עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, לפני כמה דקות גלשתי באינטרנט, פתאום קפצה לה הודעה מ-Intel Active Monitor שהספק עבר את תווח המתחים המומלץ, הנה ההודעה במלואה : http://img57.echo.cx/img57/5034/power4dy.jpg האם זה יכול לגרום לנזק למחשב ?! הספק הוא לא של איזה חברה מומלצת, סתם איזה חברה לא מוכרת. :-\

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. כבר פרסמתי פה בעבר לגבי גל בעיה בנפרד וחיפשתי תשובות. לא ממש מצאתי, אבל בעזרת אלתורים הסתדרתי. אבל נמאס, לוח דנדש, אני לא חושב שאני צריך לאלתר ולהתחנן בשביל שיעבוד כמו שצריך. אז הנה הבעיות: 1) נתחיל עם בעיה מציקה מאוד. ה USB. כ-ל יציאות הUSB האחריות שלי (6 במספר) לא עובדות. לפי מנהל ההתקנים הכל עובד כשורה, אבל כשאני מחבר לשם משהו אין כלום. נאדה. הUSB הקדמי דווקא כן עובד. לפחות כשהווינדוס פועל. במידה ואני עושה ריסט כשהUSB הקדמיים מחובר למשהו (עכבר, מדפסת, זה לא משנה) המחשב בכלל לא עושה פוסט. הוא נתקע מיד אחרי השורה של Pheonix משהו בלה בלה בלה... לפני הזיהוי של המעבד בכלל, וכמובן לפני ספירת הזכרון. ניסיתי לשנות הגדרות בביוס, שום דבר לא מזיז לו. הבעיה האמיתית שלי במקרה הזה ה…

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by X1000P,

יש איזה אתר איך אני יוכל להכנס לאתר במצב לא מקוון איך אני יכול להכינס לאתר בלי שיהיה לי אינטרנט האתר לא יהיה מעדכן אני רק רוצה לישמור את האתר הזה והשאתר היפעל גם שלא יהיה לי אינטרנט...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Yossi18,

היי, יש לי סיבים אופטיים במהירות 1000M והייתי מקבל בחיבור קווי בין 700-950 שזה מצויין כבר תקופה ארוכה שכל הבדיקות מהירות נתקעות לי על 500-550 ולא מצליחות לעבור, מאיזה סיבה זה יכול להיות ?

5. הבעיה בכותרת. אשמח לתשובה ממה הדבר נגרם. תודה

6. Started by Impreza,

חיברתי את המקלדת למחשב אחר כי רציתי לבדוק אם הוא עובד, עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי היא לא פועלת זה יציאת USB עם פינים וניסיתי בדרייברים לזהות ואין שם מה לעשות?? ד"א אני כותב עכשיו ממחשב אחר אז בבקשה תסבירו מה לעשות ושיהיה לי פחות לכתוב כי אני כל שניה צריך להחליף מחשב כדי לרשום

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום חברים, רציתי לשאול לגבי שדרוג מחשב נייד ישן מאוד. מדובר במחשב: Asus u31sd-dh31. במפרט שמצאתי באינטרנט: https://www.cnet.com/products/asus-dh31/ כתוב כי ניתן להתקין עד 8GB זכרון פנימי. 1. במידה וארכוש 2 זכרונות DDR3 1333MHz 8GB, כלומר סה"כ 16GB. האם המחשב יזהה זאת? או שיתמוך עד 8GB במצטבר? 2. לגבי SSD, האם מק"ט 44529 יתאים למחשב הנ"ל? 512GB SSD. תודה לכם

8. שלום לכולם, היום ישבתי בבית וסתם באתי להיכנס למשחק בטלפון שלי ( נקסוס 4 ) ופתאום המסך נהפך כולו לשחור ומרצד כזה... כל איזה דקה שניים הוא רוטט וממשיך באותו מצב.... הוא כבר ככה שלוש שעות ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לחבר למטען למחשב סוללה אי אפשר כי צריך להוציא את ההברגה ואני לא רוצה להסתכן.... וגם עכשיו חג ואף מוקד תמיכה של החברה שקניתי ממנה לא פתוח הקיצר כל ה... תעזרו לי בבקשה חג שמח רועי..

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  9. יש לי מחשב נייד מסוג KAPOK 3100. לפני שנה וחצי נשרף לי השנאי ולקחתי שנאי מאבא שלי. אני לא זוכר מה היה המתח והאמפר שלו. השנאי החליפי שלקחתי היה 19V ו 2.4A. גף הוא נשרף היום... אז לקחתי שנאי שיש לי בבית של COMPAQ אבל הוא 16.5V ו 2.6A. המחשב עובד בלי בעיה הוא רק לא מטעין את הסוללה.. (שגם היא כבר מקרטעת). האם אפשר להמשיך לעבוד ככה או שזה ידפוק לי את המחשב? ??? ???

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by Xx Gg666,

קניתי מטריצה למסך נייד האם חנות מחשבים יכולים רק לחבר את הרכיב הזה?

11. תקשיבו יש לי כבל IDE עכשיו יש עליו שתי יציאות כאילו שאפשר לחבר אליו שתי כוננים עכשיו תסבירו לי אם אני יכול להגדיר בכל יציאה מה שאני רוצה כאילו סלייב או מאסטר דוגמא: נגיד בקצה של הכבל מחובר סידירום ובאמצע צורב אז את הצורב אני יכול לשים מאסטר ואם אני רוצה אני יכול לשים את הסידירום במאסטר מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש לכל העוזרר

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום המפרט: AMD Phenom 810 4gb ram hd4850 אני על Windows XP SP3 דרייבר של הכרטיס מסך 9.9 כשאני נכנס למשחקים (בינתיים רק COJ וSTALKER Shadow of chernobyl) יש בעיה עוד בתפריט בסטוקר המסך שנייה על התפריט שנייה במסך שחור, אחרי כמה שניות לפעמים גם יש את התפריט עם הפרעות כאלה.. ב-COJ בד"כ מתקבל תפריט עם שיבושים על המסך ולפעמים מגיע למסך כחול עם הודעה על ati2dvag בשניהם לפעמים זה מגיע ל-VPU Recover כשהשיבושים קורים יש רעש מוזר מאיזור הכרטיס מסך(יכול להיות שזה המאוורר מסתובב על גבוה ואני לא רגיל לרעש לא סגור על זה :\) הכרטיס לא חם לפי GPU-Z (כל הסנסורים מגיעים למקס' של 55-60) עריכה: אוקיי עוד תופעה אחרי כמה פעמים שהמסך התחלף משחור לתפריט וחזור- המסך עבר ל-Stand by כאילו הוא כבר ל…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by dorosen,

שלום, הכונן מזוהה בביוס אבל הוינדוס לא מזהה אותו, התקנת RAID CONTROLER DRIVER לא עזרה, הלוח הוא EPOX 4GEA+, על XP-SP2 תודה מראש, לעוזרים

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  14. שלום לכולם במחשב של חבר יש בעיה מוזרה מאוד כאשר אני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול מגיע לשלוח שהוא טוען את מע' ההפעלה, מסך כחול ולא ניתן לראות את ההודעת שגיאה וישר עושה ריסט התקנתי מערכת הפעלה פעמיים ללא הפרעה אך בסוף ההתקנה כשעושים ריסט שוב הבעיה חווזרת לדעתי סקטורים פגומים ב HD או לוח אם הכרטיס מסך תקין לחלוטין, בדקתי עם כ. מסך תקין, חיברתי את הHD של המחשב התקול למחשב אחרי , הבעיה של המחשב הבעייתי מופיעה גם במחשב התקין כשאני שם הארד דיסק תקין במחשב הבעייתי הוא עושה ריסטרט אם אני נותן לו כל פונקציה כמו Start windows normally הוא עושה ריסט ללא מסך כחול. תודה לכולם. אני חושד בלוח אם וב HD מה דעתכם? עריכה: ביטלתי את האפשרות של הריסטרט זאת השגיאה במסך הכחול stop 0x000000ED…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  15. Started by mrraz,

אני עומד להחליף מעבד ללוח שלי בין ההיט סינק והמעבד יש משחה (לא מדבקה) איך צריך לפרק? את ההיט סינק תחילה או להוציא את ההיט סינק יחד עם המעבד ואחר כך להפריד? יש לי זיכרונות רעים מהעבר מהיט סינק שהיה מחובר למעבד עם מדבקה ולא רצה להיפרד ממנו.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by hagay21,

קניתי ראפטור 78 ג'יגה רק שהביוס לא מאתר אותו מישהוא יודע איך מג'מפרים אותו אני לא מצליח להתקין וינדוס וזה לא קשור לפלופי ולדרייברים של ה s-ata כי הוא חייב להיות מוגדר ניסיתי לג'מפר אותו בכל דרך אפשרית הביוס פשוט נילחם בי

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. בהעברת קבצים (בלחצן "הזז אל") מ-G ל-C עולה מסך כחול Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121207-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session tim…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by man,

איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by Nitrous,

שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by GW,

ניסיתי להוציא תמאורר של המעבד ונשבר החלק שמחבר, של החיבור למעבד לא של המאורר, מישהו יודע איך לתקן, האם יספיק להדביק למעבד באמצע?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by me10me,

שלום, אשמח מאד לעזרה מכם! מזה מספר חודשים המחשב שלי עובד ON -OFF, הוא יכול לעבוד שבוע ללא תקלה בכלל והוא יכול ביום נתון להתקע מאז פעם ואז מתקבלות הודעות שגיאה משתנות, להלן חלק מהן במסכים כחולים: STOP: 0X00000008E(0XC0000090, 0X004B4BD8, 0XEE25885C, 0X00000000) Beginning dump of physical memory. ואחרי זה: The error was: IRQL_NOT_LESS_OR_Equal ***stop:0x0000000A (0x00000004,0x00000002,0x00000000,0x804EC29D) מה יכולה להיות הבעייה? שוב, ברגע שהמחשב לא עובד לפעמים רק כאחרי 80 לחיצות על פתיחה וסגירה, המחשב עולה בסופו של דבר ישר למסך ה- BIOS (לעיתים גם ב BIOS עצמו הוא נתקע). אודה מאד על פתרון!!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by PuMa17,

שלום .. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזאת: מישהו יודע מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  23. שלום לכולם יש לדוד שלי מחשב שכשמדליקים אותו רק האורות במארז נדלקים וכשנותנים מכה קטנה למארז המאווררים מתחילים לעבוד ואז גם המחשב אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון אם צריך עוד פרטים תשאלו

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. שלום לכם! בדיוק היום קיבלתי היום את המארז של המחשב החדש שלי (Raidmax Scorpio 868), ועוד לפני שהתחלתי להרכיב שמתי לב שבספק שבא עם המארז קיים כבל 20 פינים בלבד.. הסתכלתי על לוח האם (ABIT AN8 Ultra), ושמתי לב ששם יש צורך ב 24 פינים.. אני לא יודע מה לעשות עכשיו, אין לי כבר כסף לקנות ספק.. חשבתי על מתאם או משהו, אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה.. אנא מכם! עזרו לי! :'(

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  25. אני חייב עזרה משתגע כבר מהמחשב הזה. מאז שקניתי לוח אם המחשב התחיל לעשות לי בעיות של המסכים הכחולים , כל פעם רושם שגיאה אחרת DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL , PAGE_FALUT_IN_NONPAGED_AREA וכו'. הוצאתי את הזכרונות מהמקום שלהם וחיברתי מחדש , הוצאתי את המודם הישן שהיה לי שסתם היה מחובר למחשב וגם זה לא עזר , פירמטתי עכשיו את המחשב וליום אחד זה לא הופיע ועכשיו זה חזר. צירפתי את 2 הקבצי minidump שיש לי מאז הפירמוט . [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים