תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר כמה שבועות בעיה במחשב... אני יכול סתם לשוטט באינטרנט או להתכתב באיסיקיו ופתאום המחשב קורס ונתקע... שלחתי את המחשב לבדיקה (יש לי אחריות עדיין על המחשב) ונאמר לי שכל הרכיבים תקינים ולא מצאו שום בעיה.. המחשב חזר, והבעיה נשארה, למרות שעכשיו בניגוד להתחלה המחשב קורס לי רק כשאני באמצע משחק או כשאני מבצע פעולות יותר כבדות כמו פתיחת קבצים גדולים והתקנות... א. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס מסך משום שרק לפני כמה ימים שידרגתי אותו והבעיה עדיין קיימת ב. ההשערה שלי היא שהבעיה היא בטמפ'..אולי המחשב מתחמם יתר על המידה.. כמה נתונים על המחשב: מעבד E6300 2 ג'גה זכרון של קינגסטון דיסק קשיח 250 ג'יגה של WD לוח אם של ג'יגהבייט VIA P4M900 כרטיס מסך 8600GT 512MB הטמפ' של חלקי המחשב: לוח…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להכניס היום דיסק לצורב והוא לא קורא אותו ניסיתי בכונן דיסקים הרגיל וגם הוא לא קורא אותו מישהו יודע מה לעשות זה די דחוףף ואני דיי מושבט ככה אסמך אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לשמוע את הטיקים האלו שההארד דיסק מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז המערכת נתקעת עד שהוא חוזר, זה קורה פעם בשבוע-שבועיים... הבעיה שיש לי 3 דיסקים ואני לא יודע באיזה מהם זה קורה (עשיתי בדיקת SMART על כולם וכולם יצאו תקינים). גם עכשיו קרה לי פעמיים ב 3 שבועות האחרונות שאני מעלה את המחשב וה BOOT ORDER שלו מתאפס. רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ויש לו בעיה כאשר אני מריץ משחקים. אחרי 20-40 דקות משחק המשחקים נופלים או שמופיע המסך הכחול הזה ואז אפשר לעשות רק ריסט. המחשב היה במעבדה שם החליטו שזה הכרטיס מסך אז הם שמו בינתיים כרטיס מסך חלופי כמעט אותו הדבר כמו הכרטיס המקורי עד שיגיע הכרטיס החדש. אתמול לקחתי את המחשב הבייתה עם הכרטיס החלופי וזה עדיין עושה את אותה הבעיה, אחרי בין 20-40 דקות משחק הוא נופל או שהמחשב נותן את המסך הכחול הזה. המשחקים שניסיתי הם: simcity 4, 1944 -battle of the bulge, flight simulator 2002 במחשב הקודם שלי המשחקים האלו עבדו מצויין (אמנם קצת לאט אבל עבדו) אז אני בטוח שזו לא בעיה במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? הנה הפירוט של המחשב: מעבד - Amd athlon 64bit dual core 3800 לוח - g…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
פירמטתי, התקנתי ווינדואס XP, הכל טוב ויפה. התחלתי את תהליך ה WINDOWS UPDATE הורדתי את הWGA, אני לא חושב שהוא אפילו הספיק להתקין אותו, הווינדואס אפדייט נתקע, מאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע, עולה לי כל פעם החלון הזה של פעילות לא חוקית וצריך לסגור, כל פעם של משהו אחר, WMI, DR WATSON וכו', ב TASK MANAGER כל פעם נוספים לי הפעולות dwwin.exe ו drwtsn.exe, והרבה פעמים. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה (לא ידעתי אם לפרסם פה או בפורום ווינדואס, מצטער מראש) עדכון: מאז כל תוכנה כמעט שאני מפעיל מקפיץ לי את ה DRWTSN.EXE הזה שוב ותוקע את התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קרה לי כבר כמה פעמים בזמן האחרון, שהמחשב פשוט קופא בלי לעבוד. זה קורה בדרך כלל שהמחשב לא מתאמץ, לא פתוחים משחקים כבדים או משהו כזה (במצב הגרוע - אימיול, אייסיקיו ואקספלורר) קשה לי לדעת למה זה.. אבל עלו לי בראש שתי אופציות: 1) עברתי לויסטה לפני כמה שבועות, אולי זה יותר מדי או משהו? (מפרט בצד) 2) כשאני משתמש במחשב, אני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט ובגוף קירור של הכרטיס מסך, והם ממש חמים מקווה שתעזרו לי, תודה
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי הביאו לי מחשב עם לוח אם חדש שהחליף לוח שנשרף כדי להתקין מחדש מערכת הפעלה אבל כשאני מנסה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WINDOWS XP המחשב מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהלוח החדש לא תקין? אני די מנוסה בבעיות מחשב אבל עדיין לא נתקלתי בבעיה הספציפית הזו כי מעולם לא היה לי צורך להחליף לוח אם בלבד. בבקשה עזרו לי לעזור לאחיין שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאחרונה חשבתי על פתרון לבעיה של סידור חוטים במארז שכידוע הוא כל כך מבולגן עם החוטים ומצאתי... לדבר הזה שבתמונה קוראים ספירלה שקופה שהיא מיועדת לאיגוד חוטים .. לרוב היא בשימוש החשמלאים שבונים לוחות חשמל כאשר הם משתמשים בה לאגד את כל ה"סבטוחה" שנוצרת שם. אפשר להשיג אותה כמעט בכל חנות לממכר מוצרי חשמל לתעשייה ואם לא .. אז תזמינו ... הבאתי גם דוגמא מהמארז שלי.. אשמח לשמוע תגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי לאחר מליון נסיונות להפטר ממסכים כחולים. נותרו לי שני חשודים 1. HD 2. MotherBoard אם הרצתי בדיקה עם ה error cheking של XP והכל יצא תקין זה אומר שזה בטוח לא ה HD או שיש מבחנים יותר רציניין שמומלץ להריץ? ובעצם גם לזיכרון הרצתי רק את ה mem386 או איך שקוראים לזה, והכל יצא תקין (גם במבחן הארוך) זה מספיק אמין? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה!!! הוצאתי את התקע מהחשמל ואחר כך הכנסתי אותו חזרה ומאז המחשב לא מגיב. הוא עובד אבל לא מגיב אין את הרעש של הריסטרט ולא רואים כלום במסך. חיכיתי שעתיים ולא עזר הוצאתי את כל החיבורים מבחוץ והחזרתי ולא עבד הוצאתי את הזיכרון והחזרתי ולא עזר והוצאתי את החיבורים של כל הכוננים וגם לא עזר. מישו יכול לעזור לי בבקשה?!
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש .....לוח INFINITY DFI כרטיס רשת על הלוח המחשב השני שמחובר אליו ומקבל אינטרנט דרך כבל מוצלב הוא פנטיום 3 500 אני רוצה שכשהמחשב השני ינסה להתחבר לאינטרנט \ או \ שהוא פשוט ידלק ..המחשב שלי ידלק ..... ככה שלא צריך לרדת על לחדר שלי ולפתוח את המחשב כל פעם . איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב שהנורה של ההארד דיסק דולקת קבוע היא לא מהבהבת או משהו כזה, היא פשוט דולקת קבוע. וזה גם ללא הפעלה של איזה תוכנה או משהו כזה. האם זה יכול להעיד על משהו?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
זה מפחיד המחשב שלי נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ הוא נשמע כמו המכונת כביסה שהיא עובדת (קצת יותר שקט) הלכתי לישון וקמתי עם הרעש הזה....... :'( מה זה יכול להיות?!?!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי בא אלי אתמול והביא סרט דל דיסק . ראינו את הסרט ואז רציתי לפתוח את הסי די ולהחזיר לו את הדיסק , הדיסק פשוט נתקע שם . הנורה של הסידי לא מפסיקה להבהב ולא משנה כמה פעמים אני לוחץ על הכתפור בשביל שהדיסק יצא , כלום לא קורה. עוד משהו מוזר , שאני הולך למחשב שלי הכונן לא קיים , אין את הסמל שלו. מה עושים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הצורב שלי הפסיק לצרוב דיסקים, או ליתר דיוק הפסיק לצרוב דיסקים שניתנים לקריאה בכונן כלשהו... אבל מה שמוזר, זה שדיסקים של מוזיקה הוא כן צורב והם כן עובדים... מה זה יכול להיות ? ניסיתי לצרוב עם נרו ועם התוכנת צריבה של האקספי.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני מפריד בין DIRECT3D ו-OPENGL אני לא רוצה שזה יהיה בתיקיה אחת שניקראת 3D זה מעצבן אותי דרך אגב הלוגו החדש ל ATI מגעיל!! :-[
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מתרסק לאחר כחצי שעה של משחק בערך. המפרט: פנטיום 3 900MHz עם 256MB SDRAM על WinXP. כרטיס nVidia gForce 440MX 64MB עם AAS של 64MB ב- bios. אני מתחיל לשחק לאחר הורדת ה- processes למינימום, משהו כמו 150MB זכרון תפוס. יש לי את הדרייברים האחרונים של nVidia. הודעת השגיאה במסך הכחול היא: nv4_disp.dll address BFB936E7 base at BF9B7000 ואשמח לא לקבל תגובות כמו "תשדרג" כי אין לי כסף. תודה.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחשב ישן פנטיום3 עובד רק עם סטיק אחד של זכרון. על הלוח יש 3 סלוטים וכשאני מכניס לעוד אחד מהסלוטים סטיק נוסף המחשב בכלל לא מציג על המסך פלט (לא עושה פוסט אפילו). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בבקשה אנשים מישהו יכול לעזור לי? המעבד שלי מגיע לטמפ' של יותר מ-70 מעלות צלסיוס בעומס ו - 50 מעלות בסטנדרט יש לי מעבד 3.2GHZ LGA775 עם גוף קירור רגיל של אינטל. הגוף קירור מותקן טוב על המעבד ואפילו שמתי עכשיו משחה תרמית וזה גם לא עוזר.... בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה... אני מפחד שהמעבד שלי ישרף... בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים נתקלתי בבעיה נורא מוזרה! יש לי ווינדוס XP ,הוא נתן לי מסך כחול, ועשה ריסטרט שהוא עלה, הכטיס רשת PCI שיש לי, היה מוסמן בסימן קריאה! עשיתי שוב ריסטרט, אותו דבר פתחתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי שוב הוא עבד כרגיל, עד הריסטרט הבא שעשיתי, שמאז הוא לא הופיע יותר.. כנ"ל גם הכרטיס קול PCI שיש לי, ניסיתי לעשות עדכון לביוס, עשיתי מערכת הפעלה מחדש, (פורמט) ושום דבר לא עזר!! :\ רק הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו, והכרטיס קול אונבורד שיש לי.. עובדים כל שאר התקני הPCI לא מתגלים, חוץ מהכרטיס מסך PCI-EXPRESS יש לציין גם, שהנורות של הכרטיס רשת שעל ה PCI דולקות, כלומר זה לא שהPCI נשרף או משהו כזה.. :\ יש למישהו שמץ מה זה יכול להיות? בבקשה עזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב! הבעיה היא כמו שצויינה בכותרת היא שאני לא יכול להתקין ווינדוס. כל פעם זה נתקע במסך שחר(עוד לפני ההתקנה עצמה) ובו כתוב משהו בסגנון SETUP IS CHECKING THE DEVICES... משם זה לא ממשיך. הכנסתי את הדיסקט של MEMTEST וכשהמחשב נדלק וטוען את הדיסקט המסך מתחיל להריץ כל מיני קודים שונים בלי סוף, ולא נכנס לתוכנה עצמה. אם אני מוציא את הדיסקט עצמו אז כונן הדיסקטים מתחיל לעשות רעשים. מה עושים? מה לא בסדר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הבעיה בקובץ המצורף יש מתח בדקתי את כל יציאות ה usb וגם עצם העובדה שה winxp מזהה אותו מראה שזאת לא הבעיה גם שאני מנסה להריץ את scan wizard אותה הודעת שגיאה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-