עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש כפתור מעצבן בשם "צרוב" שמופיע בתיקיות של חלונות 7. לעתים קרובות אני לוחץ עליו בטעות וזה גורם לפתיחה של הכונן האופטי. איך אפשר לבטל את הלחצן המיותר והמעצבן הזה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-X58A-UD3R שאני מנסה להתקין עליו windows 7 pro 64 bit הוא לא מזהה את הכונן הקשיח מבקש ממני להכניס דרייברים וכל מה שאני מנסה לעשות לא עוזר לי אני מנסה להקין את זה עם כונן קשיח אחד של סמסונג F3 בלי raid במצב IDE על איזה הגדרות אני אמור לעשות את זה? או איזה דרייברים אני אמור לתת לו? כרגע הכונן מחובר וה DVD מחוברים ליציאות 0 ו 1 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by barak353,

אני מתכנן לרכוש את ה-Radeon R9 X270כאשר הוא ישווק בארץ, יש רק משהו שאף פעם לא הבנתי ואשמח אם תסבירו לי אחת ולתמיד, יש לי לוח אם מדגם: GA-B75M-D3H איך אני יודע אם הכרטיס מסך:Radeon R9 X270 יוכל להתלבש על הלוח אם הזה. עריכה:מצאתי איזה אתר שמביא את רשימת כל הלוחות אם שמתאימים לכרטיס מסך שציינתי לעיל, והלוח אם שלי הופיע שם. אז זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  4. שלום לכולם איך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המחשב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  5. המחשב עובד בכבדות ועושה המון רעש. זה לא תמיד כך. אני מניח שזה המאוורר, יש סיבות אפשריות? אצטרך להחליף את המאוורר, או גם פרמוט יספיק? אני מניח שיש קשר לכבדות של המחשב לביצועים חלשים של המאוורר, אני צודק? מה עוד אני צריך לבדוק? תודה רבה. רונן.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  6. הכל היה טוב, ראיתי סרט במחשב, פתאום מסך שחור. שום דבר לא מגיב. קרה פעם שניה היום. בפעם הראשונה אחרי ריסט המחשב עבד בסדר, בפעם השניה כבר לא. יש נקודות כאלו במסך ההפעלה (של הלוח אם)... לא יכול להפעיל את המחשב כרגיל, מסך שחור ואחרי כמה שניות Blue Screen וCrash Dump. אני כותב מSafe Mode. גם אין לי את ה'ביפ' בהפעלה של המחשב. אני מקווה שאפשר לתקן את זה איכשהו (לא, Startup Repair או Restore לא עוזרים). אגב, אחרי שהוא פעל היום טוב לשעה וחצי אחרי CheckDisk, הוא שוב עשה את זה. אני גם לא יכול להעלות מערכת הפעלה אחרת (לא ווינדוס). כשל בחומרה?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  7. אחרי compress drive to save disk space המחשב לא עולה בנוסך יש על המחשב תמונות שצריך לגבות האם אפשר להחזיר את WINDOWS למצב הרגיל ואם לא איך אפשר לגבות אותם ,יש לי את ה Hiren_s_BootCD ככה שאני יכול לעשות בוט עם NTFS אבל מדובר בלפטופ עם כונן אחד ככה שאין לי כונן אחר להעביר עליו

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  8. עשיתי פורמט, התקנתי מחדש Windows7. עדכנתי כל מה שהיה אפשר לעדכן: מערכת הפעלה, דרייברים של לוח אם, קול, כרטיס מסך. יש לי screen tearing מטורף. אם זה בסרטים, או סתם כשמזיזים את החלון של הwindows (החלון לא זז חלק אלא כל כמה סנטימטרים רואים באופן בולט שחלא תחתון בכלל בצד אחר של ציר הX מחלק מרכזי למשל וככה זה הולך גם עם חלק עליון. לפעמים החלון בכלל "משאיר" אחריו "העתקים" של מיקומו האחרון [בערך 20 כאלה] כאילו שאין למערכת הפעלה מספיק זיכרון כדי למחוק את התמונה הקודמת של מיקום החלון) מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס מסך? (התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של nvidia והתקנתי גם אחד לפניו, ולא עזר). סרטון:

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by x-dude,

המחשב שבחתימה,יש לי בדיוק אותו מחשב נוסף,אלא עם כרטיס קול מובנה,עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הסאונד,פתאום היום,אחרי שהתכנתי אווסט אנטי וירוס (ואני לא ממש בטוח שאווסט אשם),אני מקבל סימן קריאה צהוב ב Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio....לא משנה מה עשיתי אם זה עדכון לדרייברים מהאתר של אינטל (מה שגם מוזר פתאום שהדרייבר האחרון השתחרר היום),system restore,הסרה של ההתקן הזה ולתת לwindows לגלות אותו מחדש....כלום. אני לא מצפה לתשובה מאחר שמישהו חכם לא משתמש ב windows xp 64 bit,אבל אולי בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by Dark Respect,

יש לי הארדיסק 60 גיגה של WD מאד נאמן שפתאום לא עולה במחשב הוא מחובר לבד מותקן עליו ווינדוס, ניסיתי ג'ימפורים שונים... המחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע בסטאפ. ניסיתי לחבר למחשב אחר גם לא פועל. ההארד דיסק פעל בלי בעיות ואז ניסיתי לחבר הארד דיסק אחר למחשב שהוא היה בו, וכשהחזרתי הכל לקדמותו הוא פתאום הפסיק לפעול מה לעשות? יש איזה תוכנה חזקה שפועלת בבוט שיכולה לנסות לזהות אותו? כשאני מפעיל את המחשב עם ההארדיסק מחובר לוקח הרבה זמן לSETUP לעלות וכשהוא לא מחובר הSETUP עולה מיידית.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום המפרט שלי בקצרה i7 8gb radeon HD4870 1gb המחשב מחובר לטלויזיה hdmi to hdmi, עד היום הייתה טלויזיה 32 אינץ' וכל סרט פעם חלק, גם FHD קניתי טלויזיה של שארפ, LED 46 ועכשיו במצב extened הסרטים מקרטעים, אפילו מה שלא HD רציתי לדעת עם מישהו נתקל בזה לפני? דרך אגב ניסיתי להפעיל בduplicate וזה פעל חלק רק שהמסך של המחשב teac 20.1 ברזולוציה של FHD נראה זוועה כי המקס שלו זה 1680X1650 חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי תשובות, גם גוגל לא עזר

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by hoolachapachula,

היי, אתמול שיחקתי במחשב ופתאום צצה לי הודעה שווינדוס הסירו את הכרטיס מסך שלי כי דווח על בעיות וכתוב קוד 43. מה אני צריכה לעשות בשביל לסדר את זה? תודה רבה על העזרה (:

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  13. Started by matan770,

מזה מירנדה? אמרו לי משהו עם אייפי.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  14. היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by hedva,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שבגללה המחשב הוחזר לחנות. אמרו לי שב 15 דקות אתם תמצאו את הפתרון. הבעיה היא שלפעמים המחשף לא נכבה עד הסוף, או שלא עולה אחרי הפעלה מחדש, או שלפעמים לא עולה בהדלקה רגילה. המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W בחנות טוענים שיש בעיית תאימות כי הרכיבו כמו שצריך, עידכנו ביוס, החליפו מעבד, זכרונות ושום דבר לא עוזר. גם החלפת לוח לא עוזרת והם מחזירים לספק שני לוחות. האם הפתרון של לעבור ללוח GA-MA78GM-S2H , שבעצם פותר את הבעיה הוא הפתרון הנכון …

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by YANIV286,

לא מזמן קניתי מחשב נייד דל1520, ואני שומע לאחרונה מדי דקה או שתיים מן תקתוק כזה, כמו הרעש קטן של פעימה אחת שעושה מנגנון של שעון. זה לא ממש רועש, אבל החשש שלי שאולי זה סימפטום לאיזה משהו יותר גרוע. מישהו יודע על זה משהו?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  17. אחרי - Delay מסוים. המחשב הוא - P3 עם 128 MB ram Sdram Windows 98. (המחשב הוא לא שלי) למישהו יש רעיון. אין ווירוסים, Spywarez, Spybots. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by TALIA,

שלום חברים! אשמח מאוד אם תעזרו לי? המחשב שלי בן חודשיים ואתמול עדכנתי עדכוני אבטחה מהאינטרנט , והמחשב נכבה בלי הודעה מוקדמת. באמצע העדכון. לפני כן האינטרנט והחמשב נתקע לי בהודעות שגיאה של HOST GENERIK WIN 32 משהו כזה אני זוכר? ולאחר מכן כיבוי טוטאלי. והמחשב לא מעלה את הWIN עושה כמו מלא קוים לבנים שמתמלאים ואח"כ מסך כחול כזה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  19. היי לכולם, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s145 שמריץ חלונות 10 (וגם אובונטו בדואל בוט) ואני עובד איתו כשהוא מחובר למסכים חיצונים והתצוגה הפנימית כבויה. לאחרונה - כשאני מנתק פיזית, או מעביר את התצוגה למצב של צג פנימי בלבד - המסך הפנימי לא נדלק כלל. יש לציין שלא מדובר בבעיית חומרה כיוון שהמסך עובד גם לפני שחלונות עולה, וגם עובד כרגיל כאשר תחת אובונטו. עריכה: הותקן מחדש גם דרייבר של כרטיס המסך (מאתר לנובו) אבל ללא שינוי האם מישהו נתקל בתופעה?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  20. סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  21. אז ככה, היה לי במחשב ווידנוס xp ובו 2 מחיצות C- כונן שבו היה הווינדוס מותקן, מערכת קבצים של ntfs D- כונן שבו כל הקבצים החשובים שלי גיובי וכו' מערכת קבצים של fat32 במהלך ההתקנה בקשתי ממנו שיתקין את הקבצים על כונן c ושיפרמט אותו וכך עשה. ההתקנה הייתה חלקה אבל שפתחתי את הווינדוס כונן d נעלם!! מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר אותו, או את הקבצים שיש שם?!! תודה רבה, לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by srolik,

יש לי וירוס חדש במחשב שגורם למחשב להתכבות לאחר מספר דקות עבודה הנורטון המעודכן שלי לא הצליח להסיר אותו וגילה אותו בשם w32.kllm.raleka אם למישהו יש פיתרון איך אני יכול להסיר את הווירוס הזה ומהו בכלל ?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by RGod,

שלום לכולם כאשר אני מבצע בדיקת PRIME במצב של BLEND כלומר הרבה זיכרון נבדק אז המחשב ניתקע . בכל שאר המצבים הכל עובד סבבה ואין שום בעיות ! המחשב לא מתחמם ולא כלום ,2 גיגה זיכרון פנימי עללוח של GIGABYTE P35 מעבד Q6600 ו8800GT . יש רעיונות ?בדיקה של MEMTEST לא העלתה כלום !

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  24. שלום אנשים. אני צריך את דבר הזה: תומרו לי איך קוראים לזה בעיברית בבקשה ואם אתם יודעים איפה אפשר להשיגם. תודה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  25. שלום בעת ההפעלה המחשב נשאר במסך הראשוני המוצג, זה שמפורטת בו החומרה. הצלחה במעבר למסך הבא מתרחשת רק לאחר כ 10-20 ניסיונות של הפעלה מחדש של המחשב. לחיצה על CTRL+ALT+DLT מפעילה את המחשב מחדש ושוב המסך נתקע. ניסיון כניסה לביוס לא מצליח[כתוב preparing ודבר לא קורה]. מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים