תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי כרטיס leadtek gefoece 6600 gt יש לי את הדריברים האחרונים כל המשחקים עובדים לי טוב אבל משום מה בneed for speed כל הזמן יש לי נקודות ירוקות בזמן המשחק רציתי לבדוק את הבעיה אז הרצתי כמה פעמים 3dmark 05 אבל גם בזה הכרטיס עבד טוב מה יכול להיות בהעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT HD 80-7200 הבעייה כזו במשחקים יש לקרטועה כזה FIFA2007 הקול נתקע גם בסרטים יש קפיצות זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 512 ועוד דבר מתי ששמתי את המעבד 3 רגלים התעקמו יכול להיות שזה בגלל זה גם מתי שאני מוריד דברים מהאינטרנט ואני משחק בפיפא יש קרטועה מהקול קופץ משהו הידע מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום שאלה למומחים המחשב של ההורים שלי בבית איטי בצורה בלתי נסבלת החל מהעליה שלו ועד להפעלת כל אפליקציה הם בסך הכל משתמשים בו בעיקר למשימות פשוטות באינטרנט. הורדתי את הפרמטרים הבאים מהמפרט: · G-MA785GM-US2H AMD socket 3 · AMD Athlon(tm) II X3 425 Processor · DDR2 4G · NVIDIA Geforce GT 430 · WDC WD3200AAKS-00L9A0 המחשב פועל על וינדוס 7 64 (נ.ב. כותב להם שהוא אינו חוקי) מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם ? איפה צוואר הבקבוק שיאפשר עבודה סבירה הוספתי דוח של CPZU תודה לעוזרים mom computer.docx
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כמה סרטונים שאני צריך להוריד מיוטיוב. IDM לא עובד לי. בדקתי כמה extensions שגם לא עובדים... בדקתי להוריד דרך שני אתרים שהגעתי אליהם כשחיפשתי בגוגל download from youtube וגם בהם לא הצלחתי. יש דרך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה חוזרת של קריסות, שמתבאת במסך כחול ריק, או בהודעת שגיאה PFN_LIST_CORRUPT. הדבר קורה בעיקר בזמן משחקים, ושימוש בתוכנות שמצריכות שימוש אינטסיבי, במעבד, זכרון, ופעילות HD. ומידי פעם ביציאה ממשחקים אחרי תקופת משחק ארוכה, בזמן השניה או שתיים שלוקח למחשב לחזור לעצמו. יש לציין שניסיתי לדבג את התופעה, אך ללא הצלחה, בMSDB אין יותר מידי הזכרות לPFN_LIST_CORRUPT רק שמערכת ההפעלה מבוססת חלונות 2000 וXP חסינה בפני התופע הזאתי(ממש :) מערכת ההפעלה היא: Windows XP pro SP2 corp, מעודכנת, כמו כן כל ההניעים הם בגרסאותיהם העדכניות. מפרט המערכת הוא: לוח אם: ChainTech ZNF3-250. מעבד: AMD Athlon64 3200+ NC. זכרונות: 2x512mb OCZ PC3200el Plat. כרטיס גראפי: ATi X800pro@xt.…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום אני מעלה את המחשב לאחר שידרוג לוח (אתמול הכל היה בסיידר) ופתאום 3 כוננים שמקורם בהארדיסק פיזי אחד - מדווחים כלא מפורמטים ו XP שואל אם אני רוצה לפרמט... דרך דוס אין שום בעיה של קריאה מכוננים אלה להבדיל מכונן אחד ואותו פירמטתי. איך אני מחזיר את הכוננים לתיפקוד מלא ולמה נגרמה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה קורה פה אתמול נכנסתי ל BIOS והכל היה תקין. מה קרה זה המסך או כ.מסך או אולי לוח אם?? תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
נשבר לי הפין הזה בHD, והוא לא עובד, מה משמעות הפין הזה? מה הפין עושה?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני זכרונות כאלה CT2KIT25664BA1339 של Crucial שכתוב באתר שלהם שהם אמורים לעבוד עם לוח האם שלי msi neo combo p35, משום מה אפילו ה BIOS לא עולה ....מישהו יכול לעזור לי, אולי צריך לשים ערכים ידנית ב BIOS (עודכן לגירסא אחרונה)...
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם לעצה או דעה בנושא לפני יומיים המחשב הפסיק לעבוד, ברגע שאני מדליק אותו המסך נשאר שחור כלומר כלום לא עובר אליו כל החשמל במארז עובד המאווררים של המארז ושל הכרטיס מסך עובדים נראה לי הבעיה בכרטיס מסך בעקבות שאיבת אבק של החלקים. מצטער אבל אני לא זוכר את המפרט המדויק שלי מדובר בכרטיס מסך asus gtx550 ti מעבד מסדרת intal q55 2.4g משהו בסגנון הזה תודה על כל עזרה,עצה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום רב, הסאונד עובד אצלי במחשב, אני רואה סרטים, משחקים אבל באינטרנט אין לי קול בכלל אני לא יודע כבר מה לעשות?! התקנתי שוב פלאש, ג'אווה, קודקים וכו'...וזה עדיין לא עובד אשמח לעזרה...תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אלהן, שעות אני סורק את הרשת ולא מצאתי שום בעיה דומה לשלי, ברשותי Xtreamer ultimate (inter Atom 1.8) מריץ ווינדוס 7 הבעיה היא שחייב להיום מחובר מסך לחיבור ה DVI ושהמסך יהיה חובר לחשמל, אחרת המחשב לא נדלק, בנסוף, המחשב נכבה כאשר מנתקים את המסך או את שקע החשמל של המסך!! מישהו מכיר? אולי יודע מה הפתרון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כונן פלאש של חבר למחשב Sandisk cruzer micro 8GB והוא לא מופיע במחשב כמובן ניסיתי בכל הכניסות של הUSB (מכשירים אחרים כן עובדים) בדקתי גם בdevice manger...שום דבר גם הנורה של הכונן לא נדלקת הכונן הוא של חבר, אבל למיטב ידיעתי הוא כן עובד במחשבים אחרים windows 7 וגם ב XP (Dual boot) תודה מראש איציק
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
התקנתי ליתר דיוק אחי התקין אותו במחשב (אחי הוא מהנדס חשמל) לאבא שלי במחשב את כרטיס הרשת הבא: http://www.imatrix.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=185. כך שאני בטוח שההתקנה טובה. המחשב הוא עובד עם Win xp +Sp3 מעודכן. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ, עם 512MB זיכרון (ddr). אחרי מספר דקות שהמחשב פועל, הוא קופא. היה לי את הסיפור הזה, לפני מספר שבועות, כאשר אני התקנתי את הכרטיס. אבל אז כנראה שלא התקנתי את הכרטיס בצורה טובה (לא עד הסוף) והכרטיס נשרף (לדברי הטכנאי, שאמר שהכרטיס מקצר). החלפתי את הכרטיס שהוא באחריות (קניתי אותו לפני כחודשיים). עכשיו כשאחי התקין אותו הבעיה חוזרת. אשמח לדעת מה הבעיה, ואיך לפתור אותה. אם דרושים פרטים נוספים בקשר למחשב או אחרים, אשמח לספק. אציין …
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק עם תמונות וכל הזמן הוא נתקע...פותח לי רק חלק קטן מהתמונות ואז הוא לא מגיב יותר....יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה..?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי! ניקיתי את המחשב אתמול ופשוט מאז שחיברתי הכל טוב ויפה, לאחר כמה דקות פשוט המסך נהיה שחור והמנורה מהבהבת כאילו המחשב כבוי,אבל בעצם הוא לא כבוי המחשב עובד והכל,זה כאילו הוא מנסה לעשות REBOOT לבד מסיבה כלשהי אבל נתקע באמצע ורואים מסך שחור זה דבר שקורה כמעט כל כמה דקות אפילו בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת אני מנסה במהירות שזה לא יקרה לי שוב מה זה יכול להיות לעזאזל למה תמיד כשאני מנקה את המחשב זה כמו קללה שחייב לקרות משהו?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי כרטיס gts 450 oc ואני מרגיש שהתגבר לי הרעש של המאווררים מהמחשב. זה רעש לגיטימי של מאווררים לא נשמע לי משהו חריג, אבל יכול להיות שזה התגבר בכלל שעל הכרטיס עצמו יש מאוורר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום מצאתי איזה לוח אם עם מעבד והרכבתי ממנו מחשב הבעיה שהמסך לא נדלק כשאני מפעיל אותו. הלוח וכל מה שעליו עובד אבל המסך לא נדלק. הכרטיסים וכל התוספות נבדקו על מחשבים אחרים וכולם עובדים. אני יודע שיכולות להיות 100 סיבות אבל אמרתי אולי תוכלו לתת לי את הסיבות הנפוצות יותר ואולי אני מפספס משהו פשוט תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום לאחר עדכון של ווינדוס 7, המחשב ביצע ריסט. מאז המחשב לא עולה. ראיתי שהוא מנסה להעלות אותו דרך boot cd. הבנתי שאולי הוא לא מזהה את ההארדיסק ולכן ניגשתי לביוס כדי לבדוק אם הוא באמת מזוהה. בביוס באמת הופיע רק ההארדיסק המשני (משמש לאחסון בלבד). כיבתי את המחשב .. ניסתי להחליף את הכבל סאטה וגם את הכבל חשמל שלו בנפרד. ועדיין המחשב לא זיהה את ההארדיסק. כשהמחשב פעל.. נגעתי ב HD כדי להרגיש אם הוא מסתובב.. ולפי התחושה הוא לא הסתובב. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאקח את המחשב למעבדה ? יש מצב שהHD הלך לעולמו ? אם כן.. מה העלויות של שחזור הנתונים? (500GB) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי אל-פסק (UPS) ביתי שמחובר למחשב והמסך. אין לי שום מקום לשים אותו חוץ מאשר מונח על הרצפה החשופה (מרצפות רגילות). האם יש איזושהי מניעה לעשות זאת? (למשל: חשמל, קור המרצפות). תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 4 RAM במחשב וזה תמיד לוקח לי 2 RAM קבוע יש לי 64-Bit אז זה לא קשור לwindows אז ניסיתי לבדוק את התוכנות שפתוחות לי על המחשב תמונה: Uploaded with ImageShack.us ועדיין אין מצב שכולם לוקחים 2 RAM אולי זה וירוס??? נ.ב:מה זה התהליך BCU.exe
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-