עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם לפני כשבוע נהרס לי המחשב ואתמול הוא חזר מתיקון שהטכנאי החזיר לי אותו מתיקון הרמקול עבד והכל היה בסדר וראו גם את התוכנה של הרמקול אבל פתאום התוכנה נעלמה לי מהמחשב זאת אומרת הרמקול והוא פשוט נמחק או שאני לא יודעת מה קורה לו ניסיתי להיכנס לבקרת עוצמה וזה לא נתן לי זה אומר שאין דרייבר מותקן במחשב ושאני מנסה למצוא את הכרטיס קול ואיך קוראים לו זה לא רושם לי כלום כי אני חושבת שהמחשב לא מזהה את הכרטיס קול הוא שהוא נשרף ואני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אבל מצד אחד אמרו לי שזה הדרייבר שנמחק.... רצוי להזכיר שאתמול עשיתי שיחזור מערכת והרמקול עלה ושכיביתי את המחשב ועשיתי הפעלה מחדש זה שוב נעלם.. אם תוכלו להביא לי דרייברים או לעזור לי בפתירת הבעיה אני מאוד ישמח..\ ורצוי גם…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. אוקיי כך... "windows xp sp2/3 32bit" יש לי צורב מדגם NEC DVD_RW ND-3550A פרטים מטה... כאשר אני צורב DVD (אימג'\DATA) לא משנה עם איזה תוכנה נסתי 3 שונות (כל המהירויות) 1) NERO 7 2) Ashampoo Burning Studio 7 3) BurnAware Free Edition אני רואה שהדיסק נצרב, פיסית ועל ידי התוכנות (התוכנות לא מתריאות על שגיאה כלשהם, וכנ"ל הEVENT של WINDOWS) אני מכניס את הדיסק חזרה לכונן והוא לא נקרא (נראה כCD על 0 BYTES, ריק), כאשר אני מעביר למחשב אחר אני רואה DATA על הדיסק אבל אצלי לא... *פירמטתי כבר פעמיים *עדכנתי Firmware לאחרונוה *עברתי 3 סוגים של מדיות *ניקיתי את העין (דיסק ניקוי\לחץ אוויר). *עברתי בין DMA לPIO מתוך כל הצריבות האחרונות שלי רק אחת "הצליחה" (לא הצלחתי לאפין …

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by ag43,

יש לי 3 הרדדיסקים. 2X40GB מחוברים בRAID 0 - כונן C 320GB - כונן D הWINDOWS מותקן על כונן C בפרמוט האחרון רציתי להאיץ קצת את ביצועי המערכת ופירמטתי את C על FAT32. לאחר שנשבר לי מזה שכל פעם שנתקע לי המחשב (וזה קורה בזמן האחרון יותר מדי, אולי אני אפתח על זה תרד נפרד ) אובדים נתונים וWINDOWS מריץ CHKDSK השתמשתי בPM והחלפתי את מערכת הקבצים בC לNTFS. לאחר ההחלפה ראיתי שגודל הבלוקים הוא 512K וע"מ לשפר את ביצועי המערכת בקבצים גדולים אמרתי לPM להפוך את הבלוקים ל16K. כמו כן אני חושב (אבל לא סגור על זה) שD הפך להיות "ACTIVE" לאחר שהPM סיים לעשות זאת המחשב הופעל מחדש וקיבלתי DISK ERROR. הפעלתי עם תקליטוני הצלה וכל מה שהצלחתי לגלות הוא "partition not closed properly" או משהו …

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  4. ההודעה הזו מהווה אקט של יאוש אני פשוט לא מצליח לעשות ריבוט למערכת. המחשב כבה ואז מסרב להידלק. הוא אפילו לא מדליק את המסך. הסימפטומים: 1) לא קשור לOC. גם לפני שעשיתי אוברקלוקינג הבעיה הייתה שם. גם עכשיו החזרתי את הביוס להגדרות המקור (וגם כרטיס מסך). 2) לרוב מה שקורה זה שהמחשב נדלק (מאווררים והכל), מדליק פעם אחת את האורות על המקלדת וזהו, נשאר ככה. הדרך היחידה לכבות חזרה היא ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הפאוור. כאשר יש הדלקה תקינה האורות על המקלדת מהבהבים פעם אחת, לאחר מכן עוד פעם ואז המסך נדלק. 3) לפעמים המחשב נדלק, מיד כבה בחזרה ואז נדלק שוב (וכמובן, נתקע עוד לפני שהוא מפעיל את המסך). 4) אין לי מושג מה אני עושה, כל פעם זה משהו אחר, אבל בסופו של דבר אני מצליח להדליק את המחשב.…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  5. או קי קניתי לא מזמן מערכת של קריאיטיב למחשב inspire 4400 ושאני שומע מוזיקה חזק המסך קצת רועד ויש טיפב עיוותים... מה אפשר לעשות? זה יכול להרוס תמסך?

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by domuzy,

אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. שלום. המפרט שלי הוא: לוח אם: MSI intel 945GM3-F מעבד: E2140 conroe דיסק קשיח: WD 250GB SATA 2 צורב DVD כרטיס מסך MSI R4830 OC 512MB ספק HEC 500 W כשאני מודד את המהירות שלו (מעמיס את המחשב ל100%) הוא לא מגיע למהירות האמורה 1.6GHZ = 8X200 אלא אך ורק ל 8X133 = 1066GHZ. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  8. לי יש את הWD 80GB עם ה8 מגה קאצ ומשום מה למרות שיש קירור אקטיבי המעלות הם דיי גבוהות סביבות ה50+ החליפו לי את ההרד דיסק הקודם שגם היה מאותה חברה ואותו דגם והוא לרוב היה בסביבות ה30 מעלות עם קירור אקטיבי וקיבלתי את הגירסא היותר חדישה של אותו מוצר השינוי הוא שכל המוצר צבוע עתה בצבע שחור... מישהו מכיר את הבעיה בסידרה זו? כי ההרד דיסק עצמו לא חם כל כך...מה אתם מציעים לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by kbahar,

יש לי בעיה המחשב נדלק אך המסך שחור אין ספירת זיכרון ונורת ה HDD נדלקת באופן קבוע

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  10. המחשב נקנה מאייבורי והבנתי שזאת חברה דפוקה והכל שעושות קומבינה אבל חייב להיות הסבר כלשהו למה שקורה למחשב. הוא היה עם ויסטה ואז ניסיתי לפרמט ולשים 7, והמחשב נתן שגיאות כאילו הוא לא יכול לקרוא מהדיסק והתחלתי עוד התקנה. תוך כדי המשב התחיל להשמיע 'ביפ' שגיאה כשהוא עולה, ואחרי שהתקנתי 7 שוב פעםקיבלתי ממש לקראת הסוף את השגיאה הבאה: windows could not apply unattend setting during pass [offline servicing] פירמטתי שוב את המחיצה והתחלתי שוב התקנה של 7 על המחיצה השנייה, ביינתים המחשב כבר עלה עם רשימה מערכות של ויסטה, 7, ועוד 7. בהתקנה הזאת קיבלתי את אותה שגיאה בדיוק אבל בסוגריים היה כתוב משו אחר, כבר שכחתי. כשהרמתי ידיים והתקנתי מחדש ויסטה ההתקנה הייתה בלי בעיות. מה זה יכול להיות? נ…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by club_501,

אחרי מספר נסיונות החלטתי לפתוח ת'רד חדש בפורום הזה, בנוסף לת'רד הזה( http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124297.0). אז ככה כשחיברתי לראשונה את הSATA החדש, הביוס זיהה את הכונן. הרצתי boot של Acronis Disk Director Suite, חילקתי את הכונן לשני מחיצות (10GB, 179GB). הפעלתי את המחשב מחדש הכל טוב ויפה, הרצתי את ההתקנה של xp sp2 לחצתי F6 ולאחר שהוא העתיק את הקבצים הראשונים ההתקנה ביקשה דיסקט בשביל הבקר, הכנסתי את הדיסקט, פעלתי לפי ההוראות אבל ההתקנה לא זיהת את הכונן sata. בסדר, לחצתי F3, כדי להפעיל את המחשב מחדש, ניסיתי שוב את ההתקנה כמה נסיונות, אבל לא יצא כלום. שוב העלתי את המחשב מחדש, נכנסתי לביוס, עשיתי מה שעשיתי (לא יודע אם בביוס או במקום אחר) וכרגע הביוס…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  12. פעם בשעה קופצת לי ההודעה הבאה על המסך "אקסלפלורר הפסיק להגיב אנא המתן בזמן שווינדוס מחפש פתרון לבעיה" ואז נסגרים לי כל העמודים ואני צריך לפתוח הכל מחדש למה ההודעה הזאת קופצת כל הזמן ?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

הבעיה היא כזאת, הביצועים של הכרטיס יורדים לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק, זאת אומרת שאם אני עושה ריסטרט אז הכל בסדר ואז כמה זמן אחרי שהמחשב נשאר דולק הביצועים יורדים ובמקום לקבל בערך 18000 ב3DMARK VANTAGE אני מקבל בסביבות 9000. אם אני עושה ריסטרט אז הכל מסתדר בחזרה ואז שוב זה קורה. יש לי Radeon 5870.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. יש לי בעיה חמורה- כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר, ואז אחרי זמן מסוים פתאום מתכבה המסך, המקלדת לא מגיבה, המחשב נתקע הלוד של XP. זה היום השני שזה קורה. ניסיתי לעשות בוט עם live cd שך לינוקס, עם סידי של XP ועם פלופי של 98 ובשלושתם קורה אותו הדבר!!!! @#$#@ המסך מתכבה והמחשב לא מגיב! מה זה יכול להיות??????? אני מקווה שלא נדפק משהו.. במיוחד ההרדדיסק...

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  15. או לאיזה שהם תקלות חומרה? הכוונה שלי שבמקום שהמארז יעמוד הוא ישכב על הצד.. (מקווה שקלעתי לפורום הנכון חח) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב שנרטב אני לא יודע בדיוק איזה חלקים נרטבו אז אני רוצה לחבר חלק חלק כדי לראות מה נפגם . השאלה שלי במידה ואני שם במחשב תקין כרטיס מסך לדוגמא שנרטב והוא לא עובד האם זה יכול לפגוע/לקצר משהו במחשב התקין ? תודה בכל אופן

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Aloha-Boy,

אני מנסה להוציא את הכבל חשמל של הספק מהלוח אם,ומשום מה הוא לא רוצה לצאת...אני לוחת על ה"קליפס" הזה,שאמור לאפשר לי למשוך את זה החוצה,אבל עדיין זה לא יוצא,אני מרגיש שעוד רגע אני תולש את הכל מהלוח אם... יש לזה פיתרון???? ??? :-[

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Lirans,

שלום קיבלתי ממישהו מחשב ישן בעל לוח asus p4v800-x. המחשב עולה אבל לא מזהה הארד דיסקים sata בביוס. ide כן מזוהה. לא מצאתי אפשרות בביוס שקשורה לsata. כשהמחשב מבצע boot, במידה ומחובר הארד דיסק sata, הוא רושם: hardware initiate failed, check device תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by iveco,
    • 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by Yosi199,

מנהל ההתקנים מזהה אותם. הביוס מזהה אותם. אבל כשמחברים משהו הוא לא מזהה את הרכיב. ניסיתי כל מיני רכיבים שאני יודע שעובדים. מה נראה לכם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  21. יש לי לפטופ אסוס עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר כן מופיע בביוס אבל לא במנהל ההתקנים אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. Started by asaf23,

קניתי מחשב חדש ללא ספק וחיברתי ספק 450 W של איזיקול, המערכת שלי דיי כבדה (אתם יכולים להציץ במפרט ) , כרגע אני כבר שבוע מנסה להתקין ווינדוס Xפי כמו שצריך ותמיד יש בעיות , פעם בהתקנת דרייברים של הלוח אם .. פעם בזה שקבצים לא נפתחים לי ב ווינראר ונרשם לי CRC ERROR ועוד ועוד .. כשאני מפעיל מחדש את המחשב במקום Q6600 (2.4) הוא רושם לי Q6600 1.6 וחשבתי שזה בגלל הספק שלא מספק מספיק חשמל ... האם אני טועה ??? נ.ב קניתי כבר ספק ENERMAX GALAXY 1000 W אבל לפני שאני מחבר אותו אני רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות חיוביות..... תודה לכל מי שיוכל לעזור!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by a_halachmi,

אחרי עדכון דרייבר כרטיס קול עידכנתי אותו בגלל שגרם לקריסות (הודעות כחולות). עכשיו שאני משחק ב-gta san andreas אז לפעמים שומעים את האנשים מדברים חלש מאוד ואז פתאום חזק מאוד וגם הוא חסר לפעמים בכמה מקומות החזרתי לדרייבר הקודם ואז זה יסתדר אבל הנפילות חזרו. מישהו יכול להציע לי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by avim1990,

שלום לכולם, יש לי במחשב שלושה הארד דיסקים שכולם מחוברים למחשב בצורה הבאה: 2 מחוברים בחיבור אחד והכונן הראשי © מחובר למחשב באותו חיבור עם הצורב. יום אחד המחשב פשוט כבה ואחרי שהדלקתי מחדש המחשב הראה רק את כונן C בלי 2 הארד דיסקים האחרים ובלי הצורב. ניסיתי לשחק עם הכבלים ולהחליף בינהם וראיתי שכל הארד דיסקים והכבלים תקינים אבל משום מה פשוט אי אפשר לראות בו זמנית את כל ה4 מכשירים כמו פעם. מישהו יכול אולי לעזור ולהבין במה יכולה ליהיות הבעיה. תודה מראש, ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  25. שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (NVIDIA) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים