עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם אחרי שהוספתי הארד דיסק נוסף לנייח קורה משהו מוזר בBIOS אני רואה את ההארדיסק אבל במחשב שלי אני רואה רק הארדיסק אחד שעליו מותקן הווינדוס איך זה קורה?? משהו פיזי בחיבורים זה לא כי ניסיתי את כל הוואריאציות של חשמל ונתונים ולא עוזר יכול להיות שהלוח דפוק?? רוצה להוסיף פרט חשוב שHD החדש הוא סאטא 2 והישן סאטא והלוח שלי לא תומך סאטא 2 ובכל זאת את הסאטא 2 הוא מזהה ואת השני לא תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by zzz727,

יש לי כרטיס קול מובנה via ac'97 הורדתי דריברים וזה עזר זאת אומרת שאני יכול להכנס לבקרת עוצמה וכאלה אבל לא שומעים אולי היציאות לא טובות אין לי מושג אבל יותר בעיה יש לי גם כרטיס creativ pci128 לא מובנה והורדתי לו ארבעה דריברים אחד הוא רוצה שאני ירשם לאנשהו נרשמתי ולא עזר כלום עוד דריבר שהורדתי מהאתר של קריאיטיב וזה טוען ואז רושם הודעה עם סימן קריאה שרשום למעלה בנושא informtion ובהודעה עצמה לא רשום כלום ועוד דריבר הוא רושם בעיה בהתקנה לא יודע מה לעשות חייב עזרה!!!!

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by מומה6,

אהלן, בעיה מעצבנת, המחשב עושה רעש חזק, ולפעמים אף מחריש אוזניים.. [כשהוא רגוע הוא עושה רעש סבבה, וכשהוא 'עצבני הוא עושה רעש של טרקטור בקטן..] פתרון? אולי קירור? =\ אובד עצות.'

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by TALIA,

שלום חברים! אשמח מאוד אם תעזרו לי? המחשב שלי בן חודשיים ואתמול עדכנתי עדכוני אבטחה מהאינטרנט , והמחשב נכבה בלי הודעה מוקדמת. באמצע העדכון. לפני כן האינטרנט והחמשב נתקע לי בהודעות שגיאה של HOST GENERIK WIN 32 משהו כזה אני זוכר? ולאחר מכן כיבוי טוטאלי. והמחשב לא מעלה את הWIN עושה כמו מלא קוים לבנים שמתמלאים ואח"כ מסך כחול כזה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by Lioriii,

היום קניתי כרטיס חדש של החברה POWER COLOR דגם RADEON9100 וברשותי מערכת הפעלה של WIN2000 וברגע שהתקנתי את הכרטיס המסך מרצד כל הזמן עם כל מיני קווים כאלו....וזה ממש מפריע וברגע שאני מחבר אותו לטלויזיה אז הוא מפסיק לרצד וברגע שאני מנתק אותו יש שוב ריצודים. ומה שעשיתי הורדתי דרייברים חדשים וזה לא פתר את הבעיה. האם יכול להיות שהכרטיס דפוק???ומה שעוד לא הגיוני זה שאני לא רואה חלק בכלל בטלויזיה ולא רואה ברור! מה עלי לעשות!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by gilp,

שלום לכולם לאחרונה החל המחשב לעשות ריסטרטים, זה יכול להיות בזמן גלישה,משחק,או לאחר עלית מערכת ההפעלה (XP) יש לציין שלאחר הריסטרט ברוב הפעמים המחשב נתקע (לא נשמע צפצוף)ורק לאחר שאני מוציא מהחשמל ומפעיל שוב זה מסתדר. פתחתי את המחשב ניקיתי אבק בדקתי שכל המאווררים עובדים ואין קבלים שפוחים או רכיבים שרופים הכל נראה חדש לגמרי. הדבר היחיד שלא נראה לי זה טמפרטורה של כרטיס המסך (SAPPHIR 4870X2) הבדיקה היא במנוחה לא בזמן משחק עם hwzone pro מעבד אחד מראה עד 89C מעבד שני מראה עד 62C האם טמפרטורות אלה תקינות בסוג כזה של כרטיס או שאולי פה הבעיה? האם מערכת ההפעלה יכולה לעשות ריסרט ? האם דרך הביוס, אני יכול לראות איזה דוח שגיאות, איך אני נכנס לשם? זכור לי שמדי פעם שהפעלתי את המחשב לאחר ה…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by shlomo_l,

אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  8. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם לפעמים שאני משחק במישחק איזה שעה פתאום קופץ לי מסך כחול ( לא משנה איזה מישחק אני משחק ) הפעם התקנתי את UT3 איך שהפעלתי אותו היה מסך שחור וקפץ מסך כחול צילמתי את המסך הכחול הינא קוד השגיא (0X000000EA (0X863DEDA8, 0X864E65E8, 0XF7A47CB4, 0X000000001) אם אתם צריכים את התמונה תבקשו אני יעלה (אני לא בטוח שמה שקרה עם UT3 זה הבעיה שקורה אחרי שעה במישחק מסוים ) תודה לעוזרים יש לי הרגשה שזה היתחממות הכרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by RGod,

שלום לכולם כאשר אני מבצע בדיקת PRIME במצב של BLEND כלומר הרבה זיכרון נבדק אז המחשב ניתקע . בכל שאר המצבים הכל עובד סבבה ואין שום בעיות ! המחשב לא מתחמם ולא כלום ,2 גיגה זיכרון פנימי עללוח של GIGABYTE P35 מעבד Q6600 ו8800GT . יש רעיונות ?בדיקה של MEMTEST לא העלתה כלום !

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN 2000 ולפעמים למרות שיש לי מחשב חזק וחדש ומקלדת חדשה הWINDOWS בלבד עולבה ללא מקלדת - במאפייני חומרה רשום שההתקן לא אותחל נכון. למשהו זה קרה או יודע למה זה קורה ?????

11. Started by ido-nava,

שלום יש לי ספק כוח HEC 480W ACE עכשיו המאורר של הספק עושה קולות מוזרים שאני לא יכול לישון איתם בלילה (המחשב נמצא בחדר שלי).. קניתי את כל המחשב מ KSP ויש להם מדבקה שהם מדביקים על המארז שאם אתה פותח תמארז ונקרעת המדבקה אז האחריות מוסרת .. (פתחתי תמארז בכדי לנקות אותו ואכן המדבקה נקרעה). מישהו עם ספק כמו שלי נתקל בבעיה זו ? או בבעיה של להביא ל KSP מחשב שהאחריות אוסרה? תודה לכל מי שיעזור ..

12. Started by Thunder-Head,

driver_irql_not_less_or_equal מופיע כל כמה זמן במסך כחול. הבעיה היא שיש לי 2 התקני IDE Channel שלא מזוהים ואני לא מצליח למצוא להם את הדרייברים.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  13. מחשב של חבר שלי מצפצף בלי סוף כל פעם שמדליקים אותו הוא לא מעלה את מערכת ההפעלה והמסך לא נידלק ואני צריך את עזרתכם מהר!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by tania131,

הכול היה בסדר, ופתאום יש לי את הבעיה הזאת בכל ווידאו ברשת. לא סרטוני אנימציה אלא בני אדם , נגיד כל מיני מוואלה ועוד. כל ווידאו ברשת שאני מדליקה יש לו צבעים צבעוניים כאלה , כאילו משהו נדפק. כשצילמתי צילום מסך אז זה נראה כאילו זה שחור, אבל זה לא שחור, אלא צבעוני. וזה ככה בכל סרטון ברשת, אני לא יודע מה הבעיה. בבקשה עזרה עם זה לא המקום המתאים תעבירו , כי אין לי מושג לאן זה מתאים. :-X

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון.... אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב טלויזיה לסלון. (כנראה LED של LG אינץ') המחשב שלי נמצא גם הוא בסלון ולכן ברצוני לחבר אותו למסך הטלויזיה באמצעות כבל HDMI המחשב שלי: I5 760 4GB RAM RADEON 4830 512MB שאלותיי הן: 1. האם במפרט הזה, אני אוכל להריץ בטלויזיה משחקים כמו PES12, BF3 וכדומה ב1920X1080 ? 2. אם אקנה קונטרולר USB למעשה אוכל לוותר על שירותי קונוסלת משחקים...? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  16. ספק הכוח שלי לא נכנס באופן שהתחתית שלו למטה והגג שלו למעלה, הוא נכנס לי הפוך כלומר גגו למטה והתחתית שלו למעלה. האם זה מסוכן להפעיל את המחשב כשהספק הפוך ככה? ואם לא אז האם זה בריא לספק?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by אחד שיודע,

שלום אני מתקן מחשב של חבר ואני רוצה להעלות את המערכת הפעלה דרך USB או הכונן האופטי. (ולא דרך ה-HD) שיניתי את ההגדרות המתאימות בביוס - ולא הצלחתי. יש עוד דרך להעלות מערכת הפעלה ללא שימוש ב-HD? תודה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by hwforcer,

Hello, How should i do WD S-ATA II 320gig ? i've now one WD S-ATA II 320gig and would like order one more WD S-ATA II 320gig in order to make raid and speed up my PC. What will i have to do in order to make Raid? i will be forced re=install Windows? Thanks!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום יש לי 2 מחשבים בעלי 2 מערכות הפעלה שונות windows 10 pro ו windows 7 ואני לא יכול לוותר על תוכנות מסויימות שמותקנות עליהם ואין לי אפשרות להתקינם מחדש. שניהם על HDD. HD אחד שוקל 150G והשני 250G. אני מעוניין להעתיק כל HD למחיצה לכונן SSD חיצוני שארכוש. שאלותיי הם כדלקמן: 1. האם אפשר לעלות כל פעם את המחשב החדש דרך USB מערכת הפעלה אחרת מהמחיצה שאבחר? 2. במידה וכן, איזה כונן SSD כדאי לרכוש? 3. איך עושים את זה? תודה מראש על העזרה

20. יש לי את הלוח MSI K8N NEO 2 ויש לי 2 הארד דיסקים מחוברים (בחיבורים הימניים לא אלו שקרובים למעבד) ושאני מחבר עוד הארד דיסק שלישי המחשב לא עולה. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו בביוס ואם כן אז מה?

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  21. זו בעיה קצת מוזרה. כשאני שולח מסמך להדפסה במדפסת שלי ( Canon Pixma iP2000 ) אני מקבל הודעה שאומרת שהמדפסת לא מגיבה וכשאני מוציא את החיבור של המדפסת מ USB אחד ומכניס לחיבור USB אחר, פתאום היא מגיבה ומדפיסה. חשוב לציין שהבעיה החלה אחרי שהחלפתי את הלוח לחדש. כך שאין לי ספק שמכאן נבעה הבעיה. לדעתי הבעיה היא שהדרייברים ל USB לא הותקנו טוב או בכלל. לפי המדריך של הלוח כתוב כך: כלומר: הדרייבר של ה USB בדיסק כרגע לא מתאים ל XP ואני חייב להוריד SP2 (שמותקן כבר אצלי). יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, ולמדתי לחיות איתה. אבל זה נראה לי מגוחך שכל פעם שאני רוצה להדפיס אני צריך לשנות את החיבור של המדפסת. ואני חייב לציין גם שהבעיה היא רק במדפסת ולא בשום מכשיר אחר שמשתמש בחי…

22. Started by Nov Rafowicz,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 ומעבד i7 ובכל משחק שאני משחק אני צריך להפעיל VSYNC בשביל שזה ירוץ הכי טוב חוץ מADVANCED WARFARE מסיבה מסוימת ואני רוצה שהמשחקים ירוצו טוב גם בלי שלא יהיה INPUT LAG. כשאני מבטל VSYNC אני מקבל 70-90 FPS אבל לא יציב וזה גם זז פחות חלק מ60 למרות שאומרים שככל שזה גבוה יותר ככה יותר טוב אז משום מה אצלי זה לא ככה. וזהו זאת הבעיה אני אשמח לעזרה. כל הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by ed1,

את החיבור DATA מצאתי, אבל לחיבור החשמלי יש שתי אפשרויות, אחת המסורתית ואחת נראית כמו מתאם\מפצל כזה, עם שני ראשי SATA מיוחדים כאלה מצד אחד וחיבור מסורתי מצד שני ... צריך לחבר שני חיבורי חשמל בו זמנית לדיסק? מדובר על WD 80G SATA יש גם משחקי ג'אמפרים ב-SATA? עושה רושם שיש אפשרות כזאת אבל הדיסק הגיע ללא ג'אמפרים, זה בסדר? יש רק דיסק אחד.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  24. יש לי כרטיס gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming וידאו מכל סוג שהוא, כולל סרטונים בתוך משחקים, אחרי כדקה מתחיל לקרטע וכשאני מזיז את העכבר הוא חוזר לעבוד כרגיל, חוץ מזה הכל פועל מצוין, ייתכן שזה התחיל כשעדכנתי דרייבר, אני לא בטוח, בכל אופן ניסיתי להחליף כמה דרייברים ולא עזר, התקנתי מערכת הפעלה חדשה (WIN10) וברגע שעדכנתי דרייבר התופעה חוזרת, רק כשאני בוחר את הדרייבר הבסיסי הגנרי של ווינדוס הוידאו פועל בסדר, אבל לא ניתן לשחק כראוי. עדכנתי חבילת קודאקים, ניסיתי בנגנים ובפורמטים שונים, בדקתי הגדרות שומר מסך וצריכת חשמל וכלום לא עזר. בעיה נוספת החלה כשהוצאתי את הכרטיס ממקומו והחזרתי, חלק מיציאות הSATA הפסיקו לזהות את ההתקנים, מדובר בהתקן מאוחד של 2 טורי יציא…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  25. שאלה לגבי תיקון או החלפת ספק כח במארז מחשב HTPC. קיימת בעיה בניסיון להפעיל את המחשב - המחשב אינו עולה ובניסיון שלו לעלות נשמע קול מיחידת הספק, שנשמע כמו קושי להתניעה. רק לאחר מספק פעמים של Restart המחשב עולה תקין. המאוורר אינו עושה רעש גם בשלב של הניסיון לעלות וגם לאחר העליה ולכן נראה לי שהבעיה היא מיחידה אחרת בספק הכח ולא במאוורר. מדובר בספק כח שככל הנראה הוא חלק אינטגרלי מהמארז מסוג Jsp-Tech EZCool T280B קישור: www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19055#details לפי האמור במפרט בקישור מדובר בספק כח: 400 וואט ATX(PS2) standard power supply פתחתי את המארז ולא היה ברור לי האם ניתן להסיר ולהחליף את הספק - וזו גם השאלה הראשונה - האם ניתן להסירו ולהחליפו בספק חדש. השאלה…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים