עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iakovl,

אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by dante123,

היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP)והוא זיהה שמשהו התחבר אבל לא זיהה מה. אתם יכולים לעזור לי להגדיר את הMP3\ הXP יזהה את הUSB? תודה לא ידעתי האם לפרסם את זה פה או בפורום אמצעי אחסון אז אני מצטער על הדאבל פוסטינג. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by GZA,

שאני מפעיל את call of duty Vanguard הכל עובד חלק. אבל כשאני מפעיל את ה-call of duty Modern Warzone אפילו באותו תוכנה battle כמו Vanguard המשחק על הפנים איטי מסורבל ועם מלא באגים. מישהו יודע מה הולך פה?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. אשמח לעזרה, אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי איך אדע מה מתאים לזה? במטרה שאוכל לעבוד בשקט אם תוכנות אדובי. זה המפרט של המחשב שם מכשיר DESKTOP-4MSLVGS מעבד Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.59 GHz RAM מותקן ‏‏‎8.00 GB ‏(‏‏‎7.86 GB ניתנים לשימוש) סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 מהדורה Windows 11 Home גירסה 22H2 ‏‏הותקן ב ‎12/‎04/‎2023 גירסת Build של מערכת ההפעלה 22621.2361 חוויה Windows Feature Experience Pack 1000.22674.1000.0

5. Started by xxgalxx,

בתוכנה easeus partition master או כל תוכנה אחרת?? איך מאחדים את כונן D ל - C? אני רוצה שיהיה רק כונן אחד של C

6. Started by tzahi20,

שלום קיבלתי מחשב נייד I7 עם 512GB SSD ללא ווינדוס. איזו גירסה של ווינדוס 10 מומלצת צריך שלא תתפוס הרבה מקום ? שאלה נוספת, האם רישיון חוקי לווינדוס 10 מ EBAY שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Ori727,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב הכל עבד טוב עד שיום אחד הדלקתי את המחשב הכל עבד כרגיל ראיתי את הלוגו של הווינדוס ולאחר מכן פשוט מסך שחור ניסיתי לעשות ריסטרט המון פעמים וזה לא עזר וגם שאני מנסה להיכנס ל Safe Mode יש מסך שחור ניסיתי גם להתקין ווינדוס על כונן Usb , הופיע הלוגו של ווינדוס ולאחר מכן מסך שחור אשמח שתעזרו לי .

8. גם לא ניתן לעשות ריסטרט מהוינדוס. כשאני עושה אחד מהם מהוינדוס, ריסטרט , או כיבוי, מקבל מסך שחור והמחשב ממשיך לעבוד. חושב שזה קרה אחרי שעשיתי עדכון ביוס. לאחר מכן כבר עשיתי ריסט לביוס על ידיד הוצאת הסוללה. וגם בתוך הביוס הגדרתי הגדרות דיפולד. כל מה שקראתי ונייסתי לא עזר. בין היתר גם ריסט לוינדוס והתקנה מהדעסק און קי. לא בטוח שהייתה התקנה נקיה כי הוא שמר את כל התיקיום כמקודם. אני לאמיודע אם זה משהו בוינדוס, או בביוס. וגם כשאני מפעיל את המחשב מכפתור ההפעלה, זה יכול פעם לעלות ופעם לא כבר מיואש.

• תודה!
    • 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. Started by yoniby,

ככה, חזרתי מחו"ל, ולהפתעתי הצורב התחיל להשתגע. זה התחיל מזה שהוא היה חצי פתוח ולא הגיב ללחיצה שאמורה לפתוח ולסגור אותו. דחפתי אותו פנימה, ואז הוא נזכר להגיב, והאור בו גם התחיל להידלק. אלא שמאז כשאני לוחץ על הכפתור לפתוח אותו הוא מנסה, אבל לא מצליח ועושה מעין רעש חריקה כזה, ואז אני לוחץ עוד פעם על הכפתור שסוגר אותו, והוא חוזר למקום ולא עושה רעש. מה יכולה להיות הבעיה? נגמרה לי האחריות ככה שזה לא על הפרק... תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by bad-sector,

אני מצליח לראות ב TV OUT מצויין, משחקים, שולחן עבודה והכל אבל משום מה זה לא מנגן לי אף סרט אני רואה את הסרט במחשב אבל לא במסך טלוויזיה... יש לזה סיבה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  12. Started by eliXir,

Well, or my memory is lousy or my computer is just fucked up. I took my old cdrw and tried to connect it into my pc, now, I had connected the IDE ATAPI CONNECTOR to the regular cdrom, and the DC INPUT to such other electricity support. I got on my cdrw also: "F.GND", "RESERVED", "AUDIO OUT, R GND L", "CABLE SELET", "SLAVE", "MASTER". What have I done wrong? btw, when I connect it in my way the pc just crush. Answer me in hebrew if you can. thx in advance.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  13. לחבר שלי שהחליט לנתק את המאוורר הראשי (לא זה של המעבד) למשך הלילה יש בעיה רצינית כאשר הוא מפעיל את המחשב נשמעים כמה צפצופים (לפחות 8), וכאשר פתוחתי את המחשב כדי לראות מה הבעיה שמתי לב שישנו ג'וק בינוני שמתחמם עד לרמה של כוויה קטנה רק אחרי כמה עשרות שניות שהמחשב פועל. כמו כן אנחנו סבורים שראינו להבה קטנה באותו האזור בפעם הראשונה שהפעלנו את המחשב גזר דין מוות אתם אומרים? אם כן מה לדעתכם קרה שם?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by guyezra,

שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  15. Started by johnyG,

שלום, יש לי מחשב של חבר עם לוח אם של אסוס P4P800-E DELUXE. מדי פעם לעתים קרובות המחשב פשוט לא נדלק. יש לו ביוס מדבר, קול של אישה אומר: SYSTEM FAIL, VGA TEST. החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה קורה. עדכנתי ביוס. לא עזר. אין בעיית התחממות. מה הייתם עושים? בהוראות של הלוח רשום שהוא מקבל רק כרטיסי מסך של 1.5V. איך אני בודק את זה בכרטיס? תודה.

16. Started by shaks,

היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  17. הייתה לי בעייה כאשר הכרטיס מחובר לTV ואני נכנס ל BIOS מה שקורה שהמסך מתחיל לקפוץ (כמו שמנסים להריץ אותו בתדר גבוהה מהיכולת של המסך) ולא ניתן לעבוד בBIOS. חשבתי שהבעייה אצלי בכבלים, בכרטיס, במחשב בקיצור הבעייה אצלי. לקחתי את הכבלים שהולכם ל TV לחבר שיש לו RADEON 9600 PRO וגיליתי שצלו אין את הבעייה הזאת, אבל כאשר נכנסים ל BIOS והמחשב מחובר ל T.V דבר ראשון רואים בDUAL WIEW ודבר שני אתה לא רואה את הBIOS על כל המסך אלא רק על חלקו (כאילו מישהו שיחק אם ההגדרות של המסך והקטין אותו עד הסוף). אמרנו שזה די מוזר שבככל בDOS אני יכול לראות בTV. ניתקנו את כבל שהולך ל TV, נכנסנו ל BIOS וכמה מפתיע הכל חזר להיות כמו שצריך (רואים את הBIOS על כל המסך). מה שמוזר פה למה בכלל הכרטיס שולך אות ל …

18. Started by TheWingedKiwi,

לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.

20. Started by ahinazar,

אני יתחיל תסיפור מהתחלה... קיבלתי את המחשב החדש היום... יש כמה משחקים ישנים שאני משחק כמו (Empire Earth 1 , Tactical Ops) ומשחקים יותר חדשים כמו (Call Of Duty 4 , PES) סבבה? המשחקים הישנים צריך לכבות בישבילם ליבה אחת... ראיתי תוכנה שמכבה מעצמה את הליבה - http://shooter.ice-world.de/Download/OneProc.exe עכשיו הכל פועל טוב במשחקים הישנים... ב PES עוד לא ניסיתי כי אין לי אותו.. אבל ב COD יש לי מן תקיעות מעצבנות והמחשב שלי אמור לסחוב את זה חלק על אפשרויות גבוהות. מישהו יכול לעזור לי =\ ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by dima243,

אני לא מצליח להדליק את המיקורון והמיקרופון לא פועל המיקרופון חדש. אז אין בעייה ניסיתי 3 מיקרופונים בבקשה עזרההה.................

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. היי שלום, במחשב של חבר שלי,יש 2 כרטיסי מסך אחד מובנה ואחד PCIE. המחשב מזהה רק את מובנה,אבל כפי שידוע לי מתי שיש כרטיס נפרד אז יש הוא מנטרל את המובנה. הבעיה שהמחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס,עוד עבד עד לפני חודש ופתאום הפסיק לעבוד הוא מחובר טוב מאוד. יכול להיות שהוא שרוף ? איך אפשר לדעת?< עכשיו הוצאתי את הכרטיס ההמסך PCI ובטעות זז כרטיס זיכרון,אז החזרתי את הכרטיס למקומו ואז המחשב התחיל לעשות רעשים סבבה,3 ציפצופים והמסך לא עבד בטח היה קשור לזיכרון,הוצאתי לגמרי את הכרטיס הזיכרון ופתאום המסך עבד ואחרי 3 דקות נכבה שוב? מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by kobi122,

המחשב כל הזמן מאתחל את עצמו (לא מדובר פה על המחשב שלי *של חבר*) כשהוא טוען את את ה-xp הוא מתאתחל(ריסרט) מה אני יכול לעשות בדבר כזה ? לפרמט אני לא יכול כי יש חומרים חשובים בפנים. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  24. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. הרכבתי מערכת חדשה שמורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד : Q6600 2.4GHZ לוח אם: ASUS STRIKER 2 NSE זכרונות: 2X2GB OCZ DDR3 1600 MHZ CL7 DUAL CHANNEL KIT כרטיס מסך: BFG GEFORCE 9800GX2 ספק כח: JSP-TECH 1100W התקנתי ווינדוס ויסטה 32 ביט עם כל העדכונים כולל SP1. התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA גרסה 175.19 התקנתי CALL OF DUTY 4 MW אני בא להתחיל לשחק הוא טוען את השלב מסיים ונתקע. ניסיתי להתקין גרסה אחרת לדרייברים של הכרטיס מסך כמו לדוגמא 174.74 אותו דבר נתקע. התקנתי GRID בא להתחיל לשחק טוען את השלב מסיים לטעון נתקע. אני יציין שאני יכול לחזור לסביבת עבודה של הווידוס ע"י CT…

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by seladlev,

כמו שרשום בכותרת פירמטתי והתקנתי חלונות מחדש על מנת לוודא שזה לא בעיית תוכנה למישהו יש כיוון מפרט רשום בצד...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.