תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך כחול והקובץ minidump לא מופיע ועוד משהו ההרדיסק עושה רעשים חזקים כשאני למשל לןחץ על תוכנות יכול להיות שהרדיסק הלך... כי כל המחשב חדש חוץ מהארדיסק....
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אתן צ'אנס יש לי סרט, שהורדתי ואני מעוניין לצפות בו בDVD שלי שקורא קבצי DIVX, שמו של הקובץ 1280x720P Hdtv Ac3.2.0 Divx (זהו חלק מהשם) ניסתי לצרוב אותו בנרו סתם כך כמו צריבת DATA רגילה, אך הDVD שלי לא זיהה את זה (למרות שהוא קורא קבצי DIVX) לקחתי את הDivX Converter וניסתי להפוך אותו לקובץ DIVX (אולי בעצם הוא לא היה כזה), אבל בפעולה הזאת איבדתי ג'יגה שלם. אז השאלה שלי איך לצרוב את הקובץ בכדי שאוכל לראות אותו בDVD בלי לאבד מאיכותו? ואיך בכלל יודעים איזה פורמט הוא?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 800 MHZ (לא לי בדיוק לחבר) עככשיו כאשר הוא עולה הוא מסיים לעשות תבדיקה הזהות של המיספרים ואז ניפתח לי הביוס בלי שאני ילחץ על כלום ומופיעה לי חלון אם הודעה: The system intruded,chassis opened or tempered before plaese chech the system טוב אז זה מה שהוא רושם לי וחלון קטן של אוקי אני לוחץ ואז הוא נון לי תביוס עשייתי לו כבר תהגדרות הבבסיסיות אלף פעם הוא לא עושה כלום תמיד אותו דבר..... אולי מישהו יודע מה אני צריך לעשות......
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חיברתי היום לוח אם חדש ושאני מדליק את המחשב המאוורים דלוקים אבל המסך לא נדלק חיברת והחלפתי כרטיס מסך עדיין לא עובד וגם שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחלש ונדלק מהר יותר ככה כל הזמן.... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://img265.imageshack.us/img265/6097/19032010010.jpg יכול להיות שיש בעיה מסוימת בהארד דיסק? ממש תודה רבה לעוזרים. *אני משתמש בווינדווס 7 גירסת ה64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יום אחרי פרמוט הבעיות התחילו שוב.. לפעמים (לעיתים די רחוקות) פשוט המחשב נתקע לי ל3 שניות ועושה ריסט.. קראתי בFAQ התקנתי WinDBG, ופתחתי את הקובץ וזה מה שרואים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121406-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Mini Kernel Dump does not contain driver list Debugger can not determine kernel base address Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUser…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים אני די חדש פה יש לי בעיה במחשב חדש ... זה המפרט שלו מעבד: 0003AMD Socket-939 Athlon 64-Bit לוח-אם: GigaByte GA-K8NF-9 nForce-4 chipset זיכרון: Dual channel TWINMOS 1 GB DDR 400 Mhz כרטיס-מסך: GigaByte NVIDIA PCX6600 128-Bit 128-MB DDR דיסק-קשיח: Western Digital 200 GB SATA 8 mb Buffer כשאני ממזער סוג מסויים של משחקים בחלונות הכל טוב אבל כשאני בה להעלות אותם חזרה ולהמשיך לשחק אז המחשב עושה ריסט אני בטוח שאין שום בעיה בחומרה היא חדשה והכל עובד לי פצצה זיכרון ללא שגיאות נבדק ! מה יכולה להיות הסיבה לזה ? מה מפריע לו לעלות שוב תמשחק ? מופיע מסך כחול שמיד נעלם מצביע על התנגשות מסויימת ... זה בעיה אחת בעיה שניה היא ששאני לא מצליח להתקין את הגיר…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש אצלי לוח אם מהדגם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ שעד לפני שנה עבד ותפקד, מאז שכב כמה חודשים אצלי במחסן ולא נגעו בו. ללוח אין מעבד עליו כרגע אז לפני שאני קונה אחד רציתי לעשות נסיון ולהדליק אותו. עקב העובדה שהמארז היחיד שיש לי לא מתאים לו ניסיתי לעשות הדלקה עם מברג. כשאני מחבר את הספק ללוח ואת הספק לחשמל אני רואה נורה ירוקה דולקת על הלוח אבל הלוח מסרב להידלק גם על ידי המברג וגם על ידי חיבור לכפתור הPOWER של המארז שיש לי. בדקתי באתר של אינטל שאני אכן מחבר את המפסק לפינים הנכונים (למרות שבעצם כבר ניסיתי את כולם) ועדיין אין הדלקה. סביר להניח שהוא לא שרוף כי יש מנורה דולקת, יש סיכוי שהוא מסרב להידלק כי אין לו מעבד מחובר אליו?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש... (לא במחשב הזה בשני) הדיסק עובד בטוח כי התקנתי איתו את הווינדוס עשרות פעמים אני מכניס אותו לסידירום של המחשב מגדיר בביוס שהboot יהיה סידירום פלופי ואז ארדיסק ואז הוא עושה מחפש בוט מהסידירום... ואומר כאילו הוא לא מצא וממשיך ואז עולה רגיל מישהו יכול לעזור? (הדיסק עובד 100%) וגם הסידירום! רק אתמול צרבתי איתו משו שנבדק תודה לעוזרים! עריכה ==== שהווינדוס עולה והדיסק בפנים... ואני נכנס למחשב שלי הוא כן מזהה שיש דיסק בסידירום ובכל זאת הוא לא עושה ממנו בוט
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIe חיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועיים אחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלום חיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים LOGITECH Z323 אם זה משנה. עד לפני כמה זמן הכל היה טוב אבל לאחרונה התחלתי לשמוע רק מרמקול אחד (הימני- זה שממנו יוצא הכבל הירוק), הבעיה נפתרה כאשר סובבתי והזזתי קצת את הכבל הירוק בחיבור למחשב עד שלפני כמה זמן הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לגמרי גם שמשחקים עם הכבל הירוק (גם כשחיברתי את הכבל לחיבור רמקול הקדמי במארז). חשבתי שזאת בעיה בכרטיס קול במחשב, אבל בדקתי את הרמקולים במחשב נוסף, ואמנם שמעו בשני הרמקולים, אבל, גם פה, הייתי צריך לשחק קצת עם הכבל הירוק... תודה על העזרה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב הלך לי הלוח הישן וחלטתי ללכת על "NF7-S2" בעיקר בגלל השם ותג המחיר. אני יודע שזה לא ל OC וזה לא קריטי לי. יש לי בעיה, יש לי שני זיכרונות DDR 266 והם לא עובדים ביחד, בעצם גם כל אחד לחוד עושה בעיה. מסתבר שצריך לשים את הזיכרונות DIMM3 ל DIMM1 בסדר הזה! ז"א כאשר שמתי רק סים אחד ב DIMM1 היו לי בעיות, כאשר שמתי שני סימים ב DIMM1 ו DIMM2 (כדי שלא יהיו DUAL הם לא מתאימים אחד לשני) היו בעיות. הן נפתרות (לפחות כך אני חושב) כאשר אני שם אחד ב DIMM3. עכשיו אם אחד ב DIMM3 אז אני לא יכול לשים את השני משום שה הופך ל DUAL!!! ואז windows מסרב לעלות. בעיקרון בדקתי אותם ב MEMTEST והם עשו בעיות יחד ב DIMM1 ו2 וכאשר אחד היה ב DIMM3 לבד או בדואל עם השני ה MEMTEST לא מצא כל בעיה, אך כאמור, ה …
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בהתחלה לא ידעתי ש EZCOOL זה בעצם JSP TECH אמרו לי ש JSP TECH זה לא גנריק ויש להם מארזים ב 200 - 250 שווה לקנות אותם ? ראיתי גם ספק כח בנפרד שלהם 420W REAL במחיר מצחיק 120 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 ATI והוא עשה לי בעיות, אז החלטתי לעדכן את הדרייבר שלו. הורדתי את הדרייבר הכי חדש, מחקתי את הדרייבר הישן והתקנתי את החדש. בסוף ההתקנה אתחלתי את המחשב, ואיך שהוא עלה קפצה לי הודעה של EROR שהדרייבר לא בסדר ואי אפשר לפתוח את מרכז הבקרה. מחקתי את הדרייבר החדש כי חשבתי שמשהו בו דפוק, והתקנתי מחדש את הישן. אבל, שאתחלתי את המחשב קיבלתי שוב הודעת EROR שונה קצת, אבל באותו סגנון כמו מקודם, ובקיצור אני עכשיו תקוע בלי כרטיס מסך שעובד במחשב. מי שמבין מה הבעייה בדיוק (כי אני לא) אז אני מבקש שיענה במהירות האפשרית. תודה.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים לוח חדש יש לי אותו אולי שבועיים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק ברשת ושומע מוזיקה, המחשב נתקע, שזה נדיר. ציפיתי שאחרי שאני אעשה ריסט אז המחשב יפעל. אז ככה המחשב נדלק אך לא קורה כלום. לציין שאני הייתי בOC 475X8.5 E7200 לוח והכל רשום במפרט. אז ליתר ביטחון בדקתי את הכ.מסך, לוח אם,זיכרונות,מעבד במחשב אחר. הכל פועל... אז מה שנשאר זה או הספק או הלוח. המחשב נדלק נדלקת המנורה של הHDD לכמה שניות וזהו. אמממ המאווררים כולם פועלים. לא יודע מה מהשניים ... מה יכול להיות? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (מצויין המפרט בתמונה) אחרי שהתקנתי windows 10 pro 64bit כשחיברתי אותו לרשת אחרי 10 דקות הרזולוציה נקטנה לי, התחילו ריצודים על המסך ואז המחשב התחיל לעשות ריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows. התקנתי שוב את הwindows וניתקתי אותו מרשת כדי שלא ימשוך עדכונים. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק שקיבלתי הוא רשם לי שכל ההתקנה של הדרייברים לוקחת רבע שעה, אחרי 10 דקות אותה תופעה רזולוציה נקטנה, ריצודים וריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows אשמח להצעות לתופעה המוזרה הזאת תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
מה זה בעצם סרויס פק 2 (חבילה של עידוכנים לוינדווס???) ומה היא מכילה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות יש לי מחשב קומפאק איוו מילפני שנתיים בד"כ הוא בסדר גמור לאחרונה ישנה לי תופעה מוזרה - אני מכניס דיחסק לכונן - שכבר קרא אותו בעבר וההכונן אפילו לא ניכנס לפעולה....כלומר מזהה שהוכנס לו דיסק ניסיתי עם כמה דיסקים / מוזיקה וכלום מיצד שני ב"מחשב שלי" כן רואים את הכונן והקלקה עליו מראה שהוא ריק!! וגם כן לא גורמת לו להיכנס לפעולה...ולעפש דיסק כלומר הוא לא ניכנס לפעולה = לא דרך האקספלורר ולא באמצעות הכנסת דיסק לעיתים נדירות זה מיסתדר מעצמו - לא יודע למה לרוב זה משגע אותי כבר!!! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מפרט המחשב : amd athlon 64 X2 3800+ abit motherboard kn9s elixir 512 ddr2 667mhz X2 gforce 7600 gs 256 ddr2 128 bit pci-e maxtor 260 gb hd sata 2 שחכתי משהו ?! מקווה שלא.... windows xp sp2 corp אה... כן... הוא פשוט נתקע לי לפעמים בוינדואס קופא כמו שאומרים
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
תראו נגיד שאני נכנס למשחק, לא משנה איזה.. אחרי 10 דקות המסך מתחיל לזוז ממש לאט ואז הוא ניהיה צהוב כזה.. ואחר כך שאני עושה ריסט למחשב אז המסך לא נדלק בכלל.. אז אני מכבה את המחשב ל5 דקות ואז מדליק אותו ואז הכל עובד.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? או אם זה בעיה במסך/כרטיס מסך/בדריבר? נ.ב. עדכנתי את הדריבר וגם את הDIRECT X
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-