אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי למומחים. אני יודעת שזה ממש מאוחר ולחוץ אבל אני מבקשת עזרה במציאת כרטיס קול מומלץ. העניין מעט לחוץ היות והשאיפה המשעשעת שלי היא אולי להספיק לנצל את מבצעי BF. נכון שאני מצחיקה? מה שכן אופטימית . שימושים - כרגע יתחבר מצד אחד למערכת רמקולים 2.0 (כנראה SOLO7C) ומצד שני לזוג אוזניות איכותית (עדיין לא סגורה לגבי הגם אבל ייתכן שמשהו בסגנון HD25). ייתכן ובהמשך יתחבר לרסיבר ורמקולים יותר איכותיים ייתכן ש- 5.1 או 7.1 (לצורך קולנוע ביתי, לא משחקים) אבל כרגע הדבר לא צפוי לקרות בתקופה הקרובה. בכל מקרה, ישמש למוזיקה (מגוון סגנונות) וסרטים. ללא גיימינג! - הבנתי שיש כרטיסים חיצוניים וכרטיסים פנימיים. הייתי שמחה לשמוע אודות ההבדלים בינהם. - הבנתי שיש כרטיסים שבניגוד לזה המובנה…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אח שלי כרגע עם מערכת 2.1 של מיקרולאב שמשרתת אותו נאמנה! הוא מחפש סט 5.1 לשדרוג החוויה, תקציבו בסביבות 1200 (אם שווה להוסיף תציעו). הוא הולך לחבר ממיר YES HD ואת המחשב לLCD לצפייה בסרטים ומשחקים. הוא שם עין על מיקרולאב X23 ועל Microlab X15 האם הם יתנו חווית סראונד 5.1 אמיתית? האם יש למערכות הללו מספיק חיבורים איכותיים לחבר את כולם?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה לצורך צפייה בסרטים מורדים מהרשת, דרך המחשב או USB, וממכשיר DVD. מרחק כ-2 מטר. הרוחב חייב להיות עד 80 ס"מ. עידן+ - נחמד לא חייב. מה ממליצים מבין שני דגמי hdready שבכותרת? סמסונג: 50hz, חיבור USB לתמונות מוסיקה וסרטים + MKV.טיונר מובנה DVB-T, עידן +,חיבור USB- תומך מוסיקה תמונות וסרטים DIVX, MKV עם תמיכה בכתוביות SRT 1540 ש"ח כולל שנה אחריות שארפ: LED, 100hz, Component , AV , USB , HDMI x 3, 1:3,000,000, usb תומך בסרטי divx עכשיו 1350 ש"ח כולל שנה אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי עכשיו את הרמקולים החדשים שלי, Logitech Z523, וחוץ מזה ששומעים מאוד מאוד חזק (בהשוואה למערכת 5.1 שהייתה מחוברת לרסיבר וטלוויזיה שמחוברת בHDMI). אני כרגע על 12% בעוצמת הסאונד של המחשב ועל בקושי חצי ברמקולים וזה טיפה יותר מדי.. דפאק? /:, (נגיד בטלוויזיה אני על 100% ועל 10 בטלוויזיה עצמה..) יש גם רעש סטטי שנראה לי קצת חזק (כשמגבירים רק את הרמקולים ומכבים את המוזיקה במחשב..). מה אפשר לעשות לגבי כל אחת מ2 הבעיות?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרטיס זול מאוד יחסית 35 דולר באיביי מבית אודיוטראק המעולה . CHIPSET & CODEC VT1723 & VT1617A מידע מאתר הבית http://www.audiotrack.net/products/MAYA51MK2ZENI/ מוצע למכירה באיביי http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה ? מידע מועיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש, עם מלוח Z77-D3H. בעל כרטיס קול אונבורד של VIA. הבעיה שלי היא שהכרטיס מייצר לי HISSING + רעשים מגנטיים בכל פעם שאני עושה קליק עם העכבר או טוען אייקון או תוכנה, ישנו "חיווי" ברעש מגנטי\סטטי באוזניות. ללא הסט האלחוטי הדבר קורה. אני משתמש באוזניות של BEATS BY DRE STUDIO שמה הרעשים הכי מורגשים. עם ה RE0 HIFIMAN שומעים חלש יותר, אך עדיין שומע. (יתכן כי לBEATS בגלל ההגברה שלהם עם הסוללות, יש לי 2 BEATS STUDIO שניהם עושות זאת) מיותר לציין שבמחשב הקודם עם ה REALTEK זה לא קורה. בחנות שרכשתי נאמר לי כי בכרטיסי קול סטנדרטים ON BOARD יתכנו רעשים מגנטיים מכיוון שאין בידוד רעשים, ושכדאי לקנות כרטיס קול איכותי עם הרעשים מציקים. האם רכישה …
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. :-) יש לי כרטיס קול line 6 ux1 ואני מעוניין לרשת 4 רמקולים בחדר דרכו. כניסת אודיו מחשב רגילה, pl קטן. האמת שאין לי ממש מושג בזה. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מערכת כזאת בערך ב800 שקל. אני רק רוצה לשמוע מוזיקה עם באס טוב ואיכות טובה בלי קרטועים בחדר, מכל כיוון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים/אוזניות:. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): 600 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 150 רק אם באמת רמקולים יותר איכותיים 2. מה השימושים של הרמקולים ?השימוש של הרמקולים הוא כמובן למוזיקה, אני אשתמש בו לפעמים למשחקי מחשב ולפעמים לסרטים משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים: משחקי מחשב 10% , מוזיקה 80% סרטים 10%. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Intel Corporation DH67CL (LGA1155) זה הדגם של הלוח אם 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. שיהיו רמקולים איכותיים , שיהיה בס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ושקט עד כמה שאפשר לכולם בדקתי אוזניות באתר של KSP והייתי ממש נעול על הדגם ORC של ראזור שעולות 280 ואז ראיתי עוד איזה אוזניות- בצבע אדום עם דפנות מתפרוקות ושיש לזה גם מיקרופון מדונה . עכשיו נכנסתי ואני לא מוצא אותן - יכול להיות הפסיקו למכור - בכל אופן אני לא זוכר איזה דגם ואיזה יצרן זה היה . המחיר שלהן היה 350 . בכל אופן אם למישהו יש מושג על מה מדובר אשמח ללינק וכו כן אם אפשר המלצה לאוזניות בטווח מחיר הזה שהם גם לגיימינג וגם למוזיקה. לא מחפש משהו מיוחד לשימוש יום יומי רגיל . תודה שיהיה שקט ורגוע עד כמה שאפשר .
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כף יהיה black friday בבאג... ולכן אני רוצה לקנות אוזניות (black friday זה מנהג באמריקה שקצת לפני הקריסמס יש הרבה הנחות ודברים בחינים, הם לא אומרים מתי זה עד ממש לפני... לפי מה שהבנתי יהיה הנחות של איזה 30 אחוז, ו1+1 למניהם) הינה הטופס- תקציב : 600 שקל ככה (כי בבלאק פירדאי יהיה 1+1 או הנחות די גדולות לפי מה ששמעתי ולי יש איזה 400) חריגה : עדיף ממש שלא יד ראשונה/שנייה : ראשונה ורק מבאג! (כי יש הרבה מאוד מבצאים, וגם ביטוח של שנתיים) חברה מועדפת : אני די אוהב AKG, אבל יהנה לנסות דברים חדשים סוג מוזיקה : רוק, מוזיקה אירית, קלאסית, יפנית (סוג של גיטרה חח), כינור אני אוהב, היפהוף שימוש : מוזיקה, ללכת איתם באוטובוס, רחוב (פחות בבית אבל גם), ו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום איך אפשר לחבר את המערכת הנ"ל למחשב PC, Windows 7? ניסיתי לחבר עם כאבל HDMI. המחשב מזהה את המערכת כשהיא על מוד TV אבל אין קול. אני לצערי בורה בנושא...בכמה מקומות ראיתי שצריך אולי כרטיס קול-אבל אלו התייחסו למכשירים יותר ישנים. האם אני צריכה כאבל אחר מ-HDMI רגיל (אופטי??)? פרטים נוספים: הכניסות והיציאות בסאבוופר הן: החיבורים לרמקולים HDMI (TV(ARC)) HDMI (BD/DVD) Digital audio in (TV)opt1)+AUX (opt 2) בכללי אני מתכוונת להשתמש במערכת להקרנות במקרן אבל רוצה גם לשמוע בה מוסיקה. תודה מראש וברכות
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
תקציב באיזור ה1000 לשימוש בסיסי - 4 רמקולים ללא סאב ללא מגבר וללא צ'יינג'ר. חשוב שיהיה איכותי ויקרא גם דיסקים שבמצב לא הכי טוב וכמובן יוציא צלילים איכותיים, כניסת כרטיס זיכרון ושלט האם יש מערכות שתומכות בשמות שירים בעברית? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה, נשמע מעניין, מישהו מכיר את הדגם? כדאי? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/alkol-c02590180/12642925?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_310&a=2022
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכוון לקנות את האוזניות BEATS SOLO ב650ש"ח http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=BEATSOLOPARALEL&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he מחר אני קונה אותם, והשאלה אם אולי יש אוזניות אחרות אפילו יותר טובות במחיר פחות או יותר זהה למחיר הזה 650ש"ח~ ? ואם בכלל כדי להשקיע עוד 200ש"ח בשביל ה SOLO HD?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי PS3 שמחובר למחשב לרמקולים של Microlab Solo6c. הרמקולים מחוברים לטלוויזיה (LCD 32" של סמסונג) עם כבל RCA לכניסת Line-in בכרטיס קול (Asus Xonar D2X) וכך כל המכשירים שמחוברים לטלוויזיה נשמעים דרך הרמקולים של המחשב, כולל ה-PS3. כשאני שומעת במחשב מוסיקה השמע תקין ושומעים בשני הרמקולים. לעומת זאת ב-PS3 שומעים רק ברמקול אחד. ה-PS3 מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה. אשמח לעזרה איך אפשר לסדר שישמעו גם ב-PS3 בשני הרמקולים. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הבעיה נפתרה, מצאתי כבל RCA שהגיע עם ה-PS3, חיברתי לכניסת ה-Aux ברמקולים וזה עובד
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכם היום שמתי לב שהכרית שבקשת של האזניות שלי מתחילה לצאת (באמצע שלה - אבל זה קורה רק שאני מותח את האזניות כדי לשים על הראש). הדבק לא מחזיק טוב כ"כ - כנראה שהוא כבר התעייף.. מדובר באזניות HD518 של סנהייסר. רציתי לשאול אתכם האם יש דרך להדביק אותה חזרה למקום ושלא תצא להרבה זמן? יש דבק מסוים שאתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות לילדה בת 15 אוזניות באיזור ה200-250 שקל. יש לה אייפון, אז אם האוזניות מותאמות אליו(עם מיקרופון ושלט ווליום) אפילו יותר טוב אבל לא חובה, יכול להיות גם 3.5MM רגילות אם הן יותר איכותיות היא לא מבינה גדולה בסאונד אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיהיה לא רע, היא שומעת בעיקר פופ. ניסיתי לחפש אבל יש כ"כ הרבה דגמים שזה קשה לדעת מה לקנות. אל תמליצו לי על הזמנה מחו"ל כי אני צריך את זה בימים הקרובים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי תסט הזה 6 שנים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 עד עכשיו הוא החזיק טוב מאוד אפילו שהיה ישן ובאמת האיכות שמיעה פנטסטית! אבל היום אני בה לישמוע מוזיקה והלפתעתי אחד הרמקולים לא עובד (קיימים 2 רמקולים , סאבוופר , ומגבר שאליו הכל מתחבר) קודם שתבינו על מה אני מדבר אז ככה נראה החיבורים שמאחורי המגבר http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpRPncpe.JPG כמו שאתם רואים יש שם 3 חיבורים אחד מהם זה הסאבוופר והשניים שמיצידו הם ה חיבור ל 2 רמקולים הנוספים. ניסיון ראשון החלפתי בינהם והגעתי למסקנה שאחד מהחיבורים שם נהרס (החיבור ההרוס זה ההוא שמסומן בכחול בוודאות) שאני משחק שם ומנער תמקום אז ליפעמים זה עובד ומנגיעה קטנה במגבר שוב נהרס. עכשיו חשבתי מה אני יכ…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו לשימוש רב תכליתי בחדרי, שבעיקרו: 1. חיבור לטלוויזיה. 2. חיבור ל-IPOD. 3. למחשב. בנוגע לחיבור למחשב, אני לא חושב שאצטרך לחבר את הרמקולים ישירות למחשב, אלא בגלל שהטלוויזיה גם ככה מחוברת לרמקולים, כל מה שארצה לראות דרך המחשב אני אעביר בסטרים ל-TV והיא כבר תדאג להעביר לרמקולים, יש אפשרות שכך זה יעבוד? בקיצור, הרמקולים לטעמי, שתי הגירסאות נשמעו לי פחות או יותר אותו דבר... עכשיו, החדר שלי קטן (3x4 מטר), ותהיתי איזה רמקולים יהיה כדאי להציב בחדר. הכוונה לרמקולים שייתנו את התמורה הטובה ביותר במרחב של חדר כזה (ללא קשר להפרש המחיר הזניח שביניהם). שאלה נוספת שמטרידה אותי לא פחות היא איכות החיבור לטלוויזיה, אני ארצה לחבר את הרמקולים בכ…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב.. אני מחפש רמקולים למחשב (2.1, אני אוהב בס..) אך יש כמה דברים שמפריעים לי למצוא: 1. אבא שלי קונה ובמקום שהוא קונה אין Microlab.. ניסיתי להתווכח וכו' - לא עזר, כנראה שהוא קונה שם ממש בזול, לכן אני חייב למצוא רמקולים מחברה מוכרת (Logitech, HP, Creative, Microsoft ודברים בסגנון..). 2. מצאתי את הרמקולים Z523 וZ623 של לוגי'טק, הבעיה היא המחיר - זוג אחד עולה 400 וזוג שני עולה 700. חיפשתי משהו בסביבות ה500+- כיוון ש400 מרגיש לי קצת מדי ומצד שני 700 נשמע לי יותר מדי.. (ואני לא בדיוק יודע בכמה אבא שלי יכול להביא) (אם תגידו לי שהZ623 שווים את המחיר אני אנסה להתעקש עליהם.) יש המלצות לרמקולים נוספים מחברה מוכרת בסביבות המחיר הזה? דרישות: רמקולים 2.1 מחברה שמוכרת בארץ בס טוב ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379528435463311&set=a.114102578672566.21412.113921012024056&type=1&theater
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
דודה שלי עתידה להגיע מארהב בקרוב ורציתי להגיד לה שצביא לי אוזניות. אני מחפש אוזניות רק עבור מוזיקה. התקציב הוא עד 160 דולר, כאשר אם אין הבדלים משמעותיים בין הדגמים אני מוכן להתפשר ולשלם פחות. דבר נוסף, חשוב שהאוזניות יוכלו לעבוד גם עם מגבר וגם ללא מגבר (נניח חיבור לאיפון טו למחשב ישירות). דבר אחרון, לא חשוב מאד שיהיו אוטומות אבל שיהיה ניתן לשמוע איתם במשרד פתוח בלי להפריע. כרגע מה שמצאתי זה Grado s80 Akg 240 Senhaiser 485 הם מומלצים? מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
השימוש העיקרי במסך הוא בתור מסך מחשב יעודי למשחקים , סרטים , אינטרנט ושימושי מחשב רגילים. מרחק הצפייה הוא בסביבות 3 מטר. המסך שראיתי שנראה לי מעניין הוא Samsung UA32EH5000 LED . הוא 100HZ ו LED. איך הוא? אם מישהו מכיר מסך אחר מומלץ או חסרונות משמעותיים שיש ל 100HZ , אז אני אשמח לשמוע. כמו כן , ראיתי גם את המסך הזה LG 32LK430Y LCD שעולה 300 שקל פחות , אבל הוא "רק" 50HZ. האם שווה להוסיף כסף על מסך יקר יותר או שזה מספיק? אני גם אשמח להסבר על סוגי הפאנלים השונים במסכים. ראיתי שיש פאנל IPS. וגם האם למסכים האלה יש לאג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הטלוויזיה הראשונה: LA46D550 LCD הטלוויזיה השנייה: UA46D5000 LED הטלוויזיה מיועדת לשידורים רגילים, סרטי FULL HD ובעיקר למשחקי מחשב, זאת אומרת שמדי פעם אני אחבר אותה למחשב בשביל משחקים. אני יודע שיש תופעה שנקראת 'אינפוט לאג', כלומר: תגובה מאוחרת מעט של הטלוויזיה לג'ויסטיק/גיימפאד במשחקים, ומכיוון שהטלוויזיה מיועדת בעיקר למשחקים, ברצוני לדעת איזו משתי הטלוויזיות שהזכרתי למעלה, תגיב מהר יותר לגיימפאד במשחקים. אני יודע שבאתר הרשמי של סאמסונג כתוב שה-D550 היא CMR 50 וה-D5000 היא 100 CMR. האתר: http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=129 האם זה אומר שה-D550 תהיה טובה יותר מן הבחינה הזאת? או שאולי במקרה הזה אין הבדל? (האם יש איזה אתר שמשווה בין אינפוט לאג של טלוויזיות?) א…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-