תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש התקנתי הכל אבל אני לא מצליח להתקין את הקול.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי אנשים , יש ברשותי לוח אם של MSI k8neo 939 יש בו 2 כרטיסי רשת מובנים. עד היום (בחצי שנה האחרונה) לא היתה לי אף פעם בעיה איתם. שניהם עבדו. משום מה עכשיו , אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (Xp pro) המחשב מזהה לי רק 2 חיבורים בכרטיסי רשת. 1934 ואת הכרטיס רשת (שדרכו אני מחובר לאינטרנט) עד היום , זה היו לי 3 , 1934 , ו2 כרטיסי רשת. שאחד מהם , שימש לרשת ביתית. נכנסתי ל Device manager וראיתי שם Ethernet Controller שהוא לא מותקן כראוי ... אז ניסיתי להתקין את הדרייברים של Nvidia שהורדתי מכאן , גירסא 6.66 אני חושב... וגם את 6.39 זה מתקין , והכל סבבה. אבל עדיין ה ethernet controller מסומן לי בסימן קריאה... ניסיתי לעשות לו Update driver , כיוונתי אותו לספריה של הדרייבר של הר…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין את הבקר הנ"ל ופשוט ללא כל הצלחה , הורדתי דרייברים מהאתר והוא לא מעדכן לי אותם בטענה שהדרייבר הוא לא SIGNED ולכן לא ניתן לעדכן, כל זה קורה בזמן התקנה של חלונות, מערכת הקבצים היא 64 ביט . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , ז הממש מתסכל כל העניין הזה . [br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 20:09:23 הנה תמונה של ה כרטיס תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2. הורדתי את הדריברים החדשים מגרסא 40.72 וכשאני מפעיל את הקובץ, הוא אומר לי לכבות את האנטי-וירוס אם יש לי(אין לי), אני לוחץ על YES, הוא מודיע לי שהוא קורא את תוכן הקובץ ואז נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ פגום... ניסיתי להוריד את הדריבר מהרבה אתרים שונים אך זה לא עזר... יש למישהו פתרון? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בעיה, שמסתבר קיימת ללא מעט אנשים, סוג של התנגשות בין וינ 10 לדרייברים של amd. הבעיה היא שכשמחזירים את המחשב ממצב שינה בהרבה מקרים מקבלים מסך שחור ויש צורך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. ניסיתי כל מיני כיוונים שאנשים הציעו ולא עזר. במספר פורומים קראתי שאנשים התקינו דרייבר ישן יותר וזה פתר להם את הבעיה. כשאני מתקין דרייב ישן אחרי ריסטרס זה מחזיר את הקודם שהיה. וזה גם אחרי שהסרתי לחלוטין, כולל ניקוי כל התיקיות. עזרה ממישהו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל מה שמצאתי ברשת ממש לא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
בזמן אחרון שמתי לב לבעיה קטנה שיש לי שאני משחק במשחקים החלטתי לבדוק עם הבעיה בכרטיס מחקתי את הדרייבר של הכרטיס והחלפתי לכרטיס אחר התקנתי דרייבר הפעלתי מחדש את המחשב וכאילו לא התקנתי כלום, אני מקבל הודעה "זוהתה חומרה חדשה" (דרך אגב זה לא משנה איזה דרייבר אני מתקין ניסיתי גם את הדרייבר שבה עם הכרטיס) החזרתי את הכרטיס הראשון ועכשיו גם אותו אי אפשר להתקין....מה עושים? לא נראה לי שזה משנה משהו.. הכרטיס הראשון GEFORCE 6600GT והשני GEFORCE 4400TI שניהם של לידטק
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שהתקנתי בו בעבר אין ספור פעמים ווינדוס ולאחר מכן דרייברים והכול עבד מצויין. משום מה עכשיו כשאני מתקין אני רואה שאין צבעים בכלל (4bit) ואני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך עם אותו דרייבר שתמיד התקנתי. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח. נראה לי אולי זו בעית חומרה כי בנוסף לזה שאני מתקין את אותו דרייבר ווינדוס שתמיד התקנתי , אף פעם לא היה דבר כזה שמייד אחרי התקנת ווינדוס הוא מראה לי ככה את הצבעים. מה שכתוב לי בDevice manager: VIA/S3G Unichorme IGP ויש על זה סימן קריאה צהוב. מה זה יכול להיות? אולי צריך לציין שהמחשב עושה הרבה בעיות עם חיברים שונים כמו דיסק קשיח למשל שלפעמים עובד לפעמים לא (צריך לשחק קצת עם החוטים- זה כבר לנושא אחר) יכול להיות שהכרטיס מסך המובנה התקלקל?…
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהמסך פשוט התחיל להתעוות, הראה קוביות כחולות ולבסוף קרס. התהליך מלווה ברעשים מהרמקולים. מאחר שזה קרה סמוך לעדכון דרייבר של nvidia ניסיתי להתקין מחדש. כמובן שזה לא הצליח אז ניסיתי למחוק לגמרי עם תוכנה (DDU) שזה כולל גם registry והתהליך נעשה במצב בטוח. בסופו של דבר אני כרגע תקוע עם הדרייבר הבסיסי של הwindows (המסך נראה כמו במצב בטוח) וכשאני מנסה להתקין דרייבר המסך משתגע באמצע וקורס או שאני מצליח להתקין והבעיה חוזרת אחכ. אשמח מאוד לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חסר לי קובץ KS.SYS וכנראה שבגלל זה זה לא מתקין לי .....
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס מחדש כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס TV שלי הוא עשה לי ריסט. ניסיתי להוריד דרייבר מעודכן, ניסיתי לשחק גם עם הדרייבר של הכרטיס מסך (ישן/חדש/ברירת בחדל) ניסיתי אפילו להעביר את הכרטיס לסלוט אחר. וללא שינוי כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא מתחיל את ההתקנה ואז ללא שום סיבה עושה ריסט למחשב. יש לציין כי בעבר הכל עבד מצויין מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הי אני לא מצליח להתקין דרייברים לWIN 7 64 ללפטופ דל E5430 (דור 4) מה לא ניסיתי כמובן שהייתי באתר של דל והכנסתי מזהה ולא הצלחתי להגיע לדרייברים הנכונים הגעתי למצב שכרגע מותקן כרטיס רשת broadcom אבל לדעתי הוא לא הנכון כי אצלחבר שיש לו אותו מחשב מותקן דרייבר אחר איפה אני מוצא דרייברים ? יש תוכנה חינמית שבודקת מה צריך ? מה שחסר לי כרגע שאין אינטרנט אלחוטי (רק חוטי) המון תודה כי ממש התייאשתי ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד של dell , win8.1 ,64bit עם כרטיס מסך nvidia geforce 920m לאחרונה ראיתי שנעלם לי האופציה במקש הימני בשולחן העבודה של הניהול גרפיקה של נבידה לאחר מכן ניסיתי להתקין דרייברים וקיבלתי שגיאה , ראיתי הרבה מדריכים ניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי תודה וערב טוב !
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי מצלמת אינטרנט של 3com homeconnect לצערי איבדתי את הדיסק של הדרייברים, אבל הורדתי חדשים מהאתר של 3com ואני לא מצליח להתקין! ברגע שאני לוחץ על הsetup, המחשב חושב קצת וזהו - ממשיך כאילו לא קרה כלום. אני עובד עם ווינדוס אקס פי... למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים שמחוברים בחיבורים הישנים הכבלים האפורים, ועכשיו קניתי הארד דיסק חדש 250 גיגה בחיבור sata חיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך כולל חשמל והכל, אבל הוונדוס ויסטה לא מזהה אותו. באתר החברה של הלוחות אם חיפשתי דרייבר ולא מצאתי לויסטה. מה עושים?? ד"א הלוח הו pm8m תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
בטעות הסרתי תחת universal serial bus controlers כמה מן הקבוצה (לא זוכר בדיוק איזה) ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה הוא מוצא אצ ההתקנים הלל ולא מצליח להתקין אותם: seraial bus contreler, usb reciver, asus DH REMOTE (למרות שהוא מותקן) usb 2.0 hub והם נמצאים תחת other devices וגם תחת universal serial bus controlers, הכול התחיל עוד לפני זה כאשר הוא לא הצליח להתקין פתאום דרייבר למצלמת קנון שלי שעבדה לפני זה חלק, יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 איך אני פותר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה שאני מעלה בוט של ווינדוס XP עם ה CD ושאני מגיע לקטע של הכוננים של איפה שאני רוצה להתקין כתוב לי " setup cannot access this disk" בתודה יתיר.
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום כולם ! התלבטתי בין הפורום הזה לפורום וינדוס ואני חושב שהפורום הזה יותר מתאים אם טעיתי , סליחה תעברי את ההודעה, תודה אוקיי לבעייתנו ! יש לי הארד דיסק 120 ג'יגה 8 מגה באפר JB של WD והשני של IBM 80 ג'יגה לוח אפוקס 8RDA+ הכל מעודכן ביוס+דרייברים של האנ פורס (אם יש עוד משהו שרלוונטי ושכחתי תוכלו להציץ במפרט שלי) אוקי יאז ככה בהתחלה חשבתי שאני לא מצליח להתקין ווינדוס רק בווסטרן אבל מסתדר שהבעיה היא גם בIBM (שאגב מתפקד עכשיו בתור מאסטר ופועל מעולה בלי עין הרע טפו טפו טפו) בכל אופן לאחר מסך הבוט מדיסקמגיע המסך שאומר: Setup now inspecting your Hardware configuration (אולי לא מדויק אבל דומה מאוד) ולאחר מכן יש ריסטראט... למה זה קורה? איך מתקנים !? והאם זה יכול לקרות עקב דיסק מש…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי מחשב חדש. אך אני לא מצליח להתקין ווינדוס. כאילו ההתקנה עברה אבל כשאני מוציא את הבוט usb המחשב כתוב להכניס בוט. )ואם אני לא מוציאאז ההתקנה מתחילה מחדש.( אני חושב שאולי זה בעיה בכונן ssd m.2 mvne של סמסונג? לוח אם הוא x570 aorus elite. ביוס מעודכן. יש למישו מושג מה אני עושה עכשיו? מי אהב? 0
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש של abit nf7-s והארד דיסק של wd 160gb sata שמחובר יחד עם maxtor 40gb ata 1333 ואני לא מצליח להתקין ווינדוס.אני עושה boot מהדיסק התקנה או מפלופי אני מפרמט הווינדוס מעתיק קבצים עושה ריסטרט ולא ממשיך מאיפה שהבוא הפסיק אלא מהתחלה.שאני עושה fdisk לראות את המצב של ההארד דיסק הוא אומר לי שאין מחיצות (partition) שאפשר להציג למנרות שהדיסק התקנה מזהה את המחיצות.שאני מנסה לעשות boot מהארד דיסק הוא רושם שאי אפשר ואין דיסק מערכת.אני מנסה כל שילוב בין הכוננים רק הסיריאל רק ה-ide או ide master וסיריאל ואני לא מצליח אף פעם זה לא קרה לי מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש מסוג לנובו דגם ideapad 3-15ITL6 ללא וינדוס, מנסה להתקין באמצעות USB (דיסק און קי), הורדתי את כלי ההתקנה של ווינדוס ויצרתי לו התקנה. כשאני מפעיל את המחשב החדש אני מקבל הודעה, די ארוכה שהכותרת שלה default boot device missing, ואז הוא נכנס לBOOT ואין שם אפשרויות לבחירה. חיפשתי קצת ברשת לגבי ההודעה וכולם אומרים שצריך לשנות הגדרות של ה-BIOS שה-BOOT MODE יהיה LEGACY במקום UEFI אבל לי אין בכלל אפשרות לשנות, וראיתי באתר של לנובו שבמחשבים החדשים הם ביטלו את האפשרות של ה-LEGACY והיום יש רק UEFI. בקיצור שורה תחתונה לא מצליח אפילו לגרום למחשב לזהות את הדיסק און קי. נ.ב. הדיסק און קי בתצורת FAT32 (ראיתי באיזה אתר UEFI מזהה רק את זה). …
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בס"ד ערב טוב, מדובר בנייד dell latitude e5430, הוא בא במקור עם לינוקס, פורמט והותקן עליו ווינדוס דרך CD. בנסיון להתקין עליו ווינדוס מDOK, לאחר בחירת usb device ב boot menu, מתקבלת הודעת השגיאה שבכותרת. הDOK נבדק על מחשבים אחרים ומזוהה כהתקנת ווינדוס (מפורמט לNTFS, שום דבר עליו מלבד הווינדוס). המחשב מעלה את הווינדוס המותקן על הHDD. זה רלוונטי כי אני שוקל להחליף את כונן הדיסקים בHDD נוסף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-