תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הכל התחיל אחרי שהמחשב סירב לעלות, הוא לא הגיע לשלב הפוסט. בגלל חוסר הזמן לאבחן ולטפל בבעיה בעצמי, שלחתי את המחשב למעבדה, אחרי כמה ימים הם חזרו אלי ואמרו לי שהביוס נדפק, הם צרבו אותו מחדש. גרסאת הביוס שהייתה לי היא FG, הם צרבו תגרסה האחרונה, FKB. כאשר ה B מציין Beta לפני התקלה , הליבה הרביעית של המעבד הייתה פתוחה והוא עבד על 3.4GHZ. כרגע OCCT מדווח על שגיעה בליבה מסויימת (משתנה מבדיקה לבדיקה) אחרי פחות מדקה, וזה כאשר המעבד רץ על סטוק עם 3 ליבות! עידכון: "עידכנתי" את הביוס לגרסת FJ , זאת הגרסה היציבה האחרונה (לא בטא). גם איתה המעבד לא עובר OCCT וגם Prime95 מדווח על שגיאה לפחות ב 2 ליבות. וגם כל מישחק שאני משחק (Mafia2 , BF2BC2) קורס אחרי כמה דקות, לפעמים עם מסך כחול. יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה!!! הוצאתי את התקע מהחשמל ואחר כך הכנסתי אותו חזרה ומאז המחשב לא מגיב. הוא עובד אבל לא מגיב אין את הרעש של הריסטרט ולא רואים כלום במסך. חיכיתי שעתיים ולא עזר הוצאתי את כל החיבורים מבחוץ והחזרתי ולא עבד הוצאתי את הזיכרון והחזרתי ולא עזר והוצאתי את החיבורים של כל הכוננים וגם לא עזר. מישו יכול לעזור לי בבקשה?!
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה אני מעלה ת'מחשב ואז שהוא רושם בהתחלה כמה מגה הרץ במחשב וזה.. אז רשום system ram 12 המספרים עולים בקפיצות של 4 ואז המחשב אחרי זה לא עולה.. אני מגיע לביוס וזה לא מזהה תארד דיסק! ואם זה מזהה תארד דיסק אז בבוט אין לי אפשרות שיעלה הוינדוס מארד דיסק ! יכול ליהות שהלוח אם דפוק!? ואיך אני יכול לדעת אם כן או לא? תודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מתקין גירסה 11.5 חדשה של AMD יש לי כרטיס מסך ATI 6970 ללא OC פתאום מסך מכבה עצמו שניות מיד חוזר מסך. אחרי תוכנה Catalyst Control Center לא עובד יותר אז הסרתי דרייברים של כרטיס מסך הכול CCC שוב התקנה 11.5 ATI וריסט שוב שוב. אותו דבר בעיה CCC ??? מה פתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ואני חושב שהבעיה היא בכונן הקשיח. המחשב קרס לי היום כמה פעמים ובפעם השנייה בוא התחיל לצפצף רצוף למשך שניה הפסיק והמשיך. פתחתי את המארז וניסיתי לראות אם הכבל SATA יצא מהמקום ולא ראיתי כלום,כשהדלקתי את המחשב ראיתי במנהל המשימות שהדיסק פועל ב100% ולפעמים יורד ל0% אבל אחרי 5-10 הוא מגיע למספרים נמוכים. יש למישהו רעיון למה המחשב קורס? לבינתיים הכל בסדר אבל אשמח אם תענו.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . בעיה נוספת שנוצרה היא שאני לא יכול להתקין את האנטי וירוס avg שהיה לי (שבאופן מיסתורי הפסיק לעבוד) כי המחשב נתקע באמצע. מה זה הקבצים האלה ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? ???
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הכל חדש חוץ מהמעבד. המפרט: זכרונות 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel לוח MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI כרטיס מסך 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin של חברת HEC אך המעבד שלי הוא Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore אני משחק ב GTA החדש והמשחק בשלב מסוים מאבד את הצבעים והמחשבים קופא אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מריסט. מה עלי לעשות? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 08:48:37 העלתי גם תמונה של הטמפרטורות אחרי ריסט
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הנה הLOG של הצריבה, החרא פשוט מסרב לצרוב!! NEC 3540A אני מנסה לצרוב דרך NERO..דיסק של DATA של מפי3 וWMA.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני עכשיו עשיתי סידור קטן בכבלי ה-IDE שבמארז, שזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הצורב והכונן קשיח עובדים בסדר גמור, אבל הכונן פלופי הפסיק לזהות דיסקטים אני הכנסתי לתוכו 6 דיסקטים מלאים בחומר שעובדים בטוח והוא אומר לי להכניס דיסקט (בזמן שהדיסקטים כבר בתוכו). מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב ישן אבל מספיק לשימושים שלי. לאחרונה יש לי בעיות עם המסך, המסך פשוט מפסיק לקבל אותות מהמחשב, המחשב ממשיך לעבוד אך לא ניתן לראות כלום במסך. יש לציין שהמסך תקין. זה לאשתמיד אני לא רואה כלום במסך. אני רואה ואחרי כמהב זמן הוא מפסיק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג בן חצי שנה ואני לא יודע איך לנקות אותו. זה מסך lcd שטוח דק למי שמכיר.(15 ) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את התוכנה למערכת ההפעלה שברשותי-32 ביט-אך במקום סמל הפעלת התוכנה כמו בxp ,אני מקבל חלון של דוס. אני לא מצליח לפתוח קבצי דאמפ-האם יש פתרון לבעיה?תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר יש מדפסת HP DESKJET F2200, כל עמוד שמדפיסים מופיע כ-3/1 ב-SPOOLER. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא ממש עזר. בנוסף, המדפסת מדפיסה מאד לאט (אם בכלל). יכול להיות שזה קשור לזה שמחסנית הדיו הצבעוני ריקה? המחסנית השחורה חדשה, אבל שמעתי שיש מדפסות שמסרבות להדפיס בשחור אם הדיו הצבעוני ריק.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אח שלי הביא לי את הC&C GENERALS המקורי שלו (הוא סיים אותו...). בכל מקרה, המחשב שלי אמור להצליח להחזיק את המשחק (מן הסתם): P4-2.6C 9600XT עם 4.2 512 MB בדואל IS7-E הקטע שהמחשב שלי מתחמם ממש... (IDLE ב45-50 וLOAD ב60-65...) במחשב לא קורס בשום משחק אחר, ומחזיק גם יותר מלילה עם שני פריים רצים ברקע (שניים בגלל הHT, אבל גם הטמפ' מטפסת...) בכל מקרה, המשחק הזה נתקע, לרוב ממש מהר, תוך 5 דקות. והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ריסט למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם.. מישהו יכול לעזור? למארז יש כמה חוטים..: Mic Bias Mic GND L In L Out R In R Out ללוח אם יש את החיבורים האלה: Mic GND Front R Front L Rear R Rear L השאלה היא מה הולך למה?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל יש לו בעיה מתי שאני מנסה לחבר מסך ללוח אם הוא לא מציג לי כלום על המסך אני יודע שזה משהו בביוס יש פה מישהו שיכול להסביר לי מה לעשות שם שאני יכול לחבר מסך ללוח אם וזה יעבוד? תודה! נ.ב לא לכתוב פה שאני יחבר את מסך דרך הכריטס מסך!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאחר כ10 הפסקות חשמל בבערך חצי שעה המחשב הנייד (שברוב ההפסקות היה מחובר לחשמל, אך מכובה) התחיל לסרב להעלות את המערכת הפעלה ובמקום זה מציג את השגיאות הנ"ל לאחר מכן מופיע מסך שמודיע חגיגית שלא מצאו התקן עם בוט (bootDevice) ובקשה להתקין מערכת הפעלה על הדיסק קשיח בתוספת ההערה - (Hard Disk - (3f0, בשביל לסדר את זה ניסיתי את הדברים הבאים: המחשב לא הצליח לבדוק את הדיסק קשיח עם הsystem diagnostics (טוען שחסרות הבדיקות או משהו כזה), אבל את הזכרון הוא כן הצליח לבדוק. ביצעתי איפוס CMOS - הועיל בפעם הראשונה, אחרי שפעם אחת נדלק ונתקע כשחיברתי לו מקלדת ועכבר, שוב לא עלה, איפוס חוזר לא עזר, לא ניסיתי שוב, פחדתי שיזיק. שיניתי את הbios מlegacy לuefi, עזר פעם אחת וזהו, שינוי…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הברגתי מאוורר לדיסק הקשיח ואני לא יודע לאן לחבר את החוטים של המאוורר. :s05: מישהו יכול לעזור לי???
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היכן ניתן להזמין אם אפשר מהיום להיום ךוח אם תומך דור 6 של אינטל, תומך i3, תואם pc. חברות gigabyte או via. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : amd 2500 abit nf7-s geil 512 יש לי צורב עוד מהמחשב הישן שלי שעבר בלי בעיות עם המחשב הישן שלי משום מה במחשב החדש הוא עושה לי בעיות. מה שמוזר הוא שבתמונה שאתם תראו משום מה הוא מזהה את הצורב כ-סקאזי והוא ide ואני לא מצליח לצרוב, הוא נותן הודעת שגיאה. זה צורב ישן של ימאהה אבל עם המחשב הישן הוא עבד בלי שום בעיה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אודה לו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ של HP מדגם: Pavilion dv6700 Notebook וכרטיס מסך מדגם: NVIDIA GeForce 8400M GS מערכת הפעלה: win7 ultimate 32 bit הלפטופ מחובר למסך LED של סוני דגם ex520 בעזרת כבל HDMI, כבר כמעט חודש כאשר עד לפני מס' ימים הכל עבד בצורה נהדרת. כמו כן הלפטופ מחובר למסך lcd בעזרת חיבור VGA פשוט (ללפטופ אין כניסת DVI), מסך ה lcd הינו המסך הראשי ואיתו משתמשים בלפטופ. כאמור עד לפני מס' ימים ניתן היה לעבור בטלוויזיה לחיבור HDMI המתאים, ובמחשב ב screen resolution לעבור למסך הטלוויזיה ואז היה ניתן לצפות בתכנים בטלוויזיה. כעת כשעושים את המעבר המסך של הטלוויזיה נשאר שחור, אפילו סאונד לא עובר. עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור ה hdmi מהטלוויזיה לממיר הוט, תקין - כלומר הכבל תקין. ה…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלומות, כידוע, יש לי P3 שעד היום הסתפק ב128MB SDRAM, לאחרונה (כשהבנתי שלא יהיה לי מחשב כ"כ מהר) החלטתי להוסיף לו עוד 128MB. למרבה הצער, הזמנתי מחיפה זכרון של SMSUNG, 128MB בעל 4 צ'יפים (כשמה שהיה לי זה מיקרון עם 8 צ'יפים) למרות שהזהירו אותי שאולי תהיה בעית תאימות- מסקנת המומחים הייתה שלא תהיה לי בעיה מכיון שהלוח (סוקט 370) VIA VT82C694X Apollo Pro133A מתאים גם לזכרונות 4 צ'יפים. אז מה שקרה הוא שדחפתי (במחיר שריטות, אני חייב לציין שהמארז של IBM פשוט גרוע) את הסטיק השני, הדלקתי את המחשב, בביוס- שמחה וצהלה! 256MB לא פחות ולא יותר, לאחר פרק זמן שנראה לי מהיר כברק (השפעה פסיכולוגית כאילו יש לי פי 2 זכרון) בורכתי ב"ברוך הבא" מהXP. הצרות החלו שניה אח"כ, הופיע לי …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-