אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
עד לפני יומיים השתמשתי במחשב הישן עם ה SOUND BLASTER PCI128 אבל שלשום אחרי איזושהיא בעיה המחשב הפסיק לשדר דרך הכרטיס קול הרגיל והתחיל לשדר דרך הAC97 מה שמוזר כאן זה שהוא עדיין מזהה אותו בוינדוס כSOUND BLASTER 128 אבל הוא משדר מהAC 97 שמאז שקניתי את המחשב לא היה בכלל בשימוש... וגם שומעים אותו דבר... אבל אני רוצה את הPCI128
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול הייתי סגור על ה YAMAHA TSS-1 בדיוטי פרי ... אבל היום אני קם בבקר ורואה עיתון של סאקל דיוטי פרי ורואה את הרמקולים האלה באותו מחיר 200$ עכשיו השאלה שלי האם הם יותר טובים, פחות טובים, או שווים ל tss-1. בסט הזה איין מגבר \מפענח אבל בכל מקרה לאחד משני הסטים (מי יתן והטוב ינצח) יצטרף אודיגו SE RETAIL בחיבור קוואקסלי דיגיטלי המטרה העיקרית היא למשחקים סרטים ולבסוף מוזיקה. (בלי הצעות לגבי מערכות אחרות בבקשה תתמקדו בשני אלה) בתודה מראש לינק לתמונה וקצת פרטים: http://zap.co.il/fs.asp?PID=21387415&sog=E-Speaker
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני צריך מיני-דיסק נייק קטן עם LP4 ושלט ובעל חיי סוללה ארכים ואיכות צליל טובה וחיבור למחשב להורדת השירים והכי חשוב לא יקר מדי המיני-דיסק ילך לאמא שלי ועד עכשיו היה לה ווקמן ונמאס מהבחר הקטן לכן היא שולית את אבא שלי הטיסה הבאה שלו(תאריך לא ידוע מיקום לא ידוע) לקנות לה בדיוטי פרי מיני-דיסק אז אם אפשר המלצה לאחד שעונה על רוב/כל הקרטריונים. תודה מראש ;D
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אוקי, אז ככה. אני צריך כרטיס קול שתומך ביציאה דיגיטאלית, לא משנה אופטית או קואקסיאלית אבל יש העדפה לקואקסיאלית. צריך שהוא יתמוך בDTS, DOLBY DIGITAL ו EAX 3.0 . ואם אפשר שלא יחרוג מטווח ה650 ש"ח. כעקרון הוא מיועד לסט רמקולים TSS-1 של YAMAHA. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לדעת פרטים על מקלדות מידי טובות למתחילים שמעתי על Midiman Oxygene 8 ועל Roland ו Edirol אבל אני צריך לדעת עוד פרטים. כנ"ל לגבי כרטיסי קול, ומאיפה גם קונים את זה בארץ. (אם מישהו במקרה מוכר מקלדת/כרטיס אנא צור איתי קשר באימייל/הודעות)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
(ACS דגם 233). מה לדעתכם עדיף ? השימושים הם מוסיקה, משחקים ו-DVD. אם יש עוד רמקולים טובים בתקציב של ה-Inspire, אנא תציעו
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא כל כך המקום פשוט אין לי עם מי להתייעץ ואני ממש ממש סומך עליכם אז- אני יכול להשיג משהו איכותי בתקציב של 2K??? תעזרו לי בבקשהה.... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי(דיי מזמן) את ה אודיג'י2 יש לו יציאה דיגיטאלית וגם רסיבר של akai aa-v2100 עם יציאו אופטית וקואקסאלית. חרא של רסיבר אבל קניתי אותו כמגבר בלבד לסאונד, ניסיתי לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטאלית וזה לא עובד..... זקוק לעזרתכם!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בקרוב חבר שלי הולך לקבל איי פוד חדש 30 ג'יגה מהדור החדש.. עכשיו היה ביננו וויכוח איך עדיף לחבר את הדבר המדהים הזה- עם יו אס בי 2 או עם פייר וייר. לא משנה מה תהיה ההחלטה הוא יצטרך לקנות את ההתקן הנבחר- כסף לא ממש משנה כי ההפרשים לא כל כך גבוהים. אז מה ינצל את האיי פוד החדש באופן הכי טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר YAMAHA שי בו DOLBY DIGITAL אבל אני חיברתי את המחשב לרסיבר ועשיתי בדיקה של הרמקולים זה היה סטריאו למרות שכיוונתי במחשב את זה לסראונד. למה הסראונד לא פועל? יש אפשרות שהאחוריים פועלים אבל הם משמעים אותו דבר כמו הקדמיים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 שקל (שיחוברו לווקמן , אם הפרט הזה חשוב) איכותיות כמה שאפשר . וכמו כן , האם צריך להגדיל את התקציב או שניתן למצוא אוזניות איכותיות בתקציב הנ"ל ? תודה.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי ! מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו בארץ ? (היבואן PAN-SYSTEMS אומר שיביא אותו בעוד שבועיים, אבל בכל זאת..)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר לפי ההוראות שבמדריך אבל לא שומעים באף רמקול חוץ משני הרמקולים הרגילים... ההוראות במדריך פשוטות ממש אבל זה לא עובד... מישהו יודע איך מחברים??? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה לא עלול לקצר את חיי הבכר אט משהו בסגנון?!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
קודם מה המצב אני חדש... ההורים שלי טסים חודש הבא לברצלונה וביקשתי מהם שיקנו לי את ה IPOD... 10 ג'גה עכשיו כמה בערך זה צריך לעלות? הבני ש 300 דולר בערך... ולא הבנתי משהו מהסקירה שלו... שמרגע שמנתקים את המכשיר מהמחשב אין אפשררות למחוק או לערוך קבצים מה זאת אומרת?!?! שאין אפשרות מחיקה?!?! מה שהקלטת שתשמע עד סוף חייך ?? חח ??? וגם ראיתי פה משהו שואל איזה חיבור עדיף USB או משהו אחר.... מה ההבדל? ואמרו שהשני יותר טוב אז למה שמישהו יבחר USB ? תודה רבה לעוזרים... ודרך אגב... אחלה אתר\פורום! פעם ראשונה אני פה
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אמממ...בוא נגיד שזה יהיה הת'רד האחרון שבוא אני אטריד אותם (או לפחות אשתדל שזה יהיה האחרון...) . בקיצר, שני שאלות : 1. האם קבצי MP3 יכולים למצות את הפוטנציאל של רמקולים (ה-Z560) ? אני מתכוון האם אתה צריך קבצים באיכות יותר גבוהה (WAV) על מנת שישמעו את הכי טוב שיש לרמקול להציע ? 2. שמעתי על זה כשאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית אז איכות הסאונד של הרמקולים משתפרת , לא ? מישהו מוכן להסיר קצת על זה ואם אכן כאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית איכות הסאונד משתפרת באודיגי 2 (BULK) יש את היציאה הזו ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות בירורים בכל חנות שיש והתמודדות מול העובדה הקשה שאין את ה-Z560 של לוג'יטק בארץ ומרבית הסיכויים שלא יהיה להרבה זמן אני נאלץ להחליט על מערכת רמקולים חדשה בטווח של עד 1,100 שקל , המערכת יכולה להיות 4.1 או 5.1 , היא צריכה להיות איכותית כמה שיותר ובקיצר אני כבר סומך עליכם . שימושים : הרבה מוסיקה (בעיקר אלקטרונית , רוק , ראפ והיפהופ) , משחקים , וסרטים . המערכת תצטרף לכרטיס קול אודיגי 2 כנראה . המערכות שהעליתי בחכתי (אתם מוזמנים להציע אחרות שאין ברשימה) : 1. ATP 5 . מספר שאלות לגבי ה-ATP 5 (לא רוצה לפתוח ת'רד חדש...) : - האם המערכת באה עם שלט ? - האם בארץ ה-ATP5 שמוכרים הוא למעשה ATP 4 ? אני שואל כי שמעתי שיש בעיות ב-ATP 5 והן תוקנו ב-ATP 4... - מה ההבדלים בין ה-ATP 5 לA…
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן חברה... שאלה לי אילכם, עזבו שנייה את כל הבול שיט של סאוונד איכותי ביותר והטופ של הטופ. האם המערכת קולנוע בייתי המלאה של HYUNDAI המוצעת בדיוטיפרי במחיר של 200$ שווה את הכסף ? אני לא מחפש איכות של Tannoy או B&W... מספקים אותי גם ה- Inspire 4400 שתלויים לי בחדר. אז מה אתם אומרים ? קישור למערכת: http://www.sakal-online.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5∏=61519&saleNo=47483 תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני יודע שה IRIVER iHP-100 החדש (עוד לא יצא לשוק) יכול להקליט ואני צריך את זה להרצאות.. האם האייפוד מסוגל?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת אמא קנתה לי את האוסף הכפול של משינה שאני די מת על השירים שלהם. (רגע של אווווו) עכשיו, מאז הם נוגנו רק בדיסקמן הישן שלי, סטיראו ישן ובקורא סידים של המחשב וכמו כן בצורב. כמו כן האריזה נפתחה פעם אחת בים ובאזור של דשא. (לא שזה חשוב, נראה לי ;D ) הופיעו שריטות קרוב למרכז התקליטורים בשני התקליטורים ותקליטורים אלה יקרים לליבי. שריטות אלה התרבו (יחסית להיום ולפני כמה ימים). ממה הם נגרמות בדיוק? אני שומר עליהם טוב טוב :-\ דיסקים אלה יקרים לליבי ואני מפחד שיקרה להם משהו או שהם ישרטו עד לאי שמיעה אופטימלית. אשמח לקבל גם עצות לשמירה עליהם או לגבי ניגון בהתקנים ישנים (אם זה הגורם(?))
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול שיש לו יציאה אופטית, לצורך חיבור לרסיבר דגם ימהה RXV-620 (סידרת ה TopArt) . כרגע יש לי כרטיס קול של קריאיטיב 5.1 live אבל אין לו יציאה אופטית. לכן המליצו לי לקנות כרטיס קול כשהמטרה היא רק היציאה האופטית ולא איכות שאר היציאות והמעבד הדיגיטלי של הכרטיס. אלו שתי הכרטיסים שמצאתי: הראשון: Terratec 512i with Digital and Optical output http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-spec2/img/terratec512i.jpg אתרהיצרן: http://www.terratec.net/index.html השני: cyberSound ACS200 http://www.pandas.co.il/images/apache.jpg אתר היצרן: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.apache-micro.com%2Fenglish%2Fhome-products%2Fmmedia.html מי מבי…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לי יש כבר עמדה מסוימת בנושא והייתי מעוניין לשמוע דיעות נוספות כדי לדעת אם אני צודק בדעתי. תודה, אביחי ארביב
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-