תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר לפתור בעיה עם הלפטופ. מדובר ב- toshiba Satellite A300 עם וינדוס 7 מותקן עליו. החבר טוען שזה קרה בפתאומיות מבלי שהוא הפיל את המחשב או משהו כזה. פשוט קרה מעצמו תו"כ שימוש. הנה תצלום של המסך (את הריבועים השחורים אני הוספתי): http://img534.imageshack.us/img534/8725/img1959ce.jpg שימו לב לחצי התחתון של המסך - מרוח. אין לנו מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לנסות לתקן אותה ולכן נשמח לעזרתכם. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה win XP מחשב נייח שלום כאשר אני מדליק את המחשב מתבצעת העלאת תוכנת ההפעלה (המסך מתפקד) באמצע ההפעלה מופיעה על המסך הודעה " entering sleep mode" והמסך נכבה. ברקע אני שומע דרך הרמקולים שפעולת העלאת מערכת ההפעלה נמשכת כרגיל. החלפתי מסך - התופעה חוזרת על עצמה (משמע זה לא המסך) הוצאתי את הסוללה של המחשב למספר דקות - התופעה לא נפתרה. אני מצליח להעלות את המחשב ב "safe mode" ואז המסך לא נכבה. בדקתי ב power options properties אין לי בכלל את האופציה של sleep mode אשמח להסבר כלשהו וכן פיתרון תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה בשבוע האחרון הלחצן השמאלי במקלדת של פותח את ההתחל לא עובד לי אלא רק מעלה לי בקטן מימין "KEY DISABLED" (באותה צורה שזה רושם לי אם הCAPS LOCK עובד או לא) אשמח אם מישהו ידע לתת לי פתרון וגם אם אפשר גם איך זה פתרום קרה תדוה מראש ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב ואת המסך, לאחר שנשמע הצפצוף מהלוח אם והנורות של המקלדת מהבהבות( ז"א שהוא מזהה הכל), המסך לא זוהה ולא רואים שום דבר, הנורה במסך מהבהבת כאילו הוא לא מחובר למחשב. לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסטרט של המחשב, לוקח כמה שניות עד שנשמע שוב הצפצוף מהלוח אם, ואז המסך כן מגיב וכן עובד. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך(לא יודע אם זה קשור, הכרטיס מסך הוא GeForce 8800GT). מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק CS ויש לי פינג של 20 25..ומשום מה יש לי תקיעות במשחקים חשבתי אולי זה קשור לאיזה חלק שצריך להחליף במחשב.. זה המפרט: מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT]זיכרונות- System Memory 2043 MB]DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)]מארז-Computer Type ACPI x86-based PC ,SERVICE PACK 1
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן חברים, קיבלתי היום HTPC שהזמנתי על בסיס המפרטים המומלצים באתר : AMD A6-3500 Gigabyte GA-A75M-D2H 4GB RAM כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI out -> HDMI) ווינדוס נראה לא טוב, והטקסט מטושטש - בבירור לא איכות HD. הכבל זה לא הבעיה כי כשאני מחבר אותו למשהו אחר אני רואה FULL HD. הטלויזיה היא Philips 6606. ההגדרות של ה-AMD Vision Engine הם 1080p / 60hz - כלומר נראה בסדר.. מה שמוזר זה שראיתי וידאו באיכות 720p והוא היה נראה טוב, כלומר שוידאו לא מטושטש כמו טקסט/חלונות. מישהו נתקל בבעיה דומה, או יכול להציע לי כיוון לפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודע כלכך אם זה המקום הנכון לקבל את העזרה, אם לא אני מתנצל פשוט לא מצאתי מקום אחר שנראה לגיטימי לבדוק. אם טעיתי מתנצל מראש. לעניין: קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח חדש 500GB מהמחשב הישן יש לי כוננים ישנים יותר: 1. כונן ישר של מקסטור בנפח 120GB', בן 8 שנים - הכונן תקין ועובד היטב 2. כונן קשיח היטאצ'י בנפח 160GB, בן 4 שנים - תקין גם כן על הכונן הראשון יש חומר שאני צריך, תכננתי להשתמש בכונן של היטאצ'י ככונן סיסטם עבור מערכת הפעלה ותוכנות. בשני הכוננים הנוספים כאמצעי אחסון. כאשר הכונן הישן ביותר (לאחר שאעביר ממנו חומר) יפורמט וישמש ככונן גיבוי למערכת, אני מתכנן ליצור אימג'ים באמצעות תוכנת אקרוניס ולשמור את הקבצים באותו כונן. איני בטוח שזהו הדבר החכם לעשות - מבחינת …
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאמצא פה תשובה. יש לי חשבון בג'מייל וכשאני שולחת מייל למישהו אז זה מגיע אליו כאילו מהמייל של אחותי (אבל כתוב את הכתובת שלי. הבעיה היא רק בכינוי) *** אנחנו לא גרות באותו בית אז זה לא בעיה של אותו מחשב או משהו כזה איך משנים את זה חזרה כדי שאנשים יקבלו מייל עם השם שלי ולא עם השם של אחותי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מקבל מסכים כחולים אחרי החלפת החומרה,בהתחלה הבעיה הייתה דרייבר כרטיס רשת. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה,חיפשתי שעות ולא מצאתי פיתרון. כרגע המחשב קורס אחרי כמה דקות כששני סטיקים זכרון ראם מחוברים ומחזיק קצת יותר עם סטיק אחד. בבקשה עזרה בפיענוח קבצי dump,אני לא מצליח לפתוח אותם
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
אהלן. המחשב נתקע כשעושים לו איתחול. בלוח אם זה תקוע על q code: b2 b2- Legacy Option ROM Initialization אם אני עושה RESET אז המחשב עולה. הלוח אם: ASUS P88Z77-V-Deluxe GPU: ATI HD6950 open to 6970 2GB CPU: Intel Core i7 3770k RAM: 4x4GB Corsair vengence עשיתי עידכון ל-BIOS עשיתי גם איפוס שום דבר לא עוזר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג איך זה קרה.. אני לא יודע איך לתקן את זה אפילו אם אפשרי בכלל
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היום בבוקר התעוררי, הדלקתי את המחשב כרגיל, אבל הוא לא עבד בדיוק אותו דבר.. השינוי המורגש והבולט ביותר היה בפתיחת דפדפנים, שלפתע נעשתה איטית, לאחר מכן כל טאב שפותחים נפתח לא בצורה חלקה אלא מקרטעת, וגם הכיתוב בשורת החיפוש בדפדפן הוא מקרטע. שללתי אפשרות של דפדפן (התקנתי מחדש), בדקתי תכנות ריגול וכל זה - הסרתי מה שהיה. גם המחשב מרגיש קצת איטי במובן מסויים. מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בן 4-5 שנים, עליו מותקן ווינדוס 7 32bit, החלה בעיה שברגע שאני מדליקה את המחשב יש 2-3 צפצופים של "טוו" ורשום על המסך "no signal" והמחשב ישר נכבה. עד עכשיו המחשב עבד פיקס, פרט לכך שהחלפתי מאוורר למעבד לפני כארבעה חודשים. (אבל אז המחשב החל להעלות עד השלב של הוינדוס ורק אז נכבה) מה יכולה להיות הבעיה האם איפוס של הביוס או ניקוי של הרכיבים אמור לעזור או שמא הלך חלק מסוים? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה הגלגלת האמצעית מגלגלת לי לבד בלי שאני עושה כלום. לדוגמה: אני גולל באתר למטה וכשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר לי למעלה מעצמו. באוטלוק זה ממש מרגיז כי כשאני עומד על הדואר הנכנס זה מוריד לי למטה ומעלה למעלה במהירות בלי שאני ממש עושה משהו. אני חייב לגלול עם החצים בצד ע"י לחיצה עליהם עם העכבר כדי לשלוט בגלילה בלי שהיא תשתגע... אני לא בטוח שזה בעכב כמו אולי משהו בהגדרות שלו למרות שהוא הזדהה לבד בWIN 7 והדונגל האלחוטי שלו הותקן לבד. אני התקנתי מהאתר את התוכנה של העכבר אבל זה לא ממש עזר לי... האם מישהו יודע מדוע זה קורה? אני אבדוק עכשיו במחשב אחר ואדווח לכם. בכול אופן אשמח לעצות בעניין, תודה עריכה: טוב, אכזבה קשה, ומעכבר שנחשב מוערך... זה קורה גם במחשב אחר. מספיק…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע המאוורר של המעבד התחיל לעשות לי רעש. כשפתחתי את המחשב ראיתי שחלק מצלעות הקירור שלו התעקמו, עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר חדש. יש לי לוח אם של ASROCK והמאוורר שלי עכשיו הוא רגיל של אינטל התושבת היא 775 עכשיו ראיתי את המאוורר הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6098 (אין אותו בTMS- מעניין למה?) ורציתי לדעת אם כל מאוורר שמתאים לתושבת שלי ייכנס? כמו כן אשמח לחוו"ד על המאוורר, או להצעה חלופית, עד 100 ש"ח תודה ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד תוכנה וחומרה וכל מיני כאלה, ולכן לקחתי את המחשב הישן של אבא שלי ופירמטתי אותו, עכשיו אני מנסה לשים עליו ווינדוס XP חדש והוא אומר לי שהקוד לא נכון, מה אני עושה עם זה? איך אני יכול להתגבר על העניין, ניסיתי עוד כמה קודים מהאינטרנט וזה לא עבד, יש למישהו רעיון מה אני עושה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
במוצא"ש עשיתי סוג של פרמוט למחשב [LG X140 WIN7 STARTER, יש לו אפשרות לעשות RECOVERY לאיך שהוא היה כשקניתי אותו] ובמהלך התקנת התוכנות מחדש, לדעתי כשניסיתי להתקין FIREFOX ההתקנה לא התחילה ובמקום זה נהיו במסך חלקים מוארים[בהתחלה חשבתי שהחלקים כהים אבל אח"כ גיליתי שהחלקים מוארים]. התקלה היא כנראה חומרתית כיוון שגם כשהמחשב כבוי/מצב שינה כל עוד הוא מחובר למטען במסך יש "פסים" מוארים.. כשהמחשב דולק המצב ככה גם בלי המטען. בבהירות מקסימלית שככה אני משתמש ברוב הזמן רואים מצויין אז זה לא באממת מפריע לי אבל הייתי שמח לפתור את הדבר המעצבן הזה....
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגוגל כרום כבר הרבה זמן ועל כמה מחשבים ואף פעם לא קרה לי משהוא כזה לפני כמה ימים הדפדפן עדכן לי גירסה לגירסה 20 ומאז נהיה איטי יותר ויותר (הכוונה בממשק הדפדפן עצמו) ומקרטע ולפעמים נתקע ניסיתי להתקין גירסאות אחרות שלו ולנקות את כול המטמון ואפילו ביטלתי הרחבות וזה לא שינה כל דבר יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? בינתיים עברתי ל-FF 13...
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברה שלי קיבלה את המחשב של אח שלה שעבד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא לא עבד אצלה לקחתי אותו לטכנאי אצלו הוא נידלק אחרי זה החזרתי אותו הביתה הוא לא נידלק אצלי ואז שוב פעם אצל הטכנאי נידלק אני ראיתי בעיינים שלי שהוא נידלק אצלו והכל עולה והכל טוב ויפה כיאלו זה מחשב אחר 1 החלפתי כבל כי הכבל שלה לא היה טוב 2 הוא לא נידלק ביכלל אצלה לא הספק שום מאוור שום אור כלום מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-