עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yochze,

שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניקיתי את האבק שהצטבר בפנים המארז. הדלקתי את המחשב, הוא פעל כרגיל ולאחרי כמה דקות קצרות פשוט נתקע לגמרי ולא היה ניתן להזיז את העכבר\לפעול בשום צורה אחרת. המחשב נשכח (עקב היותי עסוק בדברים חשובים יותר) והשתמשתי במחשב אחר, לפני כמה זמן היה לי קצת זמן פנוי וניסיתי להפעיל את המחשב, הבעיה חזרה על עצמה. החלטתי שיכול להיות שהזכרונות לא מחוברים כראוי או שיש איזה בעיה בחיבורים השונים. פתחתי את המחשב והתחלתי לחבר מחדש את הרכיבים (זכרונות, מעבד וחוטים שונים) חיברתי הכל בצורה מושלמת וכשהפעלתי את המחשב צצה בעיה חדשה. המחשב הראה, לפני שה-Windows עלה בכלל, את השגיאה הבאה: [tt]A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart [/tt] כאשר אנ…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by T-Flash,

שלום לכולם! יש לי סורק Umax Astra 2500... אכשיו הבעיה היא כזאת... כשאני סורק (אני סורק דרך פוטושופ...יותר נוח) אחרי שהסורק סרק לוקח איזה חצי דקה על שהמחשב מקבל את התמונה... בזמן הזה המעבד נמצא על 100% שימוש... חשוב לציין שהקבצים שמתקבלים מהסריקה לא גדולים... לפני חצי שנה זה לא היה ככה... הכל היה בסדר ועבד מצויין.... אולי הסורק התקלקל? או בעיה אחרת? תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח הא מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H. http://ca.gigabyte.com/products/pro...spx?pid=4150#sp כפי שאתם רואים, בלוח האם קיימת יציאת DVI, יציאת HDMI, ויציאת VGA. מערכת ההפעלה היא win7. המחשב הקודם שלי היה מחובר במקביל לשני מסכים, G2410HD של benq, ופלזמה מדגם 42PA4500 של LG, ואני רוצה לחבר את המחשב הזה לאותם שני מסכים. במחשב הקודם כאשר הייתי נכנס ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display\Screen Resolution, תחת סימניית Display היו מופיעים שני המסכים, והייתי יכול לקבוע האם אני רוצה להציג את אותה תמונה על שניהם, למתוך את התצוגה, להציג רק על אחד מהם וכו'. עכשיו באותה חלונית זה נראה כאילו הוא מזהה רק את הbenq, שמחובר ב DVI to DVI, וכאש…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. Started by constantine16,

when i run 3dmark its shows me that my score is 7200 Ihave amd 4200,hd3850,2X1 Ram,windows vista basic is it ok? :'(

5. Started by stingeR-,

כל פעם שהאני מזיז את המחשב הישן שלי משהו קורה ואיכשהו הוא פתאום או עושה ריסט או שהוא נתקע. עכשיו , שהוא נתקע ואני מנסה לעשות ריסט הוא פשוט נדלק ואז במקום להעלות את מסך הפתיחה של הביוס הוא לא מעלה כלום ורק עושה רעשים אלקטרוניים של הלוח... אחרי שאני פותח אותו ומחזק הכל הכל עובד טוב בחזרה... אבל מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by BneXt,

שלום, יש לי וירוס מסוים במחשב, הוירוס נותן לי הודעה בצד שמאל למטה בשפה האנגלית (הוינדוס שלי בעברית) ש"וינדוס" כאמור גילה תוכנת ADAWARE או SPYWARE במחשב וללחוץ על הבועה כדי לתקן את זה. עם הופעת הוירוס המחשב שלי התחיל לזוז לאט יותר ומהירות האנטרנט פחתה וכשאני רוצה לפתוח את הTASK MANAGER הוא לא נפתח לי וקופץ לי השגיאה הבאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך" כבר סרקתי עם כל תוכנת אנטיוירוס אפשרית אז תהיתי אם יש לכם דרך אחרת לפתור את הבעיה ולמחוק את הוירוס אז בבקשה תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by biotech326,

8. Started by RONEN1N,

שלום החלפתי לוח למחשב ואסור לי למחוק את תכולתו בגלל שיש בו תוכנות שאי אפשר להחזיר השאלה שלי האם יש דרך למחוק/לאפס את הדרייברים מבלי להשפיע על עבודת המערכת?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by vid170,

שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום יש לי לוח אם INTEL 850 SOCKET 423 , מעבד 1.5 פנטיום. היה לי צורב BTC במהירות צריבה X 16 והכל עבד בסדר. עכשיו שמתי את הצורב החדש X40 , באותו מצב של הצורב הקודם ,כלומר בעמדת מסטר, והמחשב בכלל לא עולה , הוא פשוט ניתקע , ולא ניכנס למערכת ההפעלה. לאחר מכן הפכתי את הצורב לסלייב (מה שאני לא ממש רוצה) , במיקרה הזה , מערכת ההפעלה עלתה והכל נראה בסדר, אבל ברגע שאני מנסה לצרוב , הוא אומר לי שהכנסתי דיסק מלא , או מוגן , והוא לא יכול לצרוב , וזאת כאשר מדובר בדיסק רגיל וריק לחלוטין. מה אני עושה ? למה זה קורה? כאשר החזרתי את ה BTC , הכל עובד כרגיל. אשמח לקבל עזרתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. הטמ' בסדר? http://img171.imageshack.us/img171/5135/2996ba4.jpg

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by eladsachs,

יש לי מחשב שקניתי איתו זיכרון RAM DDR2 2GB 800. נכנסתי לbios במחשב (יש לי לוח אם Intel DP965LT), והסתכלתי בbios בקטגוריה של הזיכרון וראיתי כתוב שהמהירות היא 667! אמרתי לעצמי שזה לא הגיוני במיוחד שהלוח אם תומך בזיכרון 800. היה אפשרות של manual ואז אפשר לשנות ל 800. שיניתי ל800 ושמרתי. ואז המחשב לא עלה יותר. ניסיתי להוציא את הjumper בלוח אם או להזיז אבל לא עזר. שאני מדליק אותו הוא עושה פעם אחת beep ארוך שלושה פעמים, אבל אחרי שאני מדליק עוד פעם, אין שום beep. ואחרי זה שאני מדליק עוד פעם הוא עושה את הbeep הזה. אין לי כבר מושג מה יכול להיות, ניסיתי אולי להזיז את הזיכרון לslot אחר אבל לא הצלחתי לשים בslots האחרים.. מה אתם מציעים לעשות? תודה, אלעד.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by bransh,

הספק גם ככה לא היה משהו... המחשב הרעיש, אז פתחתי אותו. העניין הוא שאיזה שנייה אחרי שהמחשב נכבה לגמרי, שיניתי את המתח של הספק מ-230 ל115 (לא יודע למה עשיתי את זה. רגע של ריחוף אולי...) היה לרגע הבזק ירוק בוהק מאחורי חורי האוורור של הספק (אני מניח שזה לא אפקט פוטואלקטרי, אלא לד או משהו בתוך הספק. אבל אני לא יודע... עם הספק הזה הכל יכול להיות), וריח של שרוף... הספק נשרף. זה בטוח. אפשר להריח את זה עליו. אבל אני מפחד שגם המעבד נשרף. זה יכול להיות? המחשב היה כבוי בעיקרון, אבל הספק היה עוד מחובר לכל שאר הרכיבים. המעבד קבור מתחת למאוורר שלו, ולא בא לי להרים את המאוורר אלא אם כן אני ממש חייב. הוצאתי את הספק לפני שעה, ועדיין יש שם ריח של רכיבי אלקטרוניקה מתים. אני לא יודע אם זה הס…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  14. שלום רב, מחוברים לי 2 מסכים למחשב, אחד המסך הראשי DELL23 שמחובר ב DVI, השני הטלוויזיה 32 של סוני שמחוברת בHDMI כל פעם שאני מפעיל סרט HD ומעביר אותו לטלוויזיה יש קיטועים קטנים ונפילות FPS קטנות בזמן ההצגה. בדקתי משאבי מערכת לא נראה שיש עומס על המעבד או הזיכרון בזמן ההרצה, בנוסף כאשר אני מחזיר את הסרט ל DELL הוא עובד בסדר. המפרט מצורף פה בצד ימין, לעזרתם או ייעוצכם אודה. אני על CATALYST 12.3 כי החדשים עשו קצת בעיות (מחשב פתאום לא מחזיר תצוגה אחרי כמה שעות שהוא בIDLE)

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. בדקתי את המחשב עם תוכנות מאמץ S&M prime95 super pi והתוכנה של WD לבדיקה של ה-HD ולא היה רעש רק שאני גולל תקייה של תמונות ה-250GB עושה רעש של חריקות (ב-80GB הישנים שלי מעולם לא שמעתי רעש כזה) MHDD מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by felixb,

שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. הי חדש פה, מקווה שזה המקום המתאים. השאלה היא כמו הכותרת- האם זה ניתן לביצוע..? יש לי מערכת הפעלה win 10 enterprise ועכבר בלוטוס שמחובר עם USB של חברת logitech. האם זה ניתן לביצוע? עריכה: אם זה לא אפשרי אז גם מקש אחר תופס תודה

18. Started by yot,

מצורפת למטה תמונה של מספר משחקים, ומה שקורה בהם. חייב לציין: הכרטיס מסך לא באוברקלוק. מישהו מוכן לעזור לי במציאת הבעיה ובפיתרונה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by snop,

שלום ! אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר. אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות. ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר. זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי : מעבד E6600 2.4GHZ, כרטיס מסך X1900XT 512MB, לוח אם ASUS P5WDH DELUXE, דיסק קשיח 250GB, זכרונות 1GBx2. מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ? אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו…

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by natee,

האינטרנט לפעמים לא פועל, ומסתדר רק לאחר כיבוי והדלקה של המחשב, ובמקרי חירום רק ע"י שחזור מערכת.. מצורפת ההדעת שגיאה של אבחון בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by kobi_a,

מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS P4S800D וה- hard disk של samsung דגם מ"ס sp0812c Serial ATA 80 GB פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני רוצה להתקין מערכת הפעלה אז אני מקבל הודעה שהוא לא מזהה את הארדיסק לפי מה שהבנתי צריך להתקין אותו לפני שמתקינים מערכת הפעלה אבל אני לא יודע איך .(יש לי את הדרייבר של הלוח אם) אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך מתקינים אותו ואם צריך להוריד איזשהו קובץ להתקנה (מאיפה?) אני אודה לו מאוד מאוד זה ממש חשוב לי . תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים. בתמונה מצורפת ניתן לראות ששמות השירים שמוצגים בווינאמפ, מוצגים בג'יבריש. גם הודעה באיי סי קיו שמופיע בשורת המשימות מוצגת בג'יבריש. האם שכחתי להתקין משהו? [attachment deleted by admin]

23. יש לי כרטיס קול שעולה דיי הרבה כסף עכשיו כבר שנה אני מחכה לפיתרון לעידכון לווינדוס 7 הפכתי את כול העולם ואין לא מצאתי! השאלה שלי יש ווינדוס 7 עכשיו השאלה עם בנוסף אפשר להתקין גם ווינדוס XP שיהיה בנוסף יש כזאות אפשרות ? אני רוצה בנוסף ווינדוס XP בגלל הכרטיס קול ... ובלחיצת כפתור אני יעבור בין הווינדוס XP ל7 יש קיים דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by zoloboy,

אני לא מצליח לפרמט את ההרדדיסק הוא מגיע ל 20% ואז נעצר מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים