עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלא נדלק, הוא היה מפורק הרבה זמן, והספק היה מחובר למחשב אחר, במחשב השני לפעמים הייתה לי את אותה תופעה אם אני לא שומע שום צליל כשאני מדליק את המחשב, זה סימן שזה בעיה בספק? אין לי עוד ספק לבדוק איתו ( 2 מחשבים, ספק אחד) ואני לא רוצה ללכת לקנות ספקים כי אני צריך לדעת שהמחשבים במצב תקין לגמרי לפני שאני קונה משהו בשבילם(אחד מהם אמור לתפקד בתור שרת הורדות בשבילי ולכן אני לא רוצה להשקיע עליו לפני שאני יודע מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  2. כאמור, המחשב עושה RESET על דעת עצמו כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו דרך נגנים [צפייה באתרים כמו youtube לא גורמת לבעיות], כמו כן, כשאני מנסה להתחבר ל-ICQ. ניסיתי לפרמט, לא עזר. מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. אחד מהתחביבים שלי הוא לבנות מכונות משחקי וידאו. לקחתי מחשב נייד ישן, פנטיום 1 של קומפאק, חיברתי לו מקלדת PS2 שחשפתי את הלוח האלקטרוני שלה והתחלתי לקצר מגעים עם כבל חשמלי במטרה לגלות מה מפעיל איזה אות. בקיצור....... פדיחות. כנראה שבטעות קיצרתי בין שני מגעים שלא הייתי אמור, המסך נכבה, המחשב המשיך לעבוד אבל אחרי שכיביתי אותו הוא כבר לא נדלק. פעם ראשונה שזה קורה לי, ועשיתי האקינג להרבה מקלדות. האם ייתכן שקיצור מגעים במקלדת ישרוף משהו ואם כן את מה? האם זה משהו סופני או שיש דרך להחיות אותו?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by ibud,

בניתי מחשב, אחרי ההרכבה ניסיתי להפעיל והמחשב נדלק.......... אבל לא זיהה את הכרטיס מסך..... הפעלתי על את הBios על Configure וזה נדלק, כשאני מחזיר את זה לnormal הוא עדיין לא מזהה..... יש ימישהו רעיון?

5. פעם הייתה אפשרות בכל המסכים לשחק עם הרוחב והגובה של המסך בשביל לגרום לדסקטופ להימתח על כל המסך. אין לי את האפשרות הפיזית במסך , יש אופציה של תוכנת צד שלישי שתעשה את זה ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg

7. Started by cpp,

חיברתי היום לוח אם חדש ושאני מדליק את המחשב המאוורים דלוקים אבל המסך לא נדלק חיברת והחלפתי כרטיס מסך עדיין לא עובד וגם שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחלש ונדלק מהר יותר ככה כל הזמן.... מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. אהלן, רציתי לשאול, למה כשאני לוחץ על כפתורים במקלדת לפעמים יש דיליי ארוך עד שהוא קולט שלחצתי על אות מסויימת? זאת מקלדת אלחוטית. שמתי לב שכשאני מחבר את ה-USB לחלק האחורי של הלוח ולא ל-FRONT של המארז, אז הדיליי הזה נעלם והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by SpeeTroX,

מה קורה אני מעוניין לקנות ראם חדש הלוח אם שלי תומך עד 2666 השאלה שלי אם אני יקנה ראם מהיר יותר ולא יפעיל xmp (כי גם ככה אין) זה יעבוד ? פשוט בעתיד אחליף גם לוח אם.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. Started by בזיק2,

שלום יש לי כונן קשיח חדש לגמרי ואני רוצה להתקין אותו במחשב 'ריק' , ז"א צריך להתקין גם מערכת הפעלה איך זה עובד, האם פשוט לחבר את הכונן ואז אוכל להתקין או שצריך לפרמט את הכונן במחשב אחר? או משהו אחר? תודה

11. שלום לצערי הלך הלוח אם במחשב לכן אני אשמח לקבל המלצות וחוות דעת ללוח אם חדש שיהיה מתאים ליכולות של המפרט בתמונה. תודה לעונים

12. Started by gregos1990,

איך אני פוטר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by Tazmany,

כל פעם שאני מעדכן את ה BIOS שלי אין לי מעבר לחלונות 10 ניסיתי גם לעדכן ל BIOS ישן יותר ולא עובד, צריך להוציא את הסוללה ואז הוא לא מזהה את הכונן NVMe ששם החלונות 10 וצריך להתקין הכל מחדש והכל נמחק לי. קרה לי כל פעם שעדכנתי BIOS לכל גירסה אפשרית. האם הלוח דפוק נקנה בKSP בתלפיות?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by במבליק,

איך / האם ישנה אפשרות לדעת כמה DPI יש בעכבר בו אני משתמש?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by mp91,

נוצרה לי בכל מחיצה תיקית סאונד: מה אני עושה עם זה? יש אם בעיה או משהו? או שזה נורמלי לחלוטין? אני לא יכול להיכנס אל התיקייה או למחוק אותה.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by xtract1,

איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by zzrxox,

היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. Started by hlxp,

קניתי כרטיס PCI to USB - כרטיס הרחבה לעוד 4 יציאות USB. חיברתי את הכרטיס לSLOT PCI פנוי הדלקתי את המחשב ולא ראיתי שום סימן לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. חיברתי נגן MP3, מסומן לי על המסך USB CONNECTED אך המחשב לא מזהה אותו, כנ"ל עם מדפסת. לוח האם שלי ASUS kR7A. למישהו יש רעיון לגבי הבעיה ?

19. Started by josh_10,

היום , לאחר התקנה של כמה תוכנות אאודיו וממירים של פורמטים , המחשב כבר לא מסוגל להשמיע שום שמע למעט הרמקול הפנימי . נראה לי שנדפק לי דרייבר או שמשהו שהגדרות השתבש . ניסיתי לפתור כמיטב יכולתי עד שהרמתי ידים . מבקש דחוף לינק ישיר בעברית לאתר מייקרוסופט שינחה אותי שלב אחר שלב לפתרון הבעייה . :s05: יש לי XP . מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by erap129,

היום רציתי לבדוק משהו בתוך המחשב, אז כיביתי את המחשב, ניתקתי את כל הכבלים מאחורי המחשב ופחתי את המארז. הקייס היה פתוח (לא נגעתי בשום דבר בתוך המחשב, פשוט רציתי לבדוק את רעש המאווררים שהקייס פתוח) וחיברתי רק את הכבל של החשמל כדי לשמוע את המאווררים. (ושתבינו זה משהו שאני עושה די הרבה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה וזה מה שמוזר) ברגע שחיברתי את הכבל של החשמל ראיתי הבזק קטן בחיבור של הספק ונהיה קצר בכל הקומה הראשונה בבית שלי ובנוסף לכך הרחתי קצת שרוף לכמה שניות. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המחשב, אפילו לשקעים אחרים אני שומע בום ויש קצר כללי בכל הקומה הראשונה. קניתי את הספק הזה לפני שבועיים ששדרגתי כרטיס מסך והוא HEC400TRT אז זה ממש מוזר שהוא כבר יישרף... יש גם סיכוי שה…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by nizan33,

שלום לפני שבוע קניתי זכרון של קינגסטון שני סטיקים של 512 מגה כל אחד ביחד 1 גיגה במהירות 400 מגה הרץ פועל טוב אני חושב והיום פתחתי את המחשב והחלפתי את המקום של הcdrom למקום אחר וכשהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עשה לי מסך כחול אחרי כמה שניות ועכשיו כשאני בודק בtask manager אני רואה אבל בתוכנה cpu-z הוא מראה לי נתונים נכונים. מה שמסומן זה מה שאני חושב שלא בסדר, אשמח אם מישהו יגיד לי כמה אמור להיות רשום ואיך לסדר את זה. בבקשה עזרה!!

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by rafi1212,

שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by OrX,

היי לפני כמה שבועות הופיעה תופעה מוזרה, המחשב לא נדלק, אלא, אם אני או מנתק את הכבל חשמל מהקיר ומחבר שוב לקיר ואז הוא נדלק. או שאני מחבר לאל פסק, כאשר האל פסק לא מחובר לחשמל בקיר, ואז המחשב נדלק, ורק אז, אני מחבר את האל פסק לקיר. אם אני מנסה להדליק את המחשב כאשר הוא מחובר דרך אל פסק, כאשר האל פסק מחובר לקיר, המחשב לא נדלק. אחרי שהמחשב עולה ואני מכבה אותו, אז, אם אני מנסה להדליק מיד אחרי אז הוא עולה בלי מניפולציה מיוחדת, אבל אם אני מנסה להפעיל אותו אחרי נניח 5 דקות ומעלה שהוא היה מכובה, אז הוא לא עולה ודורש שוב פעם את אחת השיטות שכתבתי. המחשב, מאז שנקנה תמיד עבד דרך האל פסק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: ספק כוח: Seasonic 660W Gold X-Series Active PFC 12CM F…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by adam99,

שלום! יש לי ווינדוס XP SP2 PRO וכשהפעלתי היום את המחשב אז הוא עלה עד החלק של הברוך הבא והמסך נכבה. במצב בטוח הוא עלה ומשם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, אחרי זה המערכת עלתה במצב רגיל התקנתי את הדרייבר מחדש כולל דריסת הקבצים הישנים. אחרי הריסטרט הוא שוב מגיע לפני הברוך הבא ונכבה המסך. מה עושים? הכרטיס הוא GeForce FX5500. תודה!

• 7 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.