עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כי אין לי כונן דיסקטים יש דרך לבדוק דרך הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום אני רוצה לדעת מה זה אומר 86x ויש לי מעבד core 2 due e6600 ורציתי לדעת אם זה מתאים למחשב שלי.. ובלי שום קשר מה זה 86x? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by super-MC,

מיפרט המחשב : p5b deluxs e6400 1g800 corser 7300 gt 420 w העינים הוא קזה ברגע שאני מוריד קובץ של 2 גיגה (עם אקספלורר) המחשב עושה ריסט זה עשה לי לפני חודשים ! עשיתי בדיקת מאמץ + בדיקת זיכרונות (m&n memtest ) הכול בסדר ! הגעתי להשארה שזה נפילה של מתח בבית (קרה כמה פעמים ) עכשו התקנתי תמישחק Stranglehold הכול עבד אד שאני מנשה להפעיל תשלב הרישון ב lod הוא עובד ועושה ריסט אין לי מושג למה אני בטח שזה הלוח עושה תבעיה יהיה לי בעיה לממש את האחריות ?(ksp) הייה ויש למישהוא רעיון אחר אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  4. יש לי את הכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT עכשיו אין לי מושג למה פיתאום (או שאני חושב שזה הוא) באמצע משחק (לא משנה איזה, כי זה לא רק באחד מהם זה בכולם) המשחק נהיה שחור ואין תגובה מהמסך או מהמחשב... האופציה היחידה כל פעם מחדש זה לעשות ריסט... איך אני בודק מה העיה? אם זה בכלל הכרטיס מסך או... שאולי זה משהו אחר....? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Oranili,

1.מה זה CI ? CASE OPEN? יש ג'מפר בביוס .. מה המצב הזה עושה ? 2. אם יש CLR CMOS אז למה צריך להוציא את הסוללה ? פשוט שמים את הג'מפר בCLRCMOS ונגמר הסיפור ? לא הבנתי למה יש תסוללה. 3. ויש FUSB1 ו F_USB2 לאן אני צריך לחבר את ה כבלים של ה USB? 3. מה זה COMA CONNECTER? 4. F1_1392 IEEE CONNECTOR מה זה? זהו ! תודה רבה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by The_MG,

שלום ותודה שאתם קוראים. יש לי מחשב ישן שאני עומד להחליף עוד מעט אבל המחשב של עכשיו עדיין יעבוד אבל לא למשחקים. טוב אכשיו הבעיה: כשאני משחק במשחק אפילו משחק ממש חלש כמו NFS-U1 במסך כתוב NO SIGNAL והמסך ניכבה. אככשיו זה הניסיון ה -3 ליכתוב את השאלה הזאת בגלל שהמסך ניכבה. טוב אכשיו פתחתי את המחשב ואני רואה שהמאורר של ה כ.מסך בקושי עובד ואחרי כמה דחיפות הוא עובד יותר טוב אבל עדיין חלש )הכ.מסך שלי זה 5200 של PALIT) אפשר עזרה? להחליף כרטיס מסך? או שאפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by HdInspect,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה במשחקים שאני רואה הרבה עצמים מוזרים כגון הבהובים וקווים בלתי מוסברים אשר אינם שייכים למשחק... (המשחקים שניסיתי הם -BATTLEFIELD 2 , stranglehold AND WORLD IN CONFLICT) ניסיתי להחליף DRIVERים , ואף התקנתי מחדש את המחשב אולם שום דבר לא השתנה. ביצעתי בידקת זיכרון עם MEMTEST וכעבור שעה לא נתגלו שום ERRORים. יתרה מזאת לא ביצעתי OC באף רכיב במחשבי. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? תמונה רכיבי המחשב שלי הם כדקלמן : E6600 P5W DH X1900XT 2 GIGS of cram by croasir c6400 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!

9. Started by alphadog,

שלום לכולם לא מזמן נפל לי המחשב נייד ומאז הוא הפביק לעבוד לקחת יאותו למעבדה ושם אמרו שאחד הפינים של ההארדיק נשבר ובגלל זה הוא לא עובד.....הם ניסו לשחזר לי את המידע מההארדיסק אבל לא הצליחו אמרו שאם אני רוצה הם יכולים לשלוח את המחשב למעבדה בהודו ושם אולי יצליחו לשחזר לי את החומר שהיה על ההארדיסק. האם יש סיכוי שיצליחו במעבדה בהודו להציל את ההארדיסק?והאם יש בכלל אפשרות במעבדה לעשות את זה? אודה לכם אם תעזרו לי תודה!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by fachimoo,

תראו אין לי שום בעיות במחשב אבל הייתי מעוניין לעשות עדכון לביוס. דרך אגב הלוח אם שלי הוא ASUS P5N32-E SLI וה-REVISION של הביוס שלי כרגע הוא 1002 כאשר בדקתי והחדש ביותר הוא 1205. איך עושים עדכון לביוס והאם אפשר להשתמש בכונן דיסקים או שחייב להשתמש ב-FLASH חיצוני USB הכוונה שלי? האם יש סיכון גדול כאשר עושים עדכון לביוס? עריכה: שחכתי לציין הקובץ שהורדתי הוא קובץ BIN ואין לי מושג מה עושים איתו....

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600gs של leadtek. לפני כשבועיים בערך אחרי ששיחקתי במשחק, לפתע נהיה מסך שחור. הייתי חייב לעשות ריסטרט- כעשיתי ריסטרט גיליתי שכל המסכים האלה שבאים לפני הwelcome הם מטושטשים כאלה בצבעים- כשזה הגיע לwelcome אחרי זה זה לא העלה את הווינדוס. נכנסתי לסייפמוד והסרתי את הדרריברים של הכרטיס מסך. עשיתי ריסט- עדיין היו צבעים מטושטשים אך הפעם זה העלה את הווינדוס (בלי דרייבר של כרטיס מסך). מאז, כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר, בסוף ההתקנה זה עושה לי מסך שחור. ניסיתי להתקין דרייברים שונים, ישנים ,חדשים וכל מיני גרסאות- בכל אחד היה אותם בעיה- מסך שחור בסוף שמחייב ריסטרט. פעם אחת חיכיתי קצת ואחרי כמה דקות המסך השחור נדלק לפתע והיה את המסך הכחו…

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by DANZT,

הרכבתי מחשב geforce8800 gts 640 mb 320 bit מעבד q6600 2.4 הבעיה שלי שהכרטיס מסך על מצב IDLE נמצא על טמפרטורה של 70 ... השתמשתי בrivatuner שמאפשרת סיבוב תמידי של 100 % במאורר שבכרטיס והגעתי ל60 מעלות ... זה עדיין חם ? מה עליי לעשות אם כן ...? אני כרגע נמצא עם מארז שיש לו מאוורים מאחורה ומקדימה ובצדדים ונשארתי עם המאורר האורגינל של המעבד . יש מצב שאם אני ישדרג את המאוורר של המעבד למאורר ממש חזק זה יפחית מהטמפרטורה? נראה לי שאני צריך להגיע לטמפרטורה של 55 מעלות במצב אוטמט של סיבוב מאורר ולא 100 אחוזים ... וכמו תמיד ! תודה על העזרה HWZONE !

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by benchmarker,

שלום לכולם קניתי את המתאם הנ"ל חיברתי ללוח ו... הדיסק אומנם מזוהה אבל אני מקבל את ההודעה " no 80 conductor cable" מה שאומר שהלוח מזהה את המתאם ככבל conductor 40 ומאפשר לו לרוץ רק ב ATA33 ולא ATA133 שהלוח שלי מסוגל לתת. אשמח לקבל רעיונות לפתרון :s05: [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 730 צפיות
  14. יש לי בעיה במאוורר שמעל הצלעות קירור אני מפעיל את המחשב והוא מסתובב לאט לאט... והמחשב שלי חם מאוד אני לא יודע מה לעשות.... והוא עושה הרבה רעש... אולי הוא כבר נדפק וצריך לקנות חדש? מצפה לתשובה.. בתודה מראש Rap_Game

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Cyron,

שלום חבר הביא לי מחשב לתיקון ה-windows לא עולה, כל הזמן נעצר על mup.sys. ניסיתי לתקן בכמה דרכים, לא הלך ???, לבסוף החלטתי לעשות פורמט. 8) אני עושה למחשב boot דרך דיסק התקנה, הוא עולה כרגיל, מעתיק את כל הקבצים, כאשר הוא מסיים להעתיק את קבצי ההתקנה הוא רושם למטה כרגיל "starting windos setup" ואז המחשב פשוט מתרסק, לא כותב כלום ועושה restart :s05: תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by Episode-666,

אז ככה,במחשב של בת דודה שלי תמיד היה מחובר לUSB אחד מדפסת ולשני MP3 קיצר בזמן האחרון הוא לא מזהה אותם בכלל. יש השערה מה יכולה להיות הבעיה בדיוק ?

17. אני מכניס דיסק הוא לא מגיב אבל אם אני לוחץ לו על "הוצא" הוא מוציא לי את הדיסק ( יש לי XP) הDVD מחובר לחשמל ולIDE בדקתי כבר 20 פעם וגם ללוח אני לא יכול להתקין שום דבר.. לא כרטיס מסך לא קול לא כלום ניסיתי דרך האינטרנט והמחשב עצמו לא מזהה את זה ..יש לי את הדרייבירים מהאינטרנט שהוא לא מזהה פשוט ואין לי מושג למה..!! משו לא הולך... דחוףףף בבבקשההה ...

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by HackNever,

יש לי במחשב dou core2 וזכרון פנימי 1 גיג'ה ומשום מה הוא קורא לי רק 512..למה הוא לא קורא לי את כל הזיכרון?! תודה מראשש

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני אשמח לקבל מידע כיצד להגדיר ולהתקין שתי דיסקים קשיחים אחד מהם שיהי לגיבוי בשיטת מירור

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by RX7,

המחשב שלי התכבה מעצמו וצילמתי תתמונה של השגיאה http://img219.imageshack.us/img219/5985/18qc1.jpg מה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. -כתבתי את הנושא מהמחשב השני שלי- ברשותי מעבד athlon 64 3000 שהבאתי היום, איתו גם הבאתי ספק כח של hec 400TRT מעבד הקודם שלי הוא סמפרון 2800. שינוי קטן, אבל שינוי. את הספק החלפתי בהצלחה, המחשב מראה נכונות עבודה. לפי מה שהבנתי, המעבד עושה בעייות. כשאני מדליק את המחשב, הנורה של הHDD נשארת דלוקה, אין POST, ואין את הצפצוף הזה בהתחלה. הכוננים נדלקים והכל נדלק, אין פוסט. מה אפשר לעשות? וד"א כשיקבלתי את המעבד, היה עליו מדבקה מעצבנת (לא של אחריות, סתם מדבקה) ניסיתי לגרד אותה, ירד בערך 3\4 חלקים ממנה, אבל נשאר משהו לא קריטי. במהלך הנסיון שלי להוריד את המדבקה נוצרו כמה שריטות קטנות לא רציניות. זה יכול להיות הסיבה לבעייה? בבקשה תציעו לי פתרונות...אני על סף חזרה למעבד הקודם. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shay767,

שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי. שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת: windows could not start brcause the following file is missing or corrupt: windows root\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה? תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ... תודה

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  23. הכרטיס זה 6800GT של לידטק התקנתי אותו אחרי איזה חודש שהיה מחוץ למחשב והתקנתי דרייברים 97.31 אין אפשרות להפעיל טלויזיה בכלל, לא במקביל ולא כמסך יחיד לפני כן התקנתי דרייברים 162 משהו.... עשו המון בעיות אז החלפתי לאלה יש למישהו מושג על הבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן כולם לחבר שלי קורס המחשב כל כמה דקות ולאחר ניתוח הקבצים, צוין שיש בעייה בקובץ הנ"ל. חיפשתי אפשרויות לתקן הבעייה, הבנתי שאפשר לנסות ולהתקין מחדש dx9.c ודרייברים של כ.מסך... יש לציין שהבעייה היא בויסטה .. יש דרייבר מומלץ שאפשר להתקין לכ.מסך לויסטה? כי לפני מה שהבנתי היציבות בדרייברים רחוקה מלהיות מושלמת תודה! :]

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שאלה כמה מישחה טרמית צריך למרוח בין המעבד לגוף הקירור? (AMD 3800X2).

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים