תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי לוח אם של Gigabyte מסוג G41M-COMBO ובתוכו יש לי 2 סטיקים של ראם מסוג KVR800D2N6 של ג'יגה אחת לכל אחד. מכיוון שיש לי מערכת של 64 ביט ועוד שני סלוטים פנויים אני רוצה להגדיל קצת את הזיכרון לאזור של ה4-6 אבל הידע שלי בנושא נחלד מאוד בשנים האחרונות. רציתי לשאול את המבינים כאן בפורום איזה עוד סטיקים של ראם אני יכול לקנות ולהוסיף ומה האופציה הכי טובה שיש לי, אני יודע שלא כל סטיק של ראם מתאים לכל סוג של לוח אם ושהרבה מהם לא מסתדרים אחד עם השני, מכיוון שהידע שלי די אפסי בזה אשמח אם המומחים כאן ייתנו לי שם ואישור, כדי שלא אקנה שום דבר בטעות שאחרי זה לא יתאים. תודה רבה. עריכה - אופס התכוונתי לפתוח את הטרד בפורום של 'מעבדים, לוחות אם וזכרונות', אם אפשר בבקשה להעביר, מת…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום כונן ב שלי המלא לגמרי לגמרי מ 50GB נשאר פחות מ 500 MB תוכנת וינדוס לבד תופסת מעל 16 GB up data מעל 10 GB win sxs מעל 5 GB האאוטלוק אצלי מעל 10 GB אני לא מתמצא ופוחד למחוק עשיתי ניוקי דיסק כולל קבצי מערכת וכו' משנה בפרומילים יש לי כונן D שיש בו עשרות GB פנויים איך אני יכול להעביר או מה ???? אשמח לעזרה דחופה 052-3786281 תודה יצחק
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לחברי הפורום לאחר הסרה של מס' תוכנות שהתקנתי בהפעלה מחדש ראיתי שהווינדוס לא מזהה את הכונן DVD ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין חומרה חדשה אך ללא הועיל ניסיתי להליף כונן DVD ושוב לא הועיל הצורב מסוג LG , ניסיתי להרכיב סמסונג במקום אך הווינדוס לא מצליח לזאת את הכונן הוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה וטוען שיש בעיות בהתקנה קוד 39 אודה לעזרתיכם אם יש צורך בהתקנת דריוור חדש אודה לכם אם תפנו אותי היכן נמצא דריוור כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, רציתי לתסבירו לי כיצד אני בודק האם כרטיס הקול שמותקן במחשב שלי תומך ברמקולים בסאונד של 5.1\7.1 כיוון שהשדרוג קרוב אשמח לתשובה מהירה ועניינית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת ש-60GB לכונן עם מערכת הפעלה לא באמת מחזיק הרבה זמן, ולאחר שנתיים החלטתי להחליף לכונן SSD חדש. רציתי לדעת כמה זה אפשרי באופן עצמאי להחליף כונן כך שהמחשב יזהה את הכונן החדש עם המערכת הפעלה + כל הדרייברים המותקנים עליו. בעצם אני רוצה להעתיק את התכולה הנוכחית של הכונן 60GB שלי לחדש בלי שיווצרו בעיות ברישום ובדרייברים של המחשב. בנוסף, האם הכונן הזה - [h=1]Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB[/h]טוב? אם לא, אשמח לדעת למה והמלצות לכוננים אחרים (במחירים של עד 550 ש"ח) בתודה, חנן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש: AMD A64 2800 S754 GA K8NS Twinmos 512MB PC3200 Gigabyte Radeon 9550 128MB W.D 80GB 8MB Compucase CI-6A19 + HEC 300W אתמול התחילו הבעיות: משחקים ותוכנות שלא עלו/נתקעו, המחשב לא הסכים להתחבר לאינטרנט, הוא לא מאפשר לעשות פורמט או Fdisk. לאחר 10-15 דקות עבודה הוא נותן הודעה שאומרת שעוד דקה (אני לא בטוח שדקה) המחשב ייכבה. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא עושה ריסט פתאומי ללא שום הודעה. בהתחלה חשדתי שזה בלאסטר, אבל לפי הבעיות האחרות לא נראה לי כ"כ שזה בלסטר. שחכתי לציין שאני עובד עם אנטי-וירוס קספרסקי ופיירואל זון אלארם. אתם מכירים את הבעיות? יש לכם הצעות/רעיונות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהיה פנימי של ווסטרן דיגיטל , הוצאתי אותו ביצעתי מחיקה של המחשב והתקנתי שוב מערכת הפעלה (של XP). הכנסתי את הארד דיסק למארז של IPPON וניסיתי להפעיל אותו כחיצוני, המחשב בהתחלה לא זיהה אותו ,אחרי שעשיתי איתחול הוא זיהה את הפרטישנים, אבל הראה שיש להם 0 בייטים בקיבולת ו0 בתפוסה 0. ההארד דיסק מוגדר כ SLAVE , אולי צריך להגדיר אותו אחרת? האם זו בעיה מוכרת? איך ניתן לפתור אותה? תודה מראש אסף
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני חיבורים קדמי ואחרוי איפה אתם אומרים שהמחשב יפיק צליל יותר איכותי?לאיזה חיבור לחבר את האוזניות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
דיסק פנימי מדגם TRANSCEND SSD370 בגודל 128GB לפתע נעלם מהמחשב והBIOS לא מזהה אותו יותר. החלפתי כבלים וכניסת SATA בלוח וגם ניסיתי במחשב אחר ללא הועיל. האם מה שנותר לעשות זה לממש אחריות? (הדיסק נרכש בKSP לפני כחצי שנה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא תואם לפורום, אם לא אני מתנצל מראש. בקרוב יגיע לי המחשב, ואני ביקשתי להרכיב אותו בעצמי מכיוון שאת המארז הזמנתי מחו"ל והוא יגיע אחרי שהמחשב יגיע. חבר שלי אמר לי שיש כל מיני שיטות לכל חלק וחברה, כל מיני קומבינציות בכדי לתת ביצועים יותר טובים, לא יודע בדיוק מה הוא רוצה ממני. הוא צודק או שפשוט מחברים כל חלק איך שהוא אומר להיות מחובר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב פתאום לא נדלק, פתחתי אותו ובדקתי לראות מה הבעיה ואז ראיתי שמתי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאוורר של המעבד עושה מן חצי סיבוב כזה ונעצר, ואז שום דבר לא קורה... חשבתי אולי הבעיה היא בספק, אבל אם המאורר עושה חצי סיבוב, זה אומר שעובר זרם, יש מצב זה הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד אסוס N55S ויינדוס 7, מעבד אינטל i7 זכרון 8mg וכרטיס מסך nvidia geeforce gt 2gb אתמול המחשב נתקע פעמיים בנסיון לפתיחת תמונה בפוטושופ ועשיתי ריסטרט פעמיים ולא עזר ניתקתי את ההרד דיסק החיצוני והבעיה נפתרה עם זאת יש ריח של חשמל מהמחשב ואני מפחדת שמשהו הולך להשרף בנוסף יש לי מסך חיצוני של דל ופתאום הוא נהיה שחור עם כמה קווים צבעוניים בצד. ניתקתי את הכבל מהמחשב והחזרתי והבעיה נפתרה. היום זה קרה שוב אז עשיתי זאת שוב ובדקתי את החיבור לחשמל. בינתיים הכל טוב. לפני כמה ימים המסך החליף צבעים וחיזוק החיבור למחשב עזר. אני עובדת על תוכנות גרפיות כבדות ואני מרגישה שהמחשב מתאמץ כמה שאלות: 1. האם ההרד דיסק החיצוני הוא שאכן יוצר את הבע…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם p8p67-m מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S (בטוח שזה זה ב 99% לפי תמונות מגוגל) כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 10600U - 09 - 10 - B0 (ארבע יחידות כאלו, ז"א 8GB) ספק כוח: cougar cmx 850w בנוסף מחובר לי למחשב ssd 240GB של sandisk ו 2TB של seagate (מערכת הפעלה על ה SSD) אציין שיש לי שתי מסכים: AOC G2460P, LG E2441 אני מאמין שהבעיה לא קשורה לזה אבל מערכת הפעלה windows 10 enterprise 64bit יש לי כמה בעיות והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי cpu fan error התחיל רק אחרי שניסיתי להתמודד עם הבעיה הראשונה - מ…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב.. (שהוא כבר ז"ל ) היו היה יום ששיחקתי לי להנאתי במחשב, פתאום נפל החשמל ואחרי שהרמנו את המתג המחשב כבר לא פעל, שאני מדליק אותו נשמע צפצופ ארוך (שזה בדיוק אותו צפצוף ששומעים שמדליקים את המחשב אבל הוא קצר..) אחריו בדיוק אותו צפצוף פעם שנייה ואחרי זה בכלל מתחילה תזמורת, הצפצופים האלה נשארים קבועים באותו אורך ואותו קצב ומצטרפים אליהם עוד צפצופיפ מהירים בטון שונה.. בבקשה אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב? האם נשרף לי הלוח אם? המעבד? תודה.. אני לא חושב שזה הלוח כי אני רואה שהוא עולה.. היה לי AMD XP2500+ EPOX 8RDA תודה קובי ???
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היום בבוקר הדלקתי את המחשב והוא עבד הכול טוב ויפה . ואז פתאום המסך נכבה לי ושנייה אחרי זה גם המחשב. מאז המסך לא נידלק והמחשב עושה כל 5 שניות ריסט . פתחתי את המחשב כל המאוורים עובדים . אני מציין גם שזה לא קרה בזמן ששחקתי אלה סתם גלשתי באינטרנט ... מה זה יכול להיות ??? איך אני יודע איזה חלק נשרף (אם נשרף בכלל)??? המסך לא עובד מאז סוג של לא מספיק לדלוק בגלל שהמחשב עושה ריסט אז אך אני מסדר אתה זה ??? מפרט: מעבד e8400 כרטיס מסך HD4850 4GB RAM תודה ראש!!!
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ספק כוח חדש Seasonic SSR-650RM. חיברתי אותו, הנורות על הכרטיס מסך נדלקו ובכל זאת כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק. הI\0 מאחורה נמצא על הI. כשאני מחבר ספק כוח ישן של 520W המחשב כן נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים במקום (החיבורים של הספק הישן זהים לזה של החדש) ולכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קרס לי אחד הכוננים במחשב. כונן מגנטי (2TB, Segate). מאחסן מסמכים, תמונות וכיו"ב (לא מערכת הפעלה ו/או תוכנות). הכונן מחולק למספר מחיצות לוגיות. בתחילה, "נעלמו" לי הכוננים הלוגים, אבל הכונן הופיע ב-management tools ב-windows 10 ונתבקשתי לבצע שחזור MBR לכונן. לא עשיתי כלום. אחר ריסט, הכונן כבר לא הופיע בכלל. מכיוון שמדובר בכונן בן 3-4 שנים, חשבתי שאולי קשור בחיבור הכונן - לאחר חיבור וניתוק הכונן מלוח האם, הלוח הקפיץ נורית אדומה (ללא צפצופים) והמחשב גם ביצע ריסט. לאחר ניתוק הכונן - המחשב פועל באופן רצוף וללא בעיות. אציין כי בחודשים האחרונים הכונן מועסק ב-I/O די אינטנסיבי בגיבוי המידע שעל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחודש התקלקל לי לוח האם Asus P4C800 E-Deluxe. היום קיבלתי לוח חלופי זהה (אני חושד שזה לוח משומש אבל לא משנה). ולבעיה: כשאני עושה "Restart" דרך ה-Windows אז הכל עובד חלק עד השלב שהמחשב אמור להידלק מחדש. אבל אז, המסך פשוט נהיה שחור, וכלום לא מגיב עד שאני לוחץ על כפתור ה "Reset"... מה שמוזר זה שכאשר אני עושה "Shut Down", אז המחשב נכבה כרגיל ולא עושה שום בעיות. ניסיתי לשחק בהגדרות בביוס וניסתי גם לפתור את הבעיה ע"י פורמט אבל כלום לא עוזר יכול להיות שמשהו לא מוגדר טוב בביוס?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הביאו לי מסך מחשב LCD שלא עובד (לוחצים על POWER והוא לא נדלק). בתור ניסוי החלטתי לנסות לפתוח אותו ולבדוק אם יש קבלים מפוצצים. הסתבר שבאמת היה 4 קבלים מפוצצים ואחרי החלפתם המסך הראה סימני חיים ונדלק. אך ברגע שחובר למחשב הופיעו עליו מעין כתמים בהירים כמו שרואים בתמונה (כאשר המסך מראה תמונה שחורה לא רואים אותם). Uploaded with ImageShack.us
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track Pro בחיבור USB כשחיברתי אותו למחשב בחיבורים מאחורה הכרטיס עבד, אבל לא נכנס INPUT SIGNAL מתוך ערוצי הכרטיס למחשב. (כלומר - כשחיברתי גיטרה לכרטיס, יכולתי לשמוע אותה ברמקולים אבל לא נכנס סיגנל למחשב ולא יכולתי להקליט). אחרי שעות וימים של חפירות באינטרנט, חיברתי את הכרטיס לכניסת USB בקידמת המחשב והבעייה נפתרה. כשקניתי את המחשב (לפני חודש) אמרו לי שכניסות הUSB מאחורה חזקות ומהירות יותר ועדיף לחבר דברים כבדים (כמו כרטיס קול) מאחורה ולא מקדימה. ממה נובעת הבעיה של הכרטיס בחיבור האחורי?? (מה ההבדל בין החיבורים מבחינת המחשב?) האם יש דרך לגרום לכרטיס לעבוד תקין בחיבור לUSB מאחורה ולא מקדימה? (גם בגלל איכות הכניסה וגם בגלל הנוחות) תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח משום מה להתקין דריברים של הכרטיס קול (כרטיס קול מובנה) כשאני בא להתקין מופיע לי השגיאה הזאת: http://www.pic-il.com/gallery.php?entry=images/1173798768.jpg
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini041606-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055a420 Debug session time: Sun Apr 16 01:43:30.984 2006 (GMT+2) System Uptime: 0 days 5:27:30.569 Loading Kernel Symbols .....…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח וכונן cd ע"ג צמה אחת. אני צריך להוסיף צורב. קניתי צמה נוספת ועלי לחברה ללוח האם. שאלה: האם יש מקום בלוח האם ל 2 צמות (ועוד צמה קיימת לכונן הדיסקטים) ? מה שמות החיבורים ? (כוונתי: primary, secondary, slave) האם זה כתוב ע"ג לוח האם ? איך אני יודע מהו primar, secondar, slave(צריך שיהיו 4 מונחים ל 4 מדיות, מהו המונח הרביעי?) בכדי לג'מפר נכון את הדיסק הקשיח ? מישהו יכול לענות לי על שאלותי ? לינק למדריך קיים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-