תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות מתחכמות…
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי ריסטרט פתאומי ומאז כל בוט גורר מסך כחול, אבל הוא מופיע לחצי שנייה ואז יש ריסט (וחוזר חלילה..) לא מצליח להכנס ב-safe mode (רציתי לבדוק את ה-dump( וכרגיל ה-last known good configuration והשיט הזה זה סתם פלופ... החזרתי את הביוס לדיפולט ועדיין אותו דבר יש למישהו רעיון? אין לי כוח לפרמט בפעם המיליארד
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה למחוק תוכנות ומשחקים דרך לוח הבקרה מופיעה לי ההודעה שבתמונה אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אנשים קניתי השבוע כרטיס טלוויזיה של leadtek שנקרא winfast DTV1800 H וכמה אנשים אמרו לי בפורומים שהוא טוב אז קניתי אותו,הרכבתי אותו על יציאה פנויה במחשב התקנתי דרייברים ואת התוכנה. עכשיו ניכנסתי לתוכנה ומשום מה יש בתוכנה באג אמרו לי שזה מתנגש באיזה תוכנה אחרת ונסיתי פעמים רבות גירסאות שונות ועדיכון דרייברים וזה לא עזר עד שהתייאשתי והרדתי תוכנה לא מקורית של הכרטיס וסוף סוף הצלחתי לראות. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת אני רואה באיכות ממש ממש גרועה הכרטיס הזה צריך לתת הרבה יותר ממה שהוא נותן לאנשים בעלי כרטיסים פחות טובים ממני יש איות טובה יותר לא יודע איך להסביר את זה,התמונה גם לא כל כך חדה וגם יש כאלה פסים לבנים מוזרים לאורך המסך. אני משתמש בכבלים מסוג rca אם זה פרט חשוב אז אם…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד HP עכשיו הוא הרבה עושה לי בעיות חומרה נופל מעלה לי מסך כחול של בעיות במערכת לא בעיית זיכרון השאלה שלי כזאת אם אני קונה ארדיסק חדש מרכיב אותו אני פותר את הבעיה? בכך שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה עליו? דבר נוסף בבקשה.. במידה ואני עושה את מה ששאלתי וזה עוזר איך אני יוצר כונן ריקבורי מובנה במחשב שלי שככה במידה ויש לי בעיה אני בעצם מחזיר אותו למצב הראשון שלו כמו למצב יצרן?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד די חדש של טושיבה (לא מחשב שלי' הדגם satellite l75-b7270) כשהורדתי עדכונים זה מה שקרה, המחשב נתקע על We couldn't comeplete the updates Undoing changes Don't turn off your computer נתתי לו לילה שלם, וזה פשוט נתקע על זה +ניסתי את זה אבל אני לא מצליח להכנס לאיפה שהוא נכנס כשאני לוחץ F8 (ניסתי גם F5 , SHIFT+ F8 ) +עכשיו נסיתי להתקין win10 דרך usb משום מה הוא לא קורא אותו (ושיחקתי את הboot שיקרא אותו קודם)
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי 256 400mhz של סמסונג והיום הוספתי עוד 400 mhz כדי לנצל את ה dual ddr ל 800mhz השאלה שלי איך אני יודע שהמחשב עובד על 800 mhz כי בביוס רשום לי ב system memory 400mh
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הצורב הוא מסוג סוני DVD RW DW-D23A הוא לא מצליח לקורא דיסקים ולצרוב. כאילו אין לו כוח לסובב את הדיסק. אבל הוא נפתח ונסגר מה הבעיה מה אני צריך לעשיות?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP אלא שהמקלדת והעכבר מפסיקים לפעול במסך הראשון של ההתקנה. ניסיתי גם מקלדת ועכבר USB. למישהו יש פתרון? אגב למה רשום שאני משתמש בספארי כשאני משתמש ב-Chrome.. בתודה,
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב עם לוח אם + EPOX 3KDA אבל אני שם לב שכאשר אני מכבה את המכשב עדיין פועלת הנורה של העכבר והנורה של הכניסת LAN הומודם כבלים עדיין מהבהבות מה קורה, הכיצד ייתכן שהמחשב נכבה והכל כביכול עדיין פועל . במידה וזה נורמלי האם יש סכנת פריצה מהרשת בכך או שאין לי מה לדאוג? ואיך מפסיקים את זה (חיפשתי בהגדרות של הביוס משהו בכיוון ולא מצאתי) תודה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
פיצלתי את הדיסק קשיח שלי במחשב ל 2 כוננים שונים בעזרת התוכנה Paragon Partition Manager Professional ומאז מופיע לי סימן של "הוצאת חומרה באופן בטוח". והשאלה שלי היא מה יקרה אם אני ילחץ על ה"הוצאת חומרה באופן קבוע"?? הכונן השני ימחק?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, לפני 5 דקות היה לי כיבוי ממש פתאומי באמצע משחק (זמן מאמץ כמובן), בקיצור הדלקתי את המחשב אחרי 10 שניות שוב נכנסתי לביוס לראות שזה לא נובע מהמעבד ואכן הוא על 40-42 במקסימום אז זה לא המעבד ואגב אחרי 5 שניות בביוס המחשב נכבה שוב הכרטיס שלי הוא X800XL עם קירור פסיבי של ג'יגהבייט ולכן אני חושב שזה מקור הבעיה בכל מקרה השאלה שלי היא לא איך מתמודדים עם זה וכו' אני יוסיף כנראה Fan card מתחת לכרטיס שיקרר את הליבה ועוד מאוורר בפרונט+כבל מעוגל להארדיסקים שלא יפריע לזרימת אוויר השאלה שלי היא ברמה העקרונית: כרטיס מסך בטמפ' של 98-100 (זאת הטמפ' שאני משער שאליה הוא הגיע כי בחורף הוא היה מגיע ל-90-94) יכול לגרום לכיבויים הפתאומיים ? או שטמפ' גבוהה של כרטיס מאופיינת בדרכים שונות כמו רי…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה עד היום לא התייחסתי לזה אבל זה התחיל לעצבן בזמן האחרון... יש לי כרטיס מסך FX 5200(לא כרטיס משהו...אבל בכל זאת) בזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לשנות רזולוציות של משחק לדוגמא אני משחק GTA VC נכנס להגדרות DISPLAY כמובן מנסה לשנות...ואין תקוע על 640X480. X16 אני יודע שהכרטיס מסך הזה הוא לא הדור החדש אבל בכל זאת אי אפשר לשנות לפחות 800X600 או 1024X768. האם הגיע יומו של הכרטיס הזה או שזאת סתם בעיה שיש לה פיתרון? נ.ב אני משתמש בגרסת הדרייברים האחרונה שיש באתר של NVIDIA.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
I'm in Romania right now living as a guest in a friend's home and I want to fix his computer,, reinstall windows first his cdrom is not working, there is a "!" sign in the device manager and when i try to boot from windows cd it doesnt recognize a cd is in. in the device manager it says "This device cannot start. (Code 10)" can I fix the cdrom some how ? can i install windows from somewhere else? (i have the windows iso and i have mp3 player 1 giga and there is another computer here, a new laptop( thank u, it is most urgent because I return to Israel in 3 days
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חברה יש לי מסכים כחולים כבר הרבה זמן אבל זה לא ממש הפריע ופתאום זה נהיה בתדירות מטורפת נגיד אני משחק משחק אחרה 5 דקות מסך כחול ובקיצור אי אפשר לעשות כמעט כלום חוץ מאינטרנט קצת תוכנות וזהו צריך עזרה בבקשה עכשיו עשיתי בדיקה בMEMETST היא מצאה לי שהזכרונות שלי פגומים בבדיקה 7 אבל נראה לי שזה מעבר לזה כי קניתי זוג חדש של זכרונות של קינגסטון וגם בהם הוא אמר לי שיש טעות באותה בדיקה (בדיקה 7) אז נראה לי קצת חשוד ומעבר לזכרונות יש לי את הקובץ של הקבצי MINIDUMP מכווץ בראר איך אני מעלה אותו לפה?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני יודע כי חיוני לפרוק ESD לפני טיפול בהתקנת / החלפת רכיבי חומרה במחשבים. רק מה מבלבלת אותי העובדה שללא ענידת רצועת הארקה הדרך השנייה מתבצעת על ידי השארת הספק כח מותקן במארז, כאשר הספק ממותג ממצב 1 למצב 0 (כבוי) וממשיך להיות מחובר לשקע החשמל שבקיר, כך שכל נגיעה בספק או בדופן הפנימית של המארז בסמוך לספק מאריקה את החשמל ישירות לשקע שבקיר. השאלה היא האם צריך לנתק את המחבר 24 פינים מהלוח אם לפני החלפת חומרה גם אם מתג ההפעלה של הספק כח נמצא במצב 0 והספק כאמור ממשיך להיות מחובר לשקע הקיר?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
נהרס לי הספק וכרגע מחובר אל המחשב ספק גנרי של 250W. הספק נותן מתחים מטורפים כמו -16 ל-12 ו8.97 ל5V. האם להרחיק אותו לאלתר מהמחשב? ומה יכול\ יכל לקרות? (עבדתי ככה יומיים)
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. המחשב שלי היה בתיקון במעבדה כיוון שעשה בעיות והווינדוס לא עלה. הם פירמטו לי את כונן C והצליחו לתקן את הבעיה, קיבלתי את המחשב והווינדוס שהם התקינו לי עולה. כאשר שלחתי את המחשב לתיקון היו בו 2 מחיצות. מחיצה C שבה הותקן הווינדוס ומחיצה E שבה היו החומרים החשובים במחשב כמו תמונות, סרטים, שירים וכו'.. עכשיו קיבלתי את המחשב בחזרה ואני שם לב שכאשר אני נכנס למחשב שלי רק כונן C מופיע שם. דיברתי עם הטכנאי מעבדה של אלה שקניתי מהם את המחשב והוא לא הצליח לעזור לי דרך הטלפון. כאשר לחצתי קליק ימני בשולחן העבודה על המחשב שלי ואז עשיתי Manage, Disk Management, ראיתי שיש לי שם 2 כוננים. כונן C שמזוהה כבריא ועליו מותקנת המערכת (system) ועוד כונן שלא רשום שהוא מוגדר כמשהו …
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הבאתי ארד דיסק חדש 160 GB בממשק SATA ואני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה XP אחרי ששעולה הBOOT של הדיסק של הווינדוס כתוב לי שלא מזוהה כונן קשיח וכתוב או לעשות איזה סריקה או להתקין דרייבר משהו כזה והכי מצחיק שאפשר להתקין עליו ווינדוס 98 אבל באקס פי הוא לא מזהה אותו.. הבנתי משהו כזה בשביל שהמחשב יזהה את הארד דיסק SATA צריך להתקין דרך דיסקט דרייברים של SATA ויש לי בדיסק שקיבלתי אם הלוח אם דרייבר של RAID והבנתי שזה זה רק לא הבנתי איזה קבצים אני מעתיק לדיסק ומאיפה ואיך אני מתקין אותם כדי שהמחשב יזהה את הארד דיסק ואם אפשר בבקשה גם לדעת איך אני עושה שהמחשב יזהה את הSATA כIDE בשביל לכסוך את כל ההתקנה תודה מראש!!! בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש אנשי…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4 משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספרים דרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
Y0 :סמיילישעושהיו: מזה כשבועיים אני אוכל סרטים קשים עם ה Marvell Yukon המ*ויין המובנה בלוח האם (הג'יגהביט את'רנט). אותם הסרטים עליהם אני מדבר הם למעשה הופעה של BSOD הטוען שקובץ ה yk51x86.sys אחראי לקריסה, תחת הכותרת IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL_OR_HUNGRY_OR_DEAD_OR_MAGGOT וכו'... נוסו מספר גרסאות שונות של הדרייבר, אך ללא שינוי. פורמטה מערכת ההפעלה והותקנה מחדש, עם גירסת דרייבר 10.14.6.3 - עדיין ללא שינוי. לפחות פעם או פעמיים ביום, לאחר תעבורה די רצינית דרך כ' הרשת המובנה, אני חוטף את ה BSOD. תחילה חשבתי שזה בגלל האוברקלוק, המערכת הורדה לסטוק - המסכים הכחולים ממשיכים להכות בי! היום העפתי את ה Cellshocks לטובת קינגסטונים 800 KVR קפרעליהם שרצים בתזמונים של 90-90-90-5002 במתח של 1.…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה lcd ונתקלתי בבעיה בצפיה בסרטי hd. כשהמחשב מחובר לטלויזיה הסרטים משום מה לא עובדים (חוץ מהסאונד) על שום תוכנה מה שלא קורה אם אני מחבר את המחשב למסך סטנדרטי שאז כל התוכנות עובדות. הוא לא מפעיל רק סרטי hd. סרטים בפורמט avi פועלים. התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל בה משהו הייתה bsplayer לאחר ששיניתי איזה משהו בהגדרות שם של ה video rendering אני חושב. אבל גם כשהוידאו פעל הכתוביות לא פעלו (שוב זה קורה רק עם הlcd. על המסך הרגיל הן עבדו). אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
מעבד AMD AM2 4400 לוח אם M2N-E 2 גיגה זכרון התקנתי הבוקר ווינדוס מחדש ופתאום כשאני משחק BATTLEFIELD 2 עומס החום של המעבד מגיע לגבהים שאני מקבל אזהרות.... התקנתי אז תוכנה שמראה את הטמפרטורה, והיא בסביבות ה50 בIDLE ומריקע לסביבות ה70 במשחק מה לעשות :s05: ?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-