תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לוח אסוס tusl 2 פנטיום 3 הרד דיסק דיגטל 40 גגה לאחר יום יומיים לאחר פרמוט המחיצה הראשונה נדפקת באמצע העבודה במחשב כאשר אין תוכנות רבות פרט לתוכנות בסיסיות ו ל ICQ כנראה ביה בלוח המחשב עצמו מזהה את ההרד דיסק ועובד נהדר בהתחלה לאחר פרמוט למשהוא יש איזה רעיון והעים כדאי לעשות אפ גרד לביוס במקרה זה תודה לכל העוזרים מצפה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בזמן האחרון על המסך במחשב נייד יש ריצודים (כמו בטלויזיות הישנות ) הבעיה נפתרת ע"י הזזת המסך מעלה ומטה עד שהריצוד נעצר. הבעיה מתגברת עם הזמן.. אני רוצה לבדוק מה אפשר עשות לפני שלא אראה כלום. המחשב מסוג Hp סדרת pavilion מאוד מתחמם בזמן האחרון. אשמח לעזרה. תודה וחג שמח לכולם.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי 2 מסכים מחוברים אחד 17 ואחד 32 שניהם עובדים לי מצוין כאשר אני בXP שאני עובר ל7 אז במסך 32 שהוא הראשי אני רואה מדי כמה שניות פלאשים כאלה בצבע שחור הבהובים כאלה מציקים...זה לא כמו ההבהובים שהמסך עומד למות הם מופיעים בצבע שחור בחלק התחתון של המסך לא יודע אם זה הכבל או הכרטיס מסך או לא יודע מה כי בXP אין שום בעיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות מסך קצב ריענון וכל זה איך אני פותר את זה??
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה האייקונים של קבצי ה-Winrar שלי השתנו פתאום לאייקונים של תוכנת הזיפ המובנת בווינדוס. וגם האייקונים של media player השתנו לאייקונים של קבצים רגילים ומגעילים כאלה. איך אני משנה את זה בחזרה? ( הכל תקין חוץ מהחלק של האייקון ) נ.ב. הקבצים עדיין נפתחים דרך הwinrar וה media player. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: המחשב לפעמים קורס ישר, לפעמים אחרי פרק זמן מסויים, אבל תמיד הוא קורס ויש הודעת שגיאה כזאת: 0x0000008E. קראתי קצת ב-FAQ והבנתי שאני צריך לפרסם קבצי MINIDUMP כדי שתוכלו לעזור לי. אז הינה הם: http://rapidshare.com/files/205974441/minidump.rar.html תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כשהחלפתי לעכבר USB העכבר הגיב. במנהל המשימות העכבר לא מופיע בכלל וגם הקטגוריה "עכברים והתקני הצבעה אחרים" לא מופיעה שניסתי עכבר PS2 אחר הבעיה חזרה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה אומרת ההודעה? (לפי מה שאני חושב זה הסוללה שיושבת על הלוח לא?!) והאם זה יכול לגרום למצב שהמחשב לא יעלה?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
לפני כשבועיים כיביתי את המחשב שהיה תקין לחלוטין, כשניסיתי להדליק אותו לאחר שבועיים כלום לא קרה. המנורה הירוקה שעל הלוח דולקת. ניסיתי לחבר מחדש את חיבורי הספק ללוח ולמעבד וזה לא עזר, הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ואת הכרטיסים. כשהוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי אותו המחשב נדלק, כיביתי אותו כדי להחזיר את הברגים של הכרטיסים ואת ההרדיסקים למקום ושוב הוא לא נדלק. התעסקות שוב עם הכרטיס מסך לא עזרה, לאחר מכן התעסקתי עם כרטיס קול PCI שישנו במחשב כשהכרטיס מסך בכלל בחוץ, הוצאתי את כרטיס הקול והחזרתי והמחשב נדלק. שוב כיביתי אותו כדי להחזיר את הדברים למקום והוא לא נדלק שוב. מאז אני לא מצליח לגרום לו להדלק ונגעתי בכל דבר שמחובר ללוח. האם הלוח דפוק ? הספק הוא ENERMAX, לוח ASUS P5B DELUXE מעבד…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
בעקבות מסך שחור שמפסיק פעולת מחשב, מסך כחול שקרה בעבר, ומינדאמפ שנוצר, אני מבקש עזרה בניתוח הקובץ(השתדלתי לעבוד לפי ההוראות בסטיקי,מקווה שזה בסדר): Microsoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini010909-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\6d5228fb2dd71211e1b5f459d0bd\symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 7260 עם מקום להכנסת כרטיסי זיכרון. התקנתי את כל הדרייברים וכשאני מכניס את הכרטיס למדפסת ולוחץ על הכונן שנוצר לי הוא מבקש ממני להכניס את הכרטיס ואותו דבר שאני נכנס מאחת התוכנות ומבקש לעלות תמונה הוא לא מזהה שיש כרטיס בתוך המדפסת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים, הפכתי את האינ' ולא מצאתי דבר כזה, האם יש אפשרות לעשות סנכון כמו בשרת EXCHANGE שברגע שאני פותח אירוע בOUTLOOK זה יסתנכן עם הגימייל והאייפון (תהגדרה באייפון ביצעתי אני רק צריך שזה יסתנכן עם בגימייל) למשל היום , יש לי שרת EXCHANGE של העבודה, אני פותח אירוע דרך הOWA וזה אוטומט עובר ללוח של באייפון האם יש אפשרות כזו עם גימייל? תודה! ד"א הגימייל מוגדר IMAP באאוטלוק עריכה: מצאתי אפשר לנעול http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! מבקש עזרה בהתקנת הארד דיסק נוסף תחת מערכת הפעלה win 98 במחשב שלי יש הארד דיסק של 40 גייגה ניסתי להוסיף עוד הארד דיסק 80 גייגה הביוס מזהה את הארד דיסק ללא בעיות מערכת הפעלה לא רואה את הארד דיסק הנוסף אין הקצאת אות עבור הארד דיסק -במחשב שלי - אשמח לקבל עזרה בהתקנה בתודה-כספי
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי צורב SAMSUNG 252B הכנסתי דיסקים של XEO בגודל 900MB 100Min אבל גם NERO וגם EasyCDCreator5P מזהים אותם כדיסקים של 140Meg tu 15 דקות. זה נכון לכל הדיסקים בחבילה. מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לגרום לו לזהות אותם?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי קניתי סטיק זכרון נוסף של 256 מגה. אולם, אחרי שהתקנתי אותו גיליתי כי המחשב לא מזהה אותו בכלל. פתחתי את המחשב שוב ווידיאתי שהסטיק יושב היטב ב-slot. אבל כלום. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי הסטיק עצמו דפוק?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כ חודש המחשב עובד מצויין בתוכות ובווינדוס כללי אבל כשמשחקים במשחקי כשעה זה נתקע לפעמים אפילו לפני, התחלתי לבדוק את העניין הרצתי 3DMARK2001 והוא נתקע גם בו הורדתי את ה OC בכלל ואפילו את הזיכרונות שמתי ל 266 ותיזמונים נמוכים וזה לא עזר המחשב ממשיך להתקע ב 3DMARK עשיתי MEMTEST לזיכרונות בתיזמון גבוה ובמהירות 400 והוא בסדר. לגבי התקיעות ב 3DMARK אז המחשב נתקע תמיד באותם בדיקות שהן NATURE ועוד בדיקה שהיא מאותו סוג כשיש שם דייג על ספינה. הווינדוס הוא דיי נקי עם דרייבר של 44.03 ניסיתי מקודם את 44.53(האחרון בקיצור) והדרייבר של NFORCE 2.45 היה מקודם 2.03 והיתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהכרטיס מסך נדפק ? אין לי כרגע כ.מסך אחר לבדקיה אני ישיג רק עוד יומיים יש לכם ה…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 של גיפורס WIN7 אולטמייט ,ובחצי שנה האחרונה יש לי קריסות במסך והוא מציג לי את ההודעה שבתמונה עשיתי עדכונים מאז ומתמיד וניתקתי אותו מהמקום והחזרתי וניקיתי את האיזור אבל שום דבר לא עוזר ,בדקתי בגוגל על הבעיה אבל לא מצאתי פתרון אפשרי וגם מה שמצאתי אפשרי בדקתי אבל לא עזר ,אני מודה לכם מראש על העזרה ומקווה למצוא את הפתרון במהרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לחבר שלי יש ההודעה שמצוינת למעלה. יש לו הארדיסק SEGATE ישן 5400RPM 20GB לא ידוע. יש לו תקיעות מוזרות במחשב, כנראה שההארדיסק מתחמם יותר מדי. מה לעזאזאל קורה כאן? תודה מראש חברה!
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות CORSAIR 2*512MB DDR 550MHZ 4400C25 לפי הוראות יצרן הם עושים 2.5-4-4-8 על 2.8 מתח הכל טוב ויפה בM טסט הכל עובד כמו שעון אבל בפועל יש לי ריסטים לפעמים בדקתי בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה הלכתי והוספתי מתח {יש לי קירור רציני לזכרונות } עד שהגעתי ל3 המחשב יציב לאורך שעה ב3.1 המחשב החזיק לי 3 שעות כרגע אני בודק על 3.2 מה שמסקרן אותי לדעת זה את שורש הבעיה מה הגורם לבעיה מה אני צריך להחליף . תודה מראש לכל העוזרים אחלה פורום עים אחלה אנשים דרך אגב זה לא המעבד כשה אני עושה לו בדיקה לבד הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כל האייקונים שהוספתי לשלוחן עבודה נעלמים ובאקספלורר כל המעודפים נעלמים, זה קרה אחרי הפסקת חשמל ועכשיו אחרי כל כיבוי של המחשב
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב כף יד של COMPAQ דגם H3700 ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS CE בעברית או להתקין פונט בעיברית . רציתי לדעת מהיכן אני יכול להוריד זאת, וגם איך אני יכול לעשות את ההתקנה? תתקבל כל הצעה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב נייד dell inspiron E1505 הוא הגיע עם ויסטה, אבל בגלל שיש בו רק 1G זיכרון הוא לא זז אז הבאתי לטכנאי שיתקין לי xp. והכל היה בסדר. כל הזמן החיבור של הרשת היה אלחוטי והוא עבד מצוין אבל עכשיו עברתי לחיבור חוטי והוא לא מגיב, כאילו לא הכנסתי את החוט. האם זה יכול להיות בעיה בדרייבר או שכשמתקינים את הדרייברים מתקינים את כולם ביחד ואז התקלה במקום אחר, ואם זה הדרייבר האם מישהו יכול לומר לי היכן אני מוצא דרייבר שלו להורדה?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי ראידון 9700 פרו פרמטתי אתהמחשב התקנתי הכל הכל והתקנתי את הדרייברים אומגה 4.3 עכשיו אני רוצה שזה יהיה על אפיק 8 במקום 4 כי הלוח אם שלי תומך בזה וגם כן הכרטיס מסך הבעיה היא http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/AGP.JPG זאת הבעיה וגם עם אני עושה בדוק הכל מחדש אחרי זהוא מתחיל מחדש את המחשב הוא חוזר . לי לא מחובר בבקשה אנשים תעזרו לי וממש תודה לכל העוזרים ! :-\
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים אני עובד על מקס 9
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי מחשב חדש ולצערי הרב קיימת בעית קריסה מפרט: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E GIGABYTE 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC DDRII 800 HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 GIGABYTE עובד על ויסטה 32. הבעיה היא שמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה משתבשת לחלוטין מתמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קופא ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה ממשיכה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 22:…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בעיה לא נורמלית אני לא מבין יש לי בבית עוד מחשב שהחליט לא להידלק כשפתחתי את המארז ראיתי שנורית הבקרה של הלוח דולקת אבל המחשב מסרב להידלק מישהוא נתקל בעבר בבעיה כזאת
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-