עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום כונן ב שלי המלא לגמרי לגמרי מ 50GB נשאר פחות מ 500 MB תוכנת וינדוס לבד תופסת מעל 16 GB up data מעל 10 GB win sxs מעל 5 GB האאוטלוק אצלי מעל 10 GB אני לא מתמצא ופוחד למחוק עשיתי ניוקי דיסק כולל קבצי מערכת וכו' משנה בפרומילים יש לי כונן D שיש בו עשרות GB פנויים איך אני יכול להעביר או מה ???? אשמח לעזרה דחופה 052-3786281 תודה יצחק

2. Started by ilanb0,

אני חושב שכונן D הוא חלוקה של כונן C שלי. אבל החלק של C מלא, וב - D יש הרבה מקום. ראשית - איך אני בודק שאכן D אינו כונן פיזי נפרד אלא חלק מכונן C? שנית, איך אני מוסיף לחלק של C מקום מכונן D?

3. מחשב נייד LENOVO 3000 N100 בן פחות משנה, ישומי אופיס אינטרנט בסיסי וכו, שום דבר מיוחד. המחשב עובד תקין מאז שנקנה ולא עבר פירמוט מעולם. מערכת הפעלה XP HOME. הדיסק הקשיח בנפח של כ 80 ג'יגה. הדיסק מחולק מיום ההפעלה ה1 באופן הבא: C = 60GB E = 20GB כשמבצעים בדיקת מאפינים ל C מקבלים את התמונה הבאה: אבל כשניכנסים לתוך C ובוחרים את כל התכולה (תיקיות + קבצים + קבצים ותיקיות ניסתרים) מקבלים תכולה של הרבה פחות כפי שניתן לראות כאן: הכצעקתה ? איפה נעלמו להם כ 35 ג'יגה ? יש לציין שהמחשב ממש לא מועמס , אין מצב שיש תכולה של 50 ג'יגה ב C. תכולה של 15 ג'יגה היא הרבה יותר הגיונית. המחשב עבר דיפרג + ניקוי דיסק + מחיקת נקודות שיחזור +בדיקת ה PAGEFILE = כ 750 מגה . כמו כן לא מ…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by Skipper,

היי כולם, יש לי נייד של לנובו כ-4 שנים. לפני כמה חודשים פירמטתי אותו, ובזמן העדכונים כנראה שהסכמתי להוריד מלא עדכונים לכונן C וכרגע נשאר רק 1GB מקום פנוי (מתוך 30GB) יש בכונן D כ250GB אבל אני צריך להתקין דברים על כונן C. איך אני מוחק את העדכונים האלו? או איך אני מגדיל את הזכרון בכונן על-חשבון הכונן D? יש כזו אפשרות? תודה לעוזרים!

5. Started by chaim_f,

שלום כונן C מתמלא בלי סיבה כמעט עד הסוף ומאט את המחשב מאד אנטי וירוס (ESET) לא גילה שום דבר התקנתי והרצתי SUPERAntiSpyware (ואולי זה פתר את הבעיה) אבל עדיין יש בעיה שהכונן מלא התקנתי TreeSize כדי לראות מה ממלא את המחשב וצירפתי 2 תמונות בגלל שאני לא בטוח מה אפשר למחוק ומה חיוני ואסור למחוק מקווה שתוכלו לעזור לי

6. Started by motorishta2,

שלום, שמתי לב שבימים האחרונים הכונן c שלי מתמלא לבד, הוא 68 GB, לא מותקן עליו שום תוכנה או משחקים למיניהם. כרגע יש 400 מגה, הורדתי CCleaner, הוא החזיר לי 4.5 GB, ביצעתי איחוי דיסק, זה החזיר לי עוד 1 GB, מחקתי תקיית temp, מחקתי הסטוריה של האינטרנט, שום דבר לא עוזר, אחרי חצי שעה שוב 400 מגה פנויים. אשמח לעזרה! אם זה משנה אני משתמש בוינדוס 8

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by Enable,

פרמטתי את המחשב ומאז התחילו לי צרות בכונן C, בכונן יש לי בערך 20 גיגה בשימוש אבל המחשב כל הזמן מתריע לי שאין מקום ויש פחות מ 100 מגה ושאני עושה קליק ימני על כונן C ואפשרויות אז אני באמת רואה שאין מקום ובתוך הכונן הנפח הכולל של כל הקבצים הוא 20ג'גה. ניסיתי לראות אם יש תיקיות מוסתרות או שאולי ה SYSTEM RESTORE יוצר נקודות שיחזור כל הזמן ואפילו עשיתי סריקה לוירוסים ועדיין הבעיה ממשיכה, לא משנה כמה אני מוחק דברים מהכונן אחרי 10 דקות הוא מתחיל להתמאלות לבד. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. שלום לכולם, לצערי לאחר עדכון ווינדוס נותר לי בכונן C רק 9 G , איך מוצאים היכן הגורם לחסימה הזו? - רוקנתי TEMP וקבצי אינטרנט ואפילו קבצי עדכון ישנים, וזה לא מזיז כלום. - הרצתי אנטי וירוס נוד 32 מעודכן על ה C ולא נמצא דבר. האם יש עוד מה לעשות? היכן? ממש אי אפשר לעבוד בצורה זו. אינפורמציה על המערכת : מעבד I7 6700K זיכרון RAM 32 G כונן SSD 250 G WIN 10 תודה מראש לפותרים.

9. בפעם השנייה כונן C קורס ללא התראה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין . לפני שבועיים התקנתי את הווינדוס 7 מחדש , וכך גם הפעם. בפעם הראשונה המחשב לא עלה לאחר שבלילה היה ברקים אז שיערתי שהייתה הפסקת חשמל אך בפעם השנייה זה קרה בצורה הבאה:המחשב הפך לאיטי מאוד , עשיתי אתחול , בעליית הווינדוס לאחר הטעינה יש מסך כחול לחצי שנייה שאני לא יכול לקרוא ממנו כלום ושוב ריסטרט. אין לי אפשרות לעשות שחזור מערכת \סריקה של סקטורים פגומים ושגיאות בדיסק קשיח\לגשת לכונן C 1) אשמח להמלצה לתוכנה ידידותית לגיבוי מערכת 2) האם הבעיה בדיסק קשיח ? ואם זו אפשרות אשמח לתוכנה שיכולה לבדוק זאת תודה!

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by ogi,

אחד מהמחשבים שלנו הוא ATHLON 1600 ולו כונן CD רגיל של acer X 52 וכונן DVD של AOPEN . אני התקנתי את שני הכוננים ועל אף שהם עובדים כנדרש שניהם מחממים את ה-CD נורא מהר ואני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה. אנא עיצותיכם הטובות! OGI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ברשותי כונן אחד של LG שאמור לנגן סרטי DVD משולב צורב. שאני שם בכונן דיסק רגיל (700 מגה) הסרט מתנגן, אך שאני שם סרט DVD הוא לא מתנגן, לפעמים הוא לא מזהה שיש קבצים בכלל בדיסק, ולפעמים אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מסוגל לקרוא את פורמט הקובץ. יש לי כמה דיסקים של DVD 4.7 GB את כולם הוא לא קורא, כולל דיסק מקורי אחד. אני משתמש בנגן BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי גם חבילת קודאקים של K-Lite Codec Pack. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השבוע קיבלתי את ה-lite-on x52 השחור והיפה שלי... הבעיה היא שהוא לא מוכן לקרוא דיסקים... לא צרובים ולא מקוריים, פשוט כאילו אין דיסק בכונן. ניסיתי לחבר אותו על ה-IDE לבד או עם הצורב, ניסיתי לעדכן firmware... כלום. יש לי כמובן ASPI מעודכן (והתקנתי אותו שוב ליתר בטחון). ה- windows מזהה אותו כמו שצריך, כולל ה-UDMA והכל. מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by matizami,

פתאום שמתי לב שהכונן CD/DVD לא מזוהה בוינדוס (XP). שמכניסים דיסק אין תגובה, והכונן לא מופיע במחשב שלי בכלל. במנהל ההתקנים הכונן מופיע כתקין וגם בביוס הוא מופיע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ronmiz,

אהלן יש לי מחשב נייד עם כונן dvd-rw .. הכל עבד בסדר עד ששלפתי את הכונן תוך כדי פעולה של המחשב ... מאז הכונן לא מזוהה בווינדוס או בביוס... איך אפשר לפתור את התקלה? מדובר ב- lenovo t61.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by tal100101,

זה כבר תקופה שכונן הדיסקים (כונן CD) לא עובד לי. כלומר לא מזוהה על ידי המחשב. הכונן נפתח ונסגר אבל משום מה המחשב לא מזהה אותו. אשמח אם תוכלו להגיד לי למה זה ככה. תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  16. אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shaiky,

יש לי לפטופ של HP עם ויסטה בלי שום סיבה אחת לכמה ימים היה הכונן נעלם וחוזר נעלם וחוזר ונכון לעכשיו כבר זמן רב שהוא פשוט איננו.. הכונן מחובר ואין בעיה במגעים כי חשמל מגיע אליו הנורה דולקת ונשמע שהוא עובד אך הוא לא מופיע בין כונני המחשב שלי.. אין לי ידע יותר מדי עמוק במחשבים אז אשמח אם התגובות וההמלצות יהיו מפורטות עם הסברים.. בתודה מראש שי [br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 11:01:41 שכחתי לציין:הכונן הופיע לי בזמנו כהתקן שניתן להסרה בסרגל הכלים של ויסטה כמו שנראה התקן USB כשמחברים אותו.. למרות שלא נראה לי שהסרתי אותו בצורה כזו, אם כן ובטעות לחצתי עליו.. איך אני יכול להחזיר אותו?! איך אוכל לגרום למחשב לזהות אותו? דרך אגב, בהדלקה וכיבוי מלאים הוא לא מזהה מחדש!!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, לפני כשנתיים התקנתי כונן SSD (פירוט בכותרת) במחשב שהרכבתי לאחי. הוא היה חצי שנה עכשיו בח"ול וכשחזר הוא סיפר לי שעכשיו הכונן לא עובד (המחשב נשאר בארץ והיה בשימוש חברה של אחי) אני לא יודע להגיד איזה גרסת קושחה הייתה לפני התקלה. בדקתי את הכונן על כמה מחשבים - הוא איננו מזוהה על ידי המערכת. ניסיתי לעשות תהליך Power Cycle כפי שמציינים באתרי תמיכה אך ללא תוצאה. הדבר המעניין הוא שכשאני מחבר את הכונן רק עם כבל POWER אין שום השפעה (כצפוי), אך כשאני מחבר יחד עם כבל המידע SATA - המחשב לא מזהה אותו (לא ווינדוס ולא BIOS) אבל כשעושים ריסט או shutdown - המחשב פשוט לא נכבה!!! וזה קורה רק כאשר הכבל sata מחובר עם הכונן - מה שגורם לי לחשוב שאולי כן אפשרי לעשות משהו.. אשמח לסיוע …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MetalB,

בעבר הכונן המשני שלי היה כונן D והצורב היה כונן F עכשיו משום מה הם החליטו להתחלף ועכשיו כונן D זה הצורב... אני לא אגש לכל הפרטים מה עשיתי שזה קרה כי אני בעצמי לא יודע ??? בכל מקרה איך ניתן להפוך אותם בחזרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sahi,

יש לי דיסק קשיח אחד שמחולק ל3 מחיצות C/D/E פתחתי את המחשב היום וכונן D לא מופיע ויש לי עליו המון קבצים נכנסתי למנהל דיסקים וראיתי שרשום השטח לא מוקצה אז אתחלתי את הכונן ולאחר מכן עשתי אמצעי אחסון חדש וזה עבד ואחרי כמה זמן שוב הכונן נעלם השאלה שלי היא כזאת מה עושים גם בקשר לזה וגם בקשר לכל הקבצים שנמחקו לי ניסתי לשחזר עם כמה תוכנות אבל הם לא מוצאות את הקבצים בתוכנה Recuva הוא רושם לא ניתן ל3בוע את מערכת הקבצים בכונן

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by orio2,

שלום, אחרי התקנת תוכנה בשם designspark electrical, נמחק לי כל כונן D. הוא מופיע אבל הוא ריק ותוכנות שהותקנו בו כבר לא עובדות. נשארו שתי תקיות שקשורת לתוכנה שהתקנתי. לצערי, אין לי נקודות שיחזור במחשב. יש לי ווינדוס 10. יש למישהו פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  23. Started by meir4321,

יש לי מחשב נייד , ניסיתי להכניס דיסק לכונן הדיסקים(כונן דיסקים פנימי) , ולהפתעתי אני רואה שהמחשב בכלל לא מזהה את הדיסק. נכנסתי ל"מחשב שלי" ושם אני שם לב שהכונן D בכלל לא מופיע. מיותר לציין שהכל עבד כשורה עד ש..(אולי ביצעתי עדכוני מערכת וזה קרה?). אשמח לקבל את עזרתכם.

24. Started by talikes,

מחשב נייד של inspiron 15) DELL ),כונן D נעלם פתאום. פתחתי את "Disk management" וזה מה שקיבלתי ... מה לעשות? עשיתי restart ולא עזר תודה רבה

25. Started by idan399,

יש לי מחשב נייד עם windows 7. בכונן lenovo נשמר הגיבוי ושם יש תוכנות של lenovo שהתוקנו במחשב. הכונן היה מלא וכבר הופיעה הודעה שצריך למחוק קבצים מהכונן , הגיבוי תפס את רוב המקום אבל לא הצלחתי לשמור את הגיבוי בכונן C, זה הראה לי אפשרות רק על כונן lenovo. פתאום הופיע מסך כחול ולא הספקתי לקרוא והמחשב עשה הפעלה מחדש, והכונן Lenovo נעלם. בתצלום מסך- יש 4 מחיצות אבל למעלה באמצעי אחסון זה מראה שיש רק 3. אני חושב שהמחיצה עם ה30GB היא של lenovo וכשאני לוחץ על המלבן שרשום בו 30GB ולוחץ על שנוי אות ונתיבי כוננים אז מופיעה השגיאה: מה אפשר לעשות להחזיר את כונן Lenovo?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.