אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, החלטתי לאחרונה לרכוש רמקולים טובים למחשבים(אני כרגע עובד עם פשוטים) ועקב בעיות מקום החלטתי לקנות את ה- Creative Inspire 2500 2.1. אין לי מקום לשים מערכת גדולה יותר בחדר. נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול על לוח האם של חברת RealTek. הדגם הוא ALC650. שקלתי, מכיוון שאני קונה רמקולים חדשים, לקנות כרטיס קול חדש. עקב בעיות תקציב, אני לא מעוניין לקנות Audigy אלא כרטיס פשוט יותר - כמו ה- Creative Live!. האם אני ארגיש הבדל בין 2 הכרטיסים האלו? יש טעם לקנות כרטיס קול אחר? מידע על ה- RealTek ALC650: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=30 תודה, יובל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם ההבדלים ביניהם? כלומר, מה ההבדל בין האוזניות שמוכרים בחנות של הטאוור רקורדס ב10ש"ח לבין אוזניות שעולות 300ש"ח? ואני לא מתכוון להבדלים בין היצרנים... ;D בכל אופן השאלה שלי היא כללית לכל האוזניות... כלומר, אני כבר יודע שיגידו לי פה איכות וכו' אבל אנא תפרטו... האמת שקניתי את האוזניות האלו ב10ש"ח, נשמעים לא רע בכלל אבל כבר הבנתי שיש הבדל בין לא רע ל-טוב אז אקיצר מהם ההבדלים? תודה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם .. סתם צץ במוחי רעיון לבצע שימוש ברסיבר JVC יחסית ישן שיש לי עם זוג רמקולים גדולים מעץ... יש לי כרגע במחשב רמקולים של LUXEON 4.1EM ואני מוד מרוצה מהם מספקים אותי מאוד... הקיצר אני יכול לשלב את זה איכשהו במחשב??? אולי לחבר את הרסיבר לסאבוופר של הרמקולים או משהו??? בתודה ניב :-*
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים או מערת סראונד לחדר... אני מוכן להשקיע עד ה2000 שקל למרות שממש לא נראה לי שאני צריך משהו בכזה מחיר... אני רוצה שיהיה לי סראונד ושתהיה איכות סאונד טובה..ממש טוב וחשוב שיהיה באס טוב.. אני לא יודע מה עדיף ומה יש...זה או מערכת סטריאו ואת זה אני לא רוצה..כי אין לי מה לעשות איתה.. אולי מגבר ורמקולים??? תגידו מה כדאי..כמה זה עולה ובבקשה תצרפו לינק עם תמונות או משהו...כי אני כנראה לא אבין את המונחים שלכם תודה לעונים ד"א אין לי בעיה לשנות את הכותרת...אבל אני לא יודע למה.. מנהלי הפורום..תגידו לי למה לשנות אם הכותרת לא מתאימה לכם
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות לראות על צג ה TV אילו רמקולים מחוברים וכל מני דברים שעושים , וזה לא עובד לי איך אני יגרום לכך שזה יעבוד? תודה .......................................................
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
well now i got koss sportapro while im listening to music even in low volume i got some static or noise distortion problems is there anyway to fix it? i bought them from amazon and i dont wanna dill now with shipping and all that crap so what can i do , i know that i got a lifetime warrenty for this headphones but still i dont wanna mess with shipent to the us is there a koss diller ship or something that i can contact?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ישלי כרטיס פשוט 128 MB עכשיו אני רוצה לחלק אותו לשני צדדים יענטו sterio בישביל לטקלט מהמחשב איך אני יכול או שאני חייב עד כרטיס קול?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז זאת הבעיה: יש לי SB Audigy 2 המחובר בעזרת כבל S/PDIF (כבל MONO RCA -> MONO Mini-plug) לרסיבר Yamaha RX-V430 עם 5 רמקולים, דרך היציאה הדגיטלית של הכרטיס. הגדרות תוכנה ודרייברים: Windows XP עם הדרייברים המעודכנים ביותר (ניסיתי גם את הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס) ב-"Speakers settings" נבחר 5.1 Synchronize with control panel מסומן. Digital output only מסומן. ניסיתי גם לבטל. CMSS מבוטל. ניסיתי גם להפעיל. EAX effects לא מופעלים. ב-Device controls (שניתן להגיע אליו דרך AudioHQ) מסומן Sampling rate של 48KHz, וב-Decoder מסומן SPDIF passthrough. כשאני מפעיל סרטי DVD ו\או סרטי DivX עם AC3 הרסיבר מזהה אות דגיטלי, ועובר אוטומטית ל-Dolby Digital. הבעיה היא שהסאונד "קופץ" כל …
-
- 39 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לקנות ומה יותר כדאי מיני דיסק או נגן MP3 בעל קיבולת של 128 מגה, ואיפה אפשר למצוא כתבות,מאמרים או השוואות בין מיני דיסקים או נגני MP3 בעיברית?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כשאני מחבר את מצלמת הוידיאו שלי (קאנון) אז יש בעיה בכך ששומעים חזק מדיי, זאת אומרת גם שהמצלמה לא על PLAY יש קליטה של שמע. וכשאני מקליט אז שומעים ממש חזק וכל רעש קטן הופך חזק. לעומת זאת כשמחברים לטלויזיה שומעים מצויין כמו שצריך. מה הבעיה כאן?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות זוג קומפקטים (פיונירים?) מיקסר CASE וכל מה שנלווה (למזוודה) תקציב בערך 3000 לכל קומפקט המלצת בבקשה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני חדש בעסק ויש לי כמה שאלות: למי יש Luxeon T5.1 בבית? המערכת שווה משהו? יש עכשיו את המערכת רמקולים Hitachi DN1 ב 600 שקל המערכת הזאת טובה? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=EQaDN1 מצאתי את המערכת Hemilton HEM426 http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9395&ref=Zap מישהו מכיר אותה היא טובה? יש לי 500-600 שקל לבזבז על רמקולים מחפש מערכת 4.1 או 5.1 שניתן לחבר אותה אחר כך ל DVD או מערכת סטריאו עדיף עם שלט יש המלצות נוספות?
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
טוב לאחר היציאה המרשימה של תוכנת ה- ITUNES לווינדוס ועידכון התוכנה ל IPOD לתמיכה בפורמט AAC (בין השאר), אני עומד בפני השאלה, האם כדאי לי להמיר את המוזיקה באייפוד שלי לפורמט הזה? לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות, הפורמט הזה אמור לתת איכות סאונד יותר טובה, בכיווץ יותר טוב. אבל שניסיתי להמיר (בעזרת ITUNES), גודל הקובץ לא השתנה כלל! להפך, הוא גדל ב 100K לערך. לגבי האיכות אני לא יכול להגיד כי לי זה דיי נשמע אותו הדבר. אז על מה בעצם כל הרעש של הפורמט החדש הזה? הוא באמת יותר טוב, או שאני פשוט עשיתי משהו לא טוב?
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא אמור לעשות... כמו הרעשים שיש כשרמקולים נשרפים.... אני לא יודע מה לעשות . יש לי אחריות? היא תקפה במקרים כאלה? האם הם באמת נשרפו?? אלוהים אדירים, שיהיה פתרון...... הם פעילים כולה יומיים בקושי. ניר.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, משהו יודע בין אלו מחירים נעים מיני-דיסקים בארצות הברית? אתם חושבים שאפשר למצוא מיני דיסק עד 80 דולר??
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=newipod תגובות ייתקבלו בברכה 8)
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר). האם זה צריך להיות ככה? ניר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש דיסק-מן שתומך גם ב Mp3, אני לא מתמצא כל כך במחירים... אבל אני לא מחפש משהו High end וגם לא משהו זול. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות תכנוניי לקנות נגן בקרוב (כנראה האייפוד ולא האייריבר בסוף) אני רוצה לדעת אם יהיה גירסת itunes לווינדוס 98
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות הכי פשוטות שיש(הכי זולות) וכמה הן עולות??? ואיפה אפשר להשיג,כי אני לא מוצא. ??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-