אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר במערכת הזאת - http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-D6750W/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתתחבר למסך 46D6510 של סמסונג. חשבתי ללכת עם הזרם ולהוסיף גם מערכת מבית סמסונג. האם במחיר הנ"ל(כ4K לדעתי) יש משהו טוב יותר? גודל הסלון כ3x4 ואין צורך במערכת high end - מעדיף משהו קצת מעוצב ושיתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 500... חשבתי לקנות את הרמקולים ATP3 Altec Lansing מה אתם אומרים? יש המלצה אחרת? אני מחפש איכות טובה,ווליום חזק מאוד, ושהאיכות תיהיה טובה בווליום חזק! האם הכרטיס קול שיש לי יוריד מהאיכות של השמיעה באופן משמעותי? יש לי כרטיס מובנה בלוח M שהוא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller והאם כדאי לחרוג מהמחיר ולקנות רמקולים יותר טובים עד 600? יש המלצות? תודה רבה!
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המקרה הוא כזה , יש לי נגן MP3 איכותי של תומפסון , אבל לצערי הוא בא בלי שלט .... אני רוצה לדעת עם שלטים נמכרים לחוד ואיפה בארץ אפשר לקנות אחד , עדיף כמה שיותר זול... אבל לא משנה. האם שלט של נגן אחר יעבוד עם הנגן שלי? בקצרה ... איך אני משיג שלט לנגן שלי? תודה מראש .....
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש מערכת טובה יותר מ-logitech-z5500? http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות אוזניות ולא יודע איך לבחור אוזניות מתאימות. התקציב שלי הוא כ-300 שקל כולל משלוח, מתכנן אולי להזמין מאמזון. רוצה אוזניות קשה שיכסו את האוזניים, מסביב לאוזן. שומע מוזיקת מטאל /M\
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי את הרסיבר הזה בחנות ב 1000 ש"ח (זהו דגם ישן שלא מספק AC3 ו DTS, אך כל מה שאני צריך זה סראונד ואת זה הוא מספק) יש מישהו שמכיר את החברה/דגם הזה? או אולי מישהו שקנה רסיבר חדש לאחרונה ויפרסם את המחיר והדגם בכדי שאוכל לבדןק האם המחיר הגיוני או שמנסים לעשוק אותי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי רמקולים A300 קאייטיב (תקציבי קטן וחמוד). התקנתי את הרמקולים ואני רוצה לבצע כמה דברים: 1) להפוך את צדדי השמע (ימין לשמאל ושמאל לימין) 2) להעביר את כל הסאונד שאני מוציא מהמחשב דרך איקולייזר (שיהיה יותר מ8 תחומים) המחשב הוא ASUS 1000HE תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יצא לי לראות הרבה מסכים בחיי ורציתי לשאול שאלה לקראת קניית טלויזיה חדשה. מאיזה תדר תצוגה מתחילים לראות את הקפיצות ואת "ההחלקה" המיותרת שגורמת לתמונה בטלויזיה להיראות מזויפת וממוחשבת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ביינתים כרטיס קול מובנה על הלוח אם. AC97 לפי מה שהבנתי, הוא תומך עד 7.1 אבל יש בו רק 3 כניסות/יציאות שאפשר להגדיר מה מטרתה של כל אחת עם התוכנה הרשמית שקיבלתי, מה שאומר שאם אני תופס את כל 3 הכניסות, אין לי מקום למיקרופון כרגע יש לי רמקולים 4.1 שתופסים 2 יציאות, ומיקרופון שתופס כניסה אחת. סה"כ - 3 אם אני יחליט לשים רמקולים שתופסים את כל 3 היציאות אני אצטרך לוותר על המיקרופון ? חוץ מזה, למרות שחיברתי הכל נכון, אני שם לב שאף פעם ארבעת הרמקולים לא עובדים לי בו זמנית, רק ה-2 הקדמיים עובדים 1. מתי 4 הרמקולים אמורים לפעול בו זמנית ? 2. האם יש דרך לסדר את זה ? חוץ מזה, רציתי לשמוע דעה אישית על הכרטיס הזה שביינתים, כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוזניות akg k518dj, שנראות בערך כך: http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} בזמן האחרון, הציפוי של הספוגיות מתחיל להתפורר. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות ספוגיות חליפיות (כי כרגע הן משאירות לי פירורים שחורים באוזניים..) תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מהו "סטיק" ה-USB הטוב ביותר לקליטת שידורי TV דיגיטליים חינמיים DVB-T שגם מסוגל להקליט לפורמט אוניברסלי כמו AVI וגם מאפשר לתכנת הקלטה מתוזמנת עתידית ואוטומטית לחלוטין מערוץ ספיציפי ושעה מסויימת , וכמובן תומך באופן מלא ב-EPG (לוח שידורים דיגיטלי ) מקומי בעיברית ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס הקול החיצוני הזה ? שווה את הכמעט 3 אלפיות ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי שני רמקוליים קידמיים וסנטר וחשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל כדי שישמשו כרמקוליים אחורים , השאלה האם הם מספיק טובים ליצירת סראונד
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוטה לכיוון מסך LCD, מכיוון שהטלוויזיה נמצאת בסמוך לקיר שכולו זכוכית ופונה לכיוון מערב, כך שרוב הזמן שאני צופה הטלוויזיה יש שמש מבחוץ. מרחק הצפייה בסביבות 3.5 מטרים. הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכנים המשודרים דרך הממיר (לא HD) ובסרטי DVD. אשמח לקבל הצעות לחברה / גודל מומלץ / הערות
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זוג אוזניות קשת עד 600 שקל, אבל תמיד אפשר פחות, ויש כמה דברים חשובים: - באס חזק וטוב, אבל לא באס חזק מדי ומעייף - כמו בK414P. - איכות סאונד כמובן. - אני הולך להשתמש בו עם נגן - IRIVER T60, אז צריך שיעבוד טוב איתו. - אני שומע מוזיקה שחורה - אז האוזניות צריכות להתאים לסגנון הזה. אני מוכן להתפשר על נוחות בשביל הסאונד, ויש עדיפות לאוזניות סגורות למרות שאפשר גם פתוחות. ואוזניות רק מהארץ - לא מחו"ל.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין אודיגי 2 ל אודיגי 2 zs ! תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהנחה שאתה משתמש במחשב בחלונות VISTA ולינוקוס. ובהנחה שמשתמשים בו גם לשמוע מוסיקה ודיסקים מצד אחד, וגם לשחק משחקי מחשב מצד שני. איזה כרטיס קול טוב ועדיף יותר לקנייה ??
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3. דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה. חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע. אני אשמח לקבל הצעות ודעות נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, שבוע שעבר התחדשתי ב-receiver חדש של Pioneer VSX-519V-S/-K, ובמערכת 5 רמקולים + SUB של Tannoy - תענוג. אני מחבר את ה-PS3 אל הרסיבר בכבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה - גם בכבל HDMI - מועבר גם תמונה וגם סאונד. כשאני מחבר מהלטפופ (סטודיו 15 של דל) אל הרסיבר באותו כבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה (שוב - אותו כבל), יש תמונה, אך אין סאונד. במחשב נראה שהוא קולט את החיבור, והוא אף עושה output של המוזיקה דרך HDMI audio output, ואף מראה כאילו הוא מנגן משהו, רק שלא שומעים כלום מהרמקולים. ניסיתי לנתק את הכבל מהרסיבר אל הטלוויזה, כלומר שרק הלפטופ יהיה מחובר אל הרסיבר - והפלא הוא שיש סאונד! ברגע שמחברים את הרסיבר אל הטלוויזה, מופיעה התמונה, אך הסאונד נפסק. מאוד מוזר, לא ברור למה... ד…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה בוואלה שופ וכמה פעמים המושג הזה צץ פה מאנטולי... :silly: האם זה תחליף למחשב או לכרטיס קול חיצוני ? זה כמו ממיר ? אשמח לקצת הסברים בנושא פשוט יש לי כמה רעיונות שאולי זה יתאים לי בסלון..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי באולסייל רסיבר קנווד KRF-7050, וקיבלתי אותו בלי חוברת הוראות ובלי אף כבל לחיבור. נראה לי קצת מוזר, לא?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-