תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני פותח קובץ של 4.5 גיגה ולוקח ל-E6600 שלי יותר מ-15 דקות לפתוח אותו... השאלה שלי היא - האם זה הגיוני ? אם לא , מה יכול להיות לא בסדר ?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי כאשר אני גולש לאתר מסויים, החלק של looking up... והספינר האפור (בפיירפוקס) לוקח הרבה זמן (לפעמים 5-10 שניות). כאשר הוא "מתאפס" על עצמו, הגלישה תקינה. זה לא קבוע ולכן לפעמים ה Looking up כן עובד, בד"כ זה קורה כשאני עם נציג אבל גם כשהבעיה קורית, קשה מאוד להסביר לנציג מה הקטע כי אצלם הם רואים שהכל תקין. כשעשיתי tracert לגוגל למשל כאשר יש בעיה, לוקח לו הרבה זמן למלא את השורות והפינגים שם גבוהים מ 100. כשהכל תקין, מילוי הרשימה מהיר יותר והפינגים נמוכים מ 100. בדיקת מהירות הראתה שהכל תקין והפינג לשרת הספק הוא 12ms ניסיתי עם פיירפוקס, כרום, IE ו Edge. אני עם חלונות 10 הספק אומר לדבר עם בזק ובזק אומרים לדבר עם הספק. שניהם לבסוף האשימו את המודם (אין לי ראוטר …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני לא מבינה הרבה במחשבים אז למי שיש תשובה בשבילי רק בבקשה להסביר בעדינות המחשב שלי סך הכול בן יומיים ...חדש לגמרי ומשום מה הוא לא מפסיק להתקע !!! העכבר נתקע כל כמה שניות וחוזר לפעול ... אם מישהו יכול לעזור אני אשמח !!! תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן שלי . המחשב נדלק לכמה שניות עם צפצוף ארוך וחזק של ה-bios כנראה . אחר כך הוא מתכבה . אני משתמש בכרטיס מסך nvidia 9800 ומעבד daul core 2 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להתקין ווינדוס 7 על המחשב (דרך הביוס) לאחר שאני בוחר שפה ומתחיל את ה SETUP הוא חושב איזה 10 דק' ואז הוא נותן לי את ההודעה הבאה: ניסיתי עם דיסק התקנה אחר וגם עם כונן אחר והבעיה חוזרת... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב 2.66 ghz intel וגם לאחותי את אותו הדבר אותו סוג מעבד הכל עכשיו יש לי בעייה במחשב שאני לא מצליח לפתור!!!!! אני מדליק את המחשב אני עובד עם המחשב דיי הרבה זמן....נגיד 1 ככה לאחר שעה או 20 דקות המחשב נכנס למצב של ממש איטיות הוא ממש ממש איטי ואני לא יודע מה הבעייה נכון אתם בטח חושבים שזה המעבד מתחמם אז זהו לא שמתי לו קירור משהו טוב טוב והטמ'פ הכי גבוהה שהוא מגיע היא 40 מעלות או פחות ואני בודק כל הזמן וזה פשוט ככה ולאחותי יש גם אותו מעבד רק שמעבד שלה על 58 מעלות והמחשב שלה כל הזמן נשאר מהיר....יש מצב שהכרטיס מסך שלי ממאט לי את המחשב כי הוא גם מתחמם שמתי לו מאוורר וזה לא עזר (מאוורר טוב טוב) יש לי כרטיס מסך 5200 FX nvidia והזיכרונות שלי חדשים אז אין מה לדבר…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש לי מחשב נייד של דל Inspiron 14-5406 מעבד גרפי INTEL LRIS XE ויש לי בעיה עם הבהירות שיורדת בעת שאני מציג על המסך חולן כהה הבהירות יורדת אוטומטי ולא מצאתי שום הגדרה ששייכת לזה!!! לא בכרטיס מסך ולא בהגדות וינדוס יש למישהו מושג מה לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעייה מאוד מעצבנת.. יש לי 2 כוננים האחד צורב והשני דיוידי. עכשיו, לאחר בעייה שהיתה לי במחשב שבה הייתי צריך להחליף את הבטרייה של במחשב התעוררה לי בעייה שנייה והיא שהמחשב לא מזהה את הצורב כלומר: אם אני לוחץ על הצורב הוא נפתח ונסגר אבל במחשב שלי הוא לא מופיע...??? אם משהו יודע מה יכול לגרום לזה אני אשמח מאוד.. ניסיתי לפתוח את המארז ולבדוק מה קורה שם אבל זה נראה לי בסדר... בתודה מראש לכל העוזרים.. ישי........
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד ל-backup ואחד שמותקן עליו הכל. את ההארד דיסק שעליו מותקן ה- windows המחשב מתקשה לזהות... לפעמים הוא לא מזהה ובדרך כלל שהוא עולה יש את הסימן הקטן בצד ליד השעון שאומר safely remove hardware... מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... ניקיתי אבק וגם פירמטתי את הכונן והבעיה עדיין קיימת. אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד Intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ NVIDIA geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! intel dg31pr g31 express chipset לוח חדש,בבדיקה הראשונה שביצעתי נכנסתי ל-advenced hardware monitoring והמחשב קפא לאחר מספר שניות, איתחול לא משפיע,רק כיבוי והפעלה מחדש. כך כמה פעמים. אין שום בעייה להכנס לכל המסכים האחרים בביוס. התקנתי Vista Home Basic והכל עובד יפה... תגובות בבקשה,תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
פירקתי את גוף הקירור של המעבד, והמעבד "נשלף" ביחד עם גוף הקירור. עכשיו הם מודבקים עם המשחה, איזה דרך הכי בטוחה להפריד אותם ?
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הבעיה בקובץ המצורף יש מתח בדקתי את כל יציאות ה usb וגם עצם העובדה שה winxp מזהה אותו מראה שזאת לא הבעיה גם שאני מנסה להריץ את scan wizard אותה הודעת שגיאה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעבר בדיקות מאמץ... שיחקתי כמה דקות ב- COD4 ופתאום המחשב נכבה. ניסתי שוב ושוב הוא נכבה. איפה מתחילים ?? תקלת חומרה ? בעייה במשחק ? אגב, הפעלתי את EasyTune5 ובמסך של Hardware monitor יש icon אזהרה ליד CPU תחת fans... הערך שמופיע לא בזמן מאמץ הוא 1057 RPM אשמח לקבל עצות
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte ga-p35-ds3p http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov ספק כוח של corsair 450W וקניתי כרטיס הרחבה של USB3 ו SATA3 של חברת transcend http://ksp.co.il/?uin=13814 כאשר אני מנסה לחברת את הכרטיס למחשב, יש לי כמה סלוטים פנויים של PCI-E, המחשב לא נדלק לא משנה כמה פעמיים אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כאשר אני מוציא את הכרטיס מהסלוט המחשב נדלק רגיל ועובד ( אפילו אם לא הוצאתי את החשמל מהכרטיס) כאשר חזרתי לחנות ממנה קניתי חיברנו את הכרטיס למחשב אחר שהיה שם ( בדיוק כמו בבית ) והכרטיס עבד הכל תקין האם משהוא יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה העל העזרה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. אני מגיש כרגע עבודה ועושה אותה בחלקים חלקים. אני צעושה כל פעם קצת ושומר אותה. אחרי שאני מסיים את העבודה אני שומר עד לאן שהגעתי, מותקנת אצלי תוכנת word 2003 במחשב, ואני רוצה לשמור את העבודה בפורמט של word כי זה הכי נוח. רק שמשום מה העבודה נשמרת לי בפורמט של ה"כתבן" הרגיל שנמצא לי במחשב שהופך את כל המילים בעבודה ועושה לי בלאגאן שלם. איך אני שומר את העבודה בword? תודה.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום מישהו שבא למחשב הנישא של אבא שלי את הפלאג של ה PS2 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג פלאג PS2 להלחמה במקום זה שנשבר? עידו
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-