עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mamimo,

טוב הלך לי הלוח הישן וחלטתי ללכת על "NF7-S2" בעיקר בגלל השם ותג המחיר. אני יודע שזה לא ל OC וזה לא קריטי לי. יש לי בעיה, יש לי שני זיכרונות DDR 266 והם לא עובדים ביחד, בעצם גם כל אחד לחוד עושה בעיה. מסתבר שצריך לשים את הזיכרונות DIMM3 ל DIMM1 בסדר הזה! ז"א כאשר שמתי רק סים אחד ב DIMM1 היו לי בעיות, כאשר שמתי שני סימים ב DIMM1 ו DIMM2 (כדי שלא יהיו DUAL הם לא מתאימים אחד לשני) היו בעיות. הן נפתרות (לפחות כך אני חושב) כאשר אני שם אחד ב DIMM3. עכשיו אם אחד ב DIMM3 אז אני לא יכול לשים את השני משום שה הופך ל DUAL!!! ואז windows מסרב לעלות. בעיקרון בדקתי אותם ב MEMTEST והם עשו בעיות יחד ב DIMM1 ו2 וכאשר אחד היה ב DIMM3 לבד או בדואל עם השני ה MEMTEST לא מצא כל בעיה, אך כאמור, ה …

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  2. מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by DigMe,

שלום לכולם !! קניתי בחו"ל עכבר Microsoft IntelliPoin BlueTooth יש לי בעיה להתקין את תוכנת ה- Intlipoint של העכבר, אני מקבל את הודעת שגיעה שמערכת ההפעלה שלי (מערכת אנגלית עם תמיכה בעברית) לא מתאימה לדיסק ההתקנה. על הדיסק כתוב שהוא לריבוי שפות מישהו נתקל בתופעה ???? (מצורפת הודעת השגיה) תודה משה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  5. שלום, הפעם האחרונה בה ניתקתי כונן קשיח כאשר המערכת עובדת הייתה כאשר 13GB היה הכונן הקשיח בעל הנפח הגדול ביותר, ניתקתי אותו בזמן שהמערכת עובדת והוא מת. לפני מספר ימים קיבלתי כונן SATA בתוך מגירת 5.25", זה עובד בצורה כזו שהמארז של המגירה מקובע בתוך סלוט 5.25" ובחלק הפנימי שלו מתחבר ליציאת SATA וחשמל SATA בתוך המארז. בחלק החיצוני מתחבר הכונן הקשיח בצורה כזו שניתן לשלוף אותו בקלות יתרה. השאלה שלי היא, האם כאשר אשלוף אותו הוא לא ימות? ניסיתי לחפש קצת חומר ומצאתי שצריך להיות מוגדר AHCI, לפי מה שראיתי אין את זה בלוח שלי (GA-EP43-DS3L). השאלות הן האם זה נכון שחייב להיות AHCI והאם אכן אין את זה בלוח שלי? רב תודות

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by Interceptor,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  7. שלום, קניתי היום ספק כוח חדש Seasonic SSR-650RM. חיברתי אותו, הנורות על הכרטיס מסך נדלקו ובכל זאת כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק. הI\0 מאחורה נמצא על הI. כשאני מחבר ספק כוח ישן של 520W המחשב כן נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים במקום (החיבורים של הספק הישן זהים לזה של החדש) ולכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by yambtz,

היי, המאוורר של הלפטופ התפגר. מצורפת תמונה שלו (באיכות טובה שרואים את הכיתוב על המדבקה). השאלה אם זה משהו ספציפי לדגם או סטנדרטי שאפשר למצוא בחנויות מחשבים? באינטרנט מצאתי רק עם כל הגוף קירור שזה גם יקר וגם משלוח מחו"ל. הדגם של הלפטופ הוא טושיבה L645 אם זה משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by יוליוס,

יש לי בעיה במחשב . ללא סיבה המחשב קופא , ולעיתים במשחק גם קופא . לעיתים מסך כחול. בבדיקה בתוכנה : WhoCrashed הדו"ח : On Thu 24/10/2013 06:03:37 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp uptime: 00:49:16 This was probably caused by the following module: sptd.sys (sptd+0x11894) Bugcheck code: 0xD1 (0xC, 0x2, 0x0, 0xFFFFFFFF99CB999C) Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL file path: C:\Windows\system32\drivers\sptd.sys product: SCSI Pass Through Direct company: Duplex Secure Ltd. description: SCSI Pass Through Direct Host Bug check description: This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IR…

10. כרגע מותקן מאורר מסוג: Scythe Katana 4 CPU Cooler שנרכש ב-KSP בחודש יולי האחרון. (בן כחצי שנה בלבד!!!) כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל CPU FAN ERROR ורואים שהוא מסתובב בחצי כח (ב-BIOS זה רושם 350-400RPM שזה הרף התחתון לפי היצרן, המקסימום הוא 2500RPM) נקיתי את המחשב מאבק (כמעט ולא היה) וזה לא עזר, ולא מצאתי שום פוטנציומטר לכיול המהירות שלו. לשמן את המאורר?אגב הלוח אם הוא ASUS P8Z68-V PRO עם BIOS אחרון מעודכן המעבד אם זה משנה זה i5-2500K בלי OC. מה אתם ממליצים? לקנות שוב קירור חדש? -האחריות של KSP על המוצר היא לחודש אחד בלבד תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. Started by BerkoLeeor,
    • 0 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by law89,

היי איך אני יכול לדעת אם שני מוצרים שמחוברים גורמים לבעיות בגלל תדרים דומים? מדובר ב-adapter שמתחבר ב-USB לצרכי גלישה באמצעות וואי פיי ובסט של מקלדת ועכבר שמחוברים באמצעות דונגל. מאז שחיברתי את ה-adapter אני חווה לאגים ולעיתים המקלדת פשוט לא כותבת את מה שאני לוחץ עליו. אציין שגם אחרי שאני מנתק את ה-adapter הבעיות ממשיכות (לפני שחיברתי את ה-adapter בפעם הראשונה, לא היו לאגים). בחנות אמרו לי שיתכן וזה נובע מבעיה של התדרים. עריכה: זה נבדק עם שני סטים של מקלדת ועכבר שיש להם (שניהם בעלי דגם זהה).

13. שלום, אני מנסה להתקין וינדווס 10 על מחשב מיני של לנובו וביוס לא מזהה את הדיסק און קי המקורי של הוינדווס. בהגדרות קבעתי ש - USB יהיה הראשון בהתקנה ובכל זאת הוינדווס לא עולה מהדיסק און קי וביוס ממשיך לא לזהות אותו. מצ"ב התמונות של ההגדרות. מה ניתן לעשות במקרה הזה?

14. Started by יפת,

במחשב שהמפרט שלו:I5 750, HD5850,4GB RAM. שאני גולש באינטרנט המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאתחול. זה קרה 3 פעמים היום ועכשיו הוא נתקע ישר בהפעלה. מה עושים?

15. Started by adirze,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  16. האם ישנן תוכנות נוספות שבודקות את רכיבי המחשב? כשם שעושה התוכנה MEMTEST לבדיקת זכרונות המחשב.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by E-rAzOr,

שלום לכולם , אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מגיע לקטע של press any key to boot from cd המחשב לא מזהה את המקלדת ואני לא יכול ללחוץ על שום מקש . חשוב לציין שהמקלדת מחוברת ביו אס בי וכמו שהבנתי חלק מהמקלדות מזהות על ידי הוינדואוס רק אחרי שהוא עולה או בזמן שהוא עולה ... מה עליי לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  18. בחלק מהמשחקים זה קורה וחלק מהמשחקים עובדים איטי תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1539479911.JPG תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. Started by jfgjh54,

קניתי לוח אם I7 GA-EX58-UD5 והמחשב מסרב להעלות ורושם כל הזמן DMI POOL DATA שדרגתי את הביוס ולא עזר כלום מצאתי תשובה אך לא הבנתי מה לעשות ואיפה הבעיה שלי http://forums.tweaktown.com/f69/gigabyte-latest-bios-28441/index14.html

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. שבת שלום. קודם כל אם הHD לא יעבוד אני בכל מקרה יממש אחריות רק פשוט שבHD יש שמה את כל עולמי ובגלל זה אני צריך את מה שיש שמה נתחיל עד לפני כמה ימים החלפתי ספק למחשב הכל טוב ויפה הרכבתי גם תHD אחרי זה עושה לי תדבר ''DISK BOOT FAILURRE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER'' איזה טכנאי שיש לי בעיר אמר לי זהו הלך לך הHD תממש אחריות עכשיו אני שואל אם יש משהו לעשות במצב כזה? ניסיתי לחבר לHD כבל SATA ומתח אחר אבל גם זה לא עזר בביוס לא רואים אותו שמה בכלל מוגדר מה גם שאני מנסה לפרמט זה גם לא מזהה לי את הHD מן הסתם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יפתר? תודה אם מישהו יעזור

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by hasson4,

מחשב P4S800D מעבד: intel celeron 320. HD WD SATA. מערכת הפעלה xp עולה ללא בעיות. הוספתי HD נוסף ישן זהה לקודם, מקבל את ההודעה בכותרת והמערכת עולה, ניסיתי עם hd חדש אותה הודעה. ה- hd ללא ג'מפרים. מה הפיתרון?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by levy18,

האלן אז ככה...יש לי הרבה שגיאות CRC במחשב כשאני פותח קבצי winrar ואני לא חושב שזה קשור לקבצים עצמם כי ה-sfv אומר שהכל תקין 100% וכל פעם יש שגיאות בקבצים שונים ואני אסביר לדוגמא יש לי קובץ שאני רוצה לפתוח והוא מחולק לעשרה חלקים בנסיון הראשון לפתיחה יש למשל שגיאות בקבצים 3,5,7 ובנסיון שני יש שגיאות בקבצים 2,4,5,9 לדוגמא אני חושב שזה קשור לזיכרון אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  23. בהעברת קבצים (בלחצן "הזז אל") מ-G ל-C עולה מסך כחול Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121207-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session tim…

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by Yossi22,

יש לי צורב של Samsung שקיים ברשותי מזה כשלוש שנים, והוא לא רוצה להיפתח. האם ישנה דרך כלשהי לפתור את זה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by אופיר,

כאשר אני מדליק את המחשב, אני רואה ושומע שקורה משהו אבל המחשב לא מעביר אות למסך, אני לא רואה אור בעכבר האופטי, המקלדת לא מגיבה ל - CAPS או NUM LOCK. גם את הודעות ה - POST לא רואים. לעומת זאת, המגש של כונן ה - CD נפתח אם לוחצים על הכפתור. החלפתי ספק, אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם שאני לא מזהה (עם SB של VIA) ומעבד CELERON בסוקט 478B. למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.