עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosi-m,

הכרטיס טלויזיה שלי PINNACLE PCTV עושה DELAY בין הקול לוידאו בקובץ שני מקליט, ז"א בזמן שאני מקליט הכל בסדר, אבל שאני מריץ את הקובץ שהוא הקליט לתוכו אז הוידאו מגיע לפני הקול (לפעמים אפילו בכמה שניות !). ממה יכולה להיגרם הבעיה ? המערכת שלי היא P3 866MHZ 512MB SDRAM ASUS CUV4X-E MB HD ATA66

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by ben007,

שלומות ברשותי המחשב הבא: לוח אם :PC Chips M754LMR פנטיום 3 ( 866 אם אני לא טועה ) HD: WD Caviar 26400 6.4GB ספק codegen 300 64 MB sdram ב-100 הרץ כמו שאתם רואים המחשב מאוד חלש ובסיסי, אך הוא אמור לשמש כמחשב למודינג הבעיה: המחשב לא פועל. הלוח מקבל חשמל, כנל על הדיסק הקשיח ( ניתן לשמוע רעש בהפעלה ) המעבד גם ( ההיטסינק מתחמם ), את הזכרון אני לא יודע איך לבדוק, אבל הסטיק עצמו חדש ופועל על מחשב אחר. כשמפעילים את המחשב, לא רואים כלום על המסך, רק את הרעש של הספק+כונן קשיח ( המאווררים גם עובדים ) אני חושד במעבד, אך נאמר לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) שאינטל מחזירה מעבדים מאחריות במהירות 1000, והלוח שלי תומך עד 866 ( סוקט 370 ) כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש, בן.

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by moshe20,

יש לי מעבד עם E6300 עם מאוורר סטוק והטמפ במנוחה 72 מעלות מה לעשות?? אה כן והסינק קר יש לי מארז וספק גינרי האם כדאי להחליף האם זאת יכולה להיות הבעיה בדקתי בשני תוכנות + ביוס

4. קניתי כרטיס קול פשוט 5.1, התקנתי אותו הכל כמו שצריך...עכשיו כשאני מפעיל את הוואינדוס ואני מתחיל לשמוע מוסיקה ! אז לאיזה 2 דקות יש מוסיקה ואז זה נפסק וצריך לעשות שוב פעם רסטרט למחשב ואז שוב פעם שומעים רק לכמה דקות ! מה עושים ? תעזרו לי בבקשה ! אולי למישהוא פעם הית אותה הבעיה והוא יעזזור לי לפתור אותה ? תודה ! לכרטיס קול קוראים : Aureal vortex 8810

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by thinkp,

שלום, יש לי בעיה במחשב שאצלי בבית הוא לא נדלק.. לקחתי אותו לאחי הוא החליף מאוורר שהיה שרוף ואצלו הוא עבד כמו שצריך אז הוא הביא לי גם כרטיס מסך למקרה שיש לי בעיה בכרטיס מסך. הגעתי הביתה והמחשב לא עובד, בדקתי את המסך עם מחשב נייד והמסך תקין. חיברתי את הכרטיס מסך השני למחשב וגם אין תמונה. ניסיתי בלי מפצל חשמל אולי זה משפיע וגם לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה במחשב?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  6. שלום לכולם קניתי דיסק קשיח MAXTOR 250M 16M Baffer חיבור SATA. הוספתי אותו למחשב שלי AMD עם דיסק קשיח של 160M בחיבור SATA. מאז החיבור של הדיסק החדש יש לי בעייה: אחרי הפעלה של המחשב אני יכול לגשת לדיסק החדש לקרוא ממנו דברים לכתוב אליו וכו' כלומר עובד בסדר גמור. אבל אם אני לא עובד איתו מספר דקות, בניסיון גישה הבא המחשב נתקע. כלומר החלון שמראה לי את הדיסק ומה שיש בתוכו תקוע, לא ניתן לסגור אותו (גם לא דרך ALT+CTRL+DEL), שאר התוכניות שעבדו ברקע ממשיכות לעבוד (הורדות מהרשת). גם לא ניתן לכבות את המחשב בצורה נורמלית, אלא רק בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. עוד מספר נתונים: החיבור SATA וגם ניסית חיבור SATA שונה בלוח והתופעה חוזרת. אחרי ההתקנה הפיזית של הדיסק ביצעתי פירמוט למחיצ…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by Nitrous,

שלום, יש לי לוח NF7 V2 וזיכרון מסוג GEIL 2X128 3200, שמתי את הזכרונות כפי שכתוב בספר ב DIMM2 ו-DIMM3 כי מלפני זה הביוס הראה לי DDR333 אך הבעיה עדיין לא נפתרה, זה אמור להיות כך ? וגם המחשב נתקע פעם או ביומיים שהוא קיים..למרות שהטמפרטורות נמוכות 24-מחשב 35-מעבד

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  8. היי בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. האם הגיוני שקיבלתי מחשב חדש והחנות (KSP) אומרת שאין שום ברגים וחלקים עודפים? (יש בסך הכל 4 ברגים שקשורים ללוח אם, אין בכלל חוטים, אין בכלל קופסא של המאוורר וכו'). בחנות אומרים שהם השתמשו בכל החלקים. מהסתכלות ביוטיוב זה נראה ממש לא נכון. לדוגמה דקה 17:00: נשארו די הרבה ברגים. אני מצרף את המפרט:

9. Started by hero,

אהלן. הסיפור כדלהלן: אתמול ניסיתי להעתיק כמה קבצים מכונן אופטי וההעתקה נתקעה כמה פעמים. בדקתי את הכונן עם דיסקים אחרים והגעתי למסקנה שהכונן לא בסדר. כיביתי את המחשב,ביטלתי אוברקלוק, וחיברתי שני כוננים ישנים שיש לי, שלא הייתי בטוח אם הם תקינים או לא. מסתבר שהכוננים האלו היו מקולקלים, חיברתי את הישן והפעם הוא הצליח להעתיק. מאותו רגע, הגעתי לגיהנום. משהו כמו 7 מסכים כחולים והתרסקויות אפילו ב-safe mode. ניסיתי לבטל את ה-IDE של הסידי,וזה לא עזר, גם קיבלתי מסך כחול (האחרון). עכשיו ניתקתי את הכונן לחלוטין, העברתי את ההארד דיסק עליו יושב הווינדווס ל-IDE השני (זה שהסידי היה מחובר אליו), ונראה לי שהוא יציב עכשיו. לא בטוח. מצורף קובץ עם ה-minidumps. המחשב היה מאוד יציב קודם לכן, גם …

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by etz,

שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמתי כאן הודעה על הארדיסק תקול שלי ועל ניסיונותי להציל ממנו מידע. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל אותו אבל הוא היה מאוד איטי, וגיליתי שכנראה זה היה בגלל שמצב העבודה שלו עמד על PIO ולא UDMA. בכל מקרה, מימשתי אחריות והיום קיבלתי את הדיסק החדש במקומו, חיברתי אותו ו... גם הוא עובד על PIO, לא משנה כמה אני נלחם אתו, לקח לי כמה שעות טובות לפרמט את הפרטישן. מיותר לציין שלא שיניתי שום הגדרה בביוס עוד מלפני שהתחילו הבעיות עם הדיסק הקודם, ובעוד שאתו אפשר אולי לייחס את זה לזה שהוא פשוט היה דפוק, הדיסק הנוכחי חדש ומן הסתם זאת לא בעיה אצלו. אני כבר כמעט מתייאש, אם למישהו יש רעיונות מה לבדוק ולשנות, אני אודה אם תגידו לי.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by guyezra,

שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  12. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

13. Started by Sweet_Tooth,

המגרה של המקלדת נפלה על המחשב והוא קיבל מכה קצת חזקה אז עשה אתחול ועכשיו הכל נראה בסדר אבל מה בדיוק גרם למחשב לעשות אתחול?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by KA-52,

יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק :s05: נתונים של המחשב : מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hz זכרון 512M כרטיס מסך ATI RADEON 9600

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  15. קודם כל השאלה החובבנית , סלחו לי.. איך אני מנתק מהמחשב כרטיס PCI שהוא לדעתי PCI EXPRESS 2 - גדול יותר מהרגיל, יושב עליו כרטיס מסך גדול וכבד, מאוורר וכו', בקצה הסלוט יש מין פלסטיק קטן, שכאילו תופס את הכרטיס במקום.. הכרטיס מתנתק מהסלוט כרגיל אבל בקצה האחורי שלו (כיוון פנימה של המחשב) נשאר כאילו תקוע במקום.. זה בטח משהו ממש פשוט אבל איך משחררים את זה? חוצמזה, תקלה ואבחון, לשיקולכם אולי יש רעיונות אחרים: המחשב נדלק ומייד לאחר הלוגו של הביוס הוא נכבה - אם אני מנתק את כרטיסי הזיכרון - לגמרי (כל השניים..) המחשב לא נכבה כשהוא נדלק אבל אין שום תצוגה במסך . אם אני מחזיר אותם ומנתק את כרטיס המסך לגמרי - אותו הדבר, המחשב רץ ולא נכבה. לדעתי הבעיה היא או בכרטיס מסך , או בלוח האם\סלוט …

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by 1232shay,

אחרי בדיקת שגיאות לכוננים, הופיעה לי ההודעה הזאת כשהמחשב עלה: http://imageshack.us/photo/my-images/854/85006180.png/ כשאני מנסה לגבות, זה לא נותן לי ובכללי אני לא יודע מה קרה, אחרי בדיקה ב HD tune זה הראה לי את זה: http://imageshack.us/photo/my-images/545/daaddd.png/ מה אני אמור לעשות?, מה הבעיה בדיסק הקשיח?, איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  17. החלפתי את המאוורר של המעבד באחד חדש, המחשב כן נדלק,אבל קופא במסך ההתחלתי של הביוס ניסיתי לנתק את כל הSATA להוציא סוללה אבל כלום לא עוזר מצורפת תמונה, תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  18. לא זוכר מתי זה התחיל אבל לפני שבוע בערך החלפתי כרטיס מסך וגם לפני זה הייתי מקבל את ההודעה אחרי ריסטרט\הפעלה רגילה. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול :> אז..מזה יכול להיות ? בעיה בוינדוס או אולי וירוס ?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by omfglol,

אני משחק team fortress 2 וקניתי עכשיו מיקרופון ולא שומעים אותי במשחק... מה לעשות? והדרייבר של הaudio שלי הוא "Realtek HD Audio Manager"... אין סיכוי בעולם שמקירופון פגום, ונראה לי שזאת הבעיה: הבס והטרבל על 0... ואי אפשר להזיז אותם... ניסיתי הכל כדי שיהיה אפשר ואני לא מצליח... תודה למי שעוזר! :s05:

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by assaf83,

היי לכולם לחברה שלי יש לפטופ בין כמה שנים יש בו כונן די וי די אך לפתע לפני כמה זמן פתאום הוא לא מוכן לקרוא דיסקים צרובים רגילים אך דיסקים צרובים של DVD הוא כן קורא ללא כל קושי כשמנסים לשים לו דיסק רגיל צרוב הוא רושם הודעת שגיאה בסיגנון: לא ניתן לקרוא מהדיסק כנראה שהדיסק פגום יש לציין שהדיסקים בסדר גמור ואצל מחשב אחר הם עולים בקלות תודה מראש על העזרה אסף

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by King Kong,

קניתי עכבר של לוגיטק PS2 והוא קופץ כמו קוף ... מה נסגר ? ועוד משהו .. במנהלים התקנים רשום שהעכבר זה MICROSOFT ועליו מאחורה יש חותמת של לוגיטק ... יכול להיות שה PS2 על הלוח דפוק ? :jump1:

22. אני מכניס דיסק הוא לא מגיב אבל אם אני לוחץ לו על "הוצא" הוא מוציא לי את הדיסק ( יש לי XP) הDVD מחובר לחשמל ולIDE בדקתי כבר 20 פעם וגם ללוח אני לא יכול להתקין שום דבר.. לא כרטיס מסך לא קול לא כלום ניסיתי דרך האינטרנט והמחשב עצמו לא מזהה את זה ..יש לי את הדרייבירים מהאינטרנט שהוא לא מזהה פשוט ואין לי מושג למה..!! משו לא הולך... דחוףףף בבבקשההה ...

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by VinDiesel,

זה קורה לי (אחרי בדיקות מעמיקות) כאשר אני מפעיל משחק ב SLI , המשחקים הם DEUS EX CRYSIS2 BATTLEFIELD 3 אך ורק משחקים שתומכים ב DIRECTX 11 וכאשר אני מכבה אופציה זו (ב SLI פועל) במשחק הכל עובד פיקס כאשר אני מכבה SLI הכל עובד פיקס גם עם DIRECTX 11 (בדקתי כל כרטיס לחוד) וכפי שידועה לחלקכם פה BATTLEFIELD 3 לא מאפשר לך לעשות שינויים בDIRECTX 11 הוא כמדומני תמיד פועל בלי אופציה לכבותו. יש לי מערכת חדשה לגמרי core i5 2500k asus p8z68-v gigabyte gtx 560 ti SLI antec 900w עד עכשיו מה עשיתי: החלפתי במקומות של הכרטיסים + בדיקה היקפית שלהם - לא עזר הוצאתי את הגישרון של הSLI בדקתי את הביצועים של כל כרטיס בלעדיו - הכל תקין ניסיתי כל דריבר אפשרי בין אם הוא חדש או אחד שכבר אף…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by bloodlion,

יש לי עכבר G7 של לוגיטק שמתחבר למחשב ב USB ומקלדת USB נגד מים. קניתי switch kvm של INTELLINET שבו שתי הכניסות PS2 ירוק וסגול. שמתי ממירים מ USB לכניסות הסטנדרטית מתאימים (ירוק וסגול) והמחשב לא מזהה את המקלדת והעכבר (אלא רק את המסך) האם מישהו יודע האם זה הגיוני ???? תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  25. אז ככה מדובר על מחשב ישן (166MHZ) שיש לו כונן סקזי על בקר. (מהבקר יוצא גיד אחד שמתחבר לאחד ערוצי ה IDE שיושבים על הלוח אם (מתחבר לפין אחד בלבד , אין לי מושג למה) ) בכל אופן אני מנסה לחבר בערוץ IDE השני כונן IDE רגיל, ולא משנה באיזו קונפיגורציה של הכונן IDE (מסטר או סליב) הוא לא מזהה לי את הכונן החדש (ומדליק את LED של הכונן באופן קבוע). למישהוא יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים