תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לפני כיומיים ניסיתי לחבר דיסק און קי לשקע usb שבחזית המכשיר.המחשב מודיע שההתקן אינו מזהה את החומרה.במנהל ההתקנים מופיעה הכתובית UNKNOWN DEVICE עם משולש צהוב .ניסיתי לחבר לשקע אחר ולפעמים יש זיהוי.אני חייב לציין שכל הצרכנים האחרים המחוברים למחשב פועלים.ניסיתי להסיר התקנה של כל ההתקנים ולבצע RESTART אולם ללא הועיל.מה עוד ניתן לעשות? תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפני בערך חודש קנו לי מחשב חדש ליום הולדת שהמפרט שלו היה AMD Athlon X2 5200 nVIDIA GeForce 9600 Gigabyte MA69G-S3H Kingston 2048 MB (2*1024) 800 Mhz Samsung 320 Gb 16MB בשבועיים הראשונים הוא עבד באופן תקין וידע להריץ משחקים כמו COD4 בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות, אבל אח"כ הוא התחיל בזמן משחקים להכבות פתאום, בד"כ אחרי שעתיים שלוש של משחק רצוף ולעיתים נדירות יחסית. האמנתי שזה אולי בגלל הספק הזול שמכרו לי איתו, וחיכיתי בינתיים ל-Sonata III של Antec שהזמנתי קודם לכן שחשבתי שיפתור את הבעיה. החלפתי מארז וספק, והבעיה עדיין נשארה ואפילו החריפה. עכשיו הוא התחיל להכבות כבר אחרי 5 דקות של משחק, והתחלתי לשים לב שהשבב AMD 690 שעל הלוח אם נעשה חם מאוד. דרשתי שיחליפו לי לוח אם, ובסוף החליפ…
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש ברשותי לוח של DFI דגם LANPARTY ULTRA D ומאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס 98 זאת אומרת אני יכול להתקין... אבל הוא ניתקע בעלייה לווינדוס ! בעיה ידועה ? יש פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הפקודה airolib-ng db1 --import passwd ./1/1.lst איך אני מוצא בתוך הקובץ המומר את האשים?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברס. לאחרונה המחשב סבל מנפילות פתאומיות לא מוסברות , ואני מדגיש פתאומיות. בדקתי כל מה שאפשר, אפילו הטמפרטורות מצויינות. היה חשש זה הספק המעפן אבל אני עדיין לא חושבב שזה הוא. במחשב שלי יש שני סטיקים של 256MB PC3200 = ביחד 512MB. עכשיו מבדיקה אקראית של המחשב ראיתי בEVEREST שרק סטיק אחד של 256MB מזוהה. עדיין הסטיק השני מחובר ואני חושש שזה הוא ה"אשם". יש לציין שלאורך הבוטים שלאחר הנפילות היו לפעמים צפצופים ממושכים מהלוח אם שמעידים על בעיה מעין צפצוף ארוך שלא נפסק והמחשב לא עולה. אני שואל, האם הגיוני שזה הזכרון שגרם לנפילות? אני יכול לדעת איזה סטיק זה בהנחה שהסטיק שנמצא בDIMM 2 מתוך ה3 בEVEREST הוא זה שמזוהה ופועל וזה שהוא לא האמצעי הוא הבעייתי? בתודה ובברכת חג שמח, ניב…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים. לאחרונה עלה לי צורך להשתמש במודם שלו בתור פקס, אבל הוא עושה לי בעיות. המחשב הוא פנטיום 4 1.7GHz על Intel D850GB עם 256MB RDRAM. המודם, לפי רוב הראיות, הוא SM56 של מוטורולה. היחידה שחולקת על זה היא תוכנת AIDA32 - לטענתה הוא: Analog Devices SM56-PCI 56K V.90 HSP WinModem. תוכנת Sandra לעומתה קוראת לו Analog Devices Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem. על הצ'יפ המרכזי על המודם כתוב מוטורולה. המצב הוא כזה: בפעם הראשונה שמתקינים את המודם (או, לפעמים, כשמחליפים את הדרייבר) הוא שולח פקס כמו שצריך, אבל בשליחת הפקס הבאה (או ניסיון קבלה) הוא לא מסכים לחייג - עושה טיק של הרמת שפופרת וישר טיק של ניתוק, ותוכנת הפקס טוענת There was no answer. כיבוי והדלקה לא פו…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים נתקלתי בבעיה נורא מוזרה! יש לי ווינדוס XP ,הוא נתן לי מסך כחול, ועשה ריסטרט שהוא עלה, הכטיס רשת PCI שיש לי, היה מוסמן בסימן קריאה! עשיתי שוב ריסטרט, אותו דבר פתחתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי שוב הוא עבד כרגיל, עד הריסטרט הבא שעשיתי, שמאז הוא לא הופיע יותר.. כנ"ל גם הכרטיס קול PCI שיש לי, ניסיתי לעשות עדכון לביוס, עשיתי מערכת הפעלה מחדש, (פורמט) ושום דבר לא עזר!! :\ רק הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו, והכרטיס קול אונבורד שיש לי.. עובדים כל שאר התקני הPCI לא מתגלים, חוץ מהכרטיס מסך PCI-EXPRESS יש לציין גם, שהנורות של הכרטיס רשת שעל ה PCI דולקות, כלומר זה לא שהPCI נשרף או משהו כזה.. :\ יש למישהו שמץ מה זה יכול להיות? בבקשה עזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים. לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור. החלפתי ספק, אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. זה קורה לי אחת ליומיים בערך. מה קורס? תודה מראש! הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 2012-12-07 10:43:58 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\120812-5584-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7EFC0) Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF80002C5E57D, 0xFFFFF88008E7A580, 0x0) Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This indi…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן שלי . המחשב נדלק לכמה שניות עם צפצוף ארוך וחזק של ה-bios כנראה . אחר כך הוא מתכבה . אני משתמש בכרטיס מסך nvidia 9800 ומעבד daul core 2 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
התקלה הופיעה לראשונה לפני כמה ימים, כאשר היתה מותקנת על המחשב מערכת הפעלה win xp sp3. בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב, מסך הביוס היה עולה באיטיות רבה, ולבסוף - במהלך הטעינה של ווינדוס - מקפיץ מסך כחול. איפסתי את הביוס. לא עזר. הוצאתי והחזרתי את הסוללה, ולהפתעתי מסך הביוס התאושש. עם זאת, מערכת ההפעלה המשיכה להתקע במהלך הטעינה. נשברתי. פרמטתי את המחשב והתקנתי עליו win 7. בימים האחרונים הוא תיפקד ללא רבב, אבל לפני כמה דקות שוב קפץ מסך כחול. אתחלתי את המחשב והוא בכלל לא זיהה שיש עליו מערכת הפעלה. שוב ניסיתי את אותו טריק עם הסוללה והפעם הכל הסתדר (עד הפעם הבאה...) למישהו יש מושג מה הולך כאן?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין וכשקניתי אותו מלפני חודשיים היו לו איזה 2,3 תקיעות בשבוע הראשון ומאז שום כלום, שום בעיה. עכשיו נתקע שוב המחשב רק הפעם בצורה מוזרה ביותר: המחשב הגיב כפי הנראה, הבהב באייקון של האינטרנט- זה שליד השעון, השעון זז וכו', אבל העכבר והמקלדת לא הגיבו גם כשניתקתי וחיברתי אותם מחדש, כלומר העכבר האופטי הדליק אור והמקלדת גם אבל כשניסיתי להשתמש בהם או לכבות לדוגמא במקלדת את ה-NUMLOCK שום תגובה מצד המחשב או המקלדת. מה קרה כאן? זה נראה לי וירוס, נכון? או שאני טועה? עזרו לי בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
לאחרונה התגלתה אצלי בעייה המחשב לא עולה עושה RESTART בלי סוף ומגיעה למסך של אפשרות להכנס ל SAFE MOD בדקתי את זכרונות ודיסק קשיח במחשב אחר הכל תקין . מה יכולה להיות הבעייה תעזרו לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים. המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני מצטער אם השאלה הייתה כבר בפורום, עברתי רק על כמה עמודים ראשונים וקראתי את החוקים והכל... המחשב המדובר : Q9550 4870X2 2X2GB GSKILL SEAGATE 7200.11 THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W GIGABYTE EP43-DS3L הבעיה התחילה לפני שבועיים בערך, נכנסתי למשחק והמסך ישר קיבל משהו כמו ארטיפקטים אבל קפא, וגם הסאונד נתקע וחזר על עצמו. ריסטרט הביא גם סוג של ארטיפקטים, ודברים נראו זזים קצת, עוד לפני עליית מערכת ההפעלה, אז הנחתי שהכרטיס מסך לא תקין, ושלחתי אותו לתיקון. בינתיים קיבלתי כחלופי 210GT שעבד בעקרון אבל אחרי כמה שעות עבודה היה נתקע כמו בבעיה המקורית, וריסטרט היה פותר את הבעיה לגמרי (בלי ארטיפקטים) עד התקיעה הבאה (הצליח להריץ משחקים). אחרי שבוע אמרו לי שהכרטיס ששלחת…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב! בעבר הצלחתי בזה, עכשיו אני לא מצליח בשום אופן. יש לי חיבור אינטרנט במחשב אחד, ואני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט, אני מפעיל במחשב הראשון נקודה חמה ניידת דרך bluetooth [אין לי מתאם רשת של wi fi], המחשב השני מתואם כהתקן bluetooth עם המחשב הראשון, אבל כשאני לוחץ ב"התקנים ומדפסות" על "התחבר באמצעות" - "נקודת גישה", אני מקבל הודעה "אירעה שגיאה בלתי צפויה, נא פנה למנהל המערכת". בבקשה עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש זה כך יש לי בעייה במחשב כול פעם שאני מדליק אותו ברגעה שהוא מגיעה לאיפו שהתמונוה הזות של המעבד הוא עושה לעצמו הפעלה מחדש וכך מיספר פעם עד שהוא נידלק למה זה ? גם שלחתי את המחשב לאיבורי לבדיקה במיסגרת האחריות שלי והם אומרו שהם לא מצאו כלום תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי, כנראה לחצתי על משהו יש לי DELL LATITUDE 5580, לא מצליח להחזיר את ה F2 להיכנס לתאי האקסל ולא להוריד או להגביר ווליום אודה עזרה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
כמובן המסך כחול. לא התקנתי שום דבר חדש חוץ מהחלפה של המודם החיצוני של הכבלים. עיצות?
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... ניקיתי אבק וגם פירמטתי את הכונן והבעיה עדיין קיימת. אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד Intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ NVIDIA geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-