תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
זה בקשר למחשב של חבר שלי ... המחשב עובד כמו שצריך והמסך גם עובד זאת אומרת שיש אור ירוק למסך אבל לא מראה שום דבר הכל שחור והכרטיס המסך בסדר והמעבד גם בדקתי ...תודה עם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חלונות ויסטא (יכול להיות שזאת הבעיה..) . ועוד מאז שקניתי את המחשב התחילה הבעיה הזאת. בכל פעם שאני מכניס דיסק דיוידי לכוננן והמחשב מתחיל לקרוא את הדיסק המחשב פשוט מראה לי מסך כחול עם שגיאה ועושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכוננן אבל אחר כך מתברר גם כשאני משתמש בתוכנה כגון DAEMON TOOLS ומנסה להריץ קובץ CUE כדי להפעיל משחק DVD , אז גם אז אני מקבל את המסך הכחול הזה ועוד פעם זה עושה ריסטרט. פשוט כל מה שקשור ל דיוידי אני מקבל את אותה בעיה. וזה ממש מציק. אני לא יכול להתקין משחקים וכו... אני אישית חושב שזאת בעיה בגלל הויסטא מכיון שכולם אומרים שהוא עדיין לא מושלם .. אבל יכול להיות זה לא ואפשר לתקן את זה איך שהו... בכל אופן , אם יש לכם הצעות א…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המחשב,אבל לא מצליח לשמוע סאונד בכלל ברסיבר, למישהו יש פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הפעלתי היום את המחשב כרגיל, לא זיהה את אחד הHD (יש שתים, את זה של הווינדוס זיהה, השני לא) אז החלפתי את הכבל. עלתה בדיקה של הHD, הכול בסדר, אחרי זה עלה מסך ששאל איך להפעיל את הווינדוס (רגיל או safe mode), ואז המקלדת לא עבדה, כיביתי, החלפתי את המקלדת והפעלתי. הפעם למחשב לקח הרבה יותר זמן לעלות, כשהוא עלה חזר המסך ממקודם, בחרתי ברגיל, נישאר תקוע במסך שחור ריסטטתי, בחרתי בsafe mode, אותה תוצאה. אולי מישהו פה יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא מזהה את הרמקולים/אוזניות שאני מחבר אליו במקום זאת,הוא מזהה התקן אחר http://img824.imageshack.us/f/76124650.png/ עזרה בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב של lenovo' ה- yoga 13, הוא ברשותי כבר כ-4 שנים וברצוני לנקות אותו, במיוחד לנקות את הכיסוי אלומניום של גוף הלפטופ שלצערי לא יורד במים. האם יש לכם המלצות לאיך בדיוק אני יכול לעשות את זה?.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי את ה BIOS הבא,והטפ לדעתי מזייפת כבר הרבה זמן ומתחיל להימאס לי מזה.. SiSoftware Sandra General Information Manufacturer : Award Software International, Inc. Version : F5 Date of Manufacture : Friday, October 01, 2004 Plug & Play Version : 1.00 SMBIOS/DMI Version : 2.30 (EE)PROM Size : 256kB General Capabilities Can be Updated/Flashed : Yes Can be Shadowed : Yes Is Socketed : Yes Supports Plug & Play : Yes Supports ESCD : No Supports Enhanced Disk Drive : Yes NEC PC-98 Spec Compatible : No Power Management Features Supports APM : Yes Supports ACPI : Yes Supports Smart Battery : No Boot Features Supports Selective Booting : Yes Supports CD/DVD Boot : Yes Suppor…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי ןינדוס XP מותקן ואני רוצה לשדרג אותו ל SERVICE PACK 2 מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לתגובה יעילה לבעייה פופולרית: הרחבתי זיכרון: היו שני זכרונות של 256 ב DUAL CHANNEL הוספתי עוד אחד של 512, ואני מצפה לזכרון טוטאלי של 1024MB יש כרגע אחד מכל סוג בשני סלוטים מאותו צבע, ועוד אחד של 256 בסלוט נוסף. המערכת לא מבחינה בזכרון הנוסף (כלומר יש רק 768 MB ) וכן ה DUAL CHANNEL אבד. מה עושים? אפשר לעבוד עם שלושתם ביחד? אפשר לכפות DUAL CHANNEL על שני זכרונות שונים? גולדי נתונים: כל הזכרונות DDR 400Mhz CL3 pentium 4, 2.8 Hhz motherboard: gigabyte, bus speed 8Mhz
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הוא לא מוכן לקבל את הדרייברים של הUSB וכאשר אני מתקין דרך הדיסק\האתר של התוכנה זה מראה מסך כחול ומפעיל מחדש את המחשב... איך אפשר לפתור בעיה זאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צורב Aopen 2040. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם חלק מהמדיות של MCD. מדובר במדיות של 700MB X40. ישנן פעמים שאני מתחיל לצרוב בעזרת ה- NERO, ולאחר מספר שניות כשהוא מנסה להתחיל בתהליך הצריבה, הוא מפסיק ונותן את הודעת השגיאה הבאה: "medium speed error". מה שמוזר הוא שזה קורה רק בחלק מהמדיות מהחבילה ולא בכולן. מה שעוד יותר מוזר הוא שאם מתעקשים מספיק, אפשר אחרי מספר נסיונות, לפעמים, לצרוב על אותה מדיה בעיתית.... בקיצור, מישהו נתקל בהודעת שגיאה הזו? יש למישהו מושג מה היא אומרת? (זה לא מופיע ב-HELP של NERO) מה גורם לתקלה? NERO? המדיה עצמה? הצורב? יש לי את קובץ ה-LOG של הצריבה הכושלת, הוא יכול לעזור? אשמח לקבל פתרון לבעייה יש לי עוד איזה 150 מדיות כאלה ??? …
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אנשים יש לי את הלוח הזה ראו מפרט שיש עליו כרטיס רשת ( :AR15: ), ופתאום ביום אחד בהיר הוא החליט שהוא לא פועל הוא אומר לי שהכבל רשת ( :AR15: ) שלי מנותק אבל באותו זמן ה-enet דולק במודם! אז ניסיתי כבל רשת ( :AR15: ) אחר (חדש) ועדיין אותו בעיה... וכרגע אני עם usb אבל הוא תמיד מתנתק, ובלי קשר אני רוצה שהכרטיס רשת ( :AR15: ) יעבוד מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה דקות שיחקתי TDU ואחרי כמה זמן היה לי מסך כחול המפרט שלי בצד, המעבד היה בOC ל3.2 הזכרונות לא (נכון לעכשיו הורדתי את הOC המעבד על 50 במאמץ והכרטיס מסך על 69 בערך) אחרי שהעלתי תמחשב חיפשתי את הקובץ דאמפ בתיקיה של הוינדוס וראיתי שהוא שוקל 966 מ"ב!! אני רוצה לברר למה היה לי מסך כחול הזה! אשמח אם תעזרו לי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש שאני יבוא לסדר לו תמחשב היה לא בעיות כאלה לפעמיים אבל עכשיו תמיד נגיד פעם הוא היה נכנס למשחק לא תמיד לפעמיים או אחרי כמה זמן שהמחשב דולק המחשב היה נופל הוא היה רואה מסך כחול אם הרבהמילים באנגלית והיה צריך להדליק מחדש ועכשיו כל פעם שהוא מפעיל שתי תוכנות או סתם המחשב נופל וזה קורא וזה מחשב ישן של כמה שנים והוא אף פעם לא פתח אותו ניקה וזה והמחשב עבר מלא פירמוטים קיצר אני ילך אליו מה אתם ממליצים לי לעשות חוץ מלנקות לו תמחשב
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי READON 9100 וכל הזמן המסך רועד! יש לי 2 מסכים, אחד SAMPO ואחד MAG ובשניהם הוא רועד ממש חזק. במחשב השני יש לי GeForce 2 ו2 המסכים עובדים יופי! מה יכול לגרום לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה הזאת נמשכת כבר כמה חודשים ואף אחד לא מצליח לפתור אותה: כשאני משחק במשחק גרפי כלשהו, תוך 2-20 דקות המחשב נתקע לחלוטין. ניסיתי לפרמט, להפוך את הכוננים ל fat32, להחליף מערכת, להחליף כרטיס גרפי, להחליף זיכרון, להוסיף מאווררים, שום דבר לא עובד... פרטי מערכת: p-4 2.4 לוח אם - asus p4s533-vm כרטיס גרפי - geforce 4 mx 440-8x 256 mb (די די אר) windows xp בתודה מראש noy
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קניתי אוזניות האלו https://www.amazon.com/gp/product/B00IORDD7S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 התקנתי את הדריבר מאתר הבית שלהם עכשיו השאלה שלי איך אני עובר לשמע מהרמקולים של המחשב לאוזניות? יש לי ווינדוס7
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה מוזרה ומציקה, כבר הרבה זמן, מאז שקניתי את המחשב האמת (מפרט - בחתימה) תיאור הבעיה שומעים רק בצד ימין של מכשיר ההאזנה (סטריאו, אוזניות, לא משנה מה מחובר) הבעיה היא בכ.הקול אני מניח, כי ניסיתי לחבר אוזניות אליו ישירות (אוזניות סנהייזר תקינות שעובדות בצורה יומיומית עם האייריבר שלי) והבעיה עדיין קיימת הבעיה קיימת בכל נגני האודיו ובכל מפענחי האודיו שיצא לי להשתמש בהם, כולל עצמאיים כמו VLC שלא משתמש במפענחים חיצוניים. משום מה, כאשר אני מנגן סרטים שיש בהם AC3 בקידוד, הסאונד כן נשמע באוזניה השמאלית, ונראה שזה בסדר, אבל אני לא בטוח אם ככה זה צריך באמת להשמע. כל דבר אחר - MP3, סרטים ללא AC3, כל סאונד אחר שיוצא - יוצא רק לאוזניה הימנית אני באמת לא יודע אם הבע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם למשל אני מכניס דיסק למחשב,סיימתי להשתמש בו ואני מוציא אותו אז אחרי כמה דקות אני מקבל שגיאה כזו http://www.2send.us/uploads/9963f52a43.JPG גם אם אני לוחץ אישור זה עדיין חוזר אחרי איזה 20 דקות וזה לא נעלם רק אם אני אכניס דיסק שוב לכונן, או אם אני יעשה ריסט,וזה מעצבןןןןןןןןן מה הבעיה פהה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפעמים אני שומר תמונות מהאינטרנט או חברים שולחים ואני רואה את זה ולא את התמונה. מזה? למה באינטרנט אני רואה ופה במחשב לא?.?..
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הדלקתי את המחשב , ומה שקורה זה שאני לא רואה תצוגה על המסך והמחשב לא מצפצף כלל , הוצאתי את הזכרונות ושוב הדלקתי את המחשב והוא צפצף.. נקיתי את החריצים של כל הרכיבים אבל שוב אותה הבעיה הוא לא מצפצף השאלה היא האם הבעיה היא בלוח אם במעבד או בכרטיס מסך? תודה..
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-