עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by דנינו,

אנשים יש לי בעיה חמורה שאני סוחב כבר חודש ונמאס לי.. הכל התחיל איזה יום שישבתי על המחשב ופתאום הוא ניהיה קפוא. הפעלתי מחדש והוא לא עלה יותר. היה לי ג'יפורס 4 וכנראה שהכרטיס מת. החלפתי לכרטיס חדש ג'יפורס 5 5200 עם 256 זיכרון והמחשב עלה. רק שהתחילה בעיה שאני לא יכול לראות סרטים רגיל. יש איטיות ותקיעות כאלה.הדיבור לא תואם לשפתיים.וזה קורה גם באתרי אינטרנט שאני רואה מבזקי ספורט אונלין. התקנתי מדיה פליר מחדש התקנתי מלא קודקדים מחדש.התקנתי דריבירים מחדש והבעיה לא נפתרה. אתמול פירמטתי ת'מחשב וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל גם זה לא עזר. הבעיה עדין קיימת והמחשב גם מכבה לפעמים את עצמו לבד ומדליק מחדש. בנוסף כל פעם שאני מפעיל יש רעש כזה של (כמו שמכניסים משהו ל-USB ויש צליל מיוחד כזה)אז המח…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by kbahar,

יש לי בעיה המחשב נדלק אך המסך שחור אין ספירת זיכרון ונורת ה HDD נדלקת באופן קבוע

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by club_501,

אחרי מספר נסיונות החלטתי לפתוח ת'רד חדש בפורום הזה, בנוסף לת'רד הזה( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124297.0). אז ככה כשחיברתי לראשונה את הSATA החדש, הביוס זיהה את הכונן. הרצתי boot של Acronis Disk Director Suite, חילקתי את הכונן לשני מחיצות (10GB, 179GB). הפעלתי את המחשב מחדש הכל טוב ויפה, הרצתי את ההתקנה של xp sp2 לחצתי F6 ולאחר שהוא העתיק את הקבצים הראשונים ההתקנה ביקשה דיסקט בשביל הבקר, הכנסתי את הדיסקט, פעלתי לפי ההוראות אבל ההתקנה לא זיהת את הכונן sata. בסדר, לחצתי F3, כדי להפעיל את המחשב מחדש, ניסיתי שוב את ההתקנה כמה נסיונות, אבל לא יצא כלום. שוב העלתי את המחשב מחדש, נכנסתי לביוס, עשיתי מה שעשיתי (לא יודע אם בביוס או במקום אחר) וכרגע הביוס…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by DrecK,

יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by Gil28,

יש לי לוח pt8 neo של msi וחיברתי אליו כונן 80 ג"ב של WD אך הוא אינו מזוהה בביוס (צורב ב-ide מזוהה). לא יכול לעדכן ביוס (אין פלופי) מה עושים ?

6. Started by CHIP1K,

לאחר שנתקלתי במלא קפיאות של המחשב במערכת הפעלה,ראיתי הודעה של אחד מן הגולשים בפורום ששינה בביוס את ה- C3 ו-C6 report לצערי אני די בור בענין... אשמח אם תענו לי על כמה שאלות בנוגע לנושא. 1.מה האופציה למעשה אומרת 2.האם יכול להיות נזק מכך 3.האם זה משפיע על הביצועים של המערכת המערכת שמדובר עליה היא: GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition ומותקנת מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by assaf990,

נכנסתי לאיזה אתר ואז קפץ לי הנוד32 והזהיר מוירוס (מצ"ב קובץ), ואז המחשב נתן הודעה שעוד כמה שניות הוא נכבה - ואז מייד נכבה. כעת, לאחר ההפעלה מחדש, כל היסטוריה והקוקיז נמחקו וגם מופיעה לי הודעה runtime error d:\windows\exploere.exe This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way כמו שמצורף בקובץ. מה לעשות? גם שאני סוגר את ההודעה היא חוזרת. (וכל הקוקיז נמחקים) הנוד32 לא מזהה וירוס בסריקה וגם בפרוססים אין משהו מוזר. גם HijackThis לא מזהה כלום מצ"ב ההודעה (יש לי XP שמותקן על כונן D) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. Started by law89,

1. מישהו יודע למה בחצי מהפעמים הוינדאוס לא נכבה / עושה ריסטרט? צירפתי צילום. המחשב אחרי התקנת וינדאוס, לנובו ואנטג' ופרגון וביצוע עדכונים של מערכת ההפעלה ושל לנובו ואנטג'. כלומר אין איזה משהו שרץ ברקע ולא סגור (או לפחות לא אמור להיות) 2. הסרגל הזה שמופיע בתמונה השניה כל פעם סגור כלפי פנימה ואני צריך לשים עליו את ההעכבר כדי שיופיע. אני מניח שזה איזה פיצ'ר שנועד לחסוך מקום. יש אפשרות לבטל אותו? 3. בעדכונים האחרונים של וינדאוס הוסיפו איזה אייקון בשורת ההתחל של תחזית מזג האוויר. האם קיימת אפשרות להעלים אותה או לפחות למנוע ממנה להיפתח בכל פעם שאני שהעכבר עובר באזור שלה?

9. Started by TheRedEye,

יש לי בעיה קיבלתי מחשב שברגע שהוא מגיע למצב של טעינת הוינדוס רואים מסך כחול לשניה אחת ואז הוא עושה ריסט ומתחיל מהתחלה את המחשב ניסיתי להפעיל לינוקס מדיסק אבל על ההתחלה הוא כבר מפסיק את העליה של הלינוקס ועושה ריסט, ניסיתי להתקין את הוינדוס מההתחלה אבל ברגע שהמחשב מסיים לטעון את קבצי התקנת הווינדוס [המסך הכחול שיש בהתחלה עם הדיסק של ההתקנה] אז הוא מראה מסך כחול והשגיאה היא 0000000050 משהו כזה.. אז הרצתי את Mem Test והוא מצא ישר על ההתחלה 3500 ומשהו שגיאות עם הזיכרון הנוכחי אז לקחתי זיכרון תקין ממחשב ישן: SDRAM - KVR100X64C2/128 והחלפתי את הזיכרון [הזיכרון שהיה: SDRAM - KVR133X64C3/256] ואז ברגע שהפעלתי את המחשב עם הזיכרון התקין מהמחשב הישן המחשב נדלק אבל לא רואים מסך - החלפ…

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by dahanni,

שלום, (חדש פה...) היום (עכשיו) פתחתי את המחשב שלי ועוד לפני שנטען הXP יש לי הודעה: boot and select proper boot device inseret boot media in selected boot device and press a key מה זה אומר? (ניסיתי לפרש אבל גם אחרי זה לא הצלחתי להבין) ומה עושים?? *כשאני לוחץ על מקש כלשהו במקלדת משתכפלת ההודעה...

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by potassium,

שלום חברים. יש לי אל-פסק (UPS) ביתי שמחובר למחשב והמסך. אין לי שום מקום לשים אותו חוץ מאשר מונח על הרצפה החשופה (מרצפות רגילות). האם יש איזושהי מניעה לעשות זאת? (למשל: חשמל, קור המרצפות). תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  12. היי יש לי בעייה כזאת שכבר כמה פעמים שאני מנסה לגלוש באינטרנט אני מקבל מסך לבן , קצת פרטים המחשב בן שנה , יש לי כרטיס מסך במחשב מותקן , המסך שלי לא חדש יש לו כבר כמה שנים והוא עובד יפה תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by Lirans,

שלום קיבלתי ממישהו מחשב ישן בעל לוח asus p4v800-x. המחשב עולה אבל לא מזהה הארד דיסקים sata בביוס. ide כן מזוהה. לא מצאתי אפשרות בביוס שקשורה לsata. כשהמחשב מבצע boot, במידה ומחובר הארד דיסק sata, הוא רושם: hardware initiate failed, check device תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by cyberX,

אז דבר ראשון, החיבורים הקדמיים של הUSB3 במארז יוצאים החוצה כל פעם שאני מחבר משו ואז מוציא אותו, הדבר לא קורה עם הUSB2. הנה תמונה להמחשה: כשפתחתי את הפאנל הקדמי וניסיתי לראות מה הולך שם לא הצלחתי לסדר את זה, זה נראה שכאילו החלק שמה שמחזיק את הקונקטורים אמור להיות דבוק למארז אך הוא פשוט רופף ומתעופף לו ... שווה ללכת לחנות לממש אחראיות על זה שיסדרו את זה? ודבר שני, אני לא מצליח לחבר כמו שצריך את ה 7870XT החדש שלי למארז עם הTUMB-SCREWS. לא יודע אם זה בעיה של המארז או של הכרטיס אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח. ותמונה:

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

זמן שהאי מיול פועל. אחרי כמה דקות קופץ מסך כחול, זה לא היה פעם.... זה התחיל לפני זמן מה... מישהו מכיר את התופעה? מישהו יכול לעזור? :s05: זה התחיל אחרי שהתקנתי גירסא אחרת של אי מיול ולא אהבתי אותה והחזרתי את הישנה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  16. יש לי לפטופ אסוס עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר כן מופיע בביוס אבל לא במנהל ההתקנים אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  17. היום ניסיתי להתקין את הדריבר החדש מבית ATI של CATALYST אני נכנס רגיל לדריברים וינדוס XP הורדתי בסוף ההתקנה זה פיתאום עושה לי הודעה מווינדוס שהדריבר אינו מתאים לווינדוס XP מהדיגיטל לוגו ולא נבדק עם הוא מתאים שאל אותי עם להמשיך להתקין או לא המשכתי כי חשבתי ATI לא יעבדו עלי [ דיברים של XP זה דריברים של XP] למרות שXP ידוע בלעשות בעיות, המשכתי אחרי ההתקנה פתחתי מחדש את המחשב אין לי קול אין לי כונן דיסקים ולא היה עברית אני הייתי :s05: ??? הפעלתי מחדש את המחשב לא עזר אמרתי בוא נמחוק את המניאק מחקתי אחרי הפעלה מחדש חזר לי הקול הכונן דיסקים אמרתי טוב בוא נתקין דריברים מהדיסק של ה רדאון עשה לי את אותה בעיה רק שהפעם לא עשיתי המשך אלה הפסקתי את ההתקנה -------…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by waizman,

באג מוזר גורם לכל הסרטים להראות ממש ממש בהיר. שחור נהפך לאפור וכו'. מיותר לציין שאי אפשר לראות ככה סרט נורמלי... הבעיה היא גם בסרטי DIVX וגם XVID ככה שזה לא נראה לי המקודד, בדקתי ב BSPLAYER, ניסיתי להתקין שוב את WMP9 וגם את WMP10, בדקתי סרטים שונים. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לעזאזל אני מסדר אותה? אני משתגע כבר, המחשב עושה לי דווקא היום! תודה הייתי מביא תמונה אבל ה BSPLAYER החליט שזה לא נחמד לו והוא דופק את הקובץ של התמונה..... :-\

19. שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (NVIDIA) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by edeNF,

שלום כשפתחתי את המחשב היום ראו הכל בגוון כחול (כולל ההתחלה לפני שהוא נכנס לווינדוס) זה לא בהגדרות של המסך כי בדקתי והכל בסדר אשמח עם תוכלו לעזור לי צירפתי תמונה. תודה http://img252.imageshack.us/img252/858/bluescreenxy0.jpg

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by dor_e2,

שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  22. יש לי MS SideWinder GamePad. בלוח הקודם שלי (Epox 8RDA) הוא עבד בלי בעיה. בלוח הנוכחי (GA 7N400-L) הוא לא מזוהה. (או אולי בעצם כן?) הנורה של הג'וסטיק דולקת, אבל הוא לא מגיב במשחקים. ניתן לראות במסך של ה-Game Controler שמצורף. הוא כביכול לא מחובר או לא מותקן. אגב הג'וסטיק שלי הוא לא 3D Pro אלא פשוט. שאני מסיר ומנסה להתקין את ה-MS SideWinder GamePad שמופיע ברשימה - הוא לא נותן לי! (בלוח הקודם זה עבד בלי בעיה). מה עושים?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by mokisho,

Others Version 1707 2006/12/15 update Description P5W DH Deluxe BIOS 1707 Support Intel SpeedStep in Vista Update JMicron option rom to 1.06.63 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 691.2 (KBytes) Download from Global USA Europe China DOS Version 0701 2006/07/11 update Description P5W DH Deluxe BIOS 0701 Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx File Size 679.2 (KBytes) Download from Global USA Europe

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by Jabberwock,

לעיתים קרובות יש לי רעשים בתמונה של הטלוויזיה שמתבטאת כעצירה של התמונה ובמקומה נקודות אדומות, צהובות, מה לא. כשמדליקים את המאוורר או מכבים זה יוצר גם רעשים. עכשיו קראתי בחוברת של הטלוויזיה שאמור להיות מבודד בין כבל האנטנה לטלוויזיה. ולא צירפו לו אותו יחד עם האריזה שקניתי את הטלוויזיה. האם זה מה שיפתור לי את הבעיה? ואיפה אני יכול לקנות את המבודד, וכמה זה עולה? האנטנה נועדה לקליטת ערוצי עידן+. עריכה: טעות שלי, המאוורר לא יוצר רעשים.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by erjerjerj,

קניתי ups vp625 של איתן הנדסה המגיע עם תוכנת UPsee לצורך הורדה מסודרת של המחשב. כאשר ניתקתי את כבל החשמל לבדיקה, ראיתי שהתוכנה מזהה את הניתוק ומתחילה ספירה לאחור (של 10 דקות) כעבור מספר שניות התוכנה "מזהה" מצב תקין של חיבור לחשמל ולכן מאפסת את המונה ושוב מתחילה לספור 10 דקות - בסופו של דבר, התוכנה מאתחלת כל פעם את הספירה ובסוף המחשב נכבה בצורה לא מסודרת כאשר נגמרת הסוללה. ניסיתי גם תוכנה אחרת בשם UPsilon וקיבלתי תוצאה זהה. ניסיתי את המכשיר על מחשב אחר המריץ win2k ותוכנת UPsee עבדה כראוי. עדכון: התקנתי את xp מחדש ועדיין התקלה קיימת, אולי הבעיה ביציאת ה com? ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח אם וזה לא עזר. פרטים: המכשיר מחובר דרך כבל ל COM1 לוח אם: GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, P…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים