תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לגבי המשחקים בוין XP. כאשר אני מריץ משחקים, הם לא עובדים בקצב הרענון האופטימלי של המסך. דוגמה: כאשר אני מריץ משחקים ב 1024X768, ב16 ו32 ביט, זה רץ ב60 Hz(במקום 85). במערכת ההפעלה (כלומר בדסקטופ) זה מוגדר על 85. שהיה לי Wim ME המשחקים עבדו על אותו קצב רענון כמו במצב הזהה בשולחן העבודה. איך אני יכול לעשות שהמשחקים (והשאר) ירוצו לי על ה Refresh Rate שאני רוצה ולא על נמוכים מאוד או גבוהים מאוד?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ספקים של פנטיום 4 מתאימים לפנטיום 3 . ואם לא הייתי מעוניין שתתנו לי מחירים של ספקי כח לפנטיום 3 כי איזה חנות אמרנ לי שהיא רוצה 176 ש"ח על ספק ג'נריק כזה וזה נראה לי קצת הרבה שיש ספקים של פנטיום 4 של טסונמי שעולים 130 שקל. !!!!! אם טעיתי בפורום אז אני מצטער פשוט לא היה לי נושג איפה לכתוב את זה, אז בבקשה אל תנעלו זה מאוד חשוב לי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי LG8080B והוא נמצא על איזור 1 אני רוצה להחליף לאיזור 2 ולמרות שיש עוד אפשרות החלפה אחת הוא לא נותן לי הורדתי קראק אבל גם זה לא עוזר הקראק למרות שהוא מתאים לא מזהה את הכונן בכלל מה עושים אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שהמחשב עולה אניח רואה כמה ראם יש לי ... אחרי שהמחשב מראה כמה Ram יש לי בד"כ הייתי רואה מתחת את ההארד דיסק שלי, ואת הכונן תקליטורים (התקני ה - IDE כגון: Master, Slave) עכשיו אחראי שאני רואה כמה ראם יש לי .. זה ישר קופץ הלאה לטבלה בלי להראות את ההארד דיסק דיסק ואת הכונן תקליטורים. אין איתם שום בעיה ... בטבלה הוא מזהה אותם, וגם בדוס, וגם בווינדוס. כך שאני בטוח שזה משהו שעשיתי בביוס ... איך אני מתקן את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה כאשר אני מתקין את הדרייברים של Nvidia כרגע 30.82 כאשר אני גולש לפתע המחשב קופא. יש לי Geforce2 mx400 64mb sdr w/tv-out: 767t702000699 ולוח אם של חב' SystemBoard מבוסס SIS735 עוד מידע ? יש תוכנה מסויימת שיכולה לזהות יצרן כרטיס/ביוס כרטיס ? יש כמה כרטיסים במחשב שלי כמו הכרטיס מסך והכרטיס אדסל PCI שאני לא יודע מי היצרן לכן אני צריך תוכנה כזו ? (על שני הכרטיסים אין כול כיתוב לפחות באופן גלוי על היצרן ובכרטיס מסך הסתכלתי טוב טוב ...) ???
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, האינטרנט שלי נפתח מלא פעמים והוא לא מפסיק. עד אחרי איזה חמש דקות הוא מפסיק ואז אני עושה עלב "סיים מסימה". ועשיתי אנטי ווירוס. בדיקת שגיאות וכלום לא עוזר. :asthanos: מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה יותר? (אני לא רוצה לפרמט) למה זה קורה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?
-
בבקשה תעזור לי! העברתי את המקלדת לחיבור USB (MICROSOFT OFFICE KEYBOARD( ועכשיו העכבר (סתם PS2 פשוט) הפסיק לעבוד לי ואני עובד דרך המקלדת... ניסיתי להוציא ולהכניס מחדש את העכבר, וגם להחזיר בחזרה את המקלדת לPS2 אבל אז המחשב לא מזהה אותה ואני לא יכול לעבוד כי אז אין לי מקלדת ועכבר... יש לי WINDOWS XP. במנהל ההתקנים יש ליד העכבר סימן קריאה כזה ובמאפיינים כתוב: מנהל התקן (שרות) עבור התקן זה הוגדר כלא זמין. ייתכן שמנהל התקן חלופי יספק פונקציונליות זו. (קוד 32) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהוא יקרא בוט מהסידי ולא מהפלופי יש לי לוח של אסוס
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן בקר SCSI של Adaptec-AHA-2940. מחוברים אליו צורב SCSI וגם CD-Rom SCSI ובנוסף סורק של HP - כמובן SCSI. שני הכוננים הם פנימיים. לאחרונה מופיעה לי מדי פעם הודעת שגיאה ב-Event Viewer (אני עובד עם Windows XP Pro) שאומרת: The driver detected a controller error on \Device\Scsi\aic78xx1. ההודעה מופיעה הרבה פעמים תוך מספר שניות. כאשר זה קורה כונני ה-CD-Rom מופיעים אך לא נגישים, רק restart פותר את הבעייה. בדקתי במספר מקומות באינטרנט והבנתי שהבעייה יכולה לנבוע מכמה אפשרויות: 1. בקר SCSI לא תקין. 2. אחד מההתקנים המחוברים לא תקין. 3. בעייה ב-termination. אפשרות מספר אחת היא הפחות נפוצה. שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לאבחן איזה התקן גורם לבעייה? 2. כיצד או איפה ניתן ללמוד כיצד…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני משתמש בwindows 2000 pro אין בה את msconfig. מישהו ציין בעבר שניתן להוריד את זה מאתר microsoft. חיפשתי ולא מצאתי אשמח אם מישהו יתן לי את הקישור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת: חלונות 2000 , GBVRXP 1800XP , SOUND ON BOARD . התקנתי כרטיס קול PCI של CRATIVE (דגם VIBRA 128) וכמובן שעשיתי דיסאיבל לסאונד ציפ שעל הבורד דרך ה BIOS. הכרטיס קול שהתקנתי עבד לי בערך איזה שבוע עד שעכשיו המחשב גם נהיה לי איטי נורא (קצת עבר לו) אבל קול - אין. אין שום הודעת שגיעה, אין איקסים או סימני קריאה ברשימת חומרה והכל נראה תקין. אבל קול כאמור, אין. ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת. אני מכיר את ההודעה הזאת בעיקר ממחשבים נשאים וכרטיסי PCMICA שמוציאים אותם בזמן שהמחשב עובד. אבל לקבל הודעה כזו על כרטיס PCI? ואט דה פאק? מצטער על הקישור לתפוז, לא ראיתי דרך אחרת לעלות תמונה לפורום תודה לכל הפונים.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חבר שלי לקח את הארד דיסק שלו אל חבר שלו ומהמחשב שלו עשה פורמט (מהווינדוס) שהוא החזיר את ההארד דיסק שלו למחשב שלו כתוב BOOT FAILUR ובסוגריים 40, שהוא מנסה להכניס דיסקט בוט הוא אומר לו להוציא דיסק מדיה או דיסקט (משהו כזה). אני בכל זאת לא הבנתי כלום האם משהו יותר מומחה יכול לעזור לי (בעצם לחבר שלי) תודה. אני לא רוצה להתחצף אבל זה חשוב מאוד כי יש לו לעשות עבודה עוד יומיים, תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן מחשב של קרוב משפחה, לוח אם שהיה מעולה בעבר Asus P3B-F, עם חלונות 98 כל השאר כרגיל. המקלדת והעכבר (שניהם PS/2) לא הגיבו בכלל. המקלדת אפילו לא הגיבה ב-Bios Setup. קניתי מתאם PS/2-USB כדי לבדוק אפשרות לתקלה במחבר. המקלדת חזרה להגיב ב-Bios Setup. העליתי את Windows ובפעם הראשונה גם העכבר וגם המקלדת הגיבו שניהם. כאשר ביצעתי restart ל-Windows שניהם הפסיקו להגיב לגמרי. המצב כרגע הוא כזה: DOS/BIOS Setup יש מקלדת. Windows Safe Mode יש מקלדת אין עכבר. Windows רגיל - אין כלום. מה לעזאזל קורה כאן? למען הסר כל ספק כמובן שב-Bios גם התמיכה ב-PS/2 וגם ב- USB הם על Enabled. כל עצה ודעה תתקבל בברכה. תודה על הסבלנות ועל העצות. אמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte מדגם 8ie ואני לא מצליח למדוד טמפרטורות ,לא של המעבד ולא של שום דבר אחר וגם מהירות של מאווררים. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישנים למדידות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך (תראו אותו במפרט אין לי כוח לכתוב ) ולאחרונה שמתי לב שכאשר אני משחק GTA3 ו"בחזרה לטירה הנאצית" התמונה נתקעת לפעמים לכמה שניות וזה התחיל לפניי כמה ימים....קניתי את הכרטיס מסך באפריל וועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור! יכול להיות שהוא נדפק?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כיצד מבצעים צריבה של מדיות מעל 700Mb יש לי צורב 40X12X48 של BenQ ואני משתמש בנרו 5.5.9.14 ??? ??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי חיבור חצי מגה adsl של בזק, כשהספק הוא נטויז'ן. מהירות ההורדה בחיבור @Obezeq הסתכמה ב8k מבזק נשלח טכנאי שבדק את מהירות ההורדה בקו שלי דרך מחשב נייד שהביא עמו - 67k אז: חיבור הקו של בזק תקין. הבעיה איננה בספק. למישהו רעיון? כרטיס רשת - realtek מודם אלקטל חלונות 98, 800 מגהרץ, 128 ram תודה, אריאל
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח לקבל תשובה מחברות החומרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 32mb win XP מסך LG 795ft plus כל מנהלי ההתקנים חדשים וגם ה-direct x במשחקים מסויימים לאחר שמשתנה הרזולוציה התמונה לא חלקה ויש מין ריצוד ונראה כאילו אני משתמש ב- refresh rate נמוך מדי ולא מתאים אך אין שום אפשרות לשנות אותו מחוץ ל-windows מישהו יודע מה אפשר לעשות?? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קנתי מחשב חדש P4 2.53 לוח אם ASUS P4T533 ופעם ביום ככה המחשב עושה RESTART לבד בהתחלה חשבתי שיש לי שם אורר לא טוב ו המעבד חם מדי אבל הוא לא חם מדי עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות=[
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שרואים בתמונה, יש לי הגדרה של צבע או גופן שפשוט משחירה לי את הכתב ואת הרקע של הכתב , למישהו יש פיתרון? אם לא רואים, אז פשוט תתארו לעצמכם סט בחירות (כמו אחרי התקנה של משהו - התוכנה שואלת סמן פה בשביל להפעיל את זה וסמן שם בשביל לקרוא את זה), כאשר אתם לא רואים מה כתוב בבחירה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פ 2 ישן וניראה לי שהסוללה בלוח האם חלשה שאלתי היא אם אני מחליף את הסוללה איך אני מעדכן את הביוס? בבקשה לפרט צעד צעד ותודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר כשהיה מערכת קבצים של fat16 אז היינו מחלקים את הדיסק הקשיח למחיצות מקסימום של 2gb כל מחיצה היום מאז שיש מערכות קבצים מתקדמות יותר כמו fat32 ו- ntfs ניתן לחלק את הדיסק למחיצות גדולות יותר. השאלה שלי מה הגודל המומלץ למחיצה כדי שהמחשב יעבוד בביצועים הטובים ביותר ואם בכלל זה משפיע על הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני באה לצרוב הוא אומר שאין מספיק מקום לקבצי טמפ לגיבוי הטראק אז פיניתי קצת מקום ועכשיו זה תוקע, זאת אומרת הדיסק נתקע בפנים וזה אומר שזה לא מגיב. מה עושים??? והאם זה אומר שהצורב נהרס או שצריך טכנאי? ואיך מוחקים קבצי טמפ? איך יודעים מה חשוב ומה אפשר למחוק ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-