכנה של המקלדת מותקנים! תודה!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול שתומך ב-2 רמקולים. אני עומד לקנות ATP3 (רמקולים 2.1) האם כאשר אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס שתומך ב-4.1 אני אוכל פשוט להוסיף זוג רמקולים ולקבל 4.1? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קטנה (של CROWN) הכוללת CD (שלא עובד), רדיו (שלא קולט) וטיים דאבל קאסט (שאף אחד לא משתמש) הסיבה היחידה שאני מחזיק אותו, היא בגלל שהוא מחובר למחשב - לסאונד. אם אני יכול לזרוק את המערכת, להשאיר רק את הרמקולים שלה, ואיכשהו לחבר רק אותם ישירות למחשב, ע"מ להתענג על הסאונד ? במידה וכן, כיצד ? (כעת יוצא מהם כבל המתחברים למערכת מצידה האחורי, והמערכת מחוברת למחשב) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מערכות רמקולים, ATP3 ו-Creative SBS250. חיברתי את 2 המערכות ליצירת מערכת כוללת של 4.1 ערוצים. עכשיו, יש לי בעיה, אם אני רוצה להנמיך את המוזיקה באמצע מזחק, אני צריך להנמיך ב2 המערכות בנפרד, דבר שהוא פיזית לא נוח, אבל גם פוגע באיזון שהושג אחרי מספר גדול מאוד של נסיונות כיוון. עכשיו, עלה לי רעיון, לק/בנות פוטנציומטר, שתיהיו לו 2 כניסות של הרמקולים (נקבה) ו2 יציאות כמו של הרמקולים (זכר). למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי כאן בעיה עם הסאונד בסרטים מסויימים.. התקנתי divx xvid ac3 ניסיתי להפעיל עם התוכנות : divx player windows media player 9 bsplayer winamp בכולם אני רואה את הסרט אבל אין סאונד.. ממש מוזר. למישהו יש רעיות? זה שם הקובץ של הסרט : X.DVDrip.AC3.DivX.iNTERNAL-TNL.CD1.avi תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 4.1. אני שומע קצת מוזיקה רואה דיי הרבה סרטים ומשחק מלא משחקים, מה עדיף - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers או Altec Lansing ATP 5 4.1 Speakers? (מישהו יודע אם הATP 5 בPCH הוא המתוקן בעצם ATP 4?) אני יודע שעם שניהם אני ישמע פצצה, אבל אני ירגיש בהבדל גדול כל כך שאני ישחק או יראה סרט ששווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Toshiba SD1850 ל Toshiba SD2550 לא הבנתי כל כך מה ההבדלים ביניהם (חוץ מ 150 ש"ח) אודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאטיב pcworks 210 הספק שלהם התקלקל לי, רציתי לדעת מי היבואן שלהם שממנו אוכל לקנות ספק חדש. או האם אני יכול לקנות חיבור 12v רגיל לחשמל וזה יעבוד ללא בעיות?(על הספק רשום שהוא ממיר את מתח החשמל ל 50hz והזרם בארץ הוא של 60 hz) בתודה שמעון ב.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן אחריי שפרצו לי לאוטו ושברו את כל החלונות וגנבו לי את המערכת שלי (בני זו.....ת :AR15: :AR15: :AR15: ) קיבלתי כסף מהביטוח וקניתי רדיו דיסק לרכב שקורא MP3 עכשיו אני לא יודע איך לצרוב דיסק MP3 ! צורבים רגיל עם נרו? או שפשוט יש תוכנה אחרת שמאגרנת את זה גם בתיקיות?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את מערכת הקול שלי, שכרגע מרוכבת מכרטיס קול "און בורד" ומערכת שמחוברת אליו ,ת'אמת כל עוד שומעים מוסיקה זה נחמד מאוד, אבל ברגע שמשחקים במשחקים זה כבר לא זה, לכן החלטתי להתקדם קצת. התקציב שלי הוא משהו כמו 900 ש"ח. השימוש הוא למשחקים ולסרטים, גם שירים אבל לא בשביל זה אני מתכוון להוציא כ"כ הרבה כסף. נתחיל בכרטיסי קול. אני לא ממש צריך את הכרטיסי קול המשוכללים עם מיליון יציאות. אני רק צריך כרטיס לחבר אילו את הרמקולים, שמתוכננים להיום 5.1 או 4.1. לא צריך שום יציאה אופטית וכאלה, אלא אם כן תשכנעו אותי שכדאי לי ושאני צריך, נכון לעכשיו אני לא רואה שום צורך בזה. אז גלשתי לי קצת והנה כמה כרטיסים שעלו על הפרק: 244 ש"ח - Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD 29…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-