תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה הסיפור? אני נתקל בזה בשתי תוכנות כשאני מפעיל אותם, התוכנות ניידות אך תקינות - נבדקו במחשב אחר. ניידות אחרות כן עובדות. ווינדוס 7 חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות רלוונטיות.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל אחד בנפרד עובד יופי על המחשב הזה. שניהם ביחד עובדים יפה על מחשב אחר. אין לי כרגע עוד זוג זכרונות לשחק איתם על המחשב הנוכחי לראות איך זה מגיב. בכל מקרה הזכרונות הם geil value plus 4gb x2 הלוח האם הוא asus p7h55-m le יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב-memtest הם לא מגיעים לאחוז אחד, בניסיון טעינת מערכת הפעלה הם מרסטים עוד לפני הלוגו/הודעה כלשהי. לביוס הם מגיעים... הביוס מעודכן לגרסא האחרונה. אין לי מושג מה בנוגע למתחים, כתוב על המדבקה שלהם 1.5וולט אז אני מתאר לעצמי שאין שום סיבה לגעת בזה. כל פתרון/רעיון/עצה יתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מקבל גם ב Bus error וב Address error בשדה של ה SINGLE שיש ERR 1 מה זה אומר בתכלס ? אני הולך להריץ בדיקת זכרון.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לפני שבועיים, לראשונה בהדלקת המחשב המסך לא קיבל אותות מהמחשב למרות שהמחשב פעל. מאוחר יותר, נוכחתי לדעת שלעיתים גם ה-cdrom לא מקבל חשמל. והמקלדת לא מקבלת כמעט לעולם. למרות זאת, בפעמים מעטות לאחר ניסיונות רבים, המחשב כן עולה (כל הרכיבים מקבלים חשמל) באופן נורמלי. לא ברור לי אם כאשר המסך אינו "נדלק" (לאחר היותו במצב standby), המחשב כן עולה. בכל מקרה, תמיד המחשב עצמו נדלק מהמאווררים עובדים. היה עוזר לדעת מה סדר ההפעלה של המחשב או אם נתקלתם בבעיה כזאת בעבר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקיי, אז הנה הסיפור: מחשב חדש - קניתי לפני כחודש וחצי: AMD ATHLON XP 2500+ ABIT NF7-S ספק כוח HEC 300AR-T המחשב עבד כחודש וחצי מצויין - שיניתי קצת את התכולה למאווררי לדים, הוספתי קתודה, אבל לא נראה לי שזה קשור, פתאום היום באמצע עבודה הכל נכבה והוא עושה מעיין אזעקה כזאת, ללוח אם עובר חשמל, אני יודע את זה ע"פ הנורת LED שדולקת, בדקתי אם החיבורי חשמל למארז טובים - והם כן, שום דבר לא התנתק, אבל שמתי לך שהלו אם שלי לפני כשבוע-שבועיים - הNorthbridge fan שלו לא עבד - יכול להיות שהוא לא עבד מלכתחילה, אני לא זוכר, למישהו יש מושג מה קרה או איך אפשר לתקן? היום יום שבת - אז רק מחר אני יוכל להתקשר לPCH, תודה רבה! נ.ב. אם הלוח-אם דפוק - לא סביר שהוא לקח את המעבד איתו - נכון? ואם הספק כ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה במחשב..מחובר לי כונן קשיח אחד מסוג SATA, ויש לי עוד שני כונני ATA. כשאני מחבר את אחד מהם למחשב, המחשב עולה והכל תקין. אבל כשאני מחבר את שניהם (פלוס הSATA שכל הזמן מחובר), המחשב עולה ממש ממש ממש לאט, אני מתכוון שאני צריך לחכות איזה חצי שעה שהוינדוס יעלה אם בכלל. שני הכונני ATA תקינים כי אם אני מחבר כל אחד מהם בנפרד עם הSATA המחשב עולה כמו שצריך, הבעיה קורת רק כששניהם מחוברים פלוס הSATA. שניהם על מצב של SLAVE (הם בלי הצ'ופצ'יק הזה). יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון, מאחר שאני לא יודע מה גורם לבעיה אני רק יכול להניח שזו בעיית חומרה. לאחרונה רכשנו מחשב מקצועי לעבודת מוסיקה. המחשב של Boxx מסידרה 8520 שלהם: WS DUAL XEON X5650 2.66GHz 12GB DDR3-1333 REG ECC NVIDIA Quadro FX 580 Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 64-Bit התוכנה שאנו עובדים איתה היא Cakewalk Sonar 8.5 לאחר שימוש קצר התחלנו להתקל בתופעה שהתוכנה Sonar נתקעת. תוך זמן קצר גילינו שיש קשר ישיר להדלקת וכיבוי האורות בחדר לתופעת התקעות התוכנה. בדקנו הדלקת וכיבוי של תריס חשמלי, נורות פלורסנט, נורות קוורץ וכולם גרמו לאותה תוצאה. חשוב לציין שהמחשב מחובר ל-UPS ONLINE. ניתקנו את ה-UPS מהחשמל, ובודדנו את המערכת כך שהיא פועלת רק על הסולל…
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033553,00.html
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
קורה לפעמים שמקלידים טקסט וכשמסתכלים על המסך רואים שהכל יצא באנגלית... אני רוצה להמליץ על תוכנה פשוטה שעוזרת המון. בלחיצה אחת על מקש F10 הטקסט יהפוך אוטומטית למה שתכננתם לכתוב. יש בה עוד כמה אפשרויות כמו תרגום למילה ע"י לחיצה על ctrl+T ועוד. קישור להורדה: http://www.langover.com/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לפני מס' ימים הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות של 2133 אבל בתוכנת בדיקה רשום לי 1066. מבחינת הדגם זה הדגם הנכון שהזמנתי משהו שכן שמתי לב אליו זה שרשום במפרט של הלוח אם 8 x 1.5V DDR3 והזכרונות הם 1.65V, זאת הבעיה? לבקש מהם שיחליפו לי את הזכרונות? זה המפרט של המחשב: Computer: GIGABYTE CPU: Intel Core i7-4820K (Ivy Bridge-E, S1) 3700 MHz (37.00x100.0) @ 1200 MHz (12.00x100.0) Motherboard: GIGABYTE X79-UP4 Chipset: Intel X79 (Patsburg) Memory: 16384 MBytes @ 1066 MHz, 11.0-11-11-36 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 Graphics: …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ניתן לשנות כתובת IP של ROUTER של HOT לכתובת זרה (מחוץ לישראל)?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מישהו שמטריד אותי במייל איך אני יכולה לראות מי זה ? אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך מהירה להוציא את כתובת mac address ללא כניסה לחשבון המשתמש במערכת הפעלה 7 או XP . כלומר מצב נתון שאין גישה למחשב והמחשב נעול בסיסמה ולא ניתן להכנס להפעלה ולהפעיל CMD ולרשום IPCONFIG /ALL האם אפשר על ידי תוכנת Hirens למשוך את הכתובת או דרך אחרת שאתם מכירים . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל. קיוותי שאוכל לכתוב עליו בצורה נוחה, רציפה ואמינה, אולם זה לחלוטין אינו המצב - אני מנסה לכתוב עם העט ב-ONE NOTE 2016- התוצאה : או שזה כותב ואו שהוא לא כותב, או שהוא כותב או שהוא בכלל מזיז את המסך לקיבינמט. אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה עם המחשב הזה. ניסיתי את ה- עט שהגיע עם המוצר, ניסיתי את ה- ACTIVE PEN 2 ואין שינוי בתוצאה. הדרייברים מעודכנים עד לרמת הביוס בוצע נסיון עם ה-ONE NOTE שמגיע עם ווינדוס 10 שהוא בכלל על הפנים לעומת ה-16. כמו כן עשיתי כיול למסך / עט ווידאתי שה-Ignore touch input מסומן. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני פונה ללנובו ומבקש מהם לסייע ? אני נו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר חודשים להוריד משחקים ומוזיקה וDVDים בפורמט RAR ומדי פעם אני מקבל CRC ERROR. כנ"ל התקנות של משחקים מכונן CD-ROM פגומות, ואני לא מצליח לעלות מאיפה הבעיה? לפי דעתי אולי בעיה בלוח אם או הגדרות כתיבה לדיסק... אבל הייתי שמח לשמוע דעות אולי אני צריך לקנות ציוד חדש וזהו? אולי הזיכרון לא מתאים? Motherboard- Gigabyte GA-8N-SLI Royal nForce4 SLI chipset Processor - Intel® Pentium® D processor 830 LGA775 Dual Core 64 bit Memory - (2X) Kingston DDR II 512MB PC533 R.Disk - (2X) WD 200GB 7200 RPM 8MB SATAII תודה, איציק.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שבת שלום חברים! יש לי משהו מוזר במסך של הנייד החדש שלי. מדובר על נייד של LG וכאשר כול המסך ברקע לבן רואים בצד שמאל מן כתם בצבע שחור ממש חלש יש לציין שממש צריך להתאמץ לראות את זה ורואים את זה רק על רקע לבן או תכלת בהיר. זה לא לכלוך כי ניקי את המסך כמה פעמים עם החומר המיוחד למסכי LCD וכמו כן זה לא נראה כמו פיקסל שרוף. זה ממש נראה כמו כתם לכלוף שחור בהיר. אודה על עזרתכם בנושא ומה אני אמור לעשות היות והנניד עוד באחריות. תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי לאחרונה מחשב נייד חדש, אבל ברגע שהוצאתי אותו מהקופסה נוכחתי לדעת שעל המסך יש כתם בהיר מוזר, ראו תמונה מצורפת (פינה ימנית עליונה) לפני שאני מתחיל להתעסק עם החלפות וכו' (המחשב מחו"ל. בלאגן.), אשמח אם למישהו יש רעיון מה זה או איך לסדר את זה. ניסיתי לחבר את המחשב למסך חיצוני- ה GPU בסדר גמור, לא מדובר בארטיפקט. כל עצה או רעיון יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 29 תגובות
- 10.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הכתם הופיע לראשונה לפני כשנה בתור פיקסל אחד והתחיל להתפשט באמצע המסך, לאחר מכן הוא פשוט הופיע במקום אחר נמוך יותר, וכרגע נמצא באזור השמאלי התחתון. תחילה חשבתי שזה פיקסלים שרופים, אבל פיקסלים שרופים לא יכולים לזוז.. איך אפשר לתקן את זה? יכול להיות שיש איזה חלקיק בתוך המסך שגורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב hp. אצלי כבר קרוב לשנתיים. האם צריך לשלוח את המחשב לתיקון? מה צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הביאו לי מסך מחשב LCD שלא עובד (לוחצים על POWER והוא לא נדלק). בתור ניסוי החלטתי לנסות לפתוח אותו ולבדוק אם יש קבלים מפוצצים. הסתבר שבאמת היה 4 קבלים מפוצצים ואחרי החלפתם המסך הראה סימני חיים ונדלק. אך ברגע שחובר למחשב הופיעו עליו מעין כתמים בהירים כמו שרואים בתמונה (כאשר המסך מראה תמונה שחורה לא רואים אותם). Uploaded with ImageShack.us
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש עם geforce7600GS עכשיו כשאני משחק במישחקים יש לי כל מיני כתמים בטקסטורות תמונה:http://img77.imageshack.us/img77/4576/untitleddw5.jpg http://img82.imageshack.us/img82/5639/234ot2.jpg (הבעיה לא רק במשחק אחד) מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי יש לי תקלה בתצוגה של המחשב.כאשר אני מדליק את המחשב מיד מופעים כתמים ירוקים על המסך.כאשר החלפתי את המיקום של כרטיס המסך ב PCI-E הבעיה חלפה לכמה ימים וחזרה לאחר מכן.אתמול הדלקתי את המחשב ולא היו כתמים אבל לאחר כמה שעות של עבודה של המחשב הבעיה חזרה.כאשר אני מוחק את הדרייבר של כרטיס המסך אני יכול לעלות את המערכת הפעלה אבל ישנם כתמים והמחשב עובד ב VGA .במידה והדרייבר של הכרטיס מסך מותקן אני לא יכול לעלות את מערכת ההפעלה. האם יש לי תקלה בכרטיס מסך, בלוח אם , בספק? אתם מכירים מעבדה אמינה לתיקון מחשבים באזור המרכז? תודה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום,יש לי תקלה מופלאה ואני אשמח לעזרה . לפני שבוע בערך באמצע משחק,המשחק נתקע ועל המסך והיו "כתמים" לכל אורך המסך.לאחר ניתוק של המערכת הכתמים חזרו כבר בשלב של BIOS והמסך מהבהב בשלב של הפעלת מערכת ההפעלה ולא ניתן לבצע שום פעולה . לאחר שיחזור מערכת שביצעתי התקלה נעלמה לכמה שעות ויותר ולאחר מכן חזרה(כמה פעמים).אני עכשיו במצב של פירמוט המחשב אבל התקלה לא נעלמה . כאשר אני מנסה להתקין את הכרטיס מסך מחדש התקלה חוזרת(המסך מהבהב).ללא התקנה של כרטיס המסך אני רואה פשוט כתמים ירוקים. אני מנסה להבין היכן התקלה בלוח אם,בכרטיס מסך אולי ווירוס? אני אשמח לאיבחון של התקלה ועזרה בתיקון הבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-