אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים יש לי את הMX9 של פיונייר http://www.amazon.com/Pioneer-SE-MX9-K-Headphones-Indigo-Black/dp/B00JXUUVWU יש מבצע מטורף על סנהייזר HD598 באמזון כרגע איזה אוזניות טובות יותר ולמה? http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Over-Ear-Headphones/dp/B0126HISOO/ref=lp_13227331011_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1448649679&sr=1-2 תודה רבה
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישו מכיר את האוזניות האלו? ואם כן הוא ממליץ עליהם? כמו כן האם מישו מכיר את האתר שמוכר אותם? האתר:http://www.ecost.com/ecost/ecsplash/shop/detail~dpno~974352.asp תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LOGICFOX T5.1 * high-quality MDF cabinet * Built-in 5.1channels amplifier * Ac-3/DTS ready * Individual stereo input available * Magnetically shilded * Simulated surround effect: stereo can be converted to surround * Channel volume control:Front¢er surround and bass * Self-protection of over-voltage, overload. * Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,ECT. Output power: 30w + 15W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5 4/1" center:2*3" Front&rear: 3" Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of subwoofer: ≥50dB Separation of Satellite: ≥45dB Dimension of cabinet Subwoofer:270mmW*320mmD*190mmH center:260mmW*105mmH*95mmD Front&rear:115mmW*125mmD*130mmH Pack…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רסיבר AVR1907 - DENON , אני מעוניין לקנות 4 רמקולים, 4 מדפיים, עכשיו - השאלה שלי היא האם יהיה הבדל מאוד משמעותי ללא הסאבוופר והסנטר? אני נמצא בחדר יחסית קטן ואני צריך את המערכת הזו לחדר בלבד. שאלה שנייה - האם יהיה הבדל אם אני אשתמש נגיד ב2 רמקולים של חברה מסויימת וה2 רמקולים השניים של חברה אחרת? איזה דגם הולך עם איזה דגם? או שפשוט עדיף לקנות פעמיים את אותם רמקוליים מדפיים. כרגע חשבתי על B&W DM30 + POLKAUDIO MONITOR 40. הפולק הרבה יותר זול (1400 שח) והשאלה היא האם הסאונד עדיין יהיה יעיל וטוב גם בלי סנטר,סאבוופר והאם החיבור בין 2 החברות והדגמים השונים יתאים ? האם יש לכם המלצות על דגמים אחרים? סכום הכסף הוא בין 2500-3000 ש"ח. תודה רבה!! Polkaudio Moni…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את ה2.1 שלי ל5.1 יש לי תקציב של 600 עד 700 שקל איזה רמקולים הכי טובים במחיר הזה ויש לי עוד שאלה יש לי כרטס קול מובנה אם 3 חיבורים רמקולים. אוזניות . ומיקרופון. האם או יתאים לרמקולים או שמה אני צריך כרטיס אחר תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רמקולים - logitech x540 כרטיס קול של אסוס לוח P5B DELUXE והדרייבר מעודכן... אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
אני מנסה כבר כמה שעות להעביר תמונות מהמצלמה למכשיר. אין לי שום בעיה בחיבור אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות כדי להעביר את התמונות? ההוראות של הנגן לא עוזרת הם רק מסבכות את העניין מישהו מבין?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מצאתי אצל אבא שלי רסיבר כמו חדש של JVC. הדגם: Jvc R-S5 איך הוא, שווה משהו? (שווה לי לחבר אליו את הרמקולים שלי של לווג'יטק x-530 ? למחשב) תודה
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות לאבא שלי במתנה דיסקמן איכותי, הדגש הוא על דיסקמן ולא נגן mp3 או מינידיסק משום שאין לו זמן וכוח לכוח ההעברות וההמרות מהמחשב ומשם לנגן. הדרישות שלי: איכות שמע טובה ומעלה תמיכה ב- cd text עדיף שלא יהיו אוזניות כפתור עד 800 ש"ח (למרות שאני יכול להוסיף עוד כסף לתקציב אם ממש צריך) תמיכה ב- mp3 וצרובים למישהו יש המלצות? תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ נקנות בגלל הצורך בסראונד בסרטים אבל ישמשו גם למוסיקה (כרגע אני עם Sennheiser HD 457), מתלבט בין הדמיית סראונד לדרייברים נפרדים לכל ערוץ, אין לי תקציב מוגדר כי אין לי מושג מה הטווח מחירים, תודה!
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הנייד שלי הוא Fujitsu LifeBook AH530-4 יש לו יציאת HDMI ומתחבר לטלוויזית LED של סמסונג C6200 הטלוויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר שמוציא שמע של PCM.... הטלוויזינ לא נותנת לי לשנות את השמע לדובלי דיגיטל ובהגדרות של היציאת HDMI הוא אומר לי שהוא תומך ב2 ערוצים.... איך אפשר לגרום לו לתמוך ב5.1 ערוצים?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ על זוג רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח כדי שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה? (טוב בסדר, סבירה מינוס) ממה שקראתי בפורום ובסטיקי, ראיתי שאילו המתחרים העיקריים. מה מהם עדיף למוסיקה? Creative inspire2500 או Creative Trigue 2200 ?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אנשים מה קורה? איפה אני יכול לקנות איי פוד וכמה יעלה הכי זול?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379528435463311&set=a.114102578672566.21412.113921012024056&type=1&theater
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה חזרתי לאונליין גיימינג וגיליתי שסאונד טוב ותקשורת במיקרופון זה מצרך נחוץ בשביל להפיק את המירב. כרגע אני משתמש בהד-סט זול של חברת מו?לר, איכות המיקרופון טובה ואין לי תלונות על איכות השמע (על אף ששוב, זה באדג'ט ולא איכותי) - הבעיה היא שאני מרכיב משקפיים, והאוזניות לא נוחות בעליל. אחרי שעה, נניח, של משחק, באמת יש כאב בתנוך האוזן, צריך לשחק עם האוזניות ולפעמים פשוט להוריד מרוב שהכאב מעצבן. אני מחפש אוזניות גיימרים בתקציב עד 450 ש"ח (מוכן להתפשר על 500), עם מיקרופון מחובר (לא נפרד, כמו הסיבריה של סטיל-סרייס), סאונד איכותי במשחקים, אבל לא ברמה אודיופילית כי אינני כזה, אבל פשוט - הכי חשוב, נוחות נוחות נוחות! לא משהו שילחץ ת'אוזן יותר מידי. אשמח להמלצה ממרכיבי…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טטלוויזיה טלויזיהוLCDוLA32R81BוSamsungו32ואינטשו ראיתי טטלויזיה בתצוגה עכשיו רואים טוב יש צבעים ממש יפים אבל הכול מרווח כזה חבל על הזמן הסתקלתי על ערוץ 10 אבל בHD רואים פצצה אבל הפחד שלי שעוד מעט יצאו טלוויזיות חדשות ..... יותר שלא יהיה מרוח .. למה אני קונה בשביל החדר שלי הוא לא כולכך גדול אבל אני קונה בגלל שאני רוצה מסך 32 אני רוצה מסך גדול בשביל כדורגל וזה.......... מה אתם אומרים שבעתיד כול השידורים יהיו באיכותHD או שבעתיד הטלווזיות יהיו יותר טובות ?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לראות מהמחשב סרט בטלוויזיה? אני יודע שצריך קבל rca זכר וזכר אבל אני צריך גם כרטיס טלוויזיה במחשב או משהו כזה? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ניתקלתי בביקורת הזאת בYNET לפני כמה שבועות. בעוד שבועיים חבר שלי טס לארה"ב והוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יביא לי משהו למרות שאין לי כרגע שימוש למגבר הזה לפי הביקורת זו פשוט מציאה ו30$ זה לא ממש הרבה כסף. האם למישהו יש מושג האם המגבר הזה באמת טוב? אני לא הולך לחבר אליו רמקולים של 10K אבל בכול זאת אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב אם מישהו שמע עליו(עדיף אותו) ויכול לתת חוות דעת חוץ מהביקורת הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099516,00.html
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי כבר מסוג display port ל- HDMI... איך אני יכול להיות בטוח במאת האחוזים שאני מעביר מידע לטלוויזיה במהירות המספיקה לצפייה בשידורי 3D ללא שום פיחות באיכות התמונה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3431216,00.html מה אתם אומרים ? מענין מתי זה יתחיל בדיוק
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מאד אודה לקבל את עזרתכם בשאלה הנ"ל. הצרכים שלי : בעיקר מוסיקה, במחשב. חשוב לי : יותר : איכות הסאונד במוסיקה, ופחות : ווליום ובאסים וכו' המחירים : SBS 370 ב 170 ש"ח INSPIRE 2500 ב 270 ש"ח. הביקורות בזאפ : מצוינות על שניהם, אם כי על הרמקול הזול יותר הביקורות קצת יותר טובות ! - ומכאן ההתלבטות שלי... אם הביקורות היו הפוכות, לא הייתי מתלבט ... מאד אודה לקבל את חוות דעתכם, במיוחד ממי שמכיר את 2 הרמקולים.
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן אנשים, עד כה הייתי עם מגבר Denon DRA25 ועם זוג רמקולים של מערכת סטריאו של SONY. משהמגבר שווק חיים החלטתי לקנות מערכת חדשה, התקציב הוא בסביבות 1000 לרמקולים ו500 לכרטיס קול. שומע בעיקר מטאל וקצת טראנס. נ.ב יש טעם לקנות מגבר חדש ואיכותי לרמקולים של סוני?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-