תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לחבר טוב שלי מחשב, פנטיום 4, ולפני כמה ימים המחשב הפסיק לפעול והיה ריח של שרוף.. מה שמוזר הוא שכל המערכות במחשב פועלות - הספק, המאווררים, המאוורר של המעבד. אבל כשמדליקים את המחשב הוא נשאר עם אור אדום על הקופסא של המחשב, ובמסך עצמו רואים רק מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך הלך? ואם זה כרטיס מסך מובנה על הלוח אם, צריך להחליף את כל הלוח? אם כן - אשמח לקבל מידע על חנות מחשבים באזור ת"א/יפו/חולון/בת-ים שאתם יודעים שהיא אמינה בבדיקה של המחשב, וגם שיש לה חלקי חילוף במחיר זול יחסית. אשמח לעזרה וייעוץ.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים אני עובד על מקס 9
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
במנהל משימות רשום לי הניצול הזיכרון הוא 80% וכל התוכניות סגורות מלבד הEXPLORER ICQ ו-YAHOO MESSENGER.... ואני שאני מפעיל רק אחד מהם זה עושה לי ת'"אל תשלח" וסוגר ת'תוכנה(כמובן).... דייומ!!!מה עושים במצב כזה? נ.ב יש לי מערכת הפעלה ויסטה(אם זה מוסיף משהו) תקסה אחים שלי.רק אל תבאסו..תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום , כאשר אני מעלה את המחשב של אחותי , מגיע לי החלון הזה Disk boot Failure , insert system disk and press enter מישהו יודע כיצד אני פותר את התקלה הנ"ל ? בתודה , אור פרג'
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא מאוד מוזרה... יום אחד נעלמו לי כל הCD ROM מהמחשב(לא שיניתי ולא נגעתי בכלום!) אחרי שהצלחתי לסדר את הבעיה (עם תמיכה של מייקרוסופט למחוק משהו ברג'סטרי...) הם חזרו ואחד עובד כמו שצריך (חשוב להגיד שזה דיגיטלי ליצירת אימג') והשני יכול רק ליקרוא דיסקים אם אני מכניס דיסק שצריך לצרוב עליו הוא רושם לי שאני צריך להכניס דיסק לכונן (אבל יש דיסק בכונן!) אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי... מערכת הפעלה: XP 64X כונן (זה שלא עובד כמו שצריך): DVD-RW AD7173A (והלקח החשוב חברי... לא לקנות כוננים של NEC!)
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב נייד דל1520, ואני שומע לאחרונה מדי דקה או שתיים מן תקתוק כזה, כמו הרעש קטן של פעימה אחת שעושה מנגנון של שעון. זה לא ממש רועש, אבל החשש שלי שאולי זה סימפטום לאיזה משהו יותר גרוע. מישהו יודע על זה משהו?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קודם כל השאלה החובבנית , סלחו לי.. איך אני מנתק מהמחשב כרטיס PCI שהוא לדעתי PCI EXPRESS 2 - גדול יותר מהרגיל, יושב עליו כרטיס מסך גדול וכבד, מאוורר וכו', בקצה הסלוט יש מין פלסטיק קטן, שכאילו תופס את הכרטיס במקום.. הכרטיס מתנתק מהסלוט כרגיל אבל בקצה האחורי שלו (כיוון פנימה של המחשב) נשאר כאילו תקוע במקום.. זה בטח משהו ממש פשוט אבל איך משחררים את זה? חוצמזה, תקלה ואבחון, לשיקולכם אולי יש רעיונות אחרים: המחשב נדלק ומייד לאחר הלוגו של הביוס הוא נכבה - אם אני מנתק את כרטיסי הזיכרון - לגמרי (כל השניים..) המחשב לא נכבה כשהוא נדלק אבל אין שום תצוגה במסך . אם אני מחזיר אותם ומנתק את כרטיס המסך לגמרי - אותו הדבר, המחשב רץ ולא נכבה. לדעתי הבעיה היא או בכרטיס מסך , או בלוח האם\סלוט …
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר האחורי הפסיק לעבוד (נמצא מתחת לספק ומוציא אוויר) סיבבתי אותו עם האצבע והוא התחיל לצלוע באיטיות ולאחר כמה שניות הפסיק. החלפתי את המאוורר עם אחד שלקחתי ממארז ישן ושוב אותו סיפור! האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות בספק? (המחשב עבר לא מעט הפסקות חשמל מאז שקניתי אותו לפני שנה וחצי) מדוע רק המאוורר האחורי לא מסתובב? החלפתי בין הכבלים של המאוורר שנמצא על הדלת והמאוורר האחורי וזה לא השתנה. אני לא בטוח אבל אני חושב שהספק הוא 650 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המשחק Counter strike source ואני הייתי משחק בוא פעם ולפעמיים היה מצב שפשוט המשחק נתקע והמשחק עבד חלק והכל .. ועכשיו הורדתי משחק למחשב Mini Ninjas ואני משחק והכל טוב ויפה ואחרי 10 דקות משהו כזה המשחק נתקע וזה יוצא מהמשחק ורושם לי : המחשב גם אחרי פורמט וזה עדיין ממשיך, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים, אין וירוסים ובדקתי באתר שאתה בודק אם המחשב שלך מחזיק את המשחק וראיתי שהוא מחזיק מפרט מחשב:
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחשב HP Compact nc6220 בעיה מוזרה של המחשב, הוא עובד על ווינדוז XP POR וכשהוא מעלה חלונות אין בעיה מיוחדת.. היום אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוז אבל אחרי שעושים ריסטרט למחשב הוא נכבה בכל רגע, כשאני נכנס לביוס הוא נכבה, כשאני מפעיל את דיסק ההפעלה והוא מתחיל לאסוף נתונים הוא נכבה!! פעם אחת נכנסתי לביוס וחשבתי אולי שם הבעיה בהגדרות, אפסתי אותן אבל דבר לא השתנה.. יש מושג מה קורה פה ?? התחממות זאת לא הבעיה כי אם כן גם כשהחלונות בפעולה הוא היה נכבה..
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לרשום תהודעה אז עם הנושא לא מתאים לפורום תעבירו לי אתזה תודה. יש לי מחשב שקניתי אותו מלפני 8 חודש e8400 gigabyte p45 geforce9800gt 1gb 2gbram ברגע שאני בודק ווירוסים ונכנס לעוד תוכנה קטנה כלשהי המחשב מגיע למצב "המסך הכחול" מופיע2 שניות ועושה ריסטרט אוטומטי כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש. שבוע טוב עריכה : פעלתי לפי המדריך הפורום כתבתי תפקודה הזאת %systemroot%\minidump בהפעלה ונפתחה לי תיקייה ריקה בלי קבצי לוג
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קורה לי משהו מוזר ביותר, יש לי הרדיסק 2T והמחשב הפסיק לזהות אותו.. המחשב מזהה הרדיסקים אחרים וההרדיסק הזה זוהה לפני כן ע"י המחשב ומזוהה עכשיו ע"י מחשבים אחרים ... לפני זה קרה משהו גם מוזר, המחשב לא זיהה את ההרדיסק ואז החלפתי שקע USB והמחשב זיהה את ההרדיסק ועכשיו שום שקע USB לא מזהה את ההרדיסק,נשמע מסובך אז אפשט : מחשב A לא מזהה את הרדיסק B מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הסאונד במחשב,שעד עכשיו פעל בצורה תקינה,והיה מחובר דרך יציאת הסאונד (HDMI) שבחלק האחורי של המסך שלי (Samsung Led BX2450) - עכשיו הסאונד מחובר דרך יציאת האודיו של לוח האם ושומעים סאונד.יש לי כרטיס מסך ASUS EAH5770,ומותקן הדרייבר AMD Catalyst 11.8. הבעיה היא כזו:שהחיבור של הסאונד מחובר דרך יציאת הסאונד הHDMI,שבחלקו האחורי של המסך - שומעים סאונד,שפתאום נפסק וכשמסירים את הדרייבר של AMD ומתקינים אותו מחדש - חוזר הסאונד למ"ס שעות.,ולאחר מכן נעלם שוב - וחוזר חלילה.כשמחברים ליציאת הקול של לוח האם - הכל תקין.איפה פה הבעיה:במסך,בכרטיס המסך ו/או בדרייבר? תודה רבה מאוד מראש... .
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב אחד שמחובר לתשתית בזק. אני רוצה לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי. האם עלי לרכוש נטב+כרטיס רשת אלחוטי בחיבור usb? האם ברגע שמחברים את הנטב בעצם אפשר לוותר על המודם של בזק,או שצריכים לחבר בין הנטב למודם? תודה
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב במרפסת שיהיה מחשב שרת.החלטתי ללכת על חלקים זולים אז הזמנתי הרבה דברים מ EBAY, דווקא בקשר לזיכרונות עבדו עלי (למרות שהמוכר היה ישראלי) ואז כשכל החלקים אצלי הייתי צריך להזמין זיכרונות. בזמן שהזיכרונות בדרך השאלתי כמה זיכרונות ישנים מחבר שלי, והתקנתי על המחשב ubuntu 10.04 .הכול עבד חלק , והיום הזיכרונות שהזמנתי הגיעו. הזיכרונות שהזמנתי הם DDR-2 400MHZ של סמסונג, שני סטיקים בנפח של 512MB כל אחד. כאשר הם הגיעו הכנסתי אותם למחשב שלי קודם כדי לבדוק עם CPU-Z האם קיבלתי את מה שהזמנתי. המחשב עלה כרגיל אבל מסתבר שהזיכרונות עבדו בתדר של 720MHZ (הביוס לא הוריד את התדר משום מה) ויכול להיות שזה פגע בהם כי זה תדר כמעט כפול. הכנסתי אותם למחשב במרפסת, הפעם בדקתי בביוס שהתדר …
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים, הפכתי את האינ' ולא מצאתי דבר כזה, האם יש אפשרות לעשות סנכון כמו בשרת EXCHANGE שברגע שאני פותח אירוע בOUTLOOK זה יסתנכן עם הגימייל והאייפון (תהגדרה באייפון ביצעתי אני רק צריך שזה יסתנכן עם בגימייל) למשל היום , יש לי שרת EXCHANGE של העבודה, אני פותח אירוע דרך הOWA וזה אוטומט עובר ללוח של באייפון האם יש אפשרות כזו עם גימייל? תודה! ד"א הגימייל מוגדר IMAP באאוטלוק עריכה: מצאתי אפשר לנעול http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איזה תסכול העניין הוא כזה: בנייד שבכותרת (1015P למען הדיוק) אין פוסט. סברתי שמדובר בהרדיסק תקול ולאחר שכמעט שעה לקח לי לפרק את הנייד הזה (ממש מסובך) מתברר שההרדיסק תקין (חיברתי למחשב חיצוני). ניסיתי להדליק את הנייד בלי ההרדיסק אבל עדיין אין פוסט, כנ"ל גם בלי הזיכרון. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 על מחשב נייד וכל פעם בשלב אחר של ההתקנה אני מקבל מסך לבן ונתקע המחשב ולפעמים הוא עושה פשוט הפעלה מחדש מה יכול להיות הגורם? בדקתי HDD והוא תקין ניקיתי מאורר וצלעות קירור ניסיתי עם כרטיס זיכרון אחר ועדיין זה לא עזר ניסיתי גם גירסאות 32 וגם 64 BIT וגם ניסיתי SP1 ובלי SP1 ניסיתי גם לתקין עליו VISTA ובשלב של היצירת משתמש הוא עשה לי גם מסך לבן עריכה: בדקתי את זה הכרטיס מסך מקולקל מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים המחשב נייח שלי לא הצליח לאתחל את עצמו היום. בדקתי את העניין והתגלה לי משהו מוזר ביותר. בביוס לפעמים הדיסק קשיח מופיע ולפעמים לא. החיבורים בסדר, בדקתי אותם. אינני מבין, אם הדיסק לא תקין, איך לפעמים הוא מזהה אותו. ואם הוא לא תקין, איך לפעמים הוא כן מצליח לזהות אותו. מה אתם מציעים לעשות? והאם יתכן שהבעיה בלוח? למרות שהביוס תמיד מזהה את הכונן DVD ככה שלא נראה לי.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסןוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? PLZ ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני צריך להוריד ( download ) את הדרייבר של כרטיס הרשת שלי הפעיל איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הייתי במהלך התקנה של משחק, הלכתי שנייה למטבח וכשחזרתי, המסך פשוט נהיה שחור, כלומר רואים שיש תצוגה אבל היא שחורה. לא משנה מה אני עושה, התצוגה היא שחורה. עשיתי הפעלה מחדש, החלפתי את כבל הדיספלייפורט בHDMi, החלפתי את הכבל חשמל של המסך, הוצאתי/הכנסתי את הRAM ושום דבר לא עוזר. זהו, הלך המסך? *חייב לציין שחיברתי את המחשב למסך טלויזיה והכל תקין. הנה סירטון, תראו על מה אני מדבר: https://youtu.be/7EiDlskiduU?si=0OXKhpgpaXL9SKLg
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
- 1 follower
-