תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: המחשב לפעמים קורס ישר, לפעמים אחרי פרק זמן מסויים, אבל תמיד הוא קורס ויש הודעת שגיאה כזאת: 0x0000008E. קראתי קצת ב-FAQ והבנתי שאני צריך לפרסם קבצי MINIDUMP כדי שתוכלו לעזור לי. אז הינה הם: http://rapidshare.com/files/205974441/minidump.rar.html תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים אני עובד על מקס 9
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
חצי מהתפריטים הפו פתאום לאנגלית ללא סיבהה מיוחדת בבקשה עזרה דחוף
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התחילה אתמול בעיה מוזרה שפתאום בלי שום סיבה המחשב מודיע לי שכמות המקום הפנויה בדיסק נמוכה וכשאני בודק אני רואה שהמקום הפנוי יורד במכה מ72 גיגה ל0 בייטים. הרצתי סריקות דיסק, תוכנות יעודיות של WD אפילו הרצתי סריקה דרך לינוקס וכל התוכנות אמרו לי שהדיסק ומערכת הקבצים תקינים. אחרי כמה שעות המחשב התחיל לעבוד בצורה מוזרה, להתקע ו"לחשוב" שעות. הרצתי סריקות של KASPERSKY, AVG,SPYWARE DOCTOR,MCAFFE ONLINE SCAN ולא מצאתי כלום אבל ברור לי שהמחשב לא אמור להתנהג כך. אני בטוח ב99% שזו בעיית תוכנה. מישהו שמע על וירוס\תקלה שיכולה לגרום לתסמינים האלו? (במיוחד להעלמות המקום מההרדיסק במכה)
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מרגיש מבולבל , אני לא יודע איך להתקין DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל . 2- אני רוצה להמיר את הפורמט של הDVD לפורמט רגיל שאני יוכל לראות במכשיר הDVD שיושב בסלון לא קרובה למחשב שלי ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא עצלן ולפני שכתבתי את ההודעה חיפשתי אם היו בעיות כמו שלי אך לא הצלחתי לאתר מתוך ההודעות הנושאות את המילה USB. שאלתי היא כזו: כבר הרבה זמן שיציאות ה-USB שלי לא עובדות. ניסיתי לפרמט אמרו לי לבדוק ב BIOS וגם שם לאחר 37 חיפושים לא מצאתי אפילו DISABLED אחד שקשור לבעיה. עלי לציין כי הבעיה החלה פתאום וללא כל סיבה. (ניסיתי אף לעכן גירסה של לוח-אם אך זה לא עזר או שלא עידכנתי את הנכונה.. ) בבקשה אתם חייבים לעזור לי!! (נ.ב. יש לי פנטיום III 800 לוח: VIA VT82C693A Apollo Pro133) תודה רבה מראש!!! ברצוני לציין (פרט באמת שולי) שבעקבות גלישה באתר הזה עשיתי מודינג למחשב שלי - תודה!!
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי "ערכה" של "Microsoft Wireless Optical Desktop" ויש לי בעיות קטנות עם העכבר, גם במשחקים וגם סתם בעבודה בווינדוס, יש לי המון עיכובים עם העכבר והוא כל דקה שתיים נתקע לכמה שניות. ראיתי בהודעות קודמות שצריך לדאוג שלא יהיו הפרעות ביין הקולט לעכבר, ולמרות שאיין כלום באמצע עדיין יש לי את ההפרעות. רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות לפני ששולחים את הערכה לחנות, ומגיעים למצב שהמחשב מנוטרל לשבועיים? האם אתם ממליצים להישתמש בפד או לא?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי צורב של teac כבר שנתיים ולא היה לי בעיות איתו עד שקניתי מחשב חדש עם כרטיס קול sb live , ומישמום מה קריאטיב הנחמדים ביותר החליטו להוסיף לדריבים שלהם דבר נחמד שגורם לכך שהסידי רום או במקרה שלי הצורב יאט ויפסיק את קצב הסיבוב שלו אחרי מספר מסוים של שניות או דקות מרגע הכנסת הדיסק, כמובן שהיתה אפשרות לבטל את זה אבל היא היתה כרוחה בכך שהחלונות לא יזהו שום דיסק שמכניסים לכונן כל שהו. בכל מקרה הבעיה החמורה הטחילה כשהורדתי את הדריבים החדשים יותר של קריאטיב ששם אין בכלל אפשרות כזאת ובגלל זה כל דיסק שאני מנסה לצרוב נהפך לז"ל :'( האם מישהו יודע כיצד מסדרים את זה כי הצורב נמצא בגלל זה במחשב הישן שלי ונמאס לי להעביר כל הזמן קבצים לשם בכדי לצרוב דברים .
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8IK1100 . כשאני מפעיל את המחשב המאוורר של הצ'יפסט עובד, לאחר כרבע שעה אני רואה שהוא מפסיק לעבוד. מישהו יודע האם זה מצב נורמאלי? אולי הוא עובד על סנסור? האם יש סכנה שהמחשב עובד והמאוורר לא? קניתי את הלוח ליפני חודשיים , האם יש אחריות על המאוורר? בבקשה תעזרו לי דחוף, אני מפחד שיקרה למחשב משהו :-(
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Few days ago i have encountered some problems with my win xp pro, so i installed the home edition and for some reason games that used to work don't work on it. I get this msg that says the application is not legal on win32 or something like that. Do you have any idea what could've caused it? P.S. sorry bout writing english but appearantly this windows wont let me write in hebrew even though its a completely hebrew version.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מסך MAG Innovision 786FD ואיני מצליח להתקינו כראוי בWINDOWS XP PRO הוא רושם לי שיש לי DEFAUL MONITOR ומסרב לראות את הדגם של המסך. הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של MAG , זה אמור להיות דרייבר למסכי הCRT שלהם. http://www.maginnovision.com/driver/Mag_inf.exe זה קובץ ZIP שפשוט נפתח לתיקיה לפיבחירתי.. ולא עושה כלום... ניסיתי לעשות UPDATE DRIVER בDEVICE MANAGER-->MONITOR-->PLUG AND PLAY MONITOR ובחרתי שיחפש את הדרייבר בתיקיה שאליה נפתח הקובץ שהורדתי מהאתר של MAG והוא אומר שלא מצא דרייבר מתאים שם. לי זה נראה מוזר מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה הזו עם המסך הזה??? אשמח אם תתנו לי רעיונות... או פתרונות.. אם כבר יש כאלה. ואם יש למישהו דרייבר שבטוח עובד אני אשמח לקבל אותו…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המחשב מורכב מ.. amd xp 2500+ mobile epox 8rda3+ compucase 6a19 אני צריך עזרה אני עושה את זה פעם ראשונה לבד ....
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן. בלוח שבו כרטיס קול און-בורד , לאן אני מחבר את כבל הסאונד שיוצא מהסידירום ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני שומע רעש של כמו חריטה על ברזל וזה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני לא יכול יותר!!!!!! אני מתתתתת רעש שחודר למוח כמו לא יודע מה, מה לעשות...?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שגודלו 80 ג'יגה (הוא חולק ל-2 מחיצות עם FDISK ועבר פירמוט לפני ההעתקה עם ghost) כשאני מבצעת איתחול ראשוני במחשב החדש אני מקבלת מסך כחול בשלבים הראשונים של באיתחול. האם יש מה לעשות או שהוינדוס מזהה חומרה חדשה ומופעל מנגנון פנימי שמונע איתחול? אגב, אם זה חשוב, בישן יש פנטיום 667 ובחדש AMD 2500 עם לוח אביט NF7
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תיקון קטן: בביוס רשום לי X2 MODE : ENABLED אני יכול לשנות את זה רק לדיסאייבל. זאת אומרת שהלוח שלי לא תומך ב-X4 ? אם יש לי כרטיס X4 אז זה משפיע ? ואם אני יעשה עדכון ביוס זה יכול לשנות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה BOOT לאחר כ20 או 300 דקות לערך. זה לא מערכת ההפעעלה או הHD כיוון שהתקלה חוזרת גם עם מערכת הפעלה אחרת בHD אחר. זה לא הזכרונות כיוון שעשיתי עליהם בדיקה והם יצאו בסדר. לא נראה לי שמדובר במעבד כיוון שהרצתי עליו כיווץ DVD לDIVX והוא עבד לאורך כ15 דקות ב100% . נשאר הלוח והספק. מה דעתכם? מה כדאי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS p4u800-X ואחרי כמה ניסיונות O.C המחשב פשוט קרס (2-3 ניסיונות) אני מדליק את המחשב והוא אומר לי להכניס דיסקט לכונן A: מחכה כמה שניות ורושם לי System halted ואין לי בכלל כונן A ש לי רק סידי יש אפשרות להציל את המחשב ללא נזק כספי?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: AMD Athlon XP 2500+ MSI K7N2 Delta-L 512MB Twinmos 3200 RAM ולאחר הקנייה הזו, התחילו להופיע אצלי בעיות חמורות בהפעלת מערכת ההפעלה. את שאר המפרט, אגב, ניתן לראות בקישור של המפרט שלי. בכל פעם כאשר אני מפעיל תוכנה עם אפשרויות גרפיות כבדות(כמו משחק המחשב GTA), החלונות קורס באופן רנדומלי להודעה כחולה(BSOD). ההודעות מגוונות, ואין קשר הגיוני ביניהן: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA וכדומה. לעיתים רשום הקובץ אשר יוצר את הבעייה, ולפעמים לא - אין שום קשר הגיוני בין הקבצים הרשומים. ניסיתי דברים רבים - עידכנתי את הביוס, ניסיתי 4 התקנים לכרטיס המסך, ניסיתי 2 התקנים ל- nForce2 ואף עשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש את מער…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה תוכנות כמו ICQ או תוכנות אחרות אשר מתחברות לשרת לא מצליחות להיתחבר. ניסיתי להתקין מהתחלה אבל זה לא עזר. התקנתי מהתחלה את ה WINDOWS ובכל זאת לא עזר. מישהו יודע מה העיה ואת הפיתרון שלה? ???
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-