עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ohadzamir,

משהו מוכן לעזור עם נגן MP3 על בסיס HD?? אני רוצה שיהיה זול. עם 6 גיגה ומעלה צג עם תאורה הודל לא חשוב ושלא יהרס אחרי זמן קצר תרשמו בבקשה דגמים, מחיר אם אתם יודעים, אתר בית אם אתם יודעים, ואם יש אז תמונות תודה רבה רבה אוהד

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by Vega,

אני ממש לא מחפש משהו fancy אלא מערכת שתומכת ב-mp3, ורדיו, אין צורך ב-Subwoofer וכדו'.. למרות שלא היה מזיק זוג רמקולים אחוריים בשביל הנוסעים מאחור - גם כן, אני לא מחפש סראונד, פשוט שישמעו מאחורה וגם מקדימה בדיוק את אותו דבר. אם זה משנה משהו, אז מדובר במכונית מסחרית - Fiat Fiorino.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מעצבנת בסאונד יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רמקולים altec lansing atp3 (2.1) ומקלדת logitech Internet Navigator special edition שמחוברת דרך PS2 (תמשיכו לקרוא ותבינו למה כתבתי את זה) אממ אז הבעיה היא כזאת כשאני שומע שירים (MP3) יש מידי פעם הפסקות והפרעות בסאונד הפסקות אני מתכוון שאני שומע את השיר ופתאום לשניה אחת השיר כזה נפסק וממשיך מאותה נקודה והפרעות זה נגיד באמצע השיר אני שומע כזה "צט" באמצע לאיזה שניה מאוד מעצבן זה בדרך כלל קורה כשאני כותב נגיד כמו למשל עכשיו. אבל כשאני משחק נגיד במשחקים ודברים כאלה ושומע MP3 אין את ההפרעות האלה מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by ow3,

אוקי... חזרתי מארה"ב לאחרונה וקניתי אותם ב700 ש"ח לאחר שהמכס בשדה שדד לי 100 ש"ח.. עכשיו... הרמקולים האלה הם פשוט פצצה... עוצמה חזקה כזאת ברמקולים שמיעודים למחשב זה מטורף.. בכל מקרה.. קראתי פה שאי אפשר לקנות אותם בארץ שזה באמת חבל... עכשיו לביקרות קטנה... כמו שקראתי פה שמפעילים אותם ב 10 אחוז זה באמת כבר חזק מאוד.. הבאסים במערכת הזאת הם כל כך עמוקים ונקיים שזה פשוט מדהים... השליטה המרכזית אכן נחמדה... אבל לא משהו מיוחד.. הרמקולים עצמם נראים נחמד... ועוד יותר נחמד אם מורידים מהם את הכיסוי.. כרגע אני שומע עם כרטיס קול onboard.. אך ה audigy 2 יגיע בקרוב.. אז אני מקווה לשיפור נוסף בקול... מקווה שעזרתי למישהו שמתלבט מה לבקש מדודים או חברים( ממש ממש טובים, וחזקים בשבי…

• 61 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by SuB,

שלום! יש לי מינידיסק, מדגם MZR 700PC, שאני מוכר כרגע, ואני רוצה להחליף אותו לנגן MP3, כדי שאני יוכל להעתיק בשיטת "העתק הדבק", וגם מעוד מספר סיבות. רציתי שתעזרו לי לבחור את הקנייה הטובה ביותר בסכום של עד 750 ש"ח. התכונות שאני צריך שהוא יכלול: -הקלטה (באמצעות רמקול פנימי/ באמצעות LINE IN שאליו יתחבר מיקרופון) -128 MB זיכרון פנימי, רצוי מאוד עם אפשרות להרחבה. -שלט (לא חובה חובה, אבל אני נורא אוהב את הקטע עוד מהמיני-דיסק) -בטרייה נטענת (חשוב לי מאוד) + שנאי -מסך תצוגה על המכשיר הנה כמה דברים שכנראה אני יבחר מהם: Creative Nomad MuVo 128MB Mp3 Player / USB Flash - יש בו תצוגה ?! Evolution EV-128 XF AMF Digital MP3 Player - לא מכיר, אולי מישהו ימליץ אם הוא מכיר Samsung YP-N30S Y…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  6. אני רוצה לחתוך חלקים מהשיר ואני רוצה לחבר כמה שירים בייחד, עם איזה תוכנה אני מבצא את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. Started by SlimShady_1,

שלום... אבא שלי נוסע עוד פחות מחודש לשוויץ, ואנחנו תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי... עכשיו בינתיים אין לי סקאלה לכמה כסף ניתן להשקיע, אני פשוט רוצה לשמוע הצעות והמלצות... מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל... העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר) פשוט אייכותי קניית value שכזאת... ראיתי את הרמקולים האלקטרוסטטים... והייתי רוצה כמה המלצות של כאלה רמקולים... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  8. נגן HD חדש מבית TOSHIBA - 20 גיגה שמשתמש כמובן בדיסק ה1.8 אינטש בו משתמש האייפוד וגם האייריבר החדש שלמעשה דיסק זה מיוצר ע"י טושיבה עצמה. השיא שקשור לקומפקטיות מגיע כאן בצורת העובי - 12.7 מ"מ בלבד - זה כבר באמת דק ומשקל נמוך ביותר של 138 גרם שבקושי מורגש , כמובן כל זה בא על חשבון הרוחב שמגיע ל 7 ומשהו ס"מ - קצת יותר מהאייפוד אבל לפחות האורך קצת יותר קטן , מה שמדהים אצלו זה הדקות והמשקל (ואני עוד התלהבתי מהדקות כשהישתמשתי באייפוד החדש). המסך שלו נראה קצת קטן אבל אין המון פרטים כרגע כמובן בא עם תושבת USB2 ותמיכה בהרבה פורמטים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אבל אני לא מבין שם כלום www.apple.pl תודה רבה לעוזרים כי מישהו שאני מכיר טס לשם וזאת הזדמות טובה בשבילי אני מדבר על ה10 ג'גה תודה... וד.א - יש איזה התקדמות בארץ?! ניתן להשיג את האי פוד בעוד מקום חוץ מ"ידע"? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם אני מתכנן קנייה של רמקולים בקרוב מעוד אבל כרגע אני לא בטוח מה לקנות. הרמקולים האלה ישמשו אותי בהרבה מאוד סרטים אז מה שחשוב לי הוא בעיקר איכות הסאונד שיהיה צליל נקי ושישמעו את האפקטים כמו שצריך, שהרמקול יתמוך בכמה שיותר אפקטים ושיהיה עם יציאה דיגיטלית, אני מוכן להתפשר על עוצמה בשביל לקבל איכות או כול אחד מהדברים שהסכרתי. הרמקולים שחשבתי עליהם הם הada 880 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים מCarter הגבר, והatp5 שניהם 4.1 ששמעתי שהם מצויינים אני נוטה יותר לכיוון ה880 בגלל הגודל והקלות בתלייה של הרמקולים האלה (יש לי חדר קטן) עם יש למישהו כאן המלצות אחרות או נסיון עם אחד מהדגמים בבקשה להגיב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mrraz,

חזרתי עכשיו מסוף שבוע באילת וכמו כולם עברתי בקניון מול הים ראיתי בחנות של שקם אלקטריק רמקולים של אלטק ATP3 ב 465 שקל בחנות הדיסקים דיסק קלאב דיסקים לצריבה כפול 48 מפירמות ידועות במחירים ממש זולים שבעים ומשהו שקל ל-50 דיסקים (כמו בנקיו) ועוד הרבה מוצרים במחירים ממש טובים והכל מחירים רגילים ובלי לבקש הנחה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Nemesis,

היי חברה, כבן אדם שאינו מבין גדול בתחום הסאונד, אני מבקש את עצתכם בבחירת פתרון אודיו לצרכים שלי. המצב כיום: חדר של 3X3.5 מטרים, זוג אוזניות של סנהייזר (פשוטות, HD 437) מחוברות למחשב. הסיבה העיקרית בגללה אני לא מרוצה - אסוס כנראה בחרו לחסוך כמה גרושים בלוח האם שלהם (ASUS A7N8X Deluxe), ואני נתקעתי עם קרקושים ורעשים מוזרים בזמן פעולת המעבד, עכבר ודיסק קשיח בפלט האנלוגי (אם יש למישהו רעיון לפתרון אני אשמח, אבל אני חייב לומר שניסיתי כבר ה - כ - ל). סיבה משנית בגללה אני לא מרוצה - היה נחמד לו היו לפחות זוג רמקולים כאשר רוצים לצפות בסרט או להאזין למוזיקה יותר מאדם אחד, או סתם כאשר אין חשק לאוזניות. פתרון אפשרי 1: לקנות כרטיס קול, למשל אודיג'י חביב, אבל אז אני מקריב כ 600 ש"ח בל…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. אנשים. סאטלייטים זה לא רמקול אמיתי. Repeat אין תנאי עצירה. 8) בניגוד לבחורה, שם החלק העליון (טרבל ברמקול - חזה ופה אצל הבחורה) והתחתון (הבאס ברמקול - האגן אצל הבחורה) הם המהנים ביותר, אצל רמקול יש חשיבות אדירה גם למיד. המיד נותן את הבשר, הנוכחות והווקאלים. זה לא קיים כמעט בסאטלייט! I know I'm gonna be flamed!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by dj alex e.,

על איזה חברות ואיזה דגמים של נגני mp3 אתם ממליצים?אני מחפש נגנים שיהיו בעלי שבב זיכרון של לפחות 128 מגה בייט. חשוב גם שאיכות השמיעה תהיה טובה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by SuB,

שלום! חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס קול הוא צריך לקנות כדי לחבר את האורגן שלו למחשב. האורגן שלו הוא של YAMAHA, והוא אורגן אוריינטלי (צלילים ים תיכוניים). הוא גם אמר לי שהאורגן מיועד לחיבור למחשב כי יש לו כבל של 15 פינים (זכר) שהוא אמור לחבר למחשב, והוא קיבל איתו גם דיסק לעריכת מוזיקה- משמע שהתכונה כן קיימת באורגן. רציתי שתגידו לי איזה באיזה כרטיס קול קיים כזה חיבור (15 פינים נקבה) שמתאים לחיבור האורגן. אני לא צריך משהו מיוחד ומקצועי, הכי פשוט ורצוי שיהיה משהו שדיי נפוץ בחנויות "שכונתיות" על מנת שהוא יקנה באיזור מגוריו. אם ממש אין ברירה נמצא כבר איך להביא את זה מ-PCH, אבל רצוי משהו נפוץ. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nir.nir,

שלום רב לאחרונה התחלתי להתעניין בכמה נגני MP3 של קריאטיב ובמיוחד בדגם NOMAD 2 MG. כאשר קראתי את דרישות המינימום של המערכת, כלומר של ה-PC, ראיתי שיש דרישה מוזרה, משהו כמו : Sound Blaster® Live! for EAX enhanced MP3 encoding האם הכוונה שאני צריך כרטיס קול של קריאטיב לייב? זה נשמע די טיפשי שאצטרך כרטיס קול דווקא של קריאטיב בשביל המכשיר...ובכלל בשביל מה צריך כרטיס קול? ההעברה מתבצעת ע"י כבל USB ולא דרך שקע AUDIO...אז למה? קישור לדרישות המערכת : http://www.nomadworld.com/products/Nomad2mg/sysreq.asp תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. אני יודע שזה כל אחד והשמיע שלו, ולכן אני צריך המלצות לכמה דגמים על מנת שאני ילך אחר כל לשמוע אותם, אני בעיקר שומע עם זה מוזיקה בינתיים שמעתי כמה שהתלהבתי מהם, מה אתם אומרים עליהם? רסיברים: Onkyo TX-SR 601 Pionner 811S ורמקולים: Accoustic Energy Evo 3 Infinity primus 3000 תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by wow,

יש לי בעיה,אני שומע רק ברמקול אחד,כרטיס קול OB AC97 ולאיפה שלא הלכתי לא הצלחתי לפתור את זה. גם ב-SOUND MANAGER וגם ב-CONTROL PANEL. ??? דרך אגב-אין בעיה ברמקולים כי ניסיתי את זה על מחשב אחר.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by captaincaveman,

יש לי 795A של YAMAHA ומערכת AM6 של BOSE שמגיעה עם סאב פאסיבי. אני חושב להוסיף סאב אקטיבי אבל בלי להתפרע במחיר. מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום אני מעוניין לשמוע הצעות.... (עד 1000-1500 שקל אני חושב)

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by drorleb,

קניתי את האיי פוד החדש 15 גיגה של עונג רצוף אבל בכל זאת חסרה לי העברית.. :-\. מי יכול לעזור לי??? בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  21. Started by Stranger,

אם פלאפון יושב ליד הרמקולים יש מן רעש מוזר כזה... רציתי לדעת עם זה יכול לפגוע ברמקול או באיכות הסאונד?? תודה

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by R0ck,

טראק לא רע בכלל, עם ווקאלז גבריים פשוט מוצלחים.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by BeRo,

אני מת לשמוע OGG VORBIS ברמקולים שלי, אפשר למצוא אותם בקאזה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  24. אני מחפש מידע לגביי כרטיס קול מסוים של MOTU קוראים לו 2408 MK II ואני מחפש לדעת מה הרכיבי מחשב שעובדים איתו הכי טוב. ??? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by ^oz,

מתנצל שהשאלה לא כל כך נוגעת לחיבור המחשב אבל אולי מכאן תצא הישועה.... יש לי dvd חדש של LG שמחובר לממיר של יס, כלומר יציאות האודיו מהממיר מחוברות לdvd ויצאת הוידאו של הממיר מחוברת לטלויזיה , הבעיה היא שאין סינכרון בין הקול לבין התמונה בטלויזיה, יש איזשהוא לאג בינהם. כשאני רואה סרטי dvd (ואז כמובן אני חייב להחליף יציאות וידאו מהממיר לdvd) אז אין שום בעיה כזאת.... יש למישהו רעיונות??

• 4 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים