עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TermiNal,

אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Tlon,

אני רוצה לבנות מן אולפן הקלטות בייתי משהו לא ממש ברמה רמקולים טובים יש לי 4 ערוצים + סאב. אבל אין לי מיקרופון והכרטיס קול שלי לא משהו התקציב שלי הוא 500 שח חשוב לי מאוד שבהקלטה לא יהיו כל מיני רעשים תודה! אשמח אם תמליצו על כרטיס קול ומיקרופון?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי לכולם: רציתי לדעת העם סאב במרחק של כ- 45 סנטימטרים מהמחשב וכל זה על הרצפה ושנייהם באותו טווח ראייה ושום דבר לא מפריד בינייהם, העם יכול להיגרם נזק למחשב?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?

5. הם כתבו חמש סיבות למה לא לקנות את האיפוד והנה קישור לכתבה http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5102324-1.html?tag=cl כמו כן Dell הוציאו נגן משלהם שמשמש אלטרנטיבה מצוינת לאי פוד האומנם? כמובן שיש יתרונות ויש חיסרונות אני יתן לכם תקציר קטן מהיכולות והבעיות של הנגן ותחליתו בעצמכם אני כמעט קניתי אותו אבל אז עשיתי סקר שוק מעמיק יכולות: * בטריה שמחזיקה ל - 20 שעות נגינה רצופות!!!. * סאונד נקי ואכותי. * 0.86 מגה לשניה בהעלת קבצים מההרדיסק לנגן ביואסי 1.1 * 2.4 מגה ליואסבי 2.0. * ניתן לטעון מחדש ע"י חיבור USB לנגן. * זמן טעינה כ - 6 שעות * יש לו שלט נוח לשימוש * מיקרופון מובנה בנגן שמאפשר הקלטה של עצמך בכול מצב. החסרונות כמובן שיש * מסורבל למדי בסגנון הנומאד זן * סובל מאיבוד כוח ח…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום לכולם... אני בדרכי להיות גאנקי של אוזניות, אני מודה. גיליתי שאני הולך להוציא סכום לא מבוטל של קרוב ל200 דולר על זוג אוזניות אחד. ובעתיד מגבר בשבילהן, גם הוא עולה באיזור ה100 דולר. לצערי רוב האנשים ששומעים על זה מנקים את הסנטר אחרי שהוא פוגע ברצפה... ואני שואל את עצמי, למה? הרי רמקולים שמגיעים לרמת האיכות של האוזניות הללו יעלו כפול כמה מונים, לא יהיו ניידים וידרשו מגבר שגם הוא יקר בהרבה. החיסרון היחידי זה שרק אני שומע, אבל אולי זה גם ייתרון שכן אני יכול לשמוע באיזה ווליום שבא לי במשך כל היום. אגב האוזניות כמובן מחו"ל כי המבחר בארץ כל כך נמוך שזה מפחיד חוץ מאיזה חנות או שתיים שמייבאות קצת איכות במחיר יחסית גבוה הכל זבל. יש לי חברים שמתלהבים מהסוני 818 (איר באדס) שלהם.…

• 304 תגובות
    • 62.3k צפיות
  7. Started by ETB,

יש לי ביעה מעצבנת עם הסאונד במחשב, כול סאונד שיוצא מהמחשב מתחרבש. הכול התחיל שהחלפתי את הכרטיס קול המעפן שהיה לי במחשב הישן, הכרטיס מסוג creative SB 16(ISA). החלפתי אותו בcreative SB 4.1 ואז התחילו הבעיות, שאני משמיע דיסקים או כול סוג שהו של סאונד, הקול מתחיל להתחרבש (יש רעשי רקע ולגים קטנים ומעצבנים,אי אפשר לשמוע כלום מרוב שהסאונד מחורבן), התקנתי אתה הדריברים של הכרטיס קול החדש, אבל עדיין הסאונד על הפנים. אז החזרתי את הכרטיס הישן אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. המפרט: PcPartner BX440A, Celeron 400, 384 RAM הכרטיס קול מחובר לרסיבר. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. כמו שאתה רואים אני רוצה רמקולים לכל מטרה שקיימת (כמעט) ואני מחפש להוציא כמה שפחות ובאיכות הכי גבוהה שיש אני לא יודע עדיין תקציב בגלל זה אני גם לא אומר (אל תגידו בלתי אפשרי) אולי בכלל אני ילך על מערכת קולנוע ויחבר למחשב? (כי לא הייתי הכי מובן) עריכה: אני רוצה רמקולים לכל המטרות האלה שרשמתי אני רואה הרבה סרטים משחק הרבה משחקים ושומע הרבה מוזיקה, חשבתי גם על מערכת קולנוע ביתי (בלי dvd).

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by ace_low,

אני רוצה לחבר מחשב ישן למערכת הסטריאו בסלון למטרות השמעת MP3. א. איזה כרטיסים מומלצים למטרה זאת? האם יש להם יציאות RCA לרסיבר או שצריך לקנות מתאמים נפרדים במיוחד? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by בית חולים גהה,

שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10

11. Started by Bessmertniy,

מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. Started by StarMo,

שלום. אני מחבר את המחשב למגבר סטריאו חיצוני דרך הכרטיס קול, כרטיס און בורד פשוט. בווליום לא גבוה במיוחד אני שומע רעש רקע, מן רחש כזה, וגם זמזומים כשאני מזיז את העכבר לפעמים, וכשהסידירום קורא נתונים או משהו כזה. אני חושב שהבעיה בכרטיס קול. האמנם? אם כן, כרטיס קול כמו קרייאטיב לייב יספיק בשביל לפתור את הבעייה ולהוציא סאונד נקי?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by Some Thing...,

[move]שלום... [/move] אני חיברתי את האורגן שיש לי למחשב שלי, האורגן שלי יחסית ישן - לפני משהו כמו 5 שנים אבל הוא די מקצועי, לא מקצועי מקצועי אבל הוא טוב. חיברתי את האורגן למחשב כשקניתי את המחשב שלי (זה היה לפני הרבה זמן 4 שנים) ובאותה תקופה קניתי גם קבל כדי לחבר את האורגן למחשב... והביאו לי כמה תוכנות שאני יכול לשחק עם כל העניין הזה... והיום אני מעוניין לחזור לכל העניין הזה, אז השאלה שלי היא: אילו תוכנות אתם ממליצים? עם מה לעבוד? התוכנה היחידה שאני מכיר זה CUBASE ואני מנסה לארגן לי את החדש... אבל יש עוד הרבה מאד תוכנות, מישהו יכול להמליץ? תודה מראש [glow=red,2,300]Some Thing...[/glow]

14. מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 996,

אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה. האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3 כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני. צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט תודה.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  16. שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tic0n,

שלום לכולם, היום קניתי את הסאב וופר + 4 רמקולים של LogiTech דגם z-540, משום מה, לא יוצא קול משני רמקולים שעכשיו קניתי. הלכתי לאתר שלהם וכתוב משהו עם הכרטיס קול?, לא יודע.. יש לי תכרטיס קול מהלוח אם NFORCE2, הם אומרים שם שצריך לזה משהו עם surround, לא ממש הבנתי, או שצריך להוריד כל מיני דרייברים?. אולי אתם תדעו מה לעשות? אני ממש עצבני והרמקולים האלה לא בדיוק "זולים" תודה מראש

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by DL,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם רמקולים 2.1 ואני מתלבט בין ה Creative 2.1 2500 וה Altec Lansing ATP 3 2.1 ה Altec עולים 200 שקל יותר... זה שווה את זה? מה ההבדלים?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by MonoMan,

הגיעו מים עד נפש.אני לא יכול לסבול יותר את הכ.קול OB שיש לי. הוא פשוט מסריח (שזה כבר נושא לדיון אחר,והוא של קריאטיב...) אני מנסה לגבש דעה על איזה כרטיס קול לקנות, שיהיה ברמה אחת או שניים מאלה שOB. יצא לי לשמוע את הEXTIGY מחובר למערכת קולונוע-ביתי, ואת LIVE 5.1 מחובר לקמברידג' 5.1 מכיוון שאני לא מלא בכסף אני מחפש פיתרון באיזור ה 400 שקל, מה שתפס את עיני (ואני מקווה גם אוזני) זה Sound Blaster Digital Music aka Sound Blaster MP3+ וקראתי עליו ביקורת טובה. הוא מבוסס על צ'יפ של Analog Devices שמקבל ביקורות טובות המחיר שלו הוא באיזור ה370.הוא חיצוני (דהה) מה שמקל על קלות החיבור בתוך כל ג'ונגל החוטים שיש לי פה... הכרטיס יתחבר, כמו הנוכחי, למערכת קולנוע ביתי - העדפה לחיבו…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by someone,

רציתי לדעת מה דעתכם על לקיחת הסיכון של קניית נגן MP3 חדש כמו הIHP100 או הPHILIPS HDD100 בחו"ל במחיר סביר של בערך 1500-1600 שקל אבל חוסר באחריות.. מה דעתכם?

21. Started by m_a_t,

על איזה מינידיסק אתם ממליצים בין 800-1000 שקל? שיהיה גם עם שלט. תודה חובה שיהיה לקנייה בארץ, אין לי אף "שליח" בחו"ל, ואני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מכס.

22. Started by naknir,

אהלן שוב חברים, כאמור, יש לי ווינדוז XP, מחשב חדש וחזק, כרטיס קול Soundstorm מובנה על הלוח אם Epox 8RDA+ שלי ורמקולים ATP3. עכשיו לבעיה: כשאני שומע שירים בוינאמפ (גרסא 5, ואם אני לא טועה זה קרה גם בגרסאות הקודמות שהשתמשתי) ואני חושב שגם בנגנים אחרים כדוגמת המדיה פלייר (אם אני לא טועה, לא שמתי לב אם זה קורה בשתיהן) אז לפעמים כשאני נניח פותח איזה תיקייה או סתם לוחץ על משהו בווינדוז, פתאום נהיית קפיצה קטנה בשיר.... ככה זה קורה פעם כן פעם לא, לפי המזל.... למה זה קורה????? זה קורה גם לכם? מה עושים נגד זה? המון המון תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. Started by michaelsko,

אני מחפש את הנגן הזול ביותר (לא משנה מאיזו חברה) שימלא את התנאים הבאים : נגן מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 10GB. לא חובה שלט לא משנה לי כמה גדול הוא (עד גבול מסויים כמובן) איכות צליל טובה ניתן להשיג בארץ (אבל לא חובה) לא משנה איזו חברה תומך USB (לא משנה איזה) נראה לי שזה הכל ... יש את Creative Jukebox 2 שעומד בדרישות אלה ומחירו בארץ הוא 1200 שקלים. http://www.pch.co.il/docs/pd1078533978.htm האם יש משהו בעל תכונות דומות וזול יותר? האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הספציפי הזה? תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  24. אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lazy-bones,

היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.