עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HaVoC_850,

שלום כולם הרכבתי לעצמי מחשב אבל כרטיס המסך עושה לי בעיות ותוקע לי את המערכת. משהו כמו 98 אחוז מהפעמים שאני לוחץ על הכפתור של הריסט זה כי המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך יכול להיות שזה בגלל הספק נמוך מדי? אולי לא חיברתי את הכרטיס מסך כמו שצריך לספק? צריך ספק אחר? תודה לעונים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case Logitech Z-5500 Samsung T220

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by unknown,

Few days ago i have encountered some problems with my win xp pro, so i installed the home edition and for some reason games that used to work don't work on it. I get this msg that says the application is not legal on win32 or something like that. Do you have any idea what could've caused it? P.S. sorry bout writing english but appearantly this windows wont let me write in hebrew even though its a completely hebrew version.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. Started by AVI17AVI,

קיבלתי מייל מAMD שיצא עידכון לדרייברים לגירסה 13.4 ואצלי מותקן 13.1 יש לי 7870XT הלכתי לקישור http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx ומצאתי רק את האפשרות ATI 7XXX (LEGACY) אין לי את גירסת הלגסי אז הלכתי לאפשרות Auto detect and install זה הביא אותי לפה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx הורדתי את AMD Driver Autodetect והרצתי אותו... ואז הוא נתן לי שגיאה... תמונה: '>http://upng.co.il/uploads/d8a132be0f6a7d5698c22c305fb8ca2f.png"] '>http://upng.co.il/uploads/c341512a6d9f879bd24f332dfd267b17.png"] ההורדה לא מגיבה כמו שאתם רואים... מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by Kurt,

יש לי מקלדת של מיקרוסופט Intellitype Pro עכשיו הכל סבבה אבל משום מה המקלדת הקצתה לעצמה כל מיני שימושים למקשי הF למשל F4 פותח קובץ חדש F11 שומר וכו'. עכשיו אני לא אוהב את הדברים האלה אז נכנסתי לתוכנה של המקלדת וביטלתי את כל התכונות שהם עושים עכשיו קורה שבמחקים שמצריכים שימוש במקשי הF הם פשוט לא מגיבים גם לפני שביטלתי את התכונות פשוט לא קרה כלום כשלחצתי עליהם במשחקים. מישהו יכול לפתור את המצב?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by AMD Sempron +3100,

מה זה תיזמונים של זיכרון ? הסתכלתי באברסט ורשום לי 133MHZ 3.0-3-3-6 100MHZ 2.0-2-2-5 מה זה ?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by Kitt0s,

טוב אז ככה, לאחר שהלוח מת לפני כשבוע או קצת יותר.. עכשיו גם הדיסק קשיח.. אני לא יודע מה קורה פה... אבל אני כבר ממש מתעצבן הדיסק הוא WD SATA 160GB ויש אחריות עליו ל3 שנים אצל הדובים... יש דרך שאני יכול להחיות אותו בלי לשלוח אותו עד קיסריה?!? יש שם ממש דברים חשובים.. אני מעדיף אפילו להציל אותם מאשר את הדיסק עצמו.

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by jlevi,

שלום לכולם יש לי בעיה בביוס הוא עושה לי בעיות באיתחול המחשב הוא כותב לי award boot blocknbios v1.0 Bios rom checksum error שאלתי איך אני יכול לעדכן את הביוס על ידי דיסקט איתחול עם קובץ פלש הנתונים שיש לי על הבורד הם ASUS P4S533-MX ACPI BIOS REVISION 1006 אודה לכם אם תציעו לי איך לפתור את הבעיה בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by mosdef,

לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש , המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד .…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by xena,

שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  10. היי... יש לי בעיה מוזרה עם משחק שכנראה קשורה לחומרה. ניסיתי את פורום משחקים אבל אף אחד לא עזר לי שם, אז אני משער שהבעיה מתאימה לפה. המשחק הוא SWAT 4 אגב... בקיצור, אין לי שום בעיה במשחק עצמו, פשוט כשאני יוצא ממנו, או כשאני ממזער ומחזיר, המחשב מראה מסך כחול עם טקסט ולפני שאני מספיק לקרוא אותו הוא ישר עושה ריסט עכשיו הבעיה היא לא במשחק בטוח... ניסיתי כל מיני גרסאות שעבדו במחשבים אחרים, אז זו בטוח החומרה... לא נראה לי שזו בעיה עם דרייברים, אחרת הוא היה עושה בעיות מההתחלה ולא היה מפעיל את המשחק אני לא חושב שזו בעית התחממות, כי אני מצליח לשחק בלי בעיה ורק כשאני יוצא מהמשחק הוא עושה ריסט ניסיתי לבדוק ספייוור וכאלה וירוסים אין לי אין לי בעיה עם משחקים אחרים מפרט: A64 …

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by Zeev86,

שיחקתי כשעה בCrysis Wars, ואז המחשב נתקע והופיעו משולשים בצבעים שונים על כל המסך. יש סיכוי שהכרטיס התחמם (8800 GTS), או שזה בגלל שעדכנתי היום את הדרייברים לגרסה הכי אחרונה? זה מאוד מוזר, כי בקרייסיס הראשון, שהוא יותר כבד, הרצתי אותו על הגדרות יותר גבוהות ולא היו לי כאלה בעיות. יש לי Vista 32 bit. המשחק רץ על DX10. עריכה: שכחתי לציין עוד פרט. התקנתי את הדרייברים האחרונים ללא הסרת דרייברים קודמים. האם זה יכול לגרום לבעיה שתיארתי?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by MoReLA007,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by stingeR-,

כל פעם שהאני מזיז את המחשב הישן שלי משהו קורה ואיכשהו הוא פתאום או עושה ריסט או שהוא נתקע. עכשיו , שהוא נתקע ואני מנסה לעשות ריסט הוא פשוט נדלק ואז במקום להעלות את מסך הפתיחה של הביוס הוא לא מעלה כלום ורק עושה רעשים אלקטרוניים של הלוח... אחרי שאני פותח אותו ומחזק הכל הכל עובד טוב בחזרה... אבל מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by V@DIM,

המסך שלי התמונה יענו מתכווצת לאורך כאילו מלעלה עד למטה זה מתכווץ לאמצע ואז יש קו לבן ולא רואים כלום.. המחשב עובד אבל לא רואים כלום... אחרי פירמוט זה יעבור?? או שיש בעיה במסך?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by bariko,

שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שלום אני מתקשה לאתר מקור של בעיה מוזרה המחשב שלי בן חצי שנה 3770K עם 16 גיגה זיכרון ללא כרטיס מסך כונן הDVD היה בעייתי מהתחלה והוא אכן התחיל לחרוק החלפתי אותו לחדש (של טושיבה)ומאז הסרטים שאני רואה באמצעותו נראים כאילו הם ברזולוציה דפוקה . הסרטים מקוריים באיכות הכי טובה נראים מרוחים ומלאים רעש עברתי על כל ההגדרות הכל מעודכן פיקס חומרים שנמצאים על המחשב כמו תמונות וקטעים שצילמתי נראים בסדר כלומר שהליבה הגרפית מתפקדת רק חומרים מהכונן דפוקים בדקתי את כל האופציות שתוכנה מאפשרת לשנות בליבה הגרפית וכלום לא עוזר רק גורע אולי יש לכם שמץ רעיון איפה הקצר המחשבה היחידה שיש לי שבזמן שהמחשב ניסה להתמודד עם הכונן שעשה בעיות הוא עבר לאיזה מודול חירום תודה מראש

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by stormbringer,

שלום אנשים... אממ אני די חדש פה, ומקווה לקבל עזרה במהירות אז ככה, המחשב שלי חזר לפני כמה ימים משידרוג, פירמוט... והתחלתי להתקין כמה משחקים, ואז שנכנסתי אל אחד מהם, המחשב נכבה אחרי כמה דקות.., אחר כך זה עבר, ואז נכנסתי למשחק אחר, וזה קרה עוד פעם... אמרו לי שאולי זה שמהחשב מתחממם או משהו, בדקתי והוא כל הזמן בין 29-30, וזה מעצבן אותי!!!, פול!!, תעזרו לי ועכשיו יש לי עוד בעיה, שצצה לי בכל המשחקים ששיחקתי עד עכשיו אז החלטתי להעביר את הבעיה הזאת לפה, כי זה נראה לי בעיה במחשב זאת הבעיה:

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by nore0,

כל 3-2 אני חוטף ריסט הטמפ' בסדר ובמצב בטוח עובד רגיל

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by scheinerman,

מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר. בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב.. אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת... המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך? המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג. הכרטיס מסך 7600GS AMD X2 4200 ספק כוח 350 תודה..

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by BuNKeR,

שלום יש לי לוח אם GA-945P-S3 וספק של FSP 350 GLN בספק אני לא רואה יציאה של 4 פינים וכמובן בלי זה המחשב לא עובד ישנה יציאה של 8 פינים שרשום עליהם PCI 3 (או משהו בסגנון) כאשר חיברתי אותם המחשב עולה סבבה האם זה בסדר ?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by moshe1040,

קניתי TP-Link AX1800 VDSL Whole Home Mesh Wi-Fi 6 Deco X20-DSL רושם מחובר ואין אינטרנט. הזמנתי טכנאי להתקנה ואמר לי שהחברה נעלה את האופציה לנתב פרטי בשיחה עם התמיכה של 019 נאמר לי שאין שום נעילה. זקוק לעזרה . בתודה משה

22. Started by ^oz,

היום הבאתי הביתה בשמחה ובששון לוח חדש (abit nf7) מעבד חדשדש (athlon xp tbredb 1700) חיברתי אותם לradeon9500pro וחיכחתי ידיי בהנאה והתבאסתי ....המערכת פועלת לאט מאוד ויש בעיות סאונד עם ה-live! שיש לי, (אחד מהרמקולים לא עובד עם הכרטיס ועם הסאונד של הלוח הוא עובד חלש מאוד , אז זו לא בעיית חומרה) אפילו ב3dcrap03 קיבלתי ב-300 נקודות פחות ממה שקיבלתי עם הגרוטאה שהיתה לי לפני כן....ולכן הגעתי למסקנה המתבקשת שיכול להיות שזה ספק הכוח הקטנטן שלי (250) שעושה את כל הבעיה, האם זה באמת כך? הספק יכול לגרום לעבודה איטית של חומרה? ואם כן למה כדאי להחליף ל-300 או ל400? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  23. מישהו אמר לי שהמחשב שלו נתקע, אז לקחתי לבדיקה עם התוכנה S&M TEST במסך הטמפרטורות ראיתי 127 מעלות, ואני לא יודע על איזה רכיב מדובר, מצורפת תמונה מישהו יכול להסביר לי על איזה חלק זה 127 מעלות

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by NaorYfrach,

זה מחשב דיי חדש מעבד E2140 האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by online,

שלום אנשים אני מחפש מישהו עם הלוח הזה, שיוכל להריץ עבורי את התוכנה DPC Latency Checker ולהעלות צילום מסך. אני מקבל את זה (פלט בעייתי, בגלל הקווים האדומים) ומנסה להבין אם זה פרטי ללוח / מפרט שלי, או קיים בכל הלוחות מהדגם הזה. ככה אוכל לדעת מה לעשות הלאה. תודה!

• 4 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים