תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם. חיברתי את הצורב החדש שלי ואת הדי וי די באותו פס מידע במחשב.. האם יכולה להווצר בעיה מכך? האם כדי לי להחליף את החיבור לסגנון אחר? תודה מתן
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
הי חדש פה, מקווה שזה המקום המתאים. השאלה היא כמו הכותרת- האם זה ניתן לביצוע..? יש לי מערכת הפעלה win 10 enterprise ועכבר בלוטוס שמחובר עם USB של חברת logitech. האם זה ניתן לביצוע? עריכה: אם זה לא אפשרי אז גם מקש אחר תופס תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
בעיה שהחלה בימים האחרונים: בכל הפעלה של המחשב, הוא מצפצף 5 פעמים ומדלג על המסך של מותג הלוח אם וישר קופץ להתחברות משתמש בווינדוס, ומשם הכל פועל רגיל. לפי מה שבדקתי, 5 צפצופים מעידים על תקלה במעבד, אבל אין לי ממה מושג מה התקלה. נקיתי את המחשב מאבק ולא מזמן החלפתי גם כרטיס מסך לאחר שה-970gtx שלי סיים את חייו. מעבד: intel i5-6600 3GHz 1151 6MB לוח אם: Z-170x Gaming 1151 Gigabyte כרטיס מסך: GTX1660 6GB זכרון: x2 Kingston fury 6GB ספק: Thermaltake 850W עריכה: טוב, מסתבר שהחיבור של כרטיס המסך היה טיפה בחוץ וזה מה שגרם לצפצופים. יצאתי קצת פיתה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחשב ישן נפתח בחלון הזה מערכת ההפעלה שלו זה ויסטה (או מה שהיה אחד קודם, לא זוכרת איך נקרא) מישהו יודע להדריך אותי מה אני עושה מפה? (רוצה רק לחלץ את הקבצים שנמצאים שם)
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אתמול ניסיתי להדליק את המחשב ובפעמיים הראשונות המחשב סרב "להניע". הוא בעצם נדלק, עשה מעין רעש של "המראה" וכבה לאחר שנייה. בפעם השלישית הוא נדלק. האם זה אומר שהספק שלי גוסס? אם כן, איזה ספק כדאי לקנות? לא רוצה להשקיע אבל גם לא לקנות ג'אנק. מפרט חלקי - לוח אם MSI 945PL NEO-F 7.1 1GLAN דיסק קשיח 200GB 8MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT 256MB זכרון 2GB מעבד אינטל PD820 2.8 2M DUALCORE לא נראה לי שאשדרג בעתיד הקרוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום קיבלתי מארז חדש "antec 900" והתחלתי להעביר אליו מהישן ... הכל עבר בסדר , עד שניסיתי לחזור לאוברקלוק שהיה לי 3.6 . במארז הישן אחרי העלאת FSB המחשב אוטומטית היה נכבה ונדלק (מאתחל) ואז עולה כרגיל , עכשיו במארז החדש ניסיתי לעשות OC > exit with saving >y ואז הוא לא איתחל את עצמו, המסך כבה והלוח המשיך לפעול + מאווררים והכל .. על הכרטיסי מסך היה אור שלא נכבה , כאילו הוא תקוע. ניסיתי להחליף בין כרטיסי המסך ... ניסיתי רק עם אחד ... הוצאתי את הבטרייה ... ואז החלפתי אותה. כלום לא עזר כיביתי הדלקתי מאה פעם והמסך היה שחור והמחשב פועל אבל תקוע . פתאום זה חזר לבד הכל עלה אבל במצב סטוק ללא OC . עכשיו אני לא יכול לעשות OC כי זה יחזור שוב . מה לדעתכם הבעיה ? …
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני חושב שהספק כוח של לא טוב כי במקום 2.5 וולט הוא מוציא 1.99 ובמקום 3.2 הוא מוציא 2.96. אז אני צריך לשרוף אותו כדי שיסכימו לי לקנות משהו חדש אולי ליברטי 400. בקיצור : שווה לשרוף או שזה נורמאלי ובסדר שהספק יוציא כאלה מתחים? תודה ואני יודע שזה נשמע מפגר
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום היום בבוקר אני בא להפעיל את המחשב .אני לוחץ על כפתור ההפעלה נשמע צפצוף ארוך ואחריו עוד 2 צפצופים קצרים,שאני עושה ריסט נשמע צפצוף ארוך , 2 קצרים ולאחר מכן עוד 2 קצרים (מחשב ממשיך לעשות רעש שהוא פועל-מאוורר פועל) על המסך לא מופיע כלום (מסך שחור). למישהו יש כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה.. אתמול באתי למחשב והזזתי את העכבר ופתאום התחילו להיפתח מלא חלונות של מאפיינים וגם הכפתור הימני "נלחץ" מלא פעמים. הצלחתי לברוח מבעיה זו שעשיתי ריסט. היום באתי למחשב וניסיתי לפתוח את המחשב שלי ואז פתאום ההתחל נעלם וחזר. כאילו שאני אסגור את EXPLORER בטסק מנג'ר ואז אפתח אותו שוב. וגם היום בבוקר המחשב כתב שיש איזה שגיאה עם וינדוס והוא שלח דוח שגיאות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי לכולם. אני צריך להדפיס כמה עבודות פסיכומטרי בשביל אח שלי, אבל בזמן האחרון כמה הדפסות אחרי שהחלפנו את הדיו השחור הן בבורדו-דהוי במקום בשחור. המחסניות של הדיו השחור ושל הצבעוני ממוקמות במקומות שלהן. תמונה: http://img209.imageshack.us/img209/6277/bordohn3.png (זה לא האיכות של הסריקה, ככה פחות או יותר נראית ההדפסה במציאות) תודה רבה לעוזרים, רן
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עזרה דחופה בבקשה!! יש לי על הכרטיס זיכרון תמונות חשובות לעבודה ואני לא יכולה לגשת אליהן.. כשהכנסתי את הכרטיס זיכרון למחשב נלחץ לי בטעות "תיקון דיסק" ועכשיו הוא לא מזהה אחת מהתיקיות שבתוכה התמונות (DCIM). כשאני לוחצת על "מאפיינים" אז אני רואה ששמור עליו 12.5 GB אבל אני לא יכולה לקשת. (התיקייה נראית כקובץ לא מזוהה). מישהו יכול לעזור???
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
במחשב של אחותי הוחלף לוח אם + זכרונות, ואני לא מעוניין להתקין מערכת חדשה. ברצוני לציין שאחרי החלפת הלוח (אינטל) המערכת עולה אבל כמובן אני חייב להסיר את הדרייברים של הלוח הישן. מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את הדרייברים של הלוח בצורה הטובה ביותר, כדי שלא ישארו שאריות ברג'סטרי. האם הסרת התקנה דרך מנהל התקנים תעשה את העבודה ?, או המלצה על תוכנה שתסיר לחלוטין את הדרייברים מהמערכת. ניסיתי את Driver Sweeper 3.2 אולם בהפעלת התוכנה נתקלתי בבעיה של שגיאת יישום (0xc0000135 ). אשמח לתגובות...
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום לכם, ברצוני לספר לכם על חברת medone, זוהי היא חברה מעולה המספקת שירות מערכות מידע, החברה שיפרה את העסק שלי נפלאות וסיפקה שירות אדיב, בהצלחה לכולם! יוסיאל
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בכל משחק שאני מנסה להתקין כתוב לי במהלך ההתקנה שחסר קובץ או משהו כזה. לקחתי את אותם המשחקים והתקנתי במחשב אחר ושם זה פעל. גם כשאני מנסה לחלץ קבצים יש לי שגיאה באמצע החילוץ... מה לעשות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב של דוד שלי עשה צפצופים בעת ההדלקה, אחרי המון סיבוכים וזה העלתי לו את המחשב והתחלתי לצרוב מידע, כל הפעלה מחדש היה סרט להדליק אותו בגלל הצפצופים שלא נותנים להדליקו, לבסוף תוך כדי עבודה בוינדוס הוא נשרף, שמתי לו ספק כוח אחר אבל זה לא עבד, יש מצב שהלוח אם נשרף?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי Q6600 שלא עבר המהרה עם AC FREEZER PRO 7 שניקיתי אותו לאחרונה. מאתמול המאורר מסתובב קבוע על 3000RPM שלא מפריע לי כשלעצמו, אבל: 1- זה מרעיש בצורה מטורפת. 2- אוורסט וCPUID מראים טמפ' בסדר (לכל היותר 45 מעלות), SPEEDFAN מראה 150 על הלוח אם ועל המעבד. צירפתי תמונת מסך, כשלמטה אני מצביע על ה45 מעלות שהאוורסט מראה למעבד. יש לציין שגם הלוח אם באוורסט ובCPUID מראים טמפ' נמוכה מאוד, כשרק SPEEDFAN מראה 150 מעלות. כמו כן, המאורר נקבע אוטומטית (או אמור להיקבע אוטומטית), ולא נגעתי בו מאז שהתקנתי ווינ7 (שזה כבר חצי שנה). תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי לא ברור לי למה, אך ברגע שאני גולש באתרים מסוימים, המעבד שלי נחנק, במנהל המשימות אני רואה את FlashPlayerPlugin 11_4_402_265.e שצורך כמעט 100% מהמעבד, האם FlushPlayer אמור להיות כל כך כבד? או שזה איזה וירוס או משהו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
קבלתי הודעה כזאת על מסך כחול : (stop :0x0000007b(0xf7c1f528,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) רציתי לשאול מה זה אומר ,זאת בעיה עם דיסק קשיח שלא עולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום,אני כבר משתגע לא יודע מה קרה היום אני חוזר מדליק את המחשב עובד איתו שעתיים פתאום נתקע ה WINDOWS אני עושה RESTART ואז אחרי הטעינה של ה WINDOWS מופיע מסך כחול,נבהלתי קצת כיביתי את המחשב ל10 דקות הדלקתי לאחר דקה הוא עוד פעם נתקע עשיתי ריסט וכיביתי את המחשב וכרגע הדלקתי אותו אחרי כמעט שעתיים , אני מפחד שקרה משהו מישהו יכול לעזור לי?...
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת לא יודע מה השם שלו אבל במנהל התקנים הוא מופיע כ - ethernet controller ואני צריך דרייבר שלו יש לי את הדיסקט אבל הוא הרוס ככה שזה לא עוזר לי בבקשה חברים זה דחוף
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
נכון, זה יותר קשור לפורום תוכנות, אבל מכיוון שהשימוש בתוכנה מתקשר לפורום הזה, חשבתי שיהיה נכון יותר לפתוח את הנושא פה. אז הורדתי את התוכנה והורדתי את החבילת סמלים (לSP2). התקנתי את התוכנה - הכל טוב ויפה. אך שניסית להתקין את החיבלת סמלים זה זרק לי ארור שהקובץ EXE הזה not vaild Win32 application. :-\ ניסתי לעשות במצ מקוון דרך האינטרנט. רשמתי את הקישור בחלון המבוקש. ואז עשיתי CTRL+D לפתוח את הקובץ. הלכתי לתקיה כפי שרשום בסטיקי..עשיתי הכל כפי שרשום. בחרתי בקובץ עם התאריך שמתאים לי ולחצתי OPEN וכלום לא קורה.. נראה כאילו הוא עובד כמה זמן..ואז לא קורה כלום. כאילו מתעוררת שגיאה או משו. ראיתי לחצן של COMMAND אז נכנסתי אליו וזה מה שהיה רשום : Microsoft (R) Windows Debugger Versio…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות CORSAIR 2*512MB DDR 550MHZ 4400C25 לפי הוראות יצרן הם עושים 2.5-4-4-8 על 2.8 מתח הכל טוב ויפה בM טסט הכל עובד כמו שעון אבל בפועל יש לי ריסטים לפעמים בדקתי בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה הלכתי והוספתי מתח {יש לי קירור רציני לזכרונות } עד שהגעתי ל3 המחשב יציב לאורך שעה ב3.1 המחשב החזיק לי 3 שעות כרגע אני בודק על 3.2 מה שמסקרן אותי לדעת זה את שורש הבעיה מה הגורם לבעיה מה אני צריך להחליף . תודה מראש לכל העוזרים אחלה פורום עים אחלה אנשים דרך אגב זה לא המעבד כשה אני עושה לו בדיקה לבד הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-