תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לא מזמן התקנתי מערכת הפעל חדשה windoes xp pro sp2. קודם כל ברצוני להגיד שלפני ההתקנה של הווינדוס הדיסק און קיי עבד טוב מאוד. עכשיו במערכת ההפעלה החדשה ברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי למחשב אני מקבל מסך כחול של הווינדוס ובו הוא אומר שהמערכת כיבתה את עצמה עקב אחד הרכיבים שעשה בעיות. מה שהוא מציע זה להפעיל מחדש את המחשב ואם זה קורה יותר מפעם אחת אז לעדכן את הדריבריים של החומרה שלך. התקנתי את כל הדרייברים שיש לי ללוח האם כולל הדרייברים של הUSB 2. אני רק רוצה להגיד שהדיסק און קיי ריק (פירמטתי אותו במחשב אחר) ככה שאין בו איזה וירוסים או מזיקים שונים. אין לו חברה מסוימת והוא נקנה ב**** (אני לא יודע אם אפשר לפרסם חנויות אז מצטער אם אסור) כל מי שיכול לעזור לי אני יודה …
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? המעבד לא נמצא בOC והטמפ' המקסימלית היא 40 מעלות מפרט בצד.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב..לפעמים אם אני מוציא את הדיסקונקי ושוכח לעשות הוצאה בטוחה הוא פשוט נכבה..ואי אפשר להדליק אותו פשוט לא מגיב לכמה זמן.. הוא גם לפעמים ממש איטי..למרות שכל הזמן פועל עליו פחות או יותר אותו עומס.. למישהו יש מושג מה זה אומר?בעיה עם לוח אם?פלשו אליו?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי את המשחק החדש של קריסיס, אני שם על הגדרות הכי גבוהות ומשחק ברזולוציה 1280-1024 פועל חלק, אבל מדי פעם (בערך אחרי שעה-שעתיים משחק) הוא עושה לי ריסט למחשב, בלי מסך כחול המפרט שלי בצד, אני מניח שזה לא בעיה של חוסר זיכרון והספק שלי לא ז'נרי, ספק טוב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי היום לוח epox 8kda3j + amd 64bit 3200 הרכבתי הכול והמחשב נדלק אך המסך לא נדלק יש לי geforce fx 5200 בלד עם המספרים שעל הלוח הוא רושם לי את המספר 25 בבקשה תעזרו דחוף
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... יש לי בעיה עם הרכבת פנל האודיו הקדמי במארז החדש שלי... יש לי 2 כבלים שעליהם כתוב Mic in וMic Power.. בחוברת הלוח אם שלי (Abit AN7) כתוב Audio mic. וAudio mic. Bias... איזה חוט הולך לאן??? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג KAPOK 3100. לפני שנה וחצי נשרף לי השנאי ולקחתי שנאי מאבא שלי. אני לא זוכר מה היה המתח והאמפר שלו. השנאי החליפי שלקחתי היה 19V ו 2.4A. גף הוא נשרף היום... אז לקחתי שנאי שיש לי בבית של COMPAQ אבל הוא 16.5V ו 2.6A. המחשב עובד בלי בעיה הוא רק לא מטעין את הסוללה.. (שגם היא כבר מקרטעת). האם אפשר להמשיך לעבוד ככה או שזה ידפוק לי את המחשב? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם ישנן תוכנות נוספות שבודקות את רכיבי המחשב? כשם שעושה התוכנה MEMTEST לבדיקת זכרונות המחשב.. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חזרתי היום לפנות בוקר מטיול לפולין מהבצפר, כמובן שצילמתי הרבה תמונות שצריך להעביר למחשב. הדלקתי את המחשב לפני כשעה (לא נגעתי בו כל היום) כדי להעביר את התמונות למחשב, והמחשב לא עולה לי... אני לוחץ על כפתור ההפעלה, המאוורים נדלקים לשנייה ונכבים (גם הלדים של המאווררים) ורק לד אחד נשאר לפעול... הלד מעל הזכרונות (הוא אמור להראות שהזיכרון פועל כמו שצריך?)... המחשב לא עולה לא משנה כמה אני לוחץ על כפתור ההפעלה זה המחשב בראשי שלי, אז אני צריך עזרה דחוף... תודה מראש על העזרה... http://www.youtube.com/watch?v=zn3mP_FIXFY
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עשיתי ריסט פשוט למחשב ומאז הוא מסרב לעשות. ברגע שאני מדליק אותו לא קורה כלום.. לא POST, לא ציפצופים, כלום. המאווררים של הכל עובדים, כל הכבלים מחוברים, עשיתי איפוס לביוס וזה לא עזר ובכלל כל החומרה נראית תקינה... איזשהו רעיון אולי...?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ולחצתי על המשחק וזה העלה לי מסך שחור וחזר לוינדוס לפי מה שהבנתי עם דיבור עם כמה אנשים יכול להיות שוינדוס 98 לא תומך במשחק הזה בקיצור רציתי לשאול אותכם שתי דברים: 1.אם זה הגיוני שהמשחק לא תומך בוינדוס הזה? 2.אם זה הגיוני אז האם יש דרך לתקן את זה נ.ב. יש לי וינדוס 98 ו ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro אם זה יעזור במשהו..
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי כבל IDE עכשיו יש עליו שתי יציאות כאילו שאפשר לחבר אליו שתי כוננים עכשיו תסבירו לי אם אני יכול להגדיר בכל יציאה מה שאני רוצה כאילו סלייב או מאסטר דוגמא: נגיד בקצה של הכבל מחובר סידירום ובאמצע צורב אז את הצורב אני יכול לשים מאסטר ואם אני רוצה אני יכול לשים את הסידירום במאסטר מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש לכל העוזרר
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה שיש לו hub ל4 חיבורי usb אני מחבר את הכבל usb של ה rack למחשב שאני מחבר משהו לחיבורים של הכרטיס(usb) הוא מזהה את ההתקן אבל אומר לי שהוא לא מותקן כמו שצריך ויש בעיה איתו ובפועל הוא לא מזהה ואני לא יכול לעבוד עם הרכיב שחיברתי
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם! הבעייה היא במחשבחדש אשר עד לפני כיומיים הריץ vista ultimate מפרט - E8400 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L 2 GB HD- סמסונג 500 GB כרטיס מסך-Geforce 6900GT לפני כיומיים החלו לי קריסות שלהמערכת ללא הסבר או סיבה נראית לעין. החלטתי לפרמט ולחזור ל xp SP3 לא הצלחתי כי כל פעם הוא נפל בהתקנה במקום אחר PFN_LIST_CORUPPT הופיע בהודעת הקריסה. הרצתי MEMTEST86 וזה מראה בבדיקה מספר 3 2 שגיאות. האם אני צודק ויש לי בעייה בזכרון הראם? האם לחזור לחנות? יכל להיות שיש בעייה בלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי צורב של טיאק כפול 40 פתאום הוא הפסיק לצרוב המנורה נדלקת הוא קורא כמה שניות ומפסיק ניסתי לנקות אותו אבל לא הולך משהו אולי נתקל בזה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני עומד להחליף מעבד ללוח שלי בין ההיט סינק והמעבד יש משחה (לא מדבקה) איך צריך לפרק? את ההיט סינק תחילה או להוציא את ההיט סינק יחד עם המעבד ואחר כך להפריד? יש לי זיכרונות רעים מהעבר מהיט סינק שהיה מחובר למעבד עם מדבקה ולא רצה להיפרד ממנו.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ישן של msi מהמחשב הישן, ואני רוצה לעשות לא עידכון ביוס, אז ככה כתוב בביוס החדש של הלוח את השיטה לעדכן והם אמרו את זה : WARNING!!!!! DON'T FLASH FROM A FLOPPY DISK!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!! אני הבנתי אותם סבבה, אז היה כתוב גם שזה הדרך היחידה לעשות: 7. When you get the A:\ prompt, type the following sequence: C: <enter> cd\test <enter> C:\test> awdfl783m BIOS file (to save or not to save old BIOS is the users decision) שוב אני הבנתי אותם הם אומרים להעביר את הביוס לאיזה שהוא תיקיה בC אז הם אמרו ליצור דיסק הפעלה של ms dos ואני עשתי הכל טוב ויפה אני מריץ תמחשב ואז רוש…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בהעברת קבצים (בלחצן "הזז אל") מ-G ל-C עולה מסך כחול Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121207-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session tim…
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, יש לי הליכון Kingsmith WalkingPad R1 Pro שמראה לי TEST, ואז את האות L, לא ברור לי למה, לא מצליחה להבין משום מקור מה הכוונה בזה, אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות (מסכים כחולים STOP 0X00000074, תקיעות וכו'...). עשיתי פורמט פעמיים, אפילו פירמטתי והתקנתי UBUNTO אבל המחשב כבר לא עולה הוא תקוע בPOST וכתוב verifying DMI Pool DATA........... ואז הוא נתקע ככה ולא קורה כלום. אשמח לעזרה :-\ תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט את המחשב של חבר שלי. באתי עם דיסק טוב של ווינדוס, שבטוח עובד. (XP) סיימנו את חלוקת הכוננים, פירמוט כונן C, והעתקת הקבצים למחשב. הגענו לשלב של הספירה ל Rebot, אחרי הריסטרט המחשב עלה, ובמסך של טעינת הווינדוס, הוא נתקע. ניסינו להתקין עוד פעם, וזה קרה שוב. ניסינו עוד פעם, וקרה שוב. ניסינו גם עם דיסק שונה, ואז בכלל לא עלתה הבחירה של Boot from CD (ה CD מוגדר בביוס כהתקן ראשוני). עכשיו אי אפשר להתקין ווינדוס, ואי אפשר לעבוד במחשב. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של Gigabyte מדגם DS3 ומארז Compucase 6919. משום מה הפרונט אודיו לא עובד. כמובן שחיברתי אותו בלוח אם. בספר של הלוח לא מצויין כלום מלבד העובדה שהחיבור קיים. כנ"ל בספר של המארז. בוודאי שביצעתי את כל הדברים הטריויאלים כמו לבדוק את האוזניות/מיקרופון וכו'... מישהו מכיר את הנושא ? נתקל בזה ?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאד לעזרה מכם! מזה מספר חודשים המחשב שלי עובד ON -OFF, הוא יכול לעבוד שבוע ללא תקלה בכלל והוא יכול ביום נתון להתקע מאז פעם ואז מתקבלות הודעות שגיאה משתנות, להלן חלק מהן במסכים כחולים: STOP: 0X00000008E(0XC0000090, 0X004B4BD8, 0XEE25885C, 0X00000000) Beginning dump of physical memory. ואחרי זה: The error was: IRQL_NOT_LESS_OR_Equal ***stop:0x0000000A (0x00000004,0x00000002,0x00000000,0x804EC29D) מה יכולה להיות הבעייה? שוב, ברגע שהמחשב לא עובד לפעמים רק כאחרי 80 לחיצות על פתיחה וסגירה, המחשב עולה בסופו של דבר ישר למסך ה- BIOS (לעיתים גם ב BIOS עצמו הוא נתקע). אודה מאד על פתרון!!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-