עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by matan_18,

שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 שעובד שהלכה . אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית והמשב כבה ארח כך הדלקנו אותו הכל היה בסדר. עכשיו בבוקר שאני בא להדליק אותו הוא נדלק לשנייה ( לא רואים כלום על המסך) ונכבה. הוא דולק ממש שנייה אחת. האם הספק הלך ? או חלק אחר?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by intermaster,

יש לי דיסק קשיח WD250GB SATA בניסיון לחבר אותו כדיסק חיצוני עם קופסא, הוא העלה עשן. הדיסק המשיך לעבוד - וכרגע עוד עובד. עם איזה כלים ניתן לבדוק את תקינותו - או אורך חייו? כרגע הוא נראה שעובד בסדר גמור. תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by RGod,

כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ מינידאמפ מופיע שגיע כזאת you dont have permission to open this file contact the file owner or administrator to open it ניסיתי לשנות בהגדרות ועדיין לא מצליח יש המלצות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  4. הי. מדובר על לפטופ של לנובו שביצעתי לו אתחול ל"FACTORY DEFAULTS" דרך התוכנה המצורפת אליו. ה-WINDOWS עובד בסדר גמור. אממה, כל פעם שאני עושה אתחול, הוא נותן לי 3 אפשרויות (UPGRADE, XP ועוד משהו) ואני צריך לבחור את הראשונה. והוא כברירת מחדל רוצה את השלישית. הבנתי שניתן לערוך את הקובץ BOOT.INI בכדי לשנות את זה, אבל אני פשוט לא מוצא את הקובץ. ב-C גם לאחר שאפשרתי צפיה בקבצים נסתרים לא ראיתי אותו! ניסיתי להעביר ממחשב אחר, אבל מהמחשב הזה אני פשוט לא רואה את הקובץ ברשת ! (והמחשב השני כן..) בשניהם אני מחובר כמנהל. לדעתי הקובץ חייב להיות איפשהו, גם חיפוש בכונן לא מצא אותו.. איזשהן הצעות ?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by IlanF,

המחשב שלי נתקע אחרי שחיברתי מדפסת בUSB, לחצתי ריסט והוא לא הגיב, אז ניתקתי אותו מהחשמל ומאז הוא לא עולה... מסך שחור, אין POST ואין צפצופים. ניסיתי לאפס ביוס אבל גם זה לא עזר. אני חושד שהלוח אם מת לי, (מצאתי איזה חלק מתכתי שהתעופף במחשב אחרי שחיברתי את הUSB וכנראה שקיצר משהו בדרך), איך אפשר לבדוק אותו אם אין לי לוח אם נוסף זמין?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by Chaos,

שלום לכולם. קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA. לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין. ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק. תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם. יש לי מעבד 2.6c ht כמו שאתם יכולים לראות בחטימה שלי אם שאר המפרט. המחשב נתקע אחריי איזה שעתיים משחק ובדרך כלל עושה ראסט בלילה שהוא פתוח אם emule. המעבד רץ תקופה מסויימת על 3.2 ואף פעם לא נתתי לו יותר מ1.65 מתח. מה אתם מציעים לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by Mike_M16,

שלום, יש לי בעיה בהגדרות השמע של המחשב, כאשר אני מכניס אוזניות לכניסה הקדמית הן עובדות בצורה לא טובה. כלומר, אני שומע חלק מהאזוניות וחלק מהרמקולים ואז עלי להכנס לRealtek HD Audio Manager ולשנות שם את ההגדרות. אני צריך לחזור על הפעולה כל פעם כאשר אני מכניס או מוציא את האוזניות. פעם זה עבד אצלי אוטומטית, כלומר זהה שחיברתי אוזניות ושמעתי רק דרכן ולא דרך הרמקולים. השאלה היא איך להחזיר את זה לפעול כך שזה יזהה אוטומטית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by Omri08,

כל כמה שניות המחשב קופא ואז חוזר לעבוד. המחשב די חדש פחות מחצי שנה נראלי אני לא בטוח. מעבד i3-2120 זיכרון 4GB כרטיס מסמך GEFORCE GTX 550 TI win 7 64bit הבעיה היא מהימים האחרונים. קניתי תמחשב מאייבורי

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  11. פתחתי פה אשכול לפני כמה שבועות על המחשב שעושה ריסטים פתאומיים, שמתי לב ש SAFE MODE הוא לא עושה אותם ולכן החלטתי שלא מדובר בבעיית חומרה ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט, כרטיס הקול שהוא בעצם On Board על הלוח שלי Asus P4S333-M לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו מהאתר של ASUS וזה פשוט לא הולך. או שהוא רושם לי The drivers for this device are not installed. (Code 28) או שאני עושה Reinstall לדרייבר והוא אומר ש The name is already in use as either a service name or a service display name. בקיצור סמטוכה. יש אור?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2010 בשעה 20:38:38 טוב כנראה שמרפי החליט להתאכזר אליי והצלחתי לפתור את זה 5 דק' אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום הבעייה היתה שהיתה כפילות בר…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  13. כל פעם שאני מאתחל את המחשב, עולה לי האפליקציה הזו, שאם איני מאשר "כן" - המחשב לא פועל כהלכה. האם זה חלק מהממשק של "חלונות"?

14. שלום לכולם וחג שמח ניתקלתי לאחרונה בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בפתרונה - ההודעה "usb device is not recognized" חוזרת על עצמה במספר מחשבים עבור פריטים שכולם מתחברים למחשב בחיבור USB וזה קורה אם החיבור הוא ישירות או דרך כבל או כבליי USB שונים, עד לא מזמן הכל היה בסדר ותקין ורק לאחרונה בעיות אילו החלו. יש לי דונגל של USB<->WIRLESS שנראה כמו דיסק און קי והוא עד לא מזמן עבד מצויין ונתן קצב הורדה טוב, לאחרונה בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב כלשהוא אני מקבל את ההודעה "usb device is not recognized" וזה לא משנה אם זה ישירות או ע"י כבל, לעיתים המחשב כן מזהה נכון את הרכיב ואני מתחבר לרשת האלחוטית אך לאחר מספר דקות ההודעה "usb device is not recognized" קופצת והחיבור מתנתק, יש…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  15. שלום לכם, בשרת IBM X3200 (אחריות חומרה) עם מערכת הפעלה 32bit Server 2003 Standard מערכת הפעלה מסרבת לעלות, מגיע לדגל של מערכת ההפעלה ומבצע ריסטרט למחשב. יש אורות כתומים על הדיסקים הקשיחים (הנשלפים) בבדיקה שערכתי - חיברתי כל דיסק קשיח למערכת מחשב שונה בחיבור USB ואני מגיע לקבצים של מערכת ההפעלה. באחד הדיסקים לא מעודכנים הקבצים כמו בשני... למרות שאמור להיות בהם חומר זהה בגלל RAID1. השרת עובד כטרמינל וכרגע מושבתות לי כ 5 תחנות עבודה קריטיות. מה הייתם מציעים לי לעשות כדי לחזור למצב הקודם... לאיזה כיוון כדאי לפנות: 1. התקנת השרת עם דיסקים חדשים - שכבר ברשותי - מערכת הפעלה והעברת חומר והגדרות רבות ותוכנת ERP מחדש... 2. יצירת תמונה של הדיסקים הנוכחיים ולהעביר לחדשים... מה הסיכוי…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by naory159,

יש לי מחשב יחסית חדש, פנטיום 4, ובבוקר הוא עבד לי כמו שצריך. שהדלקתי את המחשב היום אחה"צ, הוא לא נכנס אפילו לWINDOWS ומראה שגיאה כזאת: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה זה???

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by kisharon,

אז ככה.. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : amd 2500 abit nf7-s geil 512 יש לי צורב עוד מהמחשב הישן שלי שעבר בלי בעיות עם המחשב הישן שלי משום מה במחשב החדש הוא עושה לי בעיות. מה שמוזר הוא שבתמונה שאתם תראו משום מה הוא מזהה את הצורב כ-סקאזי והוא ide ואני לא מצליח לצרוב, הוא נותן הודעת שגיאה. זה צורב ישן של ימאהה אבל עם המחשב הישן הוא עבד בלי שום בעיה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אודה לו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  18. יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...

19. שלום לכולם... יש לי לוח אם מסוג Foxconn P9657AA-8KS2H היה לי על הלוח כרטיס זיכרון של Twinmos 1024 667 ולאחרונה קניתי עוד כרטיס זיכרון של Team 1024 667. השאלה שלי איך אני מפעיל אותם ב Dual Channel? נאמר לי לחבר את שניהם לסלוטים הכחולים. ואיך אני בודק אם באמת עובדים בDual Channel? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  20. אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by eART,

שלום פורום תמיכה טכנית , כבר כמה חודשים בזמן הפעלת המחשב במסך שלפני טעינת הווינדוס מופיעה לי ההודעה הבאה: Verifying DMI Pool Data ......... !K8 NPT Data Change...Update new Data to DMI מכאן קורה אחד מ2 הדברים הבאים: הווינדוס עולה כרגיל, כל הפונקציות בו עובדות ואין שום בעיה. גם לא מבחינת ביצועים עד כמה שידוע לי. והאפשרות השנייה היא שהמסך הזה פשוט נשאר והווינדוס לא עולה, ובנוסף לעיתים מופיעה לי Boot from CD/DVD בנוסף ביחד עם התופעה הזאת החלה באותו הזמן תופעה שהמחשב שלי "מתקתק" באופן מוזר (נשמע כאילו מישהו משחק עם הברזל של דיסקט FLOPPY) כל כמה שניות / דקות לסירוגין. חיפשתי פתרונות ולא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי, חוץ מהעובדה שזה קורה בהרבה לוחות של Gigabyte (הלוח הוא…

22. יש לי בעיה: לדוד שלי יש מחשב שלא נדלק בכלל .. החלפתי ספק במחשב, הוא נדלק ועכשיו הכל עובד (לדים מאווררים,מאוורר של המעבד וכו' ) הבעיה שהוא לא מראה כלום שאני מחבר אותו למסך אני חושב שהבעיה היא בלוח אבל אני לא בטוח... הכרטיס מסך הוא על הלוח (onboard) וניסיתי לחבר אחד אחר על הAGP וזה לא עזר יש רעיונות? הצעות? פתרונות? תודה

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by motorola,

אוקי יש לי לוח של אסוס(p5gc-mx\1333) מצאתי עדכון לביוס הורדתי וכל מה שחסר הוא להתקין.. עכשו יש לי תוכנה כזאת שבאה עם הדיסק של לעדכן את הביוס ישר מהווידנוס בלי להיסתבך.. השאלה אם זה גם מסכן את הלוח שלי?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by Wolfboy,

ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. שלום לכולם ... יש לי בעיה במחשב לפעמים המסך הופך לשחור לכמה שניות ...וגם יש בעיית זכרון למשל שאני נכנס לפסייבוק ואומר לו שימור שאני יכנס אוטומטית זה מאבד את הנתונים ... נסיתי לפרמט את המחשב דרך iomega automatic backup והדיסק התקנה אבל שאני מגיע לאיזה שלב בפירמוט המסך הופך לשחור ולא מגיע הפקודה שכך אני אוכל לפרמט ...בקיצור אני לא יכול לפרמט ... אתם חושבים שזה בעיית חומרה ? בכרטיס זכרון ? או ...? ויש לי אחריות על המחשב אבל אני לי כח לקחת את המחשב כולו לחנות שיתקנו כי זה רחוק אני יכול נגיד לקחת את הכרטיס זכרון לשם ושהם יטפלו בו ? כי אני חושב שזה בעיית חומרה בכרטיס זכרון ...נכון ? תודה מראש על העזרה...

דיונים חדשים בפורומים