תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הלילה פגע איזה ברק שגרם לקפיצת מתח (כנראה רצינית) באזור בו אני גר... הלפ-טופ היה מחובר לחשמל והמודם חובר אליו בUSB. המחשב כבה אך הכל נשאר תקין (כולל הספק) אבל משום מה, אח"כ, המחשב מזהה שמחוברים לו אלמנטים לפורטי ה-USB אך לא מזהה מה ולכן מה שמחובר ב-USB לא פועל (אך מקבל מתח מהמחשב...)! למשהו יש פתרון לעניין?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
בהעלאת המחשב כל הUSBיז עובדים כרגיל אבל שמתי לב שאחרי כמה זמן אם אני מחבר דיסק קשיח חיצוני / דיסק און קי זה לא מזהה ועובד ישר.. זה מעביר מתח והכל אבל הוא לא מזהה את זה במחשב...אבל המקלדת והעכבר שמחוברים גם לUSB ממשיכים לעבוד.. בכיבוי המחשב הוא פשוט נשאר על Shutting off הרבה זמן .. לא מדדתי בדיוק אני פשוט מאבד סבלנות ולוחץ ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה בשני הסעיפים פה ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב ישן אבל מספיק לשימושים שלי. לאחרונה יש לי בעיות עם המסך, המסך פשוט מפסיק לקבל אותות מהמחשב, המחשב ממשיך לעבוד אך לא ניתן לראות כלום במסך. יש לציין שהמסך תקין. זה לאשתמיד אני לא רואה כלום במסך. אני רואה ואחרי כמהב זמן הוא מפסיק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו נתן לי מחשב ישן שלו (לפני 4-5 שנים) עם לוח אם של INTEL כדי שאני יפרמט לו ויתקין WINDOWS מחדש. כשהעלתי את המחשב בפעם הראשונה גיליתי שתי תופעות: 1) מהבדיקה הראשונית של הכרטיס מסך הוא קופץ ישר לזיהוי ההתקנים (מקלדת,עכבר וכ"ו) בלי שאני רואה את הבדיקת זיכרון, ולאחר שהוא מזהה את כולם (מקלדת, עכבר, כונן קשיח וסידירום) מתקבלת ההודעה: "serial presence detect (SPD) device data missing or inconclusive" ולהמשך להקיש F1, וכשאני מקיש הWINDOWS עולה כרגיל מה הבעיה? 2) ניסיתי להיכנס לBIOS על ידי לחיצה על DEL, F8 , F12 ולא הצלחתי. איך אני יכול להיכנס לBIOS?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ומסך LCD תומך DVI. השאלה שלי היא האם אני חייב כבל DVI בכדי לנצל את האפשרות הזאת? או שאפשר גם לחבר לכבל VGA מתאם DVI? האם יש שוני או שזה אותו דבר? ושאלה נוספת:אני משתמש ברזולוציה 1024X768, בכמה הרץ אני צריך להשתמש? או בכמה מומלץ? האפשרויות שלי הם 60 70 72 ו-75 Hertz. (אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי מה בכלל המשמעות של זה). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב, tms החליפו לי את הלוח אם בפעם ה 3 מ z68-ud3h-b3 שהיה לו תקלה בכרטיס הרשת ל z68-ud4h-b3 ללוח שהיה לו תקלה לאחר עדכון ביוס מת. לאחר מכן ל z77x-d3h שהיה לו בעיה להכנס ללופ שלא נדלק ממנו ועכשיו הביאו לי לוח z77x-d3h שהבעיה איתו שלאחר התקנת מע' הפעלה , מיד לאחר התקנת הצ'יפסט של אינטל / עדכוני מע' הפעלה באתחול מחדש שלאחריו הוא פשוט מקבל מסך כחול מהיר בזמן שיש את האנימציה של הוינדוס שהוא בא לעלות. ונכנס למצב של תיקון האתחול ולא מצליח. בשביל לבודד את הבעיה אני משתמש רק בלוח + מעבד 2500k + זכרון קינגסטון חדש שקניתי ביום חמישי ורק ssd אחד של קרושל. בבקשה עזרה זה נהיה מאוד מייאש ומתיש.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, המסך שמחובר למחשב לא נכבה, גם לא לאחר שעבר הזמן שהגדרתי ב power options. ווינדווס 10 pro לוח אם asus strix x570-f מעבד 3900X כרטיס מסך aorus 5700 XT הדרייברים לכרטיס מסך מעודכנים, הווינדווס מעודכן, דרייברים למעבד מעודכנים גם כן. המסך פשוט נשאר דלוק, אם השומר מסך נדלק אז פשוט רואים את השומר מסך בלי הפסקה. אם הווינדווס במצב locked, אז המסך נעילה מופיע כל הזמן, המסך לא נכבה. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, לפני זמן מה שהמחשב עלה לWindows הופיעה לי הודעה של שגיאת lsass ולאחר מכן המחשב התכבה. ניסיתי לפרמט את המחשב\להתקין מחדש את הwindows דרך ההתקנה הרגילה (bootable cd) אך ללא הצלחה כיוון שזה הגיע לשלב מסויים (אחרי ה starting windows) ונכבה המחשב, העברתי את ההארד דיסק שלי למחשב אחר ודרכו התקנתי את הwindows - הפעם בהצלחה לאחר שהעברתי את ההארד דיסק למחשב שלי הwindows עלה ,הגיע למצב שאני רואה את הdesktop אך לאחר כ-2 דקות של שימוש המחשב שוב נכבה. השאלה היא כזאת - לפני שאני מחליף את הספק שלי, ישנה אפשרות אחרת שגורמת למחשב שלי להתכבות מעצמו?.. קראתי שנית את חוקי הפורום - אנא התעלמו מהודעה זו.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מצטער שאני שוב פותח דיון אבל הדיון הקודם נמחק. (הבעיה משתנה כל הזמן) שלום, כבר כמה בערך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB - אמרו שבחנות אין לו אפשרות לבדיקת טמפרטורה, משהו מוזר. מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 550W של TrueSilent, משהו ג'נרי (הספק הזה הוא ספק חדש! הספק הקודם שלי היה 400W ג'נרי והבעיה הייתה גם אז). לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of W…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש (בסביבות חצי שנה) ולפני שבועיים בערך הלך לו המאוורר. אחרי שהמאוורר הוחלף התחיל המחשב להכבות בפתאומיות (תוך כדי סתם שימוש באינטרנט). הדרך היחידה שאפשר להדליק אותו אחרי הכיבוי הפתאומי זה ניתוק שלו מהחשמל והחזרה (כמו שמאתחלים ממיר בטלוויזיה). אין למחשב בעיית טמפרטורה כעת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש מסוג gigabyte p35 ds3p rev2.1 מפרט: ספק 620w corsair מעבד e2160 מארז : compucase כרטיס מסך : gigabyte 7600gt extreame משום מה המחשב נדלק המאוררים עובדים מספר שניות ואז נכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה מסך שחור : לא מגיע אפילו לשלב ה post בדקתי את הרכיבים במחשב אחר והם עובדים משהו אמר לי שצריך להעלות את המחשב עם מעבד 775 יותר ישן לעדכן את הביוס ואז לעלות עם המעבד שיש לי האם ידוע למשהו על בעיה דומה בלוחות אלה ?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שקנה מחשב חדש לפני שבועיים, המפרט: מעבד פנטיום 2.4C לוח P4S 800 SIS 648FX של ASUS 2X256 MB זכרונות ג'נריים דיסק קשיח של WD 8GB 8MB BUFFER אז הבעייה היא כך: חבר שלי רצה להתקין שתי מערכות הפעלה,הראשונה WIN98 בערבית והשנייה XP בעברית. אחרי יום התקשרו אליו מחנות המחשבים אשר הזמין אצלם את המחשב,והודיעו לו שכרטיס הקול לא עובד עם וינדוס98 בשפה הערבית והוא חייב להתקין כרטיס קול נוסף. : החבר שלי הסכים לבקשתם ושלם 50שח עבור כרטיס קול פשוט. אחרי שקיבל את המחשב שלו,התקשר אלי על מנת לחבר לו את המודם USB של WOW. כשהגעתי אליו הביתה ,הפעלתי את המחשב,ולהפתעתי למחשב לקח כ 5 דקות שלמות לעלות אחרי מסך שחור. וכשהתקנתי את הדריוור של המודם.וכשנתבקשתי לחבר את …
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM X31 והיום בבוקר אני מנסה להוצי אותו מה DOK יש ציפצוף אבל הוא תקוע מה אני עושה איך אני משחרר אותו
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היתה בעיה במחשב של אחותי, מחשב די פשוט שכל פעם שרוצים לראות DVD הסרט יוצא מקוטע ו"חורק" בקיצור, אי אפשר לראות סרט בצורה כזו קנינו כונן DVD חדש ועדיין הבעיה נשארה. למישהו יש כייון ממה זה נובע?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המחשב נתקע לשניה פה ושם. העכבר לא זז והקול נמתח לשינה בעיקר בזמן צפיה ביוטוב אבל גם בעת האזנה לרדיו אינטרנטי. אז לא בטוח שזה קשור. זה קרה גם עם חלונות 8.1 (וגם עכשיו בחלונות 10). מה צריך לבדוק? יכול להיות שזה בגלל כונן ה-SSD שהמערכת מותקנת עליו? (C400 של MICRON)
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
היי,בתקופה האחרונה המחשב התחיל לגמגם,לפעמים רועש..אני מרגיש שהביצועים שלו נהיו הרבה פחות טובים[בפעולות פשוטות..] אני מנקה אותו מאבק לעיתים קרובות. תמונות: זה המחשב - כן גרוטאה,אבל אני בכל זאת רוצה שהוא ימשיך לעבוד בצורה תקינה.[מעבד 3.8 GHZ] http://img543.imageshack.us/img543/1839/71012340.jpg טמפרטורות : -במאמץ :
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי לפני כמה שבועות הופיעה תופעה מוזרה, המחשב לא נדלק, אלא, אם אני או מנתק את הכבל חשמל מהקיר ומחבר שוב לקיר ואז הוא נדלק. או שאני מחבר לאל פסק, כאשר האל פסק לא מחובר לחשמל בקיר, ואז המחשב נדלק, ורק אז, אני מחבר את האל פסק לקיר. אם אני מנסה להדליק את המחשב כאשר הוא מחובר דרך אל פסק, כאשר האל פסק מחובר לקיר, המחשב לא נדלק. אחרי שהמחשב עולה ואני מכבה אותו, אז, אם אני מנסה להדליק מיד אחרי אז הוא עולה בלי מניפולציה מיוחדת, אבל אם אני מנסה להפעיל אותו אחרי נניח 5 דקות ומעלה שהוא היה מכובה, אז הוא לא עולה ודורש שוב פעם את אחת השיטות שכתבתי. המחשב, מאז שנקנה תמיד עבד דרך האל פסק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: ספק כוח: Seasonic 660W Gold X-Series Active PFC 12CM F…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, חייב עזרה בלהעביר את מערכת ההפעלה שלי לכונן השני KINGSTON SSD 240 GB זו היתה הפעם הראשונה שפירמטתי בעצמי את המחשב ולא נתן לי במהלך ההתקנה אפשרות לבחור ולבסוף תקין לי בכונן הראשי HDD ניתן להעביר ? תודה לכל מי שעונה!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה... המחשב רץ לאאאאט ומדי פעם אני מקבל שגיאה (בזמן ה-Boot) כביכול מה-"Hardware Monitor". האם הסיבה היא שהמעבד מתחמם ומגן על עצמו ע"י האטה ?? המחשב שלי רץ במהירות רגילה ואין לו שום תוספות קירור, כלומר יש מאוורר על צלעות על המעבד (מה שנקרא Boxed) אני לא מצליח לברר בשום מקום -- לכמה מעלות בכלל צריך המעבד הזה להגיע ?? כמה מהר צריך המאוורר להסתובב ?? הוא מגיע ל-2500 סל"ד והמעבד ממשיך וממשיך להתחמם, עד בערך 41 מעלות. זה באמת כזה גבוה ?? מה אפשר לעשות כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר ??? ???? תודה אנשים !!! 8)
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אז ככה תמיד שאני מדליק את המחשב יש רעש מוזר כזה נמשך כמה דק' בערך 2 דק' ואז המחשב מתחיל להיות איטי כזה ואז שמסתיים הרעש המחשב עובד כרגיל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
וכתוצאה מכך לא נפתח לי האתר ניסיתי לעשות מקש ימני ו Ctrl כדי שיהיה לי open with.. אבל לא רואים את ה open with מה אפשר לעשות ? זה כבר קרה לי לפני שנה ופרמטתי את המחשב והכל הסתדר ועכשיו שוב זה קורה בדיוק אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חופשה של שבועיים חזרתי והמחשב אכזב אותי לצערי. לפני טעינה הWIN הוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: system is running in fail-safe state. please recheck bios cmos setup. לאחר מכן יש אפשרות להכנס לביוס סט-אפ, או להמשיך. שאני מנסה להמשיך נותן לי הודעה: disk boot failure. insert system disk בנוסף - רעש מוזר מההארדיסק שנשמע כמו נסיון לסיבוב ותקיעה, שחוזר על עצמו כל שנייה - שתיים. יש לציין שההארדיסק מאוד ישן (20GB) בכל הנוגע לביוס - אין לי שמץ של מושג. חשבתי לנסות להתקין WIN מחדש, אבל לא רק שאין לי דיסק, אני די בטוח שהCD לא עובד. אז לפני שאני רץ לטכנאי או חנות, רציתי להתעייץ איתכם. אודה לעזרה, אופיר.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-