עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PTTM,

שלום! נתקלתי בבעיות יציבות עם המחשב שלי (מפרט בצד). המחשב עושה לעצמו ריסטרט, יוצא מתוכנות (הודעות שגיאה) ומתרסק. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בתוכנה, ופירמטתי את המחשב, אבל ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. *פתחתי את המארז וניקיתי אבק. *בדקתי טמפ'- והטמפ' תקינה (52). *פירמטתי-לא עזר. *חיפשתי קבלים נפוחים על הלוח אם- לא מצאתי.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by AFIK10000,

יש לי מעבד פנטיום 4 עכשיו איזה 3 מהברזלים האלו למטה שמתחברים ללוח אם התהקמו התעקמו עכשיו אני לא יודע מה לעשות תתנו עצות ז\ה נורא דחוף

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by em28,

המחשב ניכנס לתרדמת חורף. בעת כיבוי והעברה למצב שינה המחשב נתקע, בלית ברירה כובה באמצעות לחיצה ארוכה על מפסק ה-ON/OFF. כשמנסים להדליק אותו שוב הוא לא נדלק. פירוט: - המאווררים של הספק והמעבד מסתובבים. - נדלק לד של כרטיס רשת. - נורות של המקלדת נדלקות וכבות מיד. ??? - HD עושה קול של ניסיון להתניע ומפסיק מיד. - מסך לא נדלק. :s05: - ציוד הקפי לא נדלק. - אין צפצופים בכלל. - לא עולה BIOS. גם אופן הכיבוי של המחשב במצב זה הינו מוזר כי הוא מגיב לכל לחיצה על ה-ON/OFF ולא מחכה ללחיצה ארוכה כדי להתכבות. עיצה ? פנטיום 3 , 512MB WIN XP SP2

4. שלום, אני מדליק את המחשב והכל עובד אבל המסך לא.. ניסיתי להחליף בכרטיס מסך שעובד.. העברתי את הכרטיס זיכרון לסטיק אחר.. ניתקתי את הבטרי'ה כדי לאפס את הביוס... כלום לא עוזר בקשר לצפצופים - אין בכלל חיפשתי את הנורה של הלוח אם אבל כנראה שאין.. יכול להיות כזה דבר? זאת לא בעי'ה במסך כי בדקתי עם המסך שלי (המחשב הוא לא שלי..) והמסך שלי עובד.. בלי עין הרע! .. אה ואני לא יודע איזה לוח אם זה.. אני יודע שאני משתמש חדש פה.. אבל אני צריך את העזרה בדחיפות כי אני צריך לתקן את המחשב הזה תוך יום.. אני מתנצל על החוצפה.. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לדעת יש לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי SP2 ועכשיו הציעו לי לקחת לוח יותר חזק ויותר טוב משלי לי יש PCPRATNER ומה שהציעו לי זה ASUS השאלה שלי היא ככה אם אני מעביר את כל החומרה שלי ללוח אם חדש האם ווינדוס יעלה או שאני חייב לפרמט ולהתקין הכול מחדש? כעיקרון אני רוצה להעביר את המעבד זיכרונות כרטיס מסך קול רשת ללוח אחר ולהשאיר את הווינדוס האם זה אפשרי? תודה לעוזרים

7. Started by Celerox,

שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by dannygnh,

מתי ואיך יודעים אם צריך להחליף סוללה ללוח אם?

9. Started by FatallChill,

יש לי מחשב ישן עם סטיק של 256 וכשאני מוסיף עוד אחד המחשב לא רואה אותו אפילו בביוס כתוב שיש רק 256 :-\

10. Started by hunted,

כשאני משחק במשחקים, כמו c&c 3, מופיעים לי ריבועים ציבעוניים מוזרים על המסך, כאילו יש בעיה בכרטיס. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של המשחק, אבל אז קיבלתי הודעה המכרטיס מסך שלי atl catalyst control center, משהו כזה. בהודעה היה רשום באנגלית משהו על זה שהכרטיס מסך שלי הגיעה לטמפ' גבוהה מהטמפ' הבטוחה ושאני צריך לבדוק את המערכת אם אין חסימות של האוויר(מצטער אבל אני לא זוכר את כל הפרטים..). מה שמוזר זה שאפילו שאני מדליק את המחשב כשהוא קר יחסית, ורק התחלתי לשחק קצת, ההודעה מופיעה כך שזה לא הגיוני שהוא יתחמם כל כך מהר, ויש לי מחשב טוב. בכל אופן, בדקתי ששום דבר לא חוסם את פתחי האיוורור של המחשב ולא הבנתי מה הבעיה. ועכשיו כל פעם שאני משחק במשחק כלשהו, לא משנה איזה, נשמע מן ציפצוף קצר ו…

11. Started by mp91,

המחשב קרס ונדלק סתם ככה.. קיצר היו שני קבצי דאמפ בתיקיה של המינידאמם בדקתי את שניהם ובאחד מהם היה את זה: intelppm.sys חפשתי את זה באינטרנט ולא ממש הבנתי מה הבעיה..?

12. Started by b-nary,

המפרט שלי: Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra 2x512MB TwinMOS DDR400 2.5-3-3-9 היום קניתי וקיבלתי Sapphire x1950GT 256MB, במקום ה-x800XL הקודם שהיה לי (שנשרף). חיברתי אותו, התקנתי דרייברים בצורה נכונה (מחיקת הקודמים - ריסט - התקנת החדשים - ריסט), כמובן Catalyst 7.10, והביצועים שלו מפתיעים אותי לרעה. קיבלתי איתו 59K ב-AM3, שזה בדיוק כמה שקיבלתי עם ה-x800XL. הציון הוא: כרטיס מסך: 9189 מעבד: 8574 סה"כ: 59839 ד"א, קיבלתי 3455 ב-3DMARK 06. מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by Splashy,

קניתי את הצורב הזה בכותרת שבמומלצים. אני לא מצליחה לצרוב איתו. כשאני מכניסה דיסק ולוחצת על אייקון צריבה בנרו (ניסיתי גרסה 6 וגם גרסה 8) הוא רושם שהכונן ריק ומבקש להכניס דיסק. ניסיתי לשדרג קושחה וזה לא עזר. כשה-XP זיהה את הצורב הוא רשם באחד השלבים "CDROM". יכול להיות שזה קשור? מה יכולה להיות הבעיה? יש משהו שאפשר לנסות לפני שאני חוזרת לחנות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  14. שלום שמי ציון אני צריך ליקנות מחדש כרטיס קול ומאוורר הכרטיס הוא של Cretive ב100 שקל ומאוורר למארז של ZELMAN F1 80MM עכשיו לא הרכבתי שום רכיב בעבר ואין לי כוח לשלם פשוט 100 שקל עודף ואמרו לי שזה לא קשה בכלל להרכיב אז יש לי כמה שאלות 1:האם יש איזה מדריך אם תמונות איך להרכיב את שתי החלקים? 2:אמרו לי שאת הכרטיס קול אני מחבר לחיבור PCI וזהוא שאין שום מתח לחבר זה נכון? איך אני מעיף במארז למעטה את הברזלים האלו למעטה? כי כששמו לי תכרטיס מסך העיפו לי שורה מהברזל כדי שאני יוכל להכניס את ה DVI ואני צריך את זה גם לכרטיס קול

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by xtreme21,

אני התחלתי לא מזמן לשחק rose (משחק רשת) ואחרי כמה דקות שאני משחק המחשב נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט כי הכל תקוע איפה הבעיה אתם חושבים? בקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם,אני מקווה שאני בפורום המתאים. לפני כשבוע קיבלתי את המערכת הנ"ל מארה"ב, לאחר חיבור המערכת לחשמל דרך מתאם זרם, המערכת פעלה בצורה מצוינת במשך שבוע. לפני כיומיים המערכת פשוט שבקה חיים,כלומר באופן בלתי מוסבר הפסיקה לפעול ולצרוך חשמל. ניסתי להחליף שקעים ומתאמים ניסתי את המערכת על כמה מחשבים שונים בחיבורים שונים ואין כלום המערכת פשוט לא פועלת משום מה(כל הכבלים מחוברים באופן תקין) מישהוא יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? למי צריך לפנות במידה והמערכת דורשת תיקון? תודה מראש על כל עזרה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by KoM,

שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.

18. Started by taI,

בעיה שהתחילה לפני כיומיים וחשוב לציין כי היא התחילה בפתאומיות(בלי התקנה של תוכנה\דרייבר כלשהו, הוספתי הארדיסק חדש אבל זה לא אמור להשפיע...). הבעיה היא שפתאום הכרטיס קול לא מוציא סאונד, עכשיו לכל אלה שיציעו לי לבדוק את הווליום של הסאונד כבר בדקתי 1000 פעם וזו לא הבעיה, צירפתי גם תמונה שתראו שהתוכנות מוציאות סאונד ובכל זאת לא שומעים כלום.. ניסיתי להחליף רמקולים, להתקין את הדרייברים מחדש כלום לא הולך :'( חשוב לציין שהמחשב גם לא מציג שגיאה כלשהי והוא מזהה את הכ.קול כרגיל ולא רושם שהוא תקול או משהו מקווה שמישהו נתקל בבעיה כזו... ??? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  19. שלום אני חדש פה =) רציתי לדעת עם בעיות כגון אלה: http://www.youtube.com/watch?v=DXOX2ML05U0 קורות בגלל התחממות כרטיס המסך\המחשב? אם כן, אפשר בבקשה תוכנה חינמית ופשוטה שתוכל לבדוק לי את המעלות של רכיבי המחשב ואולי אפילו תשווה אותם לאחרים? חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי, אולי כדי שתוסיפו את זה לשם כי זאת נראית לי בעיה מאוד נפוצה תודה =)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by parker8,

הלוח אם שלי הוא מסוג GIGABYTE 945P-S3 החליפו לי את הלוח אם GIGABYTE 915PRO-DUO אחרי שהייתה איתו בעיה ושמו את הלוח אם שיש עכשיו. עכשיו הבעיה היא שקודם הצלחתי לחבר את ה-PSP ל-USB, ועכשיו יש לי הודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED וה-PSP לא מצליח להתחבר ל-USB. אותו דבר קורא גם עם מפצל 4 יציאות USB, שוב הההודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED. חשוב לציין שיש לי WINDOWS VISTA, וכשניסיתי את שני המכשירים האלה במחשב עם WINDOWS XP הם פעלו מצוין, ככה שהבעיה היא לא בהם. יש פיתרון לבעיה?? תודה לעוזרים מראש נ"ב צירפתי תמונה:

• 37 תגובות
    • 8.5k צפיות
  21. יש לי בעיה מתמשכת שהשעון במחשב מתאפס ל- 00:00 ולתאריך ל- 1.1.2004 אחרי כיבוי המשחב והדלקה למחרת. הרצתי תוכנית אנט יוירוס שמצא משהו והצליחה לנקותו, אבל למחרת שוב הבעיה חזרה. האם זאת יכולה להיות סוללה או וירוס? תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. שלום.. יש לי שתי בעיות מוזרות מאוד, נתחיל בראשונה: לפני כמה חודשים קניתי לעצמי 2 רכיבים חדשים למחשב, 80GB HDD ו512MB RDD2 RAM, התקינו לי אותם בחנות והכל היה בסדר, חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד הכל היה בסדר, אחרי כמה זמן פתאום אני שם לב שהכונן שעליו שמתי את השמונים ג'יגה החדשים נעלם כאילו לא היה, לחצתי על קיצור דרך שמוביל למשהו שבכונן ההוא וזה כותב שהוא לא יכול למצוא את זה, מתוך יאוש ניסיתי ריסטרט ופתאום הכונן שם עם כל מה שהיה בו, אמרתי אוקיי והתעלמתי אבל זה ממשיך לעשות את אותו דבר מידי פעם, בעיקר אם אני משתמש בהרבה דברים שבכונן ההוא למשך זמן (למשל באמצע משחק של WoW זה קרה, מה שגרם לקריסה מיידית של המשחק).. אם תוכלו לחשוב על סיבה ודרך פתרון לזה אשמח לשמוע... וכן, הכונן מחובר ט…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. יש לי כרטיס קול שמתחבר ב FireWire... כדי לחבר אותו למחשב הנייד צריך כבל שבקצה אחד יש לו 6 פינים, ובקצה השני 4 פינים... השגתי 2 כבלים כאלה - אחד ארוך (90 ס"מ), ואחד קצר (30 ס"מ). עם הכבל הקצר הכרטיס עובד, אבל עם הכבל הארוך - המחשב לא מזהה בכלל שחיברתי לו כרטיס... וזה די באסה לעבוד עם כבל באורך של 30 ס"מ...

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. אנא עיזרו לי. הדרייבר מתאים בוודאות לכרטיס 8800GTS 640 , ולפני שזה קורה שמחשב טוען את הויסטה ושהוא צריך להעלות את שולחן העבודה נהיה מסך שחור. בכל פורום ששאלתי או שלא התייחסו או שאמרו שאין זה הפורום המתאים, ואני תקוע כך די הרבה זמן וזה מתסכל אנא עיזרו לי. :s05:

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by alex363,

צפצוף ארוך ואז מספר פעמים צפצופים קצרים....

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים