תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. זה קרה אחרי שעשיתי בתוכנה system mechanic טוויקים לווינדוס. (לא נדעתי בכלל בחלק הזה רק ב- improve xp משהו כזה...) קיצר גם שעשיתי הכל על החזק לברירת מחדל , זה לא עזר... ד'א - (2 פתרונות שלא עבדו) שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר א…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון יש לי בעיית איטיות ברשת וזה מתחיל מזה שאני מתחבר כרגיל והכל עובד כמו שצריך ואחרי כמה דקות עבודה האינטרנט נהיה יותר ויותר איטי עד כדי כך שאי אפשר אפילו להקליד הודעה בצורה נורמלית. אין לי שום תוכנה כבדה ברקע כמו אימיול או קאזה. יש לי רק נורטון שהוא עובד קבוע. בדקתי לוירוסים וספאם הכל תקין. אם למישהו יש בעיה דומה או יודע איך לטפל בבעיה הנ"ל מוזמן להגיב. תודה..
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לשנות את האות של אחד הכוננים שלי הוא אמר לי דבר כזה: "תהליך זה עשוי לגרום לכך שתוכניות יפסיקו לעבוד" מה לעשות, מה המשחקים והתוכנות שמותקנות לי על הכונן יפסיקו לעבוד אחרי שאני ישנה לו תאות!?!? עזרה....
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster 959nf וכרטיס מסך: Geforce 4 440mx 128mb. כאשר אני מגדיר את הרזולוציה ל-60HZ, רואים תמונה חדה, ולעומת זאת, ב-85HZ התמונה לא ממש חדה. שאלתי היא האם טישטוש זה נובע מחוסר איכות כרטיס המסך או חוסר תמיכתו באיכות גבוהה בתדרים כאלה, או שהמסך פשוט מיטשטש כאשר אני מעלה את קצב הריענון ואין לזה כל קשר לכרטיס מסך... אם הבעיה היא הכרטיס מסך, אז כיצד אדע איזה כרטיס מסך לקנות שיפעל האיכות יותר גבוהה (חברה, סוגי זיכרונות ועוד...) תודה!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה... ועוד פעם יש את הבעיה ! אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?! ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3 עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום ! נו מה זה משחק שמגיע עם הכרט…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שמדובר בבעיית חומרה יותר בכיוונים של ג'ימפור או חיבורים לא טובים יותר מאשר חומרה לא תקינה. אשמח אם תוכלו להפנות אותו למסמך שמסביר כל צפצוף או להגיד לי מה אומר צפצוף יחיד בפרק זמן קבוע של 1.5 שניות או 2 שניות +/-. תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם P4C800 E עם הארדיסק SATA . אני רוצה לחבר הארדיסק נוסף כ IDE רק כדי לגבות את תוכנו ופשוט לא מצליח. ניתקתי את הצורב והתקנתי את הHD במקומו, אח"כ ניתקתי את ה DVD והתקנתי את ה HD במקומו... ניסיתי כל קומבינציה של גימפור וקבעתי בביוס שהמחשב יעלה רק דרך ההרדיסק הקבוע שלי. במקרה הטוב (וזה באמת רק המקרה הטוב) הצלחתי להעלות את הXP אבל ה HD הנוסף בכלל לא נקרא ע"י ה"מחשב שלי" - פשוט לא קיים. לבסוף אמרתי לעצמי שאולי כדאי לחבר לשקע IDE בנפרד אבל גיליתי להפתעתי שיש לי רק שקע IDE אחד על לוח האם ולא שניים. מה לעשות? בבקשה את עזרתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברי חייב את עזרתכם דחוף, אז ככה קניתי מחשב חדש P4 (775( לוח MSI neo3 הרד דיסק SATA וכרטיס מסך 9600SE ביצעתי שני מחיצות (MTFS) לא היה FAT32 התחברתי לאינטרנט והתקנתי את הכל כולל עידכון ה-WIN XP אני מנסה להתקין משחקים הוא נותן לי error 1603 כמו כן ניתקלתי בעוד בעיה ניסיתי להעתיק קובץ RAR מדיסק לכונן וגם קיבלתי error / what to do next ??????????? תודה !
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התקנתי את המחשב מחדש - הכל קומפלט - כשסיימתי ניתקתי את הספק לבדוק איתו מחשב אחר שנשרף לו ספק - והחזרתי הכל למקומו, עכשיו - המחשב נדלק - המנורה שעל הלוח אם נדלקת והוא לא מגיב - גם אם אני מסיר את כל הכרטיסים כולל הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף... ניסיתי לאפס ביוס אך ללא הועיל... מה קרה פה? מה הלך? האם יש תקווה? מיואש!!! תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני קצת חדש בזה, אז איך אני מוסיף כבלים אפורים כאלו של חשמל למחשב??? (אין מספיק) ??? בדיוק התקנתי כרטיס מסך חדש (GFORCE FX 6800 GT 256MB ) והוא צורך קבל חשמל! מה שאומר שהייתי צריך לנתק גם את הכונן DVD וגם את הכונן CD-RW שלי מהחשמל! כי היה רשום בחוברת שאסור שהכבל חשמל שלו יעבור דרך דברים אחרים! אז בקיצור אני צריך או שתסבירו לי איך אני מוסיף כבלים (של חשמל) חדשים או כתובת של אתר הסברה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אוקי זה סיפור ארוך לא יודע אם הוא קשור לבעיה אבל אני יספר בכל זאת טוב אז קניתי הארד-דיסק WD SATA 200GB אמור להיות מעולה!!! אז באתי להתקין וההתקנה של ה XP לא זיהתה אותו הורדתי דיסקט מיוחד להתקנה מהאתר של WD אחרי שלוחצים F6 אז עדיין לא עובד אז הציעו לי להוריד דיסקט כזה מהאתר של הלוח אם מASUS וכן עובד זיהה פירמט העתיק קבצי התקנה התקין מעולה אז אחרי שהוא התקין הוא כמובן הפעיל את המחשב מחדש ואז הוא התחיל להפעיל את ה XP את הפס הכחול וברגע שהוא אמור להיכנס ולהתחיל לעבוד לא פשוט מתאתחל!!! מה לעשות??? אמרו לי ש XP לא מזהה יותר מ 50 גיג'ה כונן לא יודע כמה שזה נכון אבל ניסיתי ובשתי הדרכים זה לא עובד אני לא יודע מה לעשות אני משתמש בדיסק התקנה של CROW עם SP2 מה לעשות תאמינו לי אני כב…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי Geforce 3 Ti 200, לאחרונה עשיתי לו אוברקלוק ושמתי לב שב- FAR CRY, במצב ראית לילה יש זליגה של הצבע (למרות שדאגתי לקירור של הכרטיס). ביטלתי את האוברקלוק, והמצב נשאר בעינו. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין ללא שום בעיות. האם יכול להיות שאיזושהי "פונקציה" מיוחדת במעבד, או לא יודע איפה, נדפקה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, גיליתי שכאשר אני מזיז את העכבר אז המחשב שלי מרעיש, האם זה אחד המאווררים שיש לי במחשב, או שזו סיבה אחרת? מישהו שמע על דבר כזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו מכיר את מארז הזה ואיך מישמשים בוא.?? איך מחברים אותו ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v6000a.htm
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תראו קניתי את הלוח שלי לפני שבוע IS7 ומאז הספקתי להכיר אותו טוב מאוד. רק רציתי לציין שדחומרת ONBOARD ממש לא שווה ולא כדאי להסתמך עלייה. הכרטיס קול של הלוח פשוט זוועתי ואני צריך לקנות עכשיו חדש.- הוצאה נוספת של 570 שקל... הכרטיס רשת של REALTEK פשוט מסריח מתנתק מהאינטרנט ולא מצליח להחזיק מחובר יותר מיום...ביטלתי אותו והחזרתי את הכרטיס רשת המעולה הישן שלי ה INTEL PRO 10/100+magment adpter אחח איזה יציבות נשאר שבועות מחובר! לפי דעתי אין כמו כרטיסים חיצונים ולא חומרת ONBOARD.. סתם המלצות מניסיון מר
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, יש לי מחשב פנטיום 3 450 מגה הרץ עם שני ארד דיסקים של WD האחד מותקן בה WINDOWS והשני תוכנות שירים וכו'. היום פתחתי את המחשב וגיליתי שהWIN לא מזהה את הארד דיסק שלי פתאם,הארד דיסק חדש ואולי בגלל זה אני שולל את הרעיון שהוא נדפק, הוא מחובר על IDE שונה משל הארד דיסק השני ובלי ג'אמפר הארד דיסק שלי הוא 60GB אם זה עוזר. השאלה שלי למה זה קרה ומה אפשר לעשות כי אין לי כל כך הרבה רעיונות. תודה רבה מראש... גל. רציתי רק לציין שנורית האדומה שמראה כי הHD עובד דלוקה כל הזמן בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מאז שנפגעתי מהתולעת הזו המדפסת לא עובדת (הוא רושם שהיא לא מקוונת, למרות שממחשב אחר עם אותו כבל היא מדפיסה מצוין) ותוכנות שעובדות עם פלאגים לא עובדות. הורדתי את הכלי להסרת התולעת מהאתר של סינמטק והוא מצא מספר וירוסים בתקייה system32 כרגע אין לי וירוסים במחשב (הרצתי סריקת וירוסים מלאה של מקאפי + אד אוואר של lavasoft) אבל עדיין הבעיה לא נפתרה... מחקתי מספר פעמים את היציאת תקשורת ממנהלי ההתקנים והיא הותקנה לאחר האתחול של המחשב ושום דבר לא עוזר (ניסיתי גם למחוק את כל התוכן של התקייה inf) במנהל ההתקנים יציאת הlpt מופיעה כעובדת אבל היא לא... מה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש נתונים : לוח : asus p4p800-vm מעבד : intel pentiume 4 2.8 זכרונות : 760MB כרטס מסך : ati radeon 9200 128 mb בקיצור מחש פגז . עכשיו לבעיות שלי איתו אז ככה : מדי פעם לא תמיד אבל מדי פעם אני מדליק את המחשב שלי ואז מייד אחרי שהוא מסיים לספור את הזכרונות הוא ניתקע ורושם לי : CPU Fan Error Press F1 to resume אז אני לוחץ על f1 והכל בסדר וה windows עולה , אבל הבעייה שאני לא יודע למה זה קורה וכמו שאמרתי זה קורה לי מספר פעמים (בבקשה עזרה אני כבר מיואש) אני רוצה לסדר את הבעייה ולדעת למה זה . עכשיו לבעייה הבאה : אחרי כמה שעות טובות או לפעמים ימיים קורה דבר מוזר פתאום המסך שלי הופך להיות כחול ורשום בוא המון דברים באנגלית בצבע לבן אני אפילו לא מצליח לקרוא וב…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר. גלשתי באינטרנט במחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. ומאז הווינדוס לא עולה לי. הוא כל פעם עושה ריסטרט. ניסיתי לפרמט אותו אבל כשאני מנסה לפרמט אותו הוא רושם למטה Examing 114471 MB Disk 0 At Id 0 on Bus 1 on Si3112r.sys (הכונן קשיח מחובר ב-SATA) הוא נתקע ואי אפשר להפעיל אותו מחדש בלי לכבות אותו. ??? HELP ME! :-[
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש: AMD A64 2800 S754 GA K8NS Twinmos 512MB PC3200 Gigabyte Radeon 9550 128MB W.D 80GB 8MB Compucase CI-6A19 + HEC 300W אתמול התחילו הבעיות: משחקים ותוכנות שלא עלו/נתקעו, המחשב לא הסכים להתחבר לאינטרנט, הוא לא מאפשר לעשות פורמט או Fdisk. לאחר 10-15 דקות עבודה הוא נותן הודעה שאומרת שעוד דקה (אני לא בטוח שדקה) המחשב ייכבה. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא עושה ריסט פתאומי ללא שום הודעה. בהתחלה חשדתי שזה בלאסטר, אבל לפי הבעיות האחרות לא נראה לי כ"כ שזה בלסטר. שחכתי לציין שאני עובד עם אנטי-וירוס קספרסקי ופיירואל זון אלארם. אתם מכירים את הבעיות? יש לכם הצעות/רעיונות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של IBM דגם A20 ואחרי הפירמוט הוא מבקש ממני סיסמא בכניסה לביוס אין לי מושג מה לעשות האם יש תוכנה או דרך לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WIN XP PRO - ENG מיקרופון חדש לגמרי, מחובר היטב ליציאה הורודה. עוצמת מיקרופון על מקסימום והוא בכל זאת לא פועל... למישהו יש פתרון? תודה..
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קרה לי מה שמתעוד כאן בכתבה בנענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167684&sid=10 מה יש לעשות? יש אפשרות לתקן את הנזק או שהסוס לא משפיע מעבר מעובדה שאי אפשר לשמוע את השיר? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-