תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שהוא עושה Update מעצמו, מופיעה ההודעה הזאת של ה"אל תשלח"... וקספרסקי נשאר פתוח... זה התחיל היום בלי סיבה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: המחשב לפעמים קורס ישר, לפעמים אחרי פרק זמן מסויים, אבל תמיד הוא קורס ויש הודעת שגיאה כזאת: 0x0000008E. קראתי קצת ב-FAQ והבנתי שאני צריך לפרסם קבצי MINIDUMP כדי שתוכלו לעזור לי. אז הינה הם: http://rapidshare.com/files/205974441/minidump.rar.html תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי פגעתי בטעות במאוורר של המעבד וישנו כרגע סדק בבסיס הכנף. עקב כך, הכנף פוגעת בצד אחד של המסגרת, וכמובן, קיים רעש מהפגיעה. יש רעיונות איך לסדר (ללא קניית מאוורר חדש) ? האם הסרת הכנף תפגע קריטית בביצועים? האם כדאי לשייף חלק ממנה כדי למנוע את הפגיעה?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני חייב עזרה באופן בהול. שלחתי מייל לקבוצת חברים דרך הicontact במק. ז"א העברתי את הכתובות של אנשי הקשר בקבוצה לשדה נמען במייל ושלחתי. מאז אני לא מפסיק לקבל מייל חוזר re) מכל אחד מהנמענים, עם תוכן הודעה אוטומטי דומה: Auto-generated message הודעה זו נשלחת לכולם, מספר רב של פעמים ביום, אני בטוח שעצבנתי כמה אנשים... זה באמת חופר. יש למישהו מושג איך מפסיקים את זה? תודה חמי
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום וברכה לפני כשבועיים המחשב שלי (המפורט בכותרת) החליט לפתע כי חסר לו קובץ להפעלת חלונות XP. ניסיתי לתקן את הבעייה דרך אופציית הRECOVERY של דיסק ההתקנה אך זה לא עזר. לכן פירמטתי את הכונן וביצעת התקנה מחדש של מערכת ההפעלה. הערה: כאשר קיבלתי את המחשב ביצעתי פיצול לשני כוננים כך שכעת פירמטתי רק את הכונן של מערכת ההפעלה ואת הכונן הנוסף עליו היו שאר הדברים, לא פירמטתי ע"מ לשמר קבצים חשובים. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייבירים שקיבלתי עם דיסק התקנה אולם מספר דברים לא עובדים כמו שצריך: א. לחצן ההפעה החומרתית של כרטיס אינטרנט אלחוטי שבק חיים. במנהל ההתקנים כתוב שהוא עובד תקין, אולם הלחצן לא מפעיל את הכרטיס. ב. קצת פחות חשוב אבל... בעת ביצוע כיבוי הופיעו לי כל ארבע האפשריות (כו…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה.. כשהוא סוגר את חלון האקפלורר ומשחקים וכד' הוא מקבל את הודעת השגיאה: הוא אומר שזה קורה לו כשהוא יוצא מיישומים. גם לי פעם זה קרה במחשב הישן אני לא יודע איך הייתי מסדר את זה אם בכלל... :-\
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אם כן מאיפה אני משיג את הדריבר. כמובן שהכוונה היא שאני מתקין דיסק SATA
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
החלפתי במחשב את העכבר הפשוט לעכבר טוב יותר של לוג'יטק. הבעיה היא שה-windows לא מזהה בכלל עכבר. בפעם הראשונה שהכנסתי אותו הוא זיהה עכבר ו"התקין", העכבר עבד ל-5 שניות ואז הפסיק. גם בפעם הקודמת שהחלפתי עכבר לקח הרבה זמן עד שהוא "נקלט", כנראה יש בעיה עם הפורטים של ה-USB או עם ההגדרות של Windows (גירסת XP Pro). ניסיתי 500 פעם להוציא ולהכניס את העכבר החדש, האור האדום דולק אבל המערכת לא מזהה בכלל עכבר. ב-device manager אין עכבר, וכשעשיתי הוספת חומרה לא היתה ברשימה אופציה להוסיף עכבר. אפילו נכנסתי לאתר של לוג'יטק להוריד דרייברים אבל מסתבר שלעכבר הזה אין דרייברים והוא פשוט plug&play. עכשיו גם כשאני מחבר את העכבר הישן הוא לא פועל! אם אני משחק עם זה הרבה מכניס ומוציא אז יש קטע ש…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר את החיבורי אודיו מקדימה ומאחורה? המוכר אמר לי שצריך לבחור, מישהו יכול לאמת לי את זה? 2. איך אני משתיק את כל היציאות כאשר אני מחבר אוזניות, האם אפשר שזה יהיה אוטומטית. יש לי דגם GA8I945. עזרה... בבקשה, אני משתגע
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר ספק ללוח אם ויש לי שאלה כזאת. יש את החיבור הגדול הזה סבבה הוא בפנים אבל מה קורה עם החיבור הקטן (בתומנה באדום) לארבע פינים בלוח, בספק יש רק חיבור של 8 פינים וחיבור לכרטיס מסך (חיבור אדום, כתוב עליו PCI-E), בחוברת של הספק כתוב שהשמונה פינים זה עבור מעבדים של שרתים אבל מה אני אמור לעשות, לחבר רק חצי ממנו או מה??? תודה החיבור המדובר (של השמונה פינים) בתמונה מוקף באדום. הלוח intel dh67cl (דרך אגב זה כולל B3 הלוח הזה או לא?? לא הבנתי אז) הספק enermax naxn 450 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הדגם הוא P4S533-MX אני מחפש מידע איך לחבר את המחברים הקטנים כמו HDD LED וכו'
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 7260 עם מקום להכנסת כרטיסי זיכרון. התקנתי את כל הדרייברים וכשאני מכניס את הכרטיס למדפסת ולוחץ על הכונן שנוצר לי הוא מבקש ממני להכניס את הכרטיס ואותו דבר שאני נכנס מאחת התוכנות ומבקש לעלות תמונה הוא לא מזהה שיש כרטיס בתוך המדפסת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים, הפכתי את האינ' ולא מצאתי דבר כזה, האם יש אפשרות לעשות סנכון כמו בשרת EXCHANGE שברגע שאני פותח אירוע בOUTLOOK זה יסתנכן עם הגימייל והאייפון (תהגדרה באייפון ביצעתי אני רק צריך שזה יסתנכן עם בגימייל) למשל היום , יש לי שרת EXCHANGE של העבודה, אני פותח אירוע דרך הOWA וזה אוטומט עובר ללוח של באייפון האם יש אפשרות כזו עם גימייל? תודה! ד"א הגימייל מוגדר IMAP באאוטלוק עריכה: מצאתי אפשר לנעול http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי סטיק של 64 100hz בתוח המחשב + שתי סטיקים של זכרונות 64 133hz לא בתוח המחשב, הלוח שלי לא תומך ב-133 אבל בכל זות ניסיתי להרכיב והמחשב זיהה אותם בטסט ממורי ובהגדרות של הוינדוס והמחשב פועל אבל שמנסים לעלות ישום גדול שה-64 לא מספיק לו והוא צריך להשתמש באחרים (ה-133) הוא מעלה מסך כחול fatal error . יש מצב שהזיכרונות האלו יעבדו עם המחשב ?? אולי הגדרות או משהו ?? או שפשות זה לא מתאים וזהו. כי בזיכרונת pc133 הקודמים שניסיתי להרכיב או שהמחשה לא זיהה אותם או שהמחשב ציפצף לא עלה. הזיכרונות הם של micro י8 צ'פים רק מצד אחד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בבית פנטיום 4 בן 4 שנים. באיזשהו שלב לפני שבועיים מערכת ההפעלה הפסיקה לעלות. שום דבר לא עזר. התקנתי היום Windows XP Pro מחדש וההתקנה הלכה חלק, התקנתי עדכונים לווינדוס והכל, עשיתי הפעלה מחדש, ושוב בדיוק אותה הבעיה ממקודם. עולה מסך הבוט של המחשב ואח"כ ההודעה על הפנטיום 4 ואז קו קטן בצד שמאל למעלה שמהבהב. מערכת ההפעלה לא עולה יותר. האם זה אומר שזהו סופו של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעדכן את ה BIOS שלי אין לי מעבר לחלונות 10 ניסיתי גם לעדכן ל BIOS ישן יותר ולא עובד, צריך להוציא את הסוללה ואז הוא לא מזהה את הכונן NVMe ששם החלונות 10 וצריך להתקין הכל מחדש והכל נמחק לי. קרה לי כל פעם שעדכנתי BIOS לכל גירסה אפשרית. האם הלוח דפוק נקנה בKSP בתלפיות?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מחשב WIN XP SP2 שבכל פעם בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה עושה לעצמו RESET ומתחיל לעלות מחדש. גם בSAFE MODE. זיכרון תקין ודיסק קשיח תקין. אני מניח שמדובר בקבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הרצתי CHKDSK וזה לא עזר. אני רוצה להריץ תוכנית כלשהי שתשחזר קבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הבעיה שפקודות כמו SFC אפשר להריץ רק מתוך ווינדוס. האמנם אין שום דרך לתקן קבצים של XP כשמערכת ההפעלה לא עולה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקי, שלום אנשי פורום נכבדים. אז ככה, יש לי מחשב עם מעבד CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ וכרטיס מסך של ראדון x800 בזמן האחרון התחלתי לשים לב לרעש טיפה מוגזם שהמחשב יוצר לפעמים. אז בדקתי טמפטרטורות. מצאתי שבזמן עבודה IDLE למעבד יש בסביבות 30 ומשהו מעלות ולכרטיס מסך 48. והמאוור של המעבד עובד בסביבות 4000RPM אחרי משחק שמאמץ את המחשב למעבד 37 ולכרטיס מסך 67 ואחרי זה המאוורר של המעבד עבד ב-5500 ועשה רעש בלתי נסבל. עכשיו, קודם כל מה דעתכם על הטמפרטורות? סבירות? מדאיגות? אפשר לחיות עם זה? ומה דעתכם בקשר לרעש? להחליף מאוורר למעבד? להוסיף מאווררים? משהו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי בעיה במצלמת האינטרנט במחשב מדגם asus a53s אני מנסה לנהל שיחת וידאו בסקייפ והתמונה יוצאת עקומה כמו בתמונה http://www.fastup.co.il/images/88777567.jpg כשאני נכנס להגדרות המצלמה במחשב התמונה תקינה,כשהשיחה בסקייפ מתנהלת באופן הבא אני רואה מטושטש ואותי רואים תקין. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב! נתקלתי לאחרונה בבעיה במחשב: לעתים המחשב אינו מזהה את הכונן הקשיח בשלב הPOST ואז כמובן המחשב לא ממשיך בתהליך הBOOT. באחת הפעמים שמתי לב שהPOST מדווח שהכונן הקשיח כן זוהה אך נרשם "Capabeled but disabled", ואז נכנסתי לBIOS ולא שמתי לב לדבר מיוחד וגם הכונן הקשיח נרשם כרגיל וזוהה היטב. בנסיון הבא המחשב עלה. לאחר RESET - הבעיה חזרה והפעם הכונן הקשיח לא נרשם בBIOS. אני לא משער שאלו בעיות מגעים כי בדקתי זאת - כמה עדין ורגיש יכול להיות חיבור IDE? לא שמתי לפונקציית disable HDD או כל דבר בסגנון באחת האופציות בBIOS. חוצ מלהחליף כבל IDE ולשנות את הכונן הקשיח מSLAVE עוד לא עלו במוחי רעיונות באמת מעוררי תקווה. האם מישהו בקשה יכול לעזור לי בנושא??? תודה מראש לכל הקורא / עוזר. חן…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפני כשבועיים רכשתי כונן SSD חדש של סמסונג הEVO 850, אין איתו שום בעיה וכמו כן קניתי GTX 950 וגם עימו אין שום בעיה, ולמעשה כל עד לא מותקנים אצלי הדרייברים של Nvidia הSSD עובד על SATA 2 אם הוא מחובר לשם אך באותו הרגע שאני אכן מתקין את הדרייבירם של Nvidia או עושה רייסטרט לאחר ההתקנה המחשב פשוט קורס ואני נאלץ להיפרד עם הSATA II. הלוח שלי הוא הP55-USB3 אני מניח שאין מנוס ואני חייב לוח חדש כבר? ניסתי כל מיני פתרונות כגון ; -התקנה של ווינדוס על פורט הGSATA שהוא לכל דבר ועניין פורט של sata I והוא על ידי jmicron -התקנה על SATA 2 -שינוי כבל הSATA -שינוי מערכת ההפעלה אותו דבר על 7 ו8.1 -התקנה על GSATA ואז מעבר לSATA 2 ואני חייב לציין שהמהיר…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש ייעוץ לגבי סיבות אפשריות לבעיית מדפסת. מדובר ב-HP2483 חדשה שעובדת בצורה תקינה בחיבור נסיון שנעשה לכמה מחשבים. הבעיה היא בחיבור למערכת XP על מחשב מסויים שבה למסך התגובה לפקודת הדפסה ולהדפסה עצמה לוקח לפעמים עד דקה. ברור שהבעיה במערכת אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה? הסרה והתקנת דרייבר, הן מהתקליטור המצורף והן מהרשת, לא מועילים ותמיכת HP די הרימה ידיים. ד"א, המדפסת חוברה למחשב חדש לגמרי אבל המערכת (XP) הבעייתית שהועברה אליו מהמחשב הישן ממשיכה לא להגיב כראוי. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי מחשב חדש לוח אם של ג'יגהבייט p31 וצורב של lg gsa-h55l והצורב עבד יפה ואחרי כמה זמן שלא שמתי לב ניכנסתי במקרה ל "מחשב שלי" וראיתי שלא מופיע לי הסמל של כונן הדיסקים וניכנסתי למנהל ההתקנים (ראו תמונה שהעלתי) למה המחשב לא מזהה את הצורב? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-