תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, צילמתי את ה CATALYST והתוכנה של ASUS בזמן שאני משחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE בטלויזיה LCD שמחוברת ב DVI. תלחצו בצד כדי לראות את המפרט שלי. עכשיו זה נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי!! מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אז בואו אני אספר לכם איך כול זה התחיל ניתקתי את המחשב (כמו שצריך), חיברתי מחשב אחר מסיבות אישיות... אחרי זה שהחזרתי את המחשב שלי.. המחשב נדלק אבל לא היה תצוגה על המסך. ניסיתי שעות על גבי שעות לנסות לחבר כמו שצריך עד שיראו משהו על המסך.. באי הצלחה. החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולנסות לחבר לכרטיס מסך המובנה.. גם לא עבד. איבדתי את תקוותי.. אמרתי ניתן למחשב לנוח.. כעבור כמה שעות נסיתי שוב.. והמחשב פשוט לא נדלק.. הוא נדלק לממש שנייה ונכבה מיד לאחר מכן.. בנוסף יש ריח של משהו שנשרף.. האם זה הספק אולי? עזרההההההההההההההה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש בעיה: הוא מפעיל את המחשב ואחרי שזה עובד את הקטע הזה של הקווים בXP זה רושם: unable to find : C:\windows\system32 ואז אין מה לעשות... וגם אי אפשר הוא נותן גם איזה שהיא בעיה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי במסך חדש 22 של chimei עכשיו למסך יש גם dvi וגם vga יש לי קופסאת מיתוג kvm שמחברת שתי מחשבים עם מסך אחד מקלדת אחת עכבר אחד... יש לי מחשב אחד שעובר עם dvi שמחובר למסך ישירות עכשיו.. ומחשב אחד עם vga הקופסאת מיתוג הזאת עובדת עם vga השאלה שלי עם אני יחבר אותה ישירות למסך לכניסת vga ויחבר אותה למחשב עם שיש בו רק vga ויחבר תמחשב השני ישירות למסך לא יהיה לי בלאגן... שהמסך משתמש גם בvga וגם בdvi אני יודע שזאת בעיה דיי מסובכת (אני לא מוכן לוותר על יציאת הdvi) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש, מפרט בצד ימין. משום אני שומע מן צפצוף מהמחשב שחוזר ונישן כל הזמן! פתחתי את המחשב לבדוק ואני כמעט בטוח שהצפצוף מגיע מהלוח אם שלי...(GIGABYTE P35-DS3P). חשוב לציין שהצפצוף הזה לא הזיק לי עד עכשיו מבחינת תפקוד המחשב, אבל אני חייב לדעת איך להפסיק אותו. בבקשה תעזרו לי עם זה כי הצפצוף הזה משגע אותי כבר!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק ולא מתייחסים שם לחלק השני של המקלדת ( החלק עם המספרים שאמור להוות כשלט ) מישהט יכול לעזור ?????????
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה אני עושה? תודה רבה רבה! אה ועוד דבר שאני מאתחל את המחשב ושם דיסק אז רשום לי "not found any disc" זה בטח בגלל זה מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כשאני מדליק את ה- Task Manager הוא ישר מתכבה לי באותה שניה...ניסיתי להתקין את ה-AD-AWARE 07 כי חשבתי זה איזה וירוס מעצבן...וגם כשהדלקתי את ההתקנה זה נכבה לי...לא ניסיתי דברים אחרים אבל נראה לי תיהיה גם להם בעיה כזאת מוזרה.. ד''א הווינדוס הוא VISTA X64 - אשמח לקבל עזרתכם -תודה. נ.ב - לפני שאעשיתי עדכון ד'א הWin Update הבעיה לא הייתה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הביוס.. לחצתי ctrl+alt+delete - תהליכים - ולא מצאתי שם שום ביוס.. איך אני מגיע אליו??? ועוד דבר אחרון.. צריך לעדכן את הביוס? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם msiexec.exe כשאני רוצה להתקין משהו או למחוק קופץ לי חלון ואומר נתקלת בבעית msiexec.exe תעזרו לי בבקשה לסדר את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אתמול\שלשום הוספתי 2gb של ocz (פרטים מלאים במפרט בצד ימין).. כלומר אמור להיות לי 4gb. אני יודע שבxp 32bit זה מזהה רק 3.25, אבל אצלי זה מזהה רק 3gb.. ככה גם בביוס. אני צריך להגדיר משהו בשביל לזהות את השאר הנפח הנעלם? תודה מראש Install
-
- 42 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P4 ותיק וסבבה. החלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אם כבר, אז אתקין על דיסק חדש ויפה ששוכב לי כאן חסר שימוש. אם כבר אני פותח את המחשב, אנקה את ערמות האבק שהצטברו שם. Big Mistake פרקתי את ה HEAT SINK של המעבד, ניקיתי היטב, עשיתי פווו מפחית אוויר על כל שאר המחשב, הרכבתי חזרה (אפילו הוספתי קצת Thermal paste) והפתעה הפתעה, המחשב לא עולה. המאווררים מתחילים לנשוב, דיסקים מתסתובבים, אין video output, אין ציפצופים. ניתקתי את כל מה שאפשר, פירקתי את הכל, חיברתי לוח אם ערום עם מעבד וזיכרון, כלום. האם מת הלוח אם ? יש עוד משהו שאפשר לעשות שלא חשבתי עליו ?
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס טלוויזיה מדגם asus [לא יודע איזה דגם אבל רשום על הדיסק asus tv fm card] היום שעברתי לויסטה ואחרי התקנת הדריבר והתוכנה גיליתי שהמדיה סנטר לא מזהה את הכרטיס וגם התוכנה של הכרטיס לא עולה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ניסיתי הכל הוא מגיע למסך שחור ואומר לי ם משהו שאני יכניס איזה דיסקט קיצר נכנסתי לביוס וגם שם זה לא מזהה אותו מה אני עושה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום הדלקתי תמחשב של אחי ואחרי שהוא מגיע למסך של הווינדוס הוא נתקע ולא מראה את השולחן עבודה..אני יודע שזה בעיה כללית מדי אבל אם מישו יוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד.. דרך אגב ניסיתי להעלות בSAFE MODE והמחשב עלה וביקש משו על שחזור מערכת והעדפתי שלא להסתבך...תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכם!!! שלום רציתי לדעת איך אני צורב דיסק ב nero כך שאחרי זה הוא יעלה באתחול המחשב. (כמו שדיסק של win xp עולה זה הכוונה שלי) בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה מהמומחים יש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה. לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטי כאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
יש לי מסך ישן LG flatron 795ft plus. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-