עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NLbass,

מסקרן אותי איזה סאבים יש לחברי האתר לי יש של sonab 12" 200RMS

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Y-L,

דרייברים חדשים מבית Creative Labs לסדרת Audigy. Audigy Web Update 2 - Core Driver package Audigy Web Update 2 - Creative Audio HQ Audigy Web Update 2 - Creative PlayCenter 3 Audigy Web Update 2 - Creative Recorder Audigy Web Update 2 - Creative Audigy Taskbar אני התקנתי אותם ויש איכות במיוחד לבעלי ה-5.1, להורדה ופרטים נוספים.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by AMITOC,

שלום,אני רוצה לשדרג את הסאונד בביתי כיום מחוברת לה מערכת סטריאו. הכרטיס קול הוא סאונד סטורם שנמצא על האסוס נפורס 2 שלי בכל אופן התקציב למערכת שלא צריכה לכלול יותר משני ערוצים הוא 1500 ש"ח אפשר טיפה יותר אבל לא רצוי. אני ממש לא אוהב באס כך שהמון מערכות אינם יכולות להיכנס לרשימה. החדר בו תחובר המערכת הוא דיי גדול . אם אין מערכת שמיועדת למחשב אני אעלה את התקציב כדי שיכולול רסיבר. תודה מראש,עמית

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של מקסימום 200 ש"ח. אני רוצה אוזניות גדולות מאוד (דומות של אלה של הדיג'איים) שהאוזן נכנסת בתוכן ולא להיפך שיהיו עוצמתיות ושהצליל יהיה איכותי ככל האפשר. האם קיים כזה דבר במחיר של 200 ש"ח מקסימום? אני לא כ"כ מבין בתחום הזה, אז אם יש בפחות אני אשמח! תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  5. התקנתי את הדרייברים של NFORCE אבל עדיין לא רואה שום הגדרות מיוחדות שקשורות ויציאות קול האלה. ולא שומעים בהן כלום.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כלומר אמפליפייר רמקולים וסאב את הרדיו דיסק כבר יש לי... התקציב לא ברור... תתנו הצעות סבירות.... והאם עדיף לקנות בחו"ל שנראה לי הרבה יותר זול מבארץ...

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by shlomid,

ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DisinfectedDuck,

המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו איכותית מאד (מגבר NAD C320 ורמקולים M12 של EPOS). כרגע כרטיס הקול שאני משתמש בו הוא HERCULES GTXP. רציתי לדעת אם יש כרטיס קול איכותי יותר (למרות שגם עכשיו האיכות מצויינת) ומקצועי יותר שיתאים למערכת כזו.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Killer Storm,

אני צריך מדריך להתקנה ושימוש בסאב-וופר, לא של מחשב סאב למערכת קולנוע - סטריו איך להתקין כמו שצריך ולתפעל.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת איזה משני הרמקולים עדיפים לצורך שמיעת מוזיקה מישחקים וטלוויזיה במחשב אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח להקשיב

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by nuke,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי יש לי GTXP 7.1, וכשאני מנגן איתו MP3 AVI MPEG וכו הוא משמיע מעין "פיצוצים" כל 2-3 שניות [אין לי את הבעייה הזו שאני מחבר אותו דרך ה-AUX לכרטיס TV] ניסיתי PCI אחר ובדקתי שהוא לא משתמש ב-IRQ תפוס - לא עזר מפרט: WIN XP SP1 P4 2.4C HT 2X256 DDR 3200 GIGABYTE GA8IPE1000 PRO CHIPSET INTEL 865PE תודה על כל רעיון

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by yoavsh,

שלום לכולם, קיבלתי פה המלצות לפרימוס 300 של אינפיניטי, אבל כשבדקתי את האתר הרשמי של החברה לא ראיתי סדרה כזו. משהו שאני לא מבין? משהו שפספסתי? עזרה....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by CaRTeR,

איזה כרטיס קול אני צריך לקנות כדי לחבר מערכת 5.1 למחשב ? וכמה הוא עולה? לדוגמא YAMAHA TSS-1

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by G-FoRcE,

שמתי לב לזה שהם ממש זולים יחסית... הוא סתם צעצוע או שווה בדיקה? איך האיכות?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. (*הדיון הראשון שלי ב - HWZone ) רציתי לדעת אם למישהו פה יש את ה - Z-560 של לוג'יטק, והוא יכול להגיד לי אם הוא מרוצה מהם או לא ? ורציתי לדעת אם אפשר להשוות אותם לרמקולים אחרים בסדר גודל של - 1500 ש"ח של חברות אחרות , יש טובים מהם במחיר הזה / הם המובילים ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TC,

יש לי לוח אם . AC97 עליו וגם SPDIF ויש לי גם מערכת רמקולים של KLIPSCH עם DECODER וכניסה של SPDIF חשבתי לעצמי (שחר , תשתמש ב SPDIF) קניתי כבל אופטי , חיברתי ביניהם. לא פועל הגדרתי בDECODER שהINPUT יהיה על DIGITAL הגדרתי גם בווינדוס.. (תמונה) http://uploaded.fresh.co.il/3ee8d6713ad67c3f.jpg או שכנראה לא הגדרתי נכון בווינדוס לא יודע ... קיצר לא עובר צליל איך מסדרים ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Heya יש לי כרגע את ה-SB Live! Value Digital היקר שלי, שמתחבר לו בשמחה ל-Yamaha RX-V430 דרך החיבור הדגיטלי (COAX). בהתחשב בעובדה שאני משתמש בחיבור S/P DIF, ולמעשה אין כל עיבוד של הסאונד ע"י הכרטיס (או שיש?), האם יהיה הבדל כלשהוא בין ה-Value שלי לבין ה-GXP7.1 או ה-Audigy 2, למשל ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yoavsh,

אתמול, בשעה טובה, קניתי מגבר של DENON, אם זכרוניאינו מטעני, דגם AVR 1406. אני מחפש סט של רמקולים (קדמיים, אחוריים, סנטר וגם סאב), לא סטלייטים (כי יש לי סלון גדול מאוד). לצערי התקציב מוגבל, בואו נאמר משהו כמו 6000 ש"ח, כולל או לא כולל הסאב... יש למישהו המלצות בעניין? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. משתמשי ה-Win ציפו לו זמן רב, והוא כאן. 8) iPod Software 2.0.1 What's New in iPod Software Update 2.0.1: Better support for Asian languages Enhanced On-The-Go playlist functionality Improved playback performance Improved handling of mp3 VBR songs Fixed artist sorting Improved backlight Improved alarm clock Fixed left/right channel swapping New in Windows Update USB 2.0 synchronization Support for Audible.com Support for multiple iPods on one computer Shorter connection times Better overall performance http://www.apple.com/ipod/download/ נא להתעדכן ! ** העדכון הוא לבעלי ה-iPod-ים החדשים (עם ה-Dock )

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by gryffin,

חשבתי שהגירסא המלאה מגיעה עם הפאנל הקדמי אבל אמרו לי שלא, אז למה יש הבדל של 300 ש"ח בין שתי הגירסאות? עוד משהו, מאיפה ניתן להוריד דרייברים ל Audigy2, SounbBlaster Live וכל הכרטיסים של Creative ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by avihai007,

היתרון העיקרי שראיתי ב-ARCHOS הוא הבטריות, שאפר להכניס לשם בטריות רגילות. יש אפשרות לחבר בטריות רגילות או משהו כזה גם ל-IPOD? (במיקרה שניתקעים) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by demonshlomo,

יש לי אקסטיגי ואני רוצה שהוא יתחבר לרסיבר שלי כדי שימעו את המחשב עם הרמקולים של הקולנו ביתי! יש יצאה דיגיטלתי אבל אל תחשיבו אותה כי אני לא יכול לעשות את זה! יש גם MIDI OUT ן את השלושה חוטים שיוצאים לרמקולים! מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by amirn,

היי מישהו יודע מהם ההבדלים בין GAME TEATHER XP 7.1 לבין הגירסה הקודמת 6.1 ? אני יודע שהחדש משתמש ב CS4624 במקום ב-CS4630... מישהו יודע מי מהם עדיף? תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים