תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי בכרטיס מסך וספק חדשים. כשאני פותח אפילו רק XBMC וכרום ביחד השימוש ב CPU עולה מעל 65% מה שלא קרה מקודם. גם כשכלום לא פתוח המנהל משימות מראה שהשימוש כל שנייה עולה מ 1-10% ל 10-30% ואז ל +50% בקצב מהיר יחסית. האם יש צוואר בקבוק במעבד בעקבות השדרוג של הכרטיס מסך? המפרט הנוכחי הוא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ASUS P5QL SE ספק: SeaSonic S12 II 520W זכרונות: NCP DDR2 2x2GB כרטיס מסך: HIS HD5770 1GB הכרטיס מסך הקודם היה Axle 9600GT 1GB כדאי להמהיר את המעבד? אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה, והמעבד הזה כבר עובד לפחות 4-5 שנים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, ברשותי מחשב נייד ישן (בן 6) השבוע ההארד דיסק הפסיק לעבוד. כשאר חיברתי את ההארד דיסק למחשב הנייח קיבלתי הודעה של boot disk failure הרצתי דיסק של LiveCD וגם את תוכנת Acronis Disk Director ואף אחת מהתוכנות לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש תוכנה או אופציה לאפס את ההארד דיסק או שאני יכול לומר עליו קדיש? תודה מראש, בברכה, לאוניד
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים הפעלתי את המחשב ופתאום ראיתי הרבה פסים ירוקים על המסך. יש לציין שהמחשב לא עבר OC כלל . הטמפרטורות תקינות. הכרטיס מסך הוא 9800GTX נקנה ליפני 3 שנים בערך {כבר לא באחריות} הלוח אם הוא של גיגה בייט - P35-S3L הלוח ללא כרטיס מסך מובנה. הדרייבים הכי מעודכנים. נבדק עם קיימים קבלים נפוחים על הלוח אם וגם על הכרטיס מסך ולא נמצא כלום . המחשב נבדק על כמה מסכים ועם כמה כבלים שונים ...והתוצאה זהה. מעבר לכך חשוב לציין שחוץ מזה המחשב תקין לחלוטין ועובד כמעט כרגיל . לעיתים רחוקות הוא נתקע ואני מבצע ריסטרס. הפסים הירוקים מופיעים כבר בשלב של הפוסט ובביוס בשלב זה כמעט כל המסך ירוק . כאשר ה-WIN עולה יש מספר רב של פסים ירוקים על המסך מקבילים זה לזה . לאחר שהסרתי את הדריי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תסכול העניין הוא כזה: בנייד שבכותרת (1015P למען הדיוק) אין פוסט. סברתי שמדובר בהרדיסק תקול ולאחר שכמעט שעה לקח לי לפרק את הנייד הזה (ממש מסובך) מתברר שההרדיסק תקין (חיברתי למחשב חיצוני). ניסיתי להדליק את הנייד בלי ההרדיסק אבל עדיין אין פוסט, כנ"ל גם בלי הזיכרון. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בזמן שאני מפעיל תוכנה/משחק כבדים במחשב קורה שהמסך פשוט נכבה (רושם את הלוגו והאור הופך אדום) והמחשב נתקע וחייב לעשות לו הפעלה מחדש ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: win7 64bit i5 RAM 4GB DDR3 GeForce GT 240 תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנה בשם SecretAgent Pro מאתר software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=8959 ואני לא רואה את התוכנה וגם לא איזה קיצור דרך אליה זאת אומרת לא הצלחתי להפעיל אותה ואני לא רואה אותה בבקשה תעזרו לי הלל
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כל כמה שניות המחשב קופא ואז חוזר לעבוד. המחשב די חדש פחות מחצי שנה נראלי אני לא בטוח. מעבד i3-2120 זיכרון 4GB כרטיס מסמך GEFORCE GTX 550 TI win 7 64bit הבעיה היא מהימים האחרונים. קניתי תמחשב מאייבורי
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא זוכר מתי זה התחיל אבל לפני שבוע בערך החלפתי כרטיס מסך וגם לפני זה הייתי מקבל את ההודעה אחרי ריסטרט\הפעלה רגילה. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול :> אז..מזה יכול להיות ? בעיה בוינדוס או אולי וירוס ?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רק אתמול הייתה לי הזדמנות להוציא את המחשב החדש (מפרט בצד) מהקרטונים ולהתקין את ווינדאוס. החלקים עצמם הורכבו בחנות, כל מה שנשאר לי לעשות זה להרכיב את הדיסק הקשיח (סיגייט ברקודה 500GB) ומאוורר 120MM מקדימה. בנוגע למאוורר, אין לי מושג איך לפרק את החלק הקדמי במארז הזה כדי להוסיף שם מאורר. מישהו יודע ויכול לתת הדרכה בכמה מילים? בנוגע לדיסק קשיח, סה"כ השחלתי אותו במסילה במקום המיועד, ויש תופסן מיוחד במארז שתופס אותו במקום. אבל התופסן רק מצד אחד, כשבצד השני אין כלום שתופס. זה נראה יחסית מקובע למקום, אבל תקין?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש למחשב שלי תופעה חדשה : אחרי עליית משחקים (ניסיתי עם דיאבלו 3 וגם עם אנדלס ספייס) אחרי שלב התפריטים כשעושים "משחק חדש" בשנייה שהטעינה מסתיימת המחשב פשוט נסגר (כאילו לחצו ריסט), ללא פריז, ללא מסך כחול או כל הודעת שגיאה! יש לציין כי אין למחשב כל תופעה אחרת המעידה על בעייה, הוא יציב, מהיר, מריץ HD חלק, או כל תוכנה אחרת. אם לא הייתי מנסה להריץ את שני המשחקים הנ"ל אחרי שמס' חודשים לא היה לי זמן לשחק לא הייתי מודע שיש בעייה כלל. מפרט מחשב: QuadCore Intel Core i7-2600K Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 X 2 Gigabyte GeForce GTX 560 750W Enermax enxn מע' הפעלה WIN7 64B - יש לציין כי המערכת יושבת על מערך RAID1 של שני דיסקים 1T כ"א של היטאצ'י ושנייהם …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: שלוםאני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: Intel CPU : E4700 2.6 GHZ AMD Cpu : Atlhon 64 2X DUAL CORE 5600 + Nvidia GPU : 8800 GTSATI Raedon GPU : Radeon 1900XRAM Memory - 2 Gb Hard Disk Space - 10 GB איך אני יודע אם יש לי את זה או לאתודה תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לאחר הדלקה מחשב נותן הודעת שגיאה: ZRBQJ is compressed press cntl-alt-del לא מצליח להיכנס למצב safe mode כדי לנסות לשחזר את המערכת אחורה. יתכן ואתמול בלילה נמחקו קבצים בעת ניקוי אחד הכוננים. המערכת היא win7 והלוח של asus תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה ב2009,(3 וחצי שנים בערך) ובזמן האחרון (חודש+) הוא פשוט מרעיש ברמה לא נורמלית. ברמה שאני צריך לכבות אותו שאני הולך לישון, תמיד הוא היה דלוק 24/7 לא עשה רעש מיוחד והכל היה בסדר גמור. פתחתי אותו, ניקיתי אותו - אותו רעש הגדלתי ראש - התחלתי לפרק חלקים (יש לי קצת ידע טכני) ולנקות אותם - אותו רעש קניתי ספריי לחץ אוויר, ניקיתי את כל המחשב, פירקתי אותו לגורמים - אין גרם של אבק במחשב, אבל הרעש שוב אותו רעש בדקתי מאוורים, הכל נראה תקין ... פשוט אין לי מושג מאיפה הרעש לפי שאני זורק אותו אצל החברה שקניתי אותו ממנה שהם יבדקו למה הוא מרעיש ככה, יש לי כמה שאלות: מה הסיבות שמחשב יכול להרעיש ככה ? פשוט הדלקתי אותו יום אחד והוא פשוט הרעיש ברמה לא רגילה כמו שבחיים …
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 בעיות אני לא יודע אם הן קשורות אחת לשניה, אבל אני מאמין שכן. 1) כשאני מדליק את המחשב. מופיע שגיאה בשלב הראשוני (עוד לפני שהווינדוס מתחיל לעלות) של oc fail please enter setup to change oc fail settings. יש אפשרות ללחוץ על F1 והמחשב עולה כרגיל. 2) אין לי מצב "שינה" או המתנה במחשב. הרצתי בדיקה והבנתי שיכול להיות שיש בעיה עם אחד הדרייברים. 3) במנהל התקנים יש לי בעיה עם אחד הדרייברים. בהתחלה היה לי סימן משולש צהוב ליד ox16c95x communications port com1. הרצתי בדיקה עם Driver Scanner והתקנתי את הדרייבר. לאחר מכן, במקום השורה הזאת, מופיע באותו מקום עם משולש צהוב : replacement of the serial enumerator service. מה שמוזר שה-Driver Scanner לא מזהה שיש בעיה (ניסיתי עם…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, אני לא מצליח לראות ב""מחשב שלי" את כונן התקליטורים, למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים אני עובד עם וינדווס 7 אם זה משנה.. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב שלי התחמם מאוד אז פתחתי אותו ורציתי לנקות וזאת פעם ראשונה שאני פותח נייד. בקיצור בטעות התנתק לי הכפתור של ה power מהלוח אם, ואני לא מצליח לחבר אותו הוא מחובר עם רצועה כזאת וקליפס על הלוח אם, זה מחשב pavilion dv6 נגמרה לי האחריות לפני חודש. בקיצור אשמח שמישהו יסביר לי איך לחבר את הרצועה הזאת ! בבקשה!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי!!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן, במחשב שלי בבית, כאשר המחשב נכנס ל-Sleep Mode, כל המאוררים מפסיקים לעבוד והמחשב שקט בצורה מוחלטת. לעומת זאת, במחשב של חברה שלי, כשהמחשב נכנס למצב שינה, הקירור למעבד ממשיך לעבוד והמחשב עדיין נשמע כאילו הוא במצב עבודה רגיל. ניסיתי לבדוק קצת את ה-Power Settings ולא מצאתי שום דבר מועיל שם. אשמח לעזרה, טיפים, עצות או כל דבר אחר. ובעיה נוספת, קטנה הרבה יותר - המאורר במארז של המחשב המדובר עושה טיפה רעש, ניקיתי אותו מאבק, הידקתי את הברגים כדי שלא תהיה תזוזה מסיבית של המאורר בעת סיבוב, והוא עדיין לא שקט מאוד. מצד שני, המארז במחשב הזה הוא מארז ג'נרי ומכאן אני מניח שגם המאורר הוא לא איזה זלמן, אז אולי זה קשור. שבת שלום לכולם, ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שהוא מגיע לחלון בתמונה אני לוחץ אינטר על "start windows normaly" ואז במקום להעלות את המערכת הוא מאתחל את עצמו ואני מקבל במסך מה שאתם רואים בתמונה השנייה ?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם אז ככה יש לי מחשב שמחובר למסך 24 אינץ ( טלוויזיה של PANASONIC) הקטע הוא שאני צריך כל הזמן להדליק ולכבות מהשלט את הטלוויזיה שהמחשב נדלק / נכבה. יש פיתרון לזה? זאת אומרת שאני אדליק את המחשב הטלוויזיה תדלק לבד כמו מסך מחשב? ואותו דבר לכיבוי? ד"א הטלוויזיה מחוברת בחיבור DVI TO HDMI תדוה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שהמחשב שלו נתקע, אז לקחתי לבדיקה עם התוכנה S&M TEST במסך הטמפרטורות ראיתי 127 מעלות, ואני לא יודע על איזה רכיב מדובר, מצורפת תמונה מישהו יכול להסביר לי על איזה חלק זה 127 מעלות
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נכון שמדליקים את המחשב לפני שעולה הווינדוס קודם עולה ה-DOS? (או איך שלא קוראים לזה) אז אצלי זה לא עולה זה ישר עובר לווינדוס.. זאת אומרת זה כנראה כן עולה אבל המסך שלי לא מציג את זה.. חשוב לציין שיש לי עכשיו בעיה לא קשורה עם המסך (עוד כמה ימים אני יקח לתיקון) אבל עדיין לא נראה לי שזה קשור לזה.. רציתי לפרמט את המחשב אבל אני לא יכול בגלל זה.. איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני חי עם הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ועד עכשיו לא הצלחתי לאתר מה גורם לזה. בחלק מהמשחקים ואלה לא חייבים להיות משחקים כבדים מבחינת גרפיקה המסך הופך להיות שחור או לבן. זה קורה גם כאשר אני רואה טלוויזיה במחשב דרך כרטיס טלויזיה או רואה סרטונים ביו טיוב, במיוחד תוך כדי alt-tab לחלון אחר. לגבי המשחקים, ממש אין כאן חוקיות - המשחק שקורס בתדירות הכי גבוהה זה Football Manager וזה משחק די פשוט מבחינת גרפיקה, משחקים כבדים יותר יכולים לעבוד ללא שום בעיה, למרות שלמשל ב-Skyrim אני רואה הרבה פגמים ויזואליים אחרי 10-20 דקות משחק. אחרי שזה קורה, אם אני מוציא את המחשב מהשקע אני רואה USB device overcurrent detected, the system will shut down in 20 seconds. אם אני עושה ריסטרט רגיל, המחשב עולה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-