תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב . ללא סיבה המחשב קופא , ולעיתים במשחק גם קופא . לעיתים מסך כחול. בבדיקה בתוכנה : WhoCrashed הדו"ח : On Thu 24/10/2013 06:03:37 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp uptime: 00:49:16 This was probably caused by the following module: sptd.sys (sptd+0x11894) Bugcheck code: 0xD1 (0xC, 0x2, 0x0, 0xFFFFFFFF99CB999C) Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL file path: C:\Windows\system32\drivers\sptd.sys product: SCSI Pass Through Direct company: Duplex Secure Ltd. description: SCSI Pass Through Direct Host Bug check description: This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IR…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, הפעם האחרונה בה ניתקתי כונן קשיח כאשר המערכת עובדת הייתה כאשר 13GB היה הכונן הקשיח בעל הנפח הגדול ביותר, ניתקתי אותו בזמן שהמערכת עובדת והוא מת. לפני מספר ימים קיבלתי כונן SATA בתוך מגירת 5.25", זה עובד בצורה כזו שהמארז של המגירה מקובע בתוך סלוט 5.25" ובחלק הפנימי שלו מתחבר ליציאת SATA וחשמל SATA בתוך המארז. בחלק החיצוני מתחבר הכונן הקשיח בצורה כזו שניתן לשלוף אותו בקלות יתרה. השאלה שלי היא, האם כאשר אשלוף אותו הוא לא ימות? ניסיתי לחפש קצת חומר ומצאתי שצריך להיות מוגדר AHCI, לפי מה שראיתי אין את זה בלוח שלי (GA-EP43-DS3L). השאלות הן האם זה נכון שחייב להיות AHCI והאם אכן אין את זה בלוח שלי? רב תודות
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס אקספי עכשיו הבעיה היא מאז שאחי נתן 2 מכות בטעות למארז מאז המחשב עולה הכל כרגיל עד שזה מגיע למסך של הוינדוס שיש תוינדוס XP עם הקווים הכחולים וזה נתקע ולא עולה ניסיתי לפרמת לא הצליח אותו הדבר גם שניסיתי להיכנס על מצב בטוח משהו פה לא מסתדר לי ואני לא יודע מה הבעיה חוץ מזה שהחלפתי משחה לכרטיס מסך כי חשתי שהוא מקור הבעיה אבל גם לא אז בבקשה תעזרו לי =] עריכה: שחכתי לציין שזה קרה לי בפעם הראשונה זה עלה לוינדוס XP ואז ישר מסך כחול !
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הדיסק קשיח של המחשב הנייח שלי נדפק אז החלפתי אותו והתקנתי את כל הדרייברים שאני צריך אבל יש בעיה אחת עם חיבור התקנים. כל מה שאני מחבר בUSB (וגם הצורב הפנימי שלי) מזוהה במחשב אבל ב-computer management יש סימן קריאה צהוב על ההתקן, כאילו יש בעיה בדרייבר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש LG E2360T 23 אחרי זמן הוא פתאום הופך לשחור הרבה פעמים ומספיק לבדו לא כל הזמן אבל כל יום וזה מפריע מאוד יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך החלש הזה GT210 Synergy Ed 512MB
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול .. שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיה בהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלום אז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכל אני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כך אז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדו עכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMD אני עושה X זה עושה הפעלה מחדש זהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!! המקשים לא עובדים בכלללל אז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכל עכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאל לפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה מ…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש למחשב שני כרטיסי מסך-אחד מובנה ואחד nvidia GeForce GT 525M. אני שם לב שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך חיבור HDMI אז מס' הפריימים לשנייה מוכפל פי שניים מאשר כשהוא לא מחובר לטלויזיה נ.ב. אני בוחר תמיד את הכרטיס מסך GeForce GT 525M שיפעל גם כשהוא מחובר לטלויזיה וגם כשהוא לא.... איך זה ייתכן שכשהוא מחובר לטלויזיה יש יותר פריימים לשנייה? (כמובן שגם הרזולוציה גבוהה יותר כשהוא מחובר לטלויזיה)
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
זה התחיל ככה הגעתי הביתה המחשב היה אמור להיות ב SLEEP ובמקום זה אני רואה את הנורה של ה HD דולקת בטירוף משהו שקשה לראות ב SSD ניסיתי לבדוק במסך מה רואים אבל היה רק מסך שחור (כלומר לא מקבל אות) אז כיביתי אותו והדלקתי שוב ועדיין המסך לא מקבל אות מחשש שאחד מהכרטיסי מסך נהרסו הוצאתי אחד וחיברתי את המסך לשני ,עדיין אותו הדבר ,בדקתי שכל החיבורים מחוברים הלוח אם מקבל חשמל שמתי לב שהנורה של ה HD לא נדלקת יותר וגם כמובן אני לא רואה אפילו את ה BIOS .
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי מחשב קטן שמשתמשים בו לצפייה בסרטים מבוסס AMD785 עם DDR2 ודיסק קשיח אחד בלי כרטיס מסך המחשב הפסיק לעבוד, כשמדליקים המאוורים מסתובבים והוא מגיב רק ללחיצה על כפתור ההפעלה, אין תצוגה ואין ציפצופים. הרכבתי לוח אם חדש ומעבד חדש. למרבה הפלא עדיין הבעיה נמשכת. החלפתי ספק כח ולא נפתרה הבעיה למעשה רק נשארו הזיכרונות והמארז היתכן ששם הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנתיים שאני מחבר את הלפטופ ל-LCD באמצעות כבל HDMI ואין שום בעיה. לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל קטנה ומאז אין סאונד כאשר אני מחבר את הלפטופ , המסך לבד עובד כרגיל והלפטופ עובד כרגיל אבל רק בחיבור ביניהם ישנה בעיה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום המפרט: AMD Phenom 810 4gb ram hd4850 אני על Windows XP SP3 דרייבר של הכרטיס מסך 9.9 כשאני נכנס למשחקים (בינתיים רק COJ וSTALKER Shadow of chernobyl) יש בעיה עוד בתפריט בסטוקר המסך שנייה על התפריט שנייה במסך שחור, אחרי כמה שניות לפעמים גם יש את התפריט עם הפרעות כאלה.. ב-COJ בד"כ מתקבל תפריט עם שיבושים על המסך ולפעמים מגיע למסך כחול עם הודעה על ati2dvag בשניהם לפעמים זה מגיע ל-VPU Recover כשהשיבושים קורים יש רעש מוזר מאיזור הכרטיס מסך(יכול להיות שזה המאוורר מסתובב על גבוה ואני לא רגיל לרעש לא סגור על זה :\) הכרטיס לא חם לפי GPU-Z (כל הסנסורים מגיעים למקס' של 55-60) עריכה: אוקיי עוד תופעה אחרי כמה פעמים שהמסך התחלף משחור לתפריט וחזור- המסך עבר ל-Stand by כאילו הוא כבר ל…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום .. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזאת: מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי במחשב HD חדש 250 ג'יגה. אני משחק CS 1.6 והכל טוב ויפה ופתאום אני רואה אורות יפים ובוהקים סגולים ולבנים מיד הבנתי שזה ארטיפקטים והסתכלתי בטמפ' של הכ"מ וראיתי שהטמפ' שלו היא 130 מעלות! הכרטיס בד"כ היה על 60-70 מקסימום(6800GT) יש למישהו רעיון מה קרה פה ולמה זה קרה? יש קשר לדעתכם לHD החדש או שזו רק מקריות? יש לציין שגם עלה ריח קצת שרוף מהכ"מ! יש על הכרטיס סיילנסר בין שנה~ מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שבת שלום. קודם כל אם הHD לא יעבוד אני בכל מקרה יממש אחריות רק פשוט שבHD יש שמה את כל עולמי ובגלל זה אני צריך את מה שיש שמה נתחיל עד לפני כמה ימים החלפתי ספק למחשב הכל טוב ויפה הרכבתי גם תHD אחרי זה עושה לי תדבר ''DISK BOOT FAILURRE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER'' איזה טכנאי שיש לי בעיר אמר לי זהו הלך לך הHD תממש אחריות עכשיו אני שואל אם יש משהו לעשות במצב כזה? ניסיתי לחבר לHD כבל SATA ומתח אחר אבל גם זה לא עזר בביוס לא רואים אותו שמה בכלל מוגדר מה גם שאני מנסה לפרמט זה גם לא מזהה לי את הHD מן הסתם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יפתר? תודה אם מישהו יעזור
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מחשב P4S800D מעבד: intel celeron 320. HD WD SATA. מערכת הפעלה xp עולה ללא בעיות. הוספתי HD נוסף ישן זהה לקודם, מקבל את ההודעה בכותרת והמערכת עולה, ניסיתי עם hd חדש אותה הודעה. ה- hd ללא ג'מפרים. מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק ברשת ושומע מוזיקה, המחשב נתקע, שזה נדיר. ציפיתי שאחרי שאני אעשה ריסט אז המחשב יפעל. אז ככה המחשב נדלק אך לא קורה כלום. לציין שאני הייתי בOC 475X8.5 E7200 לוח והכל רשום במפרט. אז ליתר ביטחון בדקתי את הכ.מסך, לוח אם,זיכרונות,מעבד במחשב אחר. הכל פועל... אז מה שנשאר זה או הספק או הלוח. המחשב נדלק נדלקת המנורה של הHDD לכמה שניות וזהו. אמממ המאווררים כולם פועלים. לא יודע מה מהשניים ... מה יכול להיות? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם ישנן תוכנות נוספות שבודקות את רכיבי המחשב? כשם שעושה התוכנה MEMTEST לבדיקת זכרונות המחשב.. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בהעברת קבצים (בלחצן "הזז אל") מ-G ל-C עולה מסך כחול Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121207-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session tim…
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן שוב מאז שקיבלתי את המחשב, התצוגה לא פועלת במיטבה. לדוגמא - כאן בפורומים, הצבע בהיר הרבה יותר מאשר הוא היה במחשב הישן. בנוסף, כשאני מדפדף באתרים - הגלילה של האתר איטית מאוד, וכשאני מנסה לגלול זה לא יורד "חלק" כמו שזה צריך להיות... ניסיתי להיכנס לאתר של הכרטיס מסך ולהוריד דרייבר, אבל אין שם דרייברים. הכרטיס מסך - leadtek px7300gs. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח Asus P5ND2 SLI מעבד 830D HD - 120GB מחובר ב- SATA כרטיס מסך Gforce 6600GT של Gigabyte אם המחשב נשאר דלוק אז הוא עובד ללא בעיות. הבעיה היא שאם אני מכבה את המחשב, אז כאשר אני מדליק אותו יש בעיות בעלייה. המחשב כל הזמן נתקע בשלבים שונים של העלייה (לפני עליית ה- Windows או בזמן עליית ה- Windows) אבל הוא עולה אחרי כ-3 איתחולים ואז מתחיל לעבוד תקין. מישהו אולי יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היום קיבלתי את ההארד שלי שהזמנתי: 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל בחיבור סאטה. חיברתי אותו למחשב ובאתי להתקין XP מחדש עליו, כמובן שבמהלך ההתקנה יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו (פירמוט מלא, לא זריז, לקח הרבה זמן) וההתקנה החלה. בכל זמן הפירמוט וההעתקה הראשונית של הקבצים יצאתי מהבית וכשחזרתי בדיוק הגעתי לקטע שבו אני צריך להגדיר שפות, להכניס סיריאל וכו'. אחרי שססימתי אותו וההתקנה חזרה להעתיק קבצים ההארד דיסק פשוט התחיל לעשות מדי פעם רעשים ממש מוזרים, מין חריקות כאלה שאני רגיל לשמוע מכוננים דפוקים פיזית, מה שמוזר הוא שבכל הזמן העתקת הקבצים נמשכת כרגיל, אין שום בעיה שאני שם לב אליה חוץ מהרעשים. חשוב לציין שהכונן החדש היה היחיד פרט לסידירום שהיה מחובר למחשב באותו רגע, ושג'ימפרתי אותו לעבו…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רציתי לדליק את המחשב וכשלחצתי על כפתור ההפעלה את המסך לא נדלק ויש ציפצופים קצרים וזה לא מפסיק עד שמכבים את המחשב... בבקשה תעזרו לי נ"ב: הנורית של הPOWER מהבהבת באופן מהיר בליווי הצפצופים....
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-