תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום (: יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ ASUS P4P800 לוח 2*256MB CORSAIR PC3200 זכרון SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB המחשב דלוק כל הזמן אך יכול לקפוא בפתאומיות כל בערך יומיים...הכוונה לקפיאה מלאה שחייבת ריסט בכל מקרה. במשחקים כבדים כמו FARCRY שמתי לב שזה יכול להיתקע יותר מהר ככה. אז אם תוכלו להגיד לי למה זה קורה או איך לתקן את זה אני ישמח מאוד!! תודה מראש! 8)
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נתתי למישהו מעבד פנטיום 3 550 MHZ סלוט 1 + ספק גנריק (משומש) 250 W וקיבלתי בתמורה 300 ש"ח + מעבד סלרון(370 פינים)400MHZ באס 66 +גוף קירור של אינטל+מתאם 370(פינים)ללוח סלוט 1. *אם תחפשו מעבד של פנטיום 3 באינטרנט תימצאו שהוא לא זול בכלל 600-700 ש"ח(מתחיל מ..) עוד משהו ב SLOT 1 יש 512 KB וב 370 פינים יש 256 K ומעבד של הפינים הוא הרבה יותר חזק ואיכותי איך זה ? ? ? אבל הבאס של ה SLOT ONE 100MHZ ושל הפינים 133 אחד חזק יותר בזיכרון מטמון ואחד בבאס...(מהירות מול הלוח).
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נהרס לי הספק וכרגע מחובר אל המחשב ספק גנרי של 250W. הספק נותן מתחים מטורפים כמו -16 ל-12 ו8.97 ל5V. האם להרחיק אותו לאלתר מהמחשב? ומה יכול\ יכל לקרות? (עבדתי ככה יומיים)
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה חוזרת של קריסות, שמתבאת במסך כחול ריק, או בהודעת שגיאה PFN_LIST_CORRUPT. הדבר קורה בעיקר בזמן משחקים, ושימוש בתוכנות שמצריכות שימוש אינטסיבי, במעבד, זכרון, ופעילות HD. ומידי פעם ביציאה ממשחקים אחרי תקופת משחק ארוכה, בזמן השניה או שתיים שלוקח למחשב לחזור לעצמו. יש לציין שניסיתי לדבג את התופעה, אך ללא הצלחה, בMSDB אין יותר מידי הזכרות לPFN_LIST_CORRUPT רק שמערכת ההפעלה מבוססת חלונות 2000 וXP חסינה בפני התופע הזאתי(ממש :) מערכת ההפעלה היא: Windows XP pro SP2 corp, מעודכנת, כמו כן כל ההניעים הם בגרסאותיהם העדכניות. מפרט המערכת הוא: לוח אם: ChainTech ZNF3-250. מעבד: AMD Athlon64 3200+ NC. זכרונות: 2x512mb OCZ PC3200el Plat. כרטיס גראפי: ATi X800pro@xt.…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הוא כבר עושה לי בעיות מספר שבועות ככה כשהוא עושה רעש כמו של מנוע, אני מזיז אותו קצת, הוא שותק ואחרי יומיים שוב חוזר חלילה. יש לי SPHIR FRIDG ROCK והמאורר הוא 15*70*70 ואני רוצה להחליף לאותו גודל אותו מאורר, אבל אני לא מוצא בשום חנות כזה מאוורר. מה אני יכול לעשות? ולמה הוא רועש בכלל? הוא לא משוחרר (כל כך) אבל כשדוחפים אותו קצת אז הרעש נגמר. ואין אבק במידה כזאת גדולה. תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי וירוס מסוים במחשב, הוירוס נותן לי הודעה בצד שמאל למטה בשפה האנגלית (הוינדוס שלי בעברית) ש"וינדוס" כאמור גילה תוכנת ADAWARE או SPYWARE במחשב וללחוץ על הבועה כדי לתקן את זה. עם הופעת הוירוס המחשב שלי התחיל לזוז לאט יותר ומהירות האנטרנט פחתה וכשאני רוצה לפתוח את הTASK MANAGER הוא לא נפתח לי וקופץ לי השגיאה הבאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" כבר סרקתי עם כל תוכנת אנטיוירוס אפשרית אז תהיתי אם יש לכם דרך אחרת לפתור את הבעיה ולמחוק את הוירוס אז בבקשה תעזרו לי...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לי ולאחי יש את אותו המעבד (AMD ATHLON XP 2500 +) ואת אותה הבעיה. לאחר תקופה מסויימת של שימוש במחשב הGHZ של המעבד ירדו מ1.83ghz ל1.09ghz, אצלו זה קרה יותר מוקדם בבערך 4-5 חודשים. אני לא יודע מה הבעיה למה המהירות ירדה, יש צורך להחליף את המעבד (כל עוד יש לי אחריות) או שיש דרך לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מחשב athlon xp ram 1 G כרטיס מסך Radeon Hd wd80 G המחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה. במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה. הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd rom עזרה לפני צביעה לכחול... D: באמת צריך עזרה, על סף יאוש
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום כשפתחתי את המחשב היום ראו הכל בגוון כחול (כולל ההתחלה לפני שהוא נכנס לווינדוס) זה לא בהגדרות של המסך כי בדקתי והכל בסדר אשמח עם תוכלו לעזור לי צירפתי תמונה. תודה http://img252.imageshack.us/img252/858/bluescreenxy0.jpg
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס leadtek gefoece 6600 gt יש לי את הדריברים האחרונים כל המשחקים עובדים לי טוב אבל משום מה בneed for speed כל הזמן יש לי נקודות ירוקות בזמן המשחק רציתי לבדוק את הבעיה אז הרצתי כמה פעמים 3dmark 05 אבל גם בזה הכרטיס עבד טוב מה יכול להיות בהעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש עם לוח אסוס P5B DELUX E6400 1GB SAMSUNG LEADTEK 7300GT הארד סיסגייט 250 גיגה 16 באפר. מארז קומפיוקייס גדול שחור,עם הספק שלו 400 וואט. המחשב לרוב עולה כמו שצריך,אבל לפעמים לפני או אחרי הסמל של הווינדוס בטעינה יש צפצופים מהמחשב עצמו והוא נכבה. עוד לא ניסינו לפרק כלום,כי המחשב חדש מהחנות... אבל בעיקרון מה זה יכול להיות? אני חושב זיכרונות או אולי כרטיס מסך...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חיברתי מכשיר למחשב, במאפיינים של המכשיר הנפח מלא- אך כשאני נכנס למאפייני תיקיה שהיה בה כחמש ג'יגה - היא ריקה, לכאורה אין זה ענין של קבצים מוסתרים, אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי רכיבים למחשב ובניתי אותו לבדי. לאחר ההפעלה הראשונה של המחשב רק הכרטיס מסך מוציא פלט למסך וכשאני מחבר את המסך ללוח אם אין אות. נראה שחיברתי הכל כשורה כי המחשב עובד כמו שצריך ושאר החיבורים המחוברים ללוח אם עובדים כרגיל (שמע, USB וכו). מדובר בלוח אם Gigabyte aorus B550M ELITE מעבד Ryzen7 3700x. תודה מראש לעוזרים! עדיאל
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
יש בעיה במחשב הוא לא נדלק יותר נכון הוא נדלק לשניה קטנה וכבה ושוב נדלק ושוב כבה עד שמנתקים מהחשמל
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אתמול הוצאתי והכנסתי את הזכרון לחריץ ולא הידקתי אותו כמו שצריך (לא נשמעו שני הקליקים)- והפעלתי את המחשב כשהזכרון לא מוכנס כמו שצריך... גיליתי את זה רק אחרי ששמתי לב למסך שחור. אז כיביתי את המחשב והידקתי את הזכרון (הפעם כן נשמעו הקליקים) - אבל מאז המסך השחור לא נעלם לצערי... מיד אחרי ההדלקה - המקלדת מהבהבת פעם אחת בדיוק אבל לא נשמע צליל בקרה אופייני אחרי כמה שניות. נורית הלוח אם - דלוקה. אין בעיה עם ההארד דיסק - הוא מזוהה כשמחברים אותו ככונן חיצוני למחשב אחר. הכנסתי את הזכרון לחריץ השני - הבעיה לא נפתרה. חוץ מלמסור את המחשב לבדיקה במעבדה - יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לאתר היכן בדיוק התקלה? האם בלוח אם? בספק? תודה! ארז
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן. צריך עזרתכם. המחשב פשוט עוצר כל כמה זמן. לא מגיב לכלום למעט ה reset התמונה פשוט תקועה. לא קשור למשחק או משהו כבד, לא מצאתי שום דבר משותף לכל הארועים. עצתכם....
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, לפני כמה דקות הבעיה הזו התחילה. זה מערך ההארדיסקים שלי 30 GB ATA Maxtor שעליו מותקן Ubuntu 7 160 GB Sata NTFS כמעט ריק Hitachi DeskStart 320 GB ATA שעליו מותקן XP. הגדרתי את Grub כך שיריץ את XP כברירת מחדל תוך 5 שניות ועד היום לא היו שום בעיות. הבעיה התחילה לפני כמה דקות כשהפעלתי את Steam. בזמן שהפעלתי את Steam (שנמצא על ה-320 גיגה) גלשתי באינטרנט, לפתע שמעתי תקתוקים מהמארז והמחשב נתקע. עשיתי Reset וקיבלתי הודעות שגיאה שהתחלפו מבין Grub Error 17, ל- NTLDR Missing. איך אני יכול לדעת איזה מן ההארדיסקים פגום?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני כחודש כמה רכיבים חדשים למחשב, ביניהם לוח אם מדגם ASUS P5K, אליו חיברתי בין היתר את הרמקולים (Logitech S-20, 2+1). מאז השדרוג אני שומע מתי פעם קירטועים בסאונד בזמן נגינה של שירים לדוגמא, ומעין "עקצוצים" בזמן משחק. כרטיס הקול שעל הלוח הוא Realtek ALC883, כרגע עם דרייבר גרסא R1.80. זו בעיה ידועה? יש איזה דרייבר או משהו שמתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תשמעו היו לי בעיות עם המחשב ואחרי הרבה זמן הצליחו לסדר לי אותו ! עכשיו זה המפרט שלי AMD +3000 RAM 1.5 Giga כרטיס מסך AUSU 8800GT 512MB (ללא OC) וספק HEC 400W עכשיו אני הורדתי משחק אני בא להעתיק את הקבצים לHDD אחר והוא פשוט נתקע לי אבל דרך הsafe mode הוא לא נתקע בהעברת קבצים מHDD 1 לHDD 2 למה זה קורה לי רק בוינדוס ולמה זה קורה בכלל !? אנשים האם הבעיה היא בספק ואחרי שאני יחליף זה יתפטר ?. האם אתם חושבים שהבעיה במשהו אחר תנסו לעזור לי ולמצוא אותה תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס ATI RADEON 2600XT של GIGABYTE, ישר אחרי שקניתי אותו(יחד עם מחשב חדש) היה לי בעיות איתו שהוא היה קורס כאשר שיחקתי במשחקים. אחרי כמה זמן הסתכלתי בSYSTEM LOG של WINDOWS והיה רשום שם שיש בעיה עם כוח למחשב, הבנתי שהבעיה היא בספק שלי וקניתי ENERMAX LIBERTY 400W, ואז הכל עבד כמו שצריך. לאחרונה חזרה לי הבעיה עם מאפיינים קצת שונים, בכמה משחקים אחרי 5 דקות אני רואה מלא פסים אפורים לאורך המסך(מאפיין זה היה קורה בעבר כאשר היה בעיה של הספק) ואז המשחק קורס ובSYSTEM LOG של WINDOWS אני רואה שגיאה כזו: Display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת ATITOOL ואני לא רואה איזה שינוי משמעותי כאשר המשחקים קרוסים. א…
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים, בזמן האחרון כמו: Rainbow6 vegas2 או בportal, המחשב שלי קורס. קריסה קצת מוזרה, כי אין מסך כחול, והמסך פשוט נהיה שחור/ רשום NO SIGNAL במסך, ואז המחשב דומם. כשאני עושה ריסטרט לעיתים יש 3 צפצופים מהמחשב והמסך עדיין נשאר שחור אז אני צריך לסגור את המחשב ולהדליק מחדש ואז זה מסתדר. כשהמחשב נדלק אני מקבל הודעה כזאת: The system has recovered from a serious error וכשאני מרחיב זה נראה כך: http://img205.imageshack.us/img205/1474/61439773rq8.jpg כשאני לוחץ על send error report, מפנים אותי לעמוד הבא: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/10/en-us/5.1.2600.2.00010100.3.0?SGD=1d2df08d-00c7-43ce-8509-f194aed0e484 איך אני פותר את הבעיה הזאת? המח…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי זאת בעיה מהעבודה. מישהו התלונן על מסך שלא עובד. באתי למסך ראיתי תצוגה שחורה (יעני כאילו כבוי) אבל הנורית הייתה כחולה ולא צהובה (יענו לא standby אלא כמו במצב רגיל). לחצתי על כפתור הכיבוי. מיד אחר כך שוב לחצתי להדליק. הפלא ופלא! המסך עובד..אך לא להרבה זמן!! אחרי כמה דקות או פעולה שעושים במחשב (אפילו לחיצת ctrl+alt+del) המסך שוב חוזר לאותו מצב..שוב צריך ללחוץ כיבוי והדלקה וזה מסתדר. נסיתי לשחק עם התדר והרזולוציה אבל זה לא ממש עזר.. מה שעשיתי זה לקחת ממחשב אחר מסך עם אותו דגם ולהחליף ביניהם, לראות אם הבעיה היא במסך או במחשב. אחרי שעשיתי את זה..שני המסכים עבדו בצורה תקינה!! שניהם מאותו דגם אני מזכיר שוב יש למישהו הסבר לזה? אולי למישהו קרה משהו דומה בסגנון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
עשיתי פורמט, התקנתי מחדש Windows7. עדכנתי כל מה שהיה אפשר לעדכן: מערכת הפעלה, דרייברים של לוח אם, קול, כרטיס מסך. יש לי screen tearing מטורף. אם זה בסרטים, או סתם כשמזיזים את החלון של הwindows (החלון לא זז חלק אלא כל כמה סנטימטרים רואים באופן בולט שחלא תחתון בכלל בצד אחר של ציר הX מחלק מרכזי למשל וככה זה הולך גם עם חלק עליון. לפעמים החלון בכלל "משאיר" אחריו "העתקים" של מיקומו האחרון [בערך 20 כאלה] כאילו שאין למערכת הפעלה מספיק זיכרון כדי למחוק את התמונה הקודמת של מיקום החלון) מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס מסך? (התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של nvidia והתקנתי גם אחד לפניו, ולא עזר). סרטון:
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-