תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי GeForce 9800 GT, ב- Speed Fan מופיע שהוא עומד על טמפרטורה של 53C. כשאני משחק ב- Silent Hill: Homecoming הוא נתקע מידי פעם וזה מציק. כיצד אני יכול לקרר אותו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום כולם לאחרונה התקינו לי קירור זלמן למעבד 9500 אם זה מענייו מישו ואז הסתכלתי במארז לראות מזה והרגשתי חום לא מוסבר ואז נגעתי בצלעות קירור של הכרטיס מסך וזה חום ברמה של עושה כוויה אזיהשאלה היא אם זה בסדר שהצללעות קירור כל כך חמות (יש לי נוידה PCIX 5300) הכרטיס והמחשב בכלל לא עבר אוברקלוק בכלל ורק עכשיו שמתי לב שזה כל כך חם. וגם אני לא יודע אם זה קשור אחד בשני אבל כשמתי את השומר מסך של ווינדוס XP שיש את הסמל של חלונות בתלת מימד אז אני רואה את זה מוזר ולא תמיד רואים הכל כאילו הכרטיס לא מצליח להציג את הכל... תודה לעונים עמית
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מצבנת מאוד קניתי Painkiller לפני יומים אני כל היום מנסה לסדר את זה .. המשחק כולו זז מהר ...המפלצות ..אני ...התפריט ...אפילו השניות שסופרות כמה זמן אתה משחק! ישלי DirectX 9c והמשחק דורש DirectX 9b ...תהיתי אם זו הבעיה.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לפני חודש: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU (העתקתי מהחשבונית) התקנתי בו את הכרטיס המסך הישן שלי: GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition עבד מצויין. שיחקתי משחקים (Thief 2014), הכל דבש. אתמול הדלקתי את המחשב, קצר. לא נדלק. אחרי תסכול וקריאה בפורום, החלטתי לנתק את הכרטיס מסך. כי זה הרכיב הישן עליו אין לי אחריות. ניתקתי את הכרטיס. המחשב עולה טוב מאוד. מה אפשר לעשות? במשך כמה שבועות הכל עבד כמו שצריך. אימצתי את הקשיש יותר מדי? אני שוקל לפתוח את הברגים של הכרטיס ולנסות …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה. כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי) מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס זה 6800GT של לידטק התקנתי אותו אחרי איזה חודש שהיה מחוץ למחשב והתקנתי דרייברים 97.31 אין אפשרות להפעיל טלויזיה בכלל, לא במקביל ולא כמסך יחיד לפני כן התקנתי דרייברים 162 משהו.... עשו המון בעיות אז החלפתי לאלה יש למישהו מושג על הבעיה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לוח ASUS P5K-V כרטיס ATI 2600PRO ברגע שהכרטיס על הלוח אין תצוגה על המסך. החלפתי ספק כוח למשהו רציני ועדיין שום דבר. הכרטיס נבדק על מחשב אחר ונמצא תקין ובנתיים אני עם הכרטיס מסך המובנה בלוח. אנא עזרה - אני כבר די נואש.
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בוקר טוב, שבוע שעבר הגיע לרשותי כרטיס FirePro 5800 של AMD חדש דנדש, כאשר הרכבתי אותו למחשב נראה כאילו לא יוצא אות למסך, המסך נשאר חשוך. יכול להיות שלוח האם לא תומך בכרטיס כזה? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-M55SLI-S4 שסך הכל עובד מצויין עם הכרטיס הישן שלי 7950GT. כאשר הרכבתי את הכרטיס במחשב אחר ישן יותר, התקבל אות במסך. יש למישהו מושג מה יכול להיות העניין? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לעזרה.. סוף סוף תיקנתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי בעיה רק עם הכרטיס מסך שלי (8800GT ):המחשב לא מזהה אותו,בביוס מוגדר לו לעבוד עם הPCI ,גם הווינדוס מזהה רק את הכרטיס שבנוי בלוח אם-ולא את הכרטיס שלי-מה הפיתרון?(ניסיתי גם לעדכן את הביוס-אבל לא הצלחתי)...יש למישהו רעיון?,ניקיתי כבר את הכרטיס,בדקתי שהוא מחובר נכון לספק כח....
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי חלקים לפי המלצה פה בHW לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבדIntel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד1 1ספק כוחSeasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail1זיכרון2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM32כרטיס מסךGigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 והבעיה היא שהלוח אם לא מזהה לי את הכרטיס מסך חיברתי אותו בלוח בPSI 16 ומי שמכיר את GTX 570 הוא מצריך הספק של 2 PSIX מהספק של 6 פינים. מה עושים???? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
משהו מאד מוזר. יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8X והכל עבד כשורה. כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס. מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך. ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס. ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד W540 ThinkPad Lenovo i7-4700MQ(2.40GHz) 8GB RAM 15.6in 1926x1080 LCD NVIDIA N15P-Q1 NVIDIA Quadro K1000M CDRW/DVDRW Secure Chip Win 10 Pro 64 בצעתי לו עדכונים באמצעות תוכנת עדכון אוטומטי של לנובו הוא הציע לי לעדכן ביוס אישרתי והעדכון נכשל וקבלתי לוח מת הזמנתי דואל צ'פ ביוס חדש והלחמתי אותו במקום הישן המערכת חזרה לעבוד אבל יש בעיה חדשה המערכת לא עולה תקין (העליה נתקעת לאחר תצוגת הפעלת הוינדוס הראשונית) בהפעלה אחרי כיבוי רגיל או מצב שינה רק כשאני עושה הפעלה מחדש היא עולה תקין או כשאני מפיל את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על כפתור ההפעלה מה ששמתי לב זה שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך ש…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, ברשותי כ"ס amd 7870xt. לפני מספר שעות שיחקתי במחשב והעברתי את המחשב למצב שינה. כשהדלקתי אותו המחשב לא נדלק. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכונן הקשיח, אבל כשחיברתי כבל vga המחשב עבד, אבל כשחיברתי את כבל ה-vdi הוא לא עבד. בדקתי במנהל ההתקנים ואין זכר לכרטיס מסך. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס מסך לא מזוהה פתאום על ידי הווינדוס("התקן לא מוכר") שום דבר אחר לא ממש עוזר(פירמוט מחדש של חלונות?) קיצר,יש רעיונות? יכול להיות שהוא "הלך"?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מפרט בצד. היו מותקנים במחשב הדרייברים הרגילים של NVIDIA, מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים האחרונים של OMEGA. ההתקנה עברה בהצלחה, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, אבל כשהמחשב עולה הוא עדיין מודיע לי על חומרה חדשה לא מותקנת (VGA CARD) וגם הכרטיס מסך לא מזוהה בהגדרות (תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לזה? אני לא מעוניין לחזור לדרייברים של NVIDIA, כי מנסיון כל כמה שנים עם כרטיסי מסך אחרים, הדרייברים של OMEGA מראים ביצועים ואיכות הרבה יותר טובה. XP PRO. עריכה: קראתי את קובץ העזרה של הדרייברים, ושם מצאתי את ההוראות האלה: פעלתי לפי השלבים האלה בדיוק, במחשבה שהדרייברים הותקנו בצורה לא טובה למרות זאת, אבל קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה :-\ (מצורפת תמונה) [attachmen…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שנמשכת כבר הרבה זמן... אני מחבר כבל HD לטלווזיה שלי בבית מהמחשב ומשום מה אני לא שומע כלום בטלוויזיה... ניסיתי לפרמט את המחשב... ניסיתי להחליף כבל... זה לא עובד... מישו אולי יודע מהה הבעייה? WIN 7 ULT HEB GEFORCE 9500 GT חיפשתי קצת באתר של NVIDIA וכתוב שלכרטיס המסך הזה יש את היכולת להעביר שמע... http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כרטיס מסך שפירקתי ממחשב ישן למחשב ישן אחר ואני לא יכול לחבר כי אין לו חיבור מתאים ללוח אם. מה אני יכול לעשות? (חוץ מלא להשתמש בו) אם אני לא אוכל להשתמש בו, האם אוכל לחבר טלוויזיה ליציאת מסך מחשב?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIe חיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועיים אחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלום חיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-