עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by whitemonkey,

שלום, יש ברשותי את הגראדו 125 ביחד עם כרטיס הקול juli@ אני מחפש מתאם אודיו מכרטיס הקול 2 RCA נקבות - אל 1/4" זכר של האוזניות השאלה שלי כזאת, האם המחבר נפוץ, כי אני לא מצליח למצוא אותו, ואולי כדאי להלחים אחד בעצמי? בכל מקרה כרגע עשיתי מן קומבינה, חיברתי את הJULI@ מהRCA אל כרטיס האונבורד שלי אל תוך הLINE-IN - ואת האות אני מוציא דרך הLINE-OUT של האונבורד, האם אני מאבד איכות (ניכרת) בצורה הזאת?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by 100BATISTA,

היי עשיתי פורמט למחשב וכמה ימים שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול הזה כי אין לי מושג איך בבקשה עזרו לי פה בהדרכה כלשהי :-[

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  3. Started by ToMuSH,

אהלן! אני מעוניין לרכוש את האזניות הנ"ל, אך אינני מוצא תשובה חד משמעית על הנוחות שלהן. אשתמש בהן בעיקר בבית, במחשב, לסרטים, מוזיקה וגיימינג. הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות ביחס למחיר, וננעלתי עליהן. אבל מה מידת הנוחות שלהן? הן לא אוטמות את כל האוזן, הן ממש עליה, ככה מרגישים גם יותר את הלחץ... יש למישהו אותן? מישהו יודע? תודה מראש!

• 69 תגובות
    • 10.8k צפיות
  4. Started by Culandur,

יש ברשותי רסיבר מסוג JVC RX-8012P יש בו כרטיס קול USB מובנה כאשר עיינתי בהגדרותיו סתכלו מה מצאתי מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by coron10,

ברסיבר הזה יש כניסה אופטית אחת אשר אותה חיברתי לממיר של yes, וכניסה דיגיטלית (קואקסלית) שאותה אני רוצה לחבר ל-dvd אבל משום מה כאשר אני מחבר את dvd לדיגיטלית אני לא שומע את את הdvd, יכול להיות הגדרות של dvd דרך אגב הdvd הוא של אפקס , אשמח לחוות דעתכם.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by OuTsIDe,

אני מיתלבט כבר שבועיים ולא מצליח ליבחור... אני שומע הרוב טראנסים וכל זה...אבל בלי קשר למוזיקה שאני שומע...אפשר בבקשה הסבר קצר על כל אוזנייה? תודה...

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. אני נדהם מהאוזניות הללו אני היצלחתי לשמוע רעש לבן בעוצמה נמוך מה IRIVER זה לא צחוק האוזניות ההלו ...ממש אוטמים את האוזן ...משהו משהו ... אין לי מילים להשוות בין אוזניות של IPOD שיש לי לעומת האוזנית ...הללו ....זה עולם אחר ... אני ממש מופתע ... התענוג על לי בבג 300 שקל עם אחריות לשנתיים .!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by anatoli,

אהלן חברה, כן כן, עוד זוג של K340 נחת אצלי אתמול והנה התוצאה: נשאר רק להדביק את הבד על הגרילים החדשים וזהו. כמו שניתן לראות הזוג הזה הוא Balanced עם מתאם לחיבור 1/4". כמובן שכרגע אין לי שום מגבר ששווה בשבילו לבדוק Balanced, אבל אני מעדיף לא להגביל אפשרויות בעתיד, שכן להעביר מ-4pin XLR ל-1/4" זה אולי קל, אבל הפוך זה בלתי אפשרי כמובן שגם הזוג הזה הוא הגרסא הירוקה והאיכותית ביותר של האוזניות. שמעתי בהן, אחרי המון זמן שלא שמעתי זוג K340. אני תוך רגע הבנתי למה אהבתי אותן כל כך. פשוט פנטסטיות. פירוט, במה, באס, כל כך יפה, כל כך כיף. מדהים. הזוג הזה הוא כנראה הזוג שאני הכי אוהב עד עכשיו. אומנם מבחינת סאונד הוא זהה לקודמים. אך הכבל קצת גמיש יותר שכן עשיתי אותו דק יותר ועם צ…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by urich,

טוב אני מחפש זוג אוזניות לא IEM בשביל הiaudio 7 שלי ואולי גם לsansa clip (צריך להגיע אלי זוג של CX300 שאחי כנראה יחרים לי) לשימוש מחוץ לבית בעיקר נסיעות ואולי גם למטרות של ריצות ברחוב. אז ככה אני מקשיב בעיקר למוסיקה רוק וקצת מכל השאר (אקוסטית, היפהופ, אלקטרונית וכו'). אני ממש מתלבט בין האוזניות בכותרת כשאני יכול לקנות את הפורטה פרו והסנהייסר מאיביי במחיר זול למדי או להשקיע עוד קצת ולקנות את הAKG שמאוד המליצו לי עליהן למרות שהן ברמת מחיר יותר גבוהה. אני לא שומע המון שעות רצוף מוזיקה (אם כן אז זה היה עם IEM בנסיעות ממש ארוכות שאין לי בקרוב כאלו) ככה שחום ונוחות האזנה להרבה זמן לא חשוב לי. אני כן מחפש צליל דינמי במה רחבה ואני לא חסיד של התמקדות בבסים לכן אני לא בטוח בקשר לפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by HairyAss,

לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Monopoly,

יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

למישהו יצא להתנסות איתם? שוקל לקנות כי כרגע אני או עם headset או עם הרמקולים של המסך

14. Started by tomz,

שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ashkenazone,

ההורים שלי קנו לי Kharma Grande Ceramique loudspeakers!!! YEY! סתם, אבל זה רמקולים שווים כ"כ!!! מי שרוצה להגיד כמה שהם שווים זה הזמן!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by Chymes,

מצאתי את הנגן הזה בזאפ ב-850 ש"ח. שווה או לא שווה? למישהו יש ניסיון עם הנגן / חברה? נ.ב שמעתי שמועה ש-KISS מייצרים בדנמרק. מישהו יכול לאמת או להפריח את השמועה?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by yotamoo,

שלום לכולכם טוב, בגלל שאני לא רוצה להעביר חוטים בכל החדר, החלטתי להשקיע כסף שהיה אמור ללכת למערכת 4.1 טובה, במערכת 2.1 מעולה. עכשיו, יש לי שתי אופציות: Altec Lansing 621 מצאתי את הדגם הזה בקומפיט ופרטים עליו באתר של אלטק האפשרות השנייה היא Klipsch Promedia 2.1 הבעיה שאין לי הרבה מידע עליה בארץ, כמו כמה היא תעלה לי ואיפה. כל מה שיש זה פרטים באתר החברה עוד אופציות יתקבלו בשמחה (לא ב-4,000 ש"ח...) תודה!

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by orrm,

אני הולך לקנות את המערכת של Klipsch 5.1 (חמישה רמקולים וסאב)... יש לי כרטיס קול של הרקולס GTXP. האם זה יתחבר לראק בלי בעיות??

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by prozaq,

אז ככה הזמנתי את הרמקולים מ-EBAY והם הגיעו שהייתי בחו"ל , הרמקולים עצמם הם 120W ואבא שלי חיבר אותם לשקע של 220W ! הם כמובן לא עבדו , קניתי שנאי מ220 ל120 והם עדיין לא עובדים ! יש מצב שהם נשרפו לי ? יש אפשרות לתקן אותם ? או לעשות איזה קסם שהם יעבדו ? כל תשובה תתקבל בברכה !! חבל לזרוק את כל הכסף הזה לפח =\ תודה רבה לכם !

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  20. יש לי אפשרות להביא את הKlipsch ProMedia 2.1 ב400ש"ח בערך או את הLogitech Z-2300 ב500ש"ח שניהם בעלי תקן THX איזה לקחת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

תודה

22. Started by Or ei,

אני רואה שהמחיר שלהם בחו"ל הוא איזה 1700 שקל ונראה לי מאוד שווה אבל האם לקוחים עליהם מכס? יש למישה ניסיון עם ייבוא של רמקולים ?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by zilkanir,

שלום רב, הנני מתעניין ברכישת סט 5.1 חדש, בהתלבטות ראשונית בעיקר בין הדגם הנ"ל, לבין Bose acoustimas 10(לפני שמיעה), רציתי לשאול כאן אם יש לכם ניסיון או היכרות עם הסטים/חברות הנ"ל, מה נראה לכם מומלץ יותר, ובכללי כמה שיותר חוות דעת .. klipsch סביבות 4500ש"ח Bose סביבות 5800-600ש"ח רסיבר AVR135 של Harman-Kardon. מצרף 2 קישורים לסטים שתראו במה מדובר, באתר זאפ http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=31839 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=5484 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Tzion,

שימו לב לדבר מעניין שקראתי: (שורה 9) הם מתכוונים לקליפש אלה של הרמקולים הפצצתיים למחשב (כמו שיש לbiodome) או שזה חברה אחרת? :-\

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

אפשר לרכוש את הפרומדיה רק בחו"ל? למה לא מביאים לארץ?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.