אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין אודיגי 2 ל אודיגי 2 zs ! תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות אוזניות ולא יודע איך לבחור אוזניות מתאימות. התקציב שלי הוא כ-300 שקל כולל משלוח, מתכנן אולי להזמין מאמזון. רוצה אוזניות קשה שיכסו את האוזניים, מסביב לאוזן. שומע מוזיקת מטאל /M\
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לאוזניות ניידות לצבא (אין שימוש רב), חשבתי שהכי טוב זה in-ear כי קשת למיניהן ישברו בטח, ואני גם לא רוצה להוציא הרבה כסף עליהן. כרגע יש לי אוזניות כפתור פשוטות וצורמות שממש ממש לא כיף לי לשמוע איתן, במיוחד אחרי שאני שנה עם ה750dj של shure. אני יכול למצוא משהו בתקציב מ eBay, או שחייב להשקיע יותר? אני מחפש סאונד כמה שיותר ברור ובסים עד כמה שאפשר.. יש לי כמה אוזניות in-ear בבית (של Samsung ושל antec שזכיתי באתר), אבל הם לא נוחים לי באוזניים (אף אחד משלושת הגדלים של הסיליקון, אז אני צריך משהו שמגיע עם חבילה רחבה של המתאמים האלו, או אם אפשר לקנות בנפרד ואולי זה יתאים גם לקיימות (אני אבדוק אותן כשאני אחזור הביתה).
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות במהלך השבוע הקרוב את האוזניות m50x של audio technica קישור לאתר: http://www.audio-technica.com/cms/headphones/99aff89488ddd6b1/ לוח האם שלי p8p67-m (הכרטיס קול שלי הוא מה שבא איתו) אני רוצה למצות את המקסימום של האוזניות על המחשב שלי, האם יש לי צורך לקנות כרטיס קול נפרד ? אם כן אשמח לקבל כמה הצעות והסברים עליהם בנוסף איך מחברים אותו וכמה השפעה תהיה לו באופן כללי אם יש מישהו שאוכל לשאול אותו עוד שאלות בפרטי על הנושא אשמח אם הוא יוכל לציין את זה תודה מראש לא מאמין שיש צורך אבל שאר המפרט שלי: (כדי לחסוך זמן) מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סימנתי בטופס OTHER בארץ כי לא היה ישראל. הם ענו לי ואמרו שיכול להיות שיש אחריות על התקלת HDMI. באימייל הארוך ששלחו הם אמרו שאני צריך ליצור קשר עם onkyo שזה בעצם אותו טופס שמילאתי כבר. אז שלחתי להם אימייל והם לא ענו לשאלה למה אני צריך למלא את אותו טופס שוב. אבל בסוף גם שלחתי להם את אותו האימייל שוב דרך הטופס. כלומר פעמיים אותו הדבר. אם יש לי אחריות למכשיר אני ממש אשמח. כי שמעתי שאלה היו דגמים שהתקלקלו הרבה. תוכלו להגיד לי מה אני עושה הלאה? ליצור קשר עם אונקיו בישראל? יש להם אתר? אשמח לתשובה ותודה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל. מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה. מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי. האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד. אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב. 2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום. חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט. בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה מ…
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מה נשמע אני לא מבין בסאונד, אני צריך רמקולים לחוץ שבנויים שישמעו אותם לכמה שיותר רחוק. אני צריך עוצמה כמה שיותר גבוהה עד 2500 שקל. האיכות לא חשובה בכלל, אפילו האיכות הירודה ביותר. רק שיהיה כמה שיותר עוצמתי. תודה לעוזרים ! וסליחה שלא זה לא קשור למחשבים אני לא מכיר פורום אחר שמבינים בו בדברים כאלה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי הרבה זמן שעסקתי בלהשיג את החלקים, בשבועות הקרובים אני סוף סוף אבנה כמה דברים נחמדים. היום התחלתי מקטן, עם ה-GrubDAC (קישור לדיון בהד-פי). מדובר על ממיר דיגיטאלי לאנאלוגי, DAC שמתחבר למחשב באמצעות USB, משם לשבב PCM2707 (דיי סטנדרטי לשימוש הזה) שממיר ל-I2S, משם ל-DAC של וולפסון שאומנם עולה קצת מאוד, אבל מוצלח מאוד. הבנייה כולה לקחה לי בערך 30 דקות, אך לצערי הממיר הראשון עשה בעיות, אבל כמו שעון. 7 דקות מוזיקה, שקט, ובעיות בזיהוי ב-USB, וחוזר חלילה. אני לא בטוח ממה נבעה הבעיה. אפשרות אחת היא אחד מהקבלים שהיה שונה ממה שמומלץ בדף המפרט של היצרן, אך אין לדעת, כי האחד הזה כבר עף מהחלון לפני כמה שעות בצד החיובי, בזמן שניסיתי למצוא דרך לפתור את הבעיה, מצאתי דרך…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לשמיעת סראונד במחשב? הייתה לי פעם תוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה, אני רוצה תוכנה שתתבסס על וינאמפ/על הכ.קול . תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי: צפיה בתכני HD מהמחשב. בד"כ 720p. מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטרים. יש לי כרטיס מסך nvidia 8800gts עם 2 יציאות DVI וכרטיס קול audigy 2 עם יציאה דיגיטלית. המליצו לי בעבר על Panasonic FHD. תודה..
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כיום רסיבר YAMAHA RX-V430: http://www.ciao.co.uk/Yamaha_RXV430__5734833 אני רוצה לשדרג ל Harman Kardon AVR130, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=AVR130&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&aff=Zap השאלה כאן היא אם אני אשמע הבדל משעותי?, כמו יותר באס, באס עמוק יותר ואיכות שמע טובה יותר? יש לי שאני רמקולים של ELAC מדגם LS100 שעלו לי בזמנו 2500 ש"ח, חברה לא מוכרת בארץ שמשתווה ברמה ל B&W. וסאב 12" WESTRA: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1970# תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים שצויינו למלעה בכותרת ויש רמקול אחד (קידמי שמאלי) שמדיי פעם לא עובד פניתי ללוגיטק (לא בארץ). אחרי כמה אימיילים הם אמרו לי תשלח תמונה של הרמקולים שלך "במצב כזה שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בהם יותר" ואנחנו נישלח לך רמקולים חדשים. הבעיה היא שאני לא רוצה לשבור את הרמקולים שלי לפני שאני מקבל חדשים, אין לי שום אחריות שאני יקבל אותם אני צריך לשמוח על המילה שלהם. יש לכם עצה או רעיון מה אני יכול לכתוב להם כדי לשכנע אותם לשלוח לי רמקולים חדשים בלי שאני ישבור את הישנים? ואם זה קרה למישהו ויש לו תמונות של הרמקולים האלה שבורים אני ישמח אם הוא ישלח לי תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע קצת האם הם אמינים או לא כדאי להסתכן? כמה אנשים פה קיבלו את מה שהזמינו? ואם יש מישהו שהזמין שילם ולא קיבל אני גם מעוניין לשמוע...
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר במערכת הזאת - http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-D6750W/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתתחבר למסך 46D6510 של סמסונג. חשבתי ללכת עם הזרם ולהוסיף גם מערכת מבית סמסונג. האם במחיר הנ"ל(כ4K לדעתי) יש משהו טוב יותר? גודל הסלון כ3x4 ואין צורך במערכת high end - מעדיף משהו קצת מעוצב ושיתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני נוטה לכיוון מסך LCD, מכיוון שהטלוויזיה נמצאת בסמוך לקיר שכולו זכוכית ופונה לכיוון מערב, כך שרוב הזמן שאני צופה הטלוויזיה יש שמש מבחוץ. מרחק הצפייה בסביבות 3.5 מטרים. הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכנים המשודרים דרך הממיר (לא HD) ובסרטי DVD. אשמח לקבל הצעות לחברה / גודל מומלץ / הערות
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יודע איך אפשר לחבר פטיפון לרסיברים חדשים שאין להם כניסה ייעודית לפטיפון? כאשר מחברים בצורה רגילה, יש בעיה עם עוצמת אות הכניסה - העוצמה נמוכה מדי בשביל כניסות LINE רגילות. אשמח לשמוע רעיונות
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני רואה את זה על רמקולים של אלטק לנסינג ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 בהתחלה של המשחק, מה זה אומר?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם כרטיס הקול האון בורד שמגיע על הGigabyte GA-965P-S3 כרטיס של realtek. כעקרון שומעים סבבה. השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול רציני, למשל הxonar של אסוס שהומלץ כאן באתר, אני אמור להרגיש בהבדל משמעותי ששווה את המחיר, או שההבדל יהיה זניח? אני שומע בעיקר קבצי MP3 שמן הסתם האיכות שלהם מראש היא לא בשמיים...
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, כי כבר פתחתי כאן ט'רד בעבר ולא הצליחו לעזור לי ממש... אוקי אז הבעיה העיקרית היא שאני רוצה לעשות EXTEND ולא מצליח, יש לי וינ7 , מסך מחשב 22" ומסך טלויזיה 32 שניהם מחוברים לכרטיס מסך, זה כבר עבד לי בעבר כשהיה לי XP לא שיניתי כלום. אם אני מחליף חיבורים, זה לא משנה את הבעיה רק כשהמחשב נדלק רואים את כל השיט של הלוח אם וזה במסך שמחובר לDVI הימני... אחרי שהוא נדלק ומגיע לWELCOME זה על CLONE 1680-1050 (בטלויזיה רואים טוב רק שהקצוות קצת לא בתמונה, יענו חסרים איזה 2-3 סנטימטרים) המסך של המחשב מוגדר דיפולט כאילו על 2, והטלויזיה על 1.. בחלון של השינוי רזולוציה (גם של הוינדואוס וגם של נוידיה, ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נוידיה) אם אני אומר לו…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כולם, קיבלתי פטיפון סניו בן כמה עשורים (ראו תמונה של המאחורה). הבנתי שניתן לחבר פטיפון לרמקול מוגבר\אקטיבי דרך קדם מגבר, בלי צורך במגבר\רסיבר. 1. האם זה נכון? 2. אם כן, האם לדעתכם הרמקול שלי מתאים? זה סאב וופר שמחובר לשני רמקולים קטנים- מצרפת תמונה של הפאנל האחורי. הכבלים שיוצאים מהOUTPUT הם ייעודיים ומתחברים לרמקולים הקטנים- לא ניתן לנתק אותם. למיטב הבנתי זה אמנם רמקול אקטיבי (מתחבר לחשמל ובעל כפתור ווליום), אבל אין לו את שני הכבלים (אדום ולבן) שאמורים לצאת ולהתחבר לקדם מגבר. בקיצור, זה מה שיש- איך גורמים לפטיפון לפעול? אודה לכל עזרה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים אני צריך עזרה. אני עובר דירה ואני רוצה לקנות רמקולים למחשב חזקיעם ואיכותיים של 5.1 . אני צריך המלצות לרמקולים טובים עד 370 שקל לא לחרוג מהמחיר. תודה לכל הממליצים!!!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2 USB. בבאג הן עולות 450 ש"ח, שזה מעט יקר לדעתי. מצאתי אותן ב-ebay בפחות מחצי מחיר (53$, בערך 190 ש"ח). כתוב בתיאור שזה מגיע בלי האריזה המקורית, OEM. בנוסף, זה נראה שהם שולחים יחד אוזניות + כרטיס קול חיצוני שיוצרו במקור בנפרד (בבאג מוכרים את שני החלקים באותה קופסה). אני תוהה אם מדובר באוזניות מקוריות - המחיר נראה טוב מדי בשביל להיות אמיתי, והעובדה שאין קופסה מקורית גם היא מעוררת קצת חשד. מה דעתכם? זה מקורי או חיקוי/זיוף?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-