עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה קורה פה אתמול נכנסתי ל BIOS והכל היה תקין. מה קרה זה המסך או כ.מסך או אולי לוח אם?? תעזרו לי...

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by natla,

שלום, ביום חמישי קניתי סטיק זכרון נוסף של 256 מגה. אולם, אחרי שהתקנתי אותו גיליתי כי המחשב לא מזהה אותו בכלל. פתחתי את המחשב שוב ווידיאתי שהסטיק יושב היטב ב-slot. אבל כלום. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי הסטיק עצמו דפוק?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by SpeeTroX,

יש לי מחשב גיימינג שאני משחק בו בעיקר פורטנייט לפני כמה ימים המשחק הפסיק לפעול כראוי. לדוגמה- פעולות שאני מבצע במשחק לא קוראות מפעם אחת צריך לעות פעמיים את הפעולות (אדיתים) . השתמשתי באתר UserBenchmark והתוצאות שקיבלתי לגבי המעבד זה שהוא עובד מתחת לפותנצאיל שלו לדוגמה המעבד עם בוסט(בכל הליבות בייחד) צריך להגיע ל 4.3ghz הוא מגיע רק ל 3.9. חשוב לציין שלא מרגיש דרופים ב fps שאני משחק. המחשב שלי: לוח אם- b365m h https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/B365M-H-rev-10#kf מעבד - i7 9700f https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/193738/intel-core-i7-9700f-processor-12m-cache-up-to-4-70-ghz.html כרטיס מסך - https://rog.…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  4. הכול התחיל (נראה לי לפחות) כשנשבר לי הכיסא ששירת אותי כ5 שנים מול המחשב, נפלתי אחורה ובדרך הרגל שלי פגשה את מארז המחשב בעוצמה חזקה מספיק כדי לרגום לו להתקע, פה לא חשדתי עשיתי רסטרט, פה לא חשדתי מאוחר יותר שמתי לב שכשאני מעתיק דברים ממקום למקום (או ממדיה למחשב, או הפוך) זה מעתיק ממש לאט פה התחלתי לחשוד! קיצור, דיי לצחוקים כי הארד דיסק של 200 ג'יגה שהולך זה לא מצחיק! הורדתי ימבה תוכנות (snm, התוכנה של maxtorn, hd tune, hd tech...) ובכולן! הכול מראה בסדר (כנ"ל לגבי שאר חלקי המחשב) חוץ מהעבודה שההארד דיסק פועל לי על 3 מגה לשניה (במקום כ130 כשהו חדש, או משהו כזה....9 חיברתי אתמול הארד דיסק ישן של 20 ג'יגה מלפני X בריבוע שנים שעושה כולה 5200 סיבובים לדקה והסתבר.. שאפילו…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by chris_u16,

אי אפשר להתקין את המודם כי חלונות לא נותן לי ותמיד שאני מנסה למחוק את ההתקן, לעדכן, או להתקין איזהשהוא מודם (כל מודם) הוא נותן לי את ההודעה הבאה...

6. Started by MeTaLhAmMeR,

עשיתי אובר קלוק למעבד חדש, ואני רק רוצה להיות בטוח שהמסך הכחול שקיבלתי (קבצי מינידאמפ מצורפים) באמת מהאובר קלוק כי כל פעם קיבלתי הודעה קצת אחרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by O-F,

חלק מהמקשים לא עובדים לי כמו: ENTER , SHIFT והסימן שאלה חוץ מזה הכל עובד. איך אני בודק עם הדרייברים מותקנים לי טוב (בהנחה שזה הבעיה).

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  8. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום, בכמה ימים האחרונים יש לי פעם בכמה שעות צפצוף כזה מציק שמסמל בעיה במחשב.(תקנו אותי אם אני טועה.) מה אני אמור לעשות כדי להבין מה הבעיה בדיוק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by shikun,

שלום מצאתי איזה לוח אם עם מעבד והרכבתי ממנו מחשב הבעיה שהמסך לא נדלק כשאני מפעיל אותו. הלוח וכל מה שעליו עובד אבל המסך לא נדלק. הכרטיסים וכל התוספות נבדקו על מחשבים אחרים וכולם עובדים. אני יודע שיכולות להיות 100 סיבות אבל אמרתי אולי תוכלו לתת לי את הסיבות הנפוצות יותר ואולי אני מפספס משהו פשוט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. הקדמה כבר כמה ימים שהמחשב שלי נתקע באמצע גלישה. זה מתבטא ברעש מהרמקולים, כולל עכבר ומקלדת שלא מגיבים. יציאה ממצב זה מתאפשרת רק ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה או הוצאת התקע. אתמול לראשונה הוא לא עלה גם אחרי ריסט. כלומר, בהפעלה הוא מחפש משהו, מאווררים עובדים ואחרי 5 שניות הוא חוזר על הפעולה ולא מפסיק. אתמול פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה הבעיה כולל איפוס לביוס. רק אחרי שהוצאתי אחד מהדיסקים הקשיחים, המחשב הסכים לעלות. החזרתי את כל החומרה שהוצאתי חזרה למקום כולל הדיסק "הבעייתי" כי רציתי לראות אם הוא באמת תקול. למרבה הפלא הוא עובד חלק ( נכון לעכשיו). השאלה שלי: מה עוד אני יכול לבדוק כדי שבעיה זו לא תחזור?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  11. שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix(

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by Xardas,

אז ככה, יש לי מעבד AMD ATHLON XP הוא עבד במהירות 2Ghz ועכשיו הוא כבר לא.. פעם הוא עבד במהירות הזאת עד שהוספתי זיכרון שכבר נדפק והוצאתי אותו, ועכשיו שאני שם אותו על המהירות הזאת אחרי איזה 15 דקות של עבודה(גם אם לא נוגעים בו), הוא נתקע, אז בנתיים אני עד מהירות 1500Mhz בביוס אני יכול לשים אותו ואת הזיכרון על 133 או רק את הזיכרון על 133, הזיכרון עובד בסדר והמחשב לא נתקע שאני שם רק את הזיכרון על 133, אבל שאני שם גם את המעבד המחשב נתקע, פעם הכל עבד בסדר והוא לא נתקע, רק לעיתים רחוקות שהיה ממש חם, עכשיו לפני שהוא נתקע אני רואה שהוא עובד על לא יותר מ50 מעלות. אני לא יודע מה לעשות, המאוורר מספיק חזק, והוא אפילו מסתובב מהר יותר מפעם כי שימנתי אותו. אז אני לא יודע מה הבעיה כ…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by spoty1977,

שלום לכולם. אני זקוק לעזרה.. סוף סוף תיקנתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי בעיה רק עם הכרטיס מסך שלי (8800GT ):המחשב לא מזהה אותו,בביוס מוגדר לו לעבוד עם הPCI ,גם הווינדוס מזהה רק את הכרטיס שבנוי בלוח אם-ולא את הכרטיס שלי-מה הפיתרון?(ניסיתי גם לעדכן את הביוס-אבל לא הצלחתי)...יש למישהו רעיון?,ניקיתי כבר את הכרטיס,בדקתי שהוא מחובר נכון לספק כח....

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by shaifbisss,

שלום בהמשך לנושא הקודם שלי החלטתי להחליף את המאוררים המקרטעים בחדשים הראשון הלך לי טוב והחלפתי אותו ציק צק יש לו חיבור לוח אם והכנסתי אותו פשוט אבל השני מסובך חבל על הזמן הוא מחובר לאיזה כבל מתח כזה שאי אפשר לנתק אותו ממנו מישהו יודע איך עושים את זה תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by R9547655G,

As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. אחי קנה מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson BX635FWD ומאחר והיא לא הגיעה עם כבל USB, אבא נאלץ לקנות בנפרד. במחשב של אח שלי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP. הבעייה היא כזו: כאשר אני מפעיל את ההתקנה (לא משנה אם מהתקליטור או אם מהדרייבר שהורדתי מהאינטרנט), ברגע שאני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב, קופץ "אשף החומרה החדשה שזוהתה" (דבר שלא אמור לקרות). כאשר אני מגדיר לו את הנתיב של הקובץ שהוא צריך, הוא רושם לי "התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו Printers לא עברה את בדיקת Windows Logo לאימות התאימות שלה ל-Windows XP (דבר שגם לא אמור לקרות: זה לא Windows 95/98)". אני ממשיך, ומערכת ההפעלה מעתיקה את הקבצים, ובסיום ההעתקה, מערכת ההפעלה מכריזה על כך שההתקנה נכשלה מהתירוץ ההזוי הבא: "שרת RPC איננו ז…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by TAMIRRR013,

המיפרט: e6500 2gb ram kingston 250gb wd 8400gs זה מחשב חלש בעיקר לצורכי אינטרנט אח שלי הקטן משחק בוא דיי הרבה ואתמול הוא שיחק need for speed carbon ולפתע המשחק ניתקע והיה טרר תצליל האחרון נישמע בלי הפסקה,עשיתי ריסט המחשב נידלק רגיל היום שיחקתי במשחק שעתיים רצוף ולא ניתקע,אני לא יודע מי מה זה ניגרם אולי כי בידיוק שלחתי מלא חלקים של קובץ באיסיקיו מהמחשב ההוא למחשב שלי וזה לקח הרבה זיכרון? אולי משהוא מתחיל לההרס במחשב? טמפרטורה במאמץ מעבד שתי הליבות 43 כרטיס מסך 55 לוח אם 28 הארד דיסק 34 אז זה לא ניראת לי בעייה טמפרטורה,ואני חוזר שוב היום שיחקתי איזה שעתיים שלוש ולא ניתקע ביכלל רק אתמול פעם ראשונה ששלחתי איזה 11 PART ב ICQ שכל אחד שוקל 350מגה ותוך כדי שיחקתי במשחק

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by rivki1985,

התקנתי ווינדוס 7 ושהגעתי לפירמוט בטעות לחצתי על המחיצה של הבסיס ופרמטתי אותה (צרפתי קובץ דוגמא מרשת אם אני לא מסבירה נכון את הראשון פרמטתי) אחרי אתחול המחשב לאחר ההתקנה המחשב מגיע לשלב של החלון שרשום ווינדוס 7 ומאתחל מחדש את המחשב ולא נותן לי לי שוב להתקין מחדש את הווינדוס (גם לאחר כמה נסיונות) מה ניתן לעשות אני חייבת להתקין שוב ולא מצליחה אולי משו בהגדרות? יש לי ווינדוס 64 ביט תודה רבה

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  19. שלום המפרט שלי בקצרה i7 8gb radeon HD4870 1gb המחשב מחובר לטלויזיה hdmi to hdmi, עד היום הייתה טלויזיה 32 אינץ' וכל סרט פעם חלק, גם FHD קניתי טלויזיה של שארפ, LED 46 ועכשיו במצב extened הסרטים מקרטעים, אפילו מה שלא HD רציתי לדעת עם מישהו נתקל בזה לפני? דרך אגב ניסיתי להפעיל בduplicate וזה פעל חלק רק שהמסך של המחשב teac 20.1 ברזולוציה של FHD נראה זוועה כי המקס שלו זה 1680X1650 חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי תשובות, גם גוגל לא עזר

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by חלפון,

שלום,קרה היום אסון \: במחשב שלי אחי נשרף ההרדיסק אין לי ממש מושג למה אבל יצא ממנו ריח שרוף,maxtor 80 sata הרדיסק יחסית לא חדיש להיום ,הבעיה היא שהוא לומד באונ' והיה לו שם קבצים מאוד חשובים ועכשיו אין גישה אליהם. אני יודע שיש חברות שיוכולות להציל נתונים מהרדיסקים שנשרפו ודברים כאלה קיצוניים,האם אתם מכירים או ניסיתים כאלו בעבר? תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. או קי קניתי לא מזמן מערכת של קריאיטיב למחשב inspire 4400 ושאני שומע מוזיקה חזק המסך קצת רועד ויש טיפב עיוותים... מה אפשר לעשות? זה יכול להרוס תמסך?

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Kitt0s,

שלום, כאשר לוחצים על כפתור ה-ON במארז, המחשב נדלק רק לאחר כ-2 דקות ! זה כבר הרבה זמן ככה.. מדובר בלוח אם GA-M61P-S3 עם AMD Athlon X2 (לא בטוח בדגם המדויק) + ספק 500W ניסתי לנתק הכל ולהשאיר ספק + לוח והבעיה נותרה. ניסיתי להחליף ספק (ל-HEC 480W) והבעיה נותרה. ניסיתי לחפש הגדרה כלשהיא בביוס שגורמת לזה, אבל לצערי לא מצאתי. האם למישהו יש פיתרון? אני מניח שזו בעיית חשמל, מכיוון שעד שהלוח לא מקבל POWER GOOD אז הוא לא מתחיל בPOST.. אבל מכיוון שניסיתי על ספק אחר, אני מניח שמדובר בלוח אם. סרקתי אותו לקבלים נפוחים/שרופים - אבל לא מצאתי משהו לא תקין. מלבד הבעיה הזו המחשב עובד, אבל צריך להמתין כשתי דקות עד שהוא נפתח.. אשמח לקבל תמיכה בנושא. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by genia,

/

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  24. לי יש את הWD 80GB עם ה8 מגה קאצ ומשום מה למרות שיש קירור אקטיבי המעלות הם דיי גבוהות סביבות ה50+ החליפו לי את ההרד דיסק הקודם שגם היה מאותה חברה ואותו דגם והוא לרוב היה בסביבות ה30 מעלות עם קירור אקטיבי וקיבלתי את הגירסא היותר חדישה של אותו מוצר השינוי הוא שכל המוצר צבוע עתה בצבע שחור... מישהו מכיר את הבעיה בסידרה זו? כי ההרד דיסק עצמו לא חם כל כך...מה אתם מציעים לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by yc5000,

תוך כדי עבודה על המחשב הוא לפתע נכבה והפסיק לפעול. חשדתי כי מדובר בספק-כוח ובמקרה היה לי ספק אחר תקין מאותו דגם, התקנתי אותו והמחשב חזר לפעול. לאחר שעתיים-שלוש של עבודה שוב המחשב נכבה באמצע וגם הספק השני הלך. מה יכולה להיות הבעייה ? אני מניח שיש בעייה עם אחד הרכיבים האחרים במחשב, כי לא הגיוני ששני ספקים יישרפו ככה אחד אחרי השני... איך ניתן לבדוק את הרכיבים האחרים ?מי יכול להיות הבעייתי ? הערות: אחרי שהספק הלך נגעתי בו ונראה שהוא היה חם יתר על המידה. מפרט המחשב - פנטיום 4 2.4GHZ זיכרון 1G, לוח ASUS P4P800, כרטיס מסך RADEON 9800PRO (עם חיבור מתח), הרד דיסק אחד 120GB, צורב DVD אחד. שני הספקים היו 300W של CODEGEN ועבדו כמה שנים (אחד במחשב הזה ואחד במחשב אחר). לא הוספתי שום רכ…

דיונים חדשים בפורומים