תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי צורב DVD חדש אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה איתו שהוא לא קורא שום דיסק הוא פשוט נתקע לי למשל שניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מדיסק מקורי לא הייתי מצליח להתקין אותה וגם עם דיסק הגיבוי שלי לא עבד, החלפתי את הצורב בחדש כזה ושוב אותה בעיה, אבל כאשר צרבתי דיסק לשמיעה באוטו הוא קרא אותו בלי בעיות אחרי הצריבה. זה מוכר דבר כזה או שיש לי בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
המחשב היה דולק כמו תמיד. במהלך הלילה הייתה הפסקת חשמל כשהדלקתי את המחשב היה רעש מוזר כנראה של המאורר עד שעלה הווינדוס, שכעלה הווינדוס הרעש נעלם. לאחר מכן הכרטיס רשת שעל הלוח היה ללא דריוורים היה צורך להתקין אותם מחדש. ובנוסף לכל זה בעיה שנשארה זה שהמחשב מדי פעם מקרטע. המחשב חדש! פחות מחודש ועדין עם אחריות, יכול להיות שנשרף משהו?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם זה כאן ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז הוא לא נכנס לי ישר לשולחן העבודה , הוא נותן לי שם משתמש וסיסמא , איך אני משנה את זה שלא יהיה לי את הדבר הזה ויכנס לי ישר לווינדווס ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
טוב בדקתי את הזכרונות במחשב שלי , 4 זכרונות של 256 DDR שלושה אותו סוג אחד סוג שונה בדקתי את כולם ביחד ופעם אחת הוא נתקע לי פעם שניה הוא התריע שגיאה אז בדקתי זכרון זכרון אחד אחד כדי לדעת איזה זכרון לא טוב אחרי כל בדיקה של אחד לא הייתה שגיאה אבל כשיצאתי מהתוכנה המחשב נתקע וכשבדקתי את הסוג השונה בנפרד לאחר סיום הבדיקה שעבר בהצלחה המסך נכבה לי והנורה שלו הבהבה אבל נראה כיאלו המחשב עובד
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי.... פרוט הדגמים nikon scantoch 210 nikon coolscan 2 תודה מראש בתמונה יש נתונים על בקר הסקאזי תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי SB live 24 bit 7.1+מערכת רמקולים אנלוגית 5.1 (5 קטנים+מגבר\סאב) לאחרונה שידרגתי את המחשב מxp לויסטה (32), הויסטה שידרג את הדרייבר של הSB לכזה שלא מאפשר Bass redirection מה שמבטל את הבאס לגמרי במערכת. ניסיתי להשתמש בדרייבר הישן של xp(שלו יש תוכנה מיוחדת שעושה BRוכו') אך זה לחלופין לא נתן לי להשתמש ב 5.1 אלה רק בסטריאו (בלוח הבקרה). נ.ב דרייבר חדש מהאתר של קריאטיב הביא לאותם תוצאות כמו זה של ויסטה נכון לעכשיו אני לא יכול לשמוע כמו שצריך במחשב, אז מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, קניתי צורב DVD חדש של LITEON למחשב הישן שלי והחלפתי את הלוח אם באותו אחד את הדיסק הקשיח פירמטתי (במחשב אחר), וחיברתי את הכל מחדש. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מזהה לי את כל החלקים בביוס, אבל כאשר אני נותן לו להמשיך להתקנת ווידוס שום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה ב-POST (כן הגדרתי את הצורב כראשי ב-BOOT) שמתי את הכונן ואת הצורב בכבל אחד וגם בשניים אבל שום דבר לא קורה כלום מסך שחור, אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח אני כן מקבל הודעה ב-POST שאומרת לי שאין מערכת הפעלה, ניסתי ההפך כלומר את הצורב ניתקתי ואת הכונן השארתי ושום דבר לא קורה. מה אני עושה? תנו לי רעיונות בבקשה[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 01:01:18 מה אף אחד לא יכול לעזור לי בכלל
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים. אתמול רכשתי מסך lcd חדש מסוג lg flatron l1760tr. וכשחיברתי אותו למחשב שמתי לב לריצוד עדין שמופיע על המסך , ישר ניסיתי לחפש כבלים של מתח שעוברים ליד כבל ה-vga ופיניתי כבל אחד , זה לא עזר. אחרי זה העלתי את קצב הריענון של המסך מ-60הרץ ל-70 הרץ , זה שיפר קצת את התמונה אבל עדיין אם ממש מתקרבים למסך ניתן לראות אותו. מה עוד ניתן לעשות :s05: כי אני כבר נואש....
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://img201.imageshack.us/img201/4751/svchostyz8.jpg אין ווירוסים או SPYWARE בדקתי עם Memtest והזיכרון תקין וכשאני עושה סיים תהליך ל-SVCHOST המחשב מגיב כרגיל ואין שימוש ב-100% CPU מה זה יכול להיות אולי משהו שקשור לעידכונים של הווינדוס ? יש גם את התהליך wuauclt גם לו אני עושה סיים תהליך http://img174.imageshack.us/img174/6708/wuaucltdt1.jpg והנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:39:01, on 20/04/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש כי מה שיש לי לא עומד ברישת המחשב שלי רציתי לדעת כמה וואט אני צריך למחשב כזה: שני ארד דיסקים כרטיס מסך שדורש שני חיבורי חשמל צורב דיוידי צורב רגיל מאוור
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כאילו אני צריך לחבר גם את כבל מהספק? זה יוצא דפוק כזה =\ ועכשיו עוד שאלה.. נגיד חיברתי כונן של חבר שלי.. ואני רוצה להעביר משהו שנמצא בכונן שלי לכונן שלו.. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב את הבעיה הקודמת פתרתי אז עכשיו יש לי דיסק אחד מחובר בSATA ודיסק אחד בIDE עכשיו הבעיה היא שלפעמים הווינדוס נתקע שאני עושה משהו שקשור לדיסק הישן (רואה ווידאו משמה או משהו אחר) בתקיעה העכבר נעלם אבל אפשר להעלות רק את טקס מנג'ר (עם CTRL ALT DEL) ואז העכבר נראה ואפשר להזיז אותו אבל אי אפשר ללחוץ על כלום שום דבר אחר לא מגיב
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח אם יש פה איזה תותח מחשבים שיהיה מוכן לעזור לי טיפה בבחירת סוג המחשב. תודה מראש והמשך יום נעים. טל
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SONY 530-A וכנראה שיש לי בעיה חומרתית איתו, הייתי רוצה לעדכן לו את הדרייבר, אני עובד עם ויסטה, ועדיין לא מצאתי דרייבר בשבילו
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
:nixweiss: מחשב חדש שבועיים שלוש אצלי. החיבור של המסך התנתק באמצע עבודה על המחשב ואז כשחיברתי אותו חזרה המחשב נכבה, ומאז הוא לא נדלק יותר! ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא הבעיה. בדקתי כבלים, הכל ניסיתי להפעיל את המחשב כשהכרטיס מסך מנותק (אולי הכרטיס מסך עשה בלאגן), ובעצם רק הספק כוח מחובר לחשמל - לא עבד. חשבתי אולי הבעיה בסוויץ' של ההדלקה אז חיברתי את הלוח לסוויץ' אחר ו... לא. יש לציין שלמשל אחרי שהחלפתי ספק עם החדש המאוורר שלו התחיל להסתובב לבערך 0.1 שניות ונכבה. מה יכולה להיות הבעיה?? לוח אם GIGABYTE מעבד INTEL PENTIUM D חיבור כ.מסך PCI Express
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
תקשיבו עשיתי עכשיו כזאת טעות ... הוצאתי תמאורר של המעבד ראיתי שהוא דבוק למעלה למאורר חיכיתי דקה אז שיחררתי אותו מהמאורר הוא היה דבוק כל כך אז הוא התהפך על היד שלי .. החזרתי אותו ל SOCKET עם המשחה טרמית מרוחה שמתי את המאורר עליו חיזקתי עם הקליפסים חיברתי לכבל ... אבל מה? המחשב לא נדלק... כלום לא מגיב אפילו ריסט לא והסידרומים לא פועלים כלום כלום .. הוצאתי תמאורר והמעבד כי ידעתי זה משהו שם ... ראיתי מאחורי המעבד 2 פינים עקומים .. הייתי לחוץ כל כך ליישר אותם שברתי פין אחד ... עכשיו מה אני עושה? הלוח לא הגיב בגלל שלא היה מעבד? .. ויש אחריות על שבירת פין אחד?... קניתי את המעבד ב IVORY הוא 939 AMD ATHLON 64 .. תודה חברה !
-
- 72 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את PM8 מופיעה לי ההודעה הבאה: Disk1 appears to have partitions created using a different drive geometry. הוא מפרט קצת שהמצב עלול לגרום לאיבוד של מידע ושלא צריך להתעסק עם המחיצות עכשיו, אלא לפרמט את כל הכונן ולהכין את המחיצות מחדש. בדקתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי שום פתרון למצב, האם יש איזשהיא אפשרות לעקוף את הבעיה הזאת? כרגע ה PM לא מוכן לעבוד בגלל זה. המחשב עובד בסדר גמור אבל אני לא יכול במצב כרגע לשנות את הגדלים של שתי מחיצות אצלי. במקרה שאין מה לעשות, האם יש איזשהיא דרך "נוחה" לגבות את התצורה של המחשב? כלומר בדקתי עם Ghost אבל זה לא כל כך פרקטי בשבילי לגבות 90GB של מידע על דיסקים ... וב HD נוסף שיש לי גם כן יש בקושי 10GB פנוי.. אז יש איזו דרך שאני אוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי מתי ואני חדש כאן . יש לי מחשב נייד קומפאק פרסריו 2500 שלא מפסיק לעצבן אותי אני מדליק אותו הוא עושה רושם כאילו תיכף הוא מתחיל לעבוד ואז פתאום כל המאווררים משתתקים ושום דבר לא עולה במסך למרות שכל המנורות שמצביעות שהמחשב דלוק עובדות אני אשמח מאוד אם יש למישהו רעיון למה זה קורה {המסך לא שרוף בדוק ע"י חיבור למסך חיצוני וגם החלפתי בין שני ניידים שונים מסך וזה לא עזר} ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חבר שלי ואני יושבים פה מול המחשב יש בו כונן קשיח בגודל 250GB של WD מהדגם הזה: WD2500KS הדגם זה SATA 2 והכול מותקן במחשב כולל SP2 של XP וכול הדרייברים שצריך.....למה מזוהה רק כמחצית הנפח שבכונן?....מזוהה רק 127GB וזה כונן של 250GB...איך אפשר לסדר את זה?! תודה רבה רבה מראש...וזה מאוד חשוב אז אם תוכלו לענות טיפה מהר זה מאוד יעזור...תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-