תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי P4 בן 4 שנים שמריץ win-xp. מיד אחרי נפילת מתח שהפילה את המחשב המחשב לא זז. אני מדבר על 10 דקות עד ש windows מסיים לעלות! גם אחר כך הוא לא זז ומראה "שימוש ב CPU: 100%". כל כמה דקות השימוש ב CPU מסתדר לחצי דקה ואז חוזר ל 100 ושוב שום דבר לא זז. הרצתי בדיקות על הדיסקים והכל תקין. גם כמות הזיכרון שמוצגת זהה למה שיש ומהירות ה CPU תקינה. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מפעיל משחק לפעמים עובד ולפעמים נתקע ולא רוצה להסגר ככה עם תוכנות הרצתי כל בדיקה אפשרית למחשב החלפתי ארדיסק ,ספק ,לוח ,כלום לא עזר אני חושד שאולי זה המעבד למשהו יש פתרון לבעיה כזאת או איך אפשר לדעת מאיזה חלק במחשב היא נובעת. תודה לכל משיב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בבואי להפעיל את המחשב הוא מרסט עצמו כל פעם מחדש ברגע שהוא בא להעלות את הWIN (אחרי שהלוגו על גב המסך השחור מוצג). ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא לא נותן לי . הכנסתי את הדיסק של WIN ונכנסתי לאזור ההתקנה של WIN על מנת לנסות לבצע תיקון של רכיבים (מקש R).לאחר שאני מגיע לשם הוא מציג לי מסך שחור שואל איזה כונן של WIN אני רוצה לתקן ומבקש סיסמאת מנהל .שהתקנתי את הWIN לא הגדרתי סיסמא אז רציתי לשאול מה אני עושה עם הסיסמא הזאת על מנת להמשיך בביצוע נסיון של תיקון? תודה,
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב כנראה הלך לי הדיסק הקשיח ואני שוקל לבצע שחזור נתונים. למיטב הבנתי, יש פתרון למירב התקלות אבל הכול זה שאלה של מחיר. שחזור מקרים קשים יכול להגיע בכיף לאזור ה5000 שקל. לי בהחלט לא שווה להשקיע כל כך הרבה בשביל להציל את הדיסק אבל אני אשמח לשמוע מה אתם יודעים על שחזור נתונים, האם מישהו ביצע את זה בעבר ומה זה כלל. אם מישהו מתעניין בתקלה אז הנה תיאור קצר: 1. שמעתי רעשים מההרדיסק, היו לפעמים תקיעות קטנות. 2. עשיתי scandisk והיה בסדר, עשיתי Defrag והסתיים בהצלחה. 3. סגרתי את המחשב ואחרי כמה זמן הדלקתי מחדש. המחשב נראה תקוע באמצע העליה, לאחר ריסטרט קיבלתי ישר - "a disk read error occured". 4. עשיתי ריבוט מהדיסק של הXP, ניגשתי לRecovery Console - ניסיתי להריץ Chkdsk א…
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מורידים במחשב אני רוצה לדעת מה מורידים שאני לא על המחשב יש איזה תיקיה או תוכנה שמראה מה ירד מהאינטרנט ?!?!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאה לטלוויזיה. חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד (זה היה על מצב שרואים במסך של הטלוויזיה בדיוק מה שיש על המסך של המחשב). שסיימתי עם הטלוויזיה פשוט ניתקתי את הכבל שמחבר בין הטלוויזיה לכרטיס מסך והמחשב המשיך לעבוד רגיל וטוב במשך יום יומיים. אח"כ שעשיתי ריסט למחשב אני רואה את המסכים לפני שהויסטה עולה וגם את הטעינה אבל אח"כ זה רושם על המסך signal out of range. *כאשר אני מחבר שוב פעם את הטלוויזיה אני רואה את ה"מחשב" על הטלוויזיה אבל במסך של המחשב יש שוב פעם signal out of range, ואני לא מצליח להכנס לכלום דרך הטלוויזיה. זה כן נכנס אבל לא מופיע. כלומר אם למשל אני נכנס למשחק שומעים את הסאונד שהמשחק עולה אבל אני ממשיך לראות את השולחן …
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב קירור חדש והמעבד נפל לי ואיזה 3-4 פינים התעקמו לי. סידרתי אותם כמה שאני יכול והכנסתי למקום שלו,הוא יושב טוב. אבל שאני מדליק את המחשב הוא נכבה אחרי כמה שניות. באיתור בעיות על הלוח אם קיבלתי את המס' 9 אף שמן הסתם הבעיה היא במעבד המעבד שלי הוא amd athlon 64 והלוח abit kv8 pro מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה אם אתם מבינים מזה משהו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 GB זיכרון, הביוס מזהה לי אותם אולם ויסטה מזהה רק 3 GB, בדקתי גם באמצעות אוורסט וגם רק 3 GB. מה לעשות??? תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, לא מיזמן קניתי מארז חדש קמפוס 6a19 אכשיו חיברית הכל פתיאום המחשב נילד לשניה ונכבה אכשיו אני חושב שיש קצר ואני חושב שאני יודע איפה הבעיה זה הלוח:http://img.clubic.com/photo/00132322.jpg ASUS P5LD2 אכשיו כל פעם שאני מחבר תחיבר של 12V הלוח נידלק לשניונת ונכבה ואחרי שאני מוציא תחביור של ה12V הוא עובד רגיל כאילו בלי קצר מה עושים תודה רבה זאת תמונה של החיבור שהתכוונתי אליה http://www.2send.us/picture.php?file=858c542182.JPG
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די חדש אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד שלו בלוח חדש ומעבד חדיש יותר השאלה שלי האם אני אצטרך אחרי הפעולה הזאת לבצע פירמוט להרדיסק ולהתקין את הוינדוס מחדש? (ההרדיסק נשאר במקומו)
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בהמשך להודעה שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249406.0 אז הבעיה לא נפתרה, אבל יש גיליתי עוד משהו שאולי יעזור לגלות מה מקור הבעיה (הגדרות בוינדוס או הכ.קול): כשאני מחבר אוזניות ישירות לרמקול הראשי (זה שלא פועל כמו שצריך), הבעיה מופיעה גם באוזניות - באוזניה אחת שומעים ובשניה לא. נראה לי שזה מעיד שיש בעיה בהגדרות של הוינדוס, אבל יתכן שאני טועה וזה בעיה בכרטיס. מישהו יודע על סמך מה שאמרתי להגיד מה מקור הבעיה? תודה רבה, עידן.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב נייד סוני וואיו sony vaio דגם pcg-fr820 שנרכש באוסטרליה. המקלדת מובנת במחשב. לפני כשבוע מספר מקשים במקלדת פסקו מלהגיב. מקש "C" "F" Num lock scr lock ועוד כמה- שאר המקשים עובדים. חשבתי שזה בעיה בדרייברים הסתבר שלא.חשבתי שזה בעיה בווינדווז פירמטתי. המקשים לא הגיבו גם כשהייתי בביוס - וגם כשהייתי בדוס [בוט]. פירקתי את המחשב בעזרת טכנאי ותיק,ניקינו את האבק את החיבור המובנה של המקלדת בתוך המחשב חיברנו שוב אך עדיין הבעיה נותרה. כשאני מחבר מקלדת נוספת usb למחשב - המקשים בנוספת עובדים. הרצתי סריקת וירוסים מ boot של קספירסקי - לא היה וירוס. מספרים סידוריים בגב המקלדת Kfrmba136a 147808821 39T08641 במידה ומישהו כאן יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה,אשמח לקבל תשובה. ב…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם זה כאן ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז הוא לא נכנס לי ישר לשולחן העבודה , הוא נותן לי שם משתמש וסיסמא , איך אני משנה את זה שלא יהיה לי את הדבר הזה ויכנס לי ישר לווינדווס ?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
טוב בדקתי את הזכרונות במחשב שלי , 4 זכרונות של 256 DDR שלושה אותו סוג אחד סוג שונה בדקתי את כולם ביחד ופעם אחת הוא נתקע לי פעם שניה הוא התריע שגיאה אז בדקתי זכרון זכרון אחד אחד כדי לדעת איזה זכרון לא טוב אחרי כל בדיקה של אחד לא הייתה שגיאה אבל כשיצאתי מהתוכנה המחשב נתקע וכשבדקתי את הסוג השונה בנפרד לאחר סיום הבדיקה שעבר בהצלחה המסך נכבה לי והנורה שלו הבהבה אבל נראה כיאלו המחשב עובד
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי.... פרוט הדגמים nikon scantoch 210 nikon coolscan 2 תודה מראש בתמונה יש נתונים על בקר הסקאזי תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי SB live 24 bit 7.1+מערכת רמקולים אנלוגית 5.1 (5 קטנים+מגבר\סאב) לאחרונה שידרגתי את המחשב מxp לויסטה (32), הויסטה שידרג את הדרייבר של הSB לכזה שלא מאפשר Bass redirection מה שמבטל את הבאס לגמרי במערכת. ניסיתי להשתמש בדרייבר הישן של xp(שלו יש תוכנה מיוחדת שעושה BRוכו') אך זה לחלופין לא נתן לי להשתמש ב 5.1 אלה רק בסטריאו (בלוח הבקרה). נ.ב דרייבר חדש מהאתר של קריאטיב הביא לאותם תוצאות כמו זה של ויסטה נכון לעכשיו אני לא יכול לשמוע כמו שצריך במחשב, אז מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, קניתי צורב DVD חדש של LITEON למחשב הישן שלי והחלפתי את הלוח אם באותו אחד את הדיסק הקשיח פירמטתי (במחשב אחר), וחיברתי את הכל מחדש. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מזהה לי את כל החלקים בביוס, אבל כאשר אני נותן לו להמשיך להתקנת ווידוס שום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה ב-POST (כן הגדרתי את הצורב כראשי ב-BOOT) שמתי את הכונן ואת הצורב בכבל אחד וגם בשניים אבל שום דבר לא קורה כלום מסך שחור, אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח אני כן מקבל הודעה ב-POST שאומרת לי שאין מערכת הפעלה, ניסתי ההפך כלומר את הצורב ניתקתי ואת הכונן השארתי ושום דבר לא קורה. מה אני עושה? תנו לי רעיונות בבקשה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 01:01:18 מה אף אחד לא יכול לעזור לי בכלל
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-