עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alonf29,

אהלן, אז ככה יש לי מחשב יחסית חדש (בסביבות חצי שנה) ולפני שבועיים בערך הלך לו המאוורר. אחרי שהמאוורר הוחלף התחיל המחשב להכבות בפתאומיות (תוך כדי סתם שימוש באינטרנט). הדרך היחידה שאפשר להדליק אותו אחרי הכיבוי הפתאומי זה ניתוק שלו מהחשמל והחזרה (כמו שמאתחלים ממיר בטלוויזיה). אין למחשב בעיית טמפרטורה כעת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. שלום לכם ערב טוב רכשתי מחקב מבוסס i7 עם 980Ti של ג׳יגה בייט לוח אם h170 gigabyte Seasonic 660w 80 gold 250 ssd של סמסונג 2 טרה של סיגייט 16gbשל קינגסטון hyperx התקנתי עליו ווינדוס 7 הום פרימיום 64 מדיסק התקנתי את כל העדכונים חוה כולל ווינדוס המחשב עובד מצויין עד בסביבות השעה/כמה שעות ואז הוא פשוט קופא בקטע שצריך ריסטרט, בעת גלישה ולא בהכרח בעת משחק המחשב נקנה בחברה מומלצת פה בפורום לפני שלושה ימים איך אני מאבחן מה הבעיה? טמפרטורות אני די בטוח שלא כי יש קירור והמחשב נתקע בשימוש משרדי ולא במשחק תודה מראש ואחלה ערב

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by DeniK,

שלום, חיברתי שתי מסכים למחשב נייח דרך מפצל VGA (קופסה לא כבל) עכשיו מופיעה לי אותה תמונה בשתי המסכים, איך אני מפריד ביניהם? הפכתי את כל הגדרות התצוגה והמחשב כביכול לא מזהה שיש 2 מסכים, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש מספיק פעמים... מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מזהה את המסך השני? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by maor6,

שלום.. יש לי מחשב נייד HP עכשיו הוא הרבה עושה לי בעיות חומרה נופל מעלה לי מסך כחול של בעיות במערכת לא בעיית זיכרון השאלה שלי כזאת אם אני קונה ארדיסק חדש מרכיב אותו אני פותר את הבעיה? בכך שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה עליו? דבר נוסף בבקשה.. במידה ואני עושה את מה ששאלתי וזה עוזר איך אני יוצר כונן ריקבורי מובנה במחשב שלי שככה במידה ויש לי בעיה אני בעצם מחזיר אותו למצב הראשון שלו כמו למצב יצרן?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. אם שוללים אפשרות של וירוס...

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. יש לי לוח כזה http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm בדיסק של הדרייברים כתוב לי לגבי התקנת USB 2 שאני כבר אמצא דרייברים בעת עידכון הווינדווס שלי XP אז הווינדווס זיבה שיש חיבורים, אך בעידכון שלו, לא נמצא שום מנהל התקן, ולכן יש לי סימן שאלה צהוב על ההתקן USB 2 מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  7. מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. שלום רב! קניתי מחשב לפני חודש ומאז הוא עשה לי המון בעיות שלחתי אותו לתיקון והחנות אחרי שבועיים מצאה שהלוח אם k8n-e deluxe ובכלל הצ'יפסט nforce 3 לא מתאים עם הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לי כמה אפשרויות לפתרון הבעיה או לקחת כרטיס מסך אחר באותו סדר גודל של מחירים שהכרטיס הכי מתאים פה הוא 9800pro או להחליף את הלוח אם ל nforce4 ואת הכרטיס מסך ל 6600gt pci-e כמובן שגם מעבד 939 יצטרך להיות מוחלף עם ה 754 שלי אבל החנות המליצה לי ללכת על ה 9800pro משום שיש בעיות עם ה nforce4 אז כאן אתם נכנסים לתמונה רציתי לדעת מאנשים שבאמת מבינים מה מן האופציות הכי כדאית ועוד דבר אם אני אלך ראש בראש עם החנות ובאמת יהיו לי בעיות הם יגידו לי שהם יידעו אותי מראש על העיות אז אני צריך לדעת האם באמת יהיו…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  9. OK חבר'ה, נראה לי שמדובר פה באיזו בעיה קטנה שפשוט עברה לי מעל הראש. חיברתי את את המחשב לטלוויזיה באמצעות ממיר Svideo ל-RCI, מה שפתר את בעיית התמונה. זו לא הייתה בעיה גדולה, אלא שעכשיו קצת הסתבכתי עם הסאונד . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם (Nforce 2) ומערכת רמקולים מסוג Cambridge sound works, כלומר 4.1. ניסיתי לחבר את כבלי ה-RCI ישר לכרטיס ומשם לטלוויזיה וניסיתי גם לחבר את הכבלים מהטלוויזיה לחיבור של הרמקולים, כלומר מהמחשב לסאב של הרמקולים ומשם לטלוויזיה, אבל גם זה לא הלך. יש לכם רעיון אחר?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by rw78,

שלום ניסיתי להתקין xp מחדש במחשב אבל אני מקבל הודעת שגיאה וההתקנה לא מתבצעת The error was caused by file: framebuf Device driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates a problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly. Technical Information: STOP: 0x000000EA (0x80A45DA8, 0x80A82D40, 0x80B1DED8, 0x00000001) framebuf Beginning Dump of Physical Memory... האם מישהו יודע לפתור בעיה זו? תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  11. יש לי כונן קשיח של 40 ג'יגה שהוא MASTER ויש לי עוד כונן של 5 ג'יגה שהוא SLAVE עכשיו אני מחבר אותם למחשב הכל בסדר אבל בביוס הוא רושם לי NOT INSTALLED על הדיסק הקשיח של ה4 ג'יגה... מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

קיבלתי ממישהו מסך 19' של AOC אבל המסך מאוד מטושטש, כאילו חסר פוקוס...מה עושים? חיפשתי באינטרנט את הדרייבר של המסך והתקנתי אבל לא היה שום שינוי, שיחקתי עם הרזולוציות וההרצים אבל שוב אין שינוי... מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  13. שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אני אתן צ'אנס יש לי סרט, שהורדתי ואני מעוניין לצפות בו בDVD שלי שקורא קבצי DIVX, שמו של הקובץ 1280x720P Hdtv Ac3.2.0 Divx (זהו חלק מהשם) ניסתי לצרוב אותו בנרו סתם כך כמו צריבת DATA רגילה, אך הDVD שלי לא זיהה את זה (למרות שהוא קורא קבצי DIVX) לקחתי את הDivX Converter וניסתי להפוך אותו לקובץ DIVX (אולי בעצם הוא לא היה כזה), אבל בפעולה הזאת איבדתי ג'יגה שלם. אז השאלה שלי איך לצרוב את הקובץ בכדי שאוכל לראות אותו בDVD בלי לאבד מאיכותו? ואיך בכלל יודעים איזה פורמט הוא?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by King Kong,

קניתי עכבר של לוגיטק PS2 והוא קופץ כמו קוף ... מה נסגר ? ועוד משהו .. במנהלים התקנים רשום שהעכבר זה MICROSOFT ועליו מאחורה יש חותמת של לוגיטק ... יכול להיות שה PS2 על הלוח דפוק ? :jump1:

15. לדוגמה יש לי כונן C יש בו קיבולת של 30GB ויש לי כונן D יש לו קיבולת של 130GB זה"כ זה הר דיסק אחד שיש בו 160 GB אני רוצה עכשיו לקחת מכונן D כ30GB ולהוסיף לכונן C , בעצם לעשות Resize , פרטישן מג'יק לא מביא לי הוא דורש לפרמט את כל ההרדיסק ואז לפצל מחדש יש למשהו עצות איך אפשר לעשות זאת ללא פירמוט? , יש לציין שהוינדוס נמצא בכונן C ויש מידע על 2 המחיצות (המידע בכונן D לא משנה אפשר לגבות) תודה.

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

מאז שהתקנתי את WINDBG יש לי שלושה קבצי DUMP בסה"כ... איך המאגר הזה אמור להתעדכן.. על כל בעיה שעולה נרשם DUMP FILE נוסף...? או שאני צתריך להתקין את התוכנה מחדש או משהו בסגנון..? השאלה בעצם האם המאגר מתעדכן אונליין מה שנקרא... בזמן אמת.. והאם לאחר שאני כביכול מטפל בבעיה שעולה מהתוכנה הקובץ עדיין צריך להמשיך להופיע?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by itail,

שלום! אני מנסה להתקין כרטיס מסך על מחשב שיש בו כרטיס onboard. חיברתי את הכרטיס ליציאת ה-AGP אך המחשב לא מזהה אותו כלל - מה אני יכול לעשות?? תודה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by אבי11,

יש לי לוח אם asus p2b לוח אם לפנטיום 3 . הבעיה היא שהלוח מת לגמרי, הספק תקין, ניסיתי גם ספק אחר יש למישהו איזה רעיון/הצעה?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by V00d00,

יום אחרי פרמוט הבעיות התחילו שוב.. לפעמים (לעיתים די רחוקות) פשוט המחשב נתקע לי ל3 שניות ועושה ריסט.. קראתי בFAQ התקנתי WinDBG, ופתחתי את הקובץ וזה מה שרואים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121406-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Mini Kernel Dump does not contain driver list Debugger can not determine kernel base address Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUser…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. שלום, התקנתי קירור למעבד (Scythe Ninja Plus Rev B אם זה עקרוני), ולאחר התקנת הקירור המסך מחשב לא נדלק פשוט, אבל המחשב נדלק וכל המאווררים והכל עובד. גם העכבר לא נדלק. צריך לציין שאחרי שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את המחשב, הוא כיבה את עצמו לאחר כמה שניות והדליק את עצמו מחדש, ואז נשאר דלוק. וזה קרה פעמיים (אחרי שניתקתי הכל וחיברתי שוב). מה יכולה להיות בעיה ?! תודה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  21. עשיתי סריקה בסגנון Boot scan עם Avast והיה הפסקת חשמל בזמן הסריקה , השאלה היא אם יכול לקרות משהו למחשב ? להימחק משהו ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by shay999,

lan party dk x48 יש לי בעיה בהגדרת הסאונד והUSB. אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח M והוא עושה לי איזה תקלה בעת ההתקנה של הסאונד. ולגבי הUSB אני מכניס USB כלשהו והוא פשוט לא מראה שהתחבר משהו לשם... תעזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס. קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי... האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by A.M,

טוב אז ככה תמיד שאני מדליק את המחשב יש רעש מוזר כזה נמשך כמה דק' בערך 2 דק' ואז המחשב מתחיל להיות איטי כזה ואז שמסתיים הרעש המחשב עובד כרגיל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  25. שלום, ברשותי הנייד MSI WIND. לאחר מספר ימי שימוש הלחצן השמאלי בעכבר אינו מגיב (כמו גם לחיצה על משטח המגע של העכבר), הלחצן הימני מגיב טוב והעכבר זז בצורה תקינה גם כן. כשחיברתי עכבר BLUETOOTH ניתן ללחוץ על כל הלחצנים בצורה תקינה. מה דעתכם בעיה בחומרה? (פתאום גם המשטח לא מאפשר לחיצה עליו וגם הלחצן השמאלי יחד?) ניסיתי להסיר את מנהל ההתקן ולתת לWIN להתקינו מחדש ולא עזר.. רעיונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.