תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שמעתי כמה פעמים על עניין המגנט ברמקול של מערכת שעשוי לפגוע בתצוגה או בקונן קשיח יש אמת בזה? כי המקום שאני עובד עם הלפטופ ממש צמוד לרמקול עד עכשיו לא נתקלתי בשום דבר חריג אם אם מדובר בנזק מצטבר.... בכל מקרה האם זה ודאי? יש דרך לבדוק משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
למה כאשר מכניסים את המחשב למצב המתנה ומדליקים אח"כ הוא לא יכול לגלוש כאשר יש ראוטר אלחוטי ונותן הודעה שלא מוצא שרתים המחשב הוא מחשב שולחני ואני מתחבר ע"י כרטיס רשת המחובר לUSB
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי. לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter. לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים, איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר.. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי.. החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום". אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש. בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאן מחברים את החוטים של המארז (כיבוי הדלקה ריסט) POWER LED POWER SW RESET SW HDD LED http://img152.imageshack.us/img152/7650/systempanelheaderze6.jpg על ה-PS2_USB_PWR1 Jumper יש ג'מפר שנמצא במצב 5VSB+ זה בסדר ? ולאן צריך לחבר את ה-USB יש 2 יציאות על הלוח USB67 ו-USB45
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך יודעים שלא מגיע מספיק חשמל למחשב? אמור להופיע משהו על המסך? נורות אמורות להבהב? מאוררים צריכים להפסיק להסתובב? תודה,
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה של מחשב לא נדלק ישר הלכתי לכיוון הספק או שהלחצן ON לא בסדר הבאתי איתי ספק חלופי החלפתי לאחר שבדקתי גם את הכפתור שהיה בסדר ועדיין לא נדלק עם ספק חדש שאני יודע שהוא עובד בוודאות שאלתי היא כזו לאחר הבדיקה שעשיתי מה שנשאר זה לקרוא קדיש על הלוח אם נכון ????? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום היום בבוקר אני בא להפעיל את המחשב .אני לוחץ על כפתור ההפעלה נשמע צפצוף ארוך ואחריו עוד 2 צפצופים קצרים,שאני עושה ריסט נשמע צפצוף ארוך , 2 קצרים ולאחר מכן עוד 2 קצרים (מחשב ממשיך לעשות רעש שהוא פועל-מאוורר פועל) על המסך לא מופיע כלום (מסך שחור). למישהו יש כיוון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו VISTA המערכת עובדת סבבה ב2D אבל כאשר אני מפעיל משחק תלת מימדי הכרטיס מסך קורס אחרי 5 דקות. הפרטים של המחשב: intel core 2 dou e6750 gigabyte GA-p35-ds3l gigabyte radeon HD2600XT 2GB DDR2 הספק אני לא יודע של איזה חברה אבל הוא 500W.... הבעיה עצמה מתאפיינת ככה, פתאום המסך מחשיך ואז הSOUND נתקע וזהו. לפעמים VISTA רושם שהוא עשה RECOVER לדרייברים ולפעמים המחשב נתקע לגמרי. אשמח לעזרה...
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש ובו כרטיס טלוויזיה מסוג Pinnacle TV Center Analog. כשהתקנתי את הדרייבר קיבלתי הודעה שמועתקת פה כלשונה: (warning) ComponentTest: no PMS accessable Please make sure your TV tuner hardware is connected. Please connect the device and wait until Windows has recognized the new device. Afterwards press Retry. יש לציין שהדרייבר של הכרטיס לא מופיע במנהל התקנים של מערכת ההפעלה. חבר שלי פתח את המחשב וראה שהכרטיס תקין ומוברג היטב. גם התקנה מחדש של הדברייבר לא עזרה והמצב חזר להיות אותו דבר כשהשורה התחתונה היא שכרטיס הטלוויזיה כאילו לא קיים מבחינת המערכת למרות שהוא מותקן וחדש לחלוטין. איך אני יכול לנסות לפתור את הבעיה (מבלי מלהביא את המחשב למעבדה שזה תמיד אפשר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחשב ישן .. הכרטיס מסך המשולב שרוף\לא עבד. המחשב נדלק וכל הרכיבים עובדים ההארד דיסק נדלק המאוורים עובדים אין ציפצופם של בעיה מהזיכרונות או משהו . הכנסתי את הזיכרונות למחשב אחר והם עבדו טוב. כשניסיתי לחבר כרטיס מסך טוב למחשב אז עדיין כשמדליקים את המחשב לא רואים כלום(שחור). מישהו יודע להגיד לי מה לעשות כדי שהמחשב יעלה מהכרטיס מסך החיצני ולא מהכרטיס מסך האונבורד?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפני יומיים, המחשב נכבה ע"י הוצאת הכבל מהחשמל אחרי זה הדלקתי אותו והוא נדלק לכמה שניות ונכבה, נדלק ונכבה, נדלק ונכבה.. החלפתי ספק כח והוא עדיין עושה את הבעיות האלה (של TT) למישו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיות יציבות עם המחשב שלי (מפרט בצד). המחשב עושה לעצמו ריסטרט, יוצא מתוכנות (הודעות שגיאה) ומתרסק. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בתוכנה, ופירמטתי את המחשב, אבל ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. *פתחתי את המארז וניקיתי אבק. *בדקתי טמפ'- והטמפ' תקינה (52). *פירמטתי-לא עזר. *חיפשתי קבלים נפוחים על הלוח אם- לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
המחשב ניכנס לתרדמת חורף. בעת כיבוי והעברה למצב שינה המחשב נתקע, בלית ברירה כובה באמצעות לחיצה ארוכה על מפסק ה-ON/OFF. כשמנסים להדליק אותו שוב הוא לא נדלק. פירוט: - המאווררים של הספק והמעבד מסתובבים. - נדלק לד של כרטיס רשת. - נורות של המקלדת נדלקות וכבות מיד. ??? - HD עושה קול של ניסיון להתניע ומפסיק מיד. - מסך לא נדלק. :s05: - ציוד הקפי לא נדלק. - אין צפצופים בכלל. - לא עולה BIOS. גם אופן הכיבוי של המחשב במצב זה הינו מוזר כי הוא מגיב לכל לחיצה על ה-ON/OFF ולא מחכה ללחיצה ארוכה כדי להתכבות. עיצה ? פנטיום 3 , 512MB WIN XP SP2
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב והכל עובד אבל המסך לא.. ניסיתי להחליף בכרטיס מסך שעובד.. העברתי את הכרטיס זיכרון לסטיק אחר.. ניתקתי את הבטרי'ה כדי לאפס את הביוס... כלום לא עוזר בקשר לצפצופים - אין בכלל חיפשתי את הנורה של הלוח אם אבל כנראה שאין.. יכול להיות כזה דבר? זאת לא בעי'ה במסך כי בדקתי עם המסך שלי (המחשב הוא לא שלי..) והמסך שלי עובד.. בלי עין הרע! .. אה ואני לא יודע איזה לוח אם זה.. אני יודע שאני משתמש חדש פה.. אבל אני צריך את העזרה בדחיפות כי אני צריך לתקן את המחשב הזה תוך יום.. אני מתנצל על החוצפה.. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת יש לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי SP2 ועכשיו הציעו לי לקחת לוח יותר חזק ויותר טוב משלי לי יש PCPRATNER ומה שהציעו לי זה ASUS השאלה שלי היא ככה אם אני מעביר את כל החומרה שלי ללוח אם חדש האם ווינדוס יעלה או שאני חייב לפרמט ולהתקין הכול מחדש? כעיקרון אני רוצה להעביר את המעבד זיכרונות כרטיס מסך קול רשת ללוח אחר ולהשאיר את הווינדוס האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן עם סטיק של 256 וכשאני מוסיף עוד אחד המחשב לא רואה אותו אפילו בביוס כתוב שיש רק 256 :-\
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים, כמו c&c 3, מופיעים לי ריבועים ציבעוניים מוזרים על המסך, כאילו יש בעיה בכרטיס. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של המשחק, אבל אז קיבלתי הודעה המכרטיס מסך שלי atl catalyst control center, משהו כזה. בהודעה היה רשום באנגלית משהו על זה שהכרטיס מסך שלי הגיעה לטמפ' גבוהה מהטמפ' הבטוחה ושאני צריך לבדוק את המערכת אם אין חסימות של האוויר(מצטער אבל אני לא זוכר את כל הפרטים..). מה שמוזר זה שאפילו שאני מדליק את המחשב כשהוא קר יחסית, ורק התחלתי לשחק קצת, ההודעה מופיעה כך שזה לא הגיוני שהוא יתחמם כל כך מהר, ויש לי מחשב טוב. בכל אופן, בדקתי ששום דבר לא חוסם את פתחי האיוורור של המחשב ולא הבנתי מה הבעיה. ועכשיו כל פעם שאני משחק במשחק כלשהו, לא משנה איזה, נשמע מן ציפצוף קצר ו…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב קרס ונדלק סתם ככה.. קיצר היו שני קבצי דאמפ בתיקיה של המינידאמם בדקתי את שניהם ובאחד מהם היה את זה: intelppm.sys חפשתי את זה באינטרנט ולא ממש הבנתי מה הבעיה..?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-