תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לפעמים מופיעה לי הודעה שהדיסק הקשיח מלא למרות שכמעט תמיד הוא ריק לגמרי.[ מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני נפטר מזה??? :-[
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כרטיס המסך Nvidia 210 GT מספיק על מנת לשחק משחקים כמו 2K13? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות והיום צצה אחת קריטית... 1. הכונן דיסקים לא עבד לי אבל סידרתי... (מגעים) 2. לפני חודש-חודשיים צצה עוד בעיה שאני מדליק תמחשב כתוב לי ככה: SMART Failure on Hard Disk 2: WDC WD600BEVS-60LATO-(S1) WARINING Immdiately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent . Press F1`to Continue. אני לוחץ F1 ואז המחשב פועל כרגיל... 3. לפני מספר ימים בבוקר צצה בעיה קריטית =\... MTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart לא יודע מה לעשותתת... האם הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי נהרס? יש לי מספר שאלות... 1. אפשר לתקן דיסק קשיח? 2. דיסק קשיח של מחשב רגיל ומחשב נייד זה אותו הדבר (כי הסתכלתי במחשב הגדול שלי והדיסק הקשיח שם הרב…
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר מספר מכשירים למחשב דרך הUSB למחשב ממחוברים תמיד המקלט של העכבר האופטי והמודם דרך הUSB... מידי פעם אני מחבר מכשירים שונים כמו נגן MP3 מצלמה דיגיטלית ועוד.. לאחרונה רכשתי מצלמת אינטרנט שמתחברת גם כן דרך הUSB אך לא פועלת אלא אם אני מנתק את העכבר או את המודם!(העכבר והמודם פועלים כרגיל)... וכן כששלושתם מחוברים אני מקבל הודעה מוזרה שיש עומס על יציאות הUSB ושאפשר לפתור זאת באמצעות החלפת מקומות החיבורים-ניסיתי כל קומבינציה אפשרים אך זה לא עוזר... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שמעו, היום בבוקר קיבלתי כרטיס מסך מסוג hd3650 חיברתי אותו והתקנתי דרייברים, והכל היה טוב. שיחקתי לי קצת בכמה משחקים ופתאום קיבלתי מסך כחול וכתוב בו: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowi…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לא מזמן התחילה לי בעייה שהמחשב היה מכבה את עצמו לבד ונדלק לבד. קניתי הארד דיסק חדש (זה שמכיל את המערכת הפעלה שהיא ווינדוז 7 אגב) וזה לא עזר. הרצתי memtest לזיכרון במשך 6 שעות ללא כל תקלה (4 ג'יגה של קורסייר) וזה נראה שכשאני מנתק כרטיס זיכרון אחד מהשתיים המחשב פועל ללא כל תקלות. האם אני מסיק מזה שזאת בעייה בכרטיס? אפילו שהMEMTEST לא מצא תקלות? תודה רבה לכל מי שנכנס וייתן לי תשובה פשוטה מניסיון קודם. זיכרון טוב זה לא דבר זול (:
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, חייב עזרה בלהעביר את מערכת ההפעלה שלי לכונן השני KINGSTON SSD 240 GB זו היתה הפעם הראשונה שפירמטתי בעצמי את המחשב ולא נתן לי במהלך ההתקנה אפשרות לבחור ולבסוף תקין לי בכונן הראשי HDD ניתן להעביר ? תודה לכל מי שעונה!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב התחיל ממש לזחול בכל פעולה שקשורה לכתיבה או קריאה מהדיסק, אז זה נראה לי זכרונות או הארד דיסק. המערכת די ישנה, בת 6 בערך: P4 2.4GHZ 1GB RAM HD WD 80GB RADEON 9600XT הרצתי בדיקה עם תכנה שנקראת HD TUNE ואלה התוצאות: באתר של התכנה הזו יש תוצאות של כל מיני דיסקים, ביניהם גם שלי: אפשר לראות שאצלי הרבה יותר איטי. לפני שאני רץ לקנות חדש, אני רוצה לוודא שזו באמת הבעיה. איך אני יכול לבדוק את הזכרונות? יש עוד תכנה לבדוק את ההארד דיסק? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
היי, היום ארגנתי מחשב (ישן) לאחי. בקיצור,אירגנתי לו כרטיס ישן אבל טוב. (ATI Rage) בקיצור, כל המשחקים נראים עם שחור. כאילו,נגיד.. יש לך משהו עגול,מסביבו אתה רואה מרובע שחור. ככה בהמון משחקים.. בדקתי,לא מדובר בכרטיס מסך. (החלפתי לאחר) מפרט טכני: Intel Pentium II 266MHZ לוח ASUS ישן ולא ידוע (שמצאתי פעם ברחוב,במחשב מפורק מתחת הבית,שעבד מצויין.) זיכרון: 192mb שתי סטיקים 64MB ואחד 128MB ,חברה לא ידועה,199MHZ. כרטיס מסך: ATI Rage (אני לא חושב שהדגם יעזור,אחרי הכל.. זה לא קשור לכרטיס). הרדיסק: Maxtor 6GB 5600rpm Windows XP (ובכל זאת מחזיק את המערכת יפה ) האם יש למישהו מוסג על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום הכנסתי כמה שירים לתוך תיקיה ושיניתי להם את השמות ושניסיתי לסדר את השירים לפי מספר רצועה אחרי ששיניתי את השמות המחשב סידר לי את זה לפי השמות ולא לפי המספר רצועה,איך אני מסדר שזה יהיה לפי מספר רצועה ולא לפי השם של השיר כי ניסיתי כמה פעמים לסדר ולא הצלחתי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
ובכן, לא מדובר בבעיה רצינית, אך אשמח לשמוע מה זה בכלל ולמה זה קורה. אם כן, אני זוכר שאיפשרתי צפצופי ביוס במידה וטמפרטורת המעבד עולה גבוה. בדקתי זאת לפני מריחת משחה תרמית, וכצפוי נשמעו צפצופים מכאניים כאשר המעבד התחמם. היום משום מה, אני שומע מדי כמה דקות (בהפרשים לא קבועים הנעים בין 5 ל-40 דקות) צילצולים מהפיאזו-רמקול הקטן בפנים. לא סתם ציפצוף של מעבד חם מדי, אלא ממש צליל של פעמון. זה לוקח כמה שניות ואז נפסק. אין לי מושג איך ולמה זה קורה. אשמח להסבר ???
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה הייתה לבת דודה שלי הפסקת חשמל ו"נדפק" לה המחשב יש לה ATHALON 1200 לוח של גיגהבייט המבוססKM133 אני פירמתתי את המחשב אני בא להתקין את WIN98 נכנס לחלון הכחול של ההתקנה הוא מתחיל לחשב זמן ריצה וכשהו מגיע ל100 אז הוא מוציא קישקוש בשחור על המסך... במרכז ושה בצבעים שחור ולבן כמו של הדוס... איך אני יכול לתקן את זה? 2** האם יש דרך להתקין XP על מחשב ריק?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב נייד hp g62 b50sj ולמרות שדאגתי לשאול לפני ואמרו לי כן לא היה דיסק דרייברים אז התקנתי ווינדוס 7 והורדתי במחשב אחר את הדרייברים שהייתי צריך. לכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא את הדרייבר כי יש אי התאמה בין מה שכתוב במפרט של המחשב באינטרנט למה שבמחשב עצמו. עזרו לי בבקשה באינטרנט באתר של HP: בחומרה של המחשב בaida32
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק מידע בשני הצורבים שיש לי הצריבה כשלה כאשר אני מגיע ל 55 אחוז הוא כותב date reading error ה used read buffer צונח לאפס והצריבה נכשלת מתקבל הלוג הבא המצורף בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיה קשה של ריסטרטים פתאומיים אמרתם לי לנסות את העניין עם הזיכרונות שינית בRECOVERY הורדתי את הV בריסרט אוטומטי אבל עדיין יש ריסטרטים והוא גם לא יוצר תיקיית מינידאמפ, למרות שמסומן והכל.... אבל עדיין יש ריסטרטים סתם ככה בלי שום קשר, אפשרי שזה ספק ? מה אני יכול לנסות ??? תודה מראש, חן.
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב לוח אם+מעבד+זכרון+היטסינק למעבד ההיטסינק מגיע עם מאורר נפרד. כשארכיב את המערכת, אם אפקשש בחיבור המאורר והוא לא יפעל מה הדבר הכי נכון לעשות: 1. לנתק מהחשמל 2. לכבות את המפסק של הספק 3. לכבות ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור 4. לנסות לחבר מחדש את המאורר תוך כדי פעולה של המחשב 5. משהו אחר ?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי מחשב חדש, ולהלן המפרט: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA עכשיו, יכול להיות שאני סתם מגזים, אבל נראה לי שהמחשב שלי מרעיש. טוב, הוא לא באמת מרעיש, הוא לא עושה *כזה* רעש, אבל אני שומע אותו, וזה קצת מפריע לי. כשקניתי את המחשב הבטיחו לי (פה בפורום) שזה מארז ומפרט מאוד שקט. בסה"כ יש לי במחשב 5 מאווררים: 120MM בפאנל הקדמי של הUBER CHAKRA 250MM בפאנל הצדדי של הUBER CHAKRA המאוורר על הספק LIBERTY המאוורר על הכרטיס מסך 8800GT הקירור למעבד FREEZER 7-PRO עכשיו, כשאני עובד על השולחן עבודה שלי, כשהמחשב מתחת לשולחן, אני כמעט ולא מצליח לשמוע אותו. אבל כשאנ…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלו התחיל בפעם בכמה שעות לעשות ריסטים פתאומיים... עד שזה הגיע למצב שאתמול זה הגיע לווינדווס ריסט... הוא חשב שזה בעיה של חימום הוא פתח את המחשב ניקה שם מאווררים וכו'... אז כנראה שזאת לא בעיה.. כשהוא עשה סיסטם ריסטור זה גם עשה את הבעיה הזאת... יש לציין שעל SAFE MOD אין את הבעיות האלו... אלה רק כשמפעילים את המחשב רגיל. והוא עשה בדיקה של וירוסים ספייוורל וכו'... מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה,לאחר המסך הכחול המפורסם..אמרתי נבדוק אם יש אחד מהדברים לא מחובר כראוי,ועל הדרך נטפל בטפיל התורדני שיש למחשב (או היה,אני מחשב שהמחשב לא היה..^^)פתחתי את הספק ואז סגרתי בסדר,לפני זה נגעתי במעבד נדמה לי ובזכרונות בדקתי אם הם יושבים שם כמו שצריך.. טוב לאח"כ אני בא להפעיל את המחשב פתאום הפלא ופלא,המחשב לא פועל,אבל מה שכן הוא נותן תמורה ל11 אלף שקל ששולמו לפני מספר שנים הוא משמיע צפצופים מדהימים בעת ההדלקה,והמסך גם לא פועל (הצפצופים האלה בהפרשים קבועים) מה אתה אומרים הבעיה...?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום במערכת שלי 2 כוננים קשיחים כל אחד עם מערכת הפעלה WINXP . ניתן לבחור בינהם על ידי תוכנת partition magic . כרגע יש תקלה במערכת שתהליך ה-boot לא מזהה אינפורמציה נידרשת לאיתחול אלא אם כן אני מבקש לבצע boot בעזרת cd ואז תוכנת bootmagic שוב מאפשרת לי לבחור את הכונן עם המערכת הנדרשת. נראה לי ש-boot record באחד הכוננים נפגע. האם אני צודק? איך מתקנים? תודה יואב
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולכם! בזמן האחרון אני לא יודע מה קרה ל-HARD DISK שלי! אתאר לכם את התמונה: אני מוריד בעזרת E-MULE ו-LEECH סרטים וכל מיני קבצים , ההורדה היא בו זמנית וכמטבן אני עושה עוד משהו או שצורב דיסק או הופך קובץ של AVI ל-MPEG. אחרי יום יומיים של עבודה כזאת הHD שלי מהתחל את עצמו ומפסיק לעבוד נותן שגיעה כזאת!: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ולא יודע למה הHD שלי לא מזדהה על ידי המירכת??? מה עלי לע :-[שות !!!! :AR15: תודה רבה לכל אחד שעונה, Intelee1! P.S.: תגידו לי גם בבקשה מי שיודע אונתקל בבעיה שכזאת: PX-M04: HOOKING BOOT****** INTERRUPT עוד משהו H18 ....????? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
כבר יותר מחודש שמהמחשב שלי מפיק רעש חזק, רצוף, קבוע ומאוד מעצבן. פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוורים הקדמי והאחורי, בדקתי שאין חוטים שמפריעים לתזוזתם ואין עוזר. יש למישהו רעיון להציע לי לפתרון הבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-