עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לוח ASUS P5K-V כרטיס ATI 2600PRO ברגע שהכרטיס על הלוח אין תצוגה על המסך. החלפתי ספק כוח למשהו רציני ועדיין שום דבר. הכרטיס נבדק על מחשב אחר ונמצא תקין ובנתיים אני עם הכרטיס מסך המובנה בלוח. אנא עזרה - אני כבר די נואש.

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by gizunt,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by spoty1977,

שלום לכולם. אני זקוק לעזרה.. סוף סוף תיקנתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי בעיה רק עם הכרטיס מסך שלי (8800GT ):המחשב לא מזהה אותו,בביוס מוגדר לו לעבוד עם הPCI ,גם הווינדוס מזהה רק את הכרטיס שבנוי בלוח אם-ולא את הכרטיס שלי-מה הפיתרון?(ניסיתי גם לעדכן את הביוס-אבל לא הצלחתי)...יש למישהו רעיון?,ניקיתי כבר את הכרטיס,בדקתי שהוא מחובר נכון לספק כח....

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by okfir,

בוקר טוב, שבוע שעבר הגיע לרשותי כרטיס FirePro 5800 של AMD חדש דנדש, כאשר הרכבתי אותו למחשב נראה כאילו לא יוצא אות למסך, המסך נשאר חשוך. יכול להיות שלוח האם לא תומך בכרטיס כזה? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-M55SLI-S4 שסך הכל עובד מצויין עם הכרטיס הישן שלי 7950GT. כאשר הרכבתי את הכרטיס במחשב אחר ישן יותר, התקבל אות במסך. יש למישהו מושג מה יכול להיות העניין? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by excalibur64,

הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  6. קניתי חלקים לפי המלצה פה בHW לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבדIntel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד1 1ספק כוחSeasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail1זיכרון2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM32כרטיס מסךGigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 והבעיה היא שהלוח אם לא מזהה לי את הכרטיס מסך חיברתי אותו בלוח בPSI 16 ומי שמכיר את GTX 570 הוא מצריך הספק של 2 PSIX מהספק של 6 פינים. מה עושים???? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  7. משהו מאד מוזר. יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8X והכל עבד כשורה. כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס. מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך. ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס. ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב נייד W540 ThinkPad Lenovo i7-4700MQ(2.40GHz) 8GB RAM 15.6in 1926x1080 LCD NVIDIA N15P-Q1 NVIDIA Quadro K1000M CDRW/DVDRW Secure Chip Win 10 Pro 64 בצעתי לו עדכונים באמצעות תוכנת עדכון אוטומטי של לנובו הוא הציע לי לעדכן ביוס אישרתי והעדכון נכשל וקבלתי לוח מת הזמנתי דואל צ'פ ביוס חדש והלחמתי אותו במקום הישן המערכת חזרה לעבוד אבל יש בעיה חדשה המערכת לא עולה תקין (העליה נתקעת לאחר תצוגת הפעלת הוינדוס הראשונית) בהפעלה אחרי כיבוי רגיל או מצב שינה רק כשאני עושה הפעלה מחדש היא עולה תקין או כשאני מפיל את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על כפתור ההפעלה מה ששמתי לב זה שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך ש…

9. Started by Wunderbar,

שלום חברים, ברשותי כ"ס amd 7870xt. לפני מספר שעות שיחקתי במחשב והעברתי את המחשב למצב שינה. כשהדלקתי אותו המחשב לא נדלק. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכונן הקשיח, אבל כשחיברתי כבל vga המחשב עבד, אבל כשחיברתי את כבל ה-vdi הוא לא עבד. בדקתי במנהל ההתקנים ואין זכר לכרטיס מסך. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

הכרטיס מסך לא מזוהה פתאום על ידי הווינדוס("התקן לא מוכר") שום דבר אחר לא ממש עוזר(פירמוט מחדש של חלונות?) קיצר,יש רעיונות? יכול להיות שהוא "הלך"?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

מפרט בצד. היו מותקנים במחשב הדרייברים הרגילים של NVIDIA, מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים האחרונים של OMEGA. ההתקנה עברה בהצלחה, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, אבל כשהמחשב עולה הוא עדיין מודיע לי על חומרה חדשה לא מותקנת (VGA CARD) וגם הכרטיס מסך לא מזוהה בהגדרות (תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לזה? אני לא מעוניין לחזור לדרייברים של NVIDIA, כי מנסיון כל כמה שנים עם כרטיסי מסך אחרים, הדרייברים של OMEGA מראים ביצועים ואיכות הרבה יותר טובה. XP PRO. עריכה: קראתי את קובץ העזרה של הדרייברים, ושם מצאתי את ההוראות האלה: פעלתי לפי השלבים האלה בדיוק, במחשבה שהדרייברים הותקנו בצורה לא טובה למרות זאת, אבל קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה :-\ (מצורפת תמונה) [attachmen…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by itaysp,

יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שנמשכת כבר הרבה זמן... אני מחבר כבל HD לטלווזיה שלי בבית מהמחשב ומשום מה אני לא שומע כלום בטלוויזיה... ניסיתי לפרמט את המחשב... ניסיתי להחליף כבל... זה לא עובד... מישו אולי יודע מהה הבעייה? WIN 7 ULT HEB GEFORCE 9500 GT חיפשתי קצת באתר של NVIDIA וכתוב שלכרטיס המסך הזה יש את היכולת להעביר שמע... http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by assafz,

שלום אני רוצה לחבר כרטיס מסך שפירקתי ממחשב ישן למחשב ישן אחר ואני לא יכול לחבר כי אין לו חיבור מתאים ללוח אם. מה אני יכול לעשות? (חוץ מלא להשתמש בו) אם אני לא אוכל להשתמש בו, האם אוכל לחבר טלוויזיה ליציאת מסך מחשב?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by tsvika,

רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIe חיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועיים אחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלום חיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by Rondh,

היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by OrBen91,

מחשב נייד של ASUS, עם כרטיס מסך GeForce 940MX וכרטיס מסך מובנה Intel HD כאשר אני משחק במחשב הכרטיס שפועל הוא המובנה של אינטל, יש אפשרות שהכרטיס מסך של ג'יפורס יריץ אותו?

• 15 תגובות
    • 23.9k צפיות
  18. Started by nex,

שלום, לאחר הפסקת חשמל והדלקת המחשב כרטיס המסך לא נדלק. כרטיס המסך נדלק במערכת אחרת ונמצא עובד. בחיבור המסך לכרטיס מסך אונבורד המחשב עולה והכל סבבה. אני חושד בספק וככל הנראה אחליף אותו, אך האם יש מצב שמדובר ברכיב אחר כגון לוח אם? (לא מחובר רמקול ללוח אם שיכול לתת אינדיקציה לתקלה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by vipersh,

שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החלופי שלי5750 של גיגהבייט, ובגלל שהבנתי שהוא אוברקלוקר מעולה ניסיתי לעשות לו אוברקלוק. העלתי לו את התדר של הליבה לסביבות ה850 בקפיצות קטנות כשאחרי כל העלאה הרצתי לו FurMark ו3Dmark 11. אחרי זה התחלתי להעלות לו את תדר הזיכרון גם בקפיצות קטנות שגם לאחר כל העלאה עשיתי את הבדיקות הנ"ל. אחרי שהגעתי לתדרים סופיים החלטתי להריץ OCCT בהתחלה רק 15 דקות (היה 3 בלילה), אבל במהלך הבדיקה הכרטיס נתקע ונאלצתי לעשות ריסט למחשב. מאז הכרטיס לא נדלק יותר אפילו לא בזמן העליה של המחשב, ניסיתי לאפס למחשב את הביוס, ניקיתי את כל הדרייבירים של הכרטיס גם בעזרת Driver Sweeper, כשבכל הזמן הזה הכרטיס מסך של הלוח אם (On-Board) עדיין תקין, ואם אני מחבר את המסך אליו אז ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום רב, היה ברשותי כרטיס מסך GT9500 שיום אחד החליט שהוא לא עובד וכתוצאה מכך הנורה של המסך הבהבה ונאלצתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה של הלוח אם שעבד בלי בעיה עם אותו הכבל... ישר הבנתי מהסיפור שהבעיה זה הכרטיס מסך שהלך והלכתי לקנות חדש... הבאתי היום את הHD6450 שכשחיברתי אותו עלה והכל טוב ויפה + התקנתי את הדרייבר החדש שמתאים לו מהאתר של AMD, אך אחרי שעשיתי ריסט שוב חזרה התקלה!!! הנורה של המסך הבהבה והמחשב עלה כרגיל ולא נתקע (אפילו שמעתי את הטעינה של הווינדוס)... מפה הבנתי ש: א'. כנראה שלא הייתי צריך להחליף את הכרטיס מסך, הבעיה היא אחרת... ב'. שאני צריך דרייבר יותר ישן... ג'. צריך לבדוק את הספק כח, ואכן החלפתי לאחד חדש שהיה לי בבית ועדיין אותן הבעיות אז שמתי דרייבר י…

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by הדר,

שוב שלום, עכשיו יש לי בעייה קטנה עם כרטיס המסך שלי: יש לי Geforce 4 NX 440 64MB DDR וכפי שציינתי בשאלה הקודמת אליכם, קיבלתי יחד עם הדיסק הקשיח גם הרבה משחקים (בדרך כלל אני לא משחקת אלא משתמשת במחשב לצורכי עבודה) אבל מכיוון שקיבלתי משחקים "מתנה" החלטתי לנסות לשחק. אחד המשחקים (MidTown medness) מצא חן בעיניי מאוד, אבל אחרי מספר משחקים התחלתי לקבל תמונה מרוחה ובנוסף מהירות תגובה מאוד איטית למהלכים שלי. כיביתי את המחשב והדלקתי חזרה, אבל שום דבר לא עוזר. שיחקתי קצת עם ההגדרות (בתפריט המשחק, לא בהגדרות של כרטיס המסך) - אבל גם זה לא עזר. יש לכם רעיון למה זה קורה???? חשבתי שכרטיס המסך הזה אמור להספיק בהחלט למשחק כזה. מה גם שבהתחלה המשחק עבד יופי. תודה, הדר נ.ב. - אני לא יודעת עד …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hoolachapachula,

היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. Started by yaniv51,

שלום לכולם, אתמול הפעלתי בדיקת זכרונות למחשב ( דרך הווינדוס ) מכיוון שהמחשב קופא לפעמים וחשבתי שזו בעיית זכרונות. בבוקר שמתי לב שהמחשב נשאר כאילו על מצב שינה ( המסך לא נדלק אך המחשב עובד ). הפעלתי מחדש, והתחילו הצפצופים. חשבתי לנתק את הזכרונות אך הייתי חייב קודם לפרק את כרטיס המסך ( 4790 ). לאחר פירוק הכרטיס מסך ופירוק הזכרונות, אחרי אין ספור נסיונות להפעלת המחשב ( הייתי בטוח שהזכרונות הם הבעיה ) חיברתי כרטיס מסך אחר והמחשב עלה. הכרטיס מסך שלי אמנם בן 5, אך לא הציג שום בעיות לאחרונה ( שיחקתי גם ממש מעט לאחרונה בלי שום בעיה, הטמפ' תמיד בהשגחה ותקינה - רכשתי אותו יחד עם TWIN TURBO ). לפני שחיברתי את כרטיס המסך בפעם הראשונה, ניקיתי את כל האבק עם שואב ופן, קשה לי להאמין שמכך …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. סימון - [בעיה עדיין לא נפתרה] שלום, יש לי כרטיס מסך Inno3D Nvidia GeForce 9400 GT - 1GB. רכשתי אותו לפני שנתיים. אתמול אחרי שבוע שלא הדלקתי את המחשב, אחרי שהגיע למסך הBOOT לWindows המסך נהפך לשחור ולאחר ריסט, המסך לא הראה דבר. אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וחיברתי את הכבל של המסך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח אם, המחשב פועל תקין. הבעיה היא שהכרטיס מסך לא עובד. חיברתי שוב אחרי שבדקתי שהנגדים לא התפוצצו או התנפחו או משהו נשרף ואני לא מוצא שום רמז לבעיה מדוע יש בעיה עם הכרטיס מסך. בדקתי אותו במחשב אחר וגם שם לא עובד הכרטיס מסך - זאת אומרת המסך לא מראה דבר. אני שוב אדגיש למקרה שלא מבינים, המחשב נדלק, יכול להיות הוא עובד ויכול להיות לא (אני לא שומע צפצפוים כלל חוץ מהרעש ש…

• 4 תגובות
    • 11.7k צפיות
  25. Started by D.A.Y.C,

היי. לאחרונה עשיתי איפוס למחשב ולאחר מכן התחלתי לראות את התלת מימד שלי קצת מטושטש ולא מקודד וגם את המשחקים. ואני מגדיל את הטקסטים בהגדרות גם הם מטושטשים. מה עושים והאם זה קשור לכרטיס מסך? עדכנתי דרייברים ולא עוזר.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.