תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, חיברתי את המחשב דרך כרטיס המסך הנ"ל לטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכבל מחובר לטלוויזייה באמצעות מתאם לscart. התמונה המתקבלת על צג הטלוויזייה היא בשחור לבן. ניסיונות לשנות את סוג השידור מPAL לNTSC ולהיפך לא הועילו. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
תראו נגיד שאני נכנס למשחק, לא משנה איזה.. אחרי 10 דקות המסך מתחיל לזוז ממש לאט ואז הוא ניהיה צהוב כזה.. ואחר כך שאני עושה ריסט למחשב אז המסך לא נדלק בכלל.. אז אני מכבה את המחשב ל5 דקות ואז מדליק אותו ואז הכל עובד.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אם זה בעיה במסך/כרטיס מסך/בדריבר? נ.ב. עדכנתי את הדריבר וגם את הDIRECT X
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי יש לי RYZEN 5 3600 ובנתיים יש לי את המאוורר שמגיעה עם המעבד והוא לא עושה עבודה כל כך טובה אז אני מעוניין לקנות קירור איכותי ולא יקר מידי (200ש'ח מקסימום) את מה אתם ממליצים לי? אני משחק משחקים כבדים על גרפיקה טובה. RED DEAD REDEMPTION על 60 FPS ועל הגרפיקה הכי טובה. VALORANT וAPEX על הגרפיקה הכי טובה... מפרט מלא מצורף תמונה של פנים המחשב מצורפת
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום היום כשהדלקתי את המחשב פתאום אני מקבל את ההודעה הבא. בדקתי ב-BIOS וגם שם אין לי את הארדיסק יש לי שם רק את הפלופי ואת הDVD. בדקתי חיבורים והם מחוברים בסדר
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש במארז שלי אפשרות לשים 2 מאווררים בצד ( לא מאחורה קרוב לספק ) השאלה היא כזאת המאוורר של המעבד והכרטיס מסך מכניסים אויר / דוחפים כדי לצנן , המאוורר האחורי מוציא אויר ומה הכי נכון לעשות במאוורר צד לעשות שהוא יכניס אויר או יוציא אויר ? מה שהכי נראה לי הגיוני שהמאוורר צד מכניס אויר והמאוורר האחורי ליד הספק מוציא זאת הסירקולציה הנכונה ? , מה זה מאוורר 2 מהירויות ? יש גם 3 מתלבט מה לקנות יש אנטק 120 MM רגיל , יש אנטק 120MM עם 2 מהירויות מה זה ? יש מאוורר CM ML120L ויש מאוורר ג'נריק 120 מה שחשוב לי שהמאוורר יקרר טוב יכניס אויר וה 80 יוציא מאחור .
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
רכשתי אוזניות bluetooth של סוני , יחד עם האייפון הם עובדות באיכות מאוד נחמדה , מתי שאני מחבר אותם למחשב יחד עם משדר MDC2 של EDIMAX האיכות שלהם יורדת משמעותית , יש למישהו מידע אולי לגבי אם אני אחליף משדר למשהו איכותי יותר זה ישפר לי את האיכות שמע ? האוזניות לא מנוצלות מספיק ששומעים דרך המחשב והסיבה היחידה הנראית לעין זה המשדר ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית של לוח אם ASUS P5LD2-VM ומעבד של אינטל Dual Core 3.4 945. אני משתמש בתוכנה שנקראת PC Probe 2 שניתנת יחד עם הלוח אם והיא מראה לי טמפרטורות של 45 מעלות בערך למעבד ו 39 ללוח אם. האם זה נורמלי??? ומה הטמפרטורות שאני צריך לחשוש בגללם. תודה רבה, ניר
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
היי, השאלה בכותרת (מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit). - צריך עזרה,אשמח לתגובות מכל מי,שיכול לעזור בנושא... - גם ממביני דבר/מומחים וגם ממנהלי הפורום. (מצורף לוג קובץ הdump). Dump File : 022113-9016-01.dmp Crash Time : 21/02/2013 19:50:57 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : fffff680`00095678 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : fffff800`02e59607 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+f293 File Description : Product Name : …
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פעם הייתה אפשרות בכל המסכים לשחק עם הרוחב והגובה של המסך בשביל לגרום לדסקטופ להימתח על כל המסך. אין לי את האפשרות הפיזית במסך , יש אופציה של תוכנת צד שלישי שתעשה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז הסיפור שלי הוא ככה: יום אחד המחשב הישן שלי עשה לי מסך כחול בכל פעם שהדלקתי את ווינדוס וכתב הודעות שגיאה,עד היום אני לא בטוח אם זה בגלל וירוס מסויים או בעייה כלשהי.... חיברתי את ההארד דיסק הזה שעליו מותקן אקספי (40GB)להארדיסק עתיק של 800 מגהבייט שעליו היה ווינדוס98 ששם קבצים מסויימים ניקראו רע משהו כמו 10 ג"יגה לקובץ של 5 מגה. עכשיו קניתי מחשב חדש וחיברתי את ההרד דיסק המדובר (40GB למחשב החדש, סילקתי וירוסים אבל עכשיו מופיעה בעיה הפוכה - קבצי MP3 שאמורים לתפוס 13 מגה תופסים רק 32KB וניגמרים תוך שניה. המצב הזה קשה בשבילי כי אלו קבצים נורא חשובים בשבילי שלהשיג אותם מחדש יקח לי חודשים וזמן שאין לי בגלל שאני חייל. ניסיתי תוכנות שיחזור כמו RSTUDIO אשר קראה את הקבצים שוב באותו…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד IBM ThinkPad A21p 2629-HTG P3 850 שלפני מס' חודשים החל לעשות בעיות. בעת ביצוע פעולות ספציפיות המחשב כבה במידית ללא שום הודעה. בבדיקה ב- MEMTEST המחשב כבה תמיד באותה בדיקה: Test 8 Modulo 20, ones&zeros ובדיוק באותה נקודה ( 9%). שאר הבדיקות עברו בהצלחה. החלפתי זיכרונות ושוב אותה בעיה בדיוק. יש דרך לבדוק מי אשם בכך? המעבד? הלוח? או משהו אחר ? אודה להצעות ובבקשה לא להאשים אותי
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מכבה את הFireWall וזה מכבה לי את האינטרנט למה זה מכבה לי את האינטרנט??...אני לא יכול לשחק דוטה עם פירוול אולי זה בגלל הkaspersky?? ניסיתי לכבות את הפירוול ואז להתחבר לאינטרנט מחדדש זה לא נותן להתחבר!!! ועוד משוו פירמטתי עכשיו את המחשב...אמור להיות לי שני הארדיסקים אחד של 40 אחד של 160... יש לי 120 גיגה על המחשב עכשיו...איפה המד הזה שאני שם את כל המקום???[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 14:41:55 את הבעיה השנייה הצלחתי לפתור...
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך הראשון שמראה כמה זיכרון פנימי יש וכו'. שיש את האפשרות להיכנס לביוס ע"י לחיצת DEL. הוא רושם לי במשך כחצי דקה-דקה : Deceting IDE drives אחרי זה במשך עוד איזה שתי דקות : Primary Master: WDC-בלה בלה בלה.. Primary Slave : none ואח"כ עוד שתי שורות גם עם WDC בלה בלה\ לוקח למערכת הפעלה לעלות בערך 5-10 דקות. מחשב די חדש 2.6 512MB מה הבעיהכאן? פירמוט יפתור את כל הבלאגן?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש מסוג gigabyte p35 ds3p rev2.1 מפרט: ספק 620w corsair מעבד e2160 מארז : compucase כרטיס מסך : gigabyte 7600gt extreame משום מה המחשב נדלק המאוררים עובדים מספר שניות ואז נכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה מסך שחור : לא מגיע אפילו לשלב ה post בדקתי את הרכיבים במחשב אחר והם עובדים משהו אמר לי שצריך להעלות את המחשב עם מעבד 775 יותר ישן לעדכן את הביוס ואז לעלות עם המעבד שיש לי האם ידוע למשהו על בעיה דומה בלוחות אלה ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי תומך בזה,יש לי אסוס P5K DELUXE ו-2 הארד דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כ"א. מה אני אמור לעשות ואיך והאם אני יכול לשמור את המידע שיש לי על אחד מהכוננים ? (יש עליו רק סרטים בתיקיה הראשית ללא מערכת הפעלה),אגב השני חדש וריק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום מישהו שבא למחשב הנישא של אבא שלי את הפלאג של ה PS2 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג פלאג PS2 להלחמה במקום זה שנשבר? עידו
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא יודע למה, פתאום אני לא יכול לפתוח תקיות במחשב , וזה כולל את המסמכים שלי ואת המחשב שלי....אני לא יודע מה לעשות....... אני מקבל כל פעם הודעה שיש תקלה ב EXPLORER והוא צריך להסגר, המחשב סוגר את התקיה, ואומר להפעיל מחדש את המחשב...אבל זה לא עוזר! אני מקבל גם EROR כאלו , משהו על ddp module -bargains.exe, וכתוב לי שההוראה 0X77F5SC69 לא יכולה להיות WRITTEN , או משהו כזה... ניסיתי לחפש וירוסים עם תכנת MCAFEE שיש לי וזה לא עזר..... אני מבקש עזרה....אני לא יכול לעשות כלום עכשיו.....וממש לא בא לי לפרמט את המחשב.... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה, אני מבקש שיענה בדחיפות. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כנראה שבק חיים, אבל עדיין לא קבעתי סופית מה קרה לו, ולכן אצטרך את עזרתכם. אתמול, לפתע המחשב נתקע באמצע צריבה, אחר כך הפעלתי אותו מחדש ולאחר כמה שניות אחרי שהווינדוס עלה הוא נתקע שוב. לאחר מכן הוא כבר לא הגיע לווינדוס, נתקע לפני, אלא לפעמים הוא מצליח. ברוב הפעמים כאשר אני מדליק אותו לא רואים כלום על המסך, והמסך כאילו לא נדלק. החלפתי כבר זיכרונות, הארד דיסקים, כרטיסי מסך, אבל כלום. יש עוד רעיונות...? תודה.
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי כונן C יש בו קיבולת של 30GB ויש לי כונן D יש לו קיבולת של 130GB זה"כ זה הר דיסק אחד שיש בו 160 GB אני רוצה עכשיו לקחת מכונן D כ30GB ולהוסיף לכונן C , בעצם לעשות Resize , פרטישן מג'יק לא מביא לי הוא דורש לפרמט את כל ההרדיסק ואז לפצל מחדש יש למשהו עצות איך אפשר לעשות זאת ללא פירמוט? , יש לציין שהוינדוס נמצא בכונן C ויש מידע על 2 המחיצות (המידע בכונן D לא משנה אפשר לגבות) תודה.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה במחשב כל 30 שעה הוא מקפיץ לי 2 הודעות עוקבות של בעיית זכרiן CANT READ CANT write יש לי 4 סלוטים של 256 2 קינגסטון 2 מטק דאטה לא זוכר חברה הפעלתי TESTMEM חשבתי שזה יעזור אבל ההודעה עדיין ממשיכה לקפוץ מידי פעם מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חיברתי את המקלדת למחשב אחר כי רציתי לבדוק אם הוא עובד, עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי היא לא פועלת זה יציאת USB עם פינים וניסיתי בדרייברים לזהות ואין שם מה לעשות?? ד"א אני כותב עכשיו ממחשב אחר אז בבקשה תסבירו מה לעשות ושיהיה לי פחות לכתוב כי אני כל שניה צריך להחליף מחשב כדי לרשום
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי expertbook חדש של אסוס (I7 דור 11, 16GB זיכרון, 1TB SSD ווינדוס PRO מובנה ומקורי כמובן). יש לי MX MASTER 3 ומקלדת MX KEYS - כולן חדשות כמובן. עם העכבר, מדי כמה שניות\חצי דקה יש "תקיעה" כזו שהסמן נתקע ולוקח שניה או שתיים עד שזה משתחרר. זה מחרפן אותי. עם המקלדת גם, רק שזה טיפה פחות מורגש בהקלדה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני, כלום. ניסיתי דיאגנוסטיקה עם MY ASUS - הכל תקין. מבחינתי אסוס נאמר לי שבגלל שה-BT מולחם ללוח, צריך להחליף לי את כל הלוח אם. אמרתי להם שיחפשו אותי, במילים קצת יותר יפות, כי אני לא מוכן במחשב בכ-7000 שקל יעבור הליך כזה כשהוא בקושי בן שבוע. האם לדעתכם זה אכן רכיב\כרטיס ה-BT? האם הגדרות\דרייבר בכל…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים עברנו לסיבים אופטיים והיינו אמורים להנות מ600 מגה בייט לשניה של אינטרנט אך לצערי המגדיל טווח שלי פשוט לא מקבל את הסיבים ואני נשאר עם מהירות ממוצעת של 10 מגה לשניה (ויש ימים שזה אפילו פחות). אני שוקל לקחת את המגדיל טווח של בזק האם יש מישהו שיכול לתת לי את חוות דעתו על השירות הזה והאם שווה לי לא לקחת את השירות ולקנות במקום משהו אחר? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נובע מההארד דיסק שלי(ה- 120) רעש מוזר בטון גבוה כזה, כמו טרקטור, רק גבוה מאוד. מה80GB שלי לא יוצא כזה רעש. יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-