תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס גיפורס 4 כמה אפשר לגבות עליו כולל התקנה ? רציתי להתייעץ אתכם ! 64 MB תומך ב DirectX 7
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול התקנתי מאוור ג'נרי פשוט ואחריו התקנתי עוד אחד אחר כך המסך התחיל לקפוץ ואז הוא נמרח ואז נהיה ריסט...ואחרי הריסט נשמע ציפצוף ארוךךךךךךךךך מהלוח אם אחרי שניתקתי מאוורר אחד הסתדר.. מפרט P-4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ו3 מאווררים בלי המעבד
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לנו חדר מחשבים עם 20 מחשבים אתמול הגעתי וראיתי ש15 מתוך ה20 מחשבים קרסו (הודיעו על diagnos ואחר כך נכנס לפותר הבעיות של ווינדוס) על המחשבים מותקן Windows Update Blocker v1.6 ומותקן toolwiz time freeze כולם מחוברים לdomain על כל המחשבים מותקנים אותם תוכנות וכל המחשבים זהים (אותו הארדיסק, אותו לוח ואותו מעבד) איך יכול להיות שרק 15 נהרסו? כל נסיון לבצע תיקון דרך פותר הבעיות של ווינדוס לא עבד (שחזור, תיקון התחל וכו') יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? לפני שנה בערך היה בעיה עם המחשבים האלה שההויינדוס של כולם התחיל להיות איטי מאוד בוצעה התקנה מחודשת על כולם (בהתקנה היו שלושה אימייגים שונים לכל כמה מחשבים…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב של חבר, שכבר עבר פירמוט לא מזמן בגלל בעיה אחרת (אחרי שבועיים של שימוש בערך, באופן כללי מההתחלה יש בעיות) זאת כנראה בעיית חומרה, למרות שעשיתי לו MEMTEST86 במשך 3 שעות לא מצא שום בעיה והחלפתי זיכרונות ועדיין קיבלתי מסכים כחולים, מה שמוזר שזה לא בעיה קבועה, כל פעם מסך כחול אחר, יכול להיות שזה משהו בהגדרות של ההארדיסק SATA? הוא מוגדר על צ'אנל 2 מאסטר כרגע. הנה התמונות: אכן תמונות קשות יש למישהו מושג? תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
התקנתי win7 ultimate 64bit על הארדיסק של טרה. אמרו לי שלא מומלץ להתקין את כל התוכנות והמשחקים על אותה מחיצה של windows. לא יודע אם זה נכון, ככה תמיד נהגתי, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. אם בכל זאת מומלץ להפריד, כמה לדעתכם כדאי להקצות למחיצת ווינדוז? אפשרי בכלל להקצות עכשיו מחיצה בהארדיסק שעליו מותקנת מערכת הפעלה? תודה.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה מקום פנוי מומלץ להשאיר בכונן C בוינדוס 8.1 64B. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם האימג' הוא מכווץ? או שהוא פחות או יותר אותו גודל כמו המקור? תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני שואל את זה, כי נדמה לי שנתלשו לי שלושה, וה-Floppy לא עובד...
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפטופ בן 3 שנים, עם הארד דיסק קובנציונאלי - בעל כמה פינים? אני שואל כי אני רוצה לרכוש מתאם, ורשום: converts a 44 pin laptop hard drive to use like a regular 40 pin IDE hard drive. לכן אני רוצה לוודא שזה יתאים (האם שלי הוא בעל 44 פינים?) תודה [אגב, הפכתי את האתר של החברה, ואת גוגל - ורק התבלבלתי יותר]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ACRORD32.exe=10,000 emule= 40-70,000 IEXPLORE.exe=23,912 AVPM=4-8,000 explorer =8,000 ויש לי הרבה קבצים שהשם שלהם SVCHOST יש 2 שלוקחים SVCHOST=4,972 taskmgr=4,000 AVPM=8,240 יש כאן משהו שצריך לימחוק? IEXPLORE.exe=23,912 explorer =8,000 יש לי כאן איזה קובץ שלוקח הרבה משאבי מערכת והוא לא מוכר? ואיך אני מוחק אותו בכלל?? וראיתי שייש לי שם קובץ lsass.exe=1,060 הקובץ הזה לא ווירוס? עם אני יתקין Mozilla Firefox 0.9.1 אז זה היקח לי פחות משאבי מערכת explorer בהרבה??
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
נשמע מוזר אבל לאחרונה קורס המחשב כמה פעמים, ללא MINIDUMP, הקריסות קורות בדיוק באתר גוגל ניוז, ?! יש משהו כבד או שונה דווקא באתר הזה? יתכן אמנם שזה לא גוגל ניוז אלא שבדר"כ כשאני פותח את המחשב, זה האתר הראשון שאני נכנס אליו, בקובץ היומן מופיעה שגיאת: "מנהל ההתקן זיהה שגיאת בקר ב- \Device\Harddisk0\D." שום דבר לא מותקן אצלי בD, ולא בצעתי פעולות בD חוץ משמיעת מוזיקה שעליו, שתמיד לא עושה לי בעיות, אותו קובץ, גם עכשיו, מה הולך פה? בתודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
- 1 follower
-
-
1.הטמפ' של המעבד שלי מגיע ל70 מעלות זה נורמלי? אם לא מה הטמפ' שצריכה להיות? (p3 866) 2.קורה לי הרבה פעמים שהמחשב נכנס פתאום למצב המתנה ממה זה קורה? 3.המשב נתקע לי אחרי מקסימום 20 שעות ואני לא מפעיל משחקים או תוכנות כבדות ממה זה? (256 sd-ram) תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי מה המבצ כולם תראו אני מתחיל בקרוב להרכיב תמחשב הסוסון שלי עכשיו יש לי כמה שאלות אז בבקשה תשובות אוקי נתחיל 1) יש לי ראדון 9800 פרו ואני יודע שצריך לחבר אותו לספק כוח יש לו יצאה מהכרטיס ועד שתי כניסות אני יודע שאחת אמורה להתחבר להארד דסק ולאן השניה??? 2) יש לי כבל IDE מעוגל שיש לו יחבור למסטר וסליב ועכשיו יש לי כונן דיוי והארד דיסק האם זה אפשר לחבר את שניהם על אותו כבל? יענו המאסטר הארד דיסק וסליב הדיודי? זה אפשרי ואיזה השלכות היו על זה??? 3) המערכת היא מבוססת פנטיום 4 ואני יודע שצריך לחבר איזה משהו שוהפך את זה ל12 וולט משהו כזה אם לא אז המחשב לא עולה מה צריך לחבר ולאן??? 4) קניתי בטרפלי של טרמניל טיק זה הפסק כוח שלי ואין לו סיוטצ מאחורה לשנות תמתח מ110 ל 220 וולט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שבוע טוב , אני אלירן ואני מחשבוניסט , יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע למחשב אך תחילה ארשום את המפרט כדי לתת לכם קצת מושג ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6420il OCZ2P800R22GK OCZ Platinum Revision 2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2P800R22GK BFG Tech BFGR7950256GTOCE GeForce 7950GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 OC Seagate Barracuda ES ST3250820NS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive *2 ON RAID 0 Thermaltake SOPRANO VB1000BWS Black 0.8 mm SECC Chassis, Plastic Front Door ATX Mid Tower Computer Case קודם כ…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ערב טוב לכול חברי הפורום, נתקלתי באתר הזה, הוא נראה לי אמין ומקצועי אז חשבתי לבקש את עזרתכם. לאחרונה אני שוקלת לפרמט את המחשב שלי, אבל לפני שאעשה זאת יש לי כמה שאלות: 1. לאחר שאפרמט, אצטרך להתקין דרייברים. מכיוון שאני לא ממש בקיאה בסוגי הדרייברים אשמח אם תוכלו לפרט לי: א. אילו דרייברים נדרשים לאחר הפירמוט (הדרייבר היחידי שאני יודעת על קיומו זה דרייבר של כרטיס מסך. כבר מגיע לי פרס נובל ). ב. מהיכן ניתן להוריד אותם? ג. כיצד אני יודעת איזה דרייבר מתאים לחומרה של המחשב שלי? (אני יודעת שיש תוכנה שמעדכנת דרייברים לפי הצורך ומשלימה את החסר, אבל אני מעדיפה לעשות זאת בעצמי). 2. יש לי אינטרנט מ- HOT וספק מבזק בינלאומי, האם לאחר הפירמוט אצטרך להתקין איכשהו את האינטרנט ש…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
[אני מאוד מקווה שאני בפורום הנכון. אם לא, אנא כוונו אותי אליו, תודה] שלום~ לצערי המחשב שלי משמש כרגע בית לרוטקיט לא-סימפטי, בלשון המעטה(zeroaccess לסקרנים), ובעוד שאני מקווה בכל זאת לקבל עזרה "מקצועית" בימים הקרובים אני מודע לכך שכנראה לא יהיה מנוס מלבצע פירמוט. אבל מפני שמעולם לא ביצעתי משהו כזה והידע שלי בתחום לוקה בחסר, יש לי כמה שאלות: 1. דיסק ההתקנה שנמצא ברשותי הוא דיסק שדרוג לגרסת ווינדוס 7 מ-ויסטה(יש לי גם את דיסק ההתקנה שלה). א. האם אני אוכל להתקין/לפרמט בעזרת דיסק השדרוג או שאאלץ לעשות זאת עם הדיסק של ויסטה ורק אז להתקין שוב את 7? ב. הדיסקים האלה הם דיסקים שנרכשו מחנות באוניברסיטה בארה"ב עם רישיון לסטונדטים. רק אני עשיתי שימוש בהם והם הותקנו רק על מחשב אחד, אב…
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי להתקין היום את הלוח הנ"ל על מארז Raidmax Scorpio 868, ונתקלתי בכמה בעיות.. אז אם מישהו יכול לענות לי על השאלות הבאות... תודה 1) ישנם פינים המסומנים כ N.C או כ Ground N.C, במה הם שונים מ Ground רגיל? 2) האם עלי לחבר את כל חיבורי החשמל ללוח או שזה משהו אופציונלי בלבד? (20 פינים, 4 פינים ומולקס) 3)בפינים המיועדים לחיבור לפאנל הקדמי (ריסט, הדלקה, לד הארד דיסק וכו') - האם הקוטביות של הפינים חשובה? (החיבורים הם 2 חוטים - לבן ועוד צבע, האם זה חשוב שדווקא הלבן יהיה על אחד הפינים ספציפית, או שכל דרך בה אחבר תהיה נכונה?) 4) כ. הקול המובנה הוא באמצעות מודול ה Karajan. בשביל לחבר אליו את כניסת האוזניות של הפאנל הקדמי, באיזה פינים אשתמש? ישנם פינים המסומנים L…
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה... לפני כחצי שנה קניתי מחשב (את המפרט אתם יכולים לראות בצד) כשקניתי אותו אז המעלות של הרכיבים היו ככה : כרטיס מסך 40 מעלות לוח אמ 15 מעלות מעבד כ - 35 מעלות כיום הטמפרטורה של הרכיבים היא פי 2 יותר ממה שהיה .... הכרטיס מסך שלי 65 מעלות כשהוא במנוחה וזה מתחיל להדאיג אותי.. כנראה גם בגלל זה חלק מן המשחקים החלו לקרטע.. עכשיו לפני שאני פותח את המחשב כדי לנקות שם הכל אני רוצה שתדריכו אותי איך לנקות את המאוורירים ובמיוחד את המאורר של המעבד או שיש איזה פתרון אחר .. ץתודה
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי לא מזמן מחשב נייד לראשונה אחרי רצף נייחים. 1.יש בעיה כלשהיא שהנייד יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל? (נייד גיימינג שבדר"כ לא זז יותר מדי). 2.בנוסף לזה, כשהוא לא מחובר הסוללה נגמרת תוך שעתיים/שלוש במסך דלוק (רק כרום ו2/3 כרטיסיות ברקע) זה סביר? 3.יש דרך לראות בצורה יותר מפורטת מה אוכל את הסוללה חוץ מהכלי המובנה של הווינדוס? 4. קיים במחשב מצב טורבו שמדליק את המאווררים בהרבה יותר עוצמה, יש בעיה שהם יפעלו בזמן משחק באופן קבוע או שברגע שהטמפרטורה יותר לכבות ולהדליק שוב כשצריך? אשמח לעצות נוספות לשמירה על חיי סוללה. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: A-10-5800K ASUS F2A85-M PRO (pci e 2.0) s 4X4GB CORSAIR Vengeance 1333mhz ddr 3 sapphire dual x r9 280 3gb gddr 3 oc pci 3.0 SSD 64GB Main drive HDD 1T drive אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי בקרוב. אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף ומחפש איפה אפשר לחסוך. אופציה ראשונה לחסכון היא להשאיר את הלוח אם, כי AMD Richland A10-6790K תואם ללוח אם הנוכחי שלי. קטע נוסף שקרה לי בזמן האחרון הוא שאתמול אחרי כ4 שעות משחק בDA3, הלוח אם התחמם לי באופן חריג קצת. לצערי לא הצלחתי לקלוט את הטמפרטורה דרך הCPUID MONITOR... יש סיבה לדאגה? לדעתי זה בגלל המארז הקטן יחסית, והכרטיס הגדול יחסית, אז כנראה אצטרך להחליף מארז ולהוסיף איזה מאורר או שתיים אז את זה גם אני צריך לקחת בחשבון... שאלה ראשונה של…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מה זה מהירות לוח האם ? כיצד ניתן לקבוע את תדר לוח האם ואת המכפלה שלו , בשביל מה צריך את זה ??? בשביל מה צריך להיות מכפלה ?? ומה הקשר ביניהם ? אומרים שהתדר לוח אם וותדר המעבד צריך להיות זהה אם תדר המעבד הוא 300mhz אז תדר לוח האם צריך להיות 300 אז למה נגיד כתוב אם תדר המעבד הוא 1700 אז תדר הfsb הוא 400 ??? זה צריך להיות שווה לא? מישהו מוכן לעשות סדר בכל הנושא הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהביאו לי מחשב E2140 זיכרון 512 של 667MHZ ,כרטיס מסך מובנה על המחשב שאני לא יודע מהו בכלל 80 גי'גה מקום ואני מאמין שכולכם כאן מכירים את המעבדים של הE2140 . בקיצור השקעתי במחשב טיפה וקניתי כרטיס מסך של 8600GT של גי'גה בייט וגי'גה זיכרון של קינגסטון עלה לי קצת פחות מ1000 שקל . עכשיו השאלות שלי הם כאלו : 1. האם אני צריך לקנות ספק כוח בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי ? ואם כן אז איזה ? 2. האם בגלל שזה מעבד של E2140 אז היכולות של הכרטיס מסך ירדו ? ואם כן עדיף לשדרג אותו או משהו כזה ? 3. מה דעתכם על הכרטיס מסך שקניתי וקחו אותי בתור אחד שמשחק המון פיפא [מנהל ליגה כבר כמה שנים טובות במשחק] ומידיי פעם גם משחק משחקי אסטרטגיה נחמדים כמו Heroes וכאלו , האם הוא יספיק או שעשיתי …
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-