תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windows המחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'ה עכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלה ובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונן יש דרך להציל את החומר מהמחשב יש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזה זקוק לעזרה נואשות ...
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המשחה הטרמית איכשהו נגעה בפינים של המעבד, יש סיכוי לתקלה או משהו?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שאתם יודעים לפענח בעיות ע"י MINI DUMP אז בעיה שלי היא שהמחשב שלי מתאתחל לבד... בדר"כ אחרי קצת מאמץ של משחק כבד או צריבה אבל גם לפעמים גם בלי קשר... אני רוצה לציין שזה לא קורה תוך כדי שימוש... רק תוך כדי טעינה או שאני משאיר את המחשב לבד כדי שיעבוד (טעינה כבדה או צריבה ולפעמים גם הורדה מהאנטרנט). אני מצרף קבצים של מיני דומב ואשמח לעזרה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום . יש לי מסך LG שהוא CRT והתכרפנתי ושמתי תמגבר לידו ושכחתי שיש בו מגנט ואז המסך נתן אור חלש מהצד העליון וצבע שונה לגמריי !!!!! מה אני עושה במצב זה חברה ? ??? ??? ??? תודה לכם מראש אגב אני חדש פה ואם המקום לא מתאים אז נא להודיע לי .
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ברשותי פאנל קדמי שנכנס בדיוק למקום בו יש מקום נוסף מתחת לכונן 1.44 הסטנדרטי. הפאנל נותן אופציה להתחבר ישירות ללוח עבור USB קדמי ו- MIC וגם לרמקולים. הלוח ברשותי הוא Intel D850GB. כאשר התבוננתי בספר הלוח אני רואה כי יש לי אפשרות לחבר 2 USB-ים ללוח, ובפאנל בדיוק 2 USB-ים גם כן. לצערי החיבור המגיע מהפאנל הוא פינים מופרדים ולא בלוק של חיבור של לתקוע פשוט אלא צריך לדעת לאן הולך כל פין. הבעיה מתחילה כאשר הרישומים על הפינים במחבר שלי והרישומים מספר לוח האם שונים ! בלוח: VREG_FP_USB_PWR ICH_U_P2# ICH_U_P2 Ground key -- no pin זה עבור חיבור אחד של USB והרישום זהה גם לחיבור השני, רק שבנוסף אחרי 2 החיבורים יש פין נוסף שאותו אין לי במחבר כאשר בלוח רשום שהוא ICU_U_OC1_2…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה הייתה שהמחשב היה נכבה בעצמו וגם היה נדלק בעצמו ככה סתם. ניסיתי להחליף את החלקים הבאים: כ.מסך זכרון ספק כוח לא עזר כלום הוא המשיך להתנהג במוזרות. החלפתי לוח והכל הסתדר. לאחר יומיים של עבודה הבעיה עוד פעם הופיע אז בדקתי שוב וראיתי שהלוח נדפק, הגעתי למסכנה שיש בעיה של ספק ואולי בעיה בחשמל בבית אז החלפתי לוח וספק כוח חיברתי אל-פסק. המחשב עבד יומיםם והבעיה עכשיו שוב חזרה. מה לכל הרוחות יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו אני כבר משתגע.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי! ניקיתי את המחשב אתמול ופשוט מאז שחיברתי הכל טוב ויפה, לאחר כמה דקות פשוט המסך נהיה שחור והמנורה מהבהבת כאילו המחשב כבוי,אבל בעצם הוא לא כבוי המחשב עובד והכל,זה כאילו הוא מנסה לעשות REBOOT לבד מסיבה כלשהי אבל נתקע באמצע ורואים מסך שחור זה דבר שקורה כמעט כל כמה דקות אפילו בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת אני מנסה במהירות שזה לא יקרה לי שוב מה זה יכול להיות לעזאזל למה תמיד כשאני מנקה את המחשב זה כמו קללה שחייב לקרות משהו?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חלק הוא מזהה (סורק, מודם) וחלק לא מזהה (זיכרון נייד, מצלמה דיגיטלית שאמורים לבוא ללא דרייברים) כאשר הוא לא מזהה, הוא כן מזהה שחיברתי משהו אבל מחפש התקנת חומרה שלו ואז : USB לא מוכר. הבעייה: דרייברים באתר החברה של לוח האם פגומים!! http://www.giga-byte.co.il/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1881 מה ניתן לעשות? לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250Gb, AMD Hammer מצלמה שלא מזוהה אופימפוס FE-210 וזיכרונות ניידים שונים שגם לא מזוהים יש לי XP SP2
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אתמול בבוקר המחשב היה בסדר גמור, אך שחזרתי מבית ספר אני מקבל Boot Failure - מערכת ההפעלה לא עולה, חסר קובץ winload.exe . ניסיתי לעשות REPAIR - WINDOWS VISTA אך הוא לא מצא שום מערכת הפעלה במחשב. לאחר מכן שמתי לב שבבדיקה הראשונית של הBIOS כשפותחים את המחשב HD אחד מופיע כרגיל (שאין עליו את מערכת ההפעלה), וה-HD השני (שבו מערכת ההפעלה) כתוב "wdc rom model hawk" במקום שיהיה רשום את הדגם שלו - 160GB Westren Digital. (גם הכונן השני הוא של WD, אך אין לי איתו בעיות). שני הכוננים מחוברים ב-SATA ללוח אם GigaByte 945P S3. ניסיתי פתוח את המחשב ולהדק/ולשנות את החיבורים עם הHD, אך הדבר לא עזר. אשמח לעזרה, תודה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי gf4 mx 440 64mg הורדתי משחק בשם ace's high (חינמי) וכשהפעלתי הייתי בשוק הכל ניראה כמו דייסה כנל b&w הכל דייסה וכשהחלפתי ל riva tnt 2 אז הכל עבד וראו בסדר :-\ עידכנתי דרייברים ושיחקתי באפשריות ה video במשחק כלום לא עזר וב riva tnt 2 הכל עבד טוב מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ניד פור ספיד ראן ושאני מפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה של קובץ KERNEL32.DLL והבנתי שהקובץ הזה זה בעיה נפוצה. עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהשגיאה של המשחק זה בגלל שיש לי וינדוס XP והדרישות של המשחק זה ויסטה ומעלה או שזה לא קשור
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, סה"כ המחשב פועל תקין והכל בסדר, אבל ברגע שאני מרסטרט או מכבה אפילו להרבה זמן ומדליק - המחשב נכנס לריסטרט לופ מייד אחרי המסך שנותן פרטים על הלוח אם וממנו נכנסים לביוס. זה עובר רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ולוחץ מס' פעמים על מתג ההדלקה כך שהחשמל סטטי נפרק. ניסיתי לנקות אבק וכו' אך לא עוזר. האם זו בעיה בהארקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היום ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי, והמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסטרט, והופיע מסך אם להפעיל את ווונדאוס כרגיל (או בסייף מוד או במצבים אחרים שאני לא זוכר). הפעלתי אותו כרגיל, אבל הוא עכשיו מציג את ווינדואוס ב-16 צבעים. עשיתי עוד ריסטרט, שום דבר לא השתנה, הוא מזהה את הכרטיס מסך (gforce 4 mmx), אבל לא נותן לי להעלות את רזולוציה(800X600) או את כמות הצבעים מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רואה שם את הקבצים ויכול להפעיל את הקבצים והכל אבל לא מצליח להעביר.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כבלים האינטרנט פשוט איטי בזמן האחרון אני לא יודע למה ועם תוכלו לומר לי עם ADSL יותר טוב !?!?!?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
זה מחשב די חדש שבקושי משתמשים בו, בזמן האחרון הוא כל הזמן נופל עם המסך הכחול שבתמונה. כל החלקים חדשים הדבר היחיד שישן וקצת מדיר שינה מעיני זה ההארד דיסק המחרחר שלי... אבל- מסכים כחולים זה בדרכ לא בעיה של דיסק קשיח לא? בכל אופן לאחר ההתרסקות הוא אומר disk read error משו כזה... אשמח לקצת עזרה לפני שאני רץ להחליף את הקשיח.. תודה!! (אין לי עוד דיסק כאן לבדוק איתו....)
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום שלום. לפני כמה זמן הייתה לי בעיה (המחשב יצא מתוכנות ועשה ריסטרטים בלתי צפויים) ושלחתי את המחשב לתיקון בחנות שקניתי ממנה (המחשב חדש והוא נשלח בערך שלושה ימים אחרי השימוש הראשוני).הטכנאי אמר לי שהוא התקין את דירקס X הכי חדיש (9C,למרות שהיה לי אותו) והתקין דרייברים חדשים (אני התקנתי את הדרייברים מהדיסק) ומאז הריסטרטים לא קורים.האם זאת יכולה להיות הסיבה?בנוסף,הוא אמר שהוא החליף זכרונות (מkingstone לtwinmos). תודה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לאחר שהלוח מת לפני כשבוע או קצת יותר.. עכשיו גם הדיסק קשיח.. אני לא יודע מה קורה פה... אבל אני כבר ממש מתעצבן הדיסק הוא WD SATA 160GB ויש אחריות עליו ל3 שנים אצל הדובים... יש דרך שאני יכול להחיות אותו בלי לשלוח אותו עד קיסריה?!? יש שם ממש דברים חשובים.. אני מעדיף אפילו להציל אותם מאשר את הדיסק עצמו.
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את המחשב לפני 8 חודשים - שנה, כמובן שדפקו אותי, אבל לא נכנס לזה. בהתחלה הכל פעל מצוין, אבל כבר לפני 3 חודשים מתחילות להיות תקיעות מוזרות במשחקים, כל התמונה קופאת למשך 12 שניות ויותר, לפעמים עם הסאונד ולפעמים לא. לעיתים הבעיה גוברת וצריך לעשות ריסטארט שדופק את המחשב. :'( אמרתי לחברה, והם החליפו לי הארדיסק, בהתחלה הכל חזר להיות מצוין, אמנם היו עדיין תקיעות, אבל עכשיו זה חזר להיות כמו פעם! זה בלתי נסבל! ועוד יותר מעצבן שאין לי מושג מה הבעיה! :'( המפרט הוא: 2.4B Asus P4T533-C 256MB RDRAM Geforce 4MX אם זה חשוב אז האחריות עדיין בתוקף. בבקשה תעזרו לי! :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתעסק כבר בתיקון מחשבים כבר הרבה מאוד זמן אבל תקלה כזאת מוזרה לא נתקלתי עדין מחשב פנטיום 4 רגיל לא משהו מיוחד לוח ASUS כונן קשיח 80GB WD NVIDIA כרטיס מסך לא זוכר תדגם בקיצור לעיניין הגעתי למחשב ה WINDOWS היה לו וירוס וזה לא משנה החלטתי לפרמט אני מפרמט מוחק ת PARTITTION דרך ההתקנה של WINDOWS יוצר פרטישן חדש מתקין עליו ת WINDOWS הכול רץ כרגיל מסיים תהתקנה מגיע למערכת הפעלה עצמה מתקין DRIVERS וזה מתקין תוכנת AV מבקש ממני לעשות רסטרט אני עושה אחרי שהמחשב מסיים תרסטרט הוא לא מעלה ת WINDOWS וכותב שגיאט insert system disk, and press enter עכשיו אני מכיר תשגיאה הזאת אבל אן מצב שזה קורה למחשב שהשניה פירמטתתי יענו ה WINDOWS עבד לפני שניה אמרתי טוב רגע אולי הגרסא של ה WINDOWS ד…
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה מוזרה עם משחק שכנראה קשורה לחומרה. ניסיתי את פורום משחקים אבל אף אחד לא עזר לי שם, אז אני משער שהבעיה מתאימה לפה. המשחק הוא SWAT 4 אגב... בקיצור, אין לי שום בעיה במשחק עצמו, פשוט כשאני יוצא ממנו, או כשאני ממזער ומחזיר, המחשב מראה מסך כחול עם טקסט ולפני שאני מספיק לקרוא אותו הוא ישר עושה ריסט עכשיו הבעיה היא לא במשחק בטוח... ניסיתי כל מיני גרסאות שעבדו במחשבים אחרים, אז זו בטוח החומרה... לא נראה לי שזו בעיה עם דרייברים, אחרת הוא היה עושה בעיות מההתחלה ולא היה מפעיל את המשחק אני לא חושב שזו בעית התחממות, כי אני מצליח לשחק בלי בעיה ורק כשאני יוצא מהמשחק הוא עושה ריסט ניסיתי לבדוק ספייוור וכאלה וירוסים אין לי אין לי בעיה עם משחקים אחרים מפרט: A64 …
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב, ראשית הרשו לי להתנצל אם פתחתי נושא חדש (למרות שיש לי עוד אחד פה באותו הפורום) פשוט הנושא פה הפעם שונה מהנושא ההוא (מנסיון בניהול פורומים , ההעדפה שלי היא שכל בעיה באופן ככלי תהיה בדיון משלה), עוזר לחיפוש). בכל אופן, גם לאחר קריאה את המדריך שמופיע פה באתר על אוורור נכון (זה שיש קישור אליו מהFAQ של הפורום הנוכחי) לא הצלחתי להחליט כיצד אני מבצע אוורור נכון של המארז. המארז הוא מארז ATX מלא, כלומר מקום ל4 כוננים + 2 כונני דיסקטים. המאווררים והמקומות שבהם ניתן לשים מאווררים (תודו שהשקעתי ): 1. מאוורר קדמי: - 2. מאוורר צדדי: קיים אחד שמכניס אוויר 3. מאוורר עליון: - 4. מאוורר אחורי א': קיים אחד שמוציא אוויר 5. מאוורר אחורי ב': - 6. מאוורר ספק: קיים אחד שמוציא (ומא…
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני אחריי הרכבה של 4 זיכרונות כל אחד 512 MB DDR2 533Mhz משום מה המחשב רואה את הזיכרונות ואף עובד טוב..עד ש ווינדוס נותן הודאה-"מניעת ביצועים נאלץ ליסגור תוכנית זו->EXPLORER" ואז סוגר את הווינדוס..למה? יכול להיות שאחד הזיכרונות לא תקינים? כי רק שתיים מסוימים עובדים טוב..לפחות ככה זה ניראה דרך אגב עכשיו אני על 1GB RAM תוכלו לעזור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם הנתונים המשוערים הבאים: פנימי: 256 מגה. HD: 40GB מעבד: 2.4 המחשב היה נגוע בוירוס אשר הופץ לפני כחודש דרך האייסיקיו. היום התקנתי עליו מע' הפעלה של וינדווס XP, אך ההתקנה על גבי הדיסק הקשיח התבצעה דרך מחשב אחר, מפני שמחשב זה לא נתן לי יכולת להפעיל את הדיסק באופן אוטומטי (דיסק ההתקנה של וינדווס). ההתקנה עברה בהצלחה יתרה עם כל מה שכרוך בכך. לאחר מכן כאשר שמתי את הדיסק הקשיח במחשב המקורי, הוא העלה את מסך ההמתנה של וינדווס XP ולאחר כ- 5 שניות הפעיל עצמו מחדש. הפעולה הנ"ל חוזרת על עצמה אינסוף פעמים כל עוד אני משאיר את המחשב דלוק. מה הבעיה ומהם דרכי הפתרון?? תודה אנשים !
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-