עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kEv,

יש לי את כל הציוד אבל רק חסר מעבד... קניתי מעבד עכשיו ללוח אני מחבר את המעבד המחשב נדלק המאורריה הכל אבל........ לא עולה כלום על המסך... זה יכול להיות שהוא לא תומך המעבד בלוח כי המעבד הוא 775 והלוח 775 זה אמור לתפוס לא? בדקתי מעבד אחר והוא כן עובד והמחשב עלה.... למה זה לא עובד? זה יכול להיות שהמעבד החדש פגום? הלוח: ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד: CELERON 420 LGA775 PKG 1.60GHZ 512K L2 CACHE 800MHZ FSB ?!??!?!

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by meni99,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by frenzy,

אהלן מדובר על לוח של Foxconn עם צ'יפסט SIS 963. המחשב נדלק (מאוררים מסתובבים, הרדיסק וCDROM פועלים) אבל אין שום פלט למסך (מחובר דרך OBOARD) ניסיתי לנקות את המחשב, לנתק התקני IDE, להתקין את הלוח מחשב (חשבתי שאולי הוא קיצר), החלפתי זיכרונות (מודלים אחרים), העברתי אותם סלוטים, ניסיתי גוף קירור אחר, ספק כוח אחר (HEC300), כרטיס מסך חיצוני, מסך אחר. שום דבר לא עזר. כמו כן שמתי לב שהמקלדת לא עובדת ברגע שהמחשב פועל. יש לציין ש*מידי פעם* המחשב כן עושה בוט. ואז כשמכבים ומדליקים מחשב הוא שוב חוזר לא לעבוד. מה שלא פסלתי עדיין זה מעבד ולוח מכיון שאין לי מקבילים. משהו ששכחתי ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  5. מישו יודע מה זה ומה מחברים לשם?? (מה שיש בעיגול האדום)

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by carman6,

שלום לכולם, היום שיחקתי משחק בלפטופ והופיעה לי הודעת ארור של המקשים הדביקים והחלטתי שאני נפטר מזה סימנתי איזושהי פיסקה שהיה רשום נראה לי לבטל מה שקשור למקשים הנ"ל. בקיצור נמקלדת בלפטופ לא עובדת, לעכבר יש אפשרות תזוזה אבל לא כניסה לתיקייה/קובץ... מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  7. את המחשב. בהתחלה שיחקתי עם גוסט ריקון לאס וגס והוא עשה קצת בעיות אבל עכשיו שאני ניסיתי משחקים כמו גוסט ריקון החדש, המרוץ dirt, או אפילו משחקים ישנים כמו Vivisector או guns הוא תוקע לי את המחשב או מכבה אותו לריסטרט. יש לציין שעידקנתי דרייברים וגם בהגדרות משחק על רוזלוציה נמוכה יותר הוא עדיין נתקע... אשמח אם תוכלו לעזור...

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  8. קניתי דיוידי מעורב עם VCR של LG ושאני מכניס סרט צרוב עם קובץ תרגום בנפרד (SRT,SUB) הוא קורא את הקובץ של התרגום אבל במקום שייראו עברית רואים חרטות כאלה (יfdeל786חלgkgkjk42ךיחjln).... אין לי מושג מה לעשות אז אם משהו יכול להדריך אותי אני יודה לו מאוד! כמובן שאני שואל את השאלה הזאת לאחר שכיוונתי שקובץ התרגום שמצורף יהיה מוגדר אוטומאטי לשפה העברית! וגם לאחר מכן זה המשיך לעשות את אותה הבעייה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. שלום, התקנתי שנית את וונידוס ויסטה וחשבתי שהבעיה תעבור איתה. התקנתי את כל העדכונים החשובים שהווינדוס מציג ועדיין המחשב נכבה בפתאומיות ומציג את המסך הכחול. זה כבר בלתי נסבל ואני לא יודע איפה הבעיה! באינטרנט? בתוכנה כלשהי? מכיוון שעשיתי פירמוט לפני שהתקנתי את הווינדוס!! הבעיה הזו דחופה לי מאוד... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה. הבעיה השנייה שלי היא שהמיקרופון שלי לא עובד. בXP הוא עבד, אבל בוויסטה לא. אני לא מוצא את האפשרות שיכול להיות שהוא בMUTE (בדקתי בלוח בקרה- Sound ושם מופיע שהוא פועל). צריך דרייבר או משהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, א"א לשים את הכרטיס מסך בסלוט העליון, כי יש שם מקום לזכרונות, הכרטיס מסך הזה ארוך מאוד ויש אפשרות לשים אותו רק בסלוט התחתון,(תופס מקום של 2 סלוטים) הבעיה היא, שכשמים אותו למטה, אין לאוויר החם, מאיפה לצאת. הבעיה מתחזקת, כי רציתי לשים קירור פסיבי על הצ'יפסט, ולא נראה לי שזה אפשרי בכלל, אם רוצים לשים כרטיס מסך בסלוט העליון. איזה באסה עם ASUS, הם לא ידעו שצריכים לצאת הכרטיסי מסך האלו? הקיצור, מה עושים? תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by קיפוד,

שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.

13. שלום לכולם, יש לי בעייה באייסקיו במחשב שלי שאני מתחבר או שזה לא מציג לי את המשתמשים אבל אני מופיע אצלהם כמחובר, או שזה מציג לי את המשתמשים וכולם לא מחוברים אצלי, אבל אצלהם אני מחובר, או שזה עולה לאט לאט המשתמשים עד שזה בסוף עולה כולם, ואז זה בסדר ואחרי כמה זמן שאני שולח הודעה למישהו במצב הזה זה אומר לי שיש לי בעייה וההודעה לא נשלחה והיא בעצם נשלחה אבל, ניסיתי כבר להסיר ולהתקין, וגם להחליף גירסת אייסקיו, מה הפתרון לבעייה? תודה מראש, מתן רוזן.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by mekaiton,

יש לי מחשב Lenovo חדש. למחשב מחוברים 2 HD. 1 - Sata2 320GB שקניתי עם המחשב. 2 - 400GB Sata1 שכבר היה לי. העבודה מול ה - HD החדש ממש טובה, ואילו מול ה - HD הישן (400GB) ממש איטית עם המון תקיעות. ניסיתי להחליף HD אך הבעיה לא הסתדרה. האם ייתכן וזה קורה מכיוון שמחוברים למחשב HD משני דורות שונים? אם לא כיצד אוכל למצוא את שורש הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by bloodlion,

מוזר ומעניין לחיצה על DEL לא מכניסה להגדרות ה BIOS. יותר מזה לא רואים את המסך שה BIOS מזהה את רכיבי המערכת אלא ישירות נכנס למערכת ההפעלה (לאחר מסך שחור). איך זה ייתכן??? האם DEL לא היה אמור להכניס אותי ל BIOS ???

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום, תראו יש לי לוח אם P5N32-E SLI ואני לא יודע להתעסק עם הביוס שם. המפרט שלי הוא: Q6600 ASUS P5N32-E SLI OCZ 2048MB DDR2 800MHZ אני יודע שהמתחים של הזכרונות הם 2.1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 דרך אגב אני לא עושה OC לשום דבר חוץ מהכרטיס מסך שבא כבר עם OC. עכשיו האם תוכלו להגיד לי איזה מתחים לשים. הנה תמונה מהביוס שיהיה לכם יותר קל, התמונה מהאינטרנט והמתחים סתם מכוונים שמה אז תגידו לי מה לשים למפרט שלי. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שאני לוחץ על כיבוי במחשב המחשב מתכבה לכמה שניות ונדלק שוב. אמרו לי שיכול ליהיות שיש בעיה בויינדוס אבל אני לא יודע אם אפשר לתקן את זה איכשהו, נראה לכם שאפשר לעשות משו?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by kobipk,

ניסיתי לחפש הרבה מדריכים שיסבירו לי העם המחשב שלי עובד על טמפ' נכונה כמו כן רציתי לדעת עד איזה גבול אפשר להגיע בטמפ' אני לא מבין כל כך בזה ולך אני יכתוב כאן מה הוא רושם לי בתוכנה שמראה טמפ' במחשב motherboard -43c(109 f) aux - 41 c (106f gpu 67c (153 wd 38c (100f cpu 2941 משתנה כל שניה שאני לא יודע מזה תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  20. איך אני פותח רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם ישירות(MODEDM ALE130). יש לי בשני המחשבים כרטיס רשת תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by Xilver,

ראיתי סדרה במחשב, הכל טוב ויפה, וכשנגמר הפרק הפסיק הסאונד לפעול. לא שומעים יותר ברמקולים או באוזניות, בדקתי והכל פועל גם בהגדרות של הסאונד במחשב הכל פועל. מה קורה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. Started by Ronll,

i got that error [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כאשר מורים לקישור הרשת (בעזרת הסמל קישור-שני מחשבים קטנים למטה או מההגדרות של הרשת) להתנתק, המהירות של הדיסק הקשיח בו במקום צונחת ל1/100000 ממהירות מלאה של כונן SATA2 עם 16MB לעד 150Kb/s. מישהו מבין אולי במקרה למה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. בעקבות שדרוג מחשב עם לוח Gigabyte - GA-P35-DQ6 נתקלתי בבעיה הבאה אשף התקנת ההתקנים מזהה את התקן הקול אבל לא מצליח להתקין את הדרייברים - UAA Bus driver for High Definition Audio ניסיתי התקנים מהדיסק המקורי וגם מאתר היצרן Gigabyte . האשף לא מצא בהם את מה שהוא מחפש. ביצעתי גם שתי התקנות מלאות של חלונות XPSP2 ENABLE שלא שינו את המצב. התקן הקול בביוס פעיל התקני האדיו הבסיסיים של ה XP קיימים נראה שחסר קובץ כלשהו (INF?) אבל לא ברור מה בדיוק, לא מצאתי ברשת התייחסות לבעיה דומה בלוח הזה התוצאה כרגע שאין קול. 1. אשמח להפניה לדרייברים מתאימים ועובדים 2. רשימה של הקבצים המתאימה ע"ת לנסות לאתר אותם בCD שלי או ברשת 3. פתרון יצירתי אחר תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אהלן, נתקלתי במחשב [שאחרי שבדקתי לו את הזכרונות ולא נמצאה כל בעיה, בדקתי את ההארד דיסק - וגם לא נמצאה בעיה, התקנתי קודקים, DX9, דרייברים הכי עדכניים (וגם הלכתי אחורה בדרייברים) פירמטתי וכל אופציה אחרת] מפעיל משחקים ובשלב מסויים [גם בהגדרות נמוכות! 800 על 600 בלי פילטרים ובלי נעליים] פשוט נותן מסך שחור, לא ריסט, לא BSOD, פשוט מסך שחור - ריסט וזה מסתדר....... ושוב חוזר הדבר במשחקים. הבעיה החד משמעית היא כרטיס המסך? מדובר בFX5200 בן כמה שנים...... AGP X8

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים