עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LOL,

פתאום המחשב שלי השגע והתחיל להראות צבעים מוזרים ולאתחל או לתקוע את עצמו והיום זה ניהיה חמור יותר ישר שאני פותח את המחשב הוא מלא בקווים על פני המסך ומשבש את הצבעים ואפילו לא מוכן להפעיל וינדוס לא בsafe mod החלפתי מסך לראות אם התופעה קשורה במסך וגיליתי שהיא לא כי גם במסך האחר קרה אותו דבר לפעמים הוא מוכן לתת לי לעבוד על המחשב כמה דקות ואז להשתגע ולפעמים הוא ישר משגע לא עשיתי ואני לא עושה overclocking ובעיית חום אני בספק בזה עקב זה שזה התחיל פתאום ואחר כך שחיכיתי כמה שעות זה חזר על עצמו ישר בהפעלת המחשב לדעתי פשוט משהו נדפק בכרטיס מסך וכנראה אני יצטרך פשוט לקנות חדש השאלה אם יכולות להיות עוד אפשרויות סבירות שהמחשב יראה תופעות כאלה ? יש לי ti4600 של leadtec אני רוצה גם לה…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. יש לי MS SideWinder GamePad. בלוח הקודם שלי (Epox 8RDA) הוא עבד בלי בעיה. בלוח הנוכחי (GA 7N400-L) הוא לא מזוהה. (או אולי בעצם כן?) הנורה של הג'וסטיק דולקת, אבל הוא לא מגיב במשחקים. ניתן לראות במסך של ה-Game Controler שמצורף. הוא כביכול לא מחובר או לא מותקן. אגב הג'וסטיק שלי הוא לא 3D Pro אלא פשוט. שאני מסיר ומנסה להתקין את ה-MS SideWinder GamePad שמופיע ברשימה - הוא לא נותן לי! (בלוח הקודם זה עבד בלי בעיה). מה עושים?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  3. יש לי ווינדוס אקס פי וכרטיס מסך וודו 3000 וכרטיס רשת אדימקס אלחוטי אבל משום הם לא מסתדרים ביחד ... העיניין הוא ששניהם נפגשים באותו IRQ ואני לא יודע איך משנים לאחד מהם את הIRQ האם מישהו יכול לעזור לי ?! בברכה, יובל

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום.. יש לי כרטיס TV FLY VIDEO 98 עכשיו הדריברים שהיו לי במחשב הישן עבדו עם XP במחשב החדש שאני מתקין את הדריברים הוא מתקין ואחרי זה הוא קרוס.. הלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ מה יכולה ליהיות הבעיה? מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא דריברים עדכניים?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. לא מתכבה זאת אומרת הוא לא עושה רעשים או משהו (אין סימנים לזה שהוא עובד) אבל אם אני לא מוציא תתקע כאשר אני בא להדליק את המחשב הוא לא נדלק הבעיה בטוח לא בספק כי בדקתי אותו מסקנות: או שהבעיה בכפתור הסארט במארז (איך אני מתקן אם זו הבעיה?) או שהבעיה במחשב עצמו (כנ"ל) תודה

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by -ox-,

שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by PT,

עד היום לחצתי על כפתור הPOWER במחשב והWIN XP היה נכנס לתהליך הכיבוי הרגיל בזמן האחרון הוא פשוט נתקע על Windows is now shutting down.... ואני צריך להחזיק את הכפתור הפעלה בשביל לחבות ידנית. זה לא תמיד קורה, אבל זה קורה לרוב, וזה מעצבן. פיתרון?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by klaibert26,

שלום!!! קניתי h.d 80G 8M של westran . התקנתי אותו במחשב בתור פרימרי ואת ההרד דיסק הישן בתור סלייב . אחרי חודש של שימוש ללא בעיות ...כשאני נכנס לספרייה ספציפית הוא פותח לי חלון שאומר "drive d is not pormated do u want to format now?" מה קרה? מה עשיתי? יש לציין שפירמטתי אותו לפני שהתקנתי ווינדוס . וזה קורה לי רק בספרייה הספציפית הזו בשאר הוא עובד טוב. אולי יש למישהו תוכנה ממולצת לבדיקת ההרד דיסק ? תכונות: win xp pro. asus motherbord

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  9. יש לי מדפסת HP 7260 עם מקום להכנסת כרטיסי זיכרון. התקנתי את כל הדרייברים וכשאני מכניס את הכרטיס למדפסת ולוחץ על הכונן שנוצר לי הוא מבקש ממני להכניס את הכרטיס ואותו דבר שאני נכנס מאחת התוכנות ומבקש לעלות תמונה הוא לא מזהה שיש כרטיס בתוך המדפסת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by Blue Omega,

מה קורה אחים שלי....... יש לי מקלדת של מייקרוסופט - Microsoft MultiMedia Keyboard חדשה. ומשום מה מקשיי ה-F לא עובדים. משהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? נ.ב אמרו לי שיש תוכנה למקלדת הזו שמאפשרת תיכנות של המקשים, אם מישהו מכיר אז שיגיד לי, אולי זה יעזור לי.

11. Started by The UnKnown,

Bugcode_USB_Driver מה זה יכול להיות? הדרייברים של הUSB מוגדרים, מה יכול להיות מקור הבעיה...

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  13. היי, יש לי לטפון ASUS TP510UQ שרכשתי לפני 3 שנים. יש לו יציאת HDMI אחת ויציאת USB-C, וכן יציאות USB. יש לי כרגע מסך שאני מנסה לחבר אליו את המחשב דרך USB-C ומשום מה אין אות למסך, המסך גם אמור להטעין את המחשב וזה גם כן לא מתבצע. ובנוסף אני מעוניין לרכוש 2 מסכים שיהיה אפשר לחבר אותם למחשב זה, בלי קשר למסך הנ"ל, חדר עבודה אחר, איך ניתן לעשות את זה? הבנתי שאולי יש אפשרות להוציא כבלים משתי היציאות במחשב ולשני המסכים, אך כרגע משום מה USB-C לא מגיב למסך הנוכחי. או לחילופין יש אפשרות לעשות שרשור בין מסכים? או כל דרך אחרת. תודה רבה.

14. לאחר RESET מצליח להתחבר לאינטרנט.וניתק אחרי זמן מה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by TheDiesel,

שלום כשאני מנסה למחוק תוכנות ומשחקים דרך לוח הבקרה מופיעה לי ההודעה שבתמונה אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by law89,

היי האם יש דרך לשנות את האות של כונן תקליטורים? אני מדגיש שלא מדובר בכונן שהוא דיסק קשיח שאותו אני יודע איך לשנות

17. Started by Globalization,

הייתי במהלך התקנה של משחק, הלכתי שנייה למטבח וכשחזרתי, המסך פשוט נהיה שחור, כלומר רואים שיש תצוגה אבל היא שחורה. לא משנה מה אני עושה, התצוגה היא שחורה. עשיתי הפעלה מחדש, החלפתי את כבל הדיספלייפורט בHDMi, החלפתי את הכבל חשמל של המסך, הוצאתי/הכנסתי את הRAM ושום דבר לא עוזר. זהו, הלך המסך? *חייב לציין שחיברתי את המחשב למסך טלויזיה והכל תקין. הנה סירטון, תראו על מה אני מדבר: https://youtu.be/7EiDlskiduU?si=0OXKhpgpaXL9SKLg

18. Started by free fraek,

הוא אומר לי שהכונן מוגן מפני כתיבה וכמה שניסיתי לא עזר ניסיתי לשדרג פירמוואר וזה לא עזר כי התוכנה לא יכולה לכתוב הנגן זה MPIO FG200 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  19. שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by moshe20,

יש לי מעבד עם E6300 עם מאוורר סטוק והטמפ במנוחה 72 מעלות מה לעשות?? אה כן והסינק קר יש לי מארז וספק גינרי האם כדאי להחליף האם זאת יכולה להיות הבעיה בדקתי בשני תוכנות + ביוס

21. Started by abarbotel,

היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  22. הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. המעבד חם 65 +- למרות שהוא פריסקוט הוא ממש חם אף פעם לא הגיע לכזה מצב ועוד בווינדוס ללא מאמץ יש מצב בגלל זה המחשב מרסטארט אני צריך עזרה בניתוח קובץ הדאמפ וגם המלצה לספק טוב עד 260 ככה 300 גג שיחזיק את המפרט שלי (הראשון שמופיע בצד) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  24. 1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by mokisho,

שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שללי P5W DH E6600 וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבוי המחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעה מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאת תודה

• 12 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.