עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cyberX,

יש לי את המשחק החדש של קריסיס, אני שם על הגדרות הכי גבוהות ומשחק ברזולוציה 1280-1024 פועל חלק, אבל מדי פעם (בערך אחרי שעה-שעתיים משחק) הוא עושה לי ריסט למחשב, בלי מסך כחול המפרט שלי בצד, אני מניח שזה לא בעיה של חוסר זיכרון והספק שלי לא ז'נרי, ספק טוב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by eidoil32,

שלום, זה קרה אחרי ריסט פשוט אחרי התקנת דריבר למדפסת, העכבר והמקלדת לא מגיבים בכלל. עכשיו לא מדובר אחרי שהוינדוס עולה אלא גם בהדלקה עצמה אין אפשרות להיכנס לביוס או כל דבר אחר. הדבר היחיד הוא שהאור של העכבר נדלק אבל עדיין הוא לא מגיב. כל המחשב עולה כמו שצריך יש סמל של האינטרנט שעובד. ניסיתי לחבר גם בחיבור הPS2 או איך שלא קוראים לזה וגם לא עובד, ניסיתי מספר מקלדות ועכברים... ניסיתי גם בחיבורי הUsb השניים שמקדימה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אתמול החלטתי לעשות קצת סדר במחשב אז הוספתי מאורר 80 נקיתי אבק. פרקתי את הכרטיס מסך כדי לנקות את ההיטסינג ניקיתי הכול והחזרתי. הדלקתי את המחשב והכל היה כרגיל אבל מתי שנכנסתי ל nfs והתחלתי לשחק אז המשחק עושה תקיעות קטנות מדי פעם ולפני שפרקתי המשחק לא היה נתקע בכלל, זה לא בעיה של חום כי כלום לא הספיק להתחמם. מה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  5. רכשתי מחשב חדש עם לוח האם הזה של גיגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 ובהרצה של תוכנת הניטור ITE SMARTGUARDIAN מוצגים באדום כמה נתונים חריגים: LDT BUS - 1.85V, NB +1.5V - 3.24V, DRAM - 1.12V. במיוחד הנתון המרכזי נראה קיצוני. עד כמה שידוע לי זו תוכנה אמינה ובכל אופן לא הצלחתי לקבל נתונים כלשהם על הוולטאג'ים הספציפיים בתוכנות סנדרה, אברסט או MBM. בביוס הכל מוגדר לאוטומטי ואני לא מבין מדוע התוצאות האלה. האם זו סיבה לדאגה? בתודה על כל עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה אני עובד עם הכרטיס הנ"ל עם 3 מסכים הכל עבד יפה עד שהיום שהדלקתי את המחשב מסך אחד לא נדלק ואחרי שהוא נדלק יש בו נקודות ירוקות, החלפתי מסכים כבלים וכו' מחיקה והתקנה מחדש עדין לא הסתדר, הכרטיס באחריות שלחתי לבדיקה הם טוענים שאצלהם לא היו נקודות. הם אמרו שיכול להיות שהבעיה אצלי בזכרוןף החלפתי זכרונות ועדין לא הסתדר אשמח לשמוע כיוון נוסף תודה המעבד E4500 2.5gb

7. Started by generalA,

שלום. קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board. תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה) כל המחובר לכרטיס עבד מצויין. לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד. העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד. יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..). יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל. אבקש פתרון, תודה אנשים !

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by Doctor Robert,

היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by PJ,

שלום. חבר שלי בא אלי אתמול והביא סרט דל דיסק . ראינו את הסרט ואז רציתי לפתוח את הסי די ולהחזיר לו את הדיסק , הדיסק פשוט נתקע שם . הנורה של הסידי לא מפסיקה להבהב ולא משנה כמה פעמים אני לוחץ על הכתפור בשביל שהדיסק יצא , כלום לא קורה. עוד משהו מוזר , שאני הולך למחשב שלי הכונן לא קיים , אין את הסמל שלו. מה עושים? תודה.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IAA? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  11. יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

נדפק לי השקע של הרמקולים בכרטיס קול הצבע הירוק. הוא רופף ושמחברים לשם את הרמקולים או אוזניות זה לא עובד\או שצריך לשחק עם זה. מדובר בכרטיס קול של הלוח אם של DFI UT P35. כמה זמן מקסימום אמור לקחת תיקון כזה, והאם אני יכול לדרוש כרטיס קול חלופי עד שהנוכחי יתוקן??

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  13. שלום לכולם.. הבעיה שלי היא שהצורבים שלי ישנים והם ללא כניסת SATA וכך גם ההארד דיסק. והבעיה שיש בלוח אם רק מקום אחד לחיבור פינים, ושאני מנסה לחבר את הצורבים ביחד עם ההארד דיסק באותה כניסה בלוח, המחשב לא עולה ונותן שגיאה. האם יש דרך לחבר שני צורבים והארד דיסק ללוח אם עם חיבור פינים אחד? או שאני חייב לקנות צורבים עם חיבורי SATA? הלוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by עמוסס,

היי כאשר אני גולש לאתר מסויים, החלק של looking up... והספינר האפור (בפיירפוקס) לוקח הרבה זמן (לפעמים 5-10 שניות). כאשר הוא "מתאפס" על עצמו, הגלישה תקינה. זה לא קבוע ולכן לפעמים ה Looking up כן עובד, בד"כ זה קורה כשאני עם נציג אבל גם כשהבעיה קורית, קשה מאוד להסביר לנציג מה הקטע כי אצלם הם רואים שהכל תקין. כשעשיתי tracert לגוגל למשל כאשר יש בעיה, לוקח לו הרבה זמן למלא את השורות והפינגים שם גבוהים מ 100. כשהכל תקין, מילוי הרשימה מהיר יותר והפינגים נמוכים מ 100. בדיקת מהירות הראתה שהכל תקין והפינג לשרת הספק הוא 12ms ניסיתי עם פיירפוקס, כרום, IE ו Edge. אני עם חלונות 10 הספק אומר לדבר עם בזק ובזק אומרים לדבר עם הספק. שניהם לבסוף האשימו את המודם (אין לי ראוטר …

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by Turbine,

שלום לכולם, לפני יומיים נתקלתי בבעיה נורא מוזרה! יש לי ווינדוס XP ,הוא נתן לי מסך כחול, ועשה ריסטרט שהוא עלה, הכטיס רשת PCI שיש לי, היה מוסמן בסימן קריאה! עשיתי שוב ריסטרט, אותו דבר פתחתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי שוב הוא עבד כרגיל, עד הריסטרט הבא שעשיתי, שמאז הוא לא הופיע יותר.. כנ"ל גם הכרטיס קול PCI שיש לי, ניסיתי לעשות עדכון לביוס, עשיתי מערכת הפעלה מחדש, (פורמט) ושום דבר לא עזר!! :\ רק הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו, והכרטיס קול אונבורד שיש לי.. עובדים כל שאר התקני הPCI לא מתגלים, חוץ מהכרטיס מסך PCI-EXPRESS יש לציין גם, שהנורות של הכרטיס רשת שעל ה PCI דולקות, כלומר זה לא שהPCI נשרף או משהו כזה.. :\ יש למישהו שמץ מה זה יכול להיות? בבקשה עזרו לי...

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by Nitrous,

שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by ROTEMan,

התקנתי ויסטה והכונן קשיח שלי מרעיש והוא חדש לגמרי של WD מדגם 32000AAKS והבעיה חוזרת על עצמה בעוד דיסק קשיח שיש לי פשוט יותר. אני לא מעוניין בויסטה אני רוצה להתקין XP אבל משום מה יש לי שגיאה. בדיסק קשיח הישן שלי אני כן מצליח להתקין XP אבל בדיסק החדש שלי אני מתקין את הXP דרך דיסק ההתקנה ואחרי שהוא מסיים את העתקת הקבצים עם המסך הכחול הוא עושה אתחול ואז במקום להעלות את המסך הרגיל של השלמת ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שכתוב בה כך :"Error loading operating system" מישהו יודע למה דווקא בדיסק קשיח הזה נותן את השגיאה הזאת ובדיסק קשיח הישן שלי לא?.. אני מציין שעכשיו אני משתמש בדיסק קשיח החדש עם ויסטה שאני לא מעוניין בה בגלל הרעשים ובגלל הממשק הכבד יותר. רותם.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  18. כל פעם שאני פותח את המחשב הוא טוען משהו לפני שהוא טוען את הוינדוס צירפתי תמונה שתראו איך אני יכול להוציא את זה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by Aviram,

היום (טוב לפני 20 דקות) הדלקתי את המחשב, כמה שניות עוברות ואני שומע רעש מוזר.. וכמה שניות אחרי זה נשמע כאילו משהו מת בתוך המחשב. פתחתי את המארז בזמן שהמחשב דלוק וראיתי שהמאורר המרכזי 12 סמ שמאחורה לא עובד מהר כמו שצריך, הוא זז אבל לא כמו האחרים. מיד כיביתי את המחשב וגם ראיתי שהוא הפסיק לזוז ממש מיד, בזמן שהאחרים ממשיכים להסתובב עד שהם נפטרים מהכוח שנותר להם אחרי הכיבוי. טוב ניקיתי את המאורר.. מה שאני עושה כל חודש למחשב הדלקתי את המחשב והכל בסדר לא היה רעש והוא פועל מהר כמו שצריך.. עכשיו אני לא יודע למה זה קרה, אני אבדוק שהוא ממשיך לעבוד כמו שצריך במשך כמה ימים ונראה מה קורה.. למישהו יש איזה מושג למה זה יכול לקרות? וסביבות כמה עולה מאוררר 12 סמ במידה וזה ימות? תודה =]

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by Silent watcher,

לפני כחודש נתקע לי דיסק בתוך הכונן תקליטורים אז לכן הוצאתי תכונן וניקתי תחלקים עכשיו חיברתי ויש חשמל והכל והוא נפתח ונסגר המחשב לא זיהה לי אותו אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP מחדש ועדין לא זיהה לי ועשה את הצורב לכונן התקליטורים וגם לצורב ביחד מה אני אמור לעשות ??

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. יש לי צורב בIDE וHDDE בIDE ובלוח יש רק יציאה אחת אז ניסתי לחבר את שניהם על אותו כבל אבל המחשב לא מזהה את הצורב ואם אני מנתק את הHDD אז הוא מזהה אותו מה לעשות? בבקשה

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  22. מחשב נייד HP 15-U הייתה לי אפשרות לגלול באמצעות החלקה של שתי אצבעות מלמטה למעלה ולהפך על משטח הטאץ' פאד ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. היי קשה לי לנסח את הבעיה אך אני אשתדל, יש תוכנה בעבודה שכאשר היא מופעלת אם מנסים לעשות משהן במסך אחר כאשר היא פועלת הפוקוס עובר אליה נגיד כאשר אני כותב בוורד כל שלוש מילים זה עובר לתוכנה האם יש דרך לנטרל את זה?

24. ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology ??? (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) דו"ח Sandra מצורף! לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין צלליות. לא מצליח …

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  25. שלום וברכה! יש לי מחשב נייד של דל Inspiron 14-5406 מעבד גרפי INTEL LRIS XE ויש לי בעיה עם הבהירות שיורדת בעת שאני מציג על המסך חולן כהה הבהירות יורדת אוטומטי ולא מצאתי שום הגדרה ששייכת לזה!!! לא בכרטיס מסך ולא בהגדות וינדוס יש למישהו מושג מה לעשות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים