תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם פתאום אני לא יכול לשנות את הרזולוציה ואיכות הצבע כרגע זה 640*480 ואיכות צבע הכי נמוכה (4 סיביות). כשאני מנסה לשנות את זה לא קורה כלום. במה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך? המסך עצמו? משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אתמול רציתי לצרוב איזשהוא קובץ לדיסק , כאשר הכנסתי את הדיסק לצורב הכל היה בסדר וכאשר ניסיתי לצרוב אותו (בעזרת הווינדוס) קיבלתי לאחר כמה דקות הודעת ERROR . מאז יש לי בעיה , אני לוחץ על eject והמגש יוצא אחרי איזה 10 דקות . . .כמובן שהוא כבר לא מזהה שום דיסק . . . ניסיתי להתקין תוכנות צריבה שונות מתוך חשיבה שאולי הבעיה בתכנת הצריבה של ווינדוס אבל זה לא עזר... היום כשהדלקתי את המחשב הכונן כבר לא היה קיים . . .לא מבחינה חשמלית (לא מגיב ללחיצות) ולא מבחינת מערכת ההפעלה.... מה עושים ? מערכת ההפעלה היא ווינ7 64 ביט הצורב של LG . . לדעתי הצורב הכי פשוט שלהם , לא סגור 100 אחוז על הדגם...
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי כולם אשמח לקבל עזרה בנושא! מדובר במחשב ישן מ-2001(שעבר כמה שידרוגי חומרה מאז) שעושה ריסט לעצמו כשמפעילים עומס על המעבד(הרבה חלונות בIE לדוגמא) או לפני העליה של וינדוס אני לא בטוח אם זאת בעית חומרה או תוכנה אבל רציתי להיות בטוח אז פירסמתי פה(כי ממה שזכור לי אתם הכי מקצוענים) המחשב מיועד לאינטרנט וקצת עיבוד תמלילים לא יותר המפרט: amd atholon XP 2000+ Abit NF7-s2(G) 768MB RAM GForce 6200 Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) כמו כן המחשב עובד על XP מקורי ומתעדכן כשצריך. האם יש דרך לפתור את הבעיה בלי להחליף רכיבים? אף מעבדה לא מוכנה לגעת במחשב הזה... הבעיה קיימת כבר הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בה כי זה לא המחשב שלי... תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הפעלתי משחק וזה נכנס לכותרת ואז כשרציתי להתחיל לשחק ולחצתי על:"start new game" המחשב קפא זה קרה פעמיים בפעים השלישית כבר אין יותר תמונה במסך (אני לא רואה עכשיו כלום במחשב גם לא את הביוס) פתחתי את המחשב כל המאבררים עובדים גם המאברר של הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי ואני עדיין לא רואה כלום במסך, המחשב עצמו עולה אבל אין אין תמונה. המחשב עובד אבל אין תמונה על המסך המנורה שלו בצבע כתום.כשזה ירוק רואים תמונה. תודה על העזרה. מקווה שזה המקום הנכון. אגב נגמרה האחריות על הכרטיס מסך.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי Seagate Sata 320GB התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. תיקיות מסוימות פתאום לא איפשרו גישה אליהם עם ההודעה Hard drive is not accessible Chkdisk עבד בפעם הראשונה, תיקן את הבעיות והחזיר גישה לתיקייה ולקבצים. בפעם השנייה שזה קרה לתיקייה אחרת הוא פשוט מחק לחלוטין את כל התיקייה. היום בבוקר לא ניתנה לי גישה לכל ההרד דיסק בכלל ובניסיון לגשת אליו עולה ההודעה (hard drive is not accessible). מה עושים? Chkdisk עלול למחוק לי את כל הקבצים והמידע... יש פתרון אחר? וממה זה קורה? ההרד דיסק אינו הוזז או קיבל מכה, מה יכול לגרום לבעיות ההללו? הכונן רק בן 3 שנים. הבעיות החלו לפני שבועיים בערך ואין קולות של קליקים.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! אתאר את הבעיה שיש לי במחשב ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות וכן תודה מראש לעוזרים.. המחשב עולה כרגיל עד שהוא עולה לוינדוס, הוא מראה מסך ברוך הבא, מראה עכבר, פתאום אני שומע רעש מההארד דיסק (מן תיקתוק)ועולה מסך כחול לפי הבנתי ההארד דיסק שלי נדפק.. חבר אמר לי שאפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה שנקראת SMART דרך boot בדיסק און קי או משהו דומה, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי דבר שיכול לעזור לי בנושא.. או שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק דבר שעלול לגרום לאיבוד חומר רב ויקר ערך עבורי. ההארד דיסק מחברת western digital דגם: wd1200 js - 00mhbo אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי אני ממש זקוק לעזרה! תודה מראש לכולם!!!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://img139.imageshack.us/img139/237/scan0010vd2.jpg סתומרת אם הוא העברת מידע... או מטח... כי אני פשוט צריך לחבר בין הכרטיס קול שלי לכרטיס טלוויזיה ואני מפחד לחבר אותו הפוך שלא יהיה קצר אז... איזה סוג של חט זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי בעיה דאי נפוצה שאני משחק במשחקים וכו'.. או סתם לא נוגע במחשב (ליפעמים) אז המחשב פשוט נתקע לי פריז כלום לא עובד זה כבר דאי הרבה זמן : pissed:היום הוא כבר עשה לי RR למחשב פעם ראשונה ! ----------------------------------------------------------- המפרט : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH Leadtek Geforce 7.3GT 256MB 128BIT x16 pci E DRAM Slot #1 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DRAM Slot #2 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) ------------------------------------------------------------ טמפ: Cpu 46 GPU 40 WDC 32 Cooling FAN 2.2 CPU core 1.3 ------------------------------------------------------------- טמפ בשעת מאמץ של …
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו נתן לי מחשב ישן שלו (לפני 4-5 שנים) עם לוח אם של INTEL כדי שאני יפרמט לו ויתקין WINDOWS מחדש. כשהעלתי את המחשב בפעם הראשונה גיליתי שתי תופעות: 1) מהבדיקה הראשונית של הכרטיס מסך הוא קופץ ישר לזיהוי ההתקנים (מקלדת,עכבר וכ"ו) בלי שאני רואה את הבדיקת זיכרון, ולאחר שהוא מזהה את כולם (מקלדת, עכבר, כונן קשיח וסידירום) מתקבלת ההודעה: "serial presence detect (SPD) device data missing or inconclusive" ולהמשך להקיש F1, וכשאני מקיש הWINDOWS עולה כרגיל מה הבעיה? 2) ניסיתי להיכנס לBIOS על ידי לחיצה על DEL, F8 , F12 ולא הצלחתי. איך אני יכול להיכנס לBIOS?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם. קנית מחשב חדש הרכבתי הכל כמו שצריך הפעלתי אותו רק כדי לבדוק שהכול עובד וכיביתי למחרת באתי להדליק את המחשב ואין תגובה, פתחתי אותו ניתקתי את הכבל חשמל והכל היה בסדר החזרתי את הכבל חשמל ואז המאוורר של המעבד הסתובב איזה 2 שניות והפסיק עדיין לא מותקן כלום על המחשב, מגיע חשמל ללוח - האור בלוח דולק בדקתי מה קורה פה ???
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! אז ככה,לאחר פירמוט ,אני בא לשחק בCOD 4 ,ואני מרגיש ורואה ירידה רצינית מאוד בביצועים,לאחר בדיקות ראיתי שהPCI-EXPREES עובד על X1. יש דרך לשנות את זה לX16?(חייבת להיות דרך) ואחרי שהסתכלתי בGPU-Z ראיתי שהזכירון של הכרטיס מסך עוד על 0 במקום על 700,והBAND WIDTH עובד גם הוא על 0. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת מספר ימים: כאשר אני מזיז את העכבר יוצא לי רעש בעוצמה בינונית מהרמקולים/אוזניות. הבעיה מתבצעת אך ורק כאשר אני מזיז את העכבר, כאשר אני מפסיק להזיז את העכבר הבעיה נפסקת. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מדבור במחשב של אחי, מחשב ותיק אבל שלא ממש השתוללו איתו (בניית מצגות, כתובת עבודות בWORD, צפיה בסרטים וגלישה). ע"פ מה שאחי אומר, כמה חודשים כבר המחשב ללא סיבה נראת לעין (למרות שבד"כ זה ככה : ) המחשב מתכבה. אחרי אתחול הכל עובד כרגיל עד לפעם הבאה. לפני שבועיים התחילה בעיה חדשה - מידי פעם הוא לא מזהה את ההארדיסק בביוס ונותן הודעה שקובץ CONFIG.SYS הושחת ויש לבצע שחזור למערכת ההפעלה דרך הדיסק. כשמנסים להריץ את ההתקנה של הוינדוס הוא מגיע עד לשלב שצריך לבחור הארדיסק להתקנה ואז ישר מכבה את המחשב. ככה מידי פעם מזהה מידיי פעם לא, עד שלפני שבוע הוא הפסיק לזהות את ההארדיסק לחלוטין בביוס. את הצורב שמחובר הביוס מזה כמו שצריך. חשוב להוסיף, ההארדיסק מזוהה באופן תקין במחשב אחר אליו חו…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש ובעבר במחשב הישן לא היתה לי בעיה בתצוגה כאשר אני מפעיל תמחשב בימקום שיופיע "ברוך הבא" מופיע לי ההודעה הבאה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz אני רוצה לציין שאיזה שבועים מהיום שהתקנתי את הווינדוס לא היתה שום בעיה בכוון הרוולציה כלל ויכלתי ליבחור את כל הרוולציות הקיימות ברשימה כנ"ל לגבי המחשב הישן רק שבמחשב הישן לא הופיע בעיה זו כלל וכימעט כל יום שכאשר המחשב מכובה כל הלילה או מס' שעות הרוולציה עולה כרגיל לאיזה חצי שעה ואז חוזרת ההודעה באופן פיתאומי כל יום המצב הזה מופיע אין לי מושג עם הבעיה נובעת מהכרטיס מסך או מהדרייברים או מהמסך עצמו ביכלל.. כרגע אני נימצא במצב:Enable VGA MODE הפעלת המערכת במצב רוולציה נמוכה וצבע נמוך ביות…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה. המחשב הוא נייד המחשב הוא וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מה היא , המחשב נתקע בהפעלת הוינדוס , יש לי מסך שחור בהפעלת המחשב והמחשב לא עולה , יש לי מסך שחור וכחול אם הודעת שגיעה בהפעלת משחקים . היום המחשב לא רצה לעלות וכל פעם אמר מאתחל מערכת הפעלה וזה לא העלה את הוינדוס . העלעת מערכת ההפעלה והתוכנות לוקחת יותר מידי זמן . בימים האחרונים הבעיות שרשמתי נהיו תכופות יותר . המחשב בן שנתיים וחצי , החומרה : מעבד : quad core intel core i5 750 3166 mhz לוח-אם : gigabyte ga-p55m-ud2 כרטיס מסך : ati radeon hd 5800 זכרונות : 4 ג'יגה . ספק : corshair 650 W עשיתי ניקוי אבק למחשב וניסיתי לבדוק אם יש משהוא שנראה פגום בלוח אם , לא מצאתי שום דבר שנראה לא תקין . הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי מה אני יכול לעשות ? אני…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס (10) על מחשב חדש. למחשב יש כונן של 930 ג'יגה. בהתקנה הגדרתי מחיצה נוספת לכונן בנפח של 130 ג'יגה, (רציתי לחלק אותו לשנים). עכשיו אחרי ההתקנה של הוינדוס המחשב מציג רק את המחיצה של ה130 ג'יגה הכונן השני (הראשון?) שהיה אמור להיות בערך 800 ג'יגה נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול של חברת NATIVE INSTRUMENTS שעובד ביחד עם תוכנת TRAKTOR. לפני כמה זמן התחילו לי רעשי רקע כאשר אני מנגן מוסיקה.כאשר שלחתי מייל לחברה הם טוענים שזה מגיע מהמחשב שלי נתנו לי כמה עצות לבדיקה כולל 2 תוכנות. כאש הרצתי את הבדיקות באמת הן הראו לי שהמחשב גורם לזה. ובתוכנה אחת היא גם מראה מה גורם לזה.דרייברים שהתקנתי על המחשב כמו: usbports.sys dxkrnl.sys storport.sys wdf01000.sys hdaudbus.sys בבדיקות שעשיתי ניתקתי את כל מה שמחובר בUSB ואני לא צריך(חוץ ממקלדת עכבר והכרטיס קול) הראה לי שיש עדיין משהו שמעמיס ניתקתי אז את הכרטיס קול וזה הראה שהדרייבר הזה כבר לא מראה קפיצה. ניטרלתי את הכרטיס רשת עידכנתי גירסא לכרטיס מסך שום דבר לא שינה. עוד אני אציין שכבר מלכתחילה הס…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי שלט xbox שנקנה לפני כשנה- שנתיים עד עכשיו לא הייתה בעיה הכל עבד טוב. לפני כשבוע התחילה התקלה, בזמן שאני משחק פתאום המשחק קורס מופיעה הודעה שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון(הוא אף פעם לא מוצא). התקלה הזאת לא קורת במשחק מסוים וגם לא בזמן מסוים אחרי הפעלת המשחק. ניסיתי לחבר שלט xbox של חבר והמשחק עדיין קורס כך שזה כנראה משהו במחשב. המשחק לא קורס כאשר אני עם המקלדת והעכבר! אם מישהו נתקל בכזה דבר בבקשה שיכתוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit). - צריך עזרה,אשמח לתגובות מכל מי,שיכול לעזור בנושא... - גם ממביני דבר/מומחים וגם ממנהלי הפורום. (מצורף לוג קובץ הdump). Dump File : 022113-9016-01.dmp Crash Time : 21/02/2013 19:50:57 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : fffff680`00095678 Parameter 2 : 00000000`00000000 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : fffff800`02e59607 Caused By Driver : Ntfs.sys Caused By Address : Ntfs.sys+f293 File Description : Product Name : …
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה שמתי לב לתופעה נורא מוזרה שהמקלדת "נתקעת" לי באמצע עבודה. כלומר היא לא מגיבה לכלום במשך כמה דקות, ולאחר מכן משתחררת. מקלדת אלחוטית של לוג'יטק, סוללות חדשות לגמרי, יושבת על אותו מקלט של העכבר (לוג'יטק מאסטר). הסרתי והתקנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו. מישהו נתקל בזה? תודה :)
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש הרבה באינטרנט ורואה אנשים שמצליחים יש לי מחשב Dell Inspiron 15 7559ש ואנשים מחברים אליו EVO 970 עכשיו לי הוא לא עולה בכלל ואני משתגע כבר מה אני לא עושה בסדר
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מעבד AMD Athlon 3200+ במהירות של 2200 MHZ. היום היתה לי הפסקת חשמל בבית בזמן שהמחשב עבד ולאחר שהדלקתי אותו שוב, להפתעתי הופיעה לי הודעה כשהמחשב עולה " YOUR CPU IS UNWORKABLE OR MAY HAVE CHANGED" ןכעת מופיע לי בביוס וכשהמחשב עולה, שיש לי Athlon 1100 ,מהירות בבס של 1100 MHZ..... מה אני עושה???? נכנסתי לביוס לבדוק את הנתונים של המעבד, וראיתי שעכשיו הCPU הוא על USER DEFINE (לפני זה ,זה לא היה ככה) והנתונים הם כמו שהיו מקודם,כלומר כמו של ה3200+ (200MHZ ומכפלה של 11.0 שאמורים לתת לי 2200 MHZ)..פרט לזה שכתוב שם שהמעבד הוא AMD 1100 (ואת זה לא ניתן לשנות מהביוס).. . עצות למישהו??יש דרך לאתחל את המעבד? מה עושים? נ.ב המחשב עובד, והווינדוס עולה אח"כ.