עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by L1ron,

בגלל שפירסמתי אותם בפורום בחו"ל ולא קיבלתי מענה,אני ישאל פה ,זה באנגלית אבל מה שלא ברור תגידו ואני יסביר. 1. hellow. i owner of Pavilion g6 laptop. every 2-2:30 hours ,the network stop working and then my internet aint working. what could be the problem i even formated my computer today and installed driver. 2.for example the hour is 4:59 ,then instead of going into 5:00 and then 6:00 ,it come back to 4:00 and start counting again to 4:10 4:20 4:59 etc.. also the date stuck at the same date my laptop is Pavilion g6 what should i do? 3.hellow. i am owner of Pavilion g6 . the screen just turning off.so i see everything black,but the computer is s…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by iveco,
    • 0 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Gil28,

יש לי לוח pt8 neo של msi וחיברתי אליו כונן 80 ג"ב של WD אך הוא אינו מזוהה בביוס (צורב ב-ide מזוהה). לא יכול לעדכן ביוס (אין פלופי) מה עושים ?

4. שלום, רכשתי מחשב חדש והוא עובד מצוין רק יש לו בעיה שאם מכניסים אותו למצב שינה הוא נידלק ל5 שניות (כל המאוררים פועלים והאורות) ונכבה ל5 שניות ונידלק שוב וככה הוא ממשיך, ניסתי ללחוץ על כל כפתור אפשרי במיקלדת - לא עזר, ניסיתי ללחוץ על הכפתורים ריסטרט/כיבוי - לא עזר הדרך היחידה להוציא אותו מהלופ הזה היה לכבות אותו מהספק ולהפעיל שוב.. זה לא קרה פעם אחת - כל פעם שמכניסים אותו למצב שינה. כבר הגדרתי בויסטה שלא יכנס אוטומטי אבל מעניין אותי מה מקור הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? פתחתי גם את המארז ונראה לי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. ברור לי שזאת בעיה חומרתית כי פירמטתי כמה פעמים ואין שינוי במצב.. המפרט: Q9300 EP35-DS3P AURORA 570 אם צריך עוד פרטים אשמח לתת. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by maxshuk,

שלום לכולם, השבוע קניתי הארד דיסק חדש, 500 ג'יגה, חיבור SATA, במטרה להרחיב את כמות האיכסון הקיימת. במילים אחרות, לחבר אותו כ-slave. חיברתי אותו בחיבור sata slave והפעלתי את המחשב. נכנסתי ישירות לbios- ובדקתי, ואכן המחשב זיהה אותו כהארד דיסק משני. כאשר הווינדואוז (winXP pro 32bit sp2) התחיל לעלות, נפתח חלון עם רקע כחול של XP והתחיל להריץ שורות (מבנה אחיד, עם סיומת מספרים בני 5 ספרות במבנה רץ) במשך חצי שעה-שעה (מעבד quad core). אח"כ עלה המחשב, זיהיתי את הכונן החדש, אבל כהארד דיסק עם רק 48 ג'יגה (זהה למחיצה הראשונה מתוך 2 הקיימת בהארד דיסק הראשי), כאשר 20 ג'יגה בשימוש (מכיל מידע מאותה מחיצה ראשונה). בדקתי טוב את החיבורים, והם לא מחוברים ב-raid (בדקתי בחוברת של הלוח אם). שבדק…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  6. זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by motorola,

טוב ככה זה המפרט.. מפרט.. מעבד e2180 לוח asus p5gc - 1333mhz זכרונות 2 גיגה הארדיסק סמסונג 160 גיגה זהו כעקרון המחשב קורס מלא פעמים מסך כחול.. ניתחתי קבצי mindump רובם מעידים על כל שהביעיה היא ב-win32k.sys ז"א בעיה בדרייברים. לאחר בדיקה אין בעיות טמפ'.. ככה שהבעיה היא בדרייברים ניסיתי להחליף הכל אבל הוא עדיין קורס.. לא יודע מה לעשות =\ עזרה ???

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  8. הי, החידה עדיין בתוקפה. משהו קרה והוא לא מנצל את הCPU עד הסוף. מקסימום מגיע ל30%. אבל זה לא שהוא טס אלא הוא מרנדר בעריכה לאט לאט. פעם הוא היה טס. חשבתי שזו בעיה שלמערכת הפעלה וקניתי סיגייט טרה אחד, דנדש ומהיר, התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה 32 מחדש ואת תוכנת עריכה, ועדיין. אולי מדובר בסטינגס לא מתאימים בביוס? יש שם משהו להגבלת שימוש בCPU? העלתי תמונות של CPUZ. אודה לתשובותיכם הטובות. חגי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Enable,

ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by amisu,

אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שהזמנתי בעצמי.. בשביל החוויה באילו תוכנות משתמשות החנויות לבדיקת הרכיבים החדשים במחשב?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  11. שלום, רציתי לבקש ייעוץ לגבי סיבות אפשריות לבעיית מדפסת. מדובר ב-HP2483 חדשה שעובדת בצורה תקינה בחיבור נסיון שנעשה לכמה מחשבים. הבעיה היא בחיבור למערכת XP על מחשב מסויים שבה למסך התגובה לפקודת הדפסה ולהדפסה עצמה לוקח לפעמים עד דקה. ברור שהבעיה במערכת אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה? הסרה והתקנת דרייבר, הן מהתקליטור המצורף והן מהרשת, לא מועילים ותמיכת HP די הרימה ידיים. ד"א, המדפסת חוברה למחשב חדש לגמרי אבל המערכת (XP) הבעייתית שהועברה אליו מהמחשב הישן ממשיכה לא להגיב כראוי. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by amiel18,

אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by PEPE,

שלום רב אני חדש כאן ויש לי שאלה לגביי תקלה במחשב הנייד שלי, יש לי מחשב נייד Asus עם מערכת הפעלה ויסטה אשר ידועה בתור מערכת הפעלה כבדה מאד למחשב נייד הייתי רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס 7 אך אני ניתקל בבעיה בלמחוק את הויסטה מהמחשב הנייד מה עושים? מישהו נתקל בבעיה כזאת? שמעתי שצריך סוג של CD-key שפותח את האפשרות למחוק את הויסטה מהמחשב אני פשוט אובד עצות תודה לעוזרים

14. שלום לכולם , מדובר במחשב בן 4 שנים בערך. לאחרונה נתקלנו בתופעה שבה המחשב סרב להדלק בלחיצה על הכפתור , לאחר הוצאת כבל החשמל ל 10 שניות והחזרתו הוא נדלק ועבד בסדר גמור. לאחר תקופה דיי ארוכה שכך הפעלנו אותו , עכשיו בלחיצה על הכפתור הוא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. שיטת ה 10 שניות גם לא עובדת כבר. האם מדובר בספק שהלך או שהבעיה יכולה להיות גם אחרת? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  15. שלום, התקנתי במחשב את התוכנה Partition Magic 8, יצרתי איתה מחיצה חדשה, אישרתי ומיד הפעלתי מחדש את המחשב. התוכנה חילקה את המחצית ולאחר זמן מה המחשב הופעל מחדש אלא שהוא לא עולה. אני מגיע למסך הבחירה בין SAFE MODE. כל בחירה שלי לצורת הפעלה מעלה לי מסך כחול ומיד לאחריו המחשב מבצע שוב ריסטרט. מה אפשר לעשות? ??? אני משתמש במערכת הפעלה של XP PRO.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by mushmushi,

המחשב שלי כמעט בן 3 שנים, לפני כמה חודשים התחילו להופיע Artifacts, מין ריבועים צבעוניים על המסך וזה גם החמיר למצב שהDriver היה קורס ועושה Reload (Display drivers has stopped working) הכרטיס שלי הוא: Radeon HD 5770, והוא עדיין באחריות. הבעיה היא, כבר פניתי אל המעבדה עם האחריות והם בדקו את הכרטיס ולא מצאו כלום, הם אפילו העבירו את זה למעבדה מוסמכת יותר וגם שם, תקין. כשאני משתמש בכרטיס של אח שלי Radeon 4xxx , לא זוכר איזה בדיוק, הכל עובד כמו שצריך.חשוב לציין שאחרי שקיבלתי את הכרטיס חזרה מהמעבדה הכל עבד טוב (תקופה של חודש +) עד לפני כמה ימים שחזרו הבעיות. בנוסף, חיברתי 6870 Radeon, ולאחר שלוש דקות חזרו הבעיות. במעבדה שקניתי את המחשב ממנה החליפו זכרונות וספק אבל גם זה לל…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by yochze,

היי, יש לי מערכת מחשב לוח אם GIGABYTE-965P-S3 עם מעבד אינטל e6400 ו-2GB זיכרון. ספק כוח חדש של SUPERSONIC. המחשב נכבה לפני כמה שבועות ומאז לא נדלק. כשלוחצים על ON הוא נדלק לכמה שניות (מסך לא מספיק לעלות) ונכבה שוב.. ככה בלופ אינסופי. חשבתי שזה אולי הספק - החלפתי אותו וזה לא עזר. אחרי כן חשבתי שאולי המעבד מתחמם מהר מדי ולא מקבל מספיק קירור. החלפתי המשחה הטרמית, ניקיתי מאווררים, שאבתי אבק. אך גם זה - לא עזר. הסתכלתי על הלוח אם ולא ראיתי חלקים מנופחים או משהו בסגנון. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  18. האם זה עלול לפגוע בכוננים הקשיחים?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. אהלן בעיה ממש מוזרה, ראיתי סרט והזזתי את העכבר ופתאום הופסק הקול ברמקולים,חיברתי אוזניות ושומעים ממש מוזר כאילו יש הד...ניסיתי להבין מה הבעיה ולא הצלחתי, את הסרטים ניסיתי להריץ בכמה תוכנות ואותה הבעיה,הרמקולים זה מה שהכי מטריד אותי שהם פתאום הפסיקו לעבוד, תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. שלום לכולם וחג שמח ניתקלתי לאחרונה בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בפתרונה - ההודעה "usb device is not recognized" חוזרת על עצמה במספר מחשבים עבור פריטים שכולם מתחברים למחשב בחיבור USB וזה קורה אם החיבור הוא ישירות או דרך כבל או כבליי USB שונים, עד לא מזמן הכל היה בסדר ותקין ורק לאחרונה בעיות אילו החלו. יש לי דונגל של USB<->WIRLESS שנראה כמו דיסק און קי והוא עד לא מזמן עבד מצויין ונתן קצב הורדה טוב, לאחרונה בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב כלשהוא אני מקבל את ההודעה "usb device is not recognized" וזה לא משנה אם זה ישירות או ע"י כבל, לעיתים המחשב כן מזהה נכון את הרכיב ואני מתחבר לרשת האלחוטית אך לאחר מספר דקות ההודעה "usb device is not recognized" קופצת והחיבור מתנתק, יש…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  21. שלום לכם היום שידרגתי את המחשב והמפרט שלי כרגע הוא e6750 radeon 4870 1gb 550w chiftec ספק עכשיו אחרי ששיחקתי בсod6 אחרי בערך 10 דקות המחשב קרס והופיע מסך כחול. צירפתי את הקובץ דאמפ שהווינדוס יצר אחרי הבעיה מקווה שתצליחו לעזור לי . תודה עריכה עכשיו אני מקבל מסך כחול כל כמה שעות לא קשור אם אני משחק או לא.... יש למישהוא מושג מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by liron80,

שלום לכולם, לאחרונה כרטיס הרשת האלחוטי שלי בנייד מסרב לעבוד, אחרי שווידאתי שמדובר בתקלת חומרה של הכרטיס ולא תוכנה החלטתי להחליף את הכרטיס. מדובר במחשב נייד LENOVO 3000 V100. ניסיתי לשים במקום הכרטיס התקול מספר כרטיסים אחרים (חלקם מתקדמים וחלקם מתקדמים יותר) אבל המחשב מקפיץ לי כל פעם את אותה ההודעה- "unauthorized network card is plugged in- power off and remove the minipci network card" כרטיס הרשת שלי הוא wm3945bg של אינטל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד להפתר מהבעיה הזו ולהחליף את הכרטיס רשת בשקט... :s05:

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. אני צופה בשעורים דרך אתר האוניברסיטה, באמצעות הנגן windows media player [זה לא שיש לי אופציות אחרות, הלוואי היה אפשר לנגן עם flash], ובכל פעם שאני נוגע בפס הנגינה למשל קדימה, אחורה, לעצור לכמה זמן.. כל הסרטון מתחרבש! או שאין סאונד והסרט רץ, או שיש סאונד אבל אין ווידאו... עכשיו את הבעיה הנ"ל יש לי בנתיים רק באתר של האוניברסיטה ממה שבדקתי, אבל משיחה עם סטודנטים אחרים עובד להם יופי האתר עם כל השעורים שבו. אני מניח שזה בעיה ספציפית שלי עם האתר, וכבר ניסיתי למחוק קוקיס היסטוריה וכל הזבל... עצות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  24. עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  25. יש בעיה בכרטיסי הטלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 ו500 בוינדוס 7 64 ביט שאני לא יודע אם נפתרה עדין. לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שיש לי בעיה בזיכרונות במחשב (יש לי 4GB ובפועל עובד לי רק 3.3GB) אז זה בגלל הכרטיס טלוויזיה - בשביל שהוא יעבוד הגבלתי את הזיכרון בmsconfig מ4096 ל3999 בשביל שיעבוד ולפי מה שאני רואה כשאני ישנה לו משהו הוא ישר עובד עם 3.3 אז נתקע במצב שאו שאני משתמש בכרטיס טלוויזיה או בזיכרון מלא במחשב. משהו יודע על זה משהו? יכול לעזור לי כי המחקרים שלי באינטרנט לא מצליחים.

• 7 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.