תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מחברים שהביאו לי את המחשב נייד של דל XPS 13 9360 מודל 2018 מארה"ב וכמובן שהכבל מתח שהגיע איתו הוא אמריקאי. הבנתי שבשום פנים ואופן לא לשים את המתאם תקע הפשוט הזה בכמה שקלים ולחבר איתו את המטען לחשמל(שכן בנוסף יש לו רק 2 פינים והפין הארכה לא מתחבר). רציתי לשאול אם יש חשיבות לכבל הזה שיהיה מקורי של דל או שזה חסר חשיבות לחלוטין ואפשר פשוט לקנות כבל פשוט של מיקי מאוס? (כי זה החיבור שאני חושב שמתאים למחשב שלי) נניח את זה - https://ksp.co.il/?uin=7499 או את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15477 ואם יש לזה חשיבות אז אשמח לדעת מאיפה אפשר לקנות רק את הכבל הזה מקורי של דל כי פשוט לא מצאתי(אני לא צריך את כל המטען עצמו עם …
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר זמן רב מאוד שבה המערכת שלי עבדה עם הארד דיסק מכאני החלטתי להתקין מערכת הפעלה על הssd שלי. הכל היה טוב ויפה ועבד למשל 5 שעות ולפתע דבר מוזר קרה - explorer.exe - קורס ברציפות. מיד חשדתי בssd שלי. אולם כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט לא עשה פוסט, החשיך מסך וכך גם חשך עולמי. פירקתי הצלבתי בין כל החלקים האפשריים ופסלתי את כל האפשרויות - ספק כרטיס מסך זיכרון ואפילו ה ssd. מסתבר שהכשהחלפתי כעת את הכבל חשמל, הבעיה נפתרה, אומנם נדפקה לי מערכת ההפעלה החדשה והנקייה. מה אתם אומרים? אפשרי או לא אפשרי? בכל שנותיי לא נתקלתי בדבר שכזה..
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם המיפרט של המחשב שלי: AMD 64 BIT 3700 לוח אם של GIGABYTE כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, אם הכבל רשת שמחובר למודם של HOT[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 09:38:37 בטעות נקטע,אם הכבל רשת מחובר למחשב ומודם של הוט, הווינדוס XP לא עולה לי והמחשב מאתחל את עצמו כל הזמן. הבעיה קרתה להפתעתי, לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם. איך אני יודע? כי פירמטתי את המחשב שלי וראיתי שאין שום בעיה עם הכבל רשת ללא הדרייברים (כלומר-המחשב ניתן לאתחול ללא בעיה והווינדוס עולה בצורה תקינה). הפתרון שמצאתי הוא לחבר את הכבל רשת רק אחרי שהווינדוס עולה. לפעמים אני שוכח לעשות זאת וצריך לאתחל שוב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי חברים, מחשב Windows 10, שימוש עיקרי הוא עבודה ומשחקים. הכל רץ יפה מלבד זה כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק למחרת, הנורית היכן שהכבל רשת מחובר אינה דולקת, ולכן אין אינטרנט למרות שהכבל תקין (חדש). לאחר הפעלה מחדש נוספת, הכל עובד תקין. עובד עצות ואשמח לסיוע.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אתמול חוויתי תקלה מאוד מוזרה. ברשותי ראוטר edimax BR6424 (אלחוטי) שאליו מחוברים מחשב נייח (באמצעות כבל רשת), לפטופ (חיבור אלחוטי) וממיר מקליט (מחובר באמצעות כבל רשת). באופן שעדיין אינו מובן לי, כבל הרשת שמחובר בין הממיר לראוטר הפסיק לעבוד והפיל איתו את כל הרשת, ברגע שניתקתי את הכבל מהראוטר הרשת חזרה לעבוד כסדרה. החלפתי כבל ועכשיו הכל בסדר, אבל אשמח לקבל הסבר לתופעה המעניינת הזאת. בכבוד רב, לאוניד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי לצערי אתמול משכתי את מגירת המקלדת חזק לאחור ולא שמתי לב שהכבל של העכבר שלי נתקע במסילה ובמשיכה החזקה שלי קרעתי את הכבל לגמריי, נדהמתי לראות שבקצה של הכבל כל הכבלים נחשפו ושהם כולם היו מחוברים , מה שיש לי חשד שזה גרם לקצר , עכשיו אני מודאג שלא נגרם נזק לספק או למחשב , כי ראיתי ברור שכל קצבות הכבלים היו מחוברים וממש בזאת מקצרים , מה דעתכם ,נגרם נזק ? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה הילד שלי לקח כבל עם פינים שהיה מחובר למסך של המחשב וחיבר את זה עם כבל הטענה של מחשב נייד שהיה מחובר לחשמל מאותו זמן המסך לא עובד כשמפעילים את המחשב האם המסך נשרף? כי עדיין יש לי אות no signal וכ'ו כך שאם המסך היה נשרף אז זה לא היה מראה לי כלום? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אחותי המאוד חכמה נסתה לחבר את כבל המסך למחשב, הבעיה היחידה היא שהכל הולך אצלה בכוח, ומה שלא הולך בכוח... הולך ביותר כוח. היציאות היו הפוכות ואתם כבר יודעים את ההמשך, שבירה של כל הפינים בכבל המסך. רובם נפלו חלקם עקומים לחלוטין ללא אפשרות לתקנם. שאלתי אליכם היא כזאת, האם ישנה אפשרות להחליף את הכבל של המסך(כן, הוא לא מתנתק). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי מת אתמול, פתחתי אותו וגיליתי שנשרף אחד הכבלים שמחבר בין הספק ללוח האם. חיפוש קצת בגוגל העלה שקוראים לו P4 Connector או 12V power connector, והוא נראה ככה: http://www.cartft.com/image_db/P4-P4-Stecker.jpg הבעיה העיקרית היא שגם המחבר שבקצה של הכבל נשרף, וגם חתיכה קטנה ממנו נשברה בתוך המחבר שיושב על לוח האם. יש משהו שאפשר לעשות? אני מניח שאצטרך לקחת את המחשב לתיקון... כמה אמור לעלות לתקן דבר כזה? (ואם כבר, אז יש למישהו המלצה לחנות או טכנאי באיזור צפון תל אביב?) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות ההתמונה המועברת מהמחשב למסך בכבל HDMI, לבין כבל DisplyPort? מה בכלל ההבדלים בינהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני כבר ממש לא יודע מה לעשות בפעם האחרונה ששלחתי את המחשב שלי לתיקון הוא היה במעבדה שלהם במשך 3 שבועות וחזר רק היום בערב. כששלחתי את המחשב בפעמים הראשונות כל פעם הם החזירו לי וטענו שאין שום בעיה. הבעיה קודם כל היא שהמחשב במשחקים כבדים מאוד כדוג' באטלפילד 2 עובד חלק אין קירטוע אחד ופתאום אחרי 10-20 דק' הוא פשוט נתקע ומאלץ אותי לעשות ריסט. בסוף אחרי 8 פעמים שאבא שלי נסע אליהם (וכל נסיעה זה 50 דק' לכל כיוון וממש כבר לא נעים לי!!!) הם החליטו לעשות בדיקה נרחבת למחשב ולראות אם אכן יש חלקים פגומים. הם בצעו סריקה וכל מה שנראה להם חשוד הם פשוט החליפו לי אותו. להלן התיקונים שהם עשו: 1)לפני כמה זמן למשל שדרגתי את המחשב ל-1024 MB עם 400ddr. אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שהגורם לבעיה היא …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל זה המפרט: Intel Core 2 E6600 @ 2.40Ghz Abit IN9 32X-MAX Wi-Fi 680i ASUS GTX560 TI 1GB GDDR5 Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series Dell 2007WFP Samsung SyncMaster 931C\C1931 G.Skill 2X2GB F2-8000CL5-2GBPQ DDR2 (PC2-6400) 400 MHz (DDR2 800) Westren Digital WD2500KS 250GB Samsung HD103SJ windows 7 ultimate 64 bit המחשב שלי כל כמה זמן אקראי פתאום כביכול מפסיק לחשוב לכמה זמן (יכול להגיע לכמה דקות) ואז משתחרר וממשיך כרגיל עד הפעם הבאה... אני יכול לפתוח חלון חדש אבל התוכן שלו לא יטען עד שמחשב "ישתחרר".. אם הדפדפן פתוח אני יכול לעבור בין טאבים ולקרוא עמודים שכבר הוטענו לפני, ואם אני אפתח קישור בטאב חדש או יעשה ריענון לעמוד הוא יפתח את הטאב אבל ינסה לטעון עד שהמחשב …
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי מקלדת חדשה ועכשיו יש לה בעיה איתה. כל פעם שאני לוחץ יותר משלוש כפתורים כאילו הכפתור הרביעי לא מגיב. נגיד אני לא יכול ללכת ובאותוו הזמן לטעון בcs... ועוד משהו ששאלתי בפורום אחר אבל התשובה תהיה רחוקה. יש לי avance ac97 ואני צריך דריבר לזה. זה בא עם הלוח שלי gigabyte 8sq800 או משהו כזה. (sis 655)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל מה קורה? טוב כבר זמן רב שיש לי בעיה בכ.מסך והיא מפריעה ביותר במשחקים, לפני כשלושה חודשים פשוט התייאשתי כי לא היה לי שום פתרון. ישנם מספר תסמינים הקורים באופן קבוע, כמה חד פעמיים ופתרונות (שמן הסתם לא עבדו). בעיות: 1) באמצע משחק (לאחר כ 7-15 דקות משחק רצופות) לפתע המשך נהיה שחור, ואז רואים את המשחק אבל בפחות מ 1FPS, נהיה שחור שוב, רואים את המשחק שוב, ואז לוקח לו כמה שניות להתאפס על עצמו. יש לציין כי בכל שנייה שהמסך נהיה שחור, מאווררו של כ.המסך מפסיק לשנייה אחדה. 2) זו בעיה חד פעמית שקרתה לי רק עכשיו-לאחר שבעיה 1 קרתה אבל באופן רציני כ"כ שכל המסך קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט למחשב, לאחר שהמחשב נדלק מחדש עדיין המסך הבהב ונאלצתי לעשות רי-ריסטרט. 3) לפעמים כשבעיה 1 …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השתמשתי בווינדוס 8 במחשב נייח חדש כלשהו והוא היה נורא מהיר ודי התרשמתי, מה אתם אומרים? כדאי לעבור מ-7? מפרט: I3 2100 4GB RAM
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
למה כדאי להשאיר את המחשב דלוק בלילה??
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם... לפני כחודש קניתי מסך 24 אינץ של סמסונג.. מזה כבר שבוע ישנה בעיה רצינית במסך.. לכיתוב יש צל,התמונה מרצדת וממש יש קושי רב בקריאת דברים או התבוננות בתמונה עד כדי שזה מעיק ואין רצון בכלל להסתכל על המחשב.. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אם זהכרטיס מסך,הגדרות שצריך לשנות וכו'.. שמישהו יגאל אותי מייסורי כי לאט לאט אני כבר לא רואה טוב... תודה!
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה שהתחילה פתאום בלי ששמתי לב כול פעם שאני מכניס DISK ON KEY,לאחד מיציאות הUSB המחשב עושה ריסרט ואחרי זה הוא לא עולה יש מסך שחור אחרי הטעינה, מתי שאני מויצא את הUSB הכול עובד כמו שצריך לפני שבוע הכול עבד מעולה רק היום שמתי לב לבעיה המוזרה. מה עושים כדי ליפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-