עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאלה הילד שלי לקח כבל עם פינים שהיה מחובר למסך של המחשב וחיבר את זה עם כבל הטענה של מחשב נייד שהיה מחובר לחשמל מאותו זמן המסך לא עובד כשמפעילים את המחשב האם המסך נשרף? כי עדיין יש לי אות no signal וכ'ו כך שאם המסך היה נשרף אז זה לא היה מראה לי כלום? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by Javier{7}Saviola,

אני צריך להוסיף כרטיס PCI לUSB3 על הלוח שבכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהכרטיס מתאים? עליי לבדוק משהו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב שלפעמים קורה ש לא שומעים ציפצוף ראשוני בהפעלה ואז הוא לא מסיים boot - ולא רואים כלום. הספק כוח כן עובד - המאוורר שלו עובד כשזה קורה, שום דבר בד"כ לא עוזר פרט לכך שאם אני משנה את מיקום כרטיסי הזיכרון ram לסלוטים אחרים אז הוא כן נדלק והכל בסדר הבעייה מופיעה פעם בשבועיים מדובר במחשב x86_64 מלפני כשלוש שנים למישהו יש מושג מה הבעייה ? האם ייתכן שהבעייה היא בספק כוח ? בברכה דו

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by משה לורינצי,

מה זה proxy server? מה הוא עושה בדיוק? כיצד אני יכול להשתמש בו? כיצד אני משיג אותו?

5. Started by yoni30900,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב נכבה לי אחרי שאני משחק איזה 30 דקות במשחקי מחשב (BATTLEFIELD 3, STARCRAFT2 וכו'). בהתחלה הייתי בטוח שזה התחממות אבל עכשיו נראה שלא. מסתבר שתמיד שאני מגיע לאותו איזור ב3 ASSASSIN CREED המחשב פשוט נכבה ועולה מחדש. גם אם לא שיחקתי הרבה זמן ופשוט הגעתי לאותו איזור. אין לי מושג מה זה אבל יכול להיות שזה הכרטיס מסך\דרייברים\הארד דיסק\ספק. איך אני יכול לגלות מה הסיבה לכיבוי הפתאומי של המחשב? יש תוכנה שאני יכול להתקין? זה נשמר איפשהו? אני חייב לציין שאין מסך כחול לפני, המחשב פשוט נכבה. יש לי וינדוס 7 GTX 570 I7 2660k המחשב עבד סבבה במשך 9 חודשים, עד שלפני 3 חודשים כל התופעות האלה התחילו. למישהו יש מושג איך אני יכול לגלות מה הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. מדובר במחשב די וותיק (Asus P5B E-Plus, מעבד C2D E6600, ספק כח של Enermax, כרטיס מסף מסוג GeForce 210). מפעם לפעם המחשב קופא לכ-10 שניות, מתאושש ואז מתקבלת ההודעה : " Display driver stopped responding and has recovered: dDisplay driver nVidia Windows kernel mode driver 306.97 stopped responding and has successfully recovered" ואכן המחשב חוזר לפעולה. בנוסף.. וייתכן שקשור בדקתי טמפרטורות באמצעות יישומון System Information. קיבלתי: מעלות Systin: 39, אך עם ערך מקס' של 42 מעלות מעלות CPUtin: 44, אך עם ערך מקס' של 116 מעלות. הערך האחרון מטריד אותי ונשמע בלתי סביר. טמפרטורה של הכרטיס הגרפי עמדה על 46 מעלות, עם ערך מקסימלי של 56 מעלות. אשמח לדעתכם.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. היי יש לי לפטופ חדש sony vaio svt13128 שנקנה בארה"ב והוא אצלי שבוע בלבד.זה אולטרה בוק מבוסס ווינדוס 8.אתמול בבוקר הסאונד הפסיק לעבוד במחשב - כל פעם שאמור להתנגן משהו הרמקולים משמיעים "קליק" אחד וזהו. גם אם אני מחבר אוזניות או רמקול חיצוני יש רק רעשים סטטיים.המחשב מראה כאילו הוא מנגן, גם בסאונד מיקסר רואים שכביכול יש ווליום יוצא.המחשב לא מושתק, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי אפילו לפרמט, שום דבר. לכן אני מעריך שזו בעיית חומרה, השאלה מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? משהו חמור לדעתכם? הלך הכרטיס קול תוך שבוע?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  8. Started by eldar4455,

אין לי מושג מה קרה אבל פתאום שהדלקתי את המחשב קפצה לי ההודעה הזאת: צד ימין למטה: http://jpg.co.il/view/50f7e6803beef.png/ זה קפץ לי כבר פעמיים ההודעה הזאת. תודה לעוזרים=]

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. תקלה לאחר חיבור כרטיס מסך מחשב לא נדלק ועושה צפצופים מוזרים וארוכים

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by aron g.,

מותקן לי במחשב ווינדוס 10 עם דפדפן כרום. בימים אחרונים כל פעם שאני פותח דף הבית (ynet) קופץ אתר אחר בשם Mikeprog.com ונפתח לפני ווינט. עשיתי סריקת וירוסים ואין שום וירוס למחשב, ונכנסתי בהגדרות כרום כדי לחסום האתר הטורדני ולא הצליח לי. חוץ מזה המחשב עובד מצויין. מבקש עזרה איך להעלים האתר הלא מוזמן. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by GunbleR,

del

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by shmbenisra,

מדובר בצג 19 אינץ' של פוג'יקום. ברגע שה-WINDOWS עולה המסך נכבה ונורת המסך מהבהבת. בנוסף מופיעה הודעה שאין קלט אות. דבר זה לא קורה אם אני לוחץ עך דליט ומעלה את הBIOS. האם זו תקלה של הצג או של הכרטיס הגרפי המובנה? החלפתי צג, אבל כאן נוצרה בעיה אחרת; בהעלת ווינדוס ראשונה אין אות קלט, הפעלה מחדש של המחשב מייצב את התצוגה. איפה שורש התקלה? תודה שמואל

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שמעולם לא נתקלתי בה, כאשר אני רואה סרטון כלשהו בכל דרך שתרצו בין אם זה יוטיוב, הנגן של ווינדוס או כל נגן אחר שיש או דפדפן, בקיצור כל דרך שאפשר להפעיל סרטון, אם אני במהלך הסרטון עוצר אותו לכמה דק', אז כאשר ארצה להמשיך הסרטון יעבוד בצורה איטית בלי סאונד. גם אם ארענן את הדפדפן או אכנס מחדש לאתר זה לא יעבוד עד שאני לא אצא מכל האתרים והאפליקציות של הנגנים. לא נתקלתי בבעיה כזו ואני מקווה שמישהו ממכם ידע לענות או לחשוב על רעיון מה עלולה להיות הבעיה. תודה !

14. אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור

15. Started by rafip77,

בואנה זה לא יאומן !!!! גם המחשב שלי היום התחילו הבעיות !!!! המחשב שלי פתאום נכבה לגמרי כאילו היה הפסקת חשמל. אבל אין שום הפסקת חשמל... ואז אני מנסה להדליק אותו ולא נדלק לי !!! אחרי שנתקתי את כבל החשמל נתתי לו לנוח איזה שעה וחיברתי את החשמל כעת זה עובד. זה כבר קרה לי כמה פעמים !!! מה הבעיה ? אין לו עומס אני סתם גולש... המפרט שלי: ספק כח של ANTEC true power 2/ 430W לוח אם ASUS P5PL2 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ 800FSB מה העיה כאן עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by Roy.T,

הכרטיס מסך הוא X1950PRO ושאני מדליק את המחשב הוא עושה ציפצוף ארוך כזה והמסך לא נידלק, ואז אני מאתחל עם הכפתור במחשב והמסך נדלק עם ציפצוף תקין.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. האם האימג' הוא מכווץ? או שהוא פחות או יותר אותו גודל כמו המקור? תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by pampi76,

שלום לוח Asus m2n sli מעבד AMD מחשב נדלק ונכבה מיד אחרי כמה שניות , החלפתי 2 ספקי כוח , הלוח ללא זכרונות או דיסקים , ניקיתי את צלעות קירור של המעבד + הוספת משחה טרמית למעבד , אשמח לעזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  19. מה התוכנה הכי מומלצת לבדיקת תקינות זיכרון ה-RAM שלי? תודה רבה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by shalev30,

טוב אז ככה יש לי מחשב 2.66 ghz intel וגם לאחותי את אותו הדבר אותו סוג מעבד הכל עכשיו יש לי בעייה במחשב שאני לא מצליח לפתור!!!!! אני מדליק את המחשב אני עובד עם המחשב דיי הרבה זמן....נגיד 1 ככה לאחר שעה או 20 דקות המחשב נכנס למצב של ממש איטיות הוא ממש ממש איטי ואני לא יודע מה הבעייה נכון אתם בטח חושבים שזה המעבד מתחמם אז זהו לא שמתי לו קירור משהו טוב טוב והטמ'פ הכי גבוהה שהוא מגיע היא 40 מעלות או פחות ואני בודק כל הזמן וזה פשוט ככה ולאחותי יש גם אותו מעבד רק שמעבד שלה על 58 מעלות והמחשב שלה כל הזמן נשאר מהיר....יש מצב שהכרטיס מסך שלי ממאט לי את המחשב כי הוא גם מתחמם שמתי לו מאוורר וזה לא עזר (מאוורר טוב טוב) יש לי כרטיס מסך 5200 FX nvidia והזיכרונות שלי חדשים אז אין מה לדבר…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by pro.surfer,

היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W החלפתי את הלוח אם ללוח אם הנ"ל אתמול ולאחר ההדלקה המחשב לא ניכנס לחלונות והמסך היה כולו קוביות צבעוניות הבחור בחנות אמר לי לפרמט. פירמטתי והתקנתי את חלונות ויסטה 64BIT שהייתה לי והרגשתי שהמחשב לא עובד כול כך טוב. מיד לאחר שסיימתי את ההתקנות עשיתי התחול והמחשב שוב חוזר לקוביות הצבעוניות ושמתי לב שהביוס מתאפס למישהו יש מושג במה מדובר ? יכול להיות שזה הספק ? נ.ב הגדרתי בביוס את הזיכרונות ידנית לפי הגדרות היצרן.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by Gil28,

בניתוח DUMP הקבצים ecache.sysWdf01000.sys מסתמנים כבעיה.. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  23. שלום חבריי, קניתי לפניי יומיים ערכה מחברת DYNAMODE למי שמכיר, אשר כוללת בתוכה מתאם לחיבור כוננים IDE SATA וכוננים קשיחים של LAPTOP ובתוכו יש חיבור של SATA על מנת לחבר לבקר, ואז מחברים למשחב עם USB והוא רואה אותו כ כונן נייד. קניתי את הערכה בעקבות הערכה שהייתה לאחיין שלי, שהביא לי לנסות והתלהבתי דווקא ממנה, דבר נחמד. עכשיו למקרה: בן דוד שלי הביא לי היום את המחשב שלו, על מנת להעביר לו כמה קבצים, כמו כן לתקן משהו עם האנטי וירוס וכו', רציתי לבדוק את הערכה שלי, חיברתי לכונן את כבל המתח מהשנאי שמגיע עם הערכה, והוא התחיל לעשות רעש של צפצוף מתמשך, נגעתי בכונן הקשיח לבדוק האם הפלטה החלהל הסתובב, שום כלום, אבל מתחת לכונן הרגשתי חום עז, נגעתי במיקום מסויים ואפילו כמעט נכוותי. אוקיי…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. יש לי מחשב בן כמה שנים. לאחרונה עלה לי צורך להשתמש במודם שלו בתור פקס, אבל הוא עושה לי בעיות. המחשב הוא פנטיום 4 1.7GHz על Intel D850GB עם 256MB RDRAM. המודם, לפי רוב הראיות, הוא SM56 של מוטורולה. היחידה שחולקת על זה היא תוכנת AIDA32 - לטענתה הוא: Analog Devices SM56-PCI 56K V.90 HSP WinModem. תוכנת Sandra לעומתה קוראת לו Analog Devices Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem. על הצ'יפ המרכזי על המודם כתוב מוטורולה. המצב הוא כזה: בפעם הראשונה שמתקינים את המודם (או, לפעמים, כשמחליפים את הדרייבר) הוא שולח פקס כמו שצריך, אבל בשליחת הפקס הבאה (או ניסיון קבלה) הוא לא מסכים לחייג - עושה טיק של הרמת שפופרת וישר טיק של ניתוק, ותוכנת הפקס טוענת There was no answer. כיבוי והדלקה לא פו…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz

• 8 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.