אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ביינתים כרטיס קול מובנה על הלוח אם. AC97 לפי מה שהבנתי, הוא תומך עד 7.1 אבל יש בו רק 3 כניסות/יציאות שאפשר להגדיר מה מטרתה של כל אחת עם התוכנה הרשמית שקיבלתי, מה שאומר שאם אני תופס את כל 3 הכניסות, אין לי מקום למיקרופון כרגע יש לי רמקולים 4.1 שתופסים 2 יציאות, ומיקרופון שתופס כניסה אחת. סה"כ - 3 אם אני יחליט לשים רמקולים שתופסים את כל 3 היציאות אני אצטרך לוותר על המיקרופון ? חוץ מזה, למרות שחיברתי הכל נכון, אני שם לב שאף פעם ארבעת הרמקולים לא עובדים לי בו זמנית, רק ה-2 הקדמיים עובדים 1. מתי 4 הרמקולים אמורים לפעול בו זמנית ? 2. האם יש דרך לסדר את זה ? חוץ מזה, רציתי לשמוע דעה אישית על הכרטיס הזה שביינתים, כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים יקרים אני מבקש את עזרתכם בקניית טלויזיה חדשה לסלון בגודל 42 אינצ והאם תוכלו לציין אילו דברים חשוב לשים לב אליהם לפני שקונים טלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוטה לכיוון מסך LCD, מכיוון שהטלוויזיה נמצאת בסמוך לקיר שכולו זכוכית ופונה לכיוון מערב, כך שרוב הזמן שאני צופה הטלוויזיה יש שמש מבחוץ. מרחק הצפייה בסביבות 3.5 מטרים. הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכנים המשודרים דרך הממיר (לא HD) ובסרטי DVD. אשמח לקבל הצעות לחברה / גודל מומלץ / הערות
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות אוזניות ולא יודע איך לבחור אוזניות מתאימות. התקציב שלי הוא כ-300 שקל כולל משלוח, מתכנן אולי להזמין מאמזון. רוצה אוזניות קשה שיכסו את האוזניים, מסביב לאוזן. שומע מוזיקת מטאל /M\
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יודע איך אפשר לחבר פטיפון לרסיברים חדשים שאין להם כניסה ייעודית לפטיפון? כאשר מחברים בצורה רגילה, יש בעיה עם עוצמת אות הכניסה - העוצמה נמוכה מדי בשביל כניסות LINE רגילות. אשמח לשמוע רעיונות
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2 USB. בבאג הן עולות 450 ש"ח, שזה מעט יקר לדעתי. מצאתי אותן ב-ebay בפחות מחצי מחיר (53$, בערך 190 ש"ח). כתוב בתיאור שזה מגיע בלי האריזה המקורית, OEM. בנוסף, זה נראה שהם שולחים יחד אוזניות + כרטיס קול חיצוני שיוצרו במקור בנפרד (בבאג מוכרים את שני החלקים באותה קופסה). אני תוהה אם מדובר באוזניות מקוריות - המחיר נראה טוב מדי בשביל להיות אמיתי, והעובדה שאין קופסה מקורית גם היא מעוררת קצת חשד. מה דעתכם? זה מקורי או חיקוי/זיוף?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר במערכת הזאת - http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-D6750W/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתתחבר למסך 46D6510 של סמסונג. חשבתי ללכת עם הזרם ולהוסיף גם מערכת מבית סמסונג. האם במחיר הנ"ל(כ4K לדעתי) יש משהו טוב יותר? גודל הסלון כ3x4 ואין צורך במערכת high end - מעדיף משהו קצת מעוצב ושיתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תורידו פה - נערך. מישהו יכול בבקשה להוריד את השירים ולתת חוות דעת על איכות הקבצים? אני מקבל קבצים באיכות של 16/44.1 1411 kbps ואני רוצה לדעת אם אני עושה את זה נכון והתוצר איכותי ונשמע טוב לפני שאני צורב את שאר הספרייה. תודה, levelone.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כיום רסיבר YAMAHA RX-V430: http://www.ciao.co.uk/Yamaha_RXV430__5734833 אני רוצה לשדרג ל Harman Kardon AVR130, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=AVR130&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&aff=Zap השאלה כאן היא אם אני אשמע הבדל משעותי?, כמו יותר באס, באס עמוק יותר ואיכות שמע טובה יותר? יש לי שאני רמקולים של ELAC מדגם LS100 שעלו לי בזמנו 2500 ש"ח, חברה לא מוכרת בארץ שמשתווה ברמה ל B&W. וסאב 12" WESTRA: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1970# תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לחברה שלי טלוויזיה LCD של סמסונג האם ניתן לחבר לטלוויזיה הזאת רמקולים של מחשב? עם החיבור הירוק הזה? זה המסך http://www.dvdzone.co.il/web/8888/nsf/prolookup.taf?&_id=148018&did=1250&title=%20samsung%20c350%2032 לפי המפרט שרשום באתר יש שם כל מיני כניסות אבל אני לא מבין מה הן אומרות ראיתי גם מאחורה כניסה בשם pc\dvi\audio in פשוט אין לי רמקולים כדי לנסות אותם ואני רוצה להשקיע ברמקולים טובים של מחשב אבל לא רוצה לקנות סתם תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רמקולים למחשב מדגם creative sbs a300 אני מחפש להחליף אותם למשהו איכותי יותר כי הסאב שלהם צורם לי ואני מרגיש שהם לא שווים שקל. לאחרונה נדלקתי קשות על Harman Kardon soundsticks III. אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ב - 169 דולר שזה 620 שקל. השאלה אם המוצר גם יפה וגם אופה או מדובר במוצר עיצובי ויפה נטו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי שני רמקוליים קידמיים וסנטר וחשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל כדי שישמשו כרמקוליים אחורים , השאלה האם הם מספיק טובים ליצירת סראונד
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי את הרסיבר הזה בחנות ב 1000 ש"ח (זהו דגם ישן שלא מספק AC3 ו DTS, אך כל מה שאני צריך זה סראונד ואת זה הוא מספק) יש מישהו שמכיר את החברה/דגם הזה? או אולי מישהו שקנה רסיבר חדש לאחרונה ויפרסם את המחיר והדגם בכדי שאוכל לבדןק האם המחיר הגיוני או שמנסים לעשוק אותי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זוג אוזניות קשת עד 600 שקל, אבל תמיד אפשר פחות, ויש כמה דברים חשובים: - באס חזק וטוב, אבל לא באס חזק מדי ומעייף - כמו בK414P. - איכות סאונד כמובן. - אני הולך להשתמש בו עם נגן - IRIVER T60, אז צריך שיעבוד טוב איתו. - אני שומע מוזיקה שחורה - אז האוזניות צריכות להתאים לסגנון הזה. אני מוכן להתפשר על נוחות בשביל הסאונד, ויש עדיפות לאוזניות סגורות למרות שאפשר גם פתוחות. ואוזניות רק מהארץ - לא מחו"ל.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש מערכת טובה יותר מ-logitech-z5500? http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות 5.1/7.1 לעצמי שיתחברו למחשב לשימוש משחקי פעולה (COD/BF לדוג') וסרטים. אני רוצה רק אוזניות סגורות וחוטיות. מיקרופון זה דבר שלא משמעותי בשבילי כי אני בקושי משתמש בו. הלוח אם שלי מכיל רק 3 חיבורי 3.5mm הדגם זה: M4N68T-M מה שאומר שאם אני רוצה 5.1 אמיתי אני אצטרך לקנות כרטיס קול שתומך בזה.. ראיתי שיש את הלוגיטק G35 שהם 7.1 וירטואלי אבל שומעים שם מעולה והן סגורות. הבעיה שהן די יקרות יחסית - 635 ש"ח. מעבר לזה ראיתי שלרוקט יש את הKave שהם 5.1 אמיתי ועולות 390. נניח ואני אשקיע בכרטיס קול עוד 200 ש"ח אז אני מגיע לאיזור ה600.. שזה קצת יותר זול מהלוגיטק אבל אני מקבל 5.1 אמיתי.. כמה שאלות: 1. יש דגמים של חברות נוספות שעונות לבקשות שלי? 2. מה עדיף מבין מה שכתבתי?…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל. מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה. מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי. האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד. אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב. 2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום. חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט. בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה מ…
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי רמקולים A300 קאייטיב (תקציבי קטן וחמוד). התקנתי את הרמקולים ואני רוצה לבצע כמה דברים: 1) להפוך את צדדי השמע (ימין לשמאל ושמאל לימין) 2) להעביר את כל הסאונד שאני מוציא מהמחשב דרך איקולייזר (שיהיה יותר מ8 תחומים) המחשב הוא ASUS 1000HE תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יצא לי לראות הרבה מסכים בחיי ורציתי לשאול שאלה לקראת קניית טלויזיה חדשה. מאיזה תדר תצוגה מתחילים לראות את הקפיצות ואת "ההחלקה" המיותרת שגורמת לתמונה בטלויזיה להיראות מזויפת וממוחשבת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס שבא עם הלוחות הבאים: DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX ASUS P5B מה ההבדלים ביניהם ואיזה יותר טוב ? ורציתי גם המלצה של כרטיס חזק עם יכולות ביצועים גבוהות למטרות מוזיקה וקולנוע ביתי... בתקציב של עד 1600 ש"ח. מה אתם אומרים על ה - X-Fi Fatality FPS Creative ?! והאם יש עדיפים ומשתלמים ממנו באותו התקציב פחות או יותר...? והאם ידוע על ירידת מחירים של סדרת ה - X-Fi ?
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-