תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן! כמו שציינתי בכותרת יש לי בעיה בווליום שהלוח מוציא.... הוא נורא נמוך!!!! אני צריך לסובב את הווליום במערכת שלי (שהמחשב מחובר אליה) כמעט עד הסוף כדי לשמוע חזק!!! אנא עיזרו לי תודה נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים!
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חיברתי לפני כמה זמן זיכרון DDR 2 CL2.5 256M למערך קיים של זיכרון 512M סטיק אחד. חיברתי והדלקתי וזיהה את הכל בלי בעיות ולאחר רבע שעה המחשב עשה ריסטארט ולאחר מכן שוב.. מה אפשר לעשות כדי לראות מה הבעיה ולפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של abit is7-v2 מעבד celeron d 533 fsb 2.4 ghz חיברתי ספק כח ושמתי כרטיס מסך וזיכרון כשאני מנסה לגוע במברג ב power שיידלק כלום לא קורה . יש אור מהלוח אם רק שהוא מחובר לחשמל? חשבתי לקנות מחר עוד חלקים לוחאם ומעבד שיהיה לי כדי שאני אוכל לדעת מה הבעיה . מה אתם מציעים לקנות לוח אם ומעבד שהיה לי לניסויים של פנטיום? ולמה לא נדלק לי? קראת הכל בלוח אם..עברתי אבל לא מצאתי מה לעשות אלא רק לקנות עוד חלקים ולבדוק מב דעתכם? תודה..
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך עם המפרט שמופיע לי בפרופיל אבל לאחרונה אני נתקל בכל כך הרבה בעיות שלא נשאר לי אלא לקלל את החומרה הזו הלוח אם בפעם השלישית שחזר ממידיקום בראשון עושה בעיוות ברמה כזו שאני מסוג לבצע פעולות מהר יותר ממנו מה שאני מתכוון הוא שהלוח פשוט לא מתפקד מהר לפחות לא כמו בהתחלה הוא לא קורא DUEL מוד זיכרון הוא תוקע לי חלונות וכדומה הוא תחת אחריות עדיין אבל מוציאים לי את הנשמה בפעם האחרונה חייבו 40 $ על סידור תושבת המעבד אמרו שזה באשמתי כדי להבין את התיסכול עליכם לדעת שקניית המחשב התבצעה לפני שהיה לי ידע בסיסי בחומרה שנרכש כעבור שנה בצורת עבודה בחנות שקניתי ממנה את המחשב הייתי סוכן מכירות! היום אני עומד לפני החלטה להחליף לוח ואולי גם מעבד השאלה היא מה השיל…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הותקן במחשב שלי Windows 10 על אחת מתוך שלוש המחיצות הקיימות במחשב שלי. לאחר שהדלקתי את המחשב גיליתי ששתי מחיצות מתוך השלוש לא מזוהות על ידי מערכת ההפעלה. נכנסתי לשורת החיפוש ורשמתי diskmgmt.mcs ואני רואה שהמחיצות במצב מקוון אבל לא מופיעות. כאשר לחצתי על הלחצן הימני בעכבר יש 3 אפשרויות בלבד: " אמצעי אחסון מורחב/מפוצל/משוקף חדש " אבל אין "אמצעי אחסון פשוט חדש". אני לא רוצה סתם לבצע פעולות ולהסתבך ולכן צריך את עזרת חברי הפורום. מצורפות תמונות, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי : 4 GB RAM מעבד : AMD Phenom II X4 965 3.4GHz יש לי 2 כרטיסי מסך (CrossFireX) 1. Gigabyte Radeon HD 6850 2. Sapphire Radeon HD 6850 מערכת הפעלה : win 7 64 bit לפני יום הכל עבד אצלי רגיל במחשב הוא יותר למטרת גיימינג אז המשחקים עבדו לי חלק.. מאתמול המחשב פתאום ניהיה לי עגלה לא יודע מה קרה... התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, הוצאתי תכרטיסי מסך ניקיתי אבק, חיברתי רק כרטיס אחד לבדוק אם הוא עדיין עובד לאט וכן הוא עובד לאט.. לדוגמא : אני מנסה לשחק splinter cell conviction ושמתי את ההגדרות על Meduim והמשחק בקושי זז לי זה הכל נתקע, במשחק Dirt 3 זה גם קצת נתקע לי ולפני שהמחשב נדפק המשחק עבד לי חלק... אני לא מבין מה קרה למחשב עשיתי כל דבר אפשרי לנסות לתקן אותו והוא …
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לצורך חיבור לרשת, קניתי כרטיס רשת של REALTEK על הכרטיס כתוב rtl 8100c על החוברת הנלווית כתוב pci 10/100 mbps fast ethernet card אפשרויות ההתקנה הם ב windows הם (אחרי שאני בוחר מתאם רשת, ו realtek) 8019 8029as 8129 ניסיתי את כולם הורדתי driver מ realtek לא מצליח לפעמים אני מקבל קוד שגיאה f61 כשהוא מנסה להתקין ולפעמים הוא פשוט לא עובד ניסיתי גם להסיר, ולהדליק את המחשב, אבל יש זיהוי של חומרה חדשה, כרטיס רשת אבל ההתקנה נכשלת למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתצוגה במחשב, כרטיס מסך 9800GTX, היה עושה לי מסכים כחולים על בעיית דריבר של NVIDIA , וגם היה קופא, לבסוף הוא הפסיק להעלות את התקנתי לו קירור איכותי של AC ועם וינדוס 7 הוא עדיין היה עושה מסכים כחולים על דרברים מיד לאחר התקנת הוינדוס. לבסוף התקנתי XP והמחשב מציג ללא דריברים אבל שאני מתקין דריברים גם יישנים וגם חדשים (ניסיתי 5 גירסאות שונות) גם ביטלתי עדכונים של הדריבר, מחקתי פרופיל של הדריברים הקודמים, כאשר אני מעלה את המחשב עם דריבר למסך לאחר טעינת הוינדוס במקום שולחן עבודה היא מציג לי צבעים מעוותים לרוב זה נראה ככה (תמונה מצורפת) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מדליק את המחשב אין תמונה במסך ונשמע כי הוא נדלק אי אפשר לכבות אותו גם לא עם כיבוי כוח(לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הספק בעל 24 פינים ומכיוון שברשותי ספק 20 פינים יסיתי להחליף אותו בחשד שהוא הבעייתי וזה לא פתר את הבעיה ניעסיתי לנתק את כל החיבורים מאחורה פרט לכבל מתח ובכל למסך אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני כמה ימים את ההארדיסק החדש של מקסטור ( 300GB - 16MB Buffer - SATA) חיברתי אותו למחשב, פירמטתי אותו והתחלתי להעביר אליו עשרות ג'יגות של סרטים/שירים. אבל באמצע ההעברה, הווינדוס פתאום "קופא". ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. החלפתי את ההארדיסק פעם אחת. וגם עם השני הייתה לי אותה בעייה. החנות שמכרה לי אותו(KSP) בדקה אותו ואמרה לי שהוא תקין. אז כנראה שהבעיה אצלי. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי? :-\ תודה. אוהד. המפרט שלי: AMD Athlon64 FX-53 Gigabyte K8NSNXP-939 PQI Turbo Memory 512MB x2 Powercolor Radeon X800XT PE Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro Western Digital Raptor 36GB x2 on RAID 0 Windows XP Home SP2
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
המחשב נידלק והכל טוב אבל עד לפני כמה ימים המסך מראה ב3 צבעים 3 אותיות ואומר לי לבדוק כבלים וכו' וכל הכבלים מחוברים למקום בדקתי הכל וגם שהמחשב לא דלוק יש את אותה בעיה אני זוכר שהייתה לי ת'בעיה הזאות שלא חיברתי נכון את החיבור הכחול למחשב אבל עכשיו הכל תקין ומחובר למקומו אז אני עדיין לא יודע מאיפה הבעיה כי מי צד אחד המחשב נדלק והמסך מחובר לחשמל ולמחשב אבל עם הדלקת המחשב המסך לא מגיב ונותן אותה תגובה ללא הדלקת המחשב. תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שאלה הילד שלי לקח כבל עם פינים שהיה מחובר למסך של המחשב וחיבר את זה עם כבל הטענה של מחשב נייד שהיה מחובר לחשמל מאותו זמן המסך לא עובד כשמפעילים את המחשב האם המסך נשרף? כי עדיין יש לי אות no signal וכ'ו כך שאם המסך היה נשרף אז זה לא היה מראה לי כלום? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 800 MHZ (לא לי בדיוק לחבר) עככשיו כאשר הוא עולה הוא מסיים לעשות תבדיקה הזהות של המיספרים ואז ניפתח לי הביוס בלי שאני ילחץ על כלום ומופיעה לי חלון אם הודעה: The system intruded,chassis opened or tempered before plaese chech the system טוב אז זה מה שהוא רושם לי וחלון קטן של אוקי אני לוחץ ואז הוא נון לי תביוס עשייתי לו כבר תהגדרות הבבסיסיות אלף פעם הוא לא עושה כלום תמיד אותו דבר..... אולי מישהו יודע מה אני צריך לעשות......
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יום אחרי פרמוט הבעיות התחילו שוב.. לפעמים (לעיתים די רחוקות) פשוט המחשב נתקע לי ל3 שניות ועושה ריסט.. קראתי בFAQ התקנתי WinDBG, ופתחתי את הקובץ וזה מה שרואים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121406-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Mini Kernel Dump does not contain driver list Debugger can not determine kernel base address Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUser…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המחשב עבד הכל טוב ויפה פתאום אני בא להפעיל שיר, רשום לי : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיון שיש בעיה בהתקן קול שלך . ייתכן שלא מותקן במחשב התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו, או שהוא אינו פועל כראוי. איך זה שאין לי התקן קול ? הריי שמעתי כבר שירים והכל היה טוב ויפה! פתאום לא עובד מה נסגר ? מה עושים יותר נכון? תודה מראש! אהה ודרך אגב אף שיר או קובץ אודיו אינו יכול לפעול באף נגן.. גם שאני נכנס לתפריט בלוח בקרה ל "צלילים והתקני שמע" אי אפשר לשנות כלום שם. בקיצור תודה מראש לעוזרים! ודרך אגב עוד משו קטן..יש לי וירוס תולעת "בלאסטר" במחשב שכל פעם אני מעיף אותו והוא חוזר וזה כמה קבצים, יש מצב שזה קשור לבעיה של ההתקן קול ?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. יום אחד השארתי את המחשב דולק. כשחזרתי, אחרי כמה שעות, שמתי חלב שעל המסך לא מוצגת שום תמונה. ניסיתי לכבות את המחשב בעזרת הכפתור שעל המארז אך הוא לא נכבה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב שתי המנורות שבחזית המארז נדלקות ולא נכבות, על המסך לא מוצגת כל תמונה, סי-די-רום אחד שלי יכול להיפתח ולהיסגר בעוד שהשני לא. אני לא יכול לכבות את המחשב בעזרת הכפתור וגם לא לישון בלילה. בקיצור, אני מחבר את המחשב לחשמל, לוחץ על הכפתור, נדלקות 2 מנורות וזהו. קניתי ספק חדש, החלפתי את הישן ולא קרה כלום. מה קרה? תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן שוב מאז שקיבלתי את המחשב, התצוגה לא פועלת במיטבה. לדוגמא - כאן בפורומים, הצבע בהיר הרבה יותר מאשר הוא היה במחשב הישן. בנוסף, כשאני מדפדף באתרים - הגלילה של האתר איטית מאוד, וכשאני מנסה לגלול זה לא יורד "חלק" כמו שזה צריך להיות... ניסיתי להיכנס לאתר של הכרטיס מסך ולהוריד דרייבר, אבל אין שם דרייברים. הכרטיס מסך - leadtek px7300gs. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש אצלי לוח אם מהדגם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ שעד לפני שנה עבד ותפקד, מאז שכב כמה חודשים אצלי במחסן ולא נגעו בו. ללוח אין מעבד עליו כרגע אז לפני שאני קונה אחד רציתי לעשות נסיון ולהדליק אותו. עקב העובדה שהמארז היחיד שיש לי לא מתאים לו ניסיתי לעשות הדלקה עם מברג. כשאני מחבר את הספק ללוח ואת הספק לחשמל אני רואה נורה ירוקה דולקת על הלוח אבל הלוח מסרב להידלק גם על ידי המברג וגם על ידי חיבור לכפתור הPOWER של המארז שיש לי. בדקתי באתר של אינטל שאני אכן מחבר את המפסק לפינים הנכונים (למרות שבעצם כבר ניסיתי את כולם) ועדיין אין הדלקה. סביר להניח שהוא לא שרוף כי יש מנורה דולקת, יש סיכוי שהוא מסרב להידלק כי אין לו מעבד מחובר אליו?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
כמו שרשום בכותרת פירמטתי והתקנתי חלונות מחדש על מנת לוודא שזה לא בעיית תוכנה למישהו יש כיוון מפרט רשום בצד...
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIe חיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועיים אחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלום חיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-